Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan ook overbodige Michal Sadílek kwijtraken

Laatste update:

Michal Sadílek gaat PSV mogelijk verlaten. De 22-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Sparta Praag, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Tsjechië wil Sadílek graag huren met een optie tot koop.

Sadílek was vorig jaar al overbodig bij PSV en werd uitgeleend aan Slovan Liberec. De Tsjech deed het bij de subtopper uit zijn thuisland naar behoren. Sadílek had een onbetwiste basisplaats en speelde in de groepsfase van de Europa League, waarin Liberec werd uitgeschakeld. Na 31 officiële wedstrijden, 6 doelpunten en 2 assists voor de club werd Sadílek opgeroepen voor het EK. Daar vertolkte hij een bijrol en viel hij één keer in: één minuut tegen Nederland (0-2 winst).

De goede prestaties van Sadílek zijn in Tsjechië niet onopgemerkt gebleven en nu lonkt dus een stap hogerop. De middenvelder hoeft bij PSV na de komst van Marco van Ginkel en Davy Pröpper niet te rekenen op al te veel speeltijd en is beschikbaar om opnieuw verhuurd te worden. Sparta Praag hoopt met PSV een optie tot koop af te kunnen spreken. Sadílek ligt nog één seizoen vast in Eindhoven, al heeft PSV de optie om het contract met een jaar te verlengen.

Sadílek is niet met PSV mee naar Turkije voor de returnwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Bij de heenwedstrijd (5-1 winst) zat hij overigens ook al niet bij de wedstrijdselectie. PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad verder een akkoord voor zes miljoen euro exclusief bonussen voor de verkoop van Pablo Rosario aan OGC Nice.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw wat een nieuws allemaal op de maandag.
Sadilek ook niet goed genoeg voor PSV is mijn mening. Sparta Praag is een mooie club voor hem. Kan die daar lekker spelen en zich verder ontwikkelen. Wel een goed gast denk ik met een geweldige mentaliteit.

27 juli 2021 om 00:11

Bij Sparta Rotterdam zou ie ook niet opvallen, maar prima als hij naar de Praagse variant gaat. Helemaal als hij in een deal om Hlozek zou worden betrokken. Volgens een Tsjechische krant stond hij op het lijstje can PSV. Sadílek + €12 miljoen voor Hlozek en je hebt een prachtdeal!

27 juli 2021 om 00:15

Dit is precies waar ik naar op zoek was. Met Sadilek 3 miljoen of meer afsnoepen van een Hlozek deal zou ideaal zijn. Een jaartje wennen achter Zahavi en volgend seizoen als complete spits alles aan gort schieten bij PSV. Met Hlozek zou gelijk de hele selectie compleet zijn in mijn optiek. Kan PSV zich richten op de verkop van Doan, Bruna, Guti, Viergever of Obispo en Rigo.

27 juli 2021 om 00:19

Rechtsback ook nog wel nodig in mijn ogen. En als Sadilek dus vertrekt, ben je met Rosario erbij 2 middenvelders kwijt. Dan liever 1 van Mauro/Thomas/Guti lozen en nog een middenvelder erbij. Anders kom je echt in de problemen. Götze, Pröpper en Van Ginkel hebben alledrie bewezen niet een geheel seizoen fit te kunnen blijven, laat staan alle drie.

27 juli 2021 om 07:19

Hlozek gaat naar West Ham of heel misschien Liverpool ben ik bang. Maar ik denk dat Soucek hem overtuigt.

27 juli 2021 om 08:10

@justinmorris, rechtsback heb je Mwene en Teze en dan loopt Sambo er ook nog, die ik persoonlijk ook graag minuten zie maken in dit seizoen op de momenten dat het kan.

27 juli 2021 om 08:50

Wordt wel erg lastig. Uit directe bron heb ik vernomen dat Hlozek niet te koop is, omdat het team niet genoeg diepte op deze postie heeft.

27 juli 2021 om 09:39

Pröpper heeft in de afgelopen 7 seizoenen bijna iedere wedstrijd bij zijn club gespeeld, hij heeft alleen het afgelopen jaar een zwaardere blessure gehad en nu wil jij beweren dat Pröpper heeft bewezen dat hij niet een geheel seizoen fit kan blijven?

Hij is bijna zijn gehele carrière fit geweest met uitzondering van het laatste jaar en een periode bij Vitesse.

27 juli 2021 om 00:15

Wat een top nieuws vandaag. Dan direct een korting bedingen op Hlozek! IJzer moet je smeden als het heet is.

Gelukkig gaat eindelijk eens de bezem door de selectie! Nu lastpak Mo nog slijten en alle neuzen staan dezelfde kant op voor hopelijk weer een mooi jaar met een prijs

Heeft het daar dan toch goed gedaan. Voor mij als PSVer de ultieme vernedering dat hij op t EK inviel toen we 2-0 achterstonden, dat deed even pijn zeg. Onder Van Bommel in de U19 kampioen geworden als aanvoerder meen ik, en Van Bommel zag het ook echt in hem zitten. Mist naar mijns inzien wel iets teveel op eigenlijk alle vlakken (te klein, te weinig techniek, niet intelligent genoeg) om te blijven als meerwaarde voor PSV. Heel benieuwd wat we hier voor kunnen vangen, de grote schoonmaak is ingezet. Misschien in een deal met Hlozek betrekken (kijk je mee John)?

Fijn dat we eerst de selectie op orde hebben qua aankopen voor de voorrondes en nu pas verkopen, wat bij Feyenoord een beetje andersom lijkt te zijn.

27 juli 2021 om 00:09

Zou inderdaad geweldig zijn als John de Jong Hlozek in deze deal kan betrekken. Heb je gelijk de vervanger van Malen in huis

27 juli 2021 om 00:17

Precies. Van wat ik heb gezien (op YouTube), echt hele goede speler en zo jong nog. Maar dan is het wel meteen zonde dat je Zahavi en Hlozek hebt. Maar liever een luxeprobleem dan een tekort. Ben benieuwd, deze transferperiode tot nu toe eigenlijk alleen maar positie berichten in mijn ogen. Zin in woensdag.

27 juli 2021 om 00:28

Zahavi is natuurlijk de jongste niet meer. Die gaat na dit seizoen denk ik een stapje terug doen. Een blessure ligt op die leeftijd ook altijd op de loer. Wat zou het dan heerlijk zijn om Hlozek al als opvolger in huis te hebben. Zahavi haal je er na 60 minuten vanaf. Bekerpotjes laat je Hlozek starten of iets in die trant. Hij kan ook prima vanaf de rechterkant komen mocht Madueke eens niet kunnen spelen. Hlozek geef je zo flink wat minuten. Voor 15 miljoen plus Sadilek haal je een topper in huis. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Hij zal het dubbel en dwars waard zijn. Ik kan me voorstellen dat Hlozek Praag best wil verlaten voor PSV. Hij ziet natuurlijk ook wel dat Malen, Bergwijn, Memphis en straks ook Madueke terecht komen bij de Europese (sub)top. Maar goed, misschien heeft hij al andere aanbiedingen, hij schijnt nogal gewild te zijn John de Jong....

Voor Sadilek schijnt al langer wat belangstelling te zijn. Ook van HSV. Maar dat constante verhuren met koopoptie heeft tot dusver nergens toe geleid. Dat moet dus eens afgelopen zijn. Als Sparta Praag ergens 2/3 miljoen vandaan kan halen zou ik hem verkopen en anders maar met verplichte koopopties werken.

Rosario en Sadilek beide matige dertien in een dozijn spelers. Hopelijk kan PSV ook nog af van Bruma, Luckassen, Guti en Thomas. Allemaal “dead wood”, waar je niet mee aan kunt komen in de Champions League.

27 juli 2021 om 00:17

Thomas is echt een perfecte bank speler voor PSV. Die moeten ze echt behouden. Je gaat geen betere speler vinden die als 4e CDM wilt dienen of als 3e CAM achter Gotze en Mauro. Dante Rigo, Guti en Sadilek lekker verkopen dan heb je met Sangare, Van Ginkel, Pröpper en Thomas 4 controleurs en een heel.hoog algemeen niveau

27 juli 2021 om 00:44

Ik denk dat Doan een serieuzere back-up optie voor Götze op de “10” positie gaat worden dan Mauro en Thomas. Er vanuitgaande dat Ihattaren gaat natuurlijk.

27 juli 2021 om 01:02

Ben benieuwd waarom je Thomas schaart tussen spelers als Bruma, Luckassen, Guti, Sadilek en zelfs Rosario. Thomas is geen één van de drijvende krachten van PSV, enkel veel ongeluk met blessures. Die jongen wordt zó ondergewaardeerd. Schandalig.

27 juli 2021 om 02:25

Mee eens Ikea. Thomas zal zeker weten blijven daar Schmidt fan van hem en Mauro is als ideale backups. En blij toe... die twee zijn ondergewaardeerde krachten. Een beetje types als Van der Doelen, Vogel, Hiljemark, Hutchinson en Timmy Simons. Keiharde werkers die niet kinderachtig doen als ze op de bank zitten en op elke positie zo ongeveer van waarde kunnen zijn.

27 juli 2021 om 06:50

Thomas wordt zeker gewaardeerd, maar Mauro blijf ik nog twijfelachtig vinden..

27 juli 2021 om 09:49

Dit juist, je hebt ook spelers nodig die willen banken

27 juli 2021 om 10:59

Thomas is een zeer nuttige speler en zeker geen "dead wood", maar ik ben wel met je eens dat hij niet per definitie basis materiaal is. Zolang hij zich schikt in zijn rol kan hij echt van meerwaarde zijn zeker met een coach als Schmidt.. Verder eens met de overige namen het zou voor PSV en de desbetreffende spelers goed zijn als zij elders aan de slag gaan.

29 juli 2021 om 07:08

Ik vindt Thomas zeker geen slechte speler voor de bank! De rest mag wel de deur uit en je vergeet Mauro, we zagen gister maar weer eens waarom hij niet bij PSV thuis hoort.

Laat de miljoentjes maar komen, kunnen leuke spelers voor gehaald worden wie wel wat toevoegen aan dit PSV. Er zijn er nog heel wat waar afscheid van genomen moet worden.

27 juli 2021 om 10:11

@aguerooo

Netjes! Jullie bij PSV zijn goed bezig met overbodige spelers weg te doen. Gaan veel miljoenen binnen stromen. Nog wel aantal die weg moeten en PSV kan echt bouwen.

Bij ons lijkt het stil. Lees helemaal niets over interesse in onze reserve spelers. Lijkt alsof JdJ dit seizoen beter gaat doen dan onze Overmars

27 juli 2021 om 12:22

Nouja het verkopen is natuurlijk allemaal leuk maar het ligt er dan natuurlijk ook aan wat JdJ er weer voor terug koopt he. Je kunt Sadilek + Rosario wel verkopen voor wat miljoentjes maar je kunt die miljoentjes ook snel weer weggooien, in dat opzicht vind ik Overmars altijd wel super sterk, koopt meestal wel een speler wie echt iets toevoegd. Hoop echt dat PSV met een fatsoenlijke spits en cv aankomt en niet met een Mitroglu of Baumgartl.

Suggestieve laatste alinea. Hij had gewoon langer vakantie vanwege het EK.

Sadilek is en wordt nooit van PSV niveau, wel een prima gozer, gun hem een leuke club, maar niet weer verhuren hoor.

Thomas en Doan zijn denk ik beide prima voor op de bank, beide ook multifunctioneel.

Dan hebben we nog een nieuwe club nodig voor Bruma, Luckassen, Rigo, Guti en Mauro. Dat laatste zal zeker niet gebeuren, ben ik bang.

Mo nog naar een leuke buitenlandse club.

Moet er een middenvelder bij? Ik denk dat we nog steeds genoeg middenvelders hebben, we hadden er gewoon veel te veel.

Hoe gaat het trouwens met Romero?

Ik weet het niet. Had hem toch behouden als back upp voor sangare. Dan hoef je ook niet naar een nieuwe middenvelder te zoeken en geld uit te geven. Kun je beter die 6 miljoen van rosario en die 30 miljoen van malen een deel daarvan uitgeven aan een nieuwe jonge aanvaller. En een nieuwe rechtsback als dumfries weggaat. Sadilek is echt geen koekenbakker. Hij werdt in zijn laatste periode als linksback misbruikt door van bommel. Maar op de cvm positie kan hij nog eens verrassen. Ook zijn statistieken van afgelopen seizoen spreken voor zich. Had hem behouden of voor een goede prijs verkocht. Maar verhuren schiet je niks mee op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren