Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea kruipt door het oog van de naald en revancheert zich na bekerblamage

Laatste update:

Chelsea heeft zaterdagmiddag een moeizame zege geboekt op stadgenoot Fulham. Dat The Blues de betere ploeg waren was evident, maar het veldoverwicht werd niet omgezet in een ruime overwinning: 1-0. Een rake penalty van Cole Palmer maakte het verschil op Stamford Bridge.

Mauricio Pochettino voerde bij Chelsea twee wijzigingen door ten opzichte van het verloren EFL Cup-duel met Middlesbrough (1-0). Voormalig Vitessenaar Armando Broja begon tegen Fulham als spits, waar Palmer in het bekertoernooi nog de aanvalsleider was. De van Manchester City overgenomen Engelsman schoof door naar de rechtsbuitenpositie, waardoor Noni Madueke op de bank begon.

Aan de kant van Fulham was er een basisplek voor ex-Ajacied Kenny Tete. Het was voor de rechtsback de achtste basisplek in de Premier League dit seizoen. Calvin Bassey ontbrak bij the Cottagers wegens zijn deelname aan de Afrika Cup met Nigeria.

Chelsea wilde zich maar wat graag revancheren na de pijnlijke midweekse bekerblamage en probeerde vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief te nemen. Dat resulteerde na een kwartier spelen tot de eerste mogelijkheid, maar het schot van Conor Gallagher vloog over.

Enkele minuten later was er een goede kans voor Broja, maar de aanvaller uit Albanië kopte naast het doel van Bernd Leno. Aan de andere kant van het veld kreeg Harry Wilson een grote mogelijkheid na een lage voorzet vanaf de linkerkant, maar de rechtsbuiten zag zijn inzet knap gekeerd worden door Djordje Petrovic.

Op slag van rust zette Chelsea het scorebord dan toch aan het werk. Fulham-verdediger Issa Diop werd uitgekapt door Raheem Sterling, waarna de Fransman in een uiterste poging de bal te veroveren een overtreding maakte: strafschop. Palmer ging achter de bal staan en schoot binnen: 1-0.

In het tweede bedrijf veranderde er weinig aan het spelbeeld en bleef Chelsea de meeste kansen krijgen. Zo schoot Palmer vanaf de rand van de zestien naast en kopte Sterling van dichtbij naast, al bleek later dat de aanvaller buitenspel stond.

Richting de blessuretijd van de wedstrijd deed Fulham een poging tot het opzetten van een slotoffensief. Dat leverde nog een prima schietkans op voor Raúl Gimenez, maar de beste mogelijkheid van het einde van het duel was voor Madueke. De voormalig PSV-smaakmaker zag zijn lage inzet knap gepakt worden door Leno. Uiteindelijk wisten beide ploegen niks meer aan de stand te veranderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat ze straks gewoon weer terug gaan naar 3 verdedigers met collwil gewoon als cv en gusto en chillwel als wingbacks nu chillwel rustig terug kom. Heb in die formatie toch betere wedstrijden gezien en ieder gewoon op zijn eigen plek

13 januari 2024 om 15:34

Ben ik volledig met je eens.
Vind het jammer dat Nkuku weer geblesseerd is heb het gevoel weer voor lange tijd

13 januari 2024 om 15:44

Ben ik ook bang voor echt iets voor ons. De ziekenboeg is absurd. Was blij dat nkunku weer terug kwam als je zag hoe hij in de voorbereiding speelde dat konden we goed gebruiken. Met andere spelers die terug komen van een blessure zoals chillwel maar helaas mogen we nooit in onze sterkste opstelling spelen. Er zijn altijd een hoop geblesseerde en ook nog eens voor lange duur.

13 januari 2024 om 16:52

Het zit qua blessures echt niet nee bij Chelsea, mag ook weleens gezegd worden.

Met James, Nkunku en Chillwell mis je sowieso 3 echte toppers die normaal basis zouden staan.

En wat denk je van Fofana?? Enorm talent maar is letterlijk alleen maar geblesseerd sinds hij bij Chelsea zit.

13 januari 2024 om 17:01

Inderdaad, ik zie fofana ook liever dan disasi. Zou graag een 3 mans verdediging zien met collwil silva en fofana. Met daarvoor james,caicedo, enzo of gallagher en chillwel. En in de punt nkunku op rechts palmer en links ?? Vond chuekwuemeka ook sterk beginnen trouwens

Weet en matige wedstrijd maar de 3 punten zijn binnen.
Geluk krijgen we en penalty anders was het niks.
Gusto vond ik wel en rode kaart waard.
Gallagher vond ik wel zeer sterk spelen, word echt gek van Sterling.

Door het oog van de naald gekropen vandaag, op meer dan 1 manier. Het einde was complete chaos en laat zien hoe slecht dit team gecoacht wordt. Je hebt alle geluk van de wereld dat die bal niet toevallig een keer goed gevallen is voor de voetjes van 1 van de Fulham spelers. Ten tweede heb je geluk dat je de eerste helft uit mag spelen met 11 spelers, aangezien Malo Gusto weer een bijzonder 'enthousiaste' tackle in zet en over de bal heen rolt met zijn voet. In de vertraging op een VAR scherm heb ik dit al meerdere keren dit seizoen een rode kaart op zien leveren. Ten derde heb je geluk dat er niet flink gekeken wordt naar de duik die Sterling maakt op het moment dat je de penalty mee krijgt.

Ik ben heel, heel erg blij met dit resultaat (je staat zo waar zelfs even boven ploegen als United en Newcastle) maar er zit nog zo vreselijk veel verkeerd binnen dit team dat ik eigenlijk weinig reden zie om feest te vieren. Je hebt geluk gehad vandaag, that's it.

13 januari 2024 om 15:43

Je mag ook een keer blij zijn man. Iedere keer maar zeuren.

On.
Chelsea 3 punten over de streep getrokken, team in opbouw en ik gun ze een keer een succesje.!

Up the chels!

13 januari 2024 om 15:49

Jij hebt ook 90 minuten gekeken neem ik aan? Ik kan me niet voorstellen dat je hebt gekeken en hier blij mee bent? Ja, de 3 punten zijn erg mooi maar dit heb je te danken aan puur geluk! Ook wel eens leuk om te hebben, je moet eerlijk zijn en toegeven dat we dat niet vaak hebben maar ik word absoluut niet blij van wat ik net gezien heb.

13 januari 2024 om 16:13

Die duikelingen van sterling, zou voor mij al reden genoeg zijn om hem niet op te stellen. Hier is hij het hele seizoen al mee bezig

13 januari 2024 om 16:27

Ach ja, Pochettino zal vanaf volgende week Chilwell wel weer op die plek zetten…

We winnen! Dat is het belangrijkste, jong team, veel blessures en zijn de top 8 binnengedrongen. 2e seizoenshelft alles doen met zicht op volgend jaar. Over 2 jaar doen we weer mee.

13 januari 2024 om 17:03

Dit soort uitspraken nooit doen, er is altijd wel iemand die het gaat onthouden.

James heeft nooit meer dan 3 wedstrijden achter elkaar gespeeld!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren