Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV-paria heeft handtekening reeds gezet in Primera División'

Laatste update:

Zakaria Bakkali werd in het verleden gezien als de absolute groeibriljant van PSV. Hij debuteerde in de hoofdmacht, mocht zich melden bij de nationale ploeg van België en werd een fantastische toekomst toegedicht. Onderhandelingen over een nieuw contract liepen echter keer op keer stuk en Bakkali werd verbannen naar het strafbankje van de beloften. PSV was helemaal klaar met de handelwijze van Bakkali en diens management en in de zomer vertrekt de aanvaller uit Eindhoven. Langzaam maar zeker lijkt duidelijk te worden waarheen.

/

PSV kwam in de zomer van 2014 al tot een akkoord met Atlético Madrid, maar Bakkali zelf bereikte geen akkoord met die club. Ondertussen werd de nu negentienjarige Belg in verband gebracht met clubs als Stoke City en Lille. De krant Superdeporte meldt nu dat Bakkali na het seizoen aan de slag gaat bij Valencia.

De aanvaller zou al akkoord zijn met de Spaanse subtopper. PSV krijgt niet meer dan een opleidingsvergoeding voor Bakkali, die in januari om die administratieve reden nog een nieuw contract kreeg bij PSV.

Valencia is een goede club voor Zakaria Bakkali

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had nu de opvolger van Depay kunnen zijn als hij zich normaal had gedragen. PSV heeft ook een aantal fouten gemaakt, maar toch zit hij bij hem in z'n hoofd biet helemaal goed. Hoop dat het een grote flop wordt

5 mei 2015 om 15:51

Pure misgunnerij. Hij mag natuurlijk zelf weten waar en of hij een contract tekent. Neem hem niks kwalijk. Gaat wel goedkomen met die jongen.

5 mei 2015 om 15:59

Nou ik vind het ee n verwend nest. Maar hij zal zijn zakken vast goed vullen. Helaas heb je van dit soort over het paard getilde idiootjes die zonder dat ze iets gepresteerd hebben, zich al te goed voelen voor hun club. Kishna is bijna net zo arrogant

5 mei 2015 om 18:26

Zou zo'n jongen ook nog ouders hebben? Ouders zouden hun puberzoon toch moeten helpen, opvoeden en corrigeren waar nodig. Nu zijn het (meerdere!!!) zaakwaarnemers die de dienst uit maken en die zien alleen maar geld voor zich zelf. De carriere van dat arme jong interesseert ze niks. Ouders grijp in, geef hem een draai om zijn oren en zeg dat hij normaal moet gaan doen.

5 mei 2015 om 21:03

In die cultuur weten ze niet wat corrigeren is, gezien het wereld beeld nu......
Dit zou mijn zoon nooit gebeuren...

5 mei 2015 om 21:18

'in die cultuur weten ze niet wat corrigeren is, gezien het wereld beeld nu......'
Spreek voor jezelf meneertje vooroordeeltje. Ten eerste weet je niet wat er gezegd en gebeurd is binnen de muren van Psv, er kunnen allerlei factoren mee hebben gespeeld. Alsof binnen die cultuur niemand goed corrigeert, dat is een tegen racistisch aanlopende opmerking. Moet je eens naar die tokkies bij mij drie hoog achter kijken in de Indische buurt in Amsterdam, alsof die wel kunnen corrigeren. Gooi het over een andere boeg dan cultuur svp, je klinkt nogal beperkt in je hersencapaciteit anders.

Ik zal ook maar meteen een vooroordeel de lucht in gooien: het zal je zoon inderdaad nooit gebeuren, die schopt het toch niet zo ver als Bakkali.

5 mei 2015 om 23:13

Ik heb juist begrepen dat in eerste instantie het juist zijn familie was die zijn zaken behartigden. Toen is er dan toch een zakenwaarnemer geweest maar die heeft zijn handen al weer van hem afgetrokken omdat meneer en familie te veel noten op hun zang hadden en hebben. Hier is du geen zakenwaarnemer die zijn zakken wilt vullen maar de familie en hijzelf.

5 mei 2015 om 15:53

PSV heeft niet heel veel fout gedaan hoor. Het was meer zijn omgeving en instelling dat de oorzaak is van dit alles.
Als je niet op afspraken met de medische staf komt opdagen en je broer naar een persoonlijk gesprek stuurd met Brands.. Zelfs Kees Ploegsma wilde niet meer met hem werken.

5 mei 2015 om 16:06

PSV heeft hem een aantal beloftes gedaan die niet werden nagekomen.

Hij werd altijd gepamperd in de jeugd en merkte opeens nadat hij had getekend tegenwerking bij PSV in zijn progressie terwijl hij notabene City en andere Engelse clubs afsloeg. Ik kan dan wel begrijpen dat hij denkt had ik toch maar voor City getekend.

Clubs maken weleens fouten. Het ligt dus niet enkel en alleen aan de jeugdspelers.

Aan Ajax kant bijvoorbeeld was het niet zo slim om opeens pas op 17 jarige leeftijd spelers contracten te geven, maar wel uitzonderingen maken voor buitenlands talent waardoor dus 3 grote Nederlandse talenten zijn vertrokken. Nu hebben ze er ook van geleerd.

5 mei 2015 om 16:15

Sorry hoor maar hoe kan je als 17/18 jarige snotneus een basisplaats eisen bij PSV? Dat was zijn eis voor het nieuwe contract. Luister ik ben nu van zijn leeftijd ongeveer, maar eer dat dit toch in mijn hoofd opkomt zeg, Echt ongelooflijk en hij mag snel oprotten als t aan mij ligt.

5 mei 2015 om 16:18

PSV heeft geen enkele belofte gedaan. PSV schetst een beeld voor elke jongen in de jeugd, waarbij Bakkali de kans had om op jonge leeftijd door te breken bij Psv. Dat is gebeurd, dus PSV valt qua beloftes niets te verwijten. Niet voor niets heeft Bakkali zijn ja-woord gegeven aan Psv, alleen is er iets niet goed bij die jongen. Gek gemaakt door zaakwaarnemers en makelaars.

5 mei 2015 om 16:28

"zijn eerste keuze was om met één extra seizoen te verlengen, tot 2016. PSV wilde hem echter laten bijtekenen voor twee jaar, met een bijkomend jaar als optie. Daarbij werden sportieve beloftes gedaan, maar Zakkie wilde die beloftes eerst bevestigd zien. Want bij zijn eerste profcontract in 2012 werden er ook al beloftes niet nagekomen. PSV hield voet bij stuk en wou hem voor jaren vastleggen. Zakaria vertrouwde het zaakje niet helemaal en weigerde dat. De onderhandelingen zijn dus niet spaak gelopen om financiële redenen, wel wegens de contractduur."

Aldus Marcel Veerman en PSV wou inderdaad voor 2 jaar verlengen. Als ze hem eerst hadden toegezegd dat het maar voor 1 jaar was dan zou ik dus ook twijfelen en al helemaal als toendertijd ook bepaalde beloftes niet zijn nagekomen.

PSV zegt dat hij meer speeltijd wou en hij bestrijdt dat door te zeggen dat het om de contractduur ging. Waar het in ieder geval niet om ging was dus geld. Hij is dus geen geldwolf zoals sommigen hier beweren.

5 mei 2015 om 16:36

Marcel Veerman quoten, dan snap je echt niets van de situatie. Zo kan ik het ook.

'bakkali heeft zich aangesloten bij het Nederlandse makelaarskantoor SEG en namens dat bedrijf gaat Kees Ploegsma volgende week het gesprek met technisch manager Marcel Brands van PSV aan. Hij zal aangeven dat de Belgische aanvaller na maandenlang dralen toch opteert voor een contractverlenging bij Psv.

Of het respijt van Bakkali voor de speler op tijd komt, is de vraag. De clubleiding van PSV heeft vaker gedacht dat Bakkali een juiste keuze maakte, maar dat bleek later dan weer niet het geval te zijn. Daarom trok PSV onlangs de aanbieding om het tot 2015 lopende contract met twee jaar te verlengen in.'

Daarvoor werd trouwens een akkoord bereikt voor een contract met vier jaar, ook dat werd later weggewuifd door Bakkali, maar dat zal vast met PSV te maken hebben he? Waarom zou hij in godsnaam, na het stuklopen met Psv, tóch willen verlengen bij Psv, en een week later weer niet, want hij brak die week direct met Ploegsma.

Veerman en Bakkali liegen tot ze erbij neervallen, zodat Veerman zijn miljoenen krijgt en Bakkali later weer terug komt naar Vitesse. Net als Labyad, ook een Veerman-boy.

5 mei 2015 om 17:25

Daar ben ik het volledig met je eens. Wat denkt hij wel niet? Hij zal nu de ideale opvolger van Depay zijn. Talent genoeg nu nog een beetje normaal doen.

5 mei 2015 om 16:25

Hij was een groot talent maar toen hij plots niet wilde bijtekenen kon hij er opeens helemaal niets meer van. Heel geloofwaardig hoor.

5 mei 2015 om 16:53

Zo is het

5 mei 2015 om 20:17

Je hebt gelijk. Maar zoals wel vaker biedt Johan Cruyff uitkomst:

Het gaat in topsport niet om talent maar om mentaliteit. Talent is 30%, mentaliteit is 70%.

Kortom: toen hij niet tekende, verzwakte zijn mentaliteit, waardoor hij inderdaad er opeens niks meer van kon.

5 mei 2015 om 16:53

Misgunnen is gewoon pure zwakte van degene die dat doet. On. Jammer dat hij het bij PSV niet heeft gemaakt maar met zo een grote bek verwacht je ook niet veel meer. Toch hoop ik op een dag dat hij tot een inkeer komt en het toch gaat maken

5 mei 2015 om 19:00

Was voor psv wel ideaal geweest. Hadden ze de opvolger gewoon al in huis gehad en kunnen ze die miljoenen daarvoor besparen.

5 mei 2015 om 19:33

psv heeft niet zoveel verkeerd gedaan?

volgens de regels van de knvb mag een speler niet meer meedoen in jong psv (of jong ajax of jong twente) als hij meer dan 15 wedstrijden in het eerste heeft gespeeld, tenzij er per duel dispensatie word aangevraagd, welke dan ook per duel goedgekeurd moet worden. psv liet Bakkali in de eerste seizoenshelft eerst 15 wedstrijden meedoen met het eerste, wat vaak inval beurtjes waren van 20-30 minuten, en huurt dan in de winterstop ruiz voor 1mln. met destijds ook al josefzoon, narsingh, depay en evt locadia op de vleugels (misschien mis ik zelfs nog iemand) was zijn uitzicht op speeltijd dus heel klein. helemaal niet erg voor een jongen van 18, die laat je gewoon lekker in jong psv voetballen... O Wacht, daarvoor had hij al teveel invalbeurtjes in psv1 gehad.

psv zal het vast niet expres gedaan hebben, dat hele jong psv/ajax/twente in de JL is natuurlijk vrij nieuw, maar dit voorval was precies voor hun contractbesprekingen. ik vind het niet gek dat hij toen zoiets had van "oke laaaatteerrr"

Paria? Doe eens normaal zeg. Niet dat die jongen schuldenvrij is, maar er mag ook echt wel iets meer gekeken worden naar de handelswijze van PSV in deze kwestie. En een speler moet blijkbaar dan maar meteen een contract tekenen bij een nieuwe club, ook al heeft hij daar geen goed gevoel over. Die jongen wil ook een beetje zekerheid en niet weer gepasseerd worden door nieuwe aankopen.

Doodzonde dat hij deze jaren amper zichzelf heeft kunnen ontwikkelen. Hopen dat hij weer op een beetje mooi niveau komt. Valencia is in ieder geval wel een mooie club, ben alleen benieuwd of hij daar wel het vertrouwen gaat krijgen.

5 mei 2015 om 16:08

Idd zo is het maar net !

Met zeer grote regelmaat heeft PSV negatief nieuws over de speler naar buiten gebracht. En terwijl Bakkali nimmer de media heeft opgezocht. Dat tekent zijn klasse en hoe groot de club PSv is ....

Veel succes bij Valencia of welke club dan ook !

5 mei 2015 om 16:12

PSV heeft enkel contractueel nieuws naar buiten gebracht. Vreemd dat je dit bericht gebruikt om je frustraties richting PSV te uiten, maar dat is begrijpelijk.

5 mei 2015 om 16:20

Voor de duidelijkheid: PSV zelf bracht nauwelijks nieuws om hem heen of over hem. Dit was de media die PSV hier natuurlijk bij linkte aangezien het zijn club was. De reden dat PSV en Bakkali het slecht konden vinden na een tijd was door het volgende. Bakkali en zijn zaakwaarnemers. ( heeft er onderhand 10 gehad) hielden PSV allemaal aan het lijntje door steeds weer te zeggen dat Bakkali een contract zou tekenen. Keer op keer liet hij dit afweten en had wat behoorlijke eisen. Zo wilde meneer belachelijke bedragen verdienen op zijn 17. PSV heeft zelfs een huis voor zijn ouders beschikbaar gesteld. Was zogenaamd een lange tijd geblesseerd naar eigen zeggen, maar de medische staf van PSV mocht dit niet onderzoeken. Dit alles leid natuurlijk tot een bom die een keer moest gaan exploderen.

Nu doet iedereen natuurlijk of Bakkali zo'n ontzettend arrogant ventje is etc. Maar daar geloof ik zelf eerlijk gezegd niet zo veel van. Geloof eerder dat het zijn omgeving is, broers, familie, kennissen, vrienden, die van hem willem profiteren en hem van alles willen wijsmaken. Gok vandaar ook al die zaakwaarnemers.

Natuurlijk heeft PSV ook wat fouten gemaakt. Met als grootste de 15 wed in de Eredivisie waardoor hij niet meer met jong PSV mee mocht doen. Dit hielp natuurlijk ook bij Bakkali's keuze. Maar ze zijn lang genoeg met hem in zee gegaan.

5 mei 2015 om 16:15

Als je je zou inlezen in de kwestie zou je snappen dat PSV maanden heeft gewacht op Bakkali. Het ja-woord is diverse malen gegeven door Bakkali, maar Bakkali is een bewezen leugenaar en heeft dus geweigerd zijn handtekening te zetten. Niet vreemd voor iemand die zelfs zijn eigen familie links laat liggen. Grote zaakwaarnemers waren binnen een week klaar met die jongen. En toch wil jij iets meer kijken naar de handelwijze van Psv. Prima, maar zakelijk heeft PSV niet veel fouts gedaan. In omgang van die jongen wel. Bakkali is een bewezen leugenaar geworden en dat komt vast en zeker ook door zijn status in de jeugd van Psv, waarbij PSV hem niet had moeten voortrekken.

Valencia B is een uitstekende club voor hem en zo nu en dan de bank warm houden. De droom van elke jonge speler!

Niet normaal hoe goed deze jongen begon bij PSV. Die wedstrijden vs Zulte speelde hij naar mijn mening zeer goed en vs NEC was hij ongekend goed. Helaas kon hij dat niet op langere termijn laten zien. Zonde. Maar komt toch nog goed terecht. Nu zien of hij aan spelen toekomt.

5 mei 2015 om 17:27

moet je er ook bij vermelden dan zulte niet heel erg sterk was en dat nec zelfs voor de eredivisie te zwak was en daarom terecht gedegradeerd is

neemt niet weg dat zn beginperiode spectaculair was, maar we moeten niet vergeten tegen wie hij speelde

5 mei 2015 om 17:38

Sterker nog Daan Bovenberg was zijn directe tegenstander. Nu was het zo dat je als directe tegenstander van Daan niet scoorde je gewoon voor lul stond. Ik weet namelijk niet of er ooit een directe tegenstander is geweest van Daan Bovenberg bij NEC die niet scoorde in die wedstrijd. Nouja dat weet ik eigenlijk wel, die is er niet.

5 mei 2015 om 18:13

haha idd, bovenberg speelt alleen goed voor exelsior

en bij exelsior is het een levensgevaarlijke kopper,maar ij een andere club heb je niks aan hem

Gelukkig gaat het over het paard getilde jochie weg. Opgeruimd staat netjes!

Ik hoop dat de beste jongen zich herpakt en de pannen van het dak speelt. Is niet voor niets een groot talent en een mooie, sierlijke voetballer om te zien.

Valencia staat keurig op een 4e plaats en mag misschien CL in als ze boven Sevilla blijven. Zou wat zijn als beide clubs samen in een groep komen en Bakkali bijvoorbeeld vanaf de bank erin komt tegen Psv.

Leeft hij ook nog? Was hem al weer vergeten. Lekker laten gaan.

Er staat een fout artikel. Hij kreeg geen nieuw contract. Hij kreeg slechts een nieuw contract voorgeschoteld.

5 mei 2015 om 16:09

Komt op hetzelfde neer. PSV heeft namelijk pas recht op een opleidingsvergoeding als ze hem zelf ook een aanbieding doen.

Rare poll....elke club is goed genoeg voor hem. Zelfs almere city oud. Hij speelt ja nooit?! Beter; is bakalli goed genoeg voor valencia. Antwoord: neen!!

Gebracht als supertalent maar het zal me niks verbazen als we nooit meer wat van hem horen.

Goedzo opgeruimd staat netjes lelijk verwend ondankbaar nest

5 mei 2015 om 16:20

Inderdaad difference gevalletje " kennen we deze nog" is niks wordt niks

Goed voor deze jonge jongen dat hij eindelijk een nieuwe start kan maken en zijn talent weer ten toon kan stellen, met zijn kwaliteiten ziet de toekomst er rooskleurig voor hem uit.

Ik vindt het ontzettend weerzinwekkend om te zien dat een jongen van nog geen 20 op sites als deze voor alles en nog wat word uitgemaakt,de perceptie die er van hem heerst (lastige jongen) is gecreëerd door prominente opiniemakers op tv en door bepaalde uitlatingen van Psv.

Ik heb hem zelf nooit persoonlijk over de kwestie horen spreken of een kwaad woord over PSV horen reppen, ik vind dat een speler ongeacht de leeftijd het recht heeft om zelf te beslissen waar hij wil spelen,wat hij wil verdienen etc ben je het er niet mee eens moet je hem verkopen zo simpel.

Wat Psv heeft getracht te doen is een speler van 17 onder druk te zetten , met uiteindelijke doel dat hij een contract ondertekend. Ook hier is op zijn plaats nee is nee en dat hij ze aan het lijntje heeft gehouden is niet sjiek wel begrijpelijk, als een club zo blijft aandringen

5 mei 2015 om 16:23

Een speler onder druk zetten? Ook hier lijkt weer sprake van frustratie richting Psv.

Bakkali heeft diverse keren zijn ja-woord gegeven, als er dan niet wordt getekend zorgt dat voor irritatie, maar onder druk zetten is een lachwekkende omschrijving van de situatie. PSV trok zelfs aanbiedingen in.

De grootste zaakwaarnemers waren binnen een week klaar met die jongen, maar jij krijgt het voor elkaar om die jongen te begrijpen en de schuld bij PSV te leggen. Pure frustratie en dat is voor de rest niet erg, maar verdiep je in de situatie.

5 mei 2015 om 16:42

Op basis van wat concludeer jij dat ik frustraties herberg jegens Psv.

Als je een jongen van 17 bant uit de selectie niet op basis van gedrag,prestaties of simpelweg de instelling maar om het feit dat hij zijn contract niet wil verlengen noem ik dat onder druk zetten.
Met die actie zeg je luid en duidelijk jij komt niet aan spelen toe totdat je contract is verlengd, terwijl die op basis van zijn leeftijd nog in de A1 hoort te spelen.

Was het bijvoorbeeld Gianluca Maria of Makiavala geweest of een andere minder bedeeld talent dan weet ik zeker dat Psv die heel wat sneller had laten gaan zonder nadrukkelijk de media op te zoeken.

5 mei 2015 om 18:03

Je reactie is overduidelijk pro-Bakkali, totaal niet gebaseerd op de feiten en eigenlijk een tikkeltje naïef. Je hebt Bakkali nooit gehoord maar vind wel dat PSV dat door door middel van 'prominente opiniemakers'. Wees consequent, want Bakkali heeft wel degelijk de media opgezocht. PSV zelf heeft enkel contractnieuws gecommuniceerd. Dat de VI een groot artikel maakt om Bakkali te beschrijven, met hulp van prominente zaakwaarnemers, dat is aan VI, niet aan Psv.

Feyenoord, Ajax en PSV hanteren deze vorm van 'onder druk zetten'. En trouwens, Bakkali was welkom bij Jong PSV en heeft zelfs wedstrijden gespeeld na het terugtrekken van zijn contractaanbieding. Dus er werd wel degelijk werk geboden aan deze 'A-junior'.

PSV heeft hier te maken met een aparte situatie. Die kun je niet vergelijken met de talenten die jij net op noemt. Bakkali had zijn minuten gemaakt en heeft PSV vervolgens meerdere malen laten weten bij te tekenen. Na een gevecht van maanden, misschien zelfs een jaar, vind ik het niet meer dan logisch dat je zo'n speler terug zet naar de jeugd, ook nadat hij goede zaakwaarnemers heeft laten stikken. Wat voor signaal is het als je dan toch Bakkali beloond met speeltijd in het eerste?

Ik heb echt liever 1 Jorrit Hendrix dan 100 Zakaria Bakkali's. Frank de Boer is het er mee eens, je moet echt blij zijn dat je dit kan doen. Bakkali was dat overduidelijk niet. Voor hem persoonlijk hoop ik dat ie dat wel kan waarderen bij Valencia, waar hij Feghouli uit de basis mag proberen te spelen.

Wordt helemaal niets deze jongen. Heeft simpelweg niet de mentale kracht om door te komen bij de clubs. Een tegenslag en die jongen zit in de put. Valencia gaat hem ook niet aan de praat krijgen. Deze jongen gaat van club naar club waar hij nergens presteert. Let maar op.

Hét grote voorbeeld waarom meer geld in het jeugdcircuit (met dank aan de PL) een zéér kwalijke evolutie is.

Geen woorden meer aan vuil maken. Hoop dat hij een juiste keuze maakt. In ieder geval in Spanje kan je lekker van het mooie weer genieten. Voetballen kan hij en hij heeft ook precies de mentaliteit die bij zijn slag hoort.

Weer een speler waar we gelukkig over een paar jaar niks meer van horen.

Had niet verwacht dat die naar zo'n club zou kunnen. Zo goed is dit ventje niet. Potentie zat in maar laat t eerst maar eens zien.

Ik hoop dat dit egootje zwaar op zijn bek gaat.
Verwend nest en geldwolf.

Psv moet maar denken, opgeruimd staat netjes.

Daar hoor je niks meer van, die jongen gaat het niet redden.

Dat Bakkali bij PSV op een zijspoor is beland is zijn eigen schuld. Hij heeft het afgelopen jaar meer dan genoeg keuzeopties gekregen.

1. Hij had bij kunnen tekenen. Dan had hij een mooie salarisverhoging kunnen incasseren, hij had Narsingh uit de basis kunnen spelen en dan had hij vorige maand met die schaal in zijn handen gestaan. Bovendien had hij dan deze zomer toch gewoon een mooie transfer kunnen maken. Wijnaldum en Depay hebben ook afgelopen zomer bijgetekend, dat staat voor hen een transfer toch ook niet in de weg?
2. Hij had kunnen vertrekken. Er zijn genoeg geïnteresseerde clubs voorbij gekomen. Europese toppers, maar ook clubs waarbij Bakkali een mooie tussenstap had kunnen maken. En PSV wilde meewerken.
3. Hij had duidelijk kunnen zeggen dat hij echt niet bij wilde tekenen. Dan had hij het seizoen af kunnen maken bij Jong Psv. Het was een stap terug geweest, maar hij had gewoon kunnen blijven spelen.

Bakkali heeft echter domweg geen enkele keuze gemaakt. Hij heeft het bestuur van PSV en een hele serie zaakwaarnemers tot wanhoop gedreven door simpelweg iedereen te negeren en alle verzoeken om duidelijkheid in de wind te slaan. Hij heeft zelfs nooit gezegd dat hij niet bij ging tekenen, hij heeft deadline na deadline laten verstrijken en het steeds in het midden gelaten. Zo kun je als werknemer zijnde je werkgever gewoon niet behandelen. Dat kan in het bedrijfsleven niet, dus waarom zou het in het voetbal wel kunnen? Als jij je baas keer op keer minacht en weigert om zijn vragen te beantwoorden, dan mag je ook niet verwachten dat hij je leuke opdrachten blijft geven. Maar PSV heeft Bakkali's contract wel altijd gerespecteerd. Zijn salaris is steeds netjes gestort en hij is altijd welkom gebleven om te trainen.

Uiteindelijk komt PSV hier uit als verliezer, omdat een groot talent bijna gratis de deur uitloopt. Maar Bakkali verliest zelf net zo hard. Hij is nu een speler van 19 die nog steeds vrijwel op nul staat. Hij heeft in zijn carrière welgeteld drie goede wedstrijden gespeeld bij de senioren. Hij heeft al een jaar niet meer in de eredivisie gespeeld. Hij heeft zelfs al een half jaar helemaal nergens meer gespeeld. Zijn ontwikkeling staat al anderhalf jaar volledig stil. En de hele voetbalwereld heeft kunnen zien dat Zakaria Bakkali niet de instelling heeft van een echte prof en weinig respect heeft voor zijn werkgevers. Dat hebben andere clubs ook wel meegekregen en dat kan hard tegen hem gaan werken.

Met een beetje goede wil had Bakkali nu in dezelfde positie kunnen zitten als Depay. Hij had basisspeler van de landskampioen kunnen zijn, met de clubs voor het uitkiezen. In plaats daarvan heeft hij nu de reputatie van enfant terrible en een erg karig cv met een groot gat erin.

Ik denk dat hij ook geen grote meer gaat worden. Je kunt nog zoveel talent hebben, als je mentaliteit niet deugt dan red je het niet.

Hmm, Valencia? Zal hij daar ook een basisplaats eisen?
Ik ben benieuwd of hij daar wel aan spelen toe gaat komen en waar hij over vijf jaar staat. De top van Europa of bij een club waar ik nog nooit het bestaan van gehoord heb. Het meeste zal liggen aan zijn mentaliteit en daar ben ik niet echt van onder de indruk.

Depay was in de jeugd ook vreselijk. Die mocht zijn gang gaan en deed alles wat niet mocht. PSV durfde hem niet De Herdgang te gooien omdat hij anders naar Ajax of Feyenoord was gegaan. Voetballerij is zo simpel.

Grappig hoe jullie die knul de schuld geven.. Psv maakte de eerste fout, door hem teveel wedstrijden voor het eerste te laten spelen waardoor hij niet meer met jong psv mocht spelen

Waarom nog aandacht besteden aan deze jongen? Heeft al 1,5 jaar geen wedstrijd gespeed en zijn laatste wedstrijden waren ook nog eens verschrikkelijk slecht. PSV heeft alleen een fout gemaakt door hem 15 wedstrijden te laten spelen, waardoor hij niet meer voor Jong Psv mocht uitkomen. Het was een talent, maar met alleen talent kom je er niet. De toekomst zal het uitwijzen, maar ik durf er geld op te zetten dat er niks van terecht komt.

Wat ben ik blij dat we eindelijk van deze soap af zijn. Wat is er veel onzin geschreven over deze gozer die maar 1 goede wedstrijd heeft gespeeld in zijn hele leven. Zoveel gezeur en gezeik om die ene hattrick die hij ooit heeft gemaakt. Voetballen kan hij zeker, maar ik ga er van uit dat er een carriere a la Sulejmani of Labyad voor hem in het verschiet ligt. Zal wel tig keer transfervrij getransfereerd worden of naar clubs in Rusland vertrekken om elke keer maar weer een paar miljoen op te strijken. Van wat ik gelezen heb, zit er iets serieus fout in dat koppie van hem. Voetballen kan die zeker en wie weet perst hij er nog 1 of 2 leuke seizoenen uit, maar een topper zal het nooit worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren