Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid gokt op besluit UEFA en reserveert 300 miljoen voor Neymar’

Laatste update:

Real Madrid haalde deze zomer onder meer Vinícius Júnior, Thibaut Courtois en Álvaro Odriozola binnen. Verder deed de Koninklijke nog geen grote aankoop, ondanks het vertrek van Cristiano Ronaldo. Volgens Marca gokt Real nog op de komst van Neymar en is er een streep gegaan door alle alternatieven.

De Spaanse krant weet te melden dat Real een bedrag van 300 miljoen euro gereserveerd heeft voor de eventuele komst van Neymar. Men verwacht dat er in de laatste dagen van augustus nog beweging kan komen rond de Braziliaanse aanvaller. Voor het einde van deze maand komt de UEFA namelijk nog met een update omtrent de Financial Fair Play-regels en Paris Saint-Germain ligt momenteel onder een vergrootglas bij de Europese voetbalbond.

Volgens Marca worden de cijfers van Paris Saint-Germain in seizoen 2016/’17 nog een keer onder de loep genomen door de UEFA, terwijl ook sponsorcontracten worden onderzocht. Les Parisiens ontvangen twee à drie keer meer dan andere clubs aan sponsorinkomsten, terwijl er ook vraagtekens worden geplaatst bij de betalingen vanuit Qatar. Er zou sprake zijn van zogenaamde undercover sponsorships.

Real voldoet aan de Financial Fair Play-regels en hoeft niet te vrezen voor de beslissing van de UEFA. Om die reden staat de Koninklijke klaar op het moment dat Paris Saint-Germain zich genoodzaakt ziet om Neymar van de hand te doen. De Braziliaan wil zelf eigenlijk nog een jaar in Parijs blijven, maar een eventuele nadelig besluit van de UEFA kan deze plannen dwarsbomen. Real heeft de afgelopen tijd naar alternatieve versterkingen voor de voorste linie gezocht.

De namen die momenteel op de radar zijn verschenen bij Real, hebben de houder van de Champions League niet weten te overtuigen. Zodoende is er voorlopig een streep gegaan door de namen van Robert Lewandowski (Bayern München), Timo Werner (RB Leipzig) en Rodrigo (Valencia), die Real op dit moment te duur vindt. Indien Neymar niet haalbaar blijkt, zal de Koninklijke de eerste seizoenshelft met de huidige selectie gaan afwerken.

Zie jij Neymar naar Real Madrid verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt wel logisch. Ik weet niet of Real er populairder op wordt zo, maar ja, dat is niet het belangrijkste.

17 augustus 2018 om 13:57

Real Madrid moet ook niet voor Neymar gaan, maar voor: Mbappe, Lewandowski of Kane gaan. Dan halen ze de opvolger van Cr7, maar dan op een andere positie. Neymar zou ik een domme aankoop vinden. Bovendien heeft hij al gezegd te willen blijven. Hazard is ook overbodig als je Isco en Asensio al hebt.

17 augustus 2018 om 14:05

Wat moet je nou met Lewandoski of Kane. Lewa is al op leeftijd en Kane is nooit het niveau dat Real nastreeft.

17 augustus 2018 om 14:07

Mbappe en kane gaat never gebeuren. Kane net bijgetekend en mbappe wil niet meer naar madrid omdat Zidane er niet meer is.

17 augustus 2018 om 14:56

Kane is echt wel van een hoog niveau. Je wordt niet zomaar topscorer in de Premier League. Benzema is echt een stuk minder dan Kane en die speelt er al 9 jaar ofzo

17 augustus 2018 om 15:07

Benzema speelde altijd in de schaduw van Ronaldo. Ik denk zomaar dat hij dit seizoen gaat vlammen. Al spreekt het niet voor hem dat hij afgelopen jaren best veel kansen heeft gemist op goal.

17 augustus 2018 om 15:07

Lewandowski Kane? Ben je nou serieus wordt Real juist minder van Kane is zo overschat als wat en Lewan faalt tegen grote ploegen in de C.L..

17 augustus 2018 om 15:19

Hij faalt inderdaad tegen grote ploegen... kijk maar naar Dortmund tegen real in 2012

17 augustus 2018 om 15:26

Is ook alweer 6, bijna 7 jaar geleden he !

17 augustus 2018 om 15:49

Dat was de enige wedstrijd voor de rest kan ik me niet voor de geest halen dat hij uitblonken in de C.L tegen de toppers...

17 augustus 2018 om 17:47

Ik ben geen fan van Kane , maar al wie zegt dat die overschat is zou ik aanraden om toch een paar matchen meetepikken van the spurs

scoort al 4 seizoenen minstens 25 goals.

17 augustus 2018 om 18:24

Denk dat ze dan liever Benzema hebben die met moeite 10 goals dan de "overschatte" kane die al 4 seizoenen heel veel scoort..

17 augustus 2018 om 19:17

Benzema is ook geen Real Madrid waardig...

17 augustus 2018 om 14:13

Ach, de fans zullen het zien als de bevestiging dat Real de grootste is en de grootste blijft, terwijl de concurrentie hoopt dat ze er keihard mee falen.... en de 'Jan-met-dePet' die met een seizoenkaart voor Dordrecht zit te genieten van de sfeer in zn stadionnetje, die ziet de afstand tussen het grote geld en de realiteit voor zn neus steeds groter worden. Het voetbal in de Eredivisie heeft steeds minder weg van voetbal, terwijl de grote 'voetbalclubs' steeds minder weg hebben van clubs.

17 augustus 2018 om 14:38

Liever dat Neymar nog twee jaar in Parijs blijft en volwassen wordt. Zo’n duikelaar hoort niet in het prachtige smetteloze Madrileens wit.

Indien waar: 300 miljoen voor deze duikelaar. Het moet niet gekker worden..

17 augustus 2018 om 13:56

Het moet inderdaad niet gekker worden, maar het word wrl gekker de komende jaren vrees ik.

17 augustus 2018 om 13:58

Duikelaar maar wel van absolute wereldklasse, kan jaren mee en goed voor marketing.

17 augustus 2018 om 14:03

Was ik maar een duikelaar met zijn skills en loon, ik deed nog 3 salto's erbij. Mensen zoals jou vergeten dat Neymar gewoon een top speler is die na Messi en Ronaldo misschien wel de beste voetballer is.

17 augustus 2018 om 14:28

hij valt een paar keer op het wk en is direct een verguisde duikelaar. Volgens mij is iedereen nog boos op hem dat hij barca verlaten heeft. Toen hij bij barca speelde was er nooit een negatief woord over hem.

17 augustus 2018 om 14:59

Haha dat is onzin. Hij gedroeg zich bij Barca beter, omdat Iniesta en Messi hem nog in toom hielden. Nu hij naar PSG is gegaan is hij de absolute vedette die alles kan maken wat hij wilt. En hierdoor is er meer negativiteit rondom Neymar

17 augustus 2018 om 15:08

Bij barca was hij ook een duikelaar hoor😂 in zijn tijd en tig jaren daarvoor bestond barca voor 75% uit duikelaars en kaarten vragers 🤣

17 augustus 2018 om 14:49

Lekker doen of hij geen pepernoot kan raken. Hij mag dan verschrikkelijk irritant zijn, maar voetballen kan hij als de beste, was het niet dat hij zoveel op de grond lag dan behoorde hij zeker in de buitencatogorie met Ronaldo en Messi de afgelopen jaren

17 augustus 2018 om 15:02

Ronaldo ligt nochtans evenveel als hem op de grond en die heeft niet eens de blessures gehad die neymar heeft gehad door tackles.. ik begrijp Neymar wanneer ie makkelijk naar de grond gaat, op sommige spelers wordt er gewoon vies gespeeld omdat ze anders moeilijk te houden zijn, zie bv. Messi.. enige nadeel bij Messi is dat hij blijft voetballen ookal gaan ze veel te hard in bij hem.. hij heeft zo al paar moordaanslagen overleefd..

Ik hoop echt dat dit niet gebeurt. Goeie voetballer maar rare trekjes. Heb liever gewoon een spits als Icardi.

17 augustus 2018 om 14:03

Ach houd toch op met al die Icardi wensen. Icardi past totaal niet bij Real Madrid en is meevoetballend een van de slechtste spitsen die er rondlopen in de top. Zoveel aanvoer krijgt een spits bij Real nou ook weer niet en deze moet zelf kunnen creeeren en assists kunnen geven.

17 augustus 2018 om 15:01

Hou jij toch op Icardi is niet voor niets voetballer zou vast wel kunnen voetballen he. Als de grootste club komt aankloppen zou jij zelf ook aanpassen aan de stijl van de club. Hij nog jong dus kan veel leren. Dus kom niet met die onzin aankakken.

18 augustus 2018 om 10:40

Een keeper is ook een voetballer, zou je die dan op het middenveld willen zetten om het spel op te bouwen? Elke voetballer is anders en heeft zijn/haar eigen specifieke kwaliteiten. Als jij trainer was Marcoasensio zou jij Marco Asensio zelf nog kunnen omscholen tot centrale verdediger? Hij is ook nog jong en kan immers nog veel leren en het belangrijkste is dat hij een voetballer is he? Dat is pas pure onzin. Met alle respect maar Icardi kan totaal niet meevoetballen, kaatsen, passen, dribbelen.

Die foto past echt goed bij dit gerucht, uit de duim gezogen...

17 augustus 2018 om 15:49

Waarom denk jij dat. Madrid vestigde altijd wereldrecords met aankoopsommen. Figo, Ronaldo, Bale...

Ik denk dat Real een grote kans heeft op de treble mocht Neymar komen.

17 augustus 2018 om 14:04

De treble ? Waar is dat op gebaseerd volgens mij zijn ze vorig met CR op 17 punten van Barcelona geëindigd ,

17 augustus 2018 om 15:10

Vorig jaar is verleden tijd. Dus omdat ze vorig jaar 17 punten minder hadden kunnen ze niet de treble winnen? Wat een onzin allemaal.

17 augustus 2018 om 15:27

om de dood eenvoudige reden dat Real er niet sterker ook is geworden eerder zwakker en Barcelona lijkt mij sterker dan vorig jaar , real gaat te lang door met de ouwe hap moeten onderhand eens doorselecteren maar niemand wil blijkbaar naar real toe lijkt wel ,

17 augustus 2018 om 17:56

Sorry Sloep maar ben het niet met je eens, het is juist Real die eerder met verjongen bezig was als Barca. Kochten spelers als Isco, liet Asensio in de luwte opkomen en kochten alvast talentvolle Brazilianen voor de toekomst.

17 augustus 2018 om 18:54

We zullen zien maar ik ben niet kapot van Real en ik zie ze dit seizoen ook geen kampioen worden en Barcelona is gewoon veel te sterk en zeker met de aankopen , en Real ach die komen wel bij de eerste 3 hoor maar ook vorig seizoen met Ronaldo lagen ze mijlen ver achter en ik zie niet in dat ze nu beter zijn als vorig jaar .

17 augustus 2018 om 16:04

Real en de treble nooit een goed vehaal geweest

19 augustus 2018 om 01:23

Yovo

Als Ronaldo erbij is misschien, Neymar(al zeg ik als barcelona fan dat) Is niet beter dan Ronaldo

Lewa, Werner en Rodrigo zijn te duur, maar 300 miljoen voor 1 speler is prima.
Logica hoor dit.

17 augustus 2018 om 18:53

In verhouding natuurlijk, dat begrijp jij ook wel mag ik hopen. Als je voor 1 van deze 3 spelers al rond de 80 miljoen kwijt bent terwijl zij niet zo heel bijzonder zijn snap ik wel dat real dit te duur vindt. Een Neymar in goede doen is een exceptionele speler. Ik ben persoonlijk geen fan van Neymar, als ik Real was zou ik alles op alles zetten voor de komst van Mbappe.

Alsof het PSG veel uitmaakt dit. Die krijgen waarschijnlijk weer een geldboete, die de hoge piefen lachend betalen. De sterspeler van PSG laten ze heus niet zo makkelijk gaan.

17 augustus 2018 om 15:48

@hangover96: daar vinden ze in Qatar vast wel weer wat op. Als ze die boetes namelijk niet vanuit private zakken mogen betalen, vormen ze een nieuw 'bedrijf' en zorgen ze ervoor dat die sponsor wordt voor hetzelfde geld als de boete. Dan verlies je dus niets uit je transferbudget. Een kleinere CL-selectie is jammer, maar vergeet niet dat de inschrijving vanaf de knock-out fase weer gewijzigd mag worden (om eventueel blessures op te vangen), er bijna altijd gereduceerd wordt tot 21 (in plaats van de reguliere 25) en dat de restrictie alleen opgaat voor de zogeheten 'lijst A'. Dat betekent dat talenten, die in 'lijst B' uitkomen, altijd voor voldoende aanwas zorgen. Uitsluiting voor Europees voetbal zie ik niet zo snel gebeuren. De handigheden van PSG zijn geniepig, maar hooguit twijfelachtig.

Onzin, ney gaat niet komen.niet nu en volgend jaar ook niet.
Iedereen weet zo een beetje dat het alleen maar vervelend kan uitpakken voor Real juist wanneer Real zich in prima vaarwater bevindt de afgelopen jaren.
Real heeft hun portie wel gehad met Mou. Dus men gaat even een speler halen waarvan zoveel mensen zich kapot aan ergerden tijdens wk? Wie gelooft dat?plus wie gelooft dat PSG hem laat gaan? Dan is hun heel project al helemaal klaar voorlopig.
Daarnaast had men (ffp) heus wel al aan de bel getrokken toen PSG hem kocht.
Wie naar Real komt ik voorspel.. wordt Mba! Nu nog even niet, maar hij gaat komen let maar op.
PSG gaat voorlopig ook echt geen CL winnen lopen ze echt nog ver achter.
Snap niet dat mensen hun steeds in het rijtje met Juve en Real plaatsen.
ps: bovenstaande kan ik uiteraard niet bewijzen haha maar we gaan het zien.
Maar ik geloof sws geen enkel gerucht omtrent ney naar Real. En dat had ik al sinds hij voor Barca koos en tot nu toe had ik gelijk

17 augustus 2018 om 14:10

Mbappe wil niet naar Real omdat zidane er niet meer is. Dus deze gaat echt niet door.

17 augustus 2018 om 14:12

Ik denk niet dat dat van Zidane afhangt.
Het zal eerder afhangen van prijzen kunnen winnen en sws naar een grotere club.
En bij PSG zal die kans gewoon kleiner zijn dan bij een Real.
AL denkt PSG zelf dat ze al ver zijn maar we hebben het gezien.
Ze zijn nog niet zo ver.
Maar we zullen het zien.
Ik denk dat hij wel gaat komen uiteindelijk alleen wanneer durf ik nog niet te zeggen.

Oh god, gaan we weer. En het was de laatste tijd nog zo stil rond Neymar.

Waarom nog proberen? Kerel heeft al gezegd dat die bij PSG blijft. Het lijkt me ook onlogisch dat Neymar na 1 jaar daar vertrekt.

Ik zou het seizoen gewoon in gaan met de selectie die er nu staat. Dan maar een tussenjaar, hoe gek dat ook klinkt voor een club als Real.

17 augustus 2018 om 14:09

Ik zeg je eerlijk zo dacht ik eerst ook dat het onlogisch zou zijn. Met James zijn transfer naar monaco en een jaar later Real dacht ik ook zo. Maar er zijn gekke dingen al gebeurt dus ik kijk nergens meer van op. Zie hem gewoon volgend seizoen voor real spelen als Perez zijn zin krijgt en met klein beetje geluk gebeurt het ook nog

Wat een onzin allemaal weer. PSG was al door de FFP controle heengekomen. Vervolgens wilde de Uefa dat de controle opnieuw uitgevoerd werd. Geen enkele reden om een andere uitslag te verwachten als voorheen, de regels zijn immers niet veranderd.

Mocht er wel een andere uitslag volgen, dan kan PSG daartegen beroep instellen. Voor dit seizoen zullen er daarom geen ancties volgen en zal er dus ook geen enkele noodzaak zijn om Neymar met spoed te verkopen.

gelijk halen als dat mogelijk is. dit is de best denkbare opvolger voor Ronaldo op links en een absoute geweldenaar

Hou nou eens op met deze neppe berichtgeving , hij gaat nergens heen
Hij had al gezegd dat hij bleef dus waarom weer sensatie nieuws Vz?

Nee,nee,nee

17 augustus 2018 om 15:03

Dacht ik over Ronaldo ook iedereen weet hoe het eindigde.

17 augustus 2018 om 15:27

Dit is fake news.

Perez is echt zo achterlijk Ronaldo had je pas moeten laten gaan als je al een vervanger voor hem had met Bale Isco Asensio Benzema ben ik bang dat dit seizoen niets gaat worden.

17 augustus 2018 om 20:33

idd, Isco

man , man ,man

wat is hij kut loopt heel veel geeft zelden een goeie splijtende pass scoort nooit meer dan 15+ en geeft 9 assists en loopt het spel te vertragen. Geef mij dan maar Bale die op de counter speelt met Asensio ofzo

Wie wil er zo'n aansteller hebben die bij elk tikje waar dan ook op zijn lichaam het halve veld rollend oversteekt 😬

Als dit zo is vol voor Mbappe gaan. Er kan altijd een goede speler voor de vlank gehaald worden. Ik vind Neymar bij psg nou niet de kar trekken. Misschien ook omdat Asensio de kans moet krijgen, en niet te snel afkraken, zijn we in Nederland goed in. Met de tactiek van de coach komt het ook wel goed, die spelers moeten even wennen aan de nieuwe speelstijl. Zidane had geluk dat hij het van Ancelotti had overgenomen en omdat het natuurlijk Zidane is. Maar na 2,5 jaar was het voor hem ook klaar. Voor Real Madrid zou het lekker zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren