Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller

Laatste update:

Het is uiterst twijfelachtig of Noa Lang dit seizoen nog zijn rentree maakt voor PSV. De 24-jarige aanvaller, die al lange tijd aan de kant staat met een hamstringblessure, doet langer over zijn herstel dan verwacht, waardoor het onwaarschijnlijk is dat hij dit seizoen nog in actie komt voor PSV, zo bevestigt ook trainer Peter Bosz op de persconferentie in aanloop naar het duel met Sparta.

“Het gaat wel goed met hem, maar hij traint nog niet met de groep”, zegt Bosz op de persconferentie. “Hij moet eerst bij ons aansluiten voordat hij kan spelen. Dat is nog niet gebeurd.”

PSV heeft dit seizoen nog drie wedstrijden te spelen in de Eredivisie, waaronder de mogelijke kampioenswedstrijd aanstaande zondag tegen Sparta. Daarna gaan de Eindhovenaren nog op bezoek bij Fortuna Sittard en ontvangt het op de slotdag van de competitie nog RKC Waalwijk, dat tegen degradatie strijdt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Het seizoen is over zestien dagen al afgelopen dus we moeten kijken of Lang zijn rentree nog kan maken. Het wordt krap of hij nog voor het einde van het seizoen minuten kan maken”, aldus Bosz. Op 16 juni staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK op het programma. Mocht Lang dit seizoen geen minuten meer maken, is het zeer onwaarschijnlijk dat hij meegaat naar Duitsland met de selectie van bondscoach Ronald Koeman.

Sergiño Dest


Op de langdurig geblesseerde spelers na, beschikt Bosz verder over een fitte selectie voor de wedstrijd tegen Sparta. Isaac Babadi ligt volgens de trainer op schema om aan te haken bij de voorbereidingen op het volgende seizoen. Ook Sergiño Dest is er niet bij.

De jonge Amerikaan zal binnenkort geopereerd worden en dan staat hem een lange revalidatie van negen maanden te wachten. De vleugelverdediger scheurde onlangs zijn kruisband af en zal dus pas in 2025 weer op het veld staan.

“Dit is een enorme domper, ook voor de gehele groep. Iedereen was down. Het is knap dat hij (Dest, red.) de knop heeft omgezet.” Dest zal er zondag gewoon bij zijn wanneer PSV gekroond kan worden tot landskampioen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij gaat toch niet mee naar het EK als die nu wel fit is? Dat mag ik hopen, heeft dit jaar mede door blessures te weinig laten zien.

3 mei 2024 om 16:41

Vrij dunne spoeling op zijn positie, alleen Gakpo is duidelijk beter.

3 mei 2024 om 16:46

Summervile kan zijn plek innemen. Die heeft voldoende laten zien dit seizoen.

3 mei 2024 om 16:56

Maar wel op het 2e niveau.
Er zijn de afgelopen jaren de nodige spelers vanuit de Championship naar de (top) van de eredivisie gegaan en die hebben tot nu toe eigenlijk nooit weten te overtuigen (akpom, Kelly, Narsing, Fer)
Dan zou ik eerder Kluivert meenemen.

3 mei 2024 om 17:42

Je hebt helemaal gelijk en laten we hopen dat Koeman ook zo denkt over de keeper positie.

Lang met wedstrijdritme had ik zeker meegenomen maar zonder wedstrijden gespeeld te hebben gaat het moeilijk worden. Er zijn maar 6 plekken voor aanvallers in de selectie en Gakpo, Memphis, Malen en Simons zullen zeker mee gaan. Ik hoop op Zirkzee maar ik denk dat hij Brobbey en Weghorst mee gaat nemen.

3 mei 2024 om 19:29

Op basis van wat kom jij op 6 aanvallers uit? Bij 26 spelers kan ik me voorstellen dst je op 7 of 8 aanvallers uit komt

Tsja. EK Gaat hij sowieso niet meer mee, toch?
Oneerlijk tegenover jongens als Zirkzee, Kluivert en noem ze maar op die er niet bij zaten en toch presteren in buitenland.

3 mei 2024 om 16:44

Kluivert?? Die is toch absoluut geen kandidaat voor Oranje? Die heeft het echt toch nog nergens laten zien. Is echt overal gefaald en heeft nooit meer dan 6x gescoord in een seizoen.

Zirkzee mag van mij wel mee. Die laat het nu zien bij Bologna.

3 mei 2024 om 16:54

Maar heeft nog altijd meer recht op een plek dan Noa Lang. Je gaat geen vleugelspeler uit de Eredivisie meenemen die nog geen 600 minuten heeft gemaakt in de Eredivisie dit seizoen. En Kluivert doet het overigens echt wel prima in Engeland met 7 goals, kleine kanttekening.

3 mei 2024 om 17:10

Dat is vooral populair om te roepen maar klopt gewoon niet.
Was in Rome, tot Covid, vaak genoeg basis speler. In Nice meen ik verkozen tot speler van het seizoen en die wilden hem graag houden maar konden hem/cq Roma niet betalen (in tegenstelling tot Stengs bijvoorbeeld die daar in hetzelfde seizoen weinig klaar kon spelen), en vorig jaar was hij in Valencia een van de weinige lichtpuntjes en verdiende niet voor niets een transfer naar de premier league.

Is het allemaal top, natuurlijk niet. Zeker niet als je het afzet tegen zijn vader of spelers die bij absulute top clubs spelen. Zijn periode bij RB Leipzig is de enige waar hij echt volledig mislukte. Vooral door blessures overigens, elke keer als hij zich in het elftal speelde raakte hij geblesseerd. Maar de afgelopen 3 jaar heeft hij het in Frankrijk, Spanje en nu Engeland, heel aardig gedaan.

Daarnaast staat de teller in de Premier League dit jaar gewoon op 7, en dat bij een club in de middenmoot is dat toch gewoon prima voor een buitenspeler. Is bijvoorbeeld ook gewoon 1 goal meer dan Gakpo tot nu toe dit jaar.

6 mei 2024 om 09:51

Absoluut geen kandidaat? De beste man speelt op 10 en de zijkant bij Bournemouth, die het aardig goed doen en relatief veel balvaardige spelers voorin hebben. Hij speelt toch zowat alles en heeft volgens mij gewoon 7 goals en 1 assist.

Met een Semenyo, Sinisterra, Scott, Tavernier, Ouatarra (die er ook kan spelen), Faivre en Christie (al speelt die ook vaker naar achter) toch voldoende concurrenten.
30 potten gespeeld dit jaar ook in de BPL, bijna 2000 minuten....

Waarom zou hij dan ''absoluut'' geen optie zijn? Doet het gewoon redelijk goed in een sterke competitie bij een middenmotor. En daarnaast brengt hij met zijn directheid naar de goal, snelheid en 1 vs 1 een extra optie voor Koeman.

Zeg niet dat hij meegaat, maar hij verdiend wel eerder een kans dan Lang, die nagenoeg de tweede seizoenshelft er uit heeft gelegen en vooral opvalt door zijn uitsprake nbuiten hte veld.

Hopelijk blijven de misselijkmakende berichten van leden (amoebes) die blij zijn dat iemand geblesseerd is zodat hij niet meegaat naar een ek hier achterwege. Jammer voor Lang, had goede kans om mee te gaan maar nu gewoon te weinig gespeeld. Volgend eindtoernooi meer kans.

Ik mag toch hopen dat hij sowieso niet mee was gegaan naar het EK?!Die jongen heeft amper wedstrijden gespeeld het hele seizoen.

Zuur voor Noa natuurlijk, maar voor PSV ideaal als hij niet meer gaat naar het EK. Volgend jaar fit blijven en dan geloof ik dat hij heel belangrijk gaat worden!

Maar 588 minuten in de Eredivisie gespeeld, verdeeld over 11 wedstrijden. Dat is echt heel weinig. Hopelijk voor hemzelf gaat hij komend seizoen meer spelen. Zo heeft PSV er niet veel aan.

Één narcistische rapper in je elftal is ook wel genoeg.

Een fitte Lang is leuk als wissel, en zou je goed kunnen gebruiken als je iets moet forceren. Een Lang met terug van een blessure met amper wedstrijden dit kalender jaar kan dat waarschijnlijk niet. Daarnaast heeft hij eigenlijk sinds begin november al last van deze blessure, dan zou ik juist ook dit EK overslaan en volgend seizoen gewoon fit beginnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren