Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rik Elfrink meldt hoogte van transfersom die PSV voor Pepi gaat betalen

Laatste update:

PSV lijkt de strijd om Ricardo Pepi te gaan winnen, zo meldt Fabrizio Romano vrijdagochtend. De Eindhovenaren staan op het punt om een akkoord te sluiten met FC Augsburg. Als vervolgens ook de spits zelf tot een persoonlijk akkoord komt met de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen, staat niets een avontuur in het Philips Stadion nog in de weg. Romano verwacht dat de deal binnen 24 uur beklonken wordt. Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV al bij al negen miljoen euro gaat betalen. Daarnaast heeft Augsburg een dubbelcijferig doorverkooppercentage bedongen.

De berichtgeving van Romano is opmerkelijk, daar donderdag nog werd gerept dat Feyenoord de deal ging kapen. De Rotterdammers hadden volgens BILD een bod van 10,5 miljoen euro neergelegd bij Augsburg plus een doorverkooppercentage. Die toenadering heeft dus niets uitgehaald. Romano maakt niet bekend welk bedrag PSV over heeft voor de diensten van de Amerikaan. Augsburg, dat vorig jaar januari ruim 16 miljoen euro betaalde aan FC Dallas, wil in ieder geval geen verlies lijden.

Tobi Altschäffl, Augsburg-watcher namens BILD, rept over een bedrag van elf miljoen euro. Daarbovenop komt een doorverkooppercentage van 25 procent. Feyenoord zou slechts enkele uren de tijd hebben om deze voorwaarden te accepteren, maar lijkt de bal dus bij PSV te leggen. Het is nu aan Earnest Stewart om de laatste plooien glad te strijken zodat Pepi zich zo snel mogelijk in Eindhoven kan melden. De selectie van PSV wordt op 3 juli voor het eerst op het trainingsveld verwacht.

Pepi moet bij PSV de concurrentiestrijd aangaan met Luuk de Jong. Afgelopen seizoen had Ruud van Nistelrooij naast de 39-voudig international van Oranje de beschikking over Fábio Silva, maar de Portugees keert zeer waarschijnlijk niet terug. Zijn management heeft aan het Eindhovens Dagblad laten weten dat zijn toekomst elders ligt. Silva werd het afgelopen halfjaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers. De intentie was om anderhalf jaar te blijven, maar dat gaat dus niet gebeuren.

"Pepi wordt gezien als de extra spits die nodig is om het seizoen voorin met een goed gevoel in te kunnen gaan", schreef PSV-watcher Rik Elfrink enkele dagen geleden. "PSV heeft ook nog vertrouwen in Luuk de Jong, maar Pepi zal zeker ook zijn kansen kunnen pakken als het tot een definitieve deal met de Zuid-Duitse club komt." Pepi, die vorige week vrijdag inviel namens Team USA en scoorde tegen Mexico (3-0 winst), hoopt dat zijn transfer in ieder geval voor begin juli is afgerond. Zo zou hij niets van de voorbereiding hoeven te missen bij PSV.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie hem graag in Eindhoven! Zou voor Feyenoord een te dure breedteaankoop zijn.

23 juni 2023 om 07:10

Denk dat Feyenoord nooit de intentie had om Pepi daadwerkelijk binnen te halen, maar de interesse zogenaamd kenbaar maakte om de prijs voor PSV op te drijven.

23 juni 2023 om 07:17

Dat lijkt me sterk zo triest zit het Nederlandse voetbal ook weer niet in elkaar. Lijkt me eerder dat ze bang zijn om achter het net te vissen als Gimenez vertrekt.

23 juni 2023 om 07:39

Haha dit zeggen supporters wel vaker he als ze zelf naast een speler grijpen.

23 juni 2023 om 07:56

Ik verwacht dat Feyenoord Pepi in het vooruit probeerde te kopen. Je zag met Gimenez ook dat hij minimaal een half jaar nodig had om aan de omgeving te wennen. Hetzelfde hebben we afgelopen seizoen gedaan met Timber voor de plek van Kokcu. Ik had Pepi ook graag zien komen. De genoemde bedragen waren inmiddels wel wat aan de hoge kant dus enorm rouwig ben ik niet om de situatie. Hopelijk heeft Feyenoord een goede schaduwlijst en komt er nog een goede speler. Verder wens ik Pepi al het beste bij PSV. Een erg goede aankoop voor hen als ze hem echt binnen weten te halen!

23 juni 2023 om 07:57

Toch denk ik echt wel dat dit gebeurt. PSV en Feyenoord zullen beiden een potje hebben van om en nabij 30 miljoen en beiden hebben 5 spelers nodig voor de basis dan wel de breedte. En je bent elkaars grootste concurrent voor de bovenste 2 plekken. Waarom niet?

Persoonlijk ben ik er niet rouwig om mocht Pepi naar PSV gaan voor dit bedrag, maar misschien huil ik later we krokodillentranen mocht hij er 30+ inschieten.

23 juni 2023 om 08:21

Daar geloof ik niets van. Gisteravond ontkende Ten Kloese dat Feyenoord een dergelijk bod (van 10,5 mln) had gedaan. Dat past niet in een "prijs opdrijf strategie"

23 juni 2023 om 08:28

PSV betaald ook echt geen 11 miljoen voor Pepi hoor. Maar ga maar is kijken puur naar statistieken op Transfermarkt en spitsen van onder de 21 en goals, zijn of onhaalbaar of spelen bij bal opt het dak 3 in Noorwegen

23 juni 2023 om 08:33

Feyenoord is oprecht geïnteresseerd in Pepi. Die proberen achter de schermen de transfer te kapen, maar mocht het niet lukken maar PSV hierdoor wel een kleine miljoen meer moet betalen is dat toch een schrale troost.

23 juni 2023 om 09:15

Of ze lopen bij jong psv en krijgen geen kans. Van duiven

23 juni 2023 om 09:18

@shikor. van Duiven is 18 jaar en speelt net één jaar bij jong PSV. Hij staat bekend als één van onze grootste talenten uit de academie samen met Babadi op moment. Die gaat zijn kansen echt wel krijgen.

23 juni 2023 om 09:29

Zo moeilijk is het toch allemaal niet? Feyenoord zoekt naar een concurrent en (uiteindelijk) vervanger voor Gimenez, voor het geval die vertrekt in een volgende window. Pepi zou dan alvast een (half)jaar aan Feyenoord kunnen wennen.

23 juni 2023 om 10:22

Ik denk eerder dat er vanuit Augsburg zoiets gelekt wordt om de transfervoorwaarden voor hen gunstig te krijgen

23 juni 2023 om 11:03

Zowel PSV als Feyenoord zoekt een backup spits die over een jaar klaar is voor een Basisplaats.
Bij PSV wordt Luuk de Jong een dagje ouder.
Bij Feyenoord gaat Gimenez binnen het aankomende jaar weg.

Zowel Bosz als Slot houden van aanvallend voetbal met hoge pressing. Niet gek dat ze op dezelfde spelers uitkomen toch?

Ik vind Pepi zelf nu geen 10mln + waard. eerder 5-6mln, heeft nog te weinig bewezen qua doelpunten.

23 juni 2023 om 07:30

Goede speler en groot talent. Idd te duur als tweede spits, maar ik denk dat hij en Santi elkaar niet veel ontlopen. Jammer, maar succes bij Psv. Met dat aanvallende voetbal van Bosz schiet hij er met zijn ogen dicht 20 in.

23 juni 2023 om 07:59

Voor PSV toch eigenlijk ook? Die zetten dus of een aankoop van tussen de 8 en 11 miljoen op de bank, of de aanvoerder en tevens grootverdiener. Maar misschien is er daar meer geld ter beschikking dan ik op voorhand dacht

23 juni 2023 om 08:15

@messiebazoer, ik verwacht eigenlijk dat Luuk onze invaller gaat worden volgend seizoen. Het dynamische spel van Bosz gaat veel te snel voor Luuk, kijk alleen maar naar dit seizoen al. Volgens mij konden we niet trager opbouwen dan dat we dit seizoen deden en zelf toen kon hij het sommige wedstrijden niet bijbenen.

23 juni 2023 om 08:32

Vorig jaar heeft Luuk zoveel minuten gemist in de eerste seizoenshelft dat we met Vertessen en Xavi in de spits moesten spelen. Luuk wordt 34 en gaat echt wel zijn minuten en goals nog maken, maar Pepi laten wennen achter luuk lijkt me geen verkeerde gedachte

23 juni 2023 om 08:37

@Gakpo, Dat is inderdaad een uitstekende strategie, om hem te laten wennen. Maar als het straks echt 10 miljoen is had ik het geld toch uitgegeven aan de verdediging. Met de huidige aanval kan je kampioen worden, met de huidige verdediging niet

23 juni 2023 om 08:57

De geluiden zijn dat er 2 aanvallers moeten komen en dat er budget is. Er zullen echter eerst spelers weg moeten in de verdediging voor ze nieuwe aan kunnen trekken. De 2 aanvallers komen dan voor Silva en Hazard.

23 juni 2023 om 09:09

Huidige aanval kan je kampioen worden? Met een aanval van bakayoko, de Jong en el ghazi kan je kampioen worden? Zeker aangezien we daarachter alleen saibari en Vertessen hebben (vanuit gaande dat Xavi weggaat). Dat zijn zeker 3/5 spelers die niet het niveau van PSV hebben, laat staan het niveau hebben om kampioen te worden. Er moet zeker een linksbuiten en spits bij dan heb je aankoop/El Ghazi voor linksbuiten, aankoop/Luuk voor de spits en bakayoko/El Ghazi voor rechtsbuiten.

23 juni 2023 om 09:30

@RomBomCu, Een aanval met Simons - De Jong - Bakayoko kan je mee kampioen worden, mits ze fit blijven natuurlijk.

23 juni 2023 om 09:49

Feit is dat je hier Xavi moet zetten op niet zijn beste positie, dat is naar mijn mening de 10 en het allerminste zeker is dat hij blijft na het uitlekken van de details deze week. De Jong ook vorig seizoen er een hele poos heeft uitgelegen met een blessure en maar 57 procent van de totale minuten heeft gemaakt in de eredivisie. De aanval die jij beschrijft is dus mede door het mogelijke vertrek van Simons en de Jong die iets meer dan 50% van de speelminuten heeft gemaakt vorig seizoen dus zeer onrealistisch.

23 juni 2023 om 09:50

@rombomcu hij zegt toch echt de huidige aanval. Als je dan al meteen spelers ervan wegstreept, is het gemakkelijk dat onderuit te halen. Wat Messibazoer zegt, met die 3 als basis kun je iedere wedstrijd prima goals maken, zeker met een Veerman erachter voor de passes. Dat de bank dun is, is ook de reden dat er gekeken wordt naar versterkingen.

23 juni 2023 om 10:39

Ja maar we leven toch in de realiteit en niet in de fantasie wereld dat Luuk volgend jaar met een jaartje ouder alles zou gaan spelen? Ik denk dat een club zoals Manchester City laat zien hoe belangrijk een dubbele bezetting is als je overal aan mee wilt doen. Zeker met de beker, Europese wedstrijd en de reguliere competitie spelen spelers ontiegelijk veel wedstrijden elk jaar. De aanval is dus meer dan alleen de 3 speler die je in de basis zet. Als Luuk weer meer van 1/3 van de wedstrijden geblesseerd is dan moet je terugvallen op Vertessen. Valt Xavi uit moet je el ghazi laten spelen. Ik beoordeel een aanval gezien de hoeveelheid wedstrijden niet alleen op de drie die erin staan.

23 juni 2023 om 19:17

Tja dat zeggen supporters wel vaker als hun club een speler niet kunnen halen.

Feyenoord er nog even tussen gesprongen om de prijs op te drijven ben benieuwd of hij zo een bedrag waard is.

23 juni 2023 om 07:37

Dat gevoel heb ik sowieso een beetje bij de top3 de laatste tijd. Of ze scouten wel heel erg dezelfde spelers of ze proberen marginal gains te vinden door te bieden op spelers van anderen zonder enige intentie hem te halen

23 juni 2023 om 07:42

Het is toch volkomen logisch dat je als vergelijkbare clubs in dezelfde vijvers vist? Het grootste gedeelte van alle scoutingslijstjes zal hetzelfde zijn bij Ajax, PSV en Feyenoord. Waar bij Ajax nog een gedeelte verschilt omdat die in een andere prijscategorie kunnen zoeken. Maar voor de rest ontloopt dat elkaar heus niet. Dat 'bieden om de prijs op te drijven' is een verzinsel van supporters om achteraf net te doen alsof hun club geen interesse in een speler had. Of denken mensen nou echt dat de TD's van clubs in de drukste periode van het jaar ook nog tijd hebben om zich met dat soort dingen bezig te houden? 😅

23 juni 2023 om 07:47

Ik vind dat dus niet logisch. Als je kijkt hoe feyenoord nu zijn team opgebouwd heeft.. niet 1 speler waar psv ook geïnteresseerd in is geweest en zeker zo'n Hancko had niet misstaan. Een Pepi scouten is ook iets wat jij en ik hadden kunnen doen. Ik verwacht meer van een scouting.

23 juni 2023 om 08:02

@Engelz, ‘Een Pepi scouten is ook iets wat jij en ik kunnen doen’. Dit vind ik altijd zo opmerkelijk. Dus omdat hij bij een voor ons bekende club weg komt is het makkelijk ofzo? Als wij beide scout zijn, kunnen wij toch ook allebei een speler scouten uit de Braziliaanse 2e competitie of niet soms? Een bekende speler halen lijkt hier soms wel slechter dan een onbekende speler uit Zuid-Amerika

23 juni 2023 om 08:49

@Engelz wie zegt dat PSV niet ook die spelers op de lijsten had staan die nu bij Feyenoord spelen? Er komt nog niet eens een tiende van de spelers op die lijsten naar buiten joh haha.

23 juni 2023 om 10:07

Het is toch wel logisch, Amerikaanse internationaal die bij rampzalige groningen nog leuke dingen liet zien. Dat er clubs dan van eredivisie ook gaan kijken hé wat een speler.

Waarom zou je dan per se naar brazilie moeten of noorwegen?

Ene kant vind ik het jammer dat hij niet naar Feyenoord komt andere kant snap ik het dat ze niet alles voor (dit keer wel) Willen betalen. Er zijn andere prioriteiten. Bij Veerman konden we destijds niet betalen.

23 juni 2023 om 08:49

Ik zei gister al. Dat dat bericht eruit is gestuurd om PSV haast te laten maken zodat Augsburg zelf ook door kan. En zie opeens is het bijna rond. Ik ben er vrijwel van overtuigd dat Feyenoord nooit dat bod heeft gedaan.

Ik vind hem eigenlijk nog geen meer dan 10 miljoen waard. Nog veel te wisselvallig. Maar goed, Groningen is een moeilijke club om bij te etaleren. En bij psv krijg je veel meer doel pogingen, dus ben benieuwd

23 juni 2023 om 07:22

Nja, bij mij komen spelers als Matavz en Berg (weliswaar via, ik meen, HSV) naar boven, die toch beiden niet heel erg succesvol waren in Eindhoven. Laat ik Pepi dan maar zien als Augsburgspeler en hopen dat hij het wel brengt. Alsnog een vrij hoog prijskaartje, iets waar PSV ook eerder slechte dan goede ervaringen mee heeft.

23 juni 2023 om 07:47

Wat is dit nou weer waardeloos argument. Ene Arjen Robben ging van Groningen naar PSV, ene Daley Blind had Groningen nodig om bij Ajax door te breken, ene Virgil van Dijk, ene Dusan Tadic, ene Luis Suarez, ene Filip Kostic. Berg heeft daarnaast maar 1 seizoen in Eindhoven gespeeld en toen kwam die niet van FC Groningen weg, maar van HSV. Daarnaast waren de verschillen anders. Matavz was niet de grote man in Groningen een Tadic was bijv. veel belangrrijker. Oja ps. gemiddeld scoorde Matavz ong. net zoveel in Eindhoven als in Groningen, dus je kan moeilijk zeggen dat je niet gekregen hebt wat je gekocht hebt. In deze situatie heb je het over een speler die ver boven de rest van de selectie uitsteeg en zelfs toen 12 er in wist te schieten. Stel je eens voor dat ie bij een club speelt dat wel over de middenlijn kan komen. Pepi gaat PSV minimaal 25 goals opleveren als die 1e keus wordt. En daarmee wordt je mogelijk gewoon topscoorder van de eredivisie. Zie Xavi Simons te houden en haal 2 verdedigers er bij en je wordt kampioen.

23 juni 2023 om 08:02

Je laatste zin is precies het moeilijke. Simons houden is maar zeer de vraag en twee goede verdedigers die ook nog eens hoog pressing kunnen spelen is niet eenvoudig. Psv staat nou niet bepaald bekend om zijn scherpe blik op verdedigers.

23 juni 2023 om 10:12

De laatste jaren niet nee maar daarvoor had Psv echt wel goede top verdedigers

23 juni 2023 om 07:54

Deze Pepi zal gigantisch falen. Ik kan er niet bij dat zo'n middelmatige speler naar de top van Nederland kan

23 juni 2023 om 10:04

Ik kan er niet bij dat je Pepi een middenmatige speler noemt en verwacht dat hij gaat falen. Groningen was dit jaar dra-ma-tisch. Echt, zijn aanvoer dit jaar is om te janken. Groningen kwam amper de middenlijn over en Pepi kreeg 0 aanvoer. Zijn medespelers hadden geen splijtende pass in de benen, laat staan een goede voorzet.

Met het geringe aantal kansen, heeft Pepi zijn klasse getoond. Het talent spat er vanaf en in de 16 meter is hij dodelijk! Hij heeft dit jaar evenveel als Pavlidis gescoord en meer dan Kudus, Tadic, Kramer, Dost, Danilo, v.wolfswinkel, Romeny, Odgaard, Yilmaz en Dimata.

Ondanks de belabberde ploeg scoorde pepi in 29 wedstrijden 12 goals en 3 assists gemaakt, dus bij 50% van alle doelpunten betrokken. Ook bij Amerika, debuterend als 18-jarige in 883 minuten bij 10 doelpunten, dus meer dan 1 doelpunt per wedstrijd. Kortom, waarom zou deze groeibriljant niet kunnen slagen in een dominerend team?

23 juni 2023 om 08:23

Hij gaat ook geen 10 miljoen kosten verwacht ik. Denk rond de 8 miljoen met een doorverkooppercentage.

23 juni 2023 om 10:26

Ik denk dat een prima aankoop is van PSV 10 miljoen is veel geld, maar hij is pas 20 en heeft bij Groningen laten zien dat hij makkelijk scoort met veel minder aanvoer en weinig kansen. PSV heeft een killer nodig die er minimaal 25 in schiet. Laten we hopen dat we die in de vorm van Pepi hebben binnen gehaald. Luuk de Jong heeft gewoon te weinig doelpunten gemaakt vorig seizoen. Nu hoop ik dat ze binnen afzienbare tijd ook Lang 1 a 2 middenvelders binnen halen en nog 2 goede centrale verdedigers. En natuurlijk niet vergeten de belangrijkste slag zou het behouden van Xavi Simons zijn!

23 juni 2023 om 10:53

Zal rond de 9 miljoen worden volgens Elfrink. In dat geval een prima deal.

Heerlijk dat pepi voor de eredivisie behouden blijft, je kunt deze woorden die ik nu zeg, het einde van het seizoen erbij pakken: Pepi maakt psv kampioen!

23 juni 2023 om 07:33

Je kunt nooit kampioen worden als iedere wedstrijd tegengoals krijgt. Daar ligt nog een taak voor Psv. Ik zie Pepi wel topscorer worden.

23 juni 2023 om 07:42

Transferperiode is nog lang toch? Denk dat steward ook inziet dat er in de verdediging heel wat bij moet

23 juni 2023 om 08:07

Klopt, maar hoeveel zit er nog in de oorlogskas van PSV? Er moeten nog heel wat spelers gehaald worden. Ik vind dit wel een grote uitgave voor een speler die waarschijnlijk niet gelijk basis zal zijn. Zou typisch PSV zijn om een sterk middenveld en aanval te bouwen en de verdediging te verwaarlozen.

23 juni 2023 om 08:03

Beetje zurig misschien, maar als hij echt zo doorslaggevend is, waarom heeft hij Groningen niet kunnen redden dan?
Hij heeft overduidelijk potentie, maar het lijkt me sterk dat hij gelijk het verschil kan maken bij een topclub. Had hem graag naar Feyenoord zien komen als standin/toekomstig vervanger van Gimenez, maar niet voor de genoemde bedragen. Risico is daarvoor te groot wat mij betreft.

23 juni 2023 om 08:10

Dat wil ik je best uitleggen waarom hij Groningen niet heeft kunnen redden. Je krijgt daar namelijk amper aanvoer en als ik zag hoe Pepi van een halve kans een goal maakte. Kan die met iets meer aanvoer gaan excelleren. We hebben dit seizoen geen goede flankspelers gehad en geen creatieve 10, dan houdt het voor pepi wel een beetje op. Overigens twijfel ik een beetje aan zijn meevoetballende kwaliteiten.

23 juni 2023 om 08:17

@weef, misschien omdat die andere 10 niet konden voetballen haha.. Al zet je Messi neer, als de verdediging zo lek als een mandje is krijg je er altijd meer tegen dan dat je zelf kan scoren.

23 juni 2023 om 15:08

@stb040: Hoe gaat PSV dan ooit kampioen worden?

Maar iets serieuzer: Ik heb goede spelers wel iets meer dominant zien zijn bij zwakke ploegen. Denk aan Ziyech bij Twente, Honda bij Vvv.

Pepi vind ik eerder vergelijkbaar aan Pavlidis bij Willem II. En dat is natuurlijk een prima spits gebleken voor AZ, maar niet een speler die gelijk het verschil gaat maken voor een kampioenschap ofzo.

23 juni 2023 om 18:00

Zijn beide niet gedegradeerd met hun clubs.. rare vergelijking.

23 juni 2023 om 19:08

Ik zal het noteren Kieftenbeld 🙃. Ik ben namelijk helemaal niet overtuigd van deze jongen.

Had hem graag bij Feyenoord gezien, is vrij compleet. Weet alleen niet of hij snel is op de eerste meters. We zitten er best magertjes nog bij voor volgend seizoen, zie Summerville ook niet zo gauw komen. Ben benieuwd waar de club mee komt.

23 juni 2023 om 07:45

Een pinchhitter lijkt mij wel nuttig. Liefst een niveautje hoger dan Danilo, maar als dat niet lukt dan gewoon een lang figuur die kan koppen. Dost heeft Feyenoord te vaak afgewezen en kan lekker opzouten, maar zo een soort speler denk ik aan.

Een extra vleugelspits als hij een topper is, maar niet voor de breedte daar hebben we genoeg van.

En een spelverdeler om Kokcu te vervangen. Timber heeft die passing niet en Szymanski komt fysiek te kort in grote wedstrijden.

Is Ricardo Pepi dan zo goed? Of mis ik echt iets?

23 juni 2023 om 10:16

Denk dat je het hele afgelopen seizoen alleen al hebt gemist als je niet weet of hij goed is, of nooit bij Amerika hebt zien spelen..

23 juni 2023 om 12:10

Het is ook echt een serieuze vraag van mij of hij goed is. Het lijkt misschien dat ik insinueer dat hij niet goed genoeg is, maar dat is niet wat ik probeer te zeggen.

Zonde, goede spits. Gefeliciteerd psv!

Denk dat PSV te hoog gegrepen is voor Pepi. Had beter eerst een tussenweg kunnen pakken bij een Twente, Heerenveen enz. Maar ik laat mij graag verrassen misschien zie ik het helemaal verkeerd.

23 juni 2023 om 11:05

Als Augsburg 16 miljoen heeft betaald, dan zou dat alleen mogelijk zijn via een huurconstructie. Ik denk dat Augsburg nu na een redelijk seizoen bij Groningen liever verkoopt en een klein verlies op de koop toe neemt

Psv wilt graag kopen voor Bosz, maar ik vrees voor psv dat dit niet echt de speler is die het verschil gaat maken.

Ik heb nog nooit zoveel gemengde reacties gezien, de helft zegt dat die echt goed is, de andere helft kan het totaal niet begrijpen haha

23 juni 2023 om 10:19

Vooral mensen die hem niet kennen of nooit hebben zien spelen of jammer vinden dat hij niet naar hun club gaat kunnen het niet begrijpen

Word tijd voor knopen door hakken ook Simons .anders loop je straks weer achter de feiten aan

Blijf het bizar vinden, Augsburg die 16 miljoen neertelt voor een speler haha.

23 juni 2023 om 10:23

Alsof Schalke dat nooit deed en zie het resultaat, betaalde voor ene Rudy al 16 miljoen en voor een Embolo 26,5 Miljoen.

Deze word vandaag om 17:00 uur gepresenteerd door Psv, ik had gehoopt dat het zou gaan om de contractverlening van Xavi. Ben wel blij met een nieuwe spits erbij maar de aanvoer moet ook goed zijn, we wachten dus nog steeds op de handtekening van simons onder een nieuw contract!

23 juni 2023 om 09:05

Blij met een nieuwe spits of blij met Pepi als nieuwe spits? Dat er een goede bij moet moge duidelijk zijn. Een nieuwe spits kan ook Frank Demouge zijn. Ben je dan ook blij? Dan heb je ook een nieuwe spits.

23 juni 2023 om 09:59

Wat een inhoudloze reactie zeg. Ik had liever Mbappe gehad..

23 juni 2023 om 10:24

Ja idd of Haaland tsjonge jonge..

23 juni 2023 om 10:40

Demouge maakt alleen maar hands.

23 juni 2023 om 11:55

Ik wil alleen maar weten of je blij bent met Pepi. Is hij echt goed genoeg dat je daar blij mee bent?

Jeetje, dat wordt dan duur als Augsburg geen verlies wil maken. Ieder geval nog een stuk meer dan dat ze zelf voor Pepi hebben betaald

Gefeliciteerd alvast PSV. Jaloers want dit gaat denk ik een topspits worden die je ook nog eens flink geld zal opleveren.

Die wordt straks met het nieuwe thuisshirt gepresenteerd.

23 juni 2023 om 10:45

Dosty wat vindt jij van de aankoop van Pepi? Ik zie dus wel veel potentie in hem ook bij VS meerdere interlands goed gespeeld al heeft hij daar nu wel fikse concurrentie van Balogun die de laatste 2 wedstrijden ook in de basis startte

Ik twijfel echt aan de kwaliteiten van Pepi om op het niveau van PSV mee te kunnen. Bij Groningen stak hij er ook niet met kop en schouders boven uit. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen.

23 juni 2023 om 11:34

Ik denk dat je de vraag zelf al beantwoord in je reactie, bij Groningen zonder aanvoer en geen tot weinig kwaliteitsspelers om je heen er met kop en schouders bovenuit steken terwijl aanvoer voor een spits key is, zegt genoeg.

Ik weet niet of psv hier nou blij mee moet zijn, maar misschien weet die me te verassen

Als Feyenoord-supporter beetje dubbel gevoel. Bij vertrek van Santi wellicht een goeie vervanger. Maar als breedte aankoop veel te duur natuurlijk. Ben benieuwd of ie dan bij PSV gaat knallen? Hoop het niet haha

Ik zie de Feyenoorders en PSV’ers nu meer doen van “jij mag ‘m hebben! Nee jij mag ‘m hebben!” Komisch om dit vanaf de zijkant te mogen aanschouwen. Ikzelf vind 10 miljoen in ieder geval veel geld voor deze simpele spits.

23 juni 2023 om 12:33

Deze Simpele spits heeft anders wel net zoveel doelpunten gemaakt als Brobbey die veel meer aanvoer krijgt. Ik ben van mening dat Pepi heeft veel mensen gaat verbazen. Die maakt er volgend jaar bij PSV gewoon 20+.

Eindelijk een keer een jonge spits ipv die Luuk de Jong. Nu nog twee degelijke centrale verdedigers.

Er wordt zoveel media aandacht aan Pepi gegeven dat het lijkt alsof psv ala Romario of Ronaldo binnenkort gaat contracteren.

Het is maar een speler die zich eerst moet bewijzen maar ik ben bang dat er zoveel media aandacht komt en daardoor de verwachtingen hoog grillen zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren