Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid trekt conclusies en maakt besluit over transfer van Mbappé’

Laatste update:

Real Madrid gaat niet nog een keer proberen om Kylian Mbappé naar de club te halen, zo meldt het Spaanse Cadena SER woensdag. Langere tijd was het contracteren van de Fransman een van de topprioriteiten van directeur Florentino Pérez, maar Mbappé zal dus niet bij Real tekenen. Een van de redenen daarvoor zou het gigantische salaris van de aanvaller zijn.

Volgens het medium wil Mbappé namelijk niet voor minder dan twintig miljoen euro per jaar tekenen in de Spaanse hoofdstad. Bovendien bestaat de kans dat de 24-jarige wereldster zijn contract verlengt bij Paris Saint-Germain, waardoor Real ook een transfersom zou moeten betalen.

Een andere reden is dat het aantrekken van Mbappé zou 'botsen' met het transferbeleid van De Koninklijke. Normaliter is de strategie van de club om spelers aan te trekken op jonge leeftijd, voordat deze hun volle potentie hebben bereikt. Mbappé, daarentegen, zou 'al' bijna 26 jaar oud zijn als hij komende zomer tekent bij Real.

Het nieuws van Cadena SER volgt kort op berichtgeving over toenemende interesse van de Spaanse topclub in Mbappé. De superster van PSG werd in de afgelopen tijd weer hevig gelinkt aan Real, waardoor die club het nodig achtte om naar buiten te treden met een statement.

Zaterdagmiddag ontkende de club in een zogeheten Comunicado Oficial dat er in de afgelopen periode is onderhandeld met het management van Mbappé over een transfer in de zomer van 2024.

"Gezien de informatie die onlangs is gepubliceerd door verschillende media, waarin wordt gespeculeerd over vermeende onderhandelingen tussen speler Kylian Mbappé en onze club, wil Real Madrid stellen dat deze informatie volkomen onjuist is en dat dergelijke onderhandelingen niet hebben plaatsgevonden met een speler die onderdeel uitmaakt van PSG", zo valt te lezen in het statement.

Mbappé heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Real zijn droomclub is en de liefde leek lange tijd wederzijds te zijn. Het is nu echter duidelijk geworden dat er vanuit Spanje niet wordt gesproken met de Franse aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aha dit kunnen we dus beschouwen als onderhandelstrategie. Op de knietjes gaan ze straks weer voor Beppie hoor.

8 november 2023 om 19:41

Tuurlijk gaat Real het proberen net als vele andere clubs als hij inderdaad transfervrij kan vertrekken. Ik denk wel dat als hij nu verlengt bij PSG het wel klaar is met de kansen bij Real.

8 november 2023 om 19:55

Zo tuurlijk is het niet bij de Koninklijke. Vindt de genoemde bedragen eerder een typische Barca transfer met alle gevolgen van dien.

8 november 2023 om 20:14

20 miljoen per jaar? Sorry, maar dat is toch helemaal niet zo raar? Dat verdient Real bij wijze van spreken in een dag terug.

8 november 2023 om 19:58

Beppie! Geweldig! Alleen daarom al een plusje!

En dit moeten we geloven? Florentino is er alles aan gelegen om mbappe aan te trekken, en aankomende zomer is het meest interessante moment. transfervrij, tekengeld en er komt salaris vrij doordat Kroos en Modric stoppen/vertrekken

Geloof hier eerlijk gezegd niets van maar het zou wel mooi zijn als er een keer echt duidelijkheid komt. Real heeft echt behoefte aan een topaanvaller erbij. Of het nou Mbappé is of niet. Er moet gewoon iemand komen. En het zou Real al veel moeite schelen als je van tevoren al weet of hij wel of niet wil. Maar ja nu hoor je dat Real niet meer wil en een maand later is de interesse opeens concreet. Dat is gewoon de media in een notendop...

8 november 2023 om 19:32

Niet echt een betrouwbare bron natuurlijk.

8 november 2023 om 20:58

@Lierse1997

Cadena SER is wel redelijk betrouwbaar hoor, beter als een AS in ieder geval.

8 november 2023 om 19:35

ModricMagic Die iemand die moet komen zal sowieso Endrick zijn. Ik heb relatief hoge verwachten bij Endrick en hij laat nog daar bij Palmeiras nog altijd fenomenale dingen zien. Hij is een spits die goed kan dribbelen en daarbij ook nog vaak trefzeker is. Real kijkt met honger naar zulke spelers. In dat geval zou Mbappe bijvoorbeeld naar Barcelona kunnen gaan, want een echte aanvaller hebben ze daar ook nodig, aangezien Lewandowski niet meer kan en de linksbuiten positie bijvoorbeeld kan natuurlijk ook veel beter. Daar hebben we dus een Mbappe voor die af en toe in het centrum kan spelen maar veelal op linksbuiten. Ik denk niet dat Mbappe inziet om naar Barca te gaan, maar je weet het toch maar nooit.

8 november 2023 om 19:40

Je gaat niet blindelings een straks 18-jarige knul vertrouwen ondanks dat hij getalenteerd is. Endrick moet rustig gebracht worden. Spelen in La Liga is anders de Braziliaanse competitie.

8 november 2023 om 19:43

Endrick doet het nu een aantal weken heel goed, maar daarvoor was het ook niet zo speciaal.

Natuurlijk is het een elitetalent. Maar op basis van die paar weken zou ik niet hopen dat hij meteen de aanval van real kan dragen.

8 november 2023 om 19:44

Barcelona kan met de huidige financiën Mbappe natuurlijk nooit betalen.

8 november 2023 om 20:00

Ze verkopen nóg wat rechten tot 2080 en er is opeens weer geld. Dat dit op de lange termijn allemaal niet zo handig is zien ze dan wel weer.

8 november 2023 om 20:18

Endrick is geweldig maar ik denk en hoop niet dat het bestuur zo naief is. Zijn komst biedt wel meer opties in die zin dat men niet zozeer nadrukkelijk voor een spits moet gaan die nog 10 jaar mee kan zoals men op alle andere posities probeert te doen. Een aanvaller die nog 4-5 jaar op topniveau mee kan zou dan ook een optie zijn aangezien men zal hopen dat Endrick na die periode in staat is de aanvalslinie te leiden.

8 november 2023 om 19:46

De topaanvallers liggen momenteel ook echt niet voor het oprapen. Buiten Mbappe en Haaland denk ik dan nog aan iemand als Oshimen die misschien een optie kan zijn voor Real, maar de echte topspitsen zijn schaars tegenwoordig.

8 november 2023 om 19:59

@ Lucas W
Ik zat zelf te denken aan Lautaro of Julian Alvarez, ook zeker niet misselijk als optie in de spits, tevens moeilijk te halen verwacht ik. 100+ zit er wel in.

Eigenlijk heeft Madrid nog 2 aanvallers nodig en een middenvelder of linksback. Camavinga wil ik eigenlijk als middenvelder zien, dus geef de voorkeur aan linksback halen, leuk om dan die geruchten van Davies te zien.

Als Real serieus afhaakt dan moeten we er serieus rekening mee houden dat Mbappe richting Engeland vertrekt. Het lijkt mij dat hij dan naar Manchester City of naar Liverpool vertrekt (afhankelijk van wat ze voor Salah gaan vangen). Ik heb ergens nog de hoop dat Boehly en Egbhali misschien een balletje op gaan proberen te gooien, maar ik geloof er niet in dat Mbappe volgend jaar in Londen speelt..

8 november 2023 om 19:35

Chelsea is de absolute top niet meer. Als hij naar Engeland verkast zal het City of Liverpool zijn.

8 november 2023 om 19:40

Dat is precies wat ik zeg, maar dan in minder woorden. Mand!

8 november 2023 om 19:59

Noord-Londen. Het rode deel.

8 november 2023 om 20:04

Ik acht de kans net zo groot dat ik zondagochtend aan de ontbijttafel zit met Emma Watson, dus ik hoop met je mee..

8 november 2023 om 20:11

Ik heb Emma geappt en ze is er zondag! Jou ding is geregeld nu die van ons nog

8 november 2023 om 20:15

Dan app ik Kylian wel even.

8 november 2023 om 20:22

Jij hebt niet toevallig ook het nummer van Mila Kunis? Ik heb komende vrijdagavond niets te doen namelijk.

8 november 2023 om 20:54

Ze is een weekendje weg met asthon

persoonlijk hoop ik echt dat die naar Newcastle United gaat. Is een keer een speler die wat anders doet dan de voor de hand liggende club... dromen mag..

8 november 2023 om 20:55

Ik hoop juist op liverpool. Zou de ultieme concurrent worden voor city en dan krijg je echt een beetje de real/ronaldo vs barcamessi tijden terug zoals la liga destijds. Sterke outsiders, sterke trainers ook beide en beide elkaar concurrentie voor speler van het jaar in het team hebben in haalland en mbappe

Mbappé gaat nooit echt als wereldster herinnert worden als ie nog veel langer in Frankrijk gaat voetballen. PSG is simpelweg niet competitief in de CL en zoals het er nu uitziet blijft dat voorlopig zo. Die ene finale was leuk, maar ook wel uitzonderlijk. Dingen winnen in Frankrijk is al jaren niet meer indrukwekkend gezien het totale gebrek aan balans.

Volgens statista is de selectie van PSG 890 miljoen euro waard. De nummer twee? Monaco, met 347 miljoen. Daarna nog een gat met Rennais, dat 290 miljoen euro aan selectiewaarde heeft. Dan is de nummer 1 dus ongeveer 3 keer meer waard dan de nummer 3. De competitie is dood en kunstmatig.

8 november 2023 om 20:16

PSG is al bijna tien jaar een van de beste drie, vier ploegen ter wereld, dat ze pas 1 finale hebben gehaald is juist heel opmerkelijk.

Exact datzelfde gold ook voor City (maar 1 finale in 10 jaar), totdat ze hem eindelijk toch wonnen.

8 november 2023 om 20:24

Verschil is dat City al die tijd wel degelijk presteerde en andere teams angst inboezemde maar dat het hen doorgaans net aan dat beetje geluk ontbrak. Bij PSG is daar helemaal geen sprake van. Vind het ook absurd om hen bij de beste 3 teams in Europa te scharen. Dat zouden ze in principe moeten zijn als je naar de namen en uitgaven kijkt op papier maar wat we op het veld zien vertelt ons toch een heel ander verhaal.

8 november 2023 om 20:29

Ze hebben in die periode alle Europese topclubs regelmatig helemaal scheel gespeeld.

8 november 2023 om 20:51

Beste drie of vier? Mwoh, daarmee overdrijf je wel stevig hoor. Een belangrijk verschil met City is dat die ook ongekend domineren in een competitie die wel altijd competitief is. Natuurlijk, je hebt nu drie keer gehad sinds de overname dat PSG de titel niet won, maar het gros van de seizoenen zie je ze gewoon al in oktober/november fors uitlopen zonder enige verandering. De laatste tien jaar heeft PSG volgens mij meer niet dan wel bij de beste 3/4 ploegen van Europa gehoord

Hopelijk is het waar! Vermoeiende soap! Echt snap het RM bestuur echt niet! Jarenlange obsessie heeft heel wat schade toegebracht! Mooie opties laten gaan!

En wat dachten ze? Je gaat deze clubs financieel niet verslaan, waarom moeten ze dat hardleers onder ogen zien? Psg biedt mbappe straks gewoon 60 a 70 mil! Denk je dat ie dan voor 25 a 30 mil naar RM gaat!? 😑

8 november 2023 om 20:11

Tja je voelt je misschien wat gepiepeld als Real Madrid in dit scenario, de club die normaliter door geen enkele speler wordt gepiepeld, maar Mbappã© (carriã¨rebeã«indigende blessures of dat soort onwaarschijnlijkheden daargelaten) is de komende tien jaar gewoon de beste speler ter wereld, daar ben ik van overtuigd. Natuurlijk speelt hij nu in de Franse competitie waar je dat niet altijd kunt zien en hij niet de tegenstand van bijvoorbeeld een Haaland of Bellingham krijgt, maar in de CL is hij ook bijna altijd de beste van PSG en met Frankrijk is hij ook altijd de beste. Afgelopen WK draait hij ook weer eigenhandig een WK-finale om op zijn 24e (!).

Als je als Real ambieert voor altijd (of in ieder geval consistent) de beste en grootste club ter wereld te zijn zal je ook de beste spelers ter wereld moeten hebben en Mbappã© is die klasse apart en de enige speler die zich (met gemak zelfs in mijn ogen) kan meten aan bijvoorbeeld een Haaland, De Bruyne enzovoort. 20 miljoen per jaar is in het huidige voetbal trouwens ook niet zo'n monstersalaris hoor. De vedettes bij Bayern krijgen dat al jaren betaald en dat wordt nog een financieel nette club genoemd, laat staan wat er boven in de PL verdiend wordt. Vergeleken met wat Mbappã© nu verdient en met wat hij ongetwijfeld elders kan krijgen vind ik uit een jaarsalaris van 20 miljoen zelfs nog wel de wil spreken om voor Real Madrid te spelen.

Ik hoop in ieder geval dat jullie hem halen zodat hij in ieder geval niet naar Liverpool gaat, in dat geval support ik United de komende jaren wel in stilte

En overmorgen is er weer een delegatie van Real Madrid in Parijs gespot of van Mbappe in Madrid. Dan is de deal zo goed als rond en wachten op het bericht in januari om vervolgens zondag weer te lezen dat iedereen stellig ontkent dat er uberhaupt gepraat is *gaap*. Betrap mezelf erop dat ik zo stom ben om elke keer toch erop te klikken

Real Madrid heeft een 9 nodig. Je ziet dit seizoen hoe vini worstelt zonder een echt 9 en nu hij wat meer naar binnen speelt. Lekker voor Oshimen gaan en een rechts back ..

8 november 2023 om 19:44

Het is een schande dat het bestuur niet voor Kane is gegaan! Besef even, Vini, Jude met Kane! 🤦

Hopeloze mbappe obsessie heeft echt veel schade toegebracht!

8 november 2023 om 20:14

Oshimen is wel echt blessuregevoelig hoor. Ligt er nu ook al weer uit, maar dat is al jaren zo in zijn carrière. Dat betekent dat je de komende jaren in teveel wedstrijden nog steeds 'gewoon' met Joselu in de spits speelt, en dan is 150 miljoen misschien wel te gortig, hoe goed hij fit ook is.

Ronaldo was volgens mij 24 toen hij maar Madrid gingz dus dat leeftijd verhaal is ook een slecht argument. Tussen je 26e en 30e kun je prima op je top presteren.

Die komt dus! Vaak als zo’n berichten naar buiten gebracht worden dan wordt het tegenovergestelde bedoeld. Zou wel een prachtige match zijn met real Madrid. Die hebben een top-selectie samengesteld maar missen nog een spits. Weet alleen niet of Mbappé dat wil zijn, als hij van links wil blijven komen hebben ze een probleem met Vinicius.

Zou me niet verbazen als Madrid dit inderdaad besluit, zeker als Mbappe alsnog wil bijtekenen en verwacht dat Madrid weer met PSG in onderhandeling probeert te gaan. Echter lijken de genoemde redenen me wel heel vaag. Een salaris van 20M, ik neem aan dat dat na belastingen is, is fors maar lijkt me gewoon marktconform aangezien hij imo de beste speler ter wereld is. Ronaldo verdiende op zijn piek ook 21 miljoen euro per jaar en sindsdien is de markt verder gestegen dus zelfs 25 miljoen had me eerlijk gezegd niet verbaasd. Dat weet Madrid volgens mij ook al jaren, zeker aangezien Mbappe sinds zijn verlenging met bonussen inbegrepen 100 miljoen na belastingen verdiend bij PSG hadden ze bij madrid volgens mij echt niets minder verwacht.

Lijkt me dus een verzinsel van Cadena SER, die sowieso niet bijster betrouwbaar zijn. Als ze het nou op het niet vinden van een overeenkomst betreffende portretrechten gooiden was het nog ietwat geloofwaardig.

Mocht Madrid effectief tot de conclusie komen dat ze plan Mbappe beter kunnen laten varen zou ik er niet rouwig om zijn. Jammer natuurlijk als je de beste speler ter wereld niet kunt vastleggen maar dan is het beter om eindelijk door te schakelen ipv nog 2-3 seizoenen de hand op de knip te houden en je aankoopbeleid af te stemmen op het eventueel vastleggen van Mbappe in de toekomst. Enkel zonde dat het dan 4 maanden te laat komt. Wat een verschil had het gemaakt als Madrid Kane had kunnen strikken vorige zomer.

Als ze hem deze zomer transfervrij strikken, fantastisch! Als het niet gebeurt prima maar laat er dan aub duidelijkheid zijn en een einde aan de saga komen. Madrid kan zich prima redden zonder Mbappe maar dan moeten ze zo onderhand wel doorschakelen en naar andere spelers kijken.

Mbappe.. die meer dan de helft van n salaris in wilt leveren, en perez die dat niet ziet zitten ehmm juist.

Als 20m per jaar is wat die wilt dan krijgt die dat echt wel, t enige wat belangrijke aspect is het contractduur.

Niemand wil mbappe hebben.

Hij zit zijn contract uit gunt clubs geen transfervergoeding

Wil kneuter veel geld voor een halfbakken voetballetje. Hij is lang niet zo goed als die denkt te zijn. Zet hem eens een jaartje in de PL en je zal zien dat het echt overgewaardeerd word en dat het eigenlijk gewoon een miezerig mannetje is

Mbappe halen is vragen om drama. Kroos en Modric vertrekken, dus je verliest een deel van de winnaarscultuur in dat team en de hiërarchie zal nieuwe vorm moeten aannemen. We zien bij Paris dat Mbappe belangrijk maken alleen maar negatieve gevolgen heeft. Dat moet je niet willen, zo’n diva. Wat je wel wil is een winnaar die een team kan helpen om van een verloren situatie een winnende te maken. In mijn ogen is de enige voorhoedespeler die in dit Real past qua kwaliteit, cultuur en wat je qua persoonlijkheid nodig hebt: Heung Min Son. Hij speelt nu vanuit het centrum bij Spurs en ik weet niet of jullie die wedstrijden kijken, maar hij vult die rol fantastisch in. Ze hadden eigenlijk Kane moeten halen, maar dat is een gepasseerd station. Ik denk dat je Son nog drie jaar kan gebruiken, terwijl je Endrick tijd geeft om te rijpen. Ideaal profiel wat mij betreft. Harde werker, fantastische speler, en voorbeeldprof. Topspeler.

Ik zou voor Julian alvarez gaan, en als haaland nu weer de treble wint misschien wel voor hem, zou erling weer een clausule in z’n contract hebben opgenomen dat ie voor 150 miljoen mag vertrekken oid?

Ik zou persoonlijk ook niet voor Mbappé kiezen, al ben ik van mening dat het een geweldige voetballer is hoor daar niet van. Zijn kans heeft hij laten liggen door bij te tekenen en elke keer de boel voor de gek te houden. Succes in Parijs met het niet ontwikkelen als speler en succes met het optillen van de Franse beker!

Kroos (24), Alaba (22), Modric (21), Vinicius (20) en Bellingham (20) zitten ook allemaal boven de 20. Dus zo'n heet hangijzer is dat toch niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren