Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marktwaardes PSV: Veerman en Boscagli grootste stijgers; Lozano daalt flink

Laatste update:

Transfermarkt heeft in een periodieke update de transferwaarden van verschillende Eredivisie-spelers bijgewerkt. In de selectie van PSV, dat dit Eredivisie-seizoen nog altijd ongeslagen is, kunnen onder meer Joey Veerman, Olivier Boscagli en Ismael Saibari rekenen op een flinke stijging.

Stijgers


Doelman Walter Benítez ziet zijn waarde met 1 miljoen euro stijgen en is nu 13 miljoen euro waard. Bij de Eindhovenaren hebben vier verdedigers goede zaken gedaan. Olivier Boscagli is inmiddels 27 miljoen euro waard (was 20 miljoen euro). Jordan Teze stijgt met 2 miljoen euro en wordt nu ingeschat op 16 miljoen euro. FC Barcelona-huurling Sergiño Dest is van 18 miljoen euro naar 22 miljoen gegaan. Tot slot stijgt de multifunctionele Mauro Júnior 2 miljoen euro in waarde na de laatste update. Hij wordt nu geschat op 7 miljoen.

Ook op het middenveld zijn er veel PSV’ers behoorlijk in waarde gestegen. Joey Veerman (van 24 naar 32 miljoen euro) springt het meest in het oog, maar ook Jerdy Schouten (van 22 naar 24 miljoen euro), Malik Tillman (van 12 naar 17 miljoen euro), Ismael Saibari (van 10 naar 16 miljoen euro), Guus Til (van 8,5 naar 10 miljoen) en Isaac Babadi (van 4 naar 6 miljoen euro) zijn allen meer waard geworden.

Johan Bakayoko blijft volgens Transfermarkt de meest waardevolle speler van PSV. Zijn marktwaarde was eind december 45 miljoen euro en daar is na de nieuwe update geen verandering in gekomen.

Dalers


Slechts twee spelers van PSV zijn na de nieuwste update in waarde gedaald. Hirving Lozano zakt na een lange vormdip serieus (van 22 naar 18 miljoen), terwijl reservespeler Shurandy Sambo genoegen moet nemen met een kleinere daling: van 2,5 naar 2 miljoen euro).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus Bakayoko en Giminez zijn evenveel waard. Bijzonder wel. Veerman is ook geen koopje meer voor geïnteresseerden. Goede waardestijging over de gehele linie

20 maart 2024 om 21:43

Iedere halve zool die lid is van Transfermarkt kan daar meebeslissen over de waarde van spelers. Blijft opmerkelijk dat die site zoveel aandacht krijgt en geregeld wordt aangedragen als gerenomeerd medium

20 maart 2024 om 22:34

Ik verwacht ook niet dat dit direct de daadwerkelijke prijs zal zijn. Het is wel interessant want wie kies je eerder Bakyoko of Gimenez?

20 maart 2024 om 22:47

Ik vind het beiden niet veel. Bakayoko is puur een hype omdat hij een linksbenige rechtsbuiten is en zeer jong is. Gimenez vind ik ook niet heel bijzonder. Weliswaar veel goals in de eerste helft van het seizoen, maar schrikbarend weinig in de afgelopen maanden. Daarnaast is het qua voetballend vermogen niet veel. Types als Veerman/ Timber/ Geertruida zijn veel belangrijker voor een team. Maar dat zijn nou eenmaal type spelers die niet veel opleveren. Spitsen en buitenspelers zijn meer waard, terwijl de meesten uiteindelijk niet meteen slagen. Maar goed, voor de Nederlandse clubs is het prima dat spelers opgehyped worden, zie Gakpo, Madueke, Antony, Bergwijn (PSV). Al moet ik zeggen dat Madueke echt wel talent had

20 maart 2024 om 22:59

Goeie vraag inderdaad. Wie zullen ze kiezen Veerman of Bijlow?

PSV kent maar liefst 11 stijgers maar dat was wel te verwachten na het seizoen 2023-2024 tot dusverre. Persoonlijk vind ik Jerdy Schouten nog iets te laag (24m) getaxeerd en Armel Bella-Kotchap wat hoog (18m) na bijna een heel seizoen blessureleed.

Met de nieuwe opzet van de CL kan PSV hopelijk Dest en Tilmann tekenen en Schouten en Lang behouden. Veerman, Ollie en Baka verkopen. Verdediging aanpakken. Saibari, Lang en Schouten dan in de zomer van 2025 goed verkopen.

20 maart 2024 om 21:48

Ik zou Ollie behouden joh. Echt een belangrijke speler geworden dit seizoen. Verlengen zal ook niet al te duur zijn verwacht ik.

20 maart 2024 om 23:25

Volgens mij heeft hij aangegeven hij na een kampioenschap een stap wilt maken. Anders was er toch wel al verlengd? Las ook dat Napoli interesse heeft, snap hem dan ook wel.

20 maart 2024 om 22:10

Olie verkopen? Hoezo? Gewoon goed contract geven en een legend van psv maken.

20 maart 2024 om 23:27

Ja, ook al jaren een goede speler. Voor en na zn blessure. Hoop dat hij blijft, maar verwacht het niet.

20 maart 2024 om 22:12

Dest moet je gewoon overslaan, hele leuke technische speler leuk voor galleryplay maar tactisch en inzichtelijk vind ik het geen goeie voetballer, Mauro is veel beter mits hij fit is en anders geef je iemand uit de jeugd de kans. Tillman is wel een koopje voor zo een briljante voetballer. PSV moet echt al zijn geld in goeie centrumverdedigers en goeie keeper investeren.

20 maart 2024 om 23:33

Ik snap je. Tegen Twente ook rare acties verdedigend en in de groepsfase CL was het ook alles behalve zeker. Zou het ook niet erg vinden als hij vertrekt, maar denk wel dat het een goede deal voor PSV zou zijn. Tilmann is de beste speler van de selectie, hoop echt dat hij blijft.

sorry maar ik vind 't mbt Bakayoko echt zo overdreven. die jongen heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld, maar is te voorspelbaar met z'n schaar en dan naar binnen trekken. hij is nog jong hij kan leuk ballen, maar ik zou erom juichen als ze echt zoveel voor 'm kunnen vangen

Dus dan is de keeper de grootste stijger met +12 miljoen en niet Veerman of Boscagli... of ligt dat aan mij. Gekke titel in dat geval.

20 maart 2024 om 23:26

die is met 1 miljoen in waarde gestegen. niet van 1 naar 13... bedtijd voor jou denk! 😜

Aardige waarde voor Benitez. Bij een bod wat in de buurt komt verkopen en olij halen voor een miljoen. Ontlopen elkaar niet veel en je hebt 10+ miljoen winst wat je weer kan investeren in een goede centrale verdediger

Hoe kan Mauro nou zo laag staan?? Die jongen is goed voor 10 posities + de bank. Zal wel zijn blessure zijn geweest... jammer hoor.

21 maart 2024 om 09:24

Nja wellicht juist doordat hij ongeveer overal behalve doelman en spits kan staan. Wat is zijn specialiteit? Hij is de ideale bankzitter, omdat je hem altijd wel ergens op het veld kwijt kan. Maar clubs kiezen toch liever iemand die specialisme heeft op 1 of 2 posities (die dan aan elkaar gerelateerd zijn), dan een manusje van alles. Dat is mijn inschatting tenminste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren