Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-verdediger: ‘Ik had de mogelijkheid om naar de Europese top te gaan’

Laatste update:

Jetro Willems was afgelopen zomer al bezig met een transfer, maar bleef toch bij PSV. Zijn aflopende contract heeft hij nog altijd niet verlengd, waardoor de kans aanwezig is dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Eindhoven. Zijn situatie zorgt voor veel speculaties, maar de linksback weigert duidelijkheid te geven en heeft het gehad met alle vragen over zijn toekomst.

/

Afgelopen zomer stak de Nederlands international het niet onder stoelen of banken graag de stap te willen maken naar het buitenland. "Ik had de mogelijkheid om naar clubs uit de Europese top dan wel subtop te gaan. Maar ik heb er zelf voor gekozen bij PSV te blijven", zegt Willems in gesprek met Voetbal International. "Ik weet niet waarom iedereen praat en zeurt. Ik word hier ziek van! Elke keer dat gepraat over mijn transfer... Ik ben toch hier? Ik voetbal toch gewoon? Dus wat is het probleem?"

Bijna wekelijks wordt Willems de vraag gesteld hoe hij zijn toekomst ziet. "Iedereen zegt dat ik geen duidelijkheid geef. Ik hoef niemand duidelijkheid te geven. Ik hoef de media en de mensen die daarbuiten staan niks te vertellen. Ik heb het idee alsof iedereen Marcel Brands is. Zolang hij niet zegt dat ik niet ga bijtekenen, is er toch helemaal geen probleem? Ik begrijp al dat gepraat niet."

Is Jetro Willems bezig aan zijn laatste seizoen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 oktober 2016 om 15:42

Nou vind dat hij ergens wel gelijk heeft. Hij hoeft helemaal niks te vertellen behalve aan zijn werkgever. Aan de andere kant kan hij deze vragen wel verwachten.

26 oktober 2016 om 17:07

Het is toch logisch die vragen komen, hij heeft maar een kort contract. Is duidelijk een speler met talent. Hij stelt zich gewoon als en vervelend mannetje op. De vergelijking met brands is zo dom, ik hoop dat hij wel een goede zaakwaarnemers heeft!

Waar zou hij naar toe moeten ik zou het echt niet weten komt te kort voor de top

26 oktober 2016 om 16:01

Hij is bijvoorbeeld een betere linksback dan dat er bij city rondloopt

27 oktober 2016 om 04:28

Weet jij hoe goed die Kolarov is? Zowel verdedigend als aanvallend een beest. Willems mag zijn veters nog niet vastmaken. Willems een van de meest overschatte spelers in de geschiedenis van het Nederlands voetbal.

27 oktober 2016 om 21:42

W hahaha en dat alleen maar omdat omdat hij in een vormde zit waar heel psv in zit ik spreek jou over een jaar wel weer. Willlems is nog jong en in potentie velen malen beter dan kolarof.

26 oktober 2016 om 16:01

Blijkbaar was er interesse van oa Monaco.

26 oktober 2016 om 16:09

Hahaha zonde dat hij dat niet gedaan heeft want in zijn huidige vorm wil FC Lisse uit de derde divisie hem niet hebben.

26 oktober 2016 om 16:14

Nou ja dat je Monaco afwijst kan ik nog begrijpen. Je verdiend er uiteraard goed, maar of je nu blij wordt om in een stadion van 15.000 man te spelen dat ook nog eens vaak half leeg is..

26 oktober 2016 om 16:22

Monaco had toen volgens mij ook net twee andere erg goede linksbacks gekocht. Mendy en nog een volgens mij... Logisch dat hij niet gaat met zulke concurrentie.

Denk dat die opties nu weg zijn. Ik zou in ieder geval als topclub nooit een speler kopen die zo weinig inzet levert.

26 oktober 2016 om 15:49

Inderdaad zoals hij dit seizoen speelt zal er weinig interesse zijn

Was vroeger wel een van onze grote talenten maar is nu niet eens meer van psv niveau. Misschien later naar een engelse subtopper of een sevilla of valencia maar niet meer dan dat

26 oktober 2016 om 15:44

Nou, "niet meer dan" sevilla/valencia klinkt wel heel raar. Denk dat elke speler in Nederland graag bij zo'n club zou willen eindigen.

Hij is op dit moment de nieuwe manolev, echt te slecht voor woorden.

26 oktober 2016 om 16:33

Heb je Manolev ooit zien spelen of lul je vd Gijp gewoon na? Manolev was gewoon een hele degelijke back voor PSV.

Hij mag blij zijn dat Cocu hem nog iedere week opstelt en dat hij niet op de bank is beland. Komt op dit moment te kort voor Psv. Heeft een veel te grote mond, vind zichzelf heel goed, maar gaat de top nooit halen. Zeker niet met deze instelling en inzet. Als ik hem was zou ik heel snel verlengen, want als hij transfervrij is zullen in de vorm niet heel veel clubs staan te springen om hem over te nemen.

26 oktober 2016 om 16:04

Natuurlijk wel clubs willen hem gratis echt wel hebben het risico is alleen dat hij dan vrij snel op de bank beland. Als hij verkocht word als grote aankoop is die kans kleiner

26 oktober 2016 om 18:29

mee eens. ik heb liever brenet op lb zien dan een willems met zijn grote ego. wij hadden tot in de winterstop vertrouwen in hem en jetro betaalde zich terug om zijn contract niet te verlengen.

Het probleem is dat je momenteel het niveau haalt van een diepvriespannenkoek. Als je naar de Europese (sub)top kon, had je moeten gaan. Wat je nu bij PSV laat zien komt je transferwaarde (als hij bijtekent) nou niet bepaald ten goede...

26 oktober 2016 om 15:53

Of die opties waren er niet. Het is wel raar dat hij daar mee schermt en dan zegt dat hij bewust is gebleven terwijl hij eigenlijk een transfer wou maken. Je zou bijna zeggen dat hij hoopt zo de deur uit te lopen en dan bij de echte top hoopt binnengehaald te worden.

26 oktober 2016 om 16:30

Welke transferwaarde? Als hij niet verlengd loopt hij aan het eind van het seizoen lekker gratis de deur uit. Pakt een mooie tekenpremie omdat clubs toch geen transfersom neer hoeven te leggen.

Zullen zat mooie clubs zijn die wel een gokje willen wagen met een 23jarige linksback die al meer dan 200 wedstrijden op het hoogste niveau en ruim 20 interlands (inc. EK) voor Nederland in de benen heeft. En daar zullen ongetwijfeld ook alleraardigste clubs tussen zitten.

26 oktober 2016 om 17:22

Dat laatste natuurlijk alleen als hij zijn contract verlengd. Het zou best kunnen dat hij van die strategie uitgaat, maar dan gaat hij nog wel een heel ongemakkelijk jaar tegemoet met Psv.

Heeft een mindere fase nu, blijft talentvol. Zie hem eerder slagen bij een absolute topclub, dan een subtopper. Puur omdat hij daar meer kan aanvallen en daar ligt zijn kracht. Verder snap ik de negatieve reacties niet zo, zegt toch geen rare dingen in dit artikel.

26 oktober 2016 om 15:54

Het zijn niet zo zeer rare reacties, als niet begrijpen dat veel kritiek die hij krijgt ook gewoon terecht is. Ik vind hem nog steeds een speler met heel veel potentie, maar hij moet een stap gaan maken. Ik volg alle wedstrijden van PSV en hij wekt de indruk zich niet op zijn gemak te voelen/niet lekker in zijn vel te zitten. Zijn spel is dan ook veel minder dan vorig seizoen en voor zijn blessure.

26 oktober 2016 om 16:05

Vorig seizoen was zijn spel anders ook al niet om over naar huis te schrijven.

26 oktober 2016 om 16:05

Eens, het niet lekker in je vel zitten geldt echter wel voor 90% van de selectie op dit moment.

26 oktober 2016 om 16:17

Nou vorig jaar heeft hij nog wel wat aardige wedstrijden gespeeld. Dit seizoen niet, heeft nu ook nog geen enkele assist volgens mij.
Snap ook niks van zijn spel, gisteren ging hij bijvoorbeeld mooi langs zijn man kan zo een vrije voorzet geven met zijn goede been en dan gaat hij weer terug kappen waardoor de hele mogelijkheid weg is.

Haha dat krijg je als je zelf steeds zegt dat je weggaat. Heb hem meerdere keren horen zeggen begin seizoen dat het wel goed komt met zijn transfer alleen speelt hij nu nogsteeds bij Psv en heeft hij ineens zelf clubs afgezegd. Ik denk dat de echte topclubs wel in zagen dat deze jongen niet meer als subtop voor het buitenland is. Als subtop niet te hoog is al.

26 oktober 2016 om 16:02

Ja heeft wellicht te hoog ingezet, gegokt en verloren. Ik zie hem eerlijk gezegd ook niet meer verlengen, al heeft Brands daar nog alle vertrouwen in.

Zeg dat je de intentie hebt om bij te tekenen en de media houd er over op. Maar wat wil je nu zeggen Willems ?
Dat wij maar moeten begrijpen dat je gratis de deur uit wilt ? Je hebt het financieel al zo moeilijk ?
Volgens mij zijn er maar weinig spelers die snappen wat voetbal betekend voor de supporters.

Deze jongen kun je toevoegen aan rijtje bazoer, el gahzi, depay en anderen waar wij onze hoop op hebben gevestigd. Die zn na een teletekstberixht met daarin vermeende interesse al helemaal van slag. Laat staan dat ze ermee kunnen omgaan en omzetten tot iets positiefs namelijk: Nog harder werken. Het lijken soms echt popsterren. Bijna om ervan te walgen als zoiets bij een voetballer voorkomt.

Jetro is een goede moderne back, maar hij heeft niet de 'drive' die je moet hebben voor de top.

Willems is momenteel niet in goede doen, maar feit blijft dan hij echt een belachelijke goede trap in de benen heeft, uitzonderlijk ver in kan gooien (kan een nuttig geheim wapen zijn) en fysiek ongelooflijk sterk is. Mits hij z’n beste vorm terugvindt en eens wat meer inzet gaat tonen, dan denk ik toch echt dat Willems beter zou passen bij een echte topclub dan bij een kleinere club uit een grote competitie. Je hebt namelijk het meest aan Willems als hij speelt in een dominant elftal dat vaak het spel moet maken, waar hij verdedigend niet overdreven veel te doen heeft en de ruimte krijgt om mee op te stomen.

Maar ja, door zijn extreme wisselvalligheid en ogenschijnlijke tekort aan inzet ben ik bang dat de echte grote clubs hun vingers niet aan hem willen branden.

Hoop voor PSV het laatste seizoen. Laks, lui, slechte passing, veel balverlies. Heeft wel het lichaam en voor een verdediger de techniek. Maar dat laatste is niet het belangrijkste voor een verdediger

'ik voetbal toch gewoon?

Nou ja, gewoon? Het ziet er niet uit en het is eerder goochelen. Eerst maar leren verdedigen en dan maar eens de stap naar het buitenland maken. Gewoon lekker je contract verlengen bij Psv, prima club om het verdedigende aspect onder de knie te krijgen voordat je in het buitenland verzuipt en de bank warm mag houden.

En dan daar lekker banken ?

De enige reden waarom je hem had willen hebben, terug in 2014/15, was vanwege zijn voorzetten. Altijd perfect op maat. Maar nu is ie in alles redelijk matig. Soms een leukt actietje, maar voor de rest heb je niks aan hem. Ik zie liever Brenet dan toch. Met zijn snelheid gevaarlijk, en kan nog degelijk verdedigen.

Tja, dat is dus zijn probleem, want de Europese top lijkt hem niet te willen. Hij had een tussenstap moeten maken. De desinteresse die hij bij PSV etaleert maakt het ook niet gemakkelijker.

Komt echt veel te kort voor de top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren