Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV sluit komst Kishna of Boëtius niet uit: ‘Clasie is hier ook welkom’

Laatste update:

PSV zal de komende maanden waarschijnlijk één of meerdere grote namen moeten laten gaan en is nu al bezig, te kijken wie er ter vervanging naar het Philips Stadion kunnen komen. De club kan een talent uit de eigen academie door laten stromen, een jong talent uit Nederland of het buitenland halen óf proberen iemand aan te trekken, die al bij een topclub speelt. Marcel Brands sluit niet uit dat die laatste optie realiteit wordt.

/

De grootste vraag lijkt vooralsnog wie Memphis Depay kan opvolgen, wanneer de topscorer van de Eredivisie vertrekt. Er is serieuze belangstelling voor hem en de kans is groot dat PSV afscheid van hem neemt. Steven Bergwijn doorschuiven is een optie, maar kijken welke spelers uit de vaderlandse top haalbaar zijn eveneens. In het Algemeen Dagblad zegt technisch manager Marcel Brands dat overstappen van Ajax naar PSV best kan.

In het verleden deden meerdere voetballers dat al en Brands ziet niet in, waarom dat nu niet meer mogelijk is. De krant noemt Ricardo Kishna en Jean-Paul Boëtius bij naam: Kishna en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola lijken een haat-liefde verhouding te hebben met Ajax en Boëtius zag een contractvoorstel ingetrokken worden bij Feyenoord. “Die twee die je noemt, zijn geen spelers die wij uitsluiten omdat ze bij Feyenoord of Ajax spelen”, reageert Brands. “Het is ook niet dat we ze meteen op de lijst hebben.”

/

“Het is heel moeilijk voor Ajax om een speler uit de hoofdmacht van PSV te halen en omgekeerd geldt hetzelfde. En dat geldt ook een beetje voor Feyenoord. Jordy Clasie is hier ook welkom, maar die zal een andere stap maken”, verwacht de technisch manager van de Eindhovenaren. “Maar als Boëtius of Tonny Vilhena er niet uitkomen met hun contracten, waarom zouden PSV of Ajax zich niet bij Feyenoord kunnen melden?”, vraagt hij zich hardop af.

De laatste speler die rechtstreeks van Feyenoord naar PSV vertrok, was huidig PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum. Hij arriveerde in de zomer van 2011 voor zo’n vijf miljoen euro in Brabant en heeft daar nu nog een contract voor drie seizoenen. De laatste speler die rechtstreeks van Ajax naar PSV vertrok was Kenneth Perez. In de zomer van 2007 verliet hij Amsterdam voor Eindhoven, om een half jaar later toch weer de omgekeerde weg te bewandelen.

Wat zie jij als een reële optie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gebeurt in Engeland Duitsland Italië ook dus waarom hier niet.

2 mei 2015 om 16:38

In Nederland toch ook, lees laaste alinea nog maar eens door

2 mei 2015 om 18:12

Omdat er dan eerst een bod uitgebracht moet worden. Aangezien Ajax een concurrent zal verstreken, zullen ze extra geld vragen. Denk niet dat PSV bereid is dat te betalen.

2 mei 2015 om 18:58

Met alle extra inkomsten weet je het maar nooit.

10 miljoen aftikken en het is prima dat Kishna naar Psv gaat heer Brands. Naar het buitenland mag hij vertrekken voor 3/4 miljoen. Tenminste zo zou ik het als Ajax zijnde voorstellen.

2 mei 2015 om 16:40

10 miljoen voor een speler die je 8/10 keer niet ziet? Doe mij dan maar een leuke verassing uit het buitenland.

2 mei 2015 om 16:45

Precies die Kishna word zoveel gehyped .... ik heb hem nog nooit iets bijzonders zien doen... hij doet me een beetje denken aan Biseswar als ik heel eerlijk ben....

2 mei 2015 om 16:48

Rombomcu. Dat is ook precies de bedoeling, dat het afschrikt. Die jongen kan je toch niet voor een klein bedrag naar een concurrent laten gaan.

2 mei 2015 om 16:51

Lol maar toch ziet Brands een optie in hem. Ajax zal waarschijnlijk geen 2 miljoen of zo accepteren hoor.

2 mei 2015 om 17:32

Als ze maar een goede doorverkoop clausule sluiten van 50%

2 mei 2015 om 18:08

Nou ik zie hem graag komen ik vind hem echt goed. Als je normaal met hem omgaat komt het wel goed met hem.

2 mei 2015 om 18:39

Kishna is een jongen waarvan ik denk dat hij met een hoop vertrouwen vanuit de club en wat vrijheid op het veld een hele grote kan worden....
Iets wat er bij Ajax overduidelijk aan ontbreekt. Wordt in een keurslijf gedwongen en moet precies volgens het systeem spelen....
Nou als PSV dat bij Depay had geflikt was het ook niks met hem geworden....

2 mei 2015 om 18:39

Je maakt met kishna de tegenstander juist zwakker....

2 mei 2015 om 19:06

Van mij mag hij gaan, heeft op een paar goede acties na weinig laten zien. Vooral veel balverlies en een erg slechte omschakeling. Denk niet dat verander als je hem anders behandeld.

2 mei 2015 om 19:42

Nee maar Ajax gaat hem ook niet voor 1 miljoen laten gaan dus Ajax zal hoog in de boom gaan zitten en ze zijn altijd vrij om te vragen wat ze willen

3 mei 2015 om 01:24

Want hij is ook echt zo goed dat ie ons PSV sterker maakt..

2 mei 2015 om 16:40

10 miljoen voor een speler die helemaal niets heeft laten zien... hooguit een miljoen of 2...

2 mei 2015 om 16:45

Je snapt mijn boodschap denk ik niet helemaal. Binnenlands een andere topclub versterken ga je natuurlijk niet voor een appel en een ei doen. Dus aan Psv vraag je logischerwijs een veel hogere transfersom dan aan een buitenlandse club. Daarom zeg ik ook, naar het buitenland kan die jonge voor 3/4 miljoen vertrekken.

2 mei 2015 om 16:50

Helemaal omdat PSV geld zat heeft straks, gewoon de hoofdprijs vragen en anders gaat het niet door.

Dat moet Ajax sowieso doen bij elke club want zelf hebben ze geld zat.

Denk dat Kishna naar PSV kan gaan door z'n zaakwaarnemer, die zal Ajax willen zieken als Italie niet lukt.

2 mei 2015 om 16:51

Ik denk ook niet dat Kishna naar PSV gaat, denk dat PSV bij FC Twente gaat aankloppen voor Corona.

2 mei 2015 om 16:55

En als die jongen nou heel graag naar PSV wil ??? dan kan je 10 miljoen eisen maar dat zal PSV nooit betalen.. Ik denk dat 2 miljoen + wat prestatie bonussen genoeg is voor Kishna.. Fisher en El Gazi hebben een veel betere mentaliteit en meer talent dus niemand zal hem missen in de Arena.

2 mei 2015 om 17:03

Kishna heeft heel veel talent. Maar door zijn zware knieblessure is hij nog lang niet op zijn niveau. Ik hoop dat ie het nog kan maken, zou zonde zijn van zo'n groot talent. Vind hem overigens beter op rechts, maar daar speelt El Ghazi. Hoewel ik denk dat hij zich nu wel weer op die plek moet gaan richten, want Fischer heeft toch het meeste overzicht, spelinzicht en is een intelligente speler.

2 mei 2015 om 17:12

The-doc. Als hij heel graag wil en nergens anders naartoe wil verkassen. Dan mag hij een jaar gaan tribune zitten en volgend jaar transfervrij de overstap gaan maken. Of om het nog harder te spelen, de eenzijdige optie lichten, zodat hij 2 jaar tribune kan zitten. 2 miljoen van een concurrent is echt niet nodig op de Amsterdamse bankrekening.

2 mei 2015 om 17:40

Vrees dat overmars er anders over denkt maar ik zie dat Arrogante ventje ook liever twee jaar op de tribune wegkwijnen ipv die 2 miljoen.
Misschien ruilen voor Bacalli of is die al vertrokken?

Vind dat een overstap van Ajax naar psv of fey wel kan. Kenneth Vermeer gunde ik de transfer naar Feyenoord wel

2 mei 2015 om 19:59

Die boodschap van jou hoeft er niet te zijn gewoon à la Italiëm Waarom zou dat hier niet kunnen?

2 mei 2015 om 16:41

binnenlandse transfer is 6 miljoen. Gekd zat lijkt mij.

2 mei 2015 om 16:47

Ultimatefreak. Geld genoeg inderdaad. Precies de reden waarom een transfersom van Psv voor Kishna niet nodig is, als het niet een absolute topprijs betreft. 3/4 miljoen van buitenlandse club is lekker meegenomen, voor zo'n soortgelijk bedrag een concurrent versterken dat is niks.

2 mei 2015 om 22:27

Die bedragen die jij noemt zijn teveel voor een speler met zijn voetballende kwaliteiten in combinatie met zijn instelling.

2 mei 2015 om 22:32

haha je schrikt PSV al af door 4 miljoen te vragen hoor, voor zo'n gehypte voetballer die ze bij Ajax niet in het gareel krijgen. Laat maar zitten dan, zo goed is hij ook weer niet.......je moet verder maar hopen dat hij voor 3/4 miljoen naar het buitenland kan.

2 mei 2015 om 23:12

Brands lijkt hem wel goed genoeg te vinden voor PSV als hij een bod doet. En PSV is zelf ook aardig aan de prijs voor hun spelers die niet goed genoeg zijn voor PSV.

Ik denk dat de verwachting gewoon te hoog ligt bij de jonge spelers van nu. Ze eillen te snel en dan wordt je ook keihard beoordeeld. Kishna moet geduld hebben bij Ajax en dan zal hij er zeker komen en anders mag hij het lekker bij Juventus proberen met zijn Italiaanse vriend. Dan weet ik wel hoe het af gaat lopen.

Misschien kan Brands anders ook roepen dat Ronaldo en Robben ook welkom zijn in Eindhoven?
Ik zou Kishna wel graag bij PSV zien, dat is een ruwe diamant die nog geslepen moet worden.
Boëtius is ook prima maar die mag eerst nog wat weekjes in het krachthonk doorbrengen tot dat hij net zo'n lichaam als Memphis heeft.

2 mei 2015 om 16:41

Niet iedereen moet zoals Memphis zijn... maar tegenwoordig is dat de norm....

2 mei 2015 om 23:11

Inderdaad is dat de norm. In Nexerland voetballen alleen maar slappelingen terwijl de rest van de wereld fysiek mijlen ver voorloopt.

2 mei 2015 om 16:44

Weekjes? Minstens 8 maanden om van wat hij nu is te veranderen in het lichaam van Depay.

2 mei 2015 om 16:51

Boetius gaat natuurlijk nooit qua lichaam op depay lijken, en dat moet hij ook helemaal niet willen. Heel ander type buitenspeler, die het veel meer van souplese moet hebben.

2 mei 2015 om 16:56

Precies maar elke buitenspeler moet net als Depay worden tegenwoordig ....

Nee, alsjeblieft geen Kishna of boëtius. Doe dan maar gewoon Corona, Larsson of Tighadouini.

2 mei 2015 om 16:42

Ik hoop stiekem op Tighadouini(of iets in die richting). Jongen waar veel dreiging vanuit gaat. Ik zou hem en nog een linksbuiten zien komen zodat ze wat kunnen concurreren. Je kan hem toch beter als back up hebben dan een Jozefzoon die toch kwaliteit tekort komt

2 mei 2015 om 16:44

Tighadouini is niet het niveau dat PSV moet nastreven ze moeten de beste buitenspeler na Depay kopen in de Eredivisie en dat is Carona .. Larsson doet het goed maar kan net zo'n jaar hebben als Bilal nu bij Feyenoord.

2 mei 2015 om 17:06

Larsson draagt Heerenveen, dat deed Bilal niet. Larsson is ook een paar jaar ouder. Dus lastig met elkaar te vergelijken. Denk dat Larsson het prima zou doen.

2 mei 2015 om 17:07

Het is doorgaans wel bekend dat Scandinaviërs een betere mentaliteit hebben om in de eredivisie te slagen. Toivonen is ook aanvoerder geweest van Psv. Heb die Larsson ook zien spelen tegen Psv, dat zou echt een nuttige speler zijn om er bij te hebben. Voor eredivisie uiteraard een prima speler en ook goed voor de breedte van de selectie.

Corona heb ik niet vaak zien spelen dus daar kan ik niet over oordelen. Wel is het slim om ook een vervanger/concurrent te halen voor Narsingh. Dit seizoen was hij echt een drama, voor de CL moet je sowieso een sterke en brede selectie hebben.

Mocht depay vertrekken zie ik in Kishna toch een goede opvolger. In zijn ontwikkeling is hij nog niet zover maar je ziet wel aan deze jongen dat hij talent heeft. Een boetius heeft naar mijn mening te weinig rendement, maar dat kan misschien nog komen

2 mei 2015 om 16:42

Boetius te weinig rendement ??!! vorig jaar 28 10 goals 9 assists .....

2 mei 2015 om 16:44

En dit jaar?

2 mei 2015 om 16:47

4 om 3 maar ALS hij in vorm is haalt hij wel degelijk een hoog rendement... elke jonge speler heeft wel eens een minder jaartje gewoon vertrouwen blijven geven en hij gaat van zelf weer vlammen..

2 mei 2015 om 16:44

Boetius heeft meer rendement laten zien dan Kishna. In zijn tweede seizoen had hij prima statistieken !

2 mei 2015 om 16:51

Ajax moet Kishna gewoon dumpen joh.... zoveel gezeik... ook met zijn zaakwaarnemer terwijl hij om de 8-9 wedstrijden iets leuks laat zien.... het zijn tegenwoordig ondankbare snotneuzen .. Ajax heeft hem altijd gesteund toen hij 2 keer zwaar geblesseerd ... zelfs financieel (!!!) door hem een contract te geven + een individuele revalidatie..

3 mei 2015 om 06:19

Boetius ging tot aan het WK gelijk op met Memphis hoor. Een minder seizoen maakt geen prutser van hem. Daarnaast is Boetius meer een teamspeler dan Memphis. Alleen zn vorm laat dit seizoen te wensen over. Ik hoop dat hij (en Vilhena trouwens ook) alsnog bijtekenen en onder Gio gaat opbloeien.

PSV is groot geworden met Ajax spelers dus waarom niet? Denk aan Koeman, Lerby, Arnesen, Kieft Vanenburg en vele anderen.

2 mei 2015 om 16:52

Koeman is bij Groningen opgeleid. arnesen en lerby kwamen uit Denemarken. Kieft en Vanenburg inderdaad. Dan ben ik toch nog benieuwd naar die vele anderen.

2 mei 2015 om 18:24

Naast die 5; Vink, Wouters, reiziger, Kluivert, Jonk, Perez, Ooijer Dat zijn er al 12.

Andersom kan ik enkel Aisatti, Bazoer en Stam bedenken

2 mei 2015 om 18:37

Huntelaar, was vroeger nog op sbs6 te zien in de jeugd van PSV. Scoorde aan de lopende band, en zomaar weggedaan door PSV. Ipv in Eindhoven zag ik.hem opeens bij AGOVV

2 mei 2015 om 18:42

Wim Jonk kwam van Volendam, Wouters van Utrecht en Perez uit Denemarken. die andere 4 kloppen. Zitten we op 6 tegen 2 want Stam komt geloof ik van zwolle. Wel tekenend overigens dat er meer spelers de overstap van Ajax naar PSV maken dan andersom. Iets met Brabantse gemoedelijkheid en warm nest?

2 mei 2015 om 19:10

Ik vind het nogal wat dat jij bovenstaande jongens een gebrek aan kwaliteit verwijt. Ik vond een jongen als Kluivert een van de betere Nederlandse spitsen. Ook Jonk, Koeman en Vanenburg waren mijns inziens een van de betere Nederlandse spelers op hun posities allertijden. Maarja, soms verschillen meningen. Misschien moet je toch wat vaker voetbal kijken?

2 mei 2015 om 19:26

Wouters kwam van Utrecht voordat ie bij Ajax zat en voordat ie bij PSV kwam zat ie bij Bayern Munchen

Kluivert heeft amper gespeeld bij PSV die maakte PSV juist zwakker

Kieft was toch ook nog bij 2 clubs in Italie geweest voordat ie bij PSV kwam?

Hoezo groot geworden door Ajax spelers?

De koemannen kwamen bij Groningen vandaan, En maakte met name Romario, Ronaldo, Gullit, Nilis en v Nistelrooy en v Bommel PSV niet groot?

2 mei 2015 om 19:35

in de tijd dat die genoemde Ajax spelers over stapten naar Psv, won PSV toch tig landstitels en bv de EC 1? dus was een stap hogerop dan

3 mei 2015 om 09:23

Nee hoor. Ajax had eind jare 80 erg grote financiele problemen (vooral met de fiscus) en was gedwongen spelers te verkopen.

3 mei 2015 om 10:23

Al deze spelers zijn groot geworden bij Ajax. Ik begrijp dat je het niet leuk vind maar het is toch echt zo.

2 mei 2015 om 16:52

zonder ajax was er niets in deze wereld toch. kom bazoer nou maar ophalen met mooie beloftes
die is nu al de beste bij ajax .

JPB naar psv zou ik best wel willen zien, genoeg drive en flair om bij psv het te gaan maken

2 mei 2015 om 17:11

Hoe kom je hierbij? Hij maakt het bij feyenoord niet eens. Met boetius kun je de cl toch niet in?

2 mei 2015 om 18:21

Zijn stijl zou wel bij PSV passen, snelheid, actie en een goede voorzet. Dat heb ik bij Kishna wat minder.

2 mei 2015 om 19:37

omdat ie niet opgesteld wordt of even een mindere periode heeft kan ie het bij PSV niet?

geen enkele club heeft iets in de CL te zoeken dus dat maakt verder ook niet uit

Prima. Kishna mag naar PSV voor 10 miljoen. Dan breng ik 'm wel.

2 mei 2015 om 19:09

Ik heb net al 10 miljoen gezegd, laten we dat niet meer veranderen.
Komt niet professioneel over.

2 mei 2015 om 22:31

Meer dan 4 miljoen is teveel voor zo'n speler, in het buitenland is wel wat beters te doen met dat geld. Gelukkig kijkt PSV niet alleen in de Eredivisie naar versterkingen.

Boetius en Vilhena zou ik best bij PSV willen zien, Kishna niet. Kishna is in mijn ogen niet goed genoeg en heeft niet de juiste mentaliteit.

3 mei 2015 om 06:21

Heeft PSV het geld niet voor. Feyenoord zal de hoofdprijs vragen voor een binnenlandse transfer.

3 mei 2015 om 08:51

Mogelijk. We zullen zien. Hun contracten lopen wel spoedig af natuurlijk en wat is de hoofdprijs voor een bankzitter van wie het contract over een jaar afloopt?

waarom niet ayoub ?

2 mei 2015 om 17:01

Omdat Ayoub een middenvelder is, en geen linksbuiten. Het gaat om een linksbuiten, je weet wel, waar Depay speelt.

2 mei 2015 om 17:19

Is Vilhena ook een optie voor de linksbuiten positie dan?

2 mei 2015 om 19:09

Is El Ahmadi een optie voor in de spits dan?

2 mei 2015 om 19:15

Ik sluit het niet uit, met Rutten weet je het maar nooit.

2 mei 2015 om 19:38

zit Rutten bij PSV dan? die willen toch Boetius?

2 mei 2015 om 19:27

Ayoub lijdt veel balverlies bij Utrecht, te wisselvallig .

Oar zou kunnen , prima voorzet, heeft wel een terugval gehad,

Voor 10 milioen mogen ze Kishna en ik breng 'm dan persoonlijk op de fiets naar Eindhoven.

2 mei 2015 om 17:09

Moet je niet doen. Gaat Raiola klagen dat Kishna niet genoeg fietsminuten krijgt.

Wat moet je als psv zijnde met een kishna of boetius? Je gaat volgend jaar de cl in. Ik zou eerder voor een ola John, elia of junuzai gaan. Boetius of kishna voor de bank maar meer ook niet.

Qua mentaliteit zie ik beide spelers (. Boëtius en Vilhena) wel naar PSV gaan. Ik denk dat beide talenten zich graag willen bewijzen, dat ze wel degelijk goed genoeg zijn en dat Feyenoord (opnieuw) een fout heeft gemaakt.

Ik vraag me wel af of er voor Vilhena plek is. Guardado staat volgens mij op zijn plek.

2 mei 2015 om 18:46

Vilhena kan op alle plekken op het middenveld uit de voeten. Eventueel een middenveld met Maher, Vilhena en Guardado kan dus ook (als Wijnaldum inderdaad vertrekt). Dan heb je Hendrix, Schaars en Hiljemark achter de hand.

Zijn wel 2 hele matige spelers. Ik zie liever Larsson komen van Heerenveen.

Clasie gaat nooit echte Feyenoorder

2 mei 2015 om 19:30

echte Feyenoorder? ze voetballen voor geld hoor, Clasie gaat straks naar een betere club voor meer geld spelen in een betere competitie,

net als Kuyt, Pelle, of Bosvelt, of wie dan ook, en daar is niets mis mee

clubliefde is iets van supporters niet van voetballers, voor hun is het werk

Ik denk dat PSV de grootste kans heeft met Kishna, omdat het nou niet echt botert tussen de Boer en hem. Natuurlijk hoop ik dit niet en zou ik het redelijk onbegrijpelijk en jammer vinden, maar je weet het natuurlijk nooit.

2 mei 2015 om 18:14

En waarom maakt PSV dan kans op een speler met een contract voor nog een jaar plus een optie voor een extra jaar? Denk niet dat PSV bereid is genoeg geld op tafel te leggen om Ajax overstag te laten gaan.

2 mei 2015 om 18:55

Mijn post was een beetje onduidelijk, excuses.

Wat ik bedoel is dat van de genoemde namen ze met hem de grootste kans maken. Aangezien ik de anderen twee totaal niet naar PSV zie vertrekken is zelfs 1 procent kans groter dan nul komma nul procent. Erg waarschijnlijk is het dus inderdaad niet.

Dat zou wat zijn, Kishna en Boetius bij Psv. Ze hebben potentie, maar komt dat er nog uit. Zie Boetius eerder stappen maken dan Kishna.

Zoet
Arias
Bruma
Isimat
Willems
Guardado
Maher
Hendrix
Boetius
de Jong
Kishna

Geen al te beste en zinnen in dit artikel. Slordig. Enfin, Kishna zou ik als PSV-zijnde nooit halen. Een jongen die zichzelf overschat. Af en toe een leuke actie maar totaal niet constant. Ook een nare uitstraling en matige mentaliteit. Allicht dat Cocu een dergelijke jongen meer vertrouwen geeft of zich prettig laat voelen. Dat zal moeten blijken. Boetius vind ik een typische rechtsbuiten die daar echter niet wilt spelen. Toch zal dat een goede concurrent voor Narsingh zijn. Eigen jeugd doorschuiven voor Depay lijkt me geen goede zet, overigens. Immers, je vervangt je beste speler. Dat kan een klasse minder zijn, maar geen drie klassen.

Dat van Clasie is ren geintje van Brands, tuurlijk komt die niet. Maar hij wil alleen maar zeggen welke speler ook van ajax of Feyenoord kan ook bij ons spelen. En als ze zrelf willen waarom niret, denk aan Wijnaldum. Boetius zou kunnen of Vilhena zie ik ook graag komen. Klaassen zou ik het liefst willen halen van Ajax als we dan toch bezig zijn met wegplukken van reen andere club!

10miljoen voor iemand die de hele dag shisha rookt. Wat een grappenmakers hierzo!!

2 mei 2015 om 19:11

Je username is toepasselijk. Je bent zo gek dat je niet beseft dat wat men wil hebben voor een speler weinig te maken heeft met hoe goed hij is of hoeveel shisha hij rookt.

Kishna blijft gewoon bij Ajax. Zoals hij op dit moment speelt is hij voor geen enkele club een versterking. Het lijkt hem aan mentaliteit en professionaliteit te ontbreken. Raiola kan mooi roepen dat hij weg moet, maar ik kan me niet voorstellen dat er echt veel belangstelling voor hem is. Als hij wel vertrekt zal hij daardoor geen betere voetballer worden, waarschijnlijk gevalletje Bouy. Die heeft er ook al spijt van.
Ik denk ook dat de tijd geweest is dat Ajax en PSV spelers aan elkaar verkopen. Ajax kan in ieder geval de hoofdprijs vragen als PSV goede zaken doet op de transfermarkt. Geldt trouwens ook voor andere Nederlandse clubs. Als ze weten dat je geld hebt vragen ze meer.
Boetius is een moeilijk geval. Hij kan het best bij Feyenoord blijven. Met een andere trainer komen er nieuwe kansen. En Vilhena zie ik naar Southampton gaan, samen met Clasie.

2 mei 2015 om 19:31

Clasie gaat wel naar een grotere club dan Southampton...

Boetius, Vilhena en Kischna zijn in verhouding veel te duur voor Psv. Feyenoord en PSV gooien de prijs omhoog omdat het PSV is en PSV heeft waarschijnlijk een fortuin binnen gekregen dus gaat er nog een extra schepje bovenop. Dan kan PSV beter naar andere opties gaan kijken welke net zo goed zijn en minder kosten.

Boëtius vind ik wel een goede opvolger voor depay (moet alleen meer goals gaan maken). clasie is niet nodig, kishna zal niets worden in eindhoven. El ghazi liever dan Kishna.

Kishna komt ooit bij Den Haag terecht of Nac

Kishna is echt wel goed
Alleen weet Frank de Boer niet het beste in hem (en in vele andere spelers) naar boven te halen
Als PSV hem nu voor 5 miljoen koopt dan kunnen ze hem het volgende seizoen al voor meer dan het dubbele verkopen.
Daar ben ik vrij zeker van.
Frank de Boer haalt het niveau naar beneden.
Dat zie je iedere keer weer.

Ik vindt het heerlijk om die reacties hier te lezen. Vorig jaar was Kishna zogenaamd nog veel beter dan Depay, we zouden het allemaal wel eens gaan zien. Nu wil hij niet bijtekenen en kan hij er ineens geen klote van volgens de Ajacieden, beetje hypocriet. Begrijp dat wel hoor, heb het zelf ook met Bakkalli.

Ik hoop dat Brands voor Boetius gaat. Die jongen heeft het in zich, dat zie je gewoon. Ook al bakt hij er niks van, geef hem gewoon eens 20 wedstrijden de kans. Hebben we met Depay ook gedaan en dat betaald zich uit. Je maakt me niet wijs dat die jongen ineens niet meer kan voetballen.

Hoef ze alle 3 niet in EHV

Gewoon als Ajax of Feyenoord een doorverkoop% van 20% vragen+ 2 miljoen. Komt het helemaal goed.

zo kennen we psv weer, waarom opleiden als je kan parasiteren op anderen. zie 88 psv was ajax2

en oh zo verontwaardigd zijn als het andersom gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren