Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Hilal versterkt zich officieel voor 40 miljoen euro met derde grote aankoop

Laatste update:

Sergej Milinkovic-Savic laat Lazio definitief achter zich. Al-Hilal meldt via de officiële kanalen dat de transfer van de Serviër rond is. Dinsdag maakte transfermarktexpert Fabrizio Romano al bekend dat de Saudi's een transfersom van veertig miljoen euro overeenkwamen met Lazio. Milinkovic-Savic zelf was al persoonlijk akkoord met Al-Hilal en heeft nu ook de medische keuring doorstaan.

Milinkovic-Savic gaat in Riyad jaarlijks twintig miljoen euro opstrijken, wist La Repubblica maandag al te melden. De 43-voudig Servisch international was een belangrijke pion op het middenveld van Lazio, maar die club ging vanwege zijn tot medio 2024 aflopende contract akkoord met een verkoop. De benodigde documenten werden dinsdag door beide clubs klaargemaakt en dat is zonder problemen verlopen. Milinkovic-Savic heeft na een succesvolle medische keuring zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

SMS kwam in augustus 2015 over van KRC Genk, dat toentertijd twaalf miljoen euro ontving. De Oost-Europeaan bleek dat geld dubbel en dwars waard, daar hij liefst 341 officiële duels afwerkte voor le Aquile. Daarin was hij goed voor 69 doelpunten en 59 assists. Gedurende zijn tijd in Stadio Olimpico werd Milinkovic-Savic vaak in verband gebracht met een transfer, die er nooit kwam. Deze zomer toonde Juventus interesse, maar de topclub uit Turijn pakte niet door.

Bij Al-Hilal wordt Milinkovic-Savic teamgenoot van onder meer Kalidou Koulibaly en Rúben Neves, die eerder al voor flinke bedragen werden opgepikt in de Premier League. Koulibaly kwam voor 23 miljoen euro over van Chelsea, terwijl Neves met zijn transfer van 55 miljoen euro als recordtransfer de boeken in ging. Al-Hilal eindigde in het afgelopen seizoen op de derde plaats in de Saudi Pro League. De nieuwe club van Milinkovic-Savic werd tot dusver 18 keer kampioen van Saudi-Arabië.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dat hij niet behouden blijft voor de serie A. Jammer dat zulke spelers ook nu al daarheen gaan. Hopelijk dat het niet uit de hand gaat lopen. Gelukkig is er nog wel een regel kwa buitenlandse spelers. Zodat ze niet oneindig zulke bedragen kunnen geven kwa salaris.

13 juli 2023 om 08:39

Ik vind het onbegrijpelijk dat er geen club in de PL 40 miljoen voor hem wilde betalen. Al jarenlang (één van de) beste middenvelders van de competitie. Hij had niet misstaan in plaats van Mount bij United.

13 juli 2023 om 10:44

Zeker mee eens, topspeler die een mooie club had verdiend. Alleen niemand gaat hem 20 miljoen per jaar geven natuurlijk. Maar had haast iedereen beter gemaakt in de meeste competities.

Nou daar gaat je sportieve carrière. Hij kan wel verdrietig zijn met een aanzienlijk bedrag aan zakgeld. Spijtig.Jammer dat hij nooit de stap naar United heeft kunnen maken, maar ik geef United volledig gelijk om niet akkoord te gaan met de destijds gevraagde prijs. Heeft United trouwens deels aan zich zelf te wijten, aangezien ze altijd te veel hebben betaald voor spelers en dus clubs denken dat ze meer kunnen krijgen voor hun speler.

11 juli 2023 om 19:39

Zijn sportieve carriere kan ook zo over zijn als hij een verkeerde blessure oploopt.

Nu gaat hij heel veel verdienen. Ik België zal hij niet al te veel verdiend hebben en te lang in Italië gebleven (geen stappen gemaakt qua clubs).

Saoudi is cooking 🧑‍🍳 competitie wordt steeds aantrekkelijker!

11 juli 2023 om 19:29

Valt tegen, elke team heeft er gewoon 7 koekenbakkers uit eigen land in staan. Een paar goede spelers maken het nog geen top team.

11 juli 2023 om 19:31

De lokale spelers zijn zo slecht niet, afgelopen wk deden ze het ook al goed…

11 juli 2023 om 19:34

Veel te slecht in ieder geval om internationale aandacht te trekken. Anders hadden ze die honderden miljoenen niet nodig om uit te geven. In 1994 deden ze het ook leuk op het WK, maar goed, genoeg Afrikaanse landen die ook zo goed of beter gepresteerd hebben. Toch ken ik maar verdomd weinig TP Mazembe fans in Europa.

11 juli 2023 om 20:08

Dit is de beginfase schatje, als nu al dit soort spelers daarheen gaan. Laat staan wat we dan over 10 jaar zien.

11 juli 2023 om 20:20

Ik kan je op een presenteerblaadje geven wat je daar over tien jaar gaat zien, lieverd. En het stelt niet veel voor.

11 juli 2023 om 21:16

In Rusland deden ze het zelfde, hoelang hebben zij het kunnen volhouden daar?

11 juli 2023 om 21:54

Hou toch op, omdat ze een keertje wonnen van Argentinie?

11 juli 2023 om 22:44

Over 10 jaar is het WK bod van Saudi-Arabie voorbij dus dan zal het hun reet roesten wat er met de competitie gebeurd. Overheid zal niet meer financiëren en dan zal hetzelfde gebeuren als in China.

11 juli 2023 om 23:30

Jaap-pieter, ze hebben het wk bid ingetrokken. Dus je reactie kan 'toedeledokie' de prullenbak in

11 juli 2023 om 23:43

Ze richten zich nu op 2034. 2030 werd een redelijk onmogelijke missie omdat het gezamenlijke bod van Spanje, Marokko en Portugal erg populair was én omdat Griekenland het niet meer samen wou organiseren. 2034 is beter haalbaar en daarom is er besloten om terug te trekken. Het aantrekken van spelers gaat echter wel door om de competitie te verbeteren totdat ze het WK mogen organiseren.
Doe eerst maar eens je research voordat je mensen met je denigrerende toon aan gaat spreken.

11 juli 2023 om 23:54

Was niet denigrerend bedoeld, al snap ik dat t zo overkwam. Ik dacht ik gooi er ff een leuke jiskefet quote uit, zo laat op de avond. Maar als ze echt elf jaar lang topspelers willen gaan halen, dan kan t nog best eens een interessante competitie worden btw

12 juli 2023 om 00:17

In dat geval, mijn excuses.
Ze hoeven niet tot 2034 topspelers te halen. In 2027 wordt de locatie voor het WK gekozen. Ik denk niet dat de overheid dan nog de Ronaldo's en Benzema's van deze wereld gaat halen voor 200M per jaar. Het niet kunnen meedoen aan competities zoals de CL en het lagere algemene niveau (naast de toppers zijn de spelers niveau KKD) zal niet heel erg aantrekkelijk zijn als de lonen omlaag gaan. Ook staat het de jeugd in de weg. Alleen maar redenen waarom deze ontwikkeling in een jaar of 5-8 weer verdwenen is.

12 juli 2023 om 21:37

Ik denk dat de reden dat de goede spelers niet naar Europa trekken is simpelweg omdat ze nooit zo goed betaald zullen krijgen als in eigen land. Hoe dan ook zal het niveau wel omhoog gaan door het aantrekken van al deze spelers, maar denk dat ze 1 ding niet kunnen kopen en dat is de aandacht van het Europese publiek. Overigens wordt voetbal wel echt gepassioneerd beleefd daar

Van alle transfers die kant op eigenlijk de eerste waarvan je kunt zeggen dat het knap is om 'm vast te leggen. En zelfs dan hebben ze nog 20 miljoen per jaar nodig gehad.

Ik zie in SA niets meer dan het nieuwe Rusland of China. Die hebben eerder hetzelfde gedaan voor flink wat geld. Ook zij kregen spelers als Hulk en Carrasco aan zich gebonden door gigantisch veel te bieden.

11 juli 2023 om 19:45

Waarom knap? Deze man wordt al jaren naar topclubs toegeschreven maar het is er nooit van gekomen, ik vraag mij dan toch af waarom?

Ik heb hem ook een aantal keer zien voetballen, zowel bij Lazio als Servie, maar zo veel is het toch niet? Een boomlange middenvelder, die redelijk kan voetballen en fysiek sterk is, maar de enorme hype heeft die in mijn ogen nooit waar gemaakt.

11 juli 2023 om 20:31

Ik vind SMS wel echt een topspeler hoor. Inderdaad fysiek een beest maar toch aan de bal ook goed, goeie trap/afstandsschot, dribbel is oké voor z’n lange gozer. Had bij Udt, Arsenal, Tottenham, Chelsea bijvoorbeeld zeker een basisplaats gehad.

Gigantisch zonde zeg... die jongen moet al 3 jaar lang de stap maken naar de top, maar ze hanteren steeds een prijs van 100 miljoen. Nu vertrekt die voor het 3rde naar de zandbak.
Prima hoor als mensen hier enthousiast van worden, maar ik vind het niks. Hier in Amerika heb je ook een aantal ster spelers, maar ik zet er nooit de tv voor aan en dat ga ik met SA ook niet doen.

11 juli 2023 om 19:43

Prima dat jij niet kijkt, maar waarschijnlijk wel honderden miljoenen mensen (voornamelijk uit Azië en Afrika).

Voor mensen uit SA en omgeving natuurlijk prachtig dat dit soort namen ook komen. Kennen ze alleen van de tv en nu mogelijk om van dichtbij te zien (ook tijdens de Aziatische CL).

Dus weet dat de wereld groter is dan alleen Binny.

Verder eens, zonde dat dese man niet eerder stap had gezet naar topclub. Had hem jaren geleden wel graag bij Real gezien.

11 juli 2023 om 19:51

Alles klopt aan je commentaar, maar die laatste zin heeft alles te niet gedaan.. hoe kom je er bij.. ook nog tijdens KCM..

Prima speler voor SA, nooit echt wereld top geweest, zeer gehypte speler.

11 juli 2023 om 19:56

Dat zeg ik ook Mrkrillin, prima dat anderen wel willen kijken. Ik niet, heb er geen interesse in. Er hebben ook 100en miljoenen interesse in Cricket inclusie mijn schoonvader, maar het interesseert mij niet, vooral omdat ze echt niet met dezelfde intensiteit gaan ballen. Ik vind het gewoon jammer dat bepaalde spelers niet in de beste competities zullen spelen, maar naar SA gaan. Dat vind jij dus eigenlijk ook...

11 juli 2023 om 20:13

Ik denk dat er niet veel mensen uit azie en afrika zullen kijken. Daar zijn de pl, primera, en cl ook gewoon de standaard.
En er gaat waarschijnlijk weinig sfeer zijn in de stadions, en ook weinig intensiteit of het veld. Dat zijn wel aannames hoor, maar ik denk niet dat die mannen die daarheen gaan nog heel veel sportieve ambities hebben. En andere sport-evenementen zijn vrij sfeerloos. F1 is echt om te huilen daar.

Groot gelijk, minder intensief en het 2/3/4 dubbele verdienen

Ik weet dat er gaten zitten in de regels, en dat ze er toch wel mee weg komen. Maar was het niet zo, dat een club niet meer mag uitgeven dan dat er aan inkomsten (sponsordeals en de rest) binnenkomt? Deze clubs hebben in een jaar de begroting in een keer 1000 of 2000 procent opgekrikt? Oliegeld... Kan de NAM FC Groningen niet overkopen en hetzelfde doen?

11 juli 2023 om 20:14

Doel je op FFP? Dat is een plan van Uefa, daar valt SA niet onder.

Blijft toch een opmerkelijke ontwikkeling dat steeds meer spelers die eigenlijk nog lang niet uitgerangeerd zijn, kiezen voor een avontuur in Saudi Arabië. Wordt toch langzaam maar zeker een aantrekkelijke competitie om te volgen. Zeker als transfers als deze zich blijven voortzetten.

Qatar heeft het gedaan, China heeft het gedaan en nu doet Saudi-Arabie weer hetzelfde. Met veel geld smijten maar populariteit score is met 0 opgeschoten.

Sportieve prestige kan je niet kopen. Hoeveel geld ze er ook tegen aan gooien om grote namen te halen, het blijft maar een tijdelijke hype. Voetbal is groter dan die enkele namen. De Europese competities en clubs blijft de voetbalwalhala. Champions League blijft de ultieme prijs. Wat de clubs in Saudi Arabie doen is sowieso op de lange termijn niet houdbaar. Ook al kunnen ze nu geld uitgeven als water, een heel selectie een salaris bieden van 200+ miljoen per jaar en dat dan over een langdurig periode zal ook de clubs daar uiteindelijk niet behapbaar zijn, zeker als er geen inkomsten gegenereerd worden.

11 juli 2023 om 20:21

Ryjuu, prima reactie van je, echter zal oliegeld echt niet zo snel opraken. Er is nog genoeg olie waar ze zeker nog 100 jaar mee kunnen verdienen.

11 juli 2023 om 20:32

Ik zeg niet dat het oliegeld opraak, maar dat ze in Saudi-Arabie wel nog andere belangrijkere dingen zijn om in te investeren dan in het amusementwaarde van voetbal. Zeker als je op de lange termijn er weinig voor terug krijgt. Zoals ik het zie probeert Saudi-Arabie zich middels sportwashing een beter imago te krijgen. Alleen ik zie dat niet zo snel gebeuren. Zoals ik zei, het blijft een kortstondige hype. Voetballiefhebbers over de wereld staan nu echt niet in de rij om een voetbalwedstrijd te bezoeken in Saudi-Arabie omdat Cristiano Ronaldo daar speelt. Of de vraag naar de SA league zal echt niet buiten de diehard fans opeens enorm omhoog geschoten zijn.

En als ze dat eenmaal doorhebben dan zal dat smijten met geld ook langzaam weer afnemen.

12 juli 2023 om 09:43

Het gaat er ook niet om of mensen daar in het stadion zitten, maar er wordt wereldwijd wel 100x meer gekeken naar de competitie alleen al door Ronaldo. Met al deze spelers erbij gaat dit alleen maar meer worden.

voor de europese clubs is het wel lekker, van die gekke zandbak clubs die ff miljoenen neerleggen voor je speler. zonder gekke constructies, gewoon een zak met geld.

leuk voor de mensen die deze competitie volgen, jammer genoeg is het niks en wordt het niks.
je zit te kijken naar vedettes, vaak over the hill, die het allemaal wel prima vinden.
staan opeens op het veld met 6-7 halve amateurs.. daar wordt je echt niet vrolijk van.

en voor de mensen die nu opeens zeggen dat deze competitie wat voorstelt, kijk aub een keer een wedstrijd. het is rennen en vliegen, bijna geen tactisch vernuft. het is echt het jeugd voetbal wat je hier soms in nederland ziet, alle ballen op de beste speler en hopen dat ie er wat van maakt.

na china krijgen we nu dus de SA waar wat toppers heen gaan, vooral heel leuk dat ze een pak met geld binnenhalen. verder denk ik niet dat het veel gaat worden omdat ze niet in de europese competities aanwezig zijn. dus het stelt geen drol voor.
misschien dat ze weer eens een aziatische CL kunnen winnen, maar zelfs daar zie ik nog de Zuid-koreaanse en japanse teams nog wel van die SA teams winnen.

En weer een grote naam die goed mee had gekund bij de Europese top!! wanneer houdt dit op?

Gaan nu toch echt spelers naartoe die nog niet ''uitgerangeerd'' zijn. Deze speler, Neves, Kante, Ziyech. Wordt toch een aantrekkelijke competitie zo.

De vergelijking met China snap ik niet goed. Daar gingen spelers heen als Hulk, Oscar en Carrasco, die het net niet waren. Ik zie naar Sa toch veel grotere spelers vertrekken inclusief een van de beste ooit en de beroemdste speler ter wereld Ronaldo en huidig ballon d'or winnaar Benzema, vind ik toch een aardig verschil. Ben benieuwd waar dit eindigt, want ik zie dit soort spelers toch liever in Europa.

12 juli 2023 om 13:19

Ik ben het met je eens dat dit met zulke spelers nog niet eerder is voorgekomen. China heeft in het verleden inderdaad geen spelers van het kaliber Ronaldo, Kante, Benzema kunnen aantrekken. Het voordeel wat SA heeft is natuurlijk het geloof voor voetballers die moslim zijn. Daardoor hebben deze spelers eerder een binding met de cultuur dan voorheen de Chinese cultuur. Daarnaast is SA kapitaalkrachtiger bezig met het aantrekken van spelers. de bedragen die nu worden betaald zijn astronomisch. Een Graziano Pelle kreeg voorheen in China iets van 15 miljoen-20miljoen per jaar. Nu worden er contracten uitgegeven van boven de 100en miljoenen. echt absurd en simpelweg niet te weigeren voor spelers.

12 juli 2023 om 16:03

Larie. Benzema(wordt over een paar maanden 36) en Cristiano(38) zitten in de nadagen van hun carriere. Kanté(32) is jonger, maar al jaren veelal geblesseerd. Heeft afgelopen seizoen slechts negen wedstrijden gespeeld.

China heeft Braziliaanse internationals in huis gehaald zoals Paulinho en Hulk die op dat moment ook nog een stuk jonger waren.

En je realiseert je toch wel dat de voetballer waar het hierin over gaat ook een jaarsalaris krijgt van 20 miljoen? Zoals jij aangeeft dat Pelle kreeg, jaren terug. Nog voor de zieke inflatie.

Waar je wel gelijk in hebt, is dat er ook veel getrokken wordt aan islamitische spelers.

12 juli 2023 om 17:36

Maar een Benzema, Kante en Ronaldo zijn in alles betere en grotere spelers dan de spelers die toen naar China gingen. Volgens mij waren alleen Tevez en in mindere mate Carrasco (oud)wereldspelers die daar gespeeld heeft. En Tevez had maar één pot gespeeld ofzo toen. Verder had je Fellaini, Oscar, Witsel en wat trainers.

13 juli 2023 om 00:26

Vanwege hun verleden, ja. Daar houdt het wel op. Prima speler, over hun hoogtepunt. In sommige gevallen zelfs ver over hun hoogtepunt. Terwijl andere internationals hun hoogtepunt daar gingen beleven. Hun drijfveer was dezelfde als de over the hill spelers die nu gaan.

Op dezelfde manier kunnen we zeggen dat Zlatan naar de VS is gegaan en het is niet alsof men over de wereld massaal de MLS is gaan volgen. Hooguit wat hoogtepunten en nieuwsberichten op een generieke nieuwssite als VZ.

De overige spelers die jij noemt zijn in naam niet zo heel veel minder dan Kante.

Waarom heeft deze speler nooit de stap gemaakt naar een absolute top club? Ik heb hem zelf niet vaak zien spelen maar zijn statistieken voor een middenvelder zijn uitstekend (veel doelpunten en assists elk seizoen) en in FM en Fifa is het ook een hele goede speler.

Prima als 35+ers er heen gaan hoor maar als dit soort spelers (zelfde als bijvoorbeeld Neves) die gewoon in topcompetities goed doen en in hun prime zitten nu ook gaan, dan is voor mij de lol er wel van af. 0 ambitie bij deze jongens jammer.

Tuurlijk word je salaris ver 5 voudigd maar het is niet dat die anders geen multi miljonair was.

VZ loopt de website ook zwaar te spammen de laatste tijd. Elke dag hetzelfde bericht met een andere titel. "Speler x gaat vertrekken, laat achter zich, het is definitief, maar nu is het echt hoor..."

Snap niet dat Liverpool zich niet heeft gemeld voor 40M.

Dit is de 1e speler die gaat waarvan ik het zonde vind. Had altijd verwacht dat hij de echte top nog zou halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren