Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Sociedad is Ajax te slim af en bindt verdediger voor twee jaar'

Laatste update:
/

Volgens diverse Spaanse media speelt Marc Muniesa met ingang van komend seizoen voor Real Sociedad. De centrumverdediger van Barcelona zou enkele dagen geleden officieel te horen hebben gekregen dat hij geen contractverlenging aangeboden krijgt en vervolgens een overeenkomst met Real Sociedad voor twee jaar hebben afgesloten.

De 21-jarige Muniesa werd vorig jaar zomer met Ajax in verband gebracht, maar een zware knieblessure zette een streep door de transfer. In februari maakte Muniesa zijn rentree in het elftal van Barcelona B. Daar groeide hij tot basiskracht uit. Momenteel bereidt Muniesa zich met Jong Spanje voor op het EK onder-21. In de groepsfase is onder meer Jong Oranje de opponent.

Muniesa werd de laatste weken wederom met Ajax in verband gebracht. "Dat heb ik ook gelezen, maar ik heb niets van Ajax gehoord. Dat is iets van de media. Ik blijf er rustig onder. Ik weet dat ik veel minuten kan maken als ik fit ben", reageerde hij eerder deze maand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

was ajax geinteresseerd dan in het aantrekken van muniesa? heb daar niks van gehoord

29 mei 2013 om 21:47

Alleen maar geruchten inderdaad, officiële belangstelling niet. Al denk ik dat Muniesa ook liever in de Spaanse Liga blijft voetballen.

29 mei 2013 om 22:12

Hij was dichtbij een overgang afgelopen winter maar toen scheurde hij zijn kniebanden in. Staat ook in de tekst. Erg jammer, want dit soort talenten zijn meer dan welkom.

29 mei 2013 om 21:49

Vorig jaar was dat.
Nu heeft ajax moisander en denswil komt er aan.
Die hadden voor volgend seizoen geen interesse daar geloof ik niks van.

Jammer van al het blessureleed bij deze jongen. Had de linksvoetige variant van Puyol moeten/kunnen worden. Hopelijk keert hij, zoals hij zelf aangeeft in een interview bij het Spaanse elftal U21, een keer terug naar de club als hij zijn talent dan toch inwilligt.
Ik ben benieuwd of dit iets gaat betekenen voor Iñigo Martinez, Muniesa is toch ongeveer hetzelfde type speler.

29 mei 2013 om 23:46

Alleen heeft Martinez zich al bewezen bij Sociedad dus die zal wel de voorkeur krijgen lijkt mij.

29 mei 2013 om 23:50

Ja natuurlijk. Ik bedoelde ook meer of het aantrekken van Muniesa betekent dat Iñigo misschien verkast en ze nu dus een vervanger hebben gehaald alvast.

Ajax heeft hem helemaal niet nodig en ik betwijfel zelfs of Ajax wel een aanbieding gedaan heeft. (voorlopig bleef het enkel bij geruchten dat Ajax interesse zou hebben (niet eens een contract))
Kortom, hoezo te slim af zijn?
Beetje overdreven hoor.

Hoe dan ook, hopelijk kan hij zijn carrière nieuw leven in blazen en wie weet hoe ver hij kan komen.

Die technische staf bij Barcelona.... ongelooflijk. Muniesa was/is ongeveer het grootste talent voor centraal achterin. Ze laten hem gewoon gaan.

En dan nu 30 mio euro betalen voor Hummels of een ander...

Qua aankoopbeleid (dank u Rosell) begint Barcelona gewoon op Real Madrid te lijken.

Zonde, doodzonde.

Eeuwig zonde dat deze jongen geen contract is aangeboden terwijl (de veel mindere) Sergi Goméz wel langer wordt gebonden aan de club. Het toonbeeld van wanbeleid van Sandro Rosell en de zijnen; toptalenten vertrekken terwijl we de middelmaat overhouden. Real Sociedad zou een mooie club voor hem zijn, hopelijk kan Barça hem dan weer oppikken als hij een ster is geworden bij die ploeg!

29 mei 2013 om 21:58

Muniesa was natuurlijk begin dit seizoen een speler van het eerste en kwam enkel terug naar Barça B om te herstellen van zijn blessure en weer wedstrijdritme op te doen. Hij had dan waarschijnlijk, bij verlenging, nu weer naar het eerste teruggekeerd en daar is geen plaats voor hem helaas.
Een toptalent was hij eens, maar die jongen staat nu al ontzettend lang stil in zijn ontwikkeling door zijn blessures continu. Het is voor hem beter om nu zijn heil ergens anders te zoeken en als hij zich daar goed weet te ontwikkelen, terug te keren.
Bij Gómez weten ze ook wel dat hij geen toekomst heeft, anders hadden ze hem net als Deulofeu wel een contract tot 2017 gegeven in plaats van slechts twee seizoenen. Hij is gewoon een bruggetje tot de Juvenil A en B spelers eraan komen (tarín, Bagnack, Quintilla, Juanma).

29 mei 2013 om 22:15

Muniesa krijgt een terugkoop clausule dat weet ik zeker, dat doet barca bij iedereen, zelfs de mindere jongens als jonathan en nolito, dus maak je niet druk om muniesa.

29 mei 2013 om 22:21

Alexis09, daar heeft Barça niets over te zeggen. Muniesa vertrekt namelijk transfervrij. Dat is ook het gene waar ik zo boos over ben, hopelijk keert Muniesa ooit nog weer terug bij ons! Officer, je hebt inderdaad gelijk; echter blijft 'de tweede Puyol' een geweldige verdediger en beter dan Bartra. Maar ja, hopelijk weten Bagnack en Quintilla te overtuigen!

29 mei 2013 om 22:29

Ben ik het niet mee eens. Bartra is in de afgelopen jaren in de Segunda twee keer als 'beste verdediger van de Segunda División' uitgeroepen en is (mede door Muniesa's blessures) een stuk verder in zijn ontwikkeling.
Het enige probleem met Bartra is dat hij hetzelfde profiel heeft als Piqué, waardoor een centrum van hun twee niet optimaal is.
Op het EK U21 zal goed duidelijk worden hoe talentvol Bartra is, in combinatie met Iñigo ernaast.

29 mei 2013 om 23:04

Je ligt de vinger op de zere plek; Marc Bartra is precies hetzelfde type verdediger als Gerard Piqué, waardoor er eigenlijk enkel plaats voor hem is als vervanger van Piqué. Marc Muniesa was complementair geweest aan de enige lange verdediger bij Barça, maar is dus naar Sociedad gegaan door het uitblijven van contractverlenging. Bartra is te vroeg voor de leeuwen gegooid, ik wacht nog even af hoe hij zich ontwikkeld. Vooralsnog prefereer ik Muniesa boven Bartra, maar daar hebben we niet zoveel aan.

30 mei 2013 om 10:34

Enige lange verdediger hij is 1.80 , zelfs kleiner dan Bartra.

29 mei 2013 om 22:50

Ik dacht dat Sergi Gomez ook wel een redelijk talent was, blijkbaar niet dus?

Muniesa geen contract, kan het amper begrijpen als het daadwerkelijk zo is! Hoop voor FC Barcelona dat het niet zo is! Bartra krijgt waarschijnlijk ook een verlenging, en ik acht Muniesa qua talent nog wel wat hoger!

29 mei 2013 om 23:42

Sergi Goméz speelde net de Copa Catalunya, maar het was weer om te huilen. Barça B heeft dan ook veruit (met Castilla) de slechtste defensie van de Segunda Division.

30 mei 2013 om 01:35

Ja ik kijk namelijk niet vaak Barca B.

Hoorde van verschillende mensen dat Sergi Goméz namelijk wel een groot talent was, maar dat blijkt dus wel vies tegen te vallen...

Ben van plan om Barcelona jeugd meer en meer te gaan volgen wanneer ik meer tijd krijg

Ajax te slim af? Sinds wanneer heeft Ajax een officiële poging gedaan om Muniesa deze transferperiode binnen te halen?

Goede keus voor die jongen. Lekker in zijn eigen land blijven. Niks mis mee. Hij kent de manier van voetballen in Spanje en zal zich daar makkelijker aanpassen. Als hij talent heeft komt dat er sowieso wel uit. Of hij nu kiest voor Sociedad of Ajax.

Mij maakt het niet uit dat hij kiest voor een andere club. Met Veltman, Denswil en hopelijk volgend seizoen ook al Bazoer hebben we enkele talentvolle opties. Ik geloof erin dat één van deze jongens hun kans gaat pakken. Wij hoeven niet perse een verdediger te halen.

Nu nog Iñigo Martinez(grootste verdedigende talent van Spanje) weten te behouden en ze hebben wel een groepsfase CL waardige verdediging. Die Mikel kan eigenlijk niet meer.

Nu nog een nieuwe trainer zoeken, alsjeblieft Caparros.

30 mei 2013 om 00:11

Ghehe ik dacht dat je Caparros bij Real wilde zien.

30 mei 2013 om 00:30

Uiteraard, maar dat gaat niet gebeuren dus gun die geweldenaar wel aan Sociedad haha.

Hmm toch vreemd, we hebben met Iñigo en Mikel Gonzales een prima centrum. Betekend dit dat Iñigo toch verkocht gaat worden?

Toch knap dat we een talentvolle speler van Barcelona hebben kunnen strikken en hopelijk kan die fit blijven, dan zal het een erg goede aanwist zijn voor ons!

29 mei 2013 om 21:55

Nee Inigo heeft gisteren aangegeven voor geen goud Europees voetbal te willen missen met Sociedad.

Kan ook als linksback uit de voeten en gezien het feit dat Angel niet word gehouden zal hij als extra optie voor de linksback positie ook gehaald zijn.

29 mei 2013 om 21:59

Ik weet dat die het heeft aangegeven maar dan vind ik het alsnog zonde. Met De La Bella hebben we een erg goede linksback in huis dus dan zal je sowieso hem weer uit de basis moeten halen. Verder zou ik het zonde vinden om Muniesa of Inigo op een positie te zetten waar ze niet op hun best zijn en als je met hun samen in het centrum speelt krijg je wel een erg jong centrum.
Maar ach ik loop op de zaken vooruit. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken en of Muniesa überhaupt fit blijft.

29 mei 2013 om 22:10

Ben ook geen fan van een centrum van Inigo en Muniesa gezien het feit dat ze beide 1.80 meten waardoor je lengte tekort komt centraal , op het middenveld zou je dan wat moeten veranderen of om Prieto daar neer te zetten of Zurutuza.

Dan hou je tenminste nog lengte over om bij een lange bal het te kunnen verwerken maar bij voorzetten vanaf de flank is het verliesen van een kopduel gewoon groot.

Met Inigo zal sowieso niet geschoven gaan worden , blijft gewoon samen met Mikel centraal staan en Muniesa zal zich denk ik moeten richten op de linksback positie samen met De La Bella.

29 mei 2013 om 21:57

Geloof me; met Muniesa hebben jullie een toekomstige topper vastgelegd, het is werkelijk waar schandalig dat hij geen contractverlenging aangeboden heeft gekregen. Gelukkig tekent hij voor 'maar' twee jaar en is hij hopelijk Culér genoeg om daarna gratis terug te keren.

29 mei 2013 om 22:01

Als ik alle Barca experts mag geloven klopt dat zeker, ik ben echter meer benieuwd naar het feit of deze man fit kan blijven. Is het echt een genadeloze verdediger of meer een voetballende verdediger die het lastig zal krijgen tegen fysiek sterke tegenstanders?

29 mei 2013 om 22:07

Muniesa is een echte voetballende verdediger, maar schuwt het fysieke duel absoluut niet. Hij is echt een soort 'volgende Puyol', een strijder die ook nog eens goed kan voetballen. Een centrum met Iñigo Martinez en Muniesa, daar kan Barcelona alleen maar van dromen!

29 mei 2013 om 22:10

Nou dat beloofd veel goeds. Als dit team bij elkaar blijft met wat gerichte nieuwe aankopen/huurlingen kunnen we volgend jaar als het een beetje mee zit weer een prachtig resultaat neerzetten. In potentie kan het een erg goed duo worden, al ben ik nog een beetje bang dat je dan wel een erg jong centrum krijgt.

29 mei 2013 om 22:18

Heb eerlijk gezegd meer met jullie grote rivaal Athletic Club de Bilbao, maar moet wel zeggen dat Sociedad echt een heerlijk elftal heeft en het wordt jullie van harte gegund als er Champions League gehaald wordt!

Ik zie niet echt het punt waarom we überhaupt Muniesa zouden halen. Ja het is een groot talent, maar wel één van risico's aan verbonden zitten. Daarnaast hebben we Denswil in huis, die gewoon een toptalent is. Ik denk persoonlijk dat bij het vertrek van Aldeweireld we net zoals met Poulsen een ervaren speler naar de selectie moeten halen. Wellicht Heitinga, sinds hij bij Everton mag vertrekken.

ajax moet helemaal stoppen met die contacten met barcelona.

ajax heeft er niets aan om spelers van barcelona te huren. de spelers waar ajax wat aan zou hebben die willen niet. en de spelers die wel willen daar heeft ajax weer niets aan. en dan zijn er vast ook nog een hele hoop spelers die niet willen en ook niet goed genoeg zijn.

eigenlijk zou ajax zoiezo nooit spelers moeten huren.

29 mei 2013 om 22:07

Zijn contract liep af. Ajax zou hem dus gewoon transfervrij kunnen overnemen, geen huur dus. Ik snap dus niet waarom jij spreekt van een huur.

29 mei 2013 om 22:14

ah, transfervrij. dat zou de zaken kunnen veranderen.

maar dan nog, spanjolen en ajax is geen gelukkige combinatie gebleken.

29 mei 2013 om 22:28

Mwa, zoveel Spanjaarden zijn er niet geweest toch. Oleguer was een grap, maar Gabri was een nuttige kracht.
Ik vind het jammer dat Cuenca een terugval kreeg van zijn blessure. Het is zeker een goede speler (voor zijn blessure). Hij heeft alleen niet de kans kunnen krijgen om dat bij Ajax te laten zien. Daarnaast zitten er bij Ajax nu veel mensen die bij Barcelona hebben gespeeld en dus ook Spaans kunnen, waardoor een Spanjaard zich beter/sneller thuis voelt. Dat zou dus niet echt een probleem moeten vormen voor Muniesa.

29 mei 2013 om 22:38

Hey, we gaan toch niet de topper Urzaiz vergeten hè :P
Luque was ook al zo'n succes
En zo zijn er nog meer

29 mei 2013 om 22:52

Oke, klopt Zo lang loop ik nog niet mee. Luque was ik alleen vergeten
Maar Cuenca en Muniesa zijn talenten van Barcelona. Dat vind ik toch wel wat anders. Geen ouwe rotten met een hoog salaris, maar spelers die zich echt willen bewijzen. Niet dat ik het erg vind dat Muniesa niet komt, ik heb genoeg vertrouwen in Denswil!

Vind hem als centrale verdediger met zijn 1.80 aan de kleine kant maar hij kan ook als linksback en gezien het feit dat Jose Angel weer vertrekt naar Roma is dit denk ik gewoon de extra optie voor de verdediging.

Inigo Martinez gaat zeker nog een seizoen blijven dus zal niet als vervanger voor hem gehaald worden , heeft aangegeven Europees voetbal met Sociedad voor geen goud te willen missen.

Goed ook om te horen dat de ploeg er nog vertrouwen in heeft om 4e te worden , men legt zich er nog niet bij neer en dat lijkt me ook niet nodig want winnen bij Sevilla is voor Valencia zeer moeilijk.

Zoals hier boven al werd gezegd had Ajax waarschijnlijk geen interesse in deze jongen aangezien ze met Moisander en Denswil al twee basiswaardige linksbenige centrale verdedigers hebben. Daarbij hebben ze met Daley en Boilesen twee basiswaardige linksbacks die beide ook centraal zouden kunnen spelen. Als Ajax een verdediger koopt zal die rechtsbenig zijn aangezien Ajax met Veltman (en in geval van nood Van Rhijn) de positie van RCV niet sterk genoeg bezet heeft. De Boer wil graag met een links- en een rechtsbenige speler centraal achterin spelen en daardoor zou Moisander waarschijnlijk niet in aamerking komen voor de RCV positie. Jammer want eigenlijk hoort Denswil al een basisplaats te krijgen aangezien hij daar zeker goed genoeg voor is.

29 mei 2013 om 22:00

geen problemen bob,

frank de boer kan gerust met het duo denswil - moisnader spelen in het centrum volgend seizoen. moisander is redelijik tweebenig als je bgrijipt wat ik bedoel. heeft bij az ook rechts in het centrum gespeeld en dat viel niet op.

29 mei 2013 om 22:12

Het probleem is dat De Boer dat duidelijk liever niet wil en daarbij vind ik het wel meevallen hoe tweebenig Moisander is. Iemand die meer dan 90% van al zijn passes met zijn sterkere been geeft vind ik niet (redelijk) tweebenig. Als het moet dat kan hij het wel maar hij kiest duidelijk liever voor zijn sterkere been. Hij kan zeker (in geval van nood) als RCV spelen maar ik denk wel dat hij een stuk beter is als Lcv.

Het lijkt mij niet verstandig het seizoen in te gaan met Veltman als eerste keuze en geen echte concurrent. Ik zou graag zien dat Ajax een RCV haalt maar dan liever niet de aan Ajax gelinkte Vd Hoorn. Ik zie liever een centrale verdediger komen die beter in de opbouw is maar als ik moet kiezen tussen Veltman en Vd Hoorn zou ik wel voor Vd Hoorn kiezen.

Barcelona laat hem zomaar gaan.....
Doodzonde voor hun...
Hopen dat hij over 4 jaar bij Real speelt.
haha

Goede zaak van Sociedad. Ik heb de jongen nooit zien spelen maar aan zijn marktwaarde te zien en het lof wat er over hem wordt uitgesproken is het een goeie jongen, zeker omwille van zijn leeftijd.
Daarbij is de kans natuurlijk groot dat Martinez weg zou gaan, in dat geval heb je meteen een prima vervanger in huis.

Wat ik alleen niet snap van Barca is het volgende. Ze hebben Bartra, die jongen heeft echt dramatisch gespeeld, hoe kan het zo zijn dat ze dan niet hem laten gaan en het proberen met Muniesa?

29 mei 2013 om 23:02

Omdat Bartra niet dramatisch heeft gespeeld. Die jongen wordt keihard afgezeikt voor z'n wedstrijden tegen Bayern, wat zwaar onterecht is. Hij moet vanuit geen speel minuten opeens wedstrijden gaan spelen tegen de absolute top en dat ook nog in een team dat totaal niet draait.

29 mei 2013 om 23:38

Tegen Bayern was hij inderdaad een drama, maar sowieso vond ik hem niet erg sterk. Het was een soort Pinto. Leuke kerel als back-up, maar als ze er moeten staan moet je duimen dat het goed gaat.

29 mei 2013 om 23:43

Buiten Bayern heeft hij amper gespeeld. De wedstrijden die hij daarbuiten heeft gespeeld waren van redelijk tot goed niveau.
Maar goed, je kan niet van een jeugdspeler die geen enkel wedstrijdritme heeft verwachten dat hij opeens de verdediging op sleeptouw neemt. Zeker niet als Piqué werkelijkwaar dramatisch is, Alves enkel voorin te vinden is en Alba zoek gespeeld wordt door Robben.

Wat een rare kop "...is Ajax te slim af" Hoezo? Had Ajax nog interesse? Hebben ze zitten slapen en is hij voor hun neus weggekaapt? Een beetje tendentieus lijkt mij.

Ajax wilde hem helemaal niet kopen maar huren,dus te slim af is weer een heel leuk gevonden woordje voor jullie titel maar het raakt kant nog wal

Ongelooflijk hier zakt mijn broek echt vanaf. En Bartra talentvoller/beter als Muniesa? Degene die dat beweren hebben geen verstand van voetbal. Real Sociedad haalt een wereldtopper in wording in huis. Dit doet me denken aan de situatie met Botia. Botia en Muniesa waren altijd de grootste talenten qua defensie en die worden van de hand gedaan. De mindere jongens zoals bartra en gomez mogen wel blijven: wanbeleid ten top dit !

Oprotten met dit bestuur!!

29 mei 2013 om 23:47

"en Bartra talentvoller/beter als Muniesa? Degene die dat beweren hebben geen verstand van voetbal. "

Ook zo'n lekker nonargument weer.

Muniesa was inderdaad het grootste talent, maar met zoveel blessures en dus zo weinig vooruitgang kan je hem toch niet het hand boven het hoofd houden. Wat moeten ze dan met hem doen? Contract verlengen en hem dan maar naar de tribune sturen? Ik kan me niet voorstellen dat hij weer een B-team contract zou willen tekenen. Dan maar beter dat hij twee jaartjes naar Sociedad gaat, hij daar gaat opbloeien en dan misschien weer terugkeert.
Ik heb ook totaal niets met dit bestuur, maar deze beslissing begrijp ik wel enigszins.

30 mei 2013 om 01:13

Probleem is dat ze geen terugkoopclausule kunnen hanteren omdat hij transfervrij weggaat. Botia willen ze nu denk ik ook geen geld voor neertellen, terwijl hij een aanwinst zou zijn. Ze hadden Muniesa een contractverlenging aan moeten bieden net zoals bartra en gomez en hem minuten moeten geven in het eerste. Bartra is voetballend gewoon heel matig en raakt heel snel in paniek. Rost ballen zomaar weg. Verdedigend staat hij wel redelijk z'n mannetje maar ook weer niet zodanig om in hem een toekomstige basisspeler te zien. Hoop dat Muniesa laat zien wat hij kan en dat zowel hij als Botia terugkeren bij de club. Een beetje hetzelfde scenario als bij Pique. Botia zou ik dit seizoen al halen, want als ze alle hoop op Bartra en mascherano gaan vestigen hou ik mn hart vast. Pep had zoveel meer oog voor jeugd en ook iemand die opkwam voor spelers waarin hij wat zag. In Muniesa zag hij enorm veel, liet hem op zn 17e al debuteren in jet eerste. De toekomst zal het uitwijzen, ik zal Sociedad in ieder geval elke week gaan volgen vanaf nu!

30 mei 2013 om 12:18

Het is van Barcelona ook ontzettend dom geweest om Botia niet terug te kopen. Hij had tot vorige zomer een terugkoopclausule, maar Barcelona heeft daar geen profijt van gemaakt, wat ik ontzettend dom vind.
Dit seizoen vertrekt Abidal waarschijnlijk en dus weer iemand minder in de vedediging, terwijl we eigenlijk niet meer zeker kunnen zijn van Puyol die erg vaak in de lappenmand ligt. Er zal een andere verdediger aangetrokken worden, maar is het dan opgelost? Ik denk dat Barcelona er nog één aan zal moeten trekken en Botía lijkt me een goede optie, maar hij is nu niet meer zo goedkoop als vorig jaar.
Wat dat betreft is het natuurlijk ook ontzettend stom om Muniesa te laten gaan. Nu zijn er en weinig verdedigers en zal er dus gekocht moeten worden en we zijn een geweldig talent kwijt. Muniesa heeft natuurlijk veel pech gehad met die blessure, maar het blijft een speler voor de toekomst die zeker de voorkeur moet krijgen boven Bartra.
Ik kan me zijn debuut nog wel herrineren, hij pakte rood en ging toen huilend van het veld.

Ajax heeft al Moisander en Denswil en daarbij heeft Ajax nog helemaal geen interesse meer getoond voor Muniesa, dus waarom zou Real Sociedad Ajax te slim af zijn?

Die interesse in Muniesa was nog voordat Ajax Moisander gehaald had, maar daarna was Muniesa niet meer benodigd.

Goede speler voor Real Sociedad en ook voor Muniesa is het een belangrijke step in zijn carrière. Muniesa is een groot talent indien hij blessurevrij blijft kan hij een topper worden

Het is veel geld maar aangezien hij bij een club zit waar ze sowieso de hoofdprijs gaan vragen, snap ik wel dat dit bod afgeslagen word. Vind suarez overigens wel 55 miljoen waard.

Ajax wordt toch zo geroemd vanwege de jeugdopleiding? Waarom dan Musiesta en vd Hoorn proberen te halen als je Veltman al in huis hebt? Zoveel jeugd komt er niet door de laatste jaren de gehele aanval en middenveld is bije lkaar gekocht.

De Bruyne is een rechtspoot van nature!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren