Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Real Madrid liet wanhopige Klopp met honderd miljoen in de kou staan

Dinsdag, 13 september 2022 om 13:45Jordi Tomasowa • Laatste update: 13:45

Liverpool heeft in de slotdagen van de zomerse transferwindow een poging gewaagd om Federico Valverde in te lijven, zo meldt AS. Volgens de Spaanse sportkrant was de Engelse topclub bereid om een bod van honderd miljoen euro neer te leggen bij Real Madrid, dat een transfer van de 24-jarige middenvelder als onbespreekbaar beschouwde.

AS schrijft dat Liverpool in de laatste twee dagen van de afgelopen transferperiode concrete interesse toonde in Valverde. De belangstelling van the Reds bereikten een zodanig punt dat ze bereid waren honderd miljoen euro te betalen om Real te overtuigen. Mochten de Madrilenen hier toch voor zijn gezwicht, was de 42-voudig international van Uruguay de op één na duurste verkoop ooit geweest. Juventus betaalde Real in 2018 ruim 117 miljoen euro om zich te verzekeren van de komst van Cristiano Ronaldo.

De Koninklijke heeft naar verluidt nooit overwogen om Valverde te verkopen, omdat hij als ‘onvervangbaar’ wordt gezien. Real verlengde in augustus nog het contract van de middenvelder tot medio 2027, ondanks het feit dat hij op dat moment nog een verbintenis tot 2025 had. AS meldt dat een vertrek naar Liverpool ook voor Valverde zelf geen optie was, aangezien hij onder Ancelotti nooit ter discussie heeft gestaan.

Klopp liet tijdens de laatste weken van de zomerse transferwindow meerdere keren doorschemeren op zoek te zijn naar een nieuwe middenvelder. Momenteel heeft de Duitse manager de beschikking over onder meer Fabinho, Naby Keïta, Jordan Henderson, James Milner, Thiago Alcântara, Harvey Elliott en Alex Oxlade-Chamberlain. Op Deadline Day kon Klopp wel Arthur Melo verwelkomen. Liverpool huurt de 26-jarige Braziliaan tot het einde van het seizoen van Juventus, waarbij de Engelsen géén koopoptie hebben bedongen in het contract.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door sergioramoshm)

Had ik toch wel een hele mooie voetballende aanvulling gevonden op het middenveld van Liverpool hoor.

13 september 2022 om 13:55

Dat is die ook bij Real. Zag die goal van het weekend maar weer eens. Snap goed dat ze hem niet kwijt willen.

13 september 2022 om 13:56

Alle middenvelders van real zijn dat. Vandaar dat ze bij real spelen en niet bij liverpool

13 september 2022 om 14:03

Voor elke team zou hij een aanvulling zijn danwel voetballend dan wel fysiek. Hij zal binnen afzienbare tijd tot de 3 beste middenvelders horen ter wereld samen met pedri.

Wat ben ik ontzettend blij dat ze dit bod hebben afgeslagen. Fede Valverde is de complete moderne middenvelder, echt een klasbak met ook nog eens de juiste mentaliteit. Opdat hij nog vele jaren bij ons mag spelen.

13 september 2022 om 14:11

Hoort al bij de beste middenvelders van de wereld naar mijn mening, er bestaat geen vervanger voor deze jongen. Geen enkel bedrag zou daarom ook kunnen voldoen vind ik. Ik denk dat Perez ook zo denkt.

13 september 2022 om 16:45

Lijkt mij voor het aanstaande WK een van de mogelijke 'revelaties' te zijn voor het globale publiek. Vooralsnog heb ik het gevoel dat die wat als draver wordt bestempeld, en vooral bij de Real fans op waarde wordt geschat.

13 september 2022 om 15:27

Cama / Ik hoop dat hij ook nog heel lang gaat blijven. Zijn vrouw is ook hilarisch op social media en Fede werkt vanaf dat hij bij de club kwam echt elke wedstrijd hard. Een model prof. Daar kan Aseniso nog wel wat van leren. Ik vond het echt respectloos dat hij een bottle naar Carlo gooide

Perez dacht natuurlijk: "iedereen houdt van doekoe, iedereen houdt van geld, maar geld maakt niet gelukkig, maar mijn speler Valverde wel".

13 september 2022 om 14:01

Ik weet zeker dat hij precies zoiets dacht.

13 september 2022 om 15:55

@ajaxxxlove: het was zelfs met die exacte woorden!

13 september 2022 om 14:09

Sterker nog, ik sprak Perez die dag en toen bevestigde hij dat hij dat precies dacht en daarom het bod afsloeg.

13 september 2022 om 14:59

Je doet je naam eer aan!

On: Goede actie van real, met 100mil haal je geen vergelijkbare vervanger in huis die zoveel jaar mee kan.

Wel een beetje saai want zoals het er nu naar uitziet speelt Real de komen de 10 jaar met Valverde, Camavinga en Tchouameni op het middenveld.

Valverde is echt wereldklasse, goed dat Real Madrid dit heeft afgewezen.

Hoe kan het toch dat dit allemaal zo laat van de grond komt. Het kan toch niet zo moeilijk zijn? Aan het eind van het seizoen anticipeer je op de spelers die “mogelijk” weg gaan. Je zet een deadline voor uitgaande transfers (tenzij een mega bedrag wordt geboden). Je maakt een lijst met alternatieve spelers en je begint met direct met het leggen van contact. Begin Augustus weet je wat mogelijk is en wat niet. Eigenlijk zou de transfermarkt maar 3 weken moeten duren.

13 september 2022 om 14:07

Nou misschien kom je er achter na een aantal wedstrijden dat je selectie toch niet goed genoeg is? Transfermarkt sloot niet voor niets op 1 september, dus je kan tot 1 september handelen. of je nou 1 juli begint of 28 augustus, markt is open. ik snap die "waarom zo laat reacties" dan ook nooit.

13 september 2022 om 14:22

Je kan er ook 20 oktober achter komen dat je selectie niet goed genoeg is en dan is de markt toch ook gesloten? Het is een marktwerking. Als je bijv maar 2 weken de tijd zou hebben dan vraagt dat om een andere aanpak, het zal even wennen zijn, maar ik ben er van overtuigd dat iedereen een selectie zal hebben. Je hebt alleen wel het voordeel of nadeel(als je scouting niet op orde is) dat alle clubs weten waar ze aan toe zijn en dat “dit” het materiaal is waar je het mee moet doen tot 1 januari.

13 september 2022 om 14:44

20 oktober is ook een optie inderdaad. Maar de markt ging in Engeland en Spanje op 1 september dicht. Overigens heeft geen enkele club daar problemen mee, want er worden op deadlineday genoeg deals gesloten. Of de transferzomer 24uur duurt of 3 maanden, wat is het probleem daarvan precies?

13 september 2022 om 15:13

Het probleem is dat hele selectie nog overhoop gehaald kan worden terwijl het seizoen al begonnen is. Voor een aantal clubs zelfs kwalificatie voor Europa. Als dat gebeurd dan is het moeilijk om nog automatismes in het team te krijgen. Zo zijn er nog tig nadelen.

13 september 2022 om 15:22

Maar meneer Schreuder, dan geven de bonden toch het begin van de competitie aan als het eind van de transferperiode? Maar dat gebeurt niet. Dus waarschijnlijk hebben de clubs langer nodig om hun selectie rond te krijgen. Wie zijn wij dan om daar kritiek over te hebben, wanneer de clubs zelf dat niet hebben?

Niet meer dan logisch van Real. Valverde is gewoon onvervangbaar. Onmogelijk om zo een multifunctionele middenvelder te vinden, die wekelijks goed presteert. Mocht die er wel zijn, zal je sws 150 miljoen moeten betalen in deze markt..

Is niet gebeurd, dus het is een artikel om niks om een sneer te geven/ reactie uit te lokken.

13 september 2022 om 14:05

Sneer naar wie precies? Dus vz moet alleen nog artikelen plaatsen van transfers die rond zijn gekomen? Wordt een rustig forum dan denk ik.

13 september 2022 om 14:14

Richting Liverpool (kijk wij zijn zoveel beter dan jullie) of als extra veer naar de speler (wij laten de beste niet gaan). Vind het een beetje een artikel om niks. 'ja zij zijn langsgekomen met een bedragje. Maar daar doen we geen zaken mee'.

13 september 2022 om 14:11

Mag ik vragen hoe je dit zo stellig durft te beweren? Heb je inside info toevallig?

Kan prima begrijpen dat Klopp hem erbij had willen hebben op het middenveld. Valverde is namelijk een fantastische middenvelder. Liverpool lijkt ook door de blessure tot nu toe achter de feiten aan te lopen. Ze hadden eerder Salah moeten weg doen dan Mane.

13 september 2022 om 14:17

Valvarde speelt toch helemaal niet in Liverpool? Dus die transfer is helemaal nooit gebeurd. Hoef je niet echt inside informatie voor te hebben. Punt is vooral als iemand heeft geinformeerd (in de transferperiode), maar niet meer dan dat. Waarom zou je dat dan nu ineens zo naar buiten brengen. Klinkt meer als pochen.

13 september 2022 om 14:40

Ow op die manier bedoeld je het. Ik snap je nu. Het is juist heel normaal dat er na de transferperiode nog verhalen naar buiten komen ondanks dat de transfer niet door is gegaan. Levert ook nog eens leuke verhalen op ik vind het prima!

13 september 2022 om 15:25

Er staat dat ze 100 miljoen wilden betalen, dat is echt niet gewoon “informeren”.

13 september 2022 om 18:26

En dat maakt klopp wanhopig?

13 september 2022 om 19:39

Het zegt wel iets over Liverpool op dit moment al jaren credits krijgen om hun beleid maar die drie voorin hebben veel verbloemd. Er moeten ook daar 5 spelers bij. Hoe kom je daar zo laat pas mee, das wel paniek voetbal en dus een artikel waardig!

13 september 2022 om 14:58

Kom ik met het aloude cliché van vz. Je hoeft er niet op te klikken, je hoeft het niet te lezen en je hoeft er niet op te reageren.

Dit komt overigens ieder jaar naar buiten, na elke zomer (en winter) krijg je verhalen van transfers die niet gelukt zijn. Ik vind het leuk om te lezen, geeft een inkijkje in welke spelers bij welke clubs op de radar stonden en je kunt direct zien of een speler ervoor open zou staan om op een later moment alsnog te verkassen...of juist niet.

13 september 2022 om 15:29

Er komen nu nog wekelijks artikelen naar buiten over de mislukte transfer van Mbappe naar Real Madrid en de 200 miljoen die mijn club vorig seizoen ervoor wilden neertellen. Maar daar hoor je niemand over klagen dat er gesneerd wordt naar Real Madrid. Lekker boeien, Westend. Je kan ook zout op de slakken gaan strooien (zeg ik dat goed zo?), maar dit is wel erg vergezocht hoor.

Is een van de beste middenvelders die Madrid heeft, zo laat nog met in ogenschouw dat Madrid niet hoeft te verkopen weet je het antwoord al vantevoren lijkt me.

In een land waar constant verhalen van corruptie en andere mispraktijken uit voort komen is Perez bij Real toch wel een persoon die dat negatieve beeld een stuk recht trekt. Deze man heeft de zaken netjes op orde en weet ondanks de relatief mindere inkomsten toch een mooie selectie te behouden.

Ik snap helemaal waarom Valverde niet weg mag. Zie maar eens voor hetzeflde geld een vervanger terug te halen.

13 september 2022 om 14:58

Mindere inkomsten? Real staat al jaren bij de bovenste? Man City heeft dit jaar de hoogste omzet gevolgd door Real Madrid en Barcelona?

Madrid is de laatste jaren goed bezig met jonkies die steeds belangrijker en wereldsterren worden. Ze zijn lekker bezig met het oog op de toekomst .. Valverde , Rodrigo , touchameni, camavinga en militao. Die laten echt niemand van deze jongens gaan. Kroos en modric moeten binnenkort vervangen worden .. nu alleen nog een goede spits die straks het stokje kan overnemen van benzema

13 september 2022 om 14:56

Mendy gaat ook nog een tijd mee en Alaba is ook nog maar 30 en Rudiger 29.

Enigste positie wat echt nog een probleem is voor de toekomst is de rechtsback, rechtsbuiten en spits positie. Hopen dat wanneer Benzema vertrekt Haaland of Mbappe toe is aan een nieuwe uitdaging, dan zit je daar ook goed. Wellicht maakt Rodrygo nog stappen en heb je er maar 2 nodig voor de basis.

Courtois
???
Militao
Rudiger
Alaba
Valverde
Tchouameni
Camavinga
Rodrygo
???
Vini
13 september 2022 om 15:08

Haaland was altijd mijn grootste wens op het gebied van de selectie .. Wat had ik hem graag bij Madrid gezien .. helaas heeft Madrid op het verkeerde paard gewed en ging alle aandacht naar Mbappe .. vind het voorin maar krap en je ziet het nu met de blessure van benzema. Mariano en asensio mochten weg maar bleven helaas zitten. Waren die 2 vertrokken dan hadden we nu waarschijnlijk 1 of 2 frisse aanvallers erbij gehad . Rechts achter ben ik zeker met je eens .. ordiozola en carvajal zijn te vaak geblesseerd en Vázquez is eigenlijk geen back

13 september 2022 om 15:17

Ja het is krap voorin maar ik denk zomaar dat Perez geduldig wacht op de juiste speler en niet zomaar impulsief een aankoop doet. Opzich prima beleid. Zomaar iemand kopen omdat Mbappe niet komt is niet slim en getuigd van weinig beleid.

We gaan het volgend seizoen weer zien. Dan speelt Tchouameni een jaar bij Real Madrid, Camavinga 2 en is Valverde al onmisbaar.

Valverde zou ook goede speler zijn voor Juventus, misschien in de winterstop een poging wagen. geld + Rabiot en Alex Sandro

13 september 2022 om 14:50

Haha grappenmaker voor geen goud .. de links back positie is dubbel bezet en het middenveld overvol. Eerder jullie spits 😜

13 september 2022 om 14:53

Hoezo zou hij in godsnaam naar Juventus willen?

13 september 2022 om 15:35

Ha ha, Scirea. Rabiot en Sandro? Als je die op het vliegtuig naar Madrid zet moet je minimaal 80 miljoen per speler in een koffer meesturen, om die twee van jullie af te nemen.

En Valverde is onze toekomst, die sturen we nergens heen.

13 september 2022 om 16:06

SCIREA, liever niet, maar ik weet wel iets anders. Mariano + Asensio. Vlahovic ervoor terug.

13 september 2022 om 17:52

Waar kan ik tekenen, zo'n geweldige deal heb ik nog nooit eerder gezien. Zou dat echt meteen accepteren. Beter heeft Perez hier meegekeken hoor.

13 september 2022 om 18:21

Scirea

Denk je dat Perez aan de drugs zit??!!! Wat Rabiot en Sandro+ geld hahahah

Beste grap!

Zonder gekkigheid, bijna zowat iedere middenvelder ter wereld zou een goede speler zijn voor Juve. Wat een matig middenveld zeg

Vind je het gek dat Real hem in de kou laat staan voor 100 miljoen? Deze jongen is ontiegelijk goed en bezit eigenlijk alles. Heeft loopvermogen, techniek, pass, schot en kan nog (hard) verdedigend werk verrichten. Speelt ook met zijn hele hart voor Real Madrid. Gaat de aankomende 10 jaar Real's belangrijkste speler worden. De aanvoerder van Real is de gene dat het langst aan Real is verbonden maar voor Valverde moeten ze een uitzondering maken. Wanneer de absolute sterren van nu vertrekken dan moet hij de band krijgen.

Deze speler is zo compleet, die is over 2 jaar de beste middenvelder ter wereld. Schieten, passen, dribbelen, verdedigen, snelheid, uithoudingsvermogen = de moderne middenvelder. Wij als Real fans mogen in onze handjes knijpen met deze speler. Voor geen goud laten gaan.

Past perfect bij Liverpool met zijn spel en werkkracht. Maar Real zou gek zijn om hem nu al te laten gaan. 24 jaar en het beste moet nog komen.

100 miljoen voor Valverde is een schandalig bod van Liverpool, zeker als je kijkt naar de huidige markt en dat manU al bijna 100 mil voor Antony heft betaald.

Off-topic; wat zullen ze zich bij Barca zichzelf tegen de kop aanslaan. Zag toen dr tijd een artikel voorbij komen dat Suarez Barca had geadviseerd om hem aan te trekken maar zij vonden hem niet goed genoeg.

Wat een stemmingmakerij weer van voetbalzone. 100 miljoen voor Valverde in deze markt is zo gek nog niet, vorig jaar de enige assist in de champions league finale en nog erg jong.
Er zijn nu eenmaal weinig goede middenvelders beschikbaar. Haalt klopp/liverpool (alsnog) alles uit de kast om hun middenveld te versterken, wordt het bestempeld als wanhoop. Suggestieve titel: Liverpool waagt een ultieme poging om topspeler van Real te beroven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Arsenal3017
3.Liverpool2817
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Mohamed SalahAanvaller1310
Diogo JotaAanvaller124
V. JarošKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

10 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren