Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler van Twente onder vuur: 'Hij probeerde PSV'ers een kaart aan te naaien'

Laatste update:

PSV speelde afgelopen zaterdag tegen FC Twente (3-0) zijn beste wedstrijd van het seizoen, zo stelt Willy van de Kerkhof. Het clubicoon van de Eindhovenaren heeft lovende woorden over voor verdediger André Ramalho, terwijl ex-PSV'er Michal Sadilek het aan Twentse zijde moet ontgelden.

“Als PSV eenmaal gaat draaien dan is het een genot om naar te kijken”, zegt de oud-international in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

PSV werd in De Grolsch Veste in het zadel geholpen door Mees Hilgers, die binnen 25 minuten een rode kaart kreeg voor een spijkerharde tackle op Hirving Lozano. “Maar als PSV tegen dertien man had moeten spelen, dan hadden ze ook gewonnen’, stelt Van de Kerkhof.

Voor de ploeg van trainer Peter Bosz staan er nu twee topwedstrijden op het programma. Woensdag reist PSV af naar Sevilla, waarna zondag de Eredivisie-topper tegen Feyenoord wacht.

“Zoals ze nu spelen mag Sevilla ook geen probleem zijn”, vertelt Van de Kerkhof, die zondag aanwezig is in De Kuip voor het duel tussen Feyenoord en PSV. “Ik ga ervan uit dat ik met een fles champagne weer terug richting Brabant kan", lacht de oud-prof. “Je kunt nu echt genieten als PSV speelt. Dat was vorig jaar wel anders en dat is voor het grootste deel de verdienste van trainer Peter Bosz."

Van de Kerkhof zag tegen Twente onder meer Ramalho uitblinken. “Die speelde met heel veel zelfvertrouwen. Hij haalt nu weer het niveau dat hij aan het begin had. Ik ga ervan uit dat hij de foutjes nu ook niet meer gaat maken.”

Kritiek op Sadílek
Minder blij wordt Van de Kerkhof van ex-PSV'er Michal Sadilek. De middenvelder Twente zorgde voor ergernis bij het Eindhovense clubicoon. “Die speelde hard en probeerde steeds PSV'ers kaarten aan te naaien. Als hij indruk op zijn oude club wil maken dan moet hij dat met goed spel doen en niet zo.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het MarcelRitzmaier-syndroom

27 november 2023 om 20:36

Toch prima dat hij er gewoon op klapt en het er alles aan doet om te winnen? Snap niet waarom het daarbij uitmaakt of hij voor psv gespeeld heeft

27 november 2023 om 20:52

Nou vind ik het bij Sadilek nog wel meevallen, maar Ritzmaier vertoonde wel heel erg compensatiegedrag hoor destijds haha. Beetje zoals Ryan Koolwijk altijd tegen topclubs. Hele rare overtredingen maken enzo. Zo speelde Sadilek zaterdag ook een beetje. Hij is altijd wel lekker fel maar leek zaterdag wel een beetje te compenseren ofzo.

Joh, natuurlijk speelde Ramalho met veel zelfvertrouwen. Die stond driekwart van de wedstrijd tegen 10 man te voetballen. Dan heb je verdedigend ook niet bijster veel te doen. Die rode kaart verknalde ook de hele wedstrijd. Dat mag Hilgers zich echt aanrekenen, want het was een oliedomme overtreding.

En tja, Van De Kerkhof; de PSV-equivalent van Swart. Daar zit maar zelden iets objectiefs in. Nou is het altijd gissen hoe de wedstrijd was geweest zonder de rode kaart, maar iets zegt me dat het geen 0-3 was geeindigd.

Sadilek; da's een speler waarvoor je juicht als hij bij je ploeg speelt, maar waar je je ook aan kunt irriteren als hij bij de tegenstander meedoet. Hij speelt weleens op het randje en het is echt een bijtertje.

27 november 2023 om 20:13

Ramalho was wel essentieel voor het doelpunt met een ijshockey blok. Doet het de laatste paar wedstrijden echt goed.

Sadilek is idd een bijtertje en dat is prima, maar dat gezeur om kaarten elke keer is totaal onnodig. Dat is het enige waar ik me aan stoor

27 november 2023 om 21:47

Inzake vragen om kaarten was hij niet de enige. Na de rode kaart deed bijna iedereen van Twente dat. Het werd tijd dat de scheidsrechters hier tegen op gaan treden.
Er was veel gezeur dat Bakayoko geel had moeten krijgen, maar volgens de regels zijn er heel veel kaarten niet gegeven

27 november 2023 om 20:32

Sirius ik ben geen fan van Ramalho en zie graag iemand op zijn plaats maar ik moet zeggen dat hij echt wel goed bezig is de laatste weken. Zaterdag ook zeker belangrijk voor ons bij het eerste doelpunt.

27 november 2023 om 20:45

@barcalover123 - In de Eredivisie is hij altijd wel aardig zolang de tegenstander weinig in te brengen heeft. Da's dus in minstens 75 procent van de wedstrijden. Hij is ook niet per se waardeloos, maar als PSV zijnde moet je wel hoger mikken als je zo aanvallend speelt, met name in de CL.

27 november 2023 om 21:50

In de ED doet hij het vaak gewoon goed ipv aardig. Dat je daarbij toevoegd dat dit tegen onderliggende ploegen is slaat ook nergens op. Dit zijn vaak de moelijkste wedstrijden. Zeker voor een Ramalho die niet de snelste is.

Ik heb maar gekeken tot de rode kaart, maar ik vond Ramalho met 11 tegen 11 weer erg matig. Wel goed blok bij die goal zag ik in de samenvatting, maar tegen 10 is het wel lekkerder ballen.

27 november 2023 om 21:51

Niet alleen een goed blok ook Bakayoko goed diep gestuurd. We gaan dit weekend zien of hij zich staande houdt tegen Feyenoord.

Haha zo speelt Sadilek altijd hoor, heeft helemaal niets met PSV te maken. Heerlijke voetballer om in je team te hebben, wat minder om tegen te voetballen.

27 november 2023 om 21:52

Maar stoor jij je niet aan het vragen om kaarten? Het gaat niet om zijn inzet maar om irritant gedrag

27 november 2023 om 22:04

Is mij niet zo opgevallen, vind het ook niet zo'n ramp dat spelers dat doen. Vind het veel erger dat spelers kermend naar de grond gaan en helemaal niets blijken te hebben. Die Kerkhofjes zijn ook totaal niet serieus te nemen.

Bijzonder dar ze niet spreken over het feit dat bakayoko duidelijk gespaard bleef voor een 2e geel

27 november 2023 om 21:13

Joh vd Kerkhof kan je nooit serieus nemen, erger me vaak dood aan teksten van hem. Sevilla moet een makkie worden ook.. Ik vrees eerder voor een nederlaag daar

27 november 2023 om 21:26

Hebben ze wel wat over gezegd maarja is natuurlijk een beetje stemmingsmakerij om dat niet in dit artikel te vermelden.

"never change a winning team. Lang heeft het ritme nog niet en Lozano laat zien dat hij er gewoon in hoort te staan. Bakayoko doet het ook geweldig met zaterdag een voor-assist, een assist en een goal. Al had hij natuurlijk heel veel geluk dat hij in blessuretijd geen rood kreeg. Dat was een domme overtreding, maar daar leert hij ook weer van", aldus Van de Kerkhof.

27 november 2023 om 21:54

Maar er zijn heel veel spelers gespaard met gele kaarten. Volgens de regels is vragen om een kaart ook een kaart.

Maar het lijkt of je bang bent voor Bakayoko.

27 november 2023 om 21:56

Volgende x even de moeite nemen om het hele interview te lezen, dan kom je een stuk minder dom over, want de niet gegeven 2e gele kaart word wel degelijk besproken.

27 november 2023 om 22:28

Het feit dat een speler geen tweede geel heeft gehad houdt de gemoederen in de media al twee dagen flink bezig. Is er niets anders om te vermelden?

28 november 2023 om 12:57

Nee hoor, iedereen houdt van PSV en oneerlijke arbitrage;-))))

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren