Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rel na Levante-Real: 'Als hij liever bokst, moet hij niet meer voetballen'

Laatste update:

De competitiewedstrijd tussen Levante en Real Madrid was er een op het scherpst van de snede. De spelers van de thuisploeg klaagden over de arbitrage en na afloop waren er in de spelerstunnel behoorlijke spanningen. Sergio Ramos nam geen blad voor de mond. "Bij Levante is er een die ervan houdt om iedereen uit de tent te lokken. Ja, ik heb het over Sergio Ballesteros", benadrukte hij.

/

"Het zijn slechte verliezers. Je wordt moe van zulke figuren. Als hij van boksen houdt, dan moet hij stoppen met voetballen. Hij kwam naar onze kleedkamer om ruzie te maken, vraag maar na." Ballesteros erkent dat hij de kleedkamer van Real Madrid heeft opgezocht, maar uitsluitend om naar de hoofdblessure van Cristiano Ronaldo te informeren. "Dat kon iemand niet waarderen en toen brak de hel los", reageert Ballesteros. "Ik kwam niet om herrie te schoppen, absoluut niet. Dat slaat nergens op."

Ballesteros was niet de enige Levante-speler waar Ramos van baalde. "Juanlu, dat is er net zo een. Die kan ook niet tegen zijn verlies", benadrukte de wereldkampioen. Juanlu was na afloop van het duel zeer boos op de arbitrage. "Het is een schande, de arbiter keurde de spelers van Levante geen blik waardig. De spelers van Real Madrid kregen schouderklopjes en hij knipoogde naar ze. Wij kregen alleen maar waarschuwingen. Hij had geen strafschop mogen geven en hij had ook geen vrije trap hoeven te geven. Het was geen overtreding", doelde Juanlu op de vrije trap waaruit Álvaro Morata uiteindelijk de 1-2 maakte.

"Helaas zullen mijn woorden weinig impact hebben, ik ben speler van Levante. De competitie zou beslist zijn als Real Madrid punten zou verliezen en dat, logischerwijs, mag niet gebeuren. Daar baal je van, maar dat gebeurt nu eenmaal altijd. Of we hebben gevochten in de spelerstunnel? Nee, de beveiliging van Real Madrid schermt iedere speler af." Collega Pape Diop was ook woedend. "Dit is pure diefstal, dit moeten jullie maandag duidelijk in het nieuws brengen. Schandalig!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Levante was er alleen op uit op spelers te blesseren leek het wel. Ongelooflijk dat ze geen rode kaart hebben gekregen. Moeten wij geloven dat die elleboog op Ronaldo 'perongeluk' was.

12 november 2012 om 12:36

Ik snap niet waarom Totti_nr10 zijn reactie werd verwijderd. Levante speelde inderdaad vuil en hard. Maar dat doet Real ook tegen Barca. En Mourinho is dan de eerste om te zeggen dat voetbal een mannensport is. Nu is het Real dat rake klappen incasseert en nu opeens moet voetbal een sport voor ballerina's zijn ???

12 november 2012 om 13:49

Rake klappen, het gaat hier wel om een zieke elleboog in het gezicht. Dat doen de spelers van Madrid echt niet. Heb in ieder geval zelf niet zo'n overtreding gezien van Madrid en ik kijk bijna elke wedstrijd

12 november 2012 om 14:01

Ramos praat niet over Navarro. Hij praat over andere spelers die geen ellebogen hebben uitgedeeld. Ik ben de eerste om te zeggen dat het voetbal wat elleganter mag en dat het harde spel uitgeroeid moet worden. Ik ben een voetballiefhebber. Dat Engelse-schotse versie van het voetbal zou ik liefst uitgeroeid willen hebben. Ik wil mooi voetbal zien waarbij tegenstanders de bal proberen te veroveren op een zuivere en faire manier. Dus ik spreek het harde en vuile spel van Levante zeker niet goed. Ik zeg enkel dat ze bij Real Madrid enorm hypocriet zijn. Als ze tegen Barcelona spelen, dan halen zij ook hun vuile spel naar boven. En na de wedstrijd roepen ze dan dat voetbal een echte mannensport is en dat dit erbij hoort. Maar nu dat zij delen in de klappen, nu opeens hoort voetbal heel lief en vriendelijk gespeeld te worden. Ik kan zulk gedrag niet goed hebben.

12 november 2012 om 15:36

Ja man Real tegen barca, dat is 1 of 2 keer gebeurd en jij doet alsof Real altijd zo is! Hou op man! Levante speelde gewoon smerig en dan gaan ze nu nog zeuren! En barca is altijd zo vies met hun valpartijen, en zeuren bij de scheids. Ja dan lok je idd je tegenstander uit de tent!

12 november 2012 om 16:18

Kom op zeg. Bij de Clasico's onder Mourinho is er nog Niemand van Barca geblesseerd door iemand van Real. Dus kom niet met die onzin aanzetten, dit is veel en veel erger.

12 november 2012 om 17:41

Jongens, van objectiviteit valt er niet veel te bespeuren bij de Real fans. Het ergste is dan ook dat ze nog aan geheugenverlies lijden. Real heeft de beker van Spanje gewonnen door net zoals Levante te spelen in de finale, onder goedkeurend oog van de scheids. Dat was echt een schoppartij van de kant van Real Madrid. Niemand gekwetst ? Ik herinner me nochtans dat Pedro ooit vervangen moest worden omdat Marcelo bewust op Pedro zijn knie is gaan staan. Ik herinner me ook dat Real bijna altijd 1 a 2 rode kaarten kreeg per classico. Ja, inderdaad, Real speelt zeer fair tegen Barcelona ... Barcelona zeurt vaak bij de scheids. Dat klopt. Maar dat doet iedereen. Mourinho zeurt 1 jaar later nog steeds over de scheidsrechter die Levante-barcelona heeft gefloten. En ik weet dat Busquets bijvoorbeeld toneel speelt bij momenten. Maar dat doen Di Maria en Pepe ook bij Real. En niet alleen Real, maar alle andere ploegen hebben ook zulke spelers. Kijk maar naar Ribery bij Bayern. Belachelijk dat mensen daar Barcelona bij de vinger wijzen, aangezien iedereen dit doet.

Gelukkig kan Sergio Ramos wel heel goed omgaan met verlies en zal hij nooit fysiek over de schreef gaan als het even niet loopt.

12 november 2012 om 10:44

Ik wou net zeggen ja.

Ramos is de laatste die dit mag zeggen. Samen met Mourinho, Pepe en Marcelo is hij ook een slechte verliezer. Dat kan, maakt ze niet meteen tot voetbalcriminelen. Maar dan moet je hier je mond over houden.

En er valt natuurlijk altijd iets te zeggen voor datgene dat de spelers van Levante aanhalen. Ik vind het ver gaan maar de gedachte moet je nooit meteen wegwerpen. Het is in het belang van de competitie dat Real Madrid de titelstrijd kan volhouden.
Of de tegenstanders van Madrid dan ook in wedstrijden expres benadeeld worden durf ik niet te zeggen. Maar het zou ook niet slim zijn om de gedachte rechtstreeks in de prullenbak te gooien.

Andersom zou ook hetzelfde bij Barcelona kunnen gebeuren wanneer zij een achterstand hebben.

12 november 2012 om 12:34

Oké als jij zegt dat Ramos z'n mond dicht moet houden dan moet iedereen hier op VZ z'n mond opentrekken en hel moet losbreken over Levante. Want als real hard speelt staat er een week lang iedere dag een Artikel waar iedereen kan lopen bashen en nu is het allemaal oké ofzo?

Zelfs al real hard speelt is het niet net als Levante gisteren dat was gewoon een overtreding na iedere balcontact van Real.

Verder die gedachte die jij bedoelt: kunnen we dan ook stellen dat de scheidsrechter de goal van Levante niet afkeurde omdat hij Real wilt bevoordelen? Waarom vergeet ineens iedereen dat het buitenspel was, niet dik maar wel net buitenspel en als je dan Real wilt helpen fluit je dat sowieso af door twijfel of wat dan ook.

Niets meer dan een terechte overwinning van real op een veld waar nooit gespeeld had mogen worden!

12 november 2012 om 13:02

Een club als Real Madrid krijgt nou eenmaal meer media aandacht. Dat is niet meer dan logisch. Die spelers staan ook meer onder een vergrootglas. Daarom krijg je al die artikelen, zelfde geld voor Barcelona, Man Utd, Chelsea, Milan. Dat is nou eenmaal zo.

Kijk, ik zeg nergens dat de gedachte over het beïnvloeden van wedstrijden waar is. Alleen zou het ook maar zo kunnen zijn.
Maar dat er een keer een buitenspeldoelpunt wordt goedgekeurd tegen Real betekent niet meteen dat de scheidsrechters per definitie clean zijn.

Ik wil wel met het volgende punt afsluiten. Dat is namelijk dat Real Madrid en Barcelona de laatste clubs in de competitie zijn die mogen gaan klagen over de scheidsrechter. Beiden worden over de hele competitie gezien meer bevoordeeld dan benadeeld. Niet zoveel zeuren over de scheidsrechters dus.

12 november 2012 om 15:30

Dan heeft de grens er wat over te zeggen en niet de scheidsrechter

Dat real madrid bevoordeeld wordt zag je vorig seizoen al:
-ramos trap messi: 1 weds!!
-pepe op hand van messi niks!!
En ga zo maar door, maar goed dat hebben jullie nodig om kampioen te worden

En als klap op de vuurpijl:
Werden 3 rode kaarten weggetrokken voor real madrid in de supercup.

Arbeloa, ozil, mourinho, waarvan 2 spelers die gelijk konden spelen.

Barca alleen villanova, want villa was zowiezo geblesseerd.

12 november 2012 om 17:43

Ik heb Barcelona zich nog nooit zo zien gedragen bij verlies. Real won de supercup en Barcelona bleef op veld en feliciteerde Real en keek naar de prijsuitreiking. En dat terwijl Real dat het jaar ervoor niet gedaan heeft.

Weer een schandaal. En weer is real madrid erbij betrokken. Hoe lang nog voordat men inziet is dat het belachelijk is wat deze ploeg doet, of het nu in of op het veld is?

Er wordt ook gezegd dat Pepe de spelers van Llevant uitlachte, bespotte en uitdagende dansjes deed, iets waarmee hij in het veld al begon toe hij het publiek uitlachte toen hij vlak voor tijd, geheel volgens de stijl van real madrid, een bal blind wegtrapte.

Verder is dit niet de beste wedstrijd om als bewijs aan te voeren dat real madrid de ploeg is die kampioen moet worden van de spaanse bond en regering, omdat er aan beide kanten grote fouten werden gemaakt, maar de spelers van Llevant slaan de spijker wel op de kop. Schouderklopjes, knipoogjes, de spelers van madrid worden aangesproken met 'u', die van Llevant worden bij het minste toegesnauwd.

12 november 2012 om 10:12

Ja want het is vooral weer de schuld van Real Madrid.dat is iets wat jullie Barca supporters de uitblinkers in zijn.de schuld steken op Real Madrid.wat er ook gebeurt het zal weer de schuld zijn van Real Madrid.

12 november 2012 om 10:18

In welk opzicht is dit de schuld van Real Madrid?
En waarom moet die laatste zin er nou weer bij? Erg zielig, je bent er blijkbaar alleen maar op uit om te provoceren. Iemand met het punten aantal als jij hebt zou beter moeten weten. Triest.

12 november 2012 om 10:19

Haha vent stop eens zo met provoceren.

Alles wat negatief is rond Real is meteen waar natuurlijk, en alles over Barca ontkracht je telkens. Jij weet dat Pepe dat deed natuurlijk, en ik heb heel de wedstrijd gekeken en geen schouderklopjes of knipoogjes gezien. En dat van U kan je ook gewoon niet weten. Je jaloezie op de prachtige club uit Madrid de hoofdstad van het prachtige Spanje wordt wel zielig.

Begin niet over scheidsrechterlijke beslissingen, 2-0 achter tegen Sevilla en de scheids besluit er 2-3 van te maken. In de CL weer telkens geluk maar dat is wel bekend met Uefalona. En om weer een recent iets in La Liga erbij te halen(zijn er zoveel dat ik ze vergeet maar gelukkig komt er wekelijks wat bij) Jordi Alba die mag scoren na 16 meter buitenspel. Tuurlijk mag dat, he het is Barca.

12 november 2012 om 11:13

Barca en Real worden allebei zwaar voorgetrokken op de rest. Altijd zo zielig wanneer Barcafans klagen over het voordeel dat Real krijgt of andersom. Ik moet bekennen dat van wat ik heb gezien vorig seizoen, Real wel meer voorgetrokken werd. Wat me dan het meest stoort is dat die Barca fans dan hypocriet lopen te janken over hoe ze benadeeld zijn. Terwijl ze zelf jarenlang van dezelfde voordelen geprofiteerd hebben, en nog steeds meer meekrijgen dan 18 andere clubs. Walg er gewoon van... net als Utd fans die zouden klagen over scheidsrechters (oh wacht...).

12 november 2012 om 11:22

Ik ben de laatste die zal ontkennen dat de twee grote clubs worden bevoordeeld tegen de kleinere. Maar het hypocriete irriteert mij inderdaad, zou er ook niet over beginnen. En dan komt deze Catalaanse onafhankelijkheidsstrijder weer, dan kan ik er ook momenten bijhalen van zijn club.

12 november 2012 om 12:03

Haha Periodista.
Gewoon lachen jongens, hij is de moeite echt niet waard.
Wacht net zolang op een topic over Spanje/regering om weer lekker te lopen kakken op alles wat met Spanje te maken heeft.

Penalty was buiten de 16, maar het doelpunt van Levante was buitenspel. Ballesteros liep te schoppen en te schreeuwen op iedereen, datzelfde voor Juanlu, maar Pepe ging voor de kleedkamer van Levante dansen na de wedstrijd.. Lekker boeiend.

Niet zo zeiken en gewoon voetballen.

12 november 2012 om 19:16

Barcelona voorgetrokken? Lul niet zo slap man. Barcelona wordt vaker benadeeld dan bevoordeeld door de arbitrage in Spanje. In de Champions League is het wel in balans.

12 november 2012 om 10:33

Nee want jouw "heilige" ploeg word vooral niet bevoordeeld eh.en Jordi alba stond vooral ook "niet" offside zeker.ma manneke toch.je kon er gewoon een hele straat tussen zetten.zo hard stond alba offside.en zo hard heeft de scheidsrechter weer eens gefaald.of laten we eens praten over die wedstrijd tegen Sevilla.fabregas werd daar vooral zo "hard" geraakt.sjongejonge ik zag het "bloed" langs alle kanten vliegen.en dan even die handbal van Pedro zogezegd "niet" gezien.de scheidsrechter stond er dan wel lekker naast,maar ja.zoals gewoonlijk hebben ze in Catalonië weer niets gedaan.#bitchplease.de fameuze Barcelona soldaten zijn weer op missie.

Lol Alvaro morata komt in de ploeg, speelt niet onaardig en schiet een vrije trap binnen: 9.2
Albidol speelt een prima pot als invaller : 6

Feit is inderdaad dat Real hier werd bevooroordeeld door de scheidsrechter. Maar dat hebben topclubs vaker (manu, Juventus)

12 november 2012 om 10:20

Bevoordeeld bedoel je neem ik aan Dat gebeurt vaker voor grote clubs ja. Zeker als The Special One daar coach is, want anders heeft de scheids een probleem

12 november 2012 om 10:20

Volgens mij werden beide clubs al benadeeld door de wedstrijd uberhaupt doorgang te laten vinden.
Levante speelde daarnaast erg hard, ik ben geen Madridfan, verre van dat zelfs, maar nu doet iedereen toch wel lichtelijk overdreven in mijn ogen.

12 november 2012 om 11:06

Natuurlijk ben ik niet geheel objectief maar hoezo is Real bevoordeeld? Juanlu had rood moeten hebben voor naschoppen, Ballesteros had rood moeten hebben na ontzettend veel overtredingen om te zwijgen over de elleboog (opzet of niet opzet, het is gebeurd en staat dan ook een straf op).

Tevens scoorde Levante uit buitenspel en werd de verdediger die Callejon neerhaalde net buiten de 16 niet bestraft, terwijl daar rood voor staat.

Dat allemaal tegenover 1 onterecht gegeven penalty vind ik niet dat je kan stellen dat Real hulp heeft gekregen.

Nou Ramos, dat heet nou boter op je hoofd hebben. Als er een ploeg in Europa is die absoluut niet tegen zijn verlies kan, dan is dat real madrid wel. Voorals als ook Marcello meedoet. Los gezien van Casillas, Kaka en Benzema, worden ze wild, gaan ze bijten, haren trekken en de scheids de schuld geven van hun verlies. Mourinho included.

12 november 2012 om 11:06

Ronaldo gedraagt zich ook gewoon goed.
In tegenstelling tot vroeger.

Je ziet hem ook nooit bij de opstootjes tussen Real en Barcelona.
Voor de rest heb je gelijk natuurlijk.

12 november 2012 om 11:20

Ben ik met je eens Mixp, wat ik alleen wil benadrukken is dat je dat gedrag op meerdere manieren kunt invullen. Klagen tegen de scheids, het veld de schuld geven, vloeken tegen de wind. Is ook allemaal gedrag waaruit blijkt dat je niet goed tegen je verlies kunt.

12 november 2012 om 11:45

Ach Real Madrid en Barcelona mogen allebei helemaal niet klagen.
Die 2 clubs waren structureel bevoordeeld op de rest.

Of het echt expres gedaan wordt of dat de scheids gewoon niet tegen de druk kan weet ik niet.

Het zou echter wellicht kunnen dat de Spaanse bond de club die achterstaat bevoordeeld om de competitie spannend te houden. Ik zeg niet meteen dat het zo is, maar de gedachte moet je niet verwerpen.

De sport is alles behalve schoon, dat zie je in Italië en in de Oostbloklanden wel.

12 november 2012 om 17:06

Wat je zegt klinkt inderdaad logisch, maar als je de wedstrijd hebt gezien vind ik niet dat je kan zeggen dat Real hier bevoordeeld is door de scheids. Ze hebben voor iedere meter gevochten en verdiend gewonnen in mijn ogen.

ON: Ik zou niet weten wat Sergio Ballesteros te zoeken heeft bij de kleedkamer van Real. Hij had niks met het hele incident te maken. Enkel bij Novarra had ik het logisch gevonden als hij even langs kwam.

Wat een kneuzen!!! Levante moet heeeel blij zijn dat ze door het veld zo te laten nog enige kans hadden gemaaakt. Als de wedstrijd zich op een voetbalveld had afggespeeeld dan waren ze echt afgestraft.. wat een zwak elftal!!! br

Hoe durft Levante noch te praten over de wedstrijd. Snel de monden dicht plakken en kijken naar de volgende wedstrijd.

Ramos is wel de laatste die daarover mag praten. Laat Ramos eerst naar zichzelf kijken. Ik kan me die doodschop aan het adres van ene Messi nog herinneren uit pure frustratie.

12 november 2012 om 10:42

Verder kunnen jullie ook niks zeggen he over Ramos. Ik begrijp dat je Barca fan bent en niks maar ook niks positiefs over Real te zeggen hebt, maar als je hem ongelijk geeft ben je echt niet serieus te nemen

12 november 2012 om 10:45

Ik zeg ook niet dat hij ongelijk heeft. Ik zeg alleen dat hij ook een slechte verliezer is als het er op aan komt. Dus is het een beetje ongepast dat hij dit nu over de tegenstander gaat zeggen terwijl hij zelf ook zo in elkaar zit.

laaste 20 minuten maar gekeken , maar dit had ook niks met voetbal te maken zo´n veld.
gewoon de bal naar voren en duels winnen.
moet zeggen dat mourinho knap wisselde want aan een ozil had je niet zoveel op zo´n veld en de wat meer krachtigeren jongeling ( hoe heet die ?) die voor hem in plek kwam in de winnende maakte had meet duel kracht.

bijna had alonzo de slemiel geworden maar gelukkig blijft de competitie nog wat spannend

Waarom beginen de spelers niet over hun buitenspelgoal? Of over handss net wel/niet in het strafschopgebied? Het is een wonder dat ze de wedstrijd met 11 man hebben beeindigd. En dan nog ruzie komen zoeken...

Wat triest zijn al die elftallen in Spanje toch als ze tegen Real Madrid spelen.ze doen werkelijk alles om ons te provoceren, blesseren, uit de tent te lokken. Jah, het klopt dat bepaalde spelers van Real madrid zich ook wel eens laten gaan, maar je moet maar eens kijken hoe de andere teams spelen tegen Real. Vol met afgunst en haat. Het is gewoon te triest voor woorden. Komen er nog een paar gloryhunters hier beetje Real ook nog eens de schuld geven. Ik zou zeggen volg een andere sport joh.

Ze hadden rood moeten krijgen in de 2 minuut. Hun goal was buitenspel.
Over wat hebben ze het? Ik heb geen knipoogjes gezien. Zever in pakjes noem ik dat. Die penalty werd gemist.
Vervolgens bevestigd de scheidsrechter dat er wel degelijk iets gebeurd naar de spelers van Madrid toe. Ik raad betweters hier aan om verder te kijken dan VZ. Ga eens naar het geluidsgilmpke van de ruzie in de tunnel.
Ballestros is heeft een poging gedaan om Pepe een slag te geven maar die mislukte. ( vandaar de woorden van Ramos) Ballestros is ook ondervraagd door de politie. Hij was trouwens al nerveus op het einde van de match duwt hij Alonso en Morata nog even om zijn frustratie kwijt te spelen.
Want zien hoe het met ronaldo was terwijl hij in zijn interview zegt "het geen elleboog gezien" dan weet je het ook wel.

hahahah Ramos die over slechte verliezers praat, de wereld draait zeker door.]
Volgens mij zijn ze bij Real de echte verliezers en hout hakkers.

Hij zelf die aanslag pleegde op Messi toen het 5-0 stond wie is hier de slechte verliezer.
Marcelo, Pepe etc.
Hij hoort totaal niet over slechte verliezers te praten en al helemaal niet over boxen.
Gelukkig kunnen zij in Madrid voelen wat zij jaren geleden ook de anderen hebben aan gedaan.

Wat betreft die scheidsrechter hij hoort never een Barca of Real wedstrijd te fluiten.
Hij is echt pro Real en gisteren was ook niet de eerste keer]
Die eerste vrijtrap was totaaaaaaal geen vrijtrap echt zielig, en die strafschop al helemaal.
Vorig jaar moesten ze Real helpen en dit jaar lijkt weer het zelfde liedje.
Frano time is back.

12 november 2012 om 10:59

Wie is Frano?

12 november 2012 om 11:05

Frano is Franccccccccccccccccccccccccccccccccccccco.
ga googlen

12 november 2012 om 11:11

Dat was een retorische vraag mijn vriend.

Echter vind ik wel dat zowel Barcelona als Real Madrid erg vaak worden bevoordeeld. Ik durf niet te zeggen dat er aan matchfixing wordt gedaan, dat gaat erg ver. Maar het idee dat de Spaanse bond via de scheidsrechters probeert de competitie spannend te houden wil ik niet meteen verwerpen.

12 november 2012 om 11:11

Ik weet wie Franco was, ken alleen geen Frano. Verder ben je bezig als een kleine bitch.

12 november 2012 om 11:26

Heb je überhaupt bewijs dat Franco iets te maken had met Real Madrid? Nee, dus ik zouals ik jou was je mond maar dicht houden. Je begint op Periodista te lijken en dat is niet een compliment.

12 november 2012 om 12:01

Als de naam van de dictator gebruikt wordt door iemand die er verstand van heeft, dan betekent dat natuurlijk niet dat het elke keer direct om hemzelf gaat, maar wel om de mensen die hij op plaatsen heeft gezet opdat zij direct invloed uit kunnen oefenen.
Hij is het inderdaad niet zelf geweest die een bezoek bracht aan de spelers van Barca voor de beruchte 11-1, dat was iemand die van zijn positie genoot dankzij de macht van de dictator.

En het is algemeen bekend dat hij madrid zag als een perfect uithangbord voor het buitenland.

12 november 2012 om 13:07

Het getuigt van blinde subjectiviteit als je hier komt melden dat Franco Real Madrid niet voor trok.

Verder is dat ook gewoon het verleden, ik snap niet dat mensen daar steeds weer over beginnen. Ik zeg niet dat de huidige Spaanse bond helemaal objectief is, maar je moet gewoon niet over Franco beginnen.

''helaas zullen mijn woorden weinig impact hebben, ik ben speler van Levante. De competitie zou beslist zijn als Real Madrid punten zou verliezen en dat, logischerwijs, mag niet gebeuren. Daar baal je van, maar dat gebeurt nu eenmaal altijd. ''

Helaas hebben ook mijn woorden weinig impact maar dit is helaas zo overal, geld gaat voor, grote teams gaan voor, grote namen gaan voor. Jammer dit voor het voetbal!!

Van alle spelers moet uitgerekend die simpele daarover klagen? Ik kan me onder andere zijn gigantisch sportieve actie herinneren tegen Messi na de 5-0.

12 november 2012 om 11:04

Het is algemeen bekend dat Ramos ze niet alle drie (of zoals hij zou zeggen, 'alle twee' op een rijtje heeft. Dus erg raar is deze reactie niet. Hij kan beter een telefoontje plegen richting André Kuipers, of hij die bal van vorig jaar nog gevonden heeft in de ruimte.

12 november 2012 om 11:13

Hahahahahaha echt een goeie!!!

Ramos komt hier best hypocriet over. Zelfde als wanneer Busquets of Dani Alves beginnen over de scheidsrechter, schwalbes en smerige spelers.

12 november 2012 om 11:15

Je hoort Busquets sowieso amper. Hetzelfde gaat op voor z'n schwalbes, die maakt die jongen amper. Maar blijkbaar heeft ie, na twee jaar, nog altijd de naam voor z'n vieze actie tegen Motta.
Daniel Alves is een ander verhaal.

12 november 2012 om 11:24

Kom op Almo, maakt ze amper? Dat is echt onzin want je weet dat ik ook zo goed als elke week Barca zie spelen. Schwalbes valt nog wel mee, al gebeurt het sowieso vaker dan bij de meeste spelers. Maar overdreven doen bij tikjes, gaan liggen en rollen. Dat gebeurt bijna elke wedstrijd, of het is een gevoelig mannetje maar na dat kiekeboe vertrouw ik hem daar niet op.

12 november 2012 om 11:45

Ah, overdrijven doet ie wel ja. Maar overdrijven doe je nog altijd wanneer er een overtreding op je gemaakt wordt. Een schwalbe is doen alsof er een is.
Dat overdrijven kan ook irritant zijn, ontken ik niet. Maar het is niet zo smerig als het maken van een schwalbe.

12 november 2012 om 12:14

Is niet zo smerig? Het is, in mijn ogen, zelfs erger.
Waarom zou je gaan duikelen/door rollen als je niets voelt. Is dat hoe je de wedstrijd wil winnen? Door tegenstanders kaarten aan te 'naaien'?

En ja, Pepe en Coentrao maken zich daar ook schuldig aan. Krijg plaatsvervangende schaamte als ik ze zo zie rollebollen over het veld.
Doe eens normaal.

12 november 2012 om 12:39

Begrijp jij wat overdrijven betekent? Dan voel je duss iets. Dan heeft de tegenstander duss op de speler gemikt ipv de bal. En er is overdrijven om een vrije trap te krijgen en overdrijven om iemand een kaart aan te naaien. Daar zit ook een aardig verschil in. Sowieso, kaart aannaaien is een dubieus begrip als het gaat om een overtreding. De overtreding zelf wordt achterlijk genoeg genegeerd, terwijl dat toch echt de eerste onsportieve zet is.
Dat Villa overdreef om Arbeloa te straffen, toen deze opzettelijk op hem ging staan, vind ik zeer begrijpelijk en weinig kwalijk te nemen.
Wat Busquets deed tegen Motta is dan weer wel smerig. Maar dat doet Busquets dan ook zelden verder. Lijkt van zijn fouten geleerd te hebben.
Maar dat ie een overtreding iets lomper over laat komen door een val of wat dan ook, dat boeit me weinig. Dan gaat het duidelijk alleen om de vrije trap die hij misschien niet krijgt als ie het niet aantoont.

Schwalbes, die zijn pas smerig. Dan doet de tegenstander niets en houd je iedereen voor de gek en naai je pas écht iemand. Het lijkt me logisch dat dat veel smeriger is dan wat overdrijven.

12 november 2012 om 13:11

Dit was inderdaad een beetje een rare opmerking van Ivanesp.
Overdrijven erger dan schwalbes maken! Hahaha.

Maar laten we wel wezen, Barcelona compenseert haar gebrek aan fysiek door makkelijk te liggen. Het aantal schwalbes wordt enorm overdreven maar de spelers van Barcelona vallen inderdaad makkelijk, een beetje te makkelijk. Er worden schwalbes gemaakt maar niet regelmatig.

Overdrijven doet elke voetballer, werkelijk elke. Voetballers zijn sowieso de meest oncollegiale mensen die ik ooit heb gezien. Elke voetballer doet bijna elke overtreding erger maken dan hij werkelijk is. Heel vies en vervelend.

12 november 2012 om 13:58

Overdrijven betekend dat je iets voelt? Begrijp jij wel wat het woord betekend vraag ik mij dan af.

over·drij·ven -dreef, h -dreven, de grenzen vd waarheid door vergroting overschrijden. Volgens Dhr. Van Dale.

Dit betekend helemaal niet dat hij 'geraakt' moet worden of iets gevoeld moet hebben, zoals jij beweerd.
Een kaar aannaaien is ook helemaal geen dubieus begrip, het is vals. Je kunt ook zonder dat iemand geraakt wordt een kaart aannaaien. Dat het eerste dan een onsportieve zet is klopt dus ook niet.

12 november 2012 om 14:58

En het punt dat je hiermee wil maken?

Een schwalbe is per definitie overdrijven. Maar je kunt ook overdrijven zonder een schwalbe te maken.
Daar maakt elke voetballer zich schuldig aan. Van Xavi, C. Ronaldo, Yuri Rose en Ryan Babel.

12 november 2012 om 11:10

Gaan we dingen naar boven halen?laten we anders wat over die racistische opmerkingen praten?of Pinto die Arbeloa aanviel.of alle kaarten die worden aangemeerd door heel Europa.messi die de bal even in ons publiek schiet...en zo voort en zo voort.dat is vooral zeer "sportief".doe maar lekker weer alsof dat ze bij Barcelona de heilige jongetjes zijn.achja jullie hebben Messi e.het school jongetje die zogezegd "nooit" een vlieg kwaad doet.en ja,wij hebben Ronaldo.de man die volgens jullie marionetten alles verkeerd doet.

Bij real Madrid zijn ze ook niet altijd even braaf,dat is waar.we hebben in de voorbije jaren ook enkele dingen gedaan waar ik mij serieus voor schaam.maar wij hebben tenminste de ballen om toe te geven dat we fout waren.wij proberen onze schuld niet te verbergen door constant haat te spreiden naar onze grootste rivaal.

12 november 2012 om 11:14

Stekeblind ben je. Je schuld niet proberen te verbergen? Er wordt weinig anders gedaan. En volgens mij is het niet Pinto die de vermoorde onschuld speelt. Of kun je het niet helemaal begrijpen? Zeg het maar, als ik het moet uitleggen.
Sowieso is het mij onduidelijk waarom je de spelers van Barcelona erbij haalt. Heeft namelijk totaal geen toegevoegde waarde.

12 november 2012 om 11:14

Hier sla je de plank toch helemaal mis. Wat de spelers van Barcelona doen heeft hier niks mee te maken.

Het is een feit toch dat Ramos hiermee hypocriet is? Hij kan ook niet goed tegen zijn verlies en laat dat wel eens op een onsportieve manier merken. Kan gebeuren, is niet het eind van de wereld. Maar dan moet je er niet andere spelers de schuld geven.

Het is hetzelfde als Valdes gaat zeuren over spelers van Valencia dat ze naar de scheids rennen om kaarten te vragen. Doet hij ook, dus mag hij er niet over klagen.

De rest van de spelers van Madrid en Barcelona hebben niks met deze zaak te maken. Ramos is hier gewoon hypocriet bezig.

Hoe kan je nu beweren dat een ploeg bevoordeeld is als je zelf uit een buitenspel fase scoort?het was al een schande dat ze die wedstrijd gisteren gewoon lieten doorspelen.ik begin zo spuug moe te worden van dat clubje in Valencia.provoceren,schoppen,schelden,duwen,ruzie zoeken in de tunnel en zo voort en zo voort.en dan op het einde van de wedstrijd in de media weer de schuld op Real Madrid gaan steken.zo gaat het al 3 a 4 jaar met die ploeg.in 2010 zocht Sergio Ballesteros ook confrontatie met Ronaldo.een hele wedstrijd lang zitten mekkeren over alles wat Ronaldo deed.levante's tactiek is om Real Madrid zo veel mogelijk op de hielen te werken en kaarten aan te smeren.vorig seizoen is het hun nog verdomd gelukt ook.toen verloren we puur omdat onze hele ploeg gefrustreerd geraakte en Sami Khedira op het einde nog een rode kaart aangeflikkert kreeg.gisteren werd er langs alle kanten gestampt dat het niet meer om aan te zien was.ronaldo al bloedend van het veld afgegaan.xabi Alonso die een boks in zijn rug kreeg en zo voort en zo voort.

Ze ontvangen Real Madrid op een schandalig moord veld om dan de schuld op Real Madrid te gaan steken.fok toch eens op joh.real Madrid heeft gisteren genoeg kansen gehad om die match al vroegtijdig op slot te smijten.dat die bal geen meter rolde,zal ook weer de schuld van Real Madrid zijn?natuurlijk zijn ze bij Real Madrid ook niet altijd even braaf.maar Real Madrid heeft zich gisteren ondanks dat ze moesten spelen in zwembad goed gedragen.ze hebben gevochten als leeuwen tot op het einde.wat dus goed uitkwam voor ons.bij Levante zijn ze gewoon het zelfde als in Barcelona.wat er ook gebeurt.het zal weer de schuld van Real Madrid zijn.die jaloezie op Real Madrid is belachelijk aan het worden.

12 november 2012 om 11:35

laat ze maar lekker praten, jij hebt dezelfde wedstrijd gezien als ik. Levante heeft geen enkel moment aanspraak gemaakt op de overwinning, Martins speelde nog een aardige pot maar verder was het Madrid wat de klok sloeg en het had inderdaad allang beslist moeten worden door bijvoorbeeld di maria met die kromme stift van m. hoe dan ook ik snap niet waar levante een punt van maakt ze hebben gewoon terecht verloren.

Ik snap de discussie hier niet?
Ik heb ingeschakeld na +/- 38 minuten in de eerste helft.
Om te beginnen hoort op dit veld niet gevoetbald te worden. Ten nadele van Real. Levante komt goed weg met de elleboogstoot tegen CR. Ten nadele van Real. Levante maakt een buitenspel goal. (miniem maar buitenspel) Ten nadele van Real. Het natrappen op Pepe hoort rood te krijgen. Ten nadele van Real. Real krijgt een penalty waarbij het 2e trapje tegen Collejon op de 16 meterlijn is en dus geen penalty. De bal wordt gestopt dus gerechtigheid. Ten voordele van real (de penalty dan)
Real wordt hier niet zozeer bevoordeeld lijkt me?!

Ja, belachelijk he als een scheidsrechter in het voordeel van een club fluit. Raar dat ik dezelfde mensen na Levante - Twente niet heb gehoord.

Ramos heeft hier wel gelijk over het harde spel van Levante, alleen denk ik niet dat hij de juiste persoon is om hier wat over te zeggen. Trouwens mooi voor Morata dat hij de winnende maakt. Die jongen verdiend echt wat meer kansen van Mourinho.

Haha zegt Ramos die in een ploeg speelt die geen haar beter is waar hij zelf als een dolle stier met rood eraf moest 2 jaar terug.
En dat heeft niks met pro Barca of anti Real te maken want het is jarenlang onder Moruinho Real onwaardig geweest!! Echt zijn medespelers als Arbeloa die heb ik 1 wedstrijd tegen Barca zien spelen waar die echt alleen maar bezig was met neerhalen en Pepe hoeven we het niet over te hebben (gedrag is duidelijk) qua verdediger geweldig maar ook niet de beste verliezer.
Nee hij kan dan nog wel gelijk hebben alleen vind ik hem totaal niet de aangewezen persoon er iets van te zeggen! Zoals iemand hierboven al zei het is hetzefde als Suarez een pleidooi over Swalbes gaat houden.

Aii aii het begint toch wel schrijnend te worden hier, kinderen die elkaar gaan na praten, kinderen die normaal gesproken niet weten wie Franco was, kinderen die alles op het internet lezen en geloven, als de moderators hier niet gaan optreden dan begint dit een Barcaforum te worden.

Deze wedstrijd moest uberhaupt niet doorgaan, dit veld is alleen maar in het voordeel geweest van Levante, Levante scoort zelf uit een buitenspeldoelpunt, toegegeven de overtreding van Callejon was er wel één maar geen penalty, maar tegelijkertijd kun je het wel begrijpen aangezien callejon een seconde later in het strafschopgebied viel, uiteindelijk ging de penalty er niet in. De overtreding op Coentrao was er zeker wel één. Dus Real Madrid had niets meer 'voordeel' dan Levante. Als er één volk het 'vak' scheidsrechter moet respecteren, dan zijn het de Catalanen wel dankzij cruciale scheidsrechtelijke beslissingen hebben zei in de afgelopen 10 jaar 3 champions League prijzen gepakt, en meerdele malen de Primera division op discutabele wijze. Waar dit seizoen weer goede voorbeelden zijn te noemen, Sevilla is het toppunt natuurlijk, en de goal tegen Celta de Vigo waar Alba 33030400 meter buitenspel stond, ga zo maar door. Over hypocrisie gesproken, ongelofeijk.

@milo15 jij bent werkelijk lachwekkend, ongelofelijk je verhaal over de catalanen. Je hebt het over de afgelopen 10 jaar en een paar wedstrijden van dit jaar. Maar over Real Madrid alleen maar over deze wedstrijd die in hun nadeel had kunnen aflopen ! haha hoe lachwekkend en niet serieus te nemen !

Typisch gevalletje van de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. Sergio Ramos is me namelijk een goede verliezer.

Real Madrid wordt eens geconfronteerd met gedrag dat zijn zowat wekelijks laten zien en het wordt direct van de hoogste toren gebruld. Ze moeten niet zo piepen, de scheidsrechter stak een behoorlijk helpende hand toe.

Een beetje sneu dit van Ramos. Hij weet ook wel dondersgoed dat hijzelf en zijn billemaatje Pepe de slechtste verliezers uit de Europese top zijn. Het laagste is om dan anderen om dezelfde redenen nadrukkelijk kapot te willen maken in de media. Ik denk dat hij nog wel weet hoe het moet voelen, aangezien hij er op 29 november 2010 toch een heftigere knokpartij van maakte toen het even tegen zat.

Wat een hypocriet is Ramos. Hij heeft zelf ook moeite om zich te beheersen als hij verliest, de schop tegen Messi is daar het perfecte voorbeeld van. Maar hij is niet de enige, er zijn er nog wel een paar bij Real die zich niet kunnen beheersen als het tegen zit.

deze heren kennen we nog van twente-levante, wat een zielige provocerende acterende ploegje is het toch.. en die ballesteros had een jaar of 10 geleden moeten stoppen, kan echt niet meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren