Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hartman mist ook start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord wegens knieblessure

Laatste update:

Quilindschy Hartman mist wegens zijn zware knieblessure ook de start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord, zo meldt Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond maandagmiddag. De linksback komt dit seizoen niet meer in actie en wacht een langdurig herstel, zo meldde Feyenoord zondagavond via de officiële kanalen.

Hartman liep de blessure zondagmiddag op in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De 22-jarige Feyenoorder en tevens Oranje-international speelde dit seizoen 38 officiële wedstrijden in clubverband en 4 interlands.

De linksback van Feyenoord probeerde uit alle macht de doorgebroken Niklas Vesterlund af te stoppen, maar haakte de rechtsback van FC Utrecht ongelukkig en kreeg een penalty tegen. Hartman raakte bovendien dus geblesseerd bij die actie.

Vesterlund dacht een-op-een met Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther te gaan schieten, maar Hartman zette daar nog net zijn voet voor. Vesterlund schoot daardoor onbedoeld vol op de hakken bij Hartman.

De medische staf van Feyenoord probeerde Hartman nog op te lappen, maar direct was duidelijk dat hij de wedstrijd niet kon vervolgen. Hartman kon het veld wel zelfstandig lopend verlaten, al ging dat niet van harte. Bart Nieuwkoop verving hem.

Hartman was pas net hersteld van een lichte blessure. De vleugelverdediger moest zich twee weken geleden na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-3 winst), die hij uitspeelde, afmelden voor het Nederlands elftal en gebruikte de interlandperiode om aan zijn herstel te werken.

Na de wedstrijd onthulde trainer Arne Slot dat Hartman in de jeugd bij Feyenoord ook een zware knieblessure had waar hij lang van moest herstellen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, Das ff balen, zowel voor Feyenoord als het Nederlands Elftal. Mogen we weer gaan genieten van Blind..

31 maart 2024 om 22:51

Al hadden we prime Jordi Alba ter beschikking krijgt Blind alsnog de voorkeur…

31 maart 2024 om 22:51

Dat is dus onzin, want Hartman had gewoon gespeeld als hij fit was

31 maart 2024 om 22:53

Tegen nietszeggende ploegen misschien ja, maar als t om het echie gaat dan is Koeman met zijn vriendjespolitiek niet te missen..

31 maart 2024 om 22:56

Of Ake of Maatsen

31 maart 2024 om 23:02

Eens. Maar draai het eens om, we moeten maar al te blij te zijn dat we een Blind hebben die 365 dagen per jaar paraat en fit staat om de positie van linksback, CV en zelfs als het nodig CVM in te vullen. We kunnen hem altijd afzeiken, maar veel beter hebben we blijkbaar niet. Doe het overigens prima bij Girona. Daarnaast om niet te vergeten, de grootste val van Ajax begon met het vertrek van Blind.

31 maart 2024 om 23:07

De grootste val van Ajax kwam met het vertrek van Overmars volgens mij

31 maart 2024 om 23:08

Ake is ook geblesseerd uitgevallen bij M.city

31 maart 2024 om 23:15

@ijsmuts, ik heb het nu over kwaliteit op het veld. Henderson wordt binnen gehaald als de grootste held, maar daar had net zo goed ook een Blind kunnen staan. Daarnaast heeft Ajax zo’n 40m verspilt aan verschillende backs (Wijndal, Bassey, Sossa Etc), die schijnen allemaal niet beter te zijn. Met het vertrek van Overmars stond nog steeds een prima elftal. Blind was de eerste pion dat weg werd gedaan, toen viel het hele kaartenhuis in elkaar. We kunnen wel elke keer naar Overmars blijven kijken, maar de keuzes na Schreuder inclusief wegsturen Blind is killing geweest. Overigens, ook apart dat Ajax na het vertrek van EtH voor Schreuder koos terwijl hij daarvoor faliekant gefaald heeft met Koeman bij Barcelona.

31 maart 2024 om 23:16

Ajax werd "gewoon" kampioen toen Overmars weg was. Ajax stond "gewoon" 1e toen Blind nog basisspeler was, ook bij Schreuder. Pas toen Blind voor Schreuder te lastig werd, hem vervolgens wegpestte, toen is de downfall gestart. Toen Ajax vervolgens ook Tadic en andere clubhelden ten kosten van alles weg wilden hebben, is de situatie onomkeerbaar geworden. Ja, Overmars wordt gemist maar de directe pionnen op het veld die wisten wat Ajax echt was en hoorde te zijn, werden ook hier op VZ veel te makkelijk naar de uitgang gepraat.

31 maart 2024 om 23:35

Jay Jack

Het was vrij duidelijk dat Hartman nu juist diegene was die we misten in Oranje. Dit had zeker weten gespeeld.

31 maart 2024 om 23:48

Peter Houtman: van Aké is de aard en eventuele duur van de blessure toch (nog) niet bekend? Dat zou zelfs gewoon kramp geweest zijn toch?

1 april 2024 om 00:05

Nee, het ging mis toen Blind op Bank werd gezet.

1 april 2024 om 00:48

Hou toch eens op met Blind man!
Deze man is gewoon echt te traag. Dat kan echt niet meer op het allerhoogste niveau.
Deze man rent als een bejaarde. Een hoog-bejaarde zelfs. Eentje die op sterven na dood is. Gewoon lachwekkend en triest tegelijk om hem te zien rennen.

Ik speel nog liever met Dumfries, Schouten, of een Wieffer linksback dan met het hobbelpaard dat Blind heet.

En myvision voordat je begint…ik heb het over Blind in Oranje. Die heb ik al zeker 5 jaar bijna geen fatsoenlijke wedstrijd voor Oranje zien spelen. Wat hij bij zijn club doet of kan interesseert mij niets meer want in Oranje levert hij niet en draagt hij weinig tot niets bij. Want zijn veelgeprezen positionering en passing heb ik al jaren nauwelijks iets van gezien in oranje. .

1 april 2024 om 17:02

Blind speelt volgens mij meer dan uitstekend in de Laliga bij Girona en is hij daar zeer belangrijk. Geen idee waarom jij stelt dat hij niet meer op het hoogste nivo meekan.

En als je klaagt over Blind bij oranje en dat hij daar niet presteert, dan zijn er meer die mogen afvallen voor Oranje. Bijvoorbeeld Wieffer, Depay, Simons.

31 maart 2024 om 22:51

Gelukkig hebben we met Ian Maatsen een linksback van hetzelfde niveau

31 maart 2024 om 22:54

Vind Maatsen zelfs nog wel een klasse beter. Maarja Hartman was natuurlijk wel 100% zeker van een plek bij de selectie. Misschien zouden ze Blind dan een keer thuis laten.

31 maart 2024 om 23:23

Waarom? Gewoon weer 90 min bij een overwinning van Girona vandaag. Je kan Blind op meerdere plekken kwijt, ook als er blessuregevallen zijn tijdens het EK dus zou echt niet handig zijn om die thuis te laten in een buitengewoon goed seizoen. Of Koeman moet zo'n onderbuikreaguurder zijn op VZ.

31 maart 2024 om 23:49

Al hadden we Prime Alba, Cole, Marcelo en Theo Hernandez had Blind nog meegegaan

1 april 2024 om 01:02

Blind doet het inderdaad goed bij Girona, maar daar speelt hij in een 4 mans verdediging als linker centrale verdediger en niet als linksback/wingback in een 5 mans verdediging. Daar kunnen we Maatsen beter voor gebruiken of Aké wingback en Blind LCV

1 april 2024 om 02:52

Myvision zou Blind zelfs in een rolstoel in de basis zetten

1 april 2024 om 08:39

Nee, dat zou ik met deze ongelukkige Hartman doen Fr010Frdam. Ik baal net zo hard als jij, begrijp me goed.

1 april 2024 om 09:18

Dan zou ik maar beginnen met Blind als LCV in Oranje, ja. Deed hij ook echt heel goed tijdens de interlandperiode voor de afgelopen interlandperiode. Bouwt zelfs beter op dan Virgil en staat ook vaak op de juiste plek.

1 april 2024 om 09:20

Blind is misschien wel op meerdere plekken inzetbaar, maar op al die plekken zijn zeker 3 betere alternatieven. Waarom zou je hem dan nog meenemen??

1 april 2024 om 15:41

Omdat je op dit moment maar 23 spelers mag oproepen waaronder 3 keepers. Dus 1 of 2 spelers die op meerdere posities kunnen spelen zijn in dat geval gewoon welkom. En van onze linksbenige verdedigers zijn botman en vd ven geblesseerd, hartman nu dus ook voor linksback en ook ake is gisteren geblesseerd uitgevallen (hoewel die blessure waarschijnlijk niet zo erg is). Of je het nou leuk vind of niet, blind oproepen is helemaal geen gekke keuze

1 april 2024 om 16:34

@real_amsterdam, als op meerdere plekken inzetbaar een belangrijk punt is, dan moet je Maatsen helemaal meenemen. Die heeft overal gespeeld behalve spits, centrale verdediger en keeper.

1 april 2024 om 18:57

1: Ik zou maatsen (vooral nu bij afwezigheid van hartman) sowieso meenemen. 2: Blind heeft zowel op links(wing)back, centraal en middenveld naar behoren gepresteerd. (Bij maatsen was het naar mijn weten vooral overal en nergens ipv langere tijd vast en goed presterend op meerdere posities) 3: Blind heeft daarbij ook nog een karrevracht aan ervaring. Tuurlijk is het niet meer een speler die je direct bij de eerste 11 zet. Maar hem oproepen is echt niet meer dan logisch. Ja, hij is tegenwoordig zo traag als dikke stront in een trechter, maar dat is dan aan de trainer om daar tactisch een oplossing voor te vinden. Genoeg spelers die in de top spelen, bijna geen sprint meer kunnen trekken, maar nog steeds een prima niveau halen. Ik ben dat gebash op Blind wel zat eigenlijk.

31 maart 2024 om 22:51

Aké links als alternatief?

31 maart 2024 om 22:54

Aké op linksback in een viermans-defensie zou kunnen, maar op linkervleugel moet je hem echt niet neerzetten.

31 maart 2024 om 22:54

Daar hoop ik wel op, maar ik vind Ake wel heel goed als linker centrale. We gaan het zien.

31 maart 2024 om 23:24

Die is dit weekend ook geblesseerd uitgevallen.

1 april 2024 om 00:19

Ik denk dat Oosterwolde ook serieus kans maakt voor een plek in de selectie. Speelt als linksback, maar kan ook op LCV. Speelt echt een bijzonder goed seizoen bij Fenerbahce.

31 maart 2024 om 22:54

Michell Bakker misschien? Lijkt me een beter alternatief dan Blind als je 532 gaat spelen

31 maart 2024 om 22:56

Speelt ie inmiddels al? Laatste keer dat ik keek zat ie vrijwel constant op de bank

31 maart 2024 om 23:17

Mitchell bakker? Die is verdedigend zo ontzettend matig… dan liever oud Feyenoorder Verdonk, die speelt een dijk van een seizoen.

31 maart 2024 om 23:25

Calvin Verdonk? Het wordt steeds gekker. Een met alle respect NEC speler verkiezen boven een multi inzetbare speler van Girona die lange tijd meedeed om de Spaanse titel. Schiet mij maar lek.

31 maart 2024 om 23:26

Verdonk, Mitchell van Dijk, wat hebben jullie gerookt joh en waar kan ik ook wat krijgen? Dit zijn toch geen serieuze opties voor Oranje, kom op zeg. Dan stel ik liever blind Blind op...

31 maart 2024 om 23:34

Haha ik denk oprecht dat als wingback Verdonk meer heeft dan Blind, maar ik was niet al te serieus toen ik hem aandroeg voor NL elftal nee… maar zo’n bakker ook absoluut niet.

31 maart 2024 om 23:49

Een NEC speler schat je beter in als een dragende speler bij Girona? Hmmm

31 maart 2024 om 23:56

Ja of Dijks? Of anders Viergever als linksback? Misschien wil Alexander Buttner ook nog wel? Jeetje zeg wat hebben we hier een voorbeelden.... Daley Blind doet het altijd prima en die lijkt me ook terecht de voorkeur te gaan krijgen voor het ek! Draait weer een prima seizoen bij Girona!

1 april 2024 om 01:04

Bakker verdedigend slecht? Dat is zijn hele ding (is van origine ook centrumverdediger), hij is juist aanvallend niet geweldig.

1 april 2024 om 01:11

Ik zou zelf ard van peppen terug halen uit zn voetbalpensioen

31 maart 2024 om 22:58

Frimpong zou je ook op links kunnen proberen, maar gaat toch niet gebeuren

1 april 2024 om 10:29

Als Koeman hem rechts al niet eens opstelt, dan zal dat links helema niet gebeuren

31 maart 2024 om 23:04

4-3-3 met Ake als linksback was al logischer geweest. Sneu voor die Hartman wel. Maatsen zal nu wel meegaan naar het EK.

31 maart 2024 om 23:05

Maatsen is wel een niveau hoger dan Hartman, en 2 als Blind. Basisspeler in de top van de Bundesliga en CL kwartfinalist, terwijl hij pas in de winter kwam vrijwel alles gespeeld. Dat zijn talenten van een ander kaliber, jammer dat onze bondscoach dat niet ziet, al ziet hij wel meer niet. Desalniettemin erg sneu voor Hartman, hopelijk is de schade straks niet te ernstig en lukt het hem om enigzins op niveau terug te keren, liefst volledig uiteraard.

31 maart 2024 om 23:11

Ik heb Maatsen maar in 2 potjes gezien dit seizoen (in de CL tegen Psv), maar als dat zijn niveau is hoop ik dat we Aké op links zetten. Vond het echt totaal niet bijzonder.

31 maart 2024 om 23:16

Die is nog een paar stappen verder, ook de beste keus. Viel ook geblesseerd uit vandaag, dus ook maar weer afwachten hoe dat gaat. Overigens doet Maatsen het in de Bundesliga vrij behoorlijk, speelt sowieso op een veel hoger niveau als de eredivisie spelers dus zou wat mij betreft altijd de voorkeur boven Hartman moeten krijgen.

31 maart 2024 om 23:22

@icethee: nee hoor....die is niks beter dan Hartman en

31 maart 2024 om 23:28

En.. ? Goede cliffhanger dit!

31 maart 2024 om 23:32

Ben ook benieuwd haha. Hartman is zeker een talent, maar vind goed spelen in de Bundesliga wel wat belangrijker als goed spelen in de Eredivisie. Bedoel overigens ook niet dat Hartman per definitie minder als Maatsen, alleen heeft die op een hoger niveau al wat meer laten zien en daar hecht ik wel meer waarde aan. Vind het niveau van de eredivisie ook niet echt hoogstaand, vandaar mijn mening.

31 maart 2024 om 23:07

Echt heel erg balen dit zeg. Altijd bizarre ellendig als een speler dit overkomt. Hopen dat Hartman snel weer opknapt en kan gaan schitteren.

Vind het trouwens wel echt Hollands hoe denigrerend jij over Blind spreekt. Dat is een van de motoren van Girona en bewijst zich 100% dit seizoen. Gezien zijn prestaties hoort hij gewoon in het Nederlands elftal.

31 maart 2024 om 23:18

Heb je de laatste 15 interlands dan wel gezien? Ziet er niet uit. Mooi dat hij het goed doet bij Girona. Daar staat hij LCV. In Oranje staat hij back. En dat kan hij niet meer. Tegen Duitsland kwam hij ook ontzettend tekort. Is niet denigrerend, is een feit.

31 maart 2024 om 23:27

Tsja. Tegen Duitsland kwam ook Reijnders op z'n positie te kort. En kwam ook Dumfries die ik niet heb gezien op de andere kant back te kort. En kwam eigenlijk het hele middenveld dat niet goed stond te kort. Dat is niet denigrerend, het is een feit dat Koeman het tactische plan weer heel armoedig voor elkaar had.

1 april 2024 om 10:34

Maar Blind op LB of LWB kan niet meer. En dat is ook niet de positie waar hij nu wekelijks speelt. Alleen heb je op LCV van Dijk, Ake en van de Ven. En die sla ik toch hoger aan op die positie…

31 maart 2024 om 23:15

Ik mag hopen dat Koeman gewoon Maatsen gaat oproepen. Doet het prima bij Dortmund. Met Blind als linksback op een EK starten zou echt hilarisch zijn.

31 maart 2024 om 23:38

Weer dat gejank op Blind. Triest

1 april 2024 om 02:36

Je vergeet eventjes te melden dat het vooral balen is voor een speler van 'jouw' club Feyenoord. Feyenoord redt zich prima zonder hem: 2e plek is een zekerheidje. Oranje redt zich ook prima; zijn echt nog wel wat alternatieven. Voor Hartman is dit een enorme klap en toch wel een speler van de allerlaatste categorie die je dit gunt. Erg sympathieke jongen, veel sterkte. Had je graag bij mijn clubje Ajax zien spelen.

1 april 2024 om 16:31

Timber en frimpong kunnen beide ook linksback

1 april 2024 om 17:11

Ben juist opgelucht, komt echt enorm tekort voor het Nederlands elftal. Wel lullig voor die jongen zelf natuurlijk!

Aiiii balen voor Feyenoord Nederland en natuurlijk Hartman zelf… sterkte met het herstel

Wat een klote timing voor het nederlands elftal zeg... sterkte Hartman!

Basisplaats van blind incoming...

Wat een ellende zeg, je zag direct dat het ernstig was. Al weer pech, ook slecht nieuws voor oranje.

Oei oei heel triest. Voor jammer voor hem zelf het missen van ek

Balen voor Hartman en Oranje. Ligt de weg open voor Blind en Maatsen op het EK

Zuur voor vooral hemzelf maar ook het Nederlands elftal. Had goede kans op een basisplek gehad denk ik.

Dit is echt heel sneu. Die jongen speelt al een lange tijd gewoon echt ontzettend sterk en had als hij op het EK gespeeld had een hele mooie stap kunnen maken. Hopelijk komt hij sterker terug.

Dat is toch wel een flinke domper voor het NL team zo vlak voor het EK.
Hopelijk komt hij sterker terug, sterkte met het herstel.

He bah wat zuur. Had zomaar basis kunnen staan op het EK.

Verschrikkelijk voor hem... Hopelijk valt het mee en kan hij het EK nog meemaken

Ontzettend sneu voor Q. In de jeugd ook al zwaar geblesseerd geweest, dus zit hem wat dat betreft niet mee. Voor Oranje heel vervelend, want in de interlands die hij speelde, maakte hij een goede indruk. Leek eigenlijk wel zeker van zijn plek.

Ach ja, we hebben Wijnaldum en Daley Blind. toch!

Balen. Gaf het vandaag in het topic waar Slot al vreesde over zijn blessure, aan dat ik Hartman vandaag tegenkwam in het Erasmus en dat hij op krukken liep. Vroeg of ik met hem op de foto mocht, wilde hij best wel maar dan niet met z'n krukken en hebben toen een selfie gemaakt. Toen was hij nog best positief en vrolijk. Wenste hem een voorspoedig herstel, maar helaas mist hij nu dus het restant van het seizoen en het Ek.

Heb overigens niet gezegd dat ik een Ajacied ben haha.

1 april 2024 om 16:35

Als je dan toch in het Erasmus bent, had jij je ook kunnen laten behandelen voor dat verschrikkelijke Ajax virus.😜

1 april 2024 om 17:14

Lexus jij bent gek man, het Ajax virus is één van de weinigen virussen die je graag wilt bezitten. 😁

Kans dus mega groot dat Blind dus mee gaat, man man man..

Ik wens Quilindschy Hartman veel sterkte en een voorspoedige revalidatie. Ronald Koeman moet op zoek naar een andere linksback en ik ben bang dat het dan weer Daley Blind wordt. Ian Maatsen komt nog tekort schat ik in, ik zou gaan voor Aké als hij tenminste niet geblesseerd is.

Heel sneu voor Hartman. Was echt lekker bezig en met het EK voor de deur een zekerheid in de selectie. Hopen dat hij volledig hersteld en snel weer op zijn oude niveau zit.

Waarom niet Wijndal linksback en Bergwijn linksbuiten? Beste linker kantje op het EK?

1 april 2024 om 14:48

👀 dat zal m goed doen! Hij leest altijd de comments...

Ugh weer blind. Miss van de ven en ake opstellen?

31 maart 2024 om 23:20

Da moet v.d Ven eerst weer eens fit worden. Maar gewoon 4 mans verdediging met Geertruida, De Ligt, V. Dijk en Aké, dan is je verdediging toch sterk genoeg, daar hoeft geen 5e bij. Want die heiligverklaring die Dumfries schijnt te hebben gekregen in NL snap ik ook niet helemaal.

31 maart 2024 om 23:25

Heilig zeker niet maar wel beter dan Geertruida natuurlijk, bij voorkeur Frimpong imo

1 april 2024 om 01:17

Frimpong is voor mij eentje die ze zeker moet hebben.

1 april 2024 om 06:04

Heuvel, wellicht omdat hij (buiten de laatste interland om) steevast tot de drie beste spelers behoort?

31 maart 2024 om 23:44

Maatsen hebben we ook nog, die doet het gewoon behoorlijk in Dortmund. Ik denk zelfs dat die aardig gelijkwaardig is aan Hartman

1 april 2024 om 00:55

Ake is toch zekerheidje

Hopelijk forceert dit een 433 met Ake linksback maar het zal wel blind wingback worden

1 april 2024 om 08:11

Erg zuur voor deze jongen. Had een goede kans op een basisplaats op het ek. Voordeel is wel dat ik nu weer extra kan genieten van alle Blind-haters met hun negatieve gezeur.

1 april 2024 om 15:04

Mee eens zou ook voor een 433 gaan nu met een nummer 10. Ake op linksback is ook gewoon goed en iets wat hij bij Man city ook gedaan heeft en volgens mij nog steeds doet als ze die formatie spelen.

Lomp is lastig. Kwam nog goed weg met geel. Wel balen voor Oranje.

Benadeeld zijn club en zijn land met een oliedomme actie.
Zuur voor hem jazeker, maar zo'n rare actie waarbij hij nog goed wegkomt met geel. Ik hoop dat hij hier lering uit haalt.

Zie het alweer gebeuren hoor, 1 weekend na de interland break vlak voor het EK valt even je hele linkerkant weg en moeten we straks teren op oldtimer Daley Blind aldaar

1 april 2024 om 00:10

Hij benadeeld misschien juist niet zijn club. Er staat voor Feyenoord niets meer op het spel en geen club koopt een geblesseerde speler. Daardoor blijft hij dus nog een jaartje bij Feyenoord.

1 april 2024 om 01:05

Deze reactie is echt schandalig… die jongen maakt een verkeerde inschatting mag het eens na bijna foutloos te zijn sinds Kudus? Alsjeblieft hou op

1 april 2024 om 17:17

Wat is de referentie naar Kudus exact?

En dan waren er mensen tijdens live meepraten. Die beweerden dat hij dit veinsde om onder die rode/gele kaart te muizen.. zijn geschiedenis niet eens weten hij dit eerder heeft gehad.

Man man dat eeuwige gezeur over blind zeg .
Die jongen doet gewoon zijn ding , wat een trainer verwacht van hem . Niet de snelste meer ,maar wel overzicht , en slim spelen . Ja het is jammer voor Feyenoord en oranje , maar vooral
Voor hem zelf. Het is aan Koeman , wat de beste optie is per wedstrijd .

De mooiste de puurste en de sociaalste jongen uit de selectie… Q kop omhoog ❤️

Blind ging sws gebeuren

Voor de winterstop had ik gezegd: absolute aderlating voor Oranje. Want hij was hét antwoord op linksback. Geen gemankeerde (wing)back, maar aanvallend én verdedigend superieur, zodat hij ook op het hoogste niveau kan spelen in een viermansverdediging. De tweede helft van het seizoen was hij echter een heel stuk minder bepalend, vooral wat betreft zijn aanvallende rushes. Degelijk, dat wel. Ik ben bang dat er roofbouw op hem gepleegd is, met deze ernstige blessure als gevolg. Het verschil tussen de Hartman van de eerste seizoenshelft en de Hartman van de tweede is te groot. Nu moeten we wel met 5 achterop, want anders heb je linksback geen dubbele bezetting.

1 april 2024 om 10:48

Waarom zouden we met vijf achterop op de linkerwingback wel een dubbele bezetting hebben en met vier achterop op linksback niet?

1 april 2024 om 16:26

Omdat Ake de enige linksback is die ik in 433 vertrouw. Met 5 heb je Maatsen nog als backup. Maar zonder Hartman moeten we vooral hopen dat Ake niet tegen een blessure of schorsing oploopt in het toernooi.

Enigste positieve is is dat hij volgend jaar dus bij Feyenoord blijft. Voor de rest 3x kut dit.

Frimpong kan prima linksback, ik zou voor hem kiezen. Rechtsback heb je met Jurrien Timber al een goede back. Wat je nog kan doen is Van de Ven linksback maken, maar idealiter zou ik kiezen voor Van de Ven links centraal en Blind linksback. Dan kan Blind wat dieper staan en als een linke middenvelder fungeren. Maatsen is ook prima en doet het niet slecht bij Dortmund. Een ander tactiek zou zijn om gewoon met 4 mans verdediging te spelen zonder backs en dan Frimpong vrije rol rechtsvoor. Van de Ven heeft denk wel de beste papieren op die positie, die is explosief en kan goed verdedigen. Maare wat ik mij blijf verbazen met overvolle agenda, dat er zo ontzettend veel spelers tegenwoordig geblesseerd zijn. Timber, Noa Lang, Bergwijn, Berghuis, Frenkie, Malacia, Botman, Brobbey, Zirkzee, Gravenberch. Maar een Ronaldo, Messi die zijn nooit geblesseerd. Licht het aan lichaamsbouw, voedsel. Ronaldo is een opa net als Messi, maar beiden zijn bijna nooit weken of maanden eruit.

1 april 2024 om 15:45

Ronaldo is bijna nooit geblesseerd maar Messi wel regelmatig, hoor. Toevallig nu ook een maand geblesseerd. Aan het begin van zijn carriere had hij ook steeds iets waarmee hij maanden zoet was, daardoor had hij op zijn 21e pas zo'n 100 wedstrijden gespeeld. Zijn eerste seizoen van PSG miste hij ook best wat. Zo'n Gravenberch is juist bijna nooit geblesseerd, die is er gewoon echt lomp uitgetrapt. Daarom vertrok hij ondanks zijn jonge leeftijd toch al met 100 wedstrijden in de benen voor Ajax 1. Berghuis was ook bijna nooit geblesseerd.

Iedereen heeft het over blind. Maatsen is echt een hele goede back en wingback. Die gaat die plek pakken.

1 april 2024 om 06:06

Ik denk dat de meesten Frimpong en Maatsen het wel zien doen. Ik zie echter een iemand dat niet doen, onze bondscoach.

Dit is echt klote voor hem zeg, de beoogde linksback van het Nederlands elftal in mijn ogen nu gaan we het met Blind doen denk ik pfff

Chips, das slecht nieuws, ik heb geen blind vertrouwen in Blind

Wat zonde zeg! beterchp Q!

Ik zie mensen honend reageren wanneer er heel creatief Verdonk wordt aangevoerd. Maar misschien is dit wel de oplossing. Waar Koeman buiten zijn sterkte punten naar moet kijken zijn de zwakte punten en of dat in het elftal goed valt weg te werken. Kijk naar (voor de ouderen onder ons) Pascal Boschaert bij Utrecht: helemaal prima oranje waardig vervolgens koopt Feyenoord hem en blijkt hij helemaal niet zo goed maar werden zijn zwakte punten gemaskeerd door de rest van Utrecht. Ik weet wel dat blind z’n zwakte namelijk snelheid niet te compenseren is en er op zoek moet worden gegaan naar een andere misschien creatieve oplossing.

We hebben een betere selectie dan in 2019, en toen waren we ook het beste in een gewone 4-3-3. Als Koeman nou gewoon de volgende elf op stelt:

Verbruggen
Dumfries
V Dijk
Aké
Blind
Reijnders
Simons
Frenkie
Malen
Depay
Gakpo

Aiaiai, echt heel zuur zeg. Nou maar hopen dat Smal een waardige vervanger blijkt dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren