Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV kan belletje voor Veerman verwachten na transfernieuws uit Saudi-Arabië’

Laatste update:

Sergej Milinkovic-Savic heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Al-Hilal, zo meldt het Italiaanse La Repubblica. De 28-jarige middenvelder van Lazio kan in Saudi-Arabië jaarlijks 20 miljoen euro gaan opstrijken, waardoor hij het lucratieve avontuur wel ziet zitten. I Biancocelesti hebben reeds een bod ontvangen van 40 miljoen euro voor Milinkovic-Savic, die over een aflopend contract beschikt. Het lijkt er dan ook op dat Lazio bereid is mee te werken aan een transfer.

Milinkovic-Savic was de afgelopen jaren een van de sterkhouders bij Lazio, dat hem in augustus 2015 voor 12 miljoen euro oppikte bij KRC Genk. In 341 officiële duels voor le Aquile was de Servisch international goed voor 69 doelpunten en 59 assists. Eerder had Juventus interesse in Milinkovic-Savic, maar de club uit Turijn deed hem nooit een concrete aanbieding. Nu lijkt de rechtspoot aan de slag te gaan in het Midden-Oosten, waar hij zijn salaris gaat verdriedubbelen.

Bij Al-Hilal wordt Milinkovic-Savic teamgenoot van Kalidou Koulibaly en Rúben Neves, die eerder al voor flinke bedragen werden opgepikt in de Premier League. Koulibaly kwam voor 23 miljoen euro over van Chelsea, terwijl Neves met zijn transfer van 55 miljoen euro als recordtransfer de boeken in ging. Al-Hilal eindigde in het afgelopen seizoen op de derde plaats in de Saudi Pro League. De nieuwe club van Milinkovic-Savic werd tot dusver 18 keer kampioen van Saudi-Arabië.

Joey Veerman
Mogelijk gaat Lazio de interesse in PSV-middenvelder Joey Veerman concretiseren nu sterspeler Milinkovic-Savic op het punt van vertrekken staat. De in Purmerend geboren rechtspoot is al langere tijd in beeld in Rome. Veerman ligt in het Philips Stadion nog tot medio 2026 vast en is volgens Transfermarkt momenteel 16 miljoen euro waard. Lazio maakt zich momenteel in ieder geval hard voor de komst van Milos Kerkez (AZ), maar zal in de komende weken mogelijk ook een belletje plegen naar PSV voor Veerman.

Is Veerman een goede opvolger voor Milinkovic-Savic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties




Als Saudi-Arabie ook dit soort spelers als Savic en Neves die bij de meeste topclubs gewoon basisspeler zouden zijn en nog jong zijn weet binnen te halen wordt het wel heel gevaarlijk. Zie ze serieuze stappen maken deze gasten hebben naast de olie inkomsten geld als water. Dit alles wordt gefinancieerd uit het Public Investment Fund waar ze honderden miljarden beleggen tegen rendementen van 10-12 percent per jaar. Enkel met dit rendement kunnen ze de komende 30 jaar iedereen halen die ze zouden willen tegen bedragen waar niet mee te concurreren valt



10 juli 2023 om 11:35



Met alle respect, maar deze twee spelers zouden bij geen enkele topclub basisspeler zijn. En dan vind ik Lazio inderdaad geen topclub.

10 juli 2023 om 11:37

Neves zou bij clubs als Barcelona, Arsenal, Liverpool makkelijk op het middenveld meekomen. Ook Savic is niet minder dan een Allister bijvoorbeeld

10 juli 2023 om 11:42

Voor wie bij Arsenal, en voor wij bij Barça? Je noemt Liverpool terecht, die van de topclubs toch ook wel een relatief zwak middenveld hebben.

10 juli 2023 om 11:46

Ik vindt hem niet minder dan Neves. Middenveld Rice-Neves-Odegaard zou prima werken bij Arsenal. Bij Barca als opvolger Busquets zou hij ook geruisloos kunnen meedraaien.

10 juli 2023 om 11:49

Savic is echt een klasse voetballer hoor. Die had bij Liverpool prima basis kunnen spelen, maar ook had ik hem graag bij United naast Casemiro gezien. Ik snap niet waarom je het bijna het dubbele voor Mount betaalt, terwijl Milinkovic-Savic gewoon beter is.

Wat mij betreft hebben clubs zitten slapen.

10 juli 2023 om 11:55

Meekomen is wat anders dan basisspeler zijn. Neves zou niemand bij Barça uit de basis spelen.

10 juli 2023 om 12:11

Savic is echt een klasbak. En zou zeker bij topclubs een basisplaats kunnen krijgen.
Zijn statistieken zijn erg goed en er is al vaak interesse geweest van topclubs.

10 juli 2023 om 12:51

Er is toch een reden waarom die topclubs nooit concreet zijn geworden?

10 juli 2023 om 15:20

Kan ook zijn omdat hun team vasthield aan een te hoge vraagprijs. Zeker in het geval van Milinkovic-Savic, die eigenaar wou minimaal 100 miljoen voor hem.

10 juli 2023 om 15:54

Uhm wat? Savic zou makkelijk mee kunnen bij een topclub

10 juli 2023 om 16:19

En toch gaat hij deze zomer weg voor 40 miljoen, waar zijn al die topclubs dan?

10 juli 2023 om 16:23

Dus voor iedere speler die een langere periode niet in de top speelt, betekent het impliciet dat hij gewoon niet goed genoeg is voor de top?

10 juli 2023 om 11:52

Spelers gaan daar enkel vor 2 jaar heen en komen dan weer terug. De stadions zijn leeg, hebben geen sfeer en je speelt niet om belangrijke prijzen. Misschien de aziatische champions league. Wat ik enger vind is als ze SA toelaten in de uefa champions league. Enmisschien is dit een opzet daartoe.

10 juli 2023 om 12:09

Vroeger gingen spelers naar Barca, Real, Man City voor de combi sportief en geld. Dat waren ook de clubs die het meeste salaris gaf. Maar nu zie je dat er straks echt serieus keuze is tussen sportief en financieel voor ook de toppers. Interessant om te zien waar spelers dan voor gaan kiezen.

10 juli 2023 om 12:07

zowel neves en savic zijn "aparte" spelers... ja ze kunnen goed voetballen, maar spelen ook al een flinke tijd op een bepaald niveau. en er is geen 1 echte topclub, zelfs niet een club als tottenham, man utd of grotere club in italie die toehappen.
dan kunnen wij ze wel heel leuk en goed vinden, maar blijkbaar zijn ze dan toch niet goed genoeg.

dat deze jongen in zijn prime in de zandbak gaat spelen, dikke prima... natuurlijk jammer voor de lazio supporters. maar zo'n kans moet je niet laten liggen als spelen, zoveel geld in 1x binnenharken

10 juli 2023 om 12:39

Is het ook niet zo dat Savic in de afgelopen jaren vaak rond de 90/100 miljoen ofzo moest kosten voor clubs als Real Madrid of Man Utd volgende de media? Dan snap ik wel dat clubs doorschakelen. Dat gezegd hebbende had ik het idee dat dit wel een speler is die elk jaar op de radar stond van grote clubs. Ik had het ook wel zien zitten eigenlijk hoor, een middenveld met Bruno, Casemiro en hem bij United en anders ook echt een perfecte speler voor Simeone bij Atletico volgens mij.

10 juli 2023 om 12:29

idd de ondergang van de sport.. Die voetbalclubs zijn nu een investeringsmaatschappijen. Sportieve prestaties worden ingeruild voor financiële.. Lol gaat er op deze manier wel vanaf.. Hier valt niet meer tegen te concurrenten. Slechts een handjevol topspelers zullen het oliegeld kunnen weerstaan en gaan voor de sportieve prijzen, maar de rest.....

10 juli 2023 om 12:50

Ach het geeft me heel erg die China vibes. Daar gebeurde dit ook. Binnen elke jaren gingen spelers snel alweer terug omdat het leven en niveau tegen viel en uiteindelijk is het doodgebloed na nieuwe wetgeving voor buitenlandse spelers. Voor China gebeurde vergelijkbare dingen met Qatar, MLS en daarvoor Rusland (Anzi bijvoorbeeld). Ook daar leken opeens allemaal goede spelers en talenten heen te gaan en uiteindelijk viel de impact mee. Ook dit zal weer doodbloeden. Er gaan nu al geruchten de ronde over gedoe romdom salarissen van Ziyech en Kovacic. Moet zien of dit stand houdt. Uiteindelijk kost dit miljoenen en gaat het minder opleveren.

10 juli 2023 om 14:00

Gevaarlijk hoe precies? Niemand kijkt die wedstrijden, mensen weten niet eens hoe die clubs heten. Volgens mij wordt het gewoon China 2.0.

Hoe meer olie het voetbal infiltreert, hoe meer ik zin krijg om vooral kleinere competities te volgen. Ik kijk bijna uit naar een 3e plek van Feyenoord in de CL, dan kan ik EL potjes kijken. Veel leuker dan de CL. Die profs mogen lekker geld opstrijken in Saoedi Arabie. Ik ga er nooit naar kijken.

10 juli 2023 om 11:31

Maar dat is toch logisch? Iedereen zou toch naar Saudi Arabië gaan als je daar miljoenen kan verdienen pff? In wat voor wereld leven we soms toch..

Ik heb dat trouwens ook. Ik kijk al jaren veel minder champions League dan vroeger. Al zou ik het wel grappig vinden als een Feyenoord dit jaar weet te verrassen tegen de oliedollars.

10 juli 2023 om 11:36

Heel makkelijk te zeggen als je een modaal salaris verdient en waarschijnlijk nooit zo een aanbod zou krijgen. 99 procent hier zou al gaan bij een verdriedubbeling voor hun salaris. Voor 3 jaar lang 6k netto verdienen in plaats van 2k netto.

10 juli 2023 om 11:57

Waarom blijft deze idiote vergelijking terugkomen? Het verschil tussen 2k en 6k is gigantisch op het leven van jan modaal.

Het verschil tussen financieel onafhankelijk zijn, alles hebben wat je hart begeert en teveel geld hebben voor de komende vijf generaties is aanzienlijk kleiner.

Bij het ene kun je je huis sneller afbetalen, bij het andere koop je een aantal auto's of een jacht extra. Hoe meer geld je hebt, hoe kleiner de impact ervan op je leven.

Pleur die hele ...vergelijking er nou eens uit, man.

10 juli 2023 om 17:08

Dat is niet helemaal waar Bundy_sr. Genoeg mensen gaan niet naar een land als SA ook al krijgen ze inderdaad een contractaanbieding waarbij het Nederlandse salaris verbleekt. Nou is dat in dit geval wel bij mensen die al een bovengemiddeld salaris verdienen, maar toch. De 99% die je noemt is een flinke overschatting.

10 juli 2023 om 11:31

Scheelt dat Feyenoord dat ook bijna structureel wordt, dus je hebt denk ik weer geluk dit jaar!

10 juli 2023 om 11:32

3e in de CL zijn ze al een tijdje niet meer geweest hoor

10 juli 2023 om 11:52

Oh las het verkeerd, dacht derde in de competitie zodat ze weer de EL in mogen volgend jaar. Mislukte poging tot grappig doen dus

10 juli 2023 om 12:31

En klopt ook niet, derde in de competitie is voorronde champions league

10 juli 2023 om 11:49

Je bent welkom om wekelijks naar Galatasaray te kijken man haha. Hebben inmiddels best een leuk elftal

10 juli 2023 om 11:54

De tijd dat de Turkse competitie over the hill topspelers opkocht lijkt inderdaad voorbij. Hopelijk komt er voor jullie een mooie opvolger van Arda.

10 juli 2023 om 12:31

Nee hoor, integendeel helaas. Zie Fener dat onlangs wederom een 37-jarige "opa" heeft aangetrokken, genaamd Dzeko.

Turkse bestuurders leren het nooit en zullen het ook nooit leren. Alles is gericht op de korte termijn visie en dit zal zo eeuwig doorgaan. Ze mogen Erdogan op hun blote knieën bedanken dat hij ze alle belastingschulden heeft kwijtgescholden. Immers, alle Turkse topclubs waren op sterven na dood door hun torenhoge schulden veroorzaakt door mismanagement. Een aantal gerenommeerde clubs buiten Istanbul die geen steun van de overheid hebben gekregen zijn zelfs
afgedwaald naar de lagere semi prof divisies of bestaan niet meer.

Heb het al eerder gezegd, zolang het amigo-fenomeen in het land geen plaats maakt voor voetballiefhebbers zal er niets, maar dan ook niets veranderen.

10 juli 2023 om 12:53

Gewoon lekker bij de ED houden kerel! De rest lekker via scorebord en social media/nieuws volgen. Conference League is ook nog leuk omdat er kleine ploegen in zitten (en wij ver komen). Sinds ik dat + (en andere Nederlandse ploegen in Europa) alleen nog maar kijk is voetbal een stuk leuker geworden.

10 juli 2023 om 12:56

Goede voetballers gaan altijd al het geld achterna. Alleen tot een aantal jaar geleden zat dat geld in landen die jij en ik begrijpen met competities die je herkent. Maar het was al heel lang niet zo leuk meer, als je liefhebber bent van wat kleinere clubs, die hun spelers kwijtraken aan kapitaal. Maar op kleinere schaal gebeurt exact hetzelfde in Nederland. Die pyramide krijgt er gewoon een nieuw laagje bij en die zitten in Saoedi-Arabië, Qatar of weet ik veel waar…

10 juli 2023 om 15:44

Juistem. Voor mij hetzelfde, Conference League is by far de leukste om te kijken. CL is alleen voorbestemd voor een poule van 5 teams. Van de EL weet je dat Sevilla deze toch wel gaat winnen, of een grootmacht met een matig seizoen.

8 jaar in de Serie A, kijk ik snap best dat hij beetje uitgekeken is en dus niet perse naar de Italiaanse top wilt, maar zelfs Engeland of Spanje laten schieten? Serieus? Maar goed, 20 mil per jaar, tja hij krijgt nergens überhaupt ook maar de helft. Net als Veratti zal hij nooit z’n volledig Potentie laten zien. En dat is eeuwig zonde, althans voor mij als voetballiefhebber, niet voor hem, die de toekomst van zijn kinderen tot hun pensioen zeker stelt

10 juli 2023 om 12:26

Vind het wel jammer, met Maldini bij Milan zouden ze sowieso voor hem zijn gegaan.

Gewoon 40 miljoen vragen.

tja gauw zakken vullen, dat lijkt het toverwoord, ik geef ze geen ongelijk, maar in de top van europa zijn de salarissen toch ook niet zo heel slecht, en of je nou 4 of 20 mijloen krijgt, werken hoef je daarna toch nooit meer.

10 juli 2023 om 15:01

Krijg ik toch liever 20 miljoen

Ach het volgende beloofde voetballand met eindeloos geld. Net als China een aantal jaren geleden was en spelers als Hulk, Oscar, Carrasco (waaronder grote talenten) en andere grote namen haalden. Jaren ervoor was het Qatar, Rusland en de MLS die dit deden. Wie weet nog dat Anzi miljoenen betaalden voor onder andere Eto'o... Deze plekken zijn tijdelijk en zijn ideale dumpplekken voor uitgerangeerde spelers. ondertussen klinken er al zacht geruchten over gedoe met onderhandelingen. Eens zien hoelang dit het beloofde land zal zijn.

10 juli 2023 om 13:08

Willian ging toen zelfs van Shaktar naar Anzji als een absoluut toptalent als ik me dat goed herinner.

Ik maak me ook niet echt meteen zorgen.

10 juli 2023 om 18:35

En zelfs daarvoor hadden we nog QPR en Malaga die hetzelfde probeerden.

Veerman minimaal 25 miljoen liefst niet verkopen. Kan onder Bosz weer volgende stappen maken.

55 miljoen euro voor Neves 😂 Wel jammer dat Milinkovic-Savic in de bloei van zijn carrière naar de zandbak gaat in plaats van sportief een stap hogerop te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren