Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UniBoost: een odd van 50.00 voor een zege van Real Madrid op Girona!

Laatste update:

Real Madrid wacht zondagmiddag een thuisduel met Girona. De koploper van LaLiga gaf afgelopen weekend een vervolg aan zijn fantastische seizoensstart door Sevilla in eigen huis met 3-1 te verslaan. Kan Real de ongeslagen reeks in eigen competitie tegen Girona voortzetten? Win vijftig keer je inzetbij een thuiszege van de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. De maximale inzet bedraagt één euro, waarmee je in totaal vijftig euro winst kan pakken. In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op dit LaLiga-duel.

De ploeg van Carlo Ancelotti had het zonder Ballon d'Or-winnaar Karim Benzema afgelopen weekend lange tijd moeilijk met Sevilla, maar stapte door twee late goals alsnog als winnaar van het veld. Real is met 31 punten uit 11 duels ongeslagen, een evenaring van de beste seizoensstart ooit in de Spaanse competitie. De Koninklijke was al verzekerd van de knock-outfase in de Champions League. Het liep dinsdag tegen de eerste nederlaag in de groepsfase van het miljardenbal aan. RB Leipzig won met 3-2 en heeft hierdoor de tweede plaats in de poule steviger in handen.

Zie jij Real Madrid van Girona winnen? Profiteer van de UniBoost!

Girona zal zondag ongetwijfeld zonder al te veel vertrouwen naar het Estadio Santiago Bernabéu afreizen. De ploeg van trainer Míchel wacht inmiddels alweer zes competitieduels op een overwinning. De laatste overwinning dateert van 9 september, toen voor eigen publiek Real Valladolid met 2-1 aan de kant gezet werd. Door de mindere resultaten bivakkeert Girona momenteel op een achttiende plaats met negen punten uit elf duels. Afgelopen weekend werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Osasuna.

Denk jij dat Girona kan stunten tegen Real Madrid? Een uitzege is te spelen tegen een odd van 16.00!

Het is afwachten of Ancelotti tegen Girona al risico wil nemen met de terugkeer van Benzema. De spits miste het duel met Sevilla en moest ook de Champions League-ontmoeting met Leipzig aan zich voorbij laten gaan. Bij zijn afwezigheid zijn de ogen vooral gericht op man in vorm Federico Valverde, die scoorde tegen Sevilla voor het derde duel op rij vanbuiten het strafschopgebied, en opnieuw prachtig. De Uruguayaan moest het duel met Leipzig eveneens aan zich voorbij laten gaan vanwege blessureleed, maar lijkt fit genoeg om tegen Girona te starten.

Zie jij Valverde tegen Girona het net vinden? Bekijk de quotering!

UniBoost: Real Madrid wint van Girona! 50x je inzet! Max inzet is €1, €50 winst. Speel nu!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren