Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid maakt er vijf en neemt koppositie weer in

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdagavond de achtste overwinning op rij geboekt in de Primera División. De onstuitbare machine van Carlo Ancelotti won op eigen veld met 5-1 van Rayo Vallecano, de nummer elf van Spanje. Gareth Bale keerde na vijf weken terug in de basis en brak al vroeg de score open: daarna scoorden Sergio Ramos, Toni Kroos, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo allemaal eenmaal tegen het bescheiden Rayo. Barcelona nam de koppositie zaterdag even over door de zege bij Almería, maar nu klimt Real Madrid weer over de aartsrivaal heen: 27 punten om 25.

/

Ancelotti ruimde als gezegd meteen weer een plaats in voor Bale en werd niet teleurgesteld door de Welshman. Hij sprintte door het midden richting het doel van Rayo en werd op zijn wenken bediend door Toni Kroos, die strak voorzette vanaf links na voorbereidend werk van sterspeler Ronaldo. Voor Bale was het doelpunt nummer vijf in acht competitieduels dit seizoen en zijn eerste sinds 23 september. Zoals al vier keer eerder gebeurde had de Koninklijke ook nu weer binnen tien minuten een voorsprong beet.

Ronaldo probeerde zelf op weg te gaan naar de 2-0, maar zijn schot ging de tribune in. James Rodríguez op zijn beurt waagde een schot van buiten de zestien, maar moest zijn meerdere erkennen in doelman Cristian Álvarez. Toch vergrootte Real Madrid voor rust de voorsprong. Bij een hoekschop vanaf rechts lukte het Benzema niet te koppen, maar achter hem stond Ramos nog. De verdediger kreeg de bal op de knie en zag hoe de bal het doel in caramboleerde: zijn 50ste doelpunt in 419 wedstrijden voor Real Madrid.

/

Rayo Vallecano was er nog niet aan te pas gekomen en maakte ook geen aanspraak op een treffer. Door een fout van James kwam die er tóch: de Colombiaan gaf een dodelijke terugspeelbal en Leo Baptistão en Bueno maakten het samen af voor de 2-1. Beide teams zochten kort daarop de kleedkamers op en in de tweede helft liet Real Madrid niet meer met zich sollen. Eerst assisteerde Ronaldo in minuut 55 Kroos, die van respectabele afstand een geplaatst schot richting de rechter benedenhoek verzond en scoorde: zijn eerste voor Real.

Drie minuten later gooide Benzema de wedstrijd op slot met de 4-1, die er aan zat te komen. De Franse spits tikte van dichtbij binnen, nadat Ronaldo een hard schot loste dat precies aankwam bij zijn aanvalsgenoot. De Portugese aanvaller schreef zo zijn tweede assist van de avond op zijn naam, maar wachtte nog op een doelpunt voor zichzelf. Dat kwam er uiteindelijk ook, zo’n tien minuten voor het einde. Na een snelle uitbraak kapte hij zijn man simpel uit en schoot hij in. Het schot was niet eens goed, maar keeper Álvarez had er toch moeite mee en liet de bal onder zich door gaan: 5-1. Ronaldo staat nu op 175 wedstrijden en 195 doelpunten in de Primera División.

Gaat Real Madrid als koploper de winterstop in, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke overwinning, en ronaldo weer ontzettend belangrijk, heeft 2 assist, voorassist en goal. En nog paar keer andere 1 op 1 gezet. Wat een speler.

Ook blij dat bale terug is, is toch genieten. hoe hij die volley even inschiet

8 november 2014 om 21:51

Inderdaad. Ook wel is fijn, een wedstrijd waarin hij vaak anderen laat scoren. Ik ben niet zo tevreden over het spel in de 1e helft, maar in de 2e helft vond ik het in ieder geval een stuk beter. Die volley van Bale was zeker prachtig haha

8 november 2014 om 21:52

Inderdaad blij dat Bale terug is, ondanks de uitstekende overwinning vond ik het wel jammer dat hij ten koste van Isco speelde. Die in bloedvorm is de laatste weken. Doet niet af van de lekkere overwinning! Je zag ook aan alles dat Ronaldo wilde scoren, wederom, en dan na die goal ietwat baalde omdat ie er wel lullig in ging. Maar een goal is een goal.

8 november 2014 om 21:53

Hij wou scoren, maar bijvoorbeeld 90e minuut, kan hij kappen en schieten, maar geeft hij de kans aan de debutant, dat vind ik een mooi gebaar.
Isco vond ik wat minder, zeker zijn lange passes waren niet van het niveau real madrid, vandaar dat ronaldo even boos was op isco

8 november 2014 om 21:52

Qua uitslag wel, maar er was genoeg aan te merken op het spel. Ook veel persoonlijke fouten, uiteraard die van James maar Navas was ook een aantal keer verkeerd. Bovendien werden er ook teveel kansen gemist.

Ronaldo scoort via een cadeautje en Benzema stond buitenspel. Rayo had makkelijk 2-2 kunnen maken als daar niet voor buitenspel werd gevlagd (dat was heel close).

13e overwinning op rij, dat is wel heerlijk!

8 november 2014 om 21:54

Achja wij brengen ze ook gewoon terug in de wedstrijd. Als James daar de bal niet zo slap terug gaf hadden zij het al opgegeven. Gelukkig namen we in de 2e helft de touwen weer in hand.

8 november 2014 om 21:55

Klopt, kansen moeten afgemaakt worden, en idd buitenspel goal. andere situatie was ook buitenspel. vond het ook erg rommelig

8 november 2014 om 21:58

Het was close maar buitenspel dus lange na geen 2 2

8 november 2014 om 22:05

Ach Geert, je hebt ze er altijd tussen zitten.. die aanval waar de (duidelijk uit buitenspel gescoorde) tegengoal uit kwam had sowieso niet plaats mogen vinden aangezien een speler van Rayo hands maakte daar voor. Was ook niks close aan, duidelijk te zien. Je doet het nu voorkomen alsof het een inch scheelde.

Verder over de wedstrijd; ik vond het vrij bagger. De aangekomen passes rating stond ook op 75 procent, zeer matig. Kroos wel een heel mooi scherp doelpunt en Modric speelde ook heel goed. Ook Benzema zette weer zo vaak aanvallen perfect op.

Mooi voor Medran dat hij mocht invallen, had wel 20 minuten eerder gemogen want nu krijg je zo'n geforceerde invalbeurt. Maar goed, hopelijk volgen er nog meer momenten voor hem.

8 november 2014 om 21:53

Hoe hij Medran 1 op 1 zette was fantastisch, jammer dat Medran zich zelf wou bewijzen en zelf trapte terwijl hij Ronaldo terug kon bereiken.

8 november 2014 om 21:54

Snap medran wel hoor, denk niet dat ronaldo makkelijk te bereiken was geweest, ongeveer even moeilijk als zelf scoren, en scoren tijdens je debuut is natuurlijk heel leuk

8 november 2014 om 22:03

Was zn 2de wedstrijd debuteerde tegen levante

8 november 2014 om 22:57

Netjes. Dat vind ik het mooist, het spel bepalen dior meer dan doelpunten. Ronaldo is goed op dreef.

9 november 2014 om 00:06

Ja Ronaldo waar weer o zo belangrijk... Kan het ook een keer niet over die gast gaan? Zo belangrijk was ie vandaag niet

9 november 2014 om 00:55

heb het ook over bale gehad, dus niet alleen ronaldo, het is gewoon bizar dat iemand zo'n reeks neer kan zetten, en elke wedstrijd belangrijk is voor het team.

9 november 2014 om 01:23

Acmark hij is bij 4 goals betrokken en dan is hij 'niet zo belangrijk'... Fenomenale speler maar heel veel mensen kunnen dat op een of andere manier niet zien.

9 november 2014 om 09:37

Of willen dat niet zien..

Real Madrid is echt op gang! Niemand kan ons nu stoppen!

Niet een al te beste wedstrijd, maar de meeste spelers waren moe. Vooral Modric, Kroos en James.

5 goals weer gescoord, Ronaldo 2 assists 1 doelpunt. Hij doet het gewoon fantastisch.

Overigens die doelpunt van Kroos was fenomenaal, was een effect.

8 november 2014 om 22:07

Heerlijk doelpunt inderdaad, zo zie je maar dat je niet altijd blind moet uithalen op goal, dit zou een schoolvoorbeeld moeten zijn voor veel voetballers.

9 november 2014 om 02:45

Ja ze zien er erg moe uit ik snap niet waarom Ancelotti hun niet gewoon rust geeft. Laat gewoon Khedira en Illaramendi spelen en voor James kan je Jese laten spelen.

9 november 2014 om 11:22

Khedira en Illaramendi zijn geblesseerd ze worden verwacht na de interlands, Jesé is pas terug op de trainingsveld. je moet hem rustig in brengen.

Jammer dat varan niet speelde hij speelde goed tege Liverpool

8 november 2014 om 22:18

Ik heb liever dat Varane in de grotere wedstrijden speelt, wat is hij toch een groot talent

9 november 2014 om 05:02

Met Varane wordt perfect omgegaan. Lijkt tevreden in zijn rol, net als Pepe. Gewoon Pepe 25 wedstrijden per jaar en Varane de andere 25. Ook leuk dat Nacho toch ook best veel minuten pakt af en toe. Prima 4e man!

2 assists en een goal .... dat zijn er nu 18

8 november 2014 om 22:40

Assist telt niet als goal

8 november 2014 om 22:52

Zegt hij toch ook niet

8 november 2014 om 23:13

Zo doet hij het wel voorkomen.

9 november 2014 om 02:27

Als je niet kan lezen ja....

9 november 2014 om 10:47

Wanneer begrijpend lezen niet je sterkste kant is komt het wel zo over.. Of lezen in het algemeen..

5 verschillende doelpuntenmakers,, real speelde op 50 procent zal wel met het drukke programma te maken hebben. Ik vind het goed als je op halve krijgt nog 5x scoort dan ben je goed bezig.

Over 2 weken lopen we uit, op de concurrentie.

8 november 2014 om 22:00

Uitlopen op wie? Niet dat het veel uitmaakt, aan het einde van de rit laat Atletico iedereen achter zich. Voetballend zijn ze mischien niet de beste maar qua overwinningen binnenhalen op basis van mentaliteit en vechtlust wel en daarom zie ik Atletico wederom kampioen worden.

8 november 2014 om 22:08

Het verschil vorige seizoen was dat de aandacht van Real op La Decima was, en nu gaan ze voor de titel. Barcelona was hopeloos uit vorm en doen nu beter(?) dan vorig seizoen. Ik zie Atletico echt geen kampioen worden, Real is de favoriet, maar Barcelona kan stunten als ze blijven winnen wat ik niet zie gebeuren nu.. Maar alles is mogelijk, je zag het al bij Arsenal vorig seizoen.

8 november 2014 om 22:22

Zoals er staat uitlopen op de concurrentie. Als je de speelschema niet weet moet je niet op mijn post ingaan.

De echte kenners snappen wat ik bedoel.

9 november 2014 om 02:59

Kenners. Hmm. Dat is een eervolle titel voor een beetje op websites surfen naar voetbalinformatie.

wie is man of the match ??

8 november 2014 om 21:53

Ik denk Kroos hij was echt top

8 november 2014 om 21:57

Dat was Toni Kroos hij haalde een hoog niveau vandaag.

oh ronaldo verkeerd gekeken

Ondanks de ruimte dat Real aan Rayo gaf speelden ze nog steeds met Rayo. Real was niet altijd even scherp, maar toch maakten ze er 5 waarvan 1 offside en 1 blunder, net zoals de tegengoal eerste helft.

Bale kwam weer terug en speelde geweldig en dreigend.

En de scheids? Ach ja, die was geweldig natuurlijk, blunder na blunder. Rayo had er na 25 minuten met 10 man gestaan en dan was het hier een slachtfeest geworden, maar hij zal het waarschijnlijk beter gezien hebben.

Matige wedstrijd. Eigenljik was niemand echt goed. De goal van Kroos hoogtepunt van de wedstrijd.. lang geleden dat ik zo een goal heb gezien. 99.9% van de keren wordt die volle bak op goal geramd, dit was echt geniaal.

Die Medran speelde ook wel lekker, die mag wel wat meer minuten maken. Navas had vandaag echt helemaal niks klem btw.. zat een paar keer helemaal mis..

8 november 2014 om 22:03

Nee, Kroos wandelde niet.

8 november 2014 om 22:03

.

8 november 2014 om 21:58

Ik verbaasde me af en toe ook over Navas.. Hoe die kerel te laat voor de bal kwam toen met dat wegwerken van Pepe, en meerdere keren er ook naast zat. Met als dieptepunt natuurlijk die tegengoal haha, wel knullig maargoed. Beter Iker weer in de goal

8 november 2014 om 22:08

Die tegengoal reken ik puur aan op James. Wel zat hij helemaal fout toen hij een keer uitkwam om de bal weg te stompen. Deed me enorm denken aan Iker in de Champions League finale, volledig onnodig en lomp uitgekomen.

Die goal van Kroos was pure klasse!

Jammer dat Bale weer in de basis staat. Ik denk dat isco niet eens een eerlijke kans krijgt van Ancelotti om te concurreren met Bale.

8 november 2014 om 22:17

Bale speelde goed, is ook maar net terug van een blessure

8 november 2014 om 22:13

Hahahahaha en toch maar even 2 assist afleveren en een goal maken. Wat ben je dan slecht he? Heb je wel een leven eigenlijk.. Zie je altijd reageren in Madrid topics maaar ik bemoei niet

8 november 2014 om 22:25

Je bemoeit wel?

8 november 2014 om 22:25

@cr7mario ik als madridista en grote cr7 fan moet toch wel toegeven dat zijn spel vandaag niet al te best was hoor.. zit met zijn hoofd wss bij de balon d'or en wil te graag een doelpunt maken. Maar op't einde van de dag tellen de statistieken en hij heeft zijn doelpuntje en 2 assists bij dus hij deed het goed maar in mijn ogen niet super.

k geeft toe vallecano speelde goed mar 3 puntn zijn al binnen. Kroos wat n goal!! Cr mt 2 assist. na zijn goal j zacht zijn gzicht uitdrukkng. keep it up madrid

18 goals en 5 assists in La Liga voor Ronaldo. Ongelooflijk deze cijfers van Ronaldo..

8 november 2014 om 22:07

Inderdaad hij heeft wel kans op het record van messi van 50 goals te kunnen verbreken

8 november 2014 om 22:17

Helaas was dat in een kalenderjaar, niet in een seizoen. Het record verbreken hoeft hij niet te doen om beter dan Messi te zijn. Overigens spelen ze op allebei verschillende posities, waaruit Messi het voordeel toen haalde.

Ronaldo legt de lat gewoon steeds hoger voor hem en bereikt die lat ook. Dat is wat er zo speciaal aan deze man is.

8 november 2014 om 22:33

Dat was niet in een kalenderjaar messi maakte er 50 ongeveer 2 of 3 seizoen geleden in de spaanse competitie zoek maar op internet.

Mooie overwinning real heeft gedaan wat het moest doen, competitie gaat over 2 weken weer verder dus dan weer aan de bak. Hopen morgen op een misstap van atletico

13e overwinning op rij van real nog 2 overwinningen en real evenaart het clubrecord van 15 overwinningen

18 doelp en 5 assist is mooi ja. als hij zo door gt, staat hij vor kerst op 25 of 28 doelp in la liga

8 november 2014 om 22:18

Minimaal 25 inderdaad, daarnaast minimaal nog drie assists of zo. Prachtig toch?!

Hoe speelde Nacho Fernandez?

Nacho speelde redelk k vond marcelo ht goed doen

Weet er iemand waarom San Iker niet in de goal stond? Gebleseerd? Of gewone rotatie?

8 november 2014 om 23:35

Rotatie, iker is gewoon eerste doelman, verkeerd in uitstekende vorm laatste 8 wedstrijden maar 2 tegen treffers.

We hebben als nederlanders vaak discussie over titelkandidaten in onze eredivisie .
Dan wordt die kampioen dan die dan die.en we weten het allemaal niet.

In spanje is het nu al klaar : dit real wordt met 2 vingers in de neus fluitend kampioen.

Niet normaal! Dit Real is echt niet te stoppen, topfavoriet voor alle prijzen dit seizoen!

eindelijk heeft real zijn draai echt gevonden!

Vorige jaar vond ik Barcelona al minder en dit seizoen hebben we onze draai nog niet helemaal gevonden. Ik hoop dat Suarez en Messi beter spelen voorin anders maken we geen enkele kans op La Liga tegen dit Real =/. De goals vallen zo makkelijk uit de lucht bij jullie terwijl wij met moeite een of 2 erin prikken. Afgelopen 8 wedstrijden hebben jullie volgens mij telkens minstens 3 goals gemaakt.

Wat Real zo goed maakt is dat ze momenteel een antwoord hebben voor elke formatie van de tegenstander terwijl Barcelona bijvoorbeeld bijna nooit langs een verdedigend opgestelde team iets kan doen laatste tijden. Real heeft niet alleen counter als wapen, maar ook gevaarlijke koppers, middenveld en momenteel ook geweldige verdediging die weinig weg geeft.

Jammer dat 'nederlanders' vaak zo anti Real zijn. Komt natuurlijk door de Nederlandse inbreng bij Barca dus onwelwillend ben je voor Barca in Spanje als Nederlander zijnde. Komt natuurlijk door Cruijff maar ik bedoel Real Madrid is een betere en grotere club en daarnaast is Ronaldo gewoon erg op dreef. Toch zijn er veel die die club haten en Ronaldo ook niet mogen. Die man is zo fenomenaal goed he.... absurd gewoon!

Als je iemand niet mag, kan dat maar op voetballend aspect gezien kan dat bij deze man niet. Daarnaast is hij als mens een hele goeie mens, hij is alleen arrogant maar noem mij buiten Messi, een speler van wereldklasse in de geschiedenis, die niet arrogant was? Misschien is Zidane dan de enige uitzondering daar maar verder vindt je er geen. En bovendien is Messi nog niet uitgespeeld dus over hem kun je nog geen echte oordeel bevestigen.

9 november 2014 om 01:52

Del Pierro

Real Madrid,... 42 goals in 11 wedstrijden!!!! Wauw... Wordt nog wat dit seizoen!

9 november 2014 om 12:28

42?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren