Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV lijkt definitief mis te grijpen na akkoord van vijftien miljoen euro’

Laatste update:

Bruma lijkt niet naar PSV te verkassen. Het Portugese O Jogo meldt dat de aanvaller van RB Leipzig waarschijnlijk een transfer gaat maken naar FC Porto, aangezien de clubs een akkoord hebben bereikt over een overstap van de buitenspeler. Naar verluidt staat het PSV-doelwit op het punt om voor de grootmacht uit Portugal te tekenen.

FC Porto is volgens de berichtgeving bereid om vijftien miljoen euro over te maken aan de Bundesliga-club. Zaakwaarnemer Cátio Baldé liet eerder aan het Eindhovens Dagblad weten dat PSV ook bereid was om aan de vraagprijs van de Duitse club te voldoen. Nu zou FC Porto echter een slag hebben geslagen en Bruma definitief binnenhengelen.

Over een persoonlijk akkoord tussen Bruma en FC Porto is nog niets bekend. PSV wilde naar verluidt de Portugees international erg graag inlijven, maar vond de vraagprijs van vijftien miljoen euro in eerste instantie wat aan de hoge kant. De Eindhovenaren zien in de 24-jarige buitenspeler de vervanger van Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano, die mogelijk gaan vertrekken bij PSV.

De laatste dagen kwamen er berichten naar buiten dat PSV de beste papieren had om Bruma te strikken. Zaakwaarnemer Baldé zou zich in Nederland melden om een transfer af te ronden, ook omdat PSV toch overstag zou zijn gegaan en aan de vraagprijs wilde voldoen. Een nieuwe poging van FC Porto heeft mogelijk echter een koerswijziging inzake Bruma teweeggebracht.

Verwacht jij dat Bruma gaat verkassen naar FC Porto?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond een bedrag van 15 miljoen ook wel erg veel, denk dat PSV haar geld beter kan investeren in een of 2 goede centrale verdedigers en een linksback.

24 juni 2019 om 07:13

Tuurlijk is het veel. Maar ook een beetje de prijzen van dit moment.

24 juni 2019 om 07:20

Als Bergwijn en Lozano vertrekken dan loop je toch achter de feiten aan, Bruma was een prima vervanger geweest. En ookal waren ze niet dit seizoen vertrokken dan had Bruma even een jaar kunnen wennen in Eindhoven hoewel ik denk dat hij dit niet nodig zou hebben.

Ik denk dat PSV Bergwijn en Lozano niet kwijt raakt. Althans niet voor de bedragen die ze in gedachte hebben (30 en 50 miljoen).

Dus met het oog op voorronden CL, gewoon erbij houden ipv verkopen. Goede prestatie in CL kan de prijs flink opschroeven, zoals bij bijna alle Ajax spelers.

24 juni 2019 om 07:01

Moet je nu alleen nog wel een team hebben die dit voor elkaar kan krijgen. Zie dit voor zoals het er nu voor staat niet echt gebeuren.

PSV pist de laatste jaren vaker naast de pot. Waar Ajax makkelijker spelers binnenhengelt, heeft PSV moeite om 1 speler binnen te hengelen. Wanneer gaan we lezen dat PSV een verdediger binnen heeft gehaald wat imo prioriteiten heeft? Ik hoop niet dat John de Jong spelers aan het zoeken is op WK vrouwen voetbal.

24 juni 2019 om 06:53

Lijkt mij ook vooral een financiële kwestie. Ajax lijkt makkelijker geld te kunnen spenderen, waar PSV eerst lijkt te moeten verkopen. 15 miljoen is dan toch een aardig bedrag.

24 juni 2019 om 07:00

PSV heeft al aantal seizoenen last van. Je gaat mij niet vertellen dat PSV niks op de bank heeft staan en dat ze eerst een speler moet verkopen.

24 juni 2019 om 07:06

Ik ben ook heel benieuwd naar de financiele situatie van Psv. Het leek een aantal jaren wat minder te gaan, maar afgelopen jaar heeft de CL toch ook weer 35 a 40 mln opgeleverd.
Ik neem aan dat PSV redelijk risicovrij eenmalig 15 miljoen kan investeren.

Volgens mij hebben ze verder een sluitende begroting zonder CL.

24 juni 2019 om 07:21

Volgens mij gaf Brands de binnenstromende miljoenen meteen ook weer uit. Mede daardoor zijn dure jongens als Guardado en Moreno gehaald. Beide spelers hebben sportief een enorme meerwaarde voor PSV gehad maar hadden daarna nauwelijks restwaarde (hoewel ze niet met verlies zijn verkocht). PSV had bijvoorbeeld ook kunnen kiezen om al die miljoenen van Wijnaldum en Memphis deels op de bank te zetten. Maar nogmaals het heeft hun sportief de laatste jaren niet tegengezeten. Ook heeft PSV met Guti en Romero nu wel momenteel dure aankopen gedaan die momenteel niet weten te imponeren.

24 juni 2019 om 08:25

Guardado en Moreno kosten maar 3 en 4 miljoen geloof ik. Die waren vooral duur qua salaris en de afspraak dat PSV in de zomer niet moeilijk zou doen bij transfers.

24 juni 2019 om 08:33

Nadeel van een dure aankoop is wanneer hij flopt, je er niet meer vanaf komt. Kapitaalvernietiging.

24 juni 2019 om 08:37

Met wie is die afspraak gemaakt Skede? Met de supporters?
Of PSV is stilletjes druk bezig - maar dus gewoon niet bekend bij de media en fans of PSV moet gewoon echt eerst verkopen...
hierboven staat dat PSV met Guti en Romero twee dure niet renderende uitgaven heeft gedaan - dat hakt er wel in natuurlijk en PSV had het al niet breed.. Ik krijg het idee dat PSV met veel creativiteit de presaties hoog heeft gehouden maar dat de koek nu even op is - ook vanwege de wisseling vd Tech Directeur wacht

24 juni 2019 om 08:43

Hoe bedoel je met de supporters? Met die spelers natuurlijk. Zodat het gunstiger voor ze werd om te tekenen. Op basis waarvan zou de koek op zijn? Er komen juist meer inkomsten binnen de laatste jaren, dus dat lijkt me erg sterk. Dat PSV niet dezelfde mogelijkheden heeft als Ajax lijkt me duidelijk maar er is echt wel geld hoor. Dat betekent alleen niet dat je zo even 15 miljoen neer kan leggen. Transfers kosten niet alleen geld maar ook een hoop tijd. Beter iets langer wachten voor de juiste spelers dan nu maar genoegen nemen met jongens van minder hoge kwaliteit.

24 juni 2019 om 09:05

@treblex

"psv heeft al aantal seizoenen last van. Je gaat mij niet vertellen dat PSV niks op de bank heeft staan en dat ze eerst een speler moet verkopen. "

Dan moet je eens wat beter naar Toon Gerbrands luisteren, die heeft onlangs in een interview aangegeven dat PSV nog steeds bezig is om oude schulden weg te werken. Het probleem is dat supporters vaak alleen maar oog hebben voor wat er binnenkomt en niet voor wat er uit gaat. En bij een kostendekkende begroting als die van PSV (die Ajax overigens ook heeft), zijn de kosten net zo hoog als de baten. En dan is het lastig sparen. PSV steekt tegenwoordig ook steeds meer geld in de jeugdopleiding en faciliteiten en dat geld kun je dus niet in transfers steken. Ook worden er contracten verlengd en steeds meer jeugdspelers vastgelegd en ook dat kost geld. Ik neem aan dat PSV op spelers mikt die beter zijn dan wat de club al in huis heeft en dan heb je het dus over kostbare en risicodragende investeringen. En die kan PSV als je op de woorden van Gerbrands afgaat, pas doen als er uitgaande transfers zijn gedaan.

24 juni 2019 om 07:24

@TrebleX, ik begin me ook af te vragen wanneer de verdedigers komen. Het lijkt erop dat Angelino weg gaat en Schwaab is al weg. Over vier weken speelt PSV de voorronde van de CL en omdat de tegenstander niet bijzonder is, vertrouw ik erop dat PSV probleemloos doorgaat. Maar dan moet er wel een elftal staan dat al even met elkaar heeft getraind.

24 juni 2019 om 07:47

Ik zou er niet zo makkelijk over denken, ook al is het niet meer de ploeg van vroeger. Blijft toch echt wel een lastige ploeg

24 juni 2019 om 08:21

Een PSV in normale doen, zou geen moeite moeten hebben met Basel. Maar dan moet de verdediging wel in orde zijn.

24 juni 2019 om 07:37

Aankopen Romero, Guti, Lozano etc etc etc moeten ook weer terug verdient worden! De laatste financiële klapper die PSV echt maakte was Depay. Zolang Lozano en of Bergwijn niet verkocht zijn, zal het lastig voor PSV zijn.

24 juni 2019 om 08:30

@treblex

"psv pist de laatste jaren vaker naast de pot. Waar Ajax makkelijker spelers binnenhengelt, heeft PSV moeite om 1 speler binnen te hengelen. "

Baarlijke nonsens en appels met peren vergelijken. Ajax vist ook wel eens naast het net (lainez, Richairlison) en de spelers die Ajax wel heeft weten binnen te halen (zyech, Tadic, Blind) kan PSV zich eenvoudigweg niet veroorloven. Ajax ligt wat financiele positie betreft, een straatlengte voor op PSV en kan zich daardoor veel grotere risicos permitteren dan Psv. Ajax heeft Tadic en Blind gehaald in de wetenschap dat die transacties virtueel miljoenen verlies zouden opleveren. Als dat verlies er ook daadwerkelijk was gekomen, had Ajax dat gemakkelijk kunnen afdekken vanuit het eigen vermogen, PSV heeft die weelde niet. Het verschil tussen de begroting van Ajax en PSV bedraagt 25 miljoen en is dus nog overzichtelijk voor Psv. Het verschil is veel te klein voor Ajax om in NL dezelfde dominante positie te verwerven als bijv. Bayern in Duitsland. De financiele positie van Ajax is onvergelijkbaar met die van voor de Revolutie en de populariteit van de club is de afgelopen jaren zoveel gegroeid dat de club met als drijvende kracht hoog gewaardeerde jeugdopleiding, op termijn wel naar die positie toe kan groeien als die ontwikkeling zich doorzet. Ajax heeft financieel nu al een zoveel betere positie dan PSV dat het onzinnig is om de mogelijkheden die de clubs op de transfermarkt hebben, te vergelijken. Voor PSV is veel minder mogelijk dan voor Ajax. Toon Gerbrands is daar gewoon heel eerlijk en open over, het is me daarom een raadsel waarom veel supporters van PSV net doen alsof het niet zo is en PSV financieel met Ajax zou kunnen concurreren.

24 juni 2019 om 08:45

Ik ken weinig PSV supporters die dat financiële verschil niet erkennen hoor?

24 juni 2019 om 08:53

@skede

"ik ken weinig PSV supporters die dat financiële verschil niet erkennen hoor? "

Het gaat dan ook niet alleen om de financiele verschillen, maar om de mogelijkheden die dat biedt. De reactie waar op ik reageerde en waarvan ik er vanuit ben gegaan dat het een PSV supporter is, begint met: "psv pist de laatste jaren vaker naast de pot. Waar Ajax makkelijker spelers binnenhengelt, heeft PSV moeite om 1 speler binnen te hengelen. ". Die vergelijkt de situatie van PSV dus met die van Ajax, terwijl die onvergelijkbaar is en dat dus ook opgaat voor de financiele mogelijkheden".

24 juni 2019 om 09:04

Op die manier. Ja er zullen vast mensen zijn die inderdaad de praktische gevolgen van de financiële verschillen niet in zien, dat kan. Maar goed dat is gewoon een kwestie van logisch en rationeel nadenken.

24 juni 2019 om 09:00

Ik vind 't wel meevallen hoor. Ik weet ook niet een vleugel aanvaller nu de prioriteit moet hebben. Ik kan me ook nog een geval Richarlison en nu net odegaard, dus 't gebeurt overal

Psv kan dan wel CL inkomsten hebben gehad maar geld om de kraan echt open te zetten hebben ze niet echt. Daarvoor zijn ze afhankelijk van uitgaande transfers. Het is voor hen dan extra jammer dat de transfermarkt laat op gang komt en ze juist vroeg aan het seizoen moeten beginnen. Dit is dubbel nadeel. Ze moeten eerst een smak geld verdienen (die ze ook wel krijgen voor bergwijn en/of lozano) maar zolang dat niet gebeurd is het lastig voor john de jong. Bovendien ben ik bang dat psv geen 50 mil voor lozano gaat krijgen en ook geen 30 voor bergwijn maargoed we zullen het zien

24 juni 2019 om 08:44

Laat op gang komt? Transfermarkt is nog niet eens officiëel geopend

Is dan al de derde keer dat ze deze jongen misgrijpen...

PSV zit nu al jaren achter deze man aan.
Eerste koos hij voor Galatasaray en daarna RB Leipzig en nu dus Porto.
Dat zegt genoeg.
Plus Bruma is echt een speler met alle skills alleen laat ie niet te vaak zien, PSV kan dat risico beter dan maar niet nemen.

Een nieuwe aanvaller is dan ook niet echt de prioriteit, zeker niet zolang er daar nog niemand weg is. Ik snap wel dat PSV waarschijnlijk niet maar met 1 speler tegelijkertijd bezig is, maar toch zou het wel fijn zijn om wat te lezen over centrale verdedigers en een linksback.

Zelfs als Bergwijn en Lozano op het laatste moment van de transferwindow weg zouden gaan, dan denk ik dat dit wel intern opgevangen kan worden. De verdediging kon al een paar jaar een kwaliteitsinjectie gebruiken en nu is het niet eens extra kwaliteit dat gezocht wordt maar gewoon het hebben van een volledige verdedigng...

Persoonlijk hoop ik op in ieder geval nog op het vertrek van Zoet, Luuk de Jong en Hendrix. Zij hebben veel waarde gehad voor Psv, maar zitten te lang op de vertrouwde plek. Voor PSV is het beter als er wat verfrissing komt op die posities. Voor de spelers zelf lijkt het me ook wel goed als ze eens een andere uitdaging aangaan.

24 juni 2019 om 08:31

Zoet ja? En wie moet dan de vervanging van Zoet worden, Unnerstall? Mij lijkt dat Zoet nog best goed op zijn plek zit. Prima keeper voor Psv. Je hoort ook weinig over interesse en gaat er nu weinig voor krijgen. Mochten ze een goede CL of EL campagne hebben, dan maak je kans op een veel beter transferbedrag.

24 juni 2019 om 09:06

Ja inderdaad zou ik voor Unnerstall gaan dit seizoen. Zoet doet het goed en ik ben hartstikke blij met hem geweest de afgelopen jaren, maar toch zou ik graag die Unnerstall wel in de basis willen zien bij Psv, heb bij hem meer het idee dat het een puntenpakker is.

Het probleem bij Zoet is dat hij een degelijke keeper is, doet niet heel veel fout, maar aan de andere kant pakt hij ook niet echt bijzonder veel punten voor Psv. Afgelopen seizoen in de tweede seizoenshelft is echt een hoog percentage van alle schoten op doel ook een doelpunt geworden. Is dat allemaal Zoet zijn schuld, nee uiteraard niet, maar had het iets minder mogen zijn, ja dat denk ik wel.

Net als bij ieder commercieel en competetief bedrijf is het goed als personeel wisselt. Ook binnen een bedrijf wil je niet dat medewerkers jaren in dezelfde functie blijven hangen, denk dat het in een voetbal elftal ook zo werkt.

Een aanvaller zou vooralsnog ook helemaal niet de prioriteit moeten zijn. Daar zit nog redelijkw at diepte in de selectie mocht Bergwijn of Lozano spoedig vertrekken. De verdediger is op dit moment al een gat in de selectie, er zijn jongens vertrokken (angelino alvast meegerekend) en er is nog niks teruggekomen.

Blijkbaar is er dus 15M beschikbaar. Dat is heel mooi. Dat geld gebruiken om twee goede CVs of een CV en een LB te halen.

Misschien maar beter ook.
15 miljoen voor een speler die de laatste jaren nergens uitgeblonken heeft, is teveel.

Geen probleem. Bergwijn en Lozano zijn nog niet eens weg, Malen en Gakpo zijn er ook nog en daarnaast mag PSV nog een beetje hopen op Robben. De aanval heeft nu geen prioriteit. Ik zou liever zien dat PSV eens wat verdedigers gaat halen. Er zitten nu nog maar drie (!) verdedigers in de A-selectie en over minder dan een maand staat de eerste CL-voorronde al op het programma.

24 juni 2019 om 08:36

Een controleur op ‘t middenveld en 2 of 3 verdedigers idd.. straks starten ze met Luckassen Viergever en Teze. Al ben ik benieuwd of eerstgenoemde met wat vertrouwen en centraal niet van waarde kan zijn.

24 juni 2019 om 09:08

Daar ben ik ook wel benieuwd naar (luckassen centraal)... zou zo maar een goede zet kunnen zijn. De bouw heeft hij er in ieder geval wel voor, een beest als hem achterin

Goed nieuws. Goede speler, maar niet de speler die PSV nodig heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren