Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Madueke zorgt wéér voor irritatie, dit keer achter de rug van huilende Silva

Laatste update:

Er is met name op X ophef ontstaan over het gedrag van Noni Madueke kort na de halve finale in de FA Cup tussen Manchester City en Chelsea van zaterdagavond. De vleugelaanvaller stond te dollen met Jack Grealish, terwijl ploeggenoot Thiago Silva in tranen was vanwege de 1-0 nederlaag van the Blues en de uitschakeling in het bekertoernooi.

Op de beelden die rondgaan op de sociale media worden de emoties van Silva goed zichtbaar. De tranen kwamen wellicht door het feit dat de Braziliaanse verdediger waarschijnlijk zonder prijzen gaat afsluiten bij Chelsea. Silva is inmiddels 39 jaar oud en beschikt in West-Londen over een aflopend contract.

Silva wordt ondanks zijn leeftijd nog zeer regelmatig gebruikt door manager Mauricio Pochettino. De routinier kwam tot dusver tot 32 optredens voor Chelsea in alle competities. Desondanks lijkt het erop dat de Zuid-Amerikaan bezig is aan zijn laatste maanden op Stamford Bridge. Over een nieuwe deal is in ieder geval nog niets bekendgemaakt.

Madueke


Terwijl Silva tegen de tranen vecht, heeft Madueke het kort na het laatste fluitsignaal op Wembley gezellig met Grealish. De voormalig PSV-aanvaller had een basisplaats tegen Manchester City, maar werd door Pochettino voortijdig naar de kant gehaald.

De actie van Madueke zorgt voor verontwaardiging bij de aanhang van Chelsea. "Thiago Silva heeft alles gewonnen als speler, maar is nog steeds boos over het mislopen van een finale. En dan heb je Madueke, die nog helemaal niets heeft laten zien of gewonnen, die het niets kan schelen. Een trieste gang van zaken", zo concludeert een gebruiker van X.

Tweede incident


Madueke kwam maandagavond ook al negatief in het nieuws. Chelsea stond toen met 4-0 voor tegen Everton, dat met 6-0 werd verslagen, toen de buitenspeler hoogstpersoonlijk een strafschop versierde. De voormalig PSV’er wilde vervolgens zelf achter de bal gaan staan om het klusje te klaren, maar Nicolas Jackson dacht daar anders over.

Na een felle discussie tussen het duo greep Cole Palmer, de vaste penaltynemer van Chelsea, in. De sterspeler schoot raak, waarna zijn kibbelende teamgenoten hem zichtbaar met tegenzin feliciteerden.

Een chagrijnige Pochettino baalde van Madueke en Jackson, zo liet de manager weten in gesprek met de BBC. “Ik kan dit soort gedrag niet accepteren. Ik heb ze verteld dat dit de laatste keer is dat ik dit soort gedrag wil zien. Als we een goed team willen zijn, dan moeten we op een collectieve manier denken.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snotaap denkt wel al helemaal het mannetje te zijn zonder ook maar iets gepresteerd te hebben. Wederom pijnlijk duidelijk dat Chelsea geen team is maar vooral bestaat uit omhooggevallen rijkelijk betaalde nobody’s.

21 april 2024 om 14:03

Een volwassen vent die je nog nooit hebt ontmoet snotaap noemen puur omdat je een filmpje hebt gezien. Dan ben je echt niet goed bij je hoofd.

Aan de ene kant is dit natuurlijk wel zoeken maar het is wel tekenend voor het gebrek aan karakter bij veel Chelsea spelers. T. Silva is een fenomeen en jarenlang 1 vd beste verdedigers ter wereld geweest, heeft alles gewonnen zowat en is alsnog gefrustreerd over een bekerfinale mislopen. Gebrek aan mentaliteit bij de rest.

Er is echt helemaal niks te zien hier wat niet passend is. Sterker nog, strijd op het veld prima, en collega's/respect na de wedstrijd. Dan mag je best lachen.

21 april 2024 om 12:33



Spijkers op laag water zoeken dit door de media/aandachtszoekers. Natuurlijk kun je dit zo uitleggen als een verschil in benadering van een wedstrijd, aan de andere kant, hier doet de 1 mss aan netwerken en extreem relativeren , terwijl de andere teveel met zijn eigen (einde) carriere bezig is. Zo kun je op elke slak zout leggen, maar ja dat is natuurlijk ook het verdien model.

Heel erg overdreven dit, maar die Madueke lijkt op basis van relatief veel 'incidentjes' wel een mannetje met een behoorlijke gebruiksaanwijzing. Op basis van puur talent misschien wel de beste buitenspeler van PSV de laatste jaren, die paar flitsen verraade echt klasse maar al met al door zijn gedrag en blessures een goede zet geweest hem te verkopen.

Madueke vindt het erger dat hij een penalty niet mag nemen dan dat het team een halve finale verliest op Wembley, zoveel is wel duidelijk. Ik houd hier niet van, het lijkt hem allemaal niet zo veel te boeien.

Wat mij betreft is Madueke één van de spelers waar je aankomende zomer afscheid van kunt nemen. Ik vind hem niet goed genoeg om in een elftal te spelen wat voor de top 4 moet strijden, ik betwijfel of hij daar ooit goed genoeg voor kan worden en ik vind zijn egoïstische houding niet oké. Het is dit seizoen al vaker voorgevallen dat hij zichzelf boven het team zet en dat is precies wat we niet nodig hebben.

Het is nou eenmaal de nieuwe generatie voetballers. Een behoorlijk deel hiervan maakt het echt niet zoveel uit of ze wat winnen of dat ze weer af gaan. Die miljoenen worden toch wel gestort. Het is niet alleen Madueke, je ziet het steeds meer. In de jeugd ranglijsten afschaffen tot 12 en al kijken of dat misschien tot 15 kan. Meedoen is belangrijker dan winnen, doe je tegenwoordig mee aan een gezamenlijk toernooitje dan gaat iedereen met een beker naar huis. Op de beker staat niet eens hoeveelste je bent geworden. Toen ik nog voetbalde in het eerste kregen we een premie voor winst, de helft voor gelijkspel en niks als we verloren. Vloeken als er niet werd gewonnen en nooit gezeur met te weinig mensen of wie niet kwam opdagen want je loopt geld mis en de rest krijgt jouw deel.

21 april 2024 om 15:18

Geleuter, dit is van alle tijden. De patatgeneratie alweer vergeten?

21 april 2024 om 16:24

Patatgeneratie is totaal iets anders, dat zijn spelers met gemakzucht, die wilde niet hard werken en vooral vertrouwde op hun talent. Dit zijn jongens die het uitmaakt of ze winnen of verliezen, wezenlijk verschil. Is ook al een jaar of 35 geleden ondertussen, dus alle tijden valt ook wel mee.

21 april 2024 om 16:25

Pff, wat een onzin is dat niet meer bijhouden van de standen ook. We zijn gewoon terug in de tijd gegaan. Tegenwoordig bellen ze net zoals vroeger weer om te vragen wat de uitslagen waren, om het handmatig bij te houden. Kampioenschappen worden echt nog wel gevierd, alleen hebben die arme vrijwilligers er nog een taak erbij

21 april 2024 om 16:42

Wij krijgen hier in de avond of op de zondag altijd een appje met de andere wedstrijden, de stand en de topscorerslijst. Alleen als je het er als ouder niet mee eens ben dan sturen ze je niks maar dan horen die kinderen het ongetwijfeld wel op de volgende training. Voor kampioenschappen doen alle ouders mee voor een feestje of iets dergelijks. Krijgen ze een schaal/beker, die wordt dan getoond in de zaal naast de kantine want officieel mag niemand iets zien. Individueel krijgen ze altijd wel iets om mee te nemen. Het is alleen maar gedoe, niemand van de club mag meewerken en ook mag er geen teamfoto op de website met zo’n artikel erbij.

21 april 2024 om 17:02

@camavingoat, gekkigheid man. Hier gooien ze het rustig op Insta dat de onder 7 kampioen is geworden. Blij dat die van mij ouder is. Niet in de laatste plaats omdat ze een stuk later spelen. Vind al die nieuwe regels maar niets. Ik zou het liefst zien dat ze een regel doorvoeren voor de jeugd, langere wedstrijden. Dat is toch het leukste? Vooral die jongste spelers, spelen eigenlijk heel weinig minuten door dat gewissel.

Mensen zullen altijd azijnzeikers blijven. Wellicht eens tijd dat je gaat beseffen dat de meesten broodverdieners zijn en dus puur zakelijk te werk gaan. Trainingen bijgewoond en wedstrijd gespeeld = verder met je leven. Alsof wij allemaal "doodgaan" voor ons werk en zullen strijden en blijven inzetten in onze privé tijd. Houd toch op, die onzin is al jaren voorbij.

Dit is wel echt zoeken naar problemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren