Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV verrast: ‘Maar hij gaat niet een van de besten van de wereld worden’

Laatste update:

PSV verraste maandag door de komst van Hirving Lozano aan te kondigen. De Mexicaan leek in eerste instantie te duur voor de nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen, maar technisch manager Marcel Brands slaagde er uiteindelijk toch in om hem te strikken. De Braziliaanse journalist Paulo Freitas, die als hoofdonderzoeker voor Football Manager goed op de hoogte is van het Zuid-Amerikaanse voetbal, is verbaasd dat PSV erin is geslaagd Chucky helemaal zelf over te nemen.

“Hij staat vrij hoog aangeschreven, maar niet zo hoog als een veelbelovende speler uit Argentinië of Brazilië. Dat heeft niet alleen met talent te maken, spelers uit die landen worden gewoon wat eerder gehyped”, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal. “Desondanks was zijn transfer naar PSV een enorme verrassing. Niemand dacht dat Lozano naar pak 'm beet Barcelona zou gaan, maar een goede middenmoter of subtopper in Spanje lag toch meer voor de hand. Hij werd, zoals jullie weten, zelfs aan Manchester City gelinkt.”

Freitas, die Lozano een snelle en technische speler noemt, denkt dat de vleugelaanvaller in de Eredivisie prima uit de voeten zal kunnen. Toch wil hij de verwachtingen ook ietwat temperen: “Maar Lozano gaat niet een van de beste spelers van de wereld worden, hoor. Daar geloof ik niks van.”

Denk jij dat Hirving Lozano een succes zal worden in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ach ook al word Chucky nou wel of niet tot een van de beste van de wereld, als die elke jaar dat hij bij PSV speelt, 25 goals maakt in de competitie ben ik blij.

20 juni 2017 om 23:11

25 goals? Dan zul je snel ontevreden zijn. Deze jongen heeft 30 goals gemaakt in 120 wedstrijden in Mexico en jij verwacht er dood leuk 25 in 34? Ik laat me verrassen, maar als hij daadwerkelijk zo'n rendement had dan was hij onhaalbaar geweest (laten we eerlijk zijn).

21 juni 2017 om 02:20

Waarom zou dat niet kunnen. Die jongen is 21 jaar. 120 wedstrijden gespeeld, 31 goals. Het zou zo kunnen dat hij er 25+ maakt. Gewoon heel goed gedaan van brands. Hopelijk kan Brands Vincent Janssen een jaartje huren. Van ginkel en propper te behouden. 2 goede verdedigers erbij en Ik ben tevreden

21 juni 2017 om 07:15

Je bedoelt 5 nieuwe spelers en Propper behouden? Zou wel raar zijn als je dan niet tevreden bent.

On: Mooie (en onverwachte) aankoop van Psv, ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen! Beetje een aankoop zoals Neres, een spannende aankoop waar iedereen het beste van hoopt!

21 juni 2017 om 07:25

Afgelopen seizoen 30 wedstrijden 18 goals en 7 assist!!! (comp, beker en cl, bij Cl 8 wedstrijden 8 goals!)
Niet echt eerlijk om zijn seizoenen van daarvoor te pakken gezien zijn leeftijd.

21 juni 2017 om 08:09

@barry

Ja, en dat in een competitie waar het niveau nog lager ligt dan in Nederland. We gaan het zien.

20 juni 2017 om 23:14

1 seizoen 25 goals als buitenspeler in de eredivisie en dan ben je weg, 100% zeker haha

20 juni 2017 om 23:19

Ik wil hem tijdens de voorbereiding eerst eens aan het werk zien.. Voor t zelfde geld houdt Bergwijn hem uit de basis

20 juni 2017 om 23:26

Buitenspeler met 25 goals speelt niet in de eredivisie, je mag blij zijn met 10 goals per seizoen.

20 juni 2017 om 23:29

Memphis kwam andere aardig in de buurt met 22 hoor. Pereiro heeft er 10 en wordt door iedereen afgekraakt. Ik vind minstens 20/25 goals en assists opgeteld geen onrealistisch streven.

20 juni 2017 om 23:57

Alleen in het laatste jaar van Mephis, daarvoor ook niet. 20/25 goals/assists? We hebben nog geen idee hoe hij het werkelijk gaat doen in het buitenland. We wachten af.

21 juni 2017 om 00:09

Nee daarvoor ook niet, maar dat was ook pas zijn 2de seizoen in de basis he. Seizoen daarvoor was dat drama jaar van PSV.

21 juni 2017 om 01:20

Haha jij dacht, ik zet even laag in met 25 goals? Ik denk dat hij best in staat is om 12/13 goals te maken. Lozano is helemaal geen speler die veel scoort of leeft voor goals.

21 juni 2017 om 05:39

Weet je nooit, kijk maar eens naar de statistieken van v Nistelrooij voor hij naar psv ging. Niks bijzonders qua aantallen.....

21 juni 2017 om 07:25

Ergens vind ik het altijd wel komisch dat er over Ajax en Amsterdam altijd over arrogantie wordt gesproken, terwijl deze jongen nog niet eens z'n PSV shirt aan heeft en er wordt al gespeculeert hoeveel goals hij gaat maken en hoeveel hij gaat opleveren over 2 of 3 jaar.

Ik wil hiermee niet zeggen dat het een slechte aankoop is. In tegendeel zelfs, alles wijst er op dat dit een top aankoop kan worden. Maar laten we niet vergeten dat er ondertussen heel veel spelers in de eredivisie rond hebben gelopen waar de halve wereld achter aan zat, een gouden toekomst werd voorspeld en we vervolgens nooit meer hebben gezien.

Wie weet hoe deze jongen zich voelt in Nederland?
Wie weet hoe deze jongen zich voelt bij Psv?
Heeft hij een klik met de spelers?

Als het allemaal zo makkelijk was dan zou elke club gewoon Football Manager en Sofifa volgen. Ik kan er nog een paar opnoemen die we dan gewoon even naar Nederland moeten halen.

25 goals als een buitenspeler? Volgens mij was de laatste speler in de Eredivisie die dat lukte ene Suarez.

21 juni 2017 om 08:03

@since 1913

Je schrijft: "ach ook al word Chucky nou wel of niet tot een van de beste van de wereld, als die elke jaar dat hij bij PSV speelt, 25 goals maakt in de competitie ben ik blij".

Dan zal je blijdschap waarschijnlijk van korte duur zijn want met zo neen moyenne wordt hij binnen de kortste keren weg gekocht. Dat zal PSV een mooi bedrag opleveren, maar gezien de geheimzinnigheid die er om deze transfer hangt, is het nog maar zeer de vraag welk gedeelte daarvan uiteindelijk in de clubkas van PSV terecht komt. Maar ook als het verblijf van Lozano bij SV kort zal zijn, is het natuurlijk heel goed voor de uitstraling van d Nederlandse competitie dat voetballers van dat niveau in NL willen voetballen. Dat compenseert de jaarlijkse uittocht van de beste spelers een beetje en wellicht doet voorbeeld volgen. Ook is het van belang dat het verschil in de top niet te groot wordt. Daar hebben alle topclubs baat bij, want je moet er niet aan denken dat het er in NL aan toe zou gaan als bijv. in Schotland waar je de kampioen al bijna kunt invullen voor het seizoen begonnen is. En dan kun je je natuurlijk afvragen wat de waarde is van een dergelijk kampioenschap.

Je moet zulke dingen ook niet verwachten van een speler, zoiets moet je gewoon zien gebeuren.

Ach dat zeiden ze misschien ook van Zuid/Midden-Amerikaanse spelers als Romario, Ronaldo en Suarez puur omdat ze naar de Eredivisie kwamen. Maar zie nu. En de volgende is Sanchez en misschien deze Lozano.

20 juni 2017 om 23:17

Toen romario en ronaldo hier voetbalde stond de Eredivisie er iets anders voor. Volgens mij won romario de EC1/CL met psv en in de 2 seizoenen dat r9 hier speelde won Ajax de CL en bereikte ze de CL finale. Suarez was vrij onbekend, maar goed dat was ook in de tijd dat Chelsea, City en PSG nog niet iedereen op de korrel hadden in Zuid-Amerika en ook toen Suarez kwam haalde psv 2 seizoenen er voor nog de halve finale van de CL.

20 juni 2017 om 23:27

Romario kwam pas na dat PSV de Europa Cup 1 won hoor. Maar inderdaad tijden zijn veranderd, maar er toch altijd nog wel een kans dat er een pareltje tussen zit.

21 juni 2017 om 09:22

Wat heeft Suarez met een halve finale CL van PSV te maken? Lozano komt na het seizoen dat Ajax de finale EL haalde... Net zo'n drogreden.

Ik heb de jaren '90 bewust meegekregen en ook toen spraken ze al vrij denigrerend over de Nederlandse competitie. Dat is natuurlijk onzin want na de jaren '90 zijn wereldtoppers als Robben, Sneijder, Zlatan, Suarez etc ook hier groot geworden. En dat gebeurt nu met Sanchez, Dolberg en straks eventueel met Lozano. Dat is juist een kenmerk van onze competitie.

21 juni 2017 om 11:23

Van Robben is op dit forum ook heeeel lang volgehouden dat ie overschat werd. One trick pony werd hier veelvuldig gebruikt. Die gasten die dat zeiden, hebben wel 20 keer achter hun oren kunnen krabben.

Laat die jongen zich maar bewijzen. Dat dit een buitenkans is voor Psv is wel duidelijk. Dat daar een Braziliaanse journalist graag zijn plasje over wil leggen, zegt mij niet zoveel.

Ik ben blij dat ie voor Psv heeft gekozen.

Tja... De "nieuwe messi's" worden op hun 13e al gecontracteert door de grote clubs met een vage constructie.. Wij mogen hier in Nederkand zeer blij zijn dat zulke jonge spelers als Lozano en biiv Neres toch aan kunnen trekken met onze "Mickey Mouse" competitie!!

20 juni 2017 om 23:53

Nou dat heeft niets te maken met de aantrekkingskracht van de competitie maar meer met het feit dat clubs bereid zijn het bedrag te betalen. Wanneer er in Engeland niet dik zou worden betaald laten de goede spelers die competitie ook links liggen.

Is toch mooi dat zo'n talent na de eredivisie komt. Het is afwachten maar wel goed voor de eredivisie.

Zullen we eerst eens kijken hoe hij het gaat brengen, buiten de Mexicaanse competitie?

Hij heeft het heel goed gedaan natuurlijk maar hier zijn we zo goed in.
Eerst helemaal de hemel in prijzen en als hij wat minder doet helemaal de grond instampen.

Pereiro werd ook als DE nieuwe topper gezien maar laat het wel zelden bij vlagen eens zien met een buitenkantje of afstandschot.

20 juni 2017 om 23:22

Idd. En Neres die een handvol wedstrijden speeldr bij Sao Paulo heeft ook nog niet laten zien die 15 miljoen dubbel en dwars waard te zijn geweest

20 juni 2017 om 23:24

De ophef rondom Pereiro was wel een stuk minder groot. Die transfer duurde ook met name lange om dat hij nogal een eigenaardige zaakwaarnemer heeft geloof ik.

20 juni 2017 om 23:25

Idd Mastour en Odegaard werden ook opgehemeld. En wat ik al eerder zei een goede speler maakt nog geen goed team.

20 juni 2017 om 23:32

Verschil is dat Lozano al 120 wedstrijden heeft gespeeld in een betere competitie en al international is. Een redelijk gevestigde naam ook al is hij voor Nederlanders niet zo bekend. Er loopt veel voor ons onbekende spelers rond in Zuid-Amerika die zo mee kunnen met de top.

21 juni 2017 om 01:04

Wat mij betreft een beetje vergelijkbaar met Wijnaldum, ook erg veel wedstrijden gespeeld op jonge leeftijd waarin hij redelijk goed presteerde. Na zijn transfer naar PSV heeft hij ook 2 jaar moeten wennen om vervolgens een dragende kracht te worden.

21 juni 2017 om 07:07

@asroma8 hoe kom jij er in godsnaam bij dat de Mexicaanse liga een "betere" competitie is dan de Eredivisie????!

Ten eerste is het een totaal ander voetbal wat ze daar spelen en ten tweede komt de Mexicaanse liga ver achter de Braziliaanse en Argentijnse competitie, en zelfs spelers uit die competitie zijn niet standaard uitblinker in bv de Eredivisie.

20 juni 2017 om 23:29

Dit is niet een of andere Nederlandse pipo. Dit is gewoon een scout zonder enige binding aan Nederland die zijn mening geeft. Heeft niets met hemel in prijzen te maken.

Miss word t wel een gevalletje Corona , idd duurder maar gewoon kijken wat t word, denk wel ookal word eerste seizoen niet helemaal wat ze er van verwachten , kan die zo 2e seizoen veel vrijer voetballen en belangrijker worden. Als je ze van die kanten ophaald weetje nooit 100% zeker hoe ze gelijk aanpassen en spelen, hopen voor Psv dat die snel aanpast en gelijk het hier ook laat zien wat die kan , dan kunnen ze er nog veel plezier aan beleven

Dat deze transfer zoveel internationale en nationale berichten losmaakt, zegt wel wat over het talent van de jongen. Maar kunnen die berichten nu weer ef dimmen? Laten we nou eerst eens afwachten. Geweldige deal, ik heb er een paar pilsjes op gedronken. Maar nu weer met beide benen op de grond Er is nog steeds een lange weg te gaan voor Brands deze zomer.

21 juni 2017 om 07:08

@zoveel nieuws maakt deze transfer buiten NL en Mexico helemaal niet los hoor,hoe kom je daarbij ?

22 juni 2017 om 16:05

Hoe ik daarbij kom? Argentijnse vrienden van me wisten het zelfs. Google op Hirving Lozano, filer op taal (latijs-amerikaans spaans) en op deze enkel deze week. Dan kom ik toch een aardige lijst artikelen tegen

21 juni 2017 om 07:20

De reden dat het zoveel losmaakt in Nederland en Mexico is vooral omdat er zo geheimzinnig gedaan wordt over de transferdetails

Volgens mij verwacht ook niemand dat we de nieuwe Messi of Ronaldo in huis hebben gehaald hoor. Top van de wereld en top van de eredivisie zitten nog een stuk of 10 categorieën in.

Het zegt toch genoeg dat er een flink doorverkooppercentage is bedongen. Die Mexicanen hebben gewoon veel vertrouwen in deze speler.

21 juni 2017 om 00:02

De mexicanen wel. Maar de (sub)top in Europa vooralsnog niet. Anders kan een speler die international is en dus bekend wel naar een middenmoter in Spanje, Engeland of Duitsland. Kennelijk is er nog wat onzekerheid.

21 juni 2017 om 00:10

Hij kon ook naar een middenmoter in Spanje, maar hij wilde zelf naar PSV .

21 juni 2017 om 00:20

Middenmoot Spanje is ook geen (sub)top van Europa.

21 juni 2017 om 02:55

Is niet helemaal waar. Celta de Vigo was afgelopen winter al bezig met hem en het lijkt al rond te zijn (eigenaren van Pachuca en Celta zijn boezemvrienden). Echter zag Celta er toch op het laatste moment vanaf.

Als ie 18 was geweest en al zo goed speelde zoals nu, was ie naar Juve, Bayern, Barca of Real geweest. Op zijn leeftijd kom je normaal gesproken uit bij de subtoppers in Europa, maar soms zit er een stunt in. Dat heeft Psv nu bewezen.

21 juni 2017 om 07:14

Begrijp ik het goed dat de transfersom 17,8 miljoen is???!

Mijn god wat een blufpoker van Psv/brands voor een talent van een Mexicaanse (sub) topper.

21 juni 2017 om 13:43

Hoe kom je erbij dat de initiële investering 17,8 miljoen euro bedraagt? Ik kan dat bedrag helemaal nergens terugvinden. Alle media spreken van een transfersom van 8 miljoen wat door bonussen kan oplopen tot 12 miljoen euro met nog een doorverkooppercentage. Wel een bizar bedrag wat je hier opnoemt.

21 juni 2017 om 10:06

Ben inderdaad benieuwd of dat waar is, wat in deze krant staat. Volgens hun zou PSV inderdaad ruim 17 (!!) miljoen dollar hebben neergelegd voor Lozano.

Edit: te vinden in de Mexicaanse krant El Economista, die er op het eerste gezicht toch redelijk serieus uitziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren