Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee spelers uit A-selectie kunnen monsternederlaag Jong PSV niet voorkomen

Laatste update:

Jong PSV heeft maandagavond een kansloze nederlaag geleden tegen NAC Breda: 0-5. De Eindhovense beloftenploeg speelde met een verrassend sterk elftal, waarbij onder meer Ricardo Pepi en Isaac Babadi in de basis stonden, maar het tweetal kon de ruime nederlaag niet voorkomen. Tegelijkertijd hielden De Graafschap en FC Dordrecht elkaar in evenwicht met een 1-1 gelijkspel en wisten Jong FC Utrecht en Telstar elkaars defensies niet te kraken: 0-0.

Jong PSV - NAC Breda 0-5
Jong PSV trad aan in een op papier ijzersterke opstelling, met daarin onder meer Babadi en miljoenenaankoop Pepi, voor wie maximaal tien miljoen euro werd betaald. Toch had NAC geen kind aan de Eindhovense beloftenploeg. Na een klein kwartier verloor Jong PSV de bal in de opbouw, waarna Matthew Garbett de bal kon binnenschuiven: 0-1.

Babadi raakte daarna namens de Eindhovenaren met een lobje de lat. Na rust besliste NAC de wedstrijd in no time. Binnen dertig seconden kregen de Bredanaren een penalty, die benut werd door Dominik Janosek: 0-2. De Tsjech gaf enkele minuten later een assist op Roy Kuijpers, die zijn tegenstander passeerde en feilloos binnenschoot: 0-3. Ook Sigurd Haugen kwam op het scorebord. De spits van NAC bleef een-op-een met doelman Kjell Peersman ijzig kalm: 0-4. Haugen maakte een minuut voor tijd zijn tweede van de avond door van zestien meter raak te schieten: 0-5.

De Graafschap - FC Dordrecht 1-1
De wedstrijd tussen De Graafschap en FC Dordrecht was een inhaalduel van een eerder afgelaste pot. Bij een overwinning konden de Schapenkoppen hun tegenstander inhalen.

Zo ver kwam het echter niet. De ploeg van trainer Michele Santoni kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong via Ilias Sebaoui, maar de gelijkmaker van De Graafschap-aanvaller Basar Önal op aangeven van Alexander Büttner zou de laatste treffer op de Vijverberg zijn: 1-1.

Jong FC Utrecht - Telstar 0-0
In een nat en koud Utrecht hoopten de spelers van Jong Utrecht en Telstar wellicht dat het voetbal kon verwarmen. In de eerste helft kwam daar echter weinig van terecht. Kleine kansen waren er voor beide ploegen, waarbij de uitploeg de grootste mogelijkheid kreeg, maar gescoord werd er niet.

Over de gehele wedstrijd was Telstar het gevaarlijkst, vaak via Tim van de Loo. Ook de twintigjarige middenvelder wist echter het net niet te vinden. Zeven minuten voor tijd kreeg Telstar-verdediger Jorginho Soares zijn tweede gele kaart, maar ook met een man meer wist Jong Utrecht niet te scoren, waardoor de eindstand van de wedstrijd hetzelfde was als de score aan het begin van het duel: 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er nu nog steeds sprake van competitie vervalsing? Of gaat die vlieger alleen op bij een nederlaag ?

4 december 2023 om 22:35

Ze hebben verloren toch ?

4 december 2023 om 22:36

Natuurlijk gaat dat nog steeds op, en juist nadat NAC gewonnen heeft spreek ik me uit. Gewoon mee stoppen of met vaste selecties spelen. Als de Jong teams de lusten van de KKD willen, moeten ze ook de lasten willen.

5 december 2023 om 00:31

Ratje dit is juist goed voor het NL voetbal. Spelers kunnen zich hierdoor beter ontwikkelen waar de topclubs de vruchten van plukken. Dit maakt de Eredivisie aantrekkelijker waardoor we allemaal kunnen profiteren van een hoger budget met TV-rechten en daarbij krijgen de andere clubs ook een deel van de Europese inkomsten die hierdoor ook hoger worden. Snap dat het voor de KKD clubs vervelend kan zijn maar over het algemeen zorgt dit wel dat onze competitie sterker wordt.

5 december 2023 om 08:58

Wat kan mij als supporter van een KKD-club 'het Nederlands voetbal' boeien? Er geldt voor mij 1 belang, en dat is NAC. Het zou gewoon beter zijn als er een eerlijk speel veld is, voor alle clubs in de KKD die niet om spek en bonen spelen.

Sterker nog, ik durf wel te beweren dat het voor alle andere clubs minder is geworden. Vroeger verhuurden topclubs enorm veel spelers aan KKD en (onderkant)eredivisie clubs om zich te ontwikkelen, dat is nu niet meer.

5 december 2023 om 10:57

Echter, zonder die Jong teams had je geen fatsoenlijke KKD meer en vielen er nog wel een paar clubs om. We hebben de afgelopen jaren (ruim genomen begrip) al clubs als Haarlem, Veendam en RBC zien omkiepen. Zonder de TV gelden, waren dat er nog wel meer geweest. Ik ben er ook geen fan van, zeg ik als PSV fan, maar als dit momenteel de enige manier is om die andere 16 clubs overeind te houden (ja, het geldt niet voor alle 16), of tenminste op professioneel niveau actief te laten, moet het maar.
Zolang geen amateurclubs de stap naar de profs wil maken, blijft dit ook zo.

5 december 2023 om 13:26

Ja dat wordt inderdaad vaak gezegd, maar de vraag is in hoeverre dat waar is. Feit is dat vanwege de eisen van de KNVB de kloof tussen amaterus en KKD enorm is. Voor amateurclubs is het nu dus niet interessant om te promoveren. Ik heb liever dat ze dat aanpakken, dan zet je namelijk echt sportieve belangen voorop (lijkt me niet gek voor een sportbond.)

Maar nogmaals, als er dan toch Jong teams in de KKD moeten, maak dan vaste selecties met overschrijf momenten gelijk aan de transfermarkt. Zo gaat het in het buitenland ook, en haal je de grootste ergernis weg.

4 december 2023 om 22:36

Ja wat mij betreft wel. Blijft toch bizar dat jong ploegjes zo maar eventjes uit het niets miljoenenaankopen kunnen opstellen. Heerlijk dat het mooie NAC Breda Pepi en consorten heeft opgerold

4 december 2023 om 23:19

Het blijft vreemd dat je bij 2 teams in het betaalde voetbal mee mag spelen. Gewoon vaste selecties en in de winterstop kun je schuiven.
De andere clubs uit de KKD kunnen ook geen jongens van Heerenveen of Sparta opstellen.

Ronduit belachelijk dat een speler als een Pepi op het wedstrijdformulier verschijnt. In geen enkel land is dit mogelijk behalve in Nederland. Gewoon vaste selecties en verschuivingen in officiële transferwindows.

Daarnaast blijft ESPN een grap. Er worden drie wedstrijden gespeeld en er wordt er maar één uitgezonden, met vier kanalen. Nee herhalingen zijn belangrijker! Echt belachelijk.

Buiten dat om blij dat NAC relatief gemakkelijk heeft gewonnen en Haugen weer zijn goals meegepikt heeft, blijft voor nu de beste optie in de spits tot Omarsson terug is. En ook blij dat het zonder Leemans goed ging op het middenveld. En belangrijkste, maar 4 punten achter plek 2, yay

Zo kop je de winnende binnen in de champions League, en een paar dagen later word je op maandagavond afgedroogd in de keuken kampioen divisie. Moet voor Pepi toch ook een bijzondere twist zijn

5 december 2023 om 07:03

Tja en in dit overvolle programma moet je hem toch gewoon meer speeltijd geven. Donderdag tegen Heerenveen bijvoorbeeld. 60 minuten in de basis bijvoorbeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren