Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio wil PSV en Bosz beroven van Veerman: ED weet minimale vraagprijs

Laatste update:

Joey Veerman heeft de interesse gewekt van Lazio, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad na eerdere berichtgeving uit Italië. Maandagavond werd de middenvelder door Gianluca Di Marzio voor het eerst gelinkt aan de nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen. De clubleiding van PSV heeft nog geen officieel bod ontvangen, maar het wordt niet uitgesloten dat dit op korte termijn gebeurt.

Lazio eindigde het afgelopen seizoen knap als tweede achter kampioen Napoli, waardoor de club van trainer Maurizio Sarri in de komende jaargang uitkomt in de Champions League. In de zoektocht naar versterkingen op het middenveld hebben de Romeinen naast Veerman ook Jerdy Schouten, Daniel Boloca (Frosinone), Gedson Fernandes (Besiktas) en Lucas Torreira (Galatasaray) geïdentificeerd. Het zestal is in beeld om als opvolger te dienen van Sergej Milinkovic-Savic.

De Serviër heeft nog een contract tot volgend jaar zomer en kan alleen deze zomer of in de winter nog een som geld opleveren. Lazio lijkt serieus rekening te houden met een vertrek en sorteert alvast voor door onder meer Veerman op het wensenlijstje te plaatsen. In eerste instantie richtte Lazio zijn pijlen op Jorginho. De club lijkt de komst van de Italiaans international echter uit het hoofd te moeten zetten, daar zijn salaris te hoog zou zijn.

Een vertrek van Veerman zou een flinke aderlating zijn voor Peter Bosz, daar de middenvelder door de kersverse hoofdtrainer wordt gezien als een belangrijke pion komend seizoen. PSV zal dan ook niet zonder slag of stoot meewerken aan een vertrek. Eens te meer omdat Veerman nog een contract heeft tot medio 2026. Volgens het Eindhovens Dagblad zetten de Eindhovenaren in op een minimale transfersom van twintig miljoen euro.

Veerman maakte afgelopen zondag zijn debuut in de met 2-3 verloren Nations League-wedstrijd tegen Italië. De middenvelder kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen voor Mats Wieffer en leverde de assist op de treffer van Georginio Wijnaldum. De waarde van Veerman wordt door Transfermarkt geschat op veertien miljoen euro, maar het is dus niet ondenkbaar dat PSV hoger in de boom gaat zitten. Het feit dat hij zich nu officieel Oranje-international mag noemen is voor de Eindhovenaren niet ongunstig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik neem aan dat dit echt een wandelgangen verhaal is. Kan me niet voorstellen dat PSV 20 miljoen wil hebben. Als ze hem echt niet kwijt willen, vraagt PSV echt wel 30 miljoen. Voor Veerman zelf zou het ook beter zijn om nog een jaar te blijven. Naar mijn idee kan hij echt 1 van de topspelers van de ED worden. Daarna vertrekken is voor hem echt beter

20 juni 2023 om 08:00

Eerste wat ik dacht was eigenlijk, 20 miljoen, dat gaat toch niemand betalen

20 juni 2023 om 08:20

Die 20 miljoen zal wel uit de lucht gegrepen zijn. Maar als dit waar is zou dit een hele mooie stap voor Veerman zijn. Die Italianen leren hem wel hoe hij zijn verdedigende taken op moet pakken. En dat Joey goed kan voetballen weten we allemaal. Voor PSV daarentegen lijkt het me een aderlating.

20 juni 2023 om 08:30

Ik zie het hem eigenlijk helemaal niet doen. Hij wordt binnenkort vader, is net aan het aanhaken bij Oranje en kan volgend seizoen bij PSV en misschien zelfs wel CL een belangrijke speler zijn. Het is natuurlijk nooit uit te sluiten maar het zou mij verbazen als hij op dit punt in zijn leven naar Lazio zou gaan.

20 juni 2023 om 08:49

Hij is in ieder geval eigenwijs genoeg om nee te zeggen tegen dit soort aanbiedingen. Ik mag hem daarom ook wel, hij bewandelt zijn eigen pad. Voor zijn ontwikkeling zou het niet slecht zijn deze stap. Maar we zullen het zien.

20 juni 2023 om 08:53

"die 20 miljoen zal wel uit de lucht gegrepen zijn."

Is het ook. Hier wordt gesteld dat PSV een vraagprijs heeft van minstens 20 miljoen. Rik Elfrink schreef het helemaal niet zo stellig, die schreef alleen dat het niet onlogisch zou zijn als PSV meer dan 20 miljoen wil.

20 juni 2023 om 10:33

Veerman kan prima in Italie gaan ballen, maar niet bij Lazio. Dat vind ik zo'n lelijke club.

20 juni 2023 om 12:52

Breaking: Veerman kan niet bij Lazio spelen want dat vindt Psv18 een lelijke club

20 juni 2023 om 13:32

We kunnen lazio beter maar meteen opdoeken. Psv18 heeft gesproken

20 juni 2023 om 10:48



Ik heb het idee dat Veerman niet heel goed in de groep ligt. PSV is hem wellicht wel liever kwijt dan rijk. Volgens mij hebben ze hem zo rond de 6-8 miljoen gekocht.

Begrijp me niet verkeerd het is een goede voetballer maar heeft nare trekjes.



Die zit net in de lift. Waarom dan zo laag inzetten voor een kersvers international?

Ik word hier zo moe van. Vorige artikel: Ajax wil minstens 58 miljoen euro overhouden aan een eventuele verkoop van de veelzijdige verdediger, die in Amsterdam vastligt tot medio 2025.

PSV moet echt véél hoger in de boom gaan zitten.

20 juni 2023 om 08:12

Veerman is twee jaar ouder, heeft geen CL en WK ervaring. Zakte zelfs in de voorronde van dat eerste toernooi behoorlijk door het ijs. Speelt pas 1/2 jaar op het hoogste niveau. Heeft zojuist pas zijn debuut voor Oranje gemaakt. Zijn toch best wat argumenten lijkt me?

20 juni 2023 om 08:19

Daar staat tegenover dat Timber al een seizoen niet laat zien dat hij de ED ontgroeit is, het een hele slechte kopper is (niet echt handig voor een verdediger) en erg afhankelijk is van de spelers om hem heen.
Daarbij levert een speler die het (indirect) het verschil kan maken over het algemeen meer op dan een verdediger.

20 juni 2023 om 08:20

Ik denk dat hier 2 dingen door elkaar lopen. Als Ajax 60 miljoen voor Timber vraagt is dat gewoon een goed signaal, een positie die Ajax zelf heeft afgedwongen. Dat maakt 60 miljoen voor Timber niet opeens marktconform natuurlijk. Tegelijk is 20 miljoen voor Veerman ook weer aan de lage kant. Het een sluit het ander niet uit, waarde en prijs zijn twee totaal verschillende dingen. Overigens, dat Veerman vorig seizoen in de voorronde CL door het ijs zakte ben ik niet helemaal met je eens. Als ik mij goed herinner heeft hij 2x goed gespeeld en 2x matig tot slecht. Daarna ook tegen Arsenal in de EL een hele goede pot gespeeld bijvoorbeeld. Hij kan het echt wel, moet alleen nog stukken constanter worden.

20 juni 2023 om 08:51

Het gaat mij niet zozeer om de speler zelf. Ten eerste weet je helemaal niet of Simons blijft. Dat zou betekenen dat het hele middenveld verdwijnt. Ten tweede ga je nooit het gat met Ajax dichten als daar gelijkwaardige spelers voor het dubbele weggaan.

20 miljoen voor Veerman, ik vind het nogal wat.
Iets zegt mij dat het een typische eredivisie speler is, die niet gaat slagen in een topcompetitie.
Waarom? Het flegmatieke en houding. Al is dat wel verbeterd.
Ik laat me overigens graag verrassen!

20 juni 2023 om 07:59

Juist om die nonchalantere houding heeft Veerman gewoon nog één Eredivisie seizoen nodig om dat er zo veel mogelijk uit te krijgen. Het is al een wereld van verschil vergeleken met toen hij net binnen was namelijk. Aan de bal kun je bijna geen betere speler wensen bij wijze van spreken maar in de omschakeling en qua houding mag er nog een tandje bij. Dan kan PSV volgend jaar echt de hoofdprijs vragen. Niet die 'schamele' 20 miljoen van nu. Zeker gezien de rest van het middenveld vrijwel zeker ook vertrekt en ook van Simons is het niet zeker dat hij blijft.

Kom op zeg. Zelfs 20 miljoen is nog een koopje.
Waar gaat PSV een gelijkwaardige speler halen voor dat geld.

20 juni 2023 om 08:13

Kijk eens naar de uitgaande toptransfers van psv. Vind jij Veerman vergelijkbaar met Gakpo, Memphis en Lozano?

20 juni 2023 om 08:25

@mcsignificant, Memphis is inmiddels alweer een jaar of 8 geleden. Dat kun je natuurlijk nu niet 1 op 1 vergelijken. Gakpo ging voor 45 miljoen meen ik en Lozano voor 40. Uit mijn hoofd. Nou, volgens mij zit er tussen 20 miljoen en 40/45 miljoen nog een hoop spelingsruimte, is het niet? 😅 De vergelijking loopt dus een beetje mank. Sander beweert namelijk niet dat hij voor dat soort bedragen weg moeg gaan, maar alleen dat 20 miljoen een koopje is.

20 juni 2023 om 08:35

mc significant, beetje een rare vergelijking natuurlijk. Je hoeft niet net zo goed te zijn of een betere seizoen gedraaid te hebben als de vorige toptransfers om hetzelfde of vergelijkbaar bedrag te vragen. Kijk nu naar Ajax bijvoorbeeld, zij verwachten 58 miljoen voor Timber, Sanchez (40 miljoen) en Ziyech (40 miljoen) hadden beide een beter seizoen gedraaid dan Timber vorig seizoen, en gaan toch voor beduidend minder weg.

Qua leeftijd en niveau is het een ideale stap durft mister heimwee dit eigenlijk wel aan.

"Niet zonder slag of stoot" en er dan een uitverkoop prijs aan hangen...

Een vertrek van Veerman zou een flinke aderlating zijn voor Peter Bosz, daar de middenvelder door de kersverse hoofdtrainer wordt gezien als een belangrijke pion komend seizoen. PSV zal dan ook niet zonder slag of stoot meewerken aan een vertrek.


Eh….dan werk je toch niet mee? Not for sale at any price, zei ik dan vroeger in Championship Manager

20 juni 2023 om 08:10

Haha ja bijzonder. Niet mee willen werken maar vervolgens wel een (onder) marktconform bedrag van 20 miljoen noemen. Beetje vaag verhaal dus. Als het Madueke achtige bedragen worden kan ik er nog bij in komen. Maar 20 miljoen als minimaal bedrag laat niet zien dat PSV hem absoluut wil houden. Zal vast weer wat genuanceerder liggen allemaal. Het spreekt wel voor PSV dat Stewart en RvN afgelopen maanden nog clashten over Veerman. Ruud zou hem wel willen verkopen terwijl Stewart hem toen blijkbaar als belangrijke speler voor volgend seizoen zag. Kan voor Veerman een belangrijke indicatie zijn om te blijven.

20 juni 2023 om 19:58

Inderdaad. We typisch voor psv. Ze hebben het vaak over belangrijke pionnen en noemen er vervolgens een bedrag bij dat al zo laag is dat je vanaf dat punt alleen nog maar minder kunt ontvangen dan je eigenlijk zou kunnen krijgen.

Gewoon pats; niet te koop. Of gewoon meteen hoog gaan zitten. Dan wordt het ook werken voor de tegenpartij. Nu lachen ze spreekwoordelijke .. uit de broek.

Het is mij ook te stil rondom psv, de headliner van vandaag was dat Baumgartl z’n kans wil pakken. Daar wordt ik blij van.

20 is geen onaardig bedrag, maar als hij blijft en met PSV de CL ingaat en daar enigszins wat laat zien (en wellicht ook een echte gooi naar de titel) houd je er volgend jaar minstens 30 aan over. Alsnog dan een 2-jarig contract. Dus zie hem graag blijven. Ook omdat Sangare en Guti waarschijnlijk weggaan. Een heel nieuw middenveld is wel wat veel, aangezien ook vrijwel de gehele verdediging en aanval gerenoveerd moet worden.

Lijkt me Sterk dat ze 20M gaan vragen voor Veerman en zelf naar spelers kijken van tussen de 10 en 15M. Verder is Veerman in de huidige markt meer waard. Mocht dit toch echt kloppen en ze vragen dit bedrag, stuur ik direct een open sollicitatie naar PSV. Dan kan er in ieder geval op een juiste manier onderhandeld worden voor ze

Veerman kan goed voetballen. Ik denk niet dat ie t gaat halen en kan bijbenen in italie.

Zie in hem eigenlijk wel een typische serie A speler. Lekker het spel verdelen vanuit achter. Voor mijn gevoel wint de Serie A ook weer aan terrein en is het momenteel misschien wel de leukste topcompetitie qua spanning bovenin. Zou mooi zijn als hij mee kan groeien.

20 miljoen is natuurlijk zelfs als openingsbod aan de lge kant.

Ik hoop dat Veerman nog een jaar wilt knallen bij PSV en als een sterspeler via de voordeur wilt vertrekken. Eigenlijk vind ik Lazio niet eens zo'n gekke stap. Lekker twee jaar in Rome voetballen en daarna weer een mooie stap maken naar bijvoorbeeld een Inter Milan. 20 miljoen lijkt mij trouwens veels te weinig voor Veerman. Heerenveen heeft nog een forse doorverkooppercentage, als PSV echt wat aan hem wilt verdienen moeten ze veel hoger gaan zitten.

20 miljoen voor Veerman is van de ene kant een mooi bedrag, maar ik zou hem als PSV zijnde voor dit bedrag niet weg doen. Zeker onder Bosz verwacht ik een hele belangrijke rol voor hem weggelegd bij PSV.

Veerman moet niet hetzelfde pad als de Roon, Schouten en Koopmeiners bewandelen en naar de Serie A vertrekken. Veerman is echt een type dat in de Bundesliga of La Liga thuis hoort. Zou een Sevilla, Villarreal, Dortmund etc in de toekomst een goede vervolg stap vinden voor hem.

20 juni 2023 om 15:48

Er zit nog rek in Veerman. Hem verkopen zou uberhaupt niet verstandig zijn en van Veerman z'n kant is een vertrek ook niet slim. Eerst sterkhouder bij PSV worden. Een speler als Veerman rendeert sowieso beter bij een coach als Bosz. Daar is de visie van Bosz toch een beetje op gebaseerd. Spelers die dingen zien die anderen niet zien en de technische kwaliteiten hebben om ze goed uit te voeren. Veerman kan nog wel wat verbeteren en dat kan het beste bij PSV waar hij inmiddels een vaste plek heeft.

Het is dat het mentaal een beetje een watje is. Maar qua kwaliteiten vind ik hem echt de beste middenvelder die er afgelopen seizoen rondliep op het middenveld in de Eredivisie. Heeft een prima schot. En als spelverdeler zoekt hij constant de oplossing naar voren, is niet bang een steekbal te geven. Vond hem tegen Italië daarmee de tweede helft ook een van de spaarzame hoogtepuntjes.

Ook pas 24 jaar oud. Vind 20 miljoen niet zo'n rare prijs. Of je het als kopende club moet betalen. Tja, het blijft toch een risico wanneer meneer bij ene club als Lazio een serieuze concurrent op het middenveld zou hebben. Moet je maar zien hoe, en of, hij zich aan kan passen.

PSV en niet de hoofdprijs voor spelers vragen. Classic duo.

Bedrag is wel heel erg laag en lijkt me ook nog geen capabele vervanger van Savic.

We hebben Kökcu echt voor een appel en ei verkocht.

20 juni 2023 om 12:45

Enigszins heb je gelijk. Anderszins heeft dat totaal niks met dit artikel te maken. Altijd overal maar feyenoord bij betrekken🤪
Maar nu even serieus, feyenoord heeft gewoon nog een iets andere staat van dienst in de voetbalwereld dan psv. Feyenoord is goed op weg maar zal toch echt nog een paar seizoenen een goed europees niveau moeten halen voordat de prijzen flink omhoog kunnen. Daarbij helpt het natuurlijk ook niet dat de transfer van kokcu zo vroeg in de voorbereiding heeft plaatsgevonden en dat kokcu al heel snel heeft aangegeven graag naar benfica te willen. Dat doet echt af aan je onderhandelingspositie

Dit zou niet verstandig zijn. Je moet maar afwachten waar Lazio komend seizoen eindigt. Die zijn nooit heel lang consistent. Dat geldt natuurlijk ook min of meer voor PSV nu Feyenoord zich weer bovenin gemeld heeft en ook naar Ajax moet kijken, maar Veerman zit er nog maar anderhalf jaar en speelde pas in de tweede seizoenshelft goed. Wordt gewoon eerst eens sterkhouder van PSV, doe ervaring op met Europees voetbal en Oranje. Dan kom je ook beter binnen bij de volgende werkgever. Die is echt nog niet uitgeleerd bij PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren