Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gooit deur naar vertrek Madueke níét dicht; ED weet prijskaartje

Laatste update:

PSV gooit de deur naar een winters vertrek van zijn smaakmaker niet helemaal dicht. De Eindhovenaren zijn bereid Noni Madueke te verkopen, mits er een 'Gakpo-achtig bedrag' van tussen de 40 en 45 miljoen euro op tafel komt. Volgens The Times staat de vleugelspits in de geruime belangstelling van Chelsea, dat echter twijfelt om de hoofdprijs te betalen.

Ruud van Nistelrooij beloofde onlangs dat er na Cody Gakpo geen sleutelspelers meer zouden vertrekken uit het Philips Stadion. De beleidsbepalers binnen de club zijn echter overeengekomen dat een exit van Madueke toch mogelijk is, mits de absolute hoofdprijs op tafel komt. PSV ziet het bedrag van tussen de 40 tot 45 miljoen euro in eerste instantie als afschrikmanoeuvre, maar als een geïnteresseerde club daarbij in de buurt komt is het bereid te onderhandelen over een miljoen of wat lager.

Het maakt een transfer naar Chelsea echter een stuk minder reëel. De Londenaren smachten naar aanvallende versterkingen, maar twijfelen over het doen van een topbod. Wat ze zou kunnen overhalen, is het feit dat Madueke in Engeland geldt als home-grown player. In de Premier League mag er maar een x aantal buitenlanders worden opgesteld, waaraan de geboren Engelsman echter niet toevoegt. João Félix, die onlangs al werd gehuurd van Atlético Madrid, doet dat wél.

Madueke kwam in 2018 over vanuit de jeugd van Tottenham Hotspur en speelde sindsdien 79 wedstrijden voor de Eindhovense club. Vanwege een lange lijst aan spierblessures kwam de rechtsbuiten vooralsnog niet verder dan twintig doelpunten en veertien assists over alle competities. Madueke won met PSV twee keer de Johan Cruijff Schaal en veroverde eenmaal de TOTO KNVB Beker.

Zie jij Noni Madueke deze winter nog vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit bedrag is echt te lachwekkend voor woorden. Wat heeft deze jongen, buiten continue in de lappenmand liggen, nou bewezen?

13 januari 2023 om 12:33

Dat is een beetje het principe van een vraagprijs he. Die is niet altijd marktconform.........

13 januari 2023 om 12:35

Ja totaal onrealistische vraagprijs van PSV, maar dat zijn we inmiddels wel gewend. Chelsea is echt compleet de weg kwijt als ze hiermee akkoord gaan.

13 januari 2023 om 12:36

Sterker nog ik kan weinig partijen die een vraagprijs onder de marktprijs vaststellen. Nu ik erover nadenk ik ken geen enkel voorbeeld.

13 januari 2023 om 12:37



@arie wat zijn we gewend? Want het is natuurlijk niet alleen PSV die zich daar schuldig aan maakt. Ajax doet dit ook, of Heerenveen: is 10 miljoen voor Noppert dan wel realistisch, wat te denken van Benfica?

13 januari 2023 om 12:38

@Arie, dus je bent boos dat PSV een onrealistische vraagprijs hanteert voor een speler die ze liever niet kwijtwillen? Gaat het verder wel goed? 😅

13 januari 2023 om 12:40

PSV verkoopt spelers toch juist bijna nooit voor teveel geld? Zo houd je 'm of binnen of zorg je dat je een stuk teveel krijgt. Denk dat PSV hem in principe ook niet kwijt wil. Maar over bewijzen gesproken: als hij zich voor 40% bewezen heeft van wat Antony bewezen heeft, is hij het dan wel waard?

13 januari 2023 om 12:44

Arie jij bent compleet de weg kwijt als je denkt dat PSV zijn 2e basis vleugelspeler voor een habbekrats in de winter verkoopt als ze Gakpo al kwijt zijn. Wat denk je zelf van een Antony voor 100 of een Alvarez die minimaal 45 op moet brengen.

Vervelende en kleinzielige opmerking, maar dat zal wel tekenend zijn voor jou als persoon.

ON: Lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat Chelsea 40 mil + zal betalen, maar na Gakpo ook nog een Madueke kwijt raken zorgt direct voor een rode streep onder de titelkansen dit jaar. Madueke met vlagen een heerlijke speler die bij een goede ontwikkeling potentieel niks onder doet voor een Gakpo of Antony imo. Hopen dat de blessures wegblijven en hij kan laten zien waarvan we allemaal weten dat hij het heeft.

13 januari 2023 om 12:45

Deed Ajax niet precies hetzelfde met Antony? We willen hem niet verkopen, maar als er een club écht zo gek is om 100 mln te lappen dan willen we er over nadenken.

13 januari 2023 om 12:51

Ben het met je eens, je moet je poot nu stijf houden, Madueke is een waardig vervanger van Gakpo. Als je ook die nog verliest, dan worden je titelkansen erg klein. Maar om dan in dezelfde prijscategorie te gaan zitten als Gakpo lijkt me nogal vreemd. Madueke is in mijn ogen een miljoen of 15-20 waard, maar zal waarschijnlijk door zn nationaliteit het dubbele kunnen opleveren.

13 januari 2023 om 13:04

Arie ben je al aan je vrijmibo begonnen? Als je een speler niet kwijt wilt dan kan je toch uitspreken ‘hij gaat niet verkocht worden of er komen Gakpo achtige bedragen op tafel’? Of lig je ook nog iedere nacht wakker omdat United een niet marktconform bedrag heeft uitgegeven aan Antony? Offff is dat wel goed omdat het naar je clubje is gegaan?!

13 januari 2023 om 13:09

@vitesseasr Ik denk dat je best in dezelfde prijsklasse mag gaan zitten. Gakpo had 60+ op moeten leveren, maar omdat PSV het geld direct nodig had en Liverpool bereid was direct het hele bedrag te betalen is er een akkoord gekomen. PSV heeft geen geld meer nodig nu, willen hun 2e beste buitenspeler niet kwijtraken, Noni heeft potentie de beste buitenspeler van de eredivisie te worden en heeft de Engels nationaliteit. Logische gevolg dat er 40+ gevraagd wordt.

13 januari 2023 om 13:10

Eindtovenaar

Ik ben het eens met Psv, daarentegen zie ik hier ook ontzettend veel berichten dat Antony het niet waard is etc. Het blijkt wel geoorloofd te zijn wanneer het om hem gaat.

13 januari 2023 om 13:13

Hahaha, dat arie dat durft te zeggen terwijl zijn club het standaard doet...

13 januari 2023 om 13:19

Antony is toch een heel ander verhaal, man man man. Die had zich op Europees niveau al bewezen terwijl Madueke zichzelf nog niet eens weet te onderscheiden in de Eredivisie.

13 januari 2023 om 13:28

Is het niet tijd om te stoppen met alles met Antony te vergelijken? United geeft zelf toe teveel te hebben betaald door omstandigheden.

Nu geldt voor Chelsea hetzelfde; club in paniek, moet iemand bij en er is geld genoeg. Het is niet meer kijken naar wat spelers waard zijn maar wat de gek ervoor geeft, en geef de verkopende clubs is ongelijk.

13 januari 2023 om 13:31

@Arie_AFCA, "terwijl Madueke zichzelf nog niet eens weet te onderscheiden in de Eredivisie". Madueke haalt gemiddeld (104 minuten per g/a) betere cijfers dan Antony (115 minuten per g/a) in de Eredivisie. Waarmee ik overigens niet zeg dat Madueke beter is dan Antony maar jij roept ook maar wat. Maar even los daarvan: waarom ben je nou zo boos? Omdat PSV (waar je overduidelijk niks mee hebt) een onrealistische vraagprijs zou bepalen voor een speler die ze niet kwijt willen? Triggert je dat echt zo dat je helemaal geirriteerd wordt? Er is niet eens een bod gedaan, er wordt gewoon een bedrag genoemd dat PSV zou willen om andere clubs af te schrikken. En jij raakt helemaal over de zeik. Dat is niet goed hoor.

13 januari 2023 om 13:42

Fossen, de man is een groot talent hoor, begrijp me niet verkeerd, maar hij is constant geblesseerd... Dit seizoen tot nu toe 4 competitiewedstrijden, vorig seizoen 18. Dat is net meer dan de helft, en dan heeft hij ook nog aardig vaak geen 90 minuten gespeeld. Overigens zijn die cijfers redelijk beïnvloedbaar. Antony had vaak 2 man op zich, terwijl de betere aanvaller bij PSV aan de andere kant stont waardoor Madueke geen dubbele dekking had. Daarnaast had hij veel minder minuten en vaker als invaller de laatste minuten, als de directe tegenstander kapot was. Die twee kan je lastig vergelijken.

Hoe dan ook, het is Psv's goed recht om het niet kwijt te willen. Als hij een seizoen heel blijft kan hij die 45 miljoen echt wel opleveren, t is een gigantisch talent...

13 januari 2023 om 13:50

@chrissie23, daarom dat PSV toch ook zo'n absurd bedrag vraagt? Je kan niet je twee beste aanvallers in een winterse transferperiode verkopen, tenzij het je een smak geld oplevert die je anders mogelijk nooit gaat krijgen. Laten we stellen dat Gakpo marktconform was, dat is Madueke absoluut niet maar wat moet je dan? Nu verkopen zeg je eigenlijk dat je geen ambitie hebt als club, als het bedrag dusdanig laag is in ieder geval.

Met dat absurde bedrag kan je namelijk (indien de scouting goed geregeld is, waar ik zeer ernstige twijfels bij heb) twee waardige vervangers halen die er net zo goed als Madueke direct staan.

Als hij zijn potentie waar maakt is 45 miljoen achteraf een schijntje, gezien zijn nationaliteit. Maar met zijn blessuregevoeligheid zou ik het nu ook direct aannemen hoor.

13 januari 2023 om 13:53

Correctie, Chelsea is al de weg kwijt. Die hebben in 2,5 jaar tijd meer dan 700 miljoen uitgegeven aan bijna allemaal middelmaat.

13 januari 2023 om 13:58

@chrissie, ik ben hier niet namens de Madueke fan club ofzo he haha. Ik ga alleen in op wat er gestelt wordt.

13 januari 2023 om 14:00

@arie_afca - Je doet nogal gefrustreerd en dat terwijl jouw club het dubbele van de hoofdprijs voor Antony vroeg. Lekker hypocriet. Probeer je het vervolgens nog goed te praten met vage redenen waarom 100 miljoen wel verantwoord zou zijn. Veel subjectiever kun je niet zijn...

13 januari 2023 om 14:03

Wat een vreemde reactie. Hij heeft toch gewoon een contract bij PSV? Ze mogen toch vragen wat ze willen?

13 januari 2023 om 14:22

Gewend van PSV of in het algemeen? Neem aan dat laatste, want €50M voor Alvarez vragen en - het toppunt - €100m voor Antony is niet minder lachwekkend toch?

13 januari 2023 om 14:48

Ajax mbt veltman, vermeer etc. Maar dat zijn wel altijd iets oudere spelers waar weinig doorgroeipotentie inzit die een transfer worden gegund.

13 januari 2023 om 16:40

Arie, je voert als reden dat Anthony en Madueke niet te vergelijken zijn aan dat Anthony meer heeft bewezen. Echter was de vraagprijs van Ajax ook 2 keer zo hoog. Zet die bril af en wees realistisch. In beide gevallen wordt er veel te veel geld gevraagd omdat ze de speler niet kwijt willen. Mocht er een club zo gek zijn om het toch te betalen dan is het ook goed. Prima vergelijkbare situaties dus.

13 januari 2023 om 17:33

ozil naar madrid

13 januari 2023 om 12:35

Geef ze ongelijk, als er iemand bereid is om dat te betalen zou ik het wel gewoon doen. Buiten het feit dat deze jongen heel veel talent heeft en alles in huis heeft om een potentiele topper te worden mist hij het lichaam om bijvoorbeeld in de Premier League. Als hij helemaal fit wordt (en blijft), dan zou PSV een bedrag kunnen vragen wat veel hoger is dan wat ze voor Gakpo hebben gekregen.

13 januari 2023 om 12:36

Hij home grown en engels dus daardoor gaat de prijs ook omhoog denk ik.

13 januari 2023 om 12:36

Niks, vandaar hoop ik dat Chelsea hapt nu ze ook Felix een poosje kwijt zijn. 40/45 miljoen beuren voor iemand die nog nooit een langere tijd heeft gepresteerd of überhaupt blessure vrij is geweest zou een Godsvermogen zijn. Dit noemen ze dus gebruik maken van die ronddwalende miljoenen in Engeland. Madueke verkopen voor 40/45 miljoen met hopelijk iets van doorverkoop percentage en daarvoor tsygankov voor enkele miljoenen terughalen. Hierdoor heb je meteen een goedgevulde portemonnee zodat je in de zomer meteen spijkers met koppen kan slaan voor de andere probleemposities.

13 januari 2023 om 13:11

Je "verkoopt" daarmee wel alle titelkansen en om enige kans te maken tegen Sevilla. Maar anderszijds moet Madueke nog wel heel veel laten zien, om meer waard te worden dan die 40 miljoen. Als PSV Madueke verkoopt, moet PSV met een 4-4-1-1 gaan spelen, omdat bijna alle overgebleven spelers niet op de flanken renderen. Veerman rm en El Ghazi lm, sangare en Guti cm, Simons amc en Luuk in de spits. Tsygankov zie ik graag komen, maar zijn salaris is wel heel hoog voor PSV-begrippen. Ook is er nog steeds een verdediging waarmee je het de middenmoot van NL nog niet moeilijk maakt.

13 januari 2023 om 12:39

Arie-afca

Vraag en aanbod , of ga je me zeggen dat antony 100 waard was

13 januari 2023 om 12:48

Gap, Antony is een wereldtalent. 100 miljoen is misschien wel iets teveel, maar die jongen heeft ontzettend veel kwaliteiten. Deze Madueke is bijna chronisch geblesseerd en daarnaast een blind paard, heeft vaak oogkleppen op. Hij kan leuk dribbelen, maar verder stelt het niet veel voor.

13 januari 2023 om 12:54

Je houdt niet op he. Als je niet ziet dat Madueke exponentiele kwaliteiten heeft, dan heb je er gewoonweg geen kijk op. Weergaloze dribbel, abnormaal snel, dodelijk in de een-tegen-een en echt een prima schot. Hij is alleen bijna te snel voor z'n lichaam, maar dat trekt heus wel bij. Hij is zo ontzettend explosief, dat z'n lichaam dat bijna niet aankan.

En hij is twee jaar jonger dan Antony, vergeet dat niet.

13 januari 2023 om 12:54

Voor een homegrown speler moet je altijd 10 miljoen erbovenop tellen. Maar daar kan Ajax over meepraten hoor, 15 mil voor Bassey was iets logischer geweest.

13 januari 2023 om 12:56

Antony heeft minder potentie dan Madueke lijkt mij. Maar zijn leuke acties en de geobsedeerde Ten Hag hebben dit mogelijk gemaakt. Ik vind trouwens 40 miljoen voor Madueke erg laag. Ik zou dit nooit doen. In zijn eerste maanden leek het erop dat hij zeker wel het dubbele waard zou gaan worden ooit. Helaas blijkt hij blessuregevoelig en naar verluid leeft hij er ook niet 100% voor. Al weet ik niet of die geruchten die ik heb gelezen kloppen

13 januari 2023 om 12:57

Hahahha @arie_afca zet die bril is af joh.

13 januari 2023 om 12:57

Ik ben het niet met je eens. Madueke heeft wat pech gehad met blessures in het verleden, maar is een erg groot talent. Ik zie in hem veel meer perspectief dan in die overhypte Antony, die in Engeland al in de top 5 flops aankopen voorkomt.
Laten we zeggen dat ze evengoed zijn, dan is 45 miljoen nog te weinig voor Madueke.

13 januari 2023 om 13:20

Anthony een wereldtalent valt ook wel mee he. Doet het op dit moment ook nog niet echt buitengewoon bij Man. Utd. Al kan dat best nog komen. Maar een wereldtalent zou ik hem niet noemen. Die 100 mln is er ook minimaal 40 te veel. Maar goed, Utd betaald het, en wilden perse nog een aankoop, dus Ajax heeft prima gehandeld. Wat je over Madueke zegt, kun je voor een groot deel ook nog over Anthony zeggen. Komt bijna geen speler voorbij, lijdt gigantisch veel balverlies, voorzetten komen weinig aan.

13 januari 2023 om 14:24

Antony een wereldtalent 😂. Ja, die jongen schittert in onfuctionele trucjes

13 januari 2023 om 18:32

Haha oké Arie is een trollaccount. Niet op in gaan.

13 januari 2023 om 12:40

PSV hoeft nu niet meer te verkopen, Gakpo is al verkocht. Dus we kunnen alles vragen, zo werkt het nou eenmaal.

13 januari 2023 om 12:44

@Arie_AFCA: Ik vind het ook een belachelijk bedrag, maar wat dacht je van de 100 miljoen voor Antony of 80 miljoen voor de Ligt? Is toch ook om te gieren, of niet? Dan maar nog niet te spreken over de 45 miljoen die Ajax voor Alvarez wil hebben en zo kan ik nog wel even doorgaan.

13 januari 2023 om 13:14

De Ligt had heel de Champions League kapot gespeeld, dat bedrag was vrij logisch hoor in de huidige markt. Antony en ook Alvarez hebben zich op Europees niveau ook bewezen. Deze Madueke heeft zich in de Eredivisie nog niet eens weten te onderscheiden, zoek de verschillen zou ik zeggen.

13 januari 2023 om 13:52

@arie, als je je eigen onzin vaak genoeg gaat herhalen ga je het nog geloven ook.

"deze Madueke heeft zich in de Eredivisie nog niet eens weten te onderscheiden, zoek de verschillen zou ik zeggen." Wanneer heeft iemand zich dan wel onderscheiden? Want de statistieken van Madueke zijn nu al beter.

Ik zou zeggen doe eens een rondje Google, dan zie je dat je logica rammelt.

13 januari 2023 om 12:55

Eigenlijk is dit het reageren niet waard en ben jij niet het enige lid dat altijd provoceert als het om Ajax gaat, maar is het voor jou (en de anderen die vast wel weten wie ik bedoel) niet veel leuker om gewoon lekker samen naar Ajax Showtime (zo heet het toch?) te gaan. Dan is het discussiëren hier leuker en kan jij met gelijkgestemden losgaan. Inhoudelijk op deze nonsens ingaan doet niemand al niet meer echt zie ik. Godzijdank. Maar kom op zeg...

13 januari 2023 om 13:06

Oké man. Ik post hier amper, dus "altijd" provoceren is klinkklare onzin. Daarnaast valt het me juist op dat als je een andere mening hebt dan de massa hier je gelijk als "troll" of "provoceren" wordt weggezet. Moeilijk hè om te accepteren dat iemand een andere mening is toebedeeld dan jij.

13 januari 2023 om 13:09

Er zijn er zat met een andere mening. Daarvoor zitten we hier. Ik ben het met heel veel niet eens en meestal reageer ik er niet op, want inderdaad: Verschillende mensen, verschillende meningen. Het valt mij alleen wel op dat het bij sommigen, en jou reken ik er zeker bij, geen mening meer is. Het zijn voor hen vaststaande feiten. Graag een sneer naar andere clubs en alles verheerlijken wat met hun club te maken heeft. Hetzelfde heb ik bij Myvision en Musi trouwens. Dat was het gelukkig al wel ongeveer.

Sommigen met een andere mening ga ik natuurlijk ook zeker wel mee in discussie. Dat gaat dan gelukkig wel normaal. Dat is in de meeste gevallen zelfs zo. Dus een andere mening is prima. Zo kan ik jouw "mening" echter niet meer behandelen.

13 januari 2023 om 13:16

346 reacties in amper 2 maanden tijd, volgens mij ben je redelijk actief in dat geval. Het valt de andere leden in ieder geval op.

Het is juist prettig als men een eigen mening heeft maar tegelijkertijd moet je beseffen dat je ook gewoon aangesproken wordt op je mening zodra deze, nouja, nogal gekleurd is.

Jij vind 100 miljoen voor Antony 'iets te hoog', bronnen binnen United vonden het veel te hoog. PSV is net Gakpo kwijt voor een bedrag dat nog niet eens de helft is daarvan en dreigt bij een te lage vraagprijs de #2 qua kwaliteit ook nog eens te verliezen. Waarom is dat bedrag dan "te lachwekkend voor woorden"? Wat zou jij doen als Technisch verantwoordelijke? "hier, 5miljoen en ik breng hem in mijn Zodiac persoonlijk het kanaal over"?

13 januari 2023 om 12:57

De jongen geldt als homegrownplayer, is jong en talentvol. 40-45 miljoen in de winter voor Chelsea zijn er zo’n 50 te weinig. Uitmelken die rotzooi.

13 januari 2023 om 12:59

Na die 100 miljoen voor Antony is alles mogelijk en is geen enkele vraagprijs meer raar.

13 januari 2023 om 13:35

Oh jawel, het blijft raar. Jij doelt meer op niet onmogelijk.

13 januari 2023 om 13:04

Arie je maakt jezelf weer is belachelijk. Hieronder maak je de vergelijking met ‘wereld talent’ Anthony. Anthony had bij jullie 24 goals en 22 assists in 5662 minuten (1 g/a per 123 minuten). Madueke heeft 20 goals en 14 assists in 3642 minuten (1 g/a per 107 minuten).

13 januari 2023 om 13:07

Jtypisch een voorbeeld van “de pot verwijt de ketel”. Vrijwel alle Ajacieden gaan voor absurd hoge bedragen weg en vrijwel niemand daarvan slaagt in het buitenland. Dus om nu kritiek te hebben op Ppsv? Geniet nou maar van die 100 miljoen voor die toneelspeler bij Man U. Kunnen jullie misschien weer een paar middelmatige verdedigers van kopen.

13 januari 2023 om 13:33

Dat vond iedereen ook bij de 100 miljoen voor Antony. Maar toen was er wel 1 gek die dit wilde betalen. PSV hoeft niet te verkopen, maar wil pas verkopen bij een uitzonderlijk bedrag. Dat moet jij als Ajax supporter toch begrijpen.

13 januari 2023 om 13:43

Hij hoeft niet weg hè, alleen voor een idioot bedrag als dit. Logische prijs.

13 januari 2023 om 14:10

Nou denk ik dat Madueke erg veel potentie heeft. Ook meer dan Gakpo, maar het zal aan hem zelf liggen of hij het mentaal aan kan en een keer een half jaar speelt en niet alleen maar geblesseerd is. Maar hier nu al 40M voor te geven.....ja als je geld over hebt:-)

13 januari 2023 om 14:42

Ik snap dat psv het voor dit bedrag wil doen hahah
Als ze het krijgen lachen ze zich kapot toch?

13 januari 2023 om 15:05

Met andere woorden, ze willen hem dus liever niet kwijt. Een Gakpo-achtig bedrag gaat op dit moment niemand betalen voor Madueke.

13 januari 2023 om 15:10

Hij heeft bewezen dat als hij fit is, heel veel potentie heeft. Misschien wel meer als een Gakpo of Anthony. En omdat het in de winterstop is, hij niet weg hoeft maar wel voortdurend geblesseerd is vragen ze de helft 😉

Voor dat geld zou ik hem ook wel willen verkopen maar hij is niet meer waard als 5-10 miljoen

13 januari 2023 om 13:01

Voor PL clubs is alleen zijn Engelse paspoort al 10 miljoen waard.

13 januari 2023 om 14:09

Niet meer waard dan 5-10 miljoen? Misschien is die iets voor Feyenoord in dat geval.

13 januari 2023 om 12:36

Ja inderdaad, want Conceicao is na drie wedstrijden al een gearriveerde speler die niets meer te bewijzen heeft... het niveau hier...

13 januari 2023 om 12:41

@DieGelbeReds is het niveau hier ook niet afhankelijk van of mensen sarcasme wel of niet kunnen herkennen? 😉

13 januari 2023 om 12:43

Nee

13 januari 2023 om 12:47

Dan mag je blijven 😁

13 januari 2023 om 12:44

Dan komt er ajax belasting over heen... dan is hij 75/80 miljoen om te kopen!

13 januari 2023 om 12:49

Hahaha die Conceicao speelt eindelijk eens wat wedstrijden en haalt een redelijk niveau en hoppaa, er wordt weer een Ajacied de hemel in geprezen!

13 januari 2023 om 13:47

Sarcasme begrijpen is niet je sterkste kant emiel.

Zou wel makkelijk verdient zijn natuurlijk. Hij heeft toch veel last van blessures en kan elke keer zijn topvorm niet vinden. Zou wel ontzettend zuur zijn voor de supporters. Dan kun je toch helemaal niks meer verwachten van dit seizoen. Behalve als je echt flink kan investeren.

Ik denk dat PSV ok wel gaat happen voor een lager bedrag. Natuurlijk gaan ze hoog in de boom zitten en ik gun hun zelfs een record transfer, maar je kunt niet bouwen op Madueke. Bij vlagen onnavolgbaar, regelmatig onzichtbaar, soms met oogkleppen op spelend, maar het belangrijkste best vaak geblesseerd voor een jonge speler.

13 januari 2023 om 13:15

Er zijn wel meer jonge spelers geblesseerd geweest. Iemand als Messi is in het begin van zijn carrière ook vaker geblesseerd geweest, daarna een carrière gehad waarbij hij vrijwel nooit een lange periode moest missen. Zo zijn er natuurlijk meer voorbeelden als ik even verder zou gaan zoeken.

Maar het feit is wel dat het niet te voorspellen valt. Hij kan de nieuwe Arjen Robben of misschien zelfs nog erger worden zoals bijvoorbeeld Diaby en Wilshere van Arsenal die zoveel blessures hadden dat er niks meer van over bleef. Maar het zou ook zo maar kunnen zijn dat hij de komende 2-3 jaar misschien ieder seizoen een paar wedstrijdjes mist.

13 januari 2023 om 13:37

Ik denk juist niet dat PSV gaat happen bij een veel lager bedrag. Madueke kan zich nog een half seizoen laten zien en dan wordt hij meer waard. Is hij weer eens geblesseerd? Dan blijft hij nog even bij PSV.

Madueke heeft een gouden kaart, namelijk zijn Engelse paspoort. Alleen dat paspoort is al 10 miljoen waard.

Ik denk dat PSV pas gaat praten vanaf 25 a 30 miljoen.

13 januari 2023 om 13:54

PSV is gek als ze minder zouden vragen inderdaad. Denk wel inderdaad dat bij een monsterbod PSV gaat accepteren. Het is echt een enorm talent, maar is zoals je zegt ook echt van glas. Ik zou hem nooit wegdoen voor pakweg 20 miljoen. Daarvoor heeft hij teveel talent die er wellicht wel nog uit komt. PSV hoeft volgens mij ook niet meer per se te verkopen door de verkoop van Gakpo. Als dat klopt, dan zit PSV gewoon in een luxepositie. Dan moet je of Madueke aan z'n contract houden of een monsterbedrag eraan overhouden.

13 januari 2023 om 13:56

@rochus, ik zou het in ieder geval erg jammer vinden als PSV dat doet, aangezien ze net hun #1 speler verkocht hebben. De kwalitatief tweede aanvaller in een winterse transferperiode voor een schijntje weg doen zou heel weinig ambitie tonen.

Ik vind zijn blessuregevoeligheid in ieder geval een minder groot probleem. Als je zijn socials bijvoorbeeld volgt zie je dat die jongen buiten het veld gigantisch veel moeite stopt in zijn lichaam. Dat gaat zich naarmate zijn carrière vordert uitbetalen.

Ik snap de interesse wel. Met Madueke kunnen we immers ook gegarandeerd een geblesseerd elftal van formaat opstellen. 40-45 miljoen is minder dan de berichten die ik eerder las, maar ik zou dit echt niet doen. Laat hem eerst maar een seizoen consistent meedraaien.

Je neemt als club wel erg veel risico om 40-45 miljoen te betalen voor een speler die zo vaak geblesseerd is. Maar goed Engelse clubs zijn er niet vies van om risico te nemen en met enorme bedragen te smijten.. met name als de nationaliteit Engels is dus ik zie het nog wel gebeuren.

Tsja, Madueke is Engels en een groot talent. Buiten zijn blessures om, is het gewoon een geweldige speler die steeds minder oogkleppen kreeg.

Zijn spieren lijken echter wel erg gevoelig... Als je Madueke voor 40 a 50 kan verkopen, zou ik het wel doen. Anders niet. En eigenlijk omdat hij Engels is, zou ik richting de 50 gaan...

Vito van Crooy heeft meer rendement.

13 januari 2023 om 12:44

maar toont dat maar zelden

Nee joh. Wat een ambitieloos bedrag. Noni hoeft niet verkocht te worden, dus dat is een hele andere situatie als bij Gakpo. Begin eens bij 75 miljoen. Ik wou eerst 60 zeggen, want dat is al krankzinnig genoeg, maar Chelsea lijkt de weg even kwijt te zijn dus daarvan moeten we profiteren. Schud die PL portemonnee maar leeg.

13 januari 2023 om 12:51

Het is een risico om hem te verkopen voor zo'n bedrag want het is een fantastisch talent, die in de toekomst misschien zelfs meer waard kan worden. Maar aan de andere kant is hij de laatste 1,5 jaar ook 4 keer geblesseerd geraakt. Ik denk daarom dat 40-45 miljoen een hartstikke mooi bedrag is. Maar eerlijk gezegd zie ik hem liever eerst een topper worden bij PSV en dan een mooie overstap maken, lijkt mij ook beter voor zijn ontwikkeling.

Misschien zouden Chelsea en PSV een mooie constructie kunnen verzinnen om hem te verkopen en daarna weer te huren. Maar goed acht ik niet heel realistisch.

13 januari 2023 om 13:29

40-45 miljoen is absoluut prima, maar dat zou nooit mijn startbedrag / vraagprijs in de onderhandelingen zijn. Je vraagprijs wordt tijdens de onderhandelingen namelijk niet hoger haha

13 januari 2023 om 14:14

Ja maar het slaat ook nergens op om een bedrag te vragen dat onrealistisch is. Daarnaast betekent het ook niet perse dat het startbedrag altijd lager wordt.

13 januari 2023 om 15:03

75 was natuurlijk een grapje om Chelseas beleid te illustreren. Maar 45 miljoen voor een Engels Homegrown aanvallend Hypertalent, bij een wintertransfer, aan een PL club, waar het geld tegen de plinten klotst... nee, dat vind ik te oprecht te weinig.

13 januari 2023 om 15:19

Hij is inderdaad een groot talent maar aan de andere kant heeft hij ook weer niet zo heel veel bewezen. Natuurlijk is het interessant dat hij Engels is maar we moeten ook niet doen alsof 45 miljoen weinig geld is, PSV heeft net de beste speler in jaren voor dat bedrag verkocht.

Denk dat ze bij PSV niet zo lang erover zullen twijfelen als ze dat bedrag zullen kunnen krijgen, want het is gewoon een heel hoog bedrag voor een speler die in het laatste 1,5 jaar toch 42 wedstrijden heeft gemist.

Buiten dat hoop ik dat hij gewoon blijft en bij PSV uitgroeit tot een topper en blessurevrij blijft.

13 januari 2023 om 13:38

Ik vind 45 miljoen nou niet bepaald ambitieloos..

13 januari 2023 om 13:54

Inflatie, hè.

13 januari 2023 om 15:44

Wel als het je tweede beste aanvaller is die midden in een seizoen, waar alles nog te halen valt, vertrekt. Bovendien heb ik niet het idee dat het scoutingsapparaat bij PSV dusdanig goed werkt dat ze dat geld direct weten te investeren in een waardige vervanger.

Dat ze er überhaupt over nadenken midden in het seizoen. Ongelofelijk! Gaat wel erg lastig worden voor Ruud om dan kampioen te worden denk ik. Er zal vast een vervanger gehaald worden maar dat is meestal een achteruitgang

13 januari 2023 om 13:06

Rofi. Een vervanger dit een heel seizoen kan spelen is al een vooruitgang

Altijd maar elkaar club afzeiken over bedragen. Als psv dat wil vragen is dat hun goed recht. Het is maar net welke gek dat wil betalen. Kijk maar naar Antony

Als PSV dit doet dan zet je meteen al je sportieve ambities in de ijskast. Aan de andere kant: als je dik kunt cashe op deze uiterst blessure gevoelige speler dan is dat wellicht een risico dat je niet kunt nemen.

Dat hij voor Engelse clubs als 'home grown' speler geldt bepaald natuurlijk ook voor een deel zijn waarde. Maar als Chelsea was zou ik toch nog een half jaartje wachten. Eerst maar eens kijken of hij een half jaar fit en op niveau kan blijven.

Gelijk hebben ze, dit is de opvolger van Gakpo en die ga je niet voor een habbekrats weg doen. Of hij het waard is? Ja en Nee. Nee voor de simpele reden omdat hij meer geblesseerd is geweest en nog niet veel gepresteerd heeft daardoor. Ja vanwege zijn potentie. Iedereen ziet dat deze man een paar klasses beter is dan een El Ghazi, Saibari, Bakayoko etc.

Desondanks zie ik hem niet gaan.

Slim van PSV, mocht hij nog een paar blessures oplopen is het nog maar de vraag of je zo'n bedrag er ooit voor krijgt. Ik heb er weinig vertrouwen dat deze jongen het echt tot de top gaat redden, en dat ligt niet aan zijn talent.

"wat ze zou kunnen overhalen, is het feit dat Madueke in Engeland geldt als home-grown player. In de Premier League mag er maar een x aantal buitenlanders worden opgesteld, waaraan de geboren Engelsman echter niet toevoegt. João Félix, die onlangs al werd gehuurd van Atlético Madrid, doet dat wél."

Wat een bizar onlogisch stukje tekst en ook nog eens niet kloppend. Je mag prima 11 buitenlanders opstellen, echter moet je selectie een x-aantal Home-grown spelers bevatten.

Lijkt me voorlopig te blessuregevoelig om voor een dik bedrag te verkopen. Maar goed, er hoeft maar een gek te zijn eind januari .....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren