Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV geeft niet op en schakelt eventueel door naar alternatief in Eredivisie’

Laatste update:

PSV blijft proberen om Érick Gutiérrez de komende periode naar Nederland te halen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad maandag. Volgens het regionale dagblad lijkt een akkoord met 23-jarige middenvelder annex Mexicaans international een formaliteit, daar hij naar verluidt zelf graag naar Eindhoven wil verhuizen.

PSV blijft aandringen om Gutiérrez in te kunnen lijven, al heeft de club vooralsnog een heel ander bedrag in gedachten dan werkgever Pachuca CF. Volgens het Eindhovens Dagblad laat PSV zich niet in de kaarten kijken en zal men uit ervaring niet wakker liggen van de berichten uit Mexico dat men zich met een te laag bod op Guti voor het hoofd zou hebben gestoten.

“Het bod dat we op Gutiérrez hebben binnengekregen, is erg laag. Dit getuigt van weinig respect, ook voor de kwaliteiten van de speler. Op dit moment is een vertrek van Gutiérrez bij Pachuca dan ook niet aan de orde, het is voorlopig een gesloten boek. We hebben nu al zeven jaar op rij onze beste speler moeten verkopen”, zei technisch directeur Marco Garcés. Volgens lokale media zou Pachuca genoegen nemen met een bod van acht à tien miljoen euro.

PSV hoopt op een geste van Pachuca, net zoals er voor de komst van Hirving Lozano van de kant van Pachuca een belangrijke opening kwam. De Eindhovense club denkt dat er nog een behoorlijk bedrag van de prijs af kan. Lukt het niet, dan schakelt PSV mogelijk door naar een alternatief in de Eredivisie.

Voor PSV zou het aantrekken van Gutiérrez tevens een middel kunnen zijn om Lozano nog minimaal een jaar binnenboord te houden. De twee boezemvrienden maakten deze zomer deel uit van de WK-selectie van Mexico, al speelde de middenvelder van Pachuca geen minuut op het toernooi in Rusland.

Denk jij dat Érick Gutiérrez deze zomer naar PSV zal komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

" Lukt het niet dan schakelt psv mogelijk door naar een doel uit de eredivisie". Go Eindhovens dagblad. Lekker nieuws maken zo.

On: ik zie bij de subtop niemand lopen die bij psv een basisplaats op het middenveld krijgt, laat staan een sterkhouder of leider is voor psv.

6 augustus 2018 om 07:03

Ryan Thomas wellicht? Zn naam zou afgelopen seizoen bij Ajax en PSV zijn genoemd?

6 augustus 2018 om 07:14

guus til !!

6 augustus 2018 om 07:48

Die is beter dan Van de Beek, meteen doen!

6 augustus 2018 om 08:17

Ja en AZ laat die wel gaan voor 6mil??? Die gaat ook niet onder de 10 weg. Ryan Thomas wellicht wel maar ofdat hij de echte directe versterking is die PSV zoekt?

6 augustus 2018 om 11:18

Thomas is beter dan Til, brengt ook meer ervaring. Til kun je niet zien als alternatief voor Gurierez. Ze zoeken een speler die er direct staat geen talent voor de toekomst dan kom je bij Til uit

6 augustus 2018 om 09:13

Teun Koopmeiners is voor alle top 3 clubs een absolute aanwinst. Fysiek top , goede kop erop en een fantastisch linkerbeen, is ook pas 20 jaar. Til vind ik zelf een stuk minder , met regelmaat enorm slordig in zijn balaannames en keuzes. Ryan Thomas zie ik nou niet direct als een versterking fysiek van een B junior , dan kan je beter inzetten op de ontwikkeling van Gudmundsson dat is een soortgelijk speler.

6 augustus 2018 om 11:57

Koopmeiners is een uitstekend talent, maar maak nou niet de fout door te denken dat een paar aardige potjes bij AZ ook betekent dat je een topclub op sleeptouw kunt gaan nemen. Bezie ook even hoe Koopmeiners dit seizoen presteerde versus de topclubs. Is niet echt indrukwekkend geweest. En dat is wel een benchmark!

Laat hem zich nog minstens een jaar ontwikkelen bij AZ! Als hij nu een stap maakt, kan hij volgend seizoen naar Ajax of Psv.

6 augustus 2018 om 12:12

Koopmeiners bleef in bijna alle toppers gewoon prima overeind. Alleen is het een teamsport en als een team faalt dan valt een individuele prestatie vaak wat minder op. Koopmeiners schat ik nu al hoger in dan Hendrix, knalt er dit seizoen heel hard overheen.

6 augustus 2018 om 12:40

Dat eroverheen knallen, dat gaan we dan nog wel zien.

Maar wat ik afgelopen seizoen wel zag was dat Koopmeiners juist helemaal niet 'prima overeind' bleef. Integendeel zelfs! Misschien hebben wij allebei een wat ander beeld bij wat 'overeind blijven' betekent dan...?

Hoe dan ook, Koopmeiners heeft duidelijk een heleboel talent en is veel verder dan menig leeftijdgenoot van hem. Maar dat Koopmeiners in de toppers weinig heeft laten zien, zegt mij echt een heleboel. Vooral dat Koopmeiners gewoon echt nog stappen zal moeten gaan maken. Zoals leren dat in de top het niet voldoende is één leuke pot af te wisselen met drie matige wedstrijden. Maar dat het iedere week top moet zijn. Dát leer je niet bij AZ. AZ heeft een grote ambitie en AZ wil groeien, maar AZ is nog niet van het niveau, als club, om te weten wat het is om een echte topclub te zijn én daar structureel te blijven. Daar is een wedstrijd verliezen niet direct reden voor crisis, zoals bij Ajax en PSV wel zo is.

En wat dat betreft is Hendrix wel degelijk verder dan Koopmeiners. Koopmeiners heeft meer potentie, en is veel meer een vormgever dan Hendrix, die vooral meer een controleur is. Maar of Koopmeiners echt verder gaat geraken dan Hendrix, dat moeten we allemaal nog maar eens zien. Koopmeiners zal zich daarvoor eerst bij de top in Nederland of in het buitenland moeten bewijzen. Dus dat gaan we de komende seizoen wel zien allemaal.

voor wie willen ze gaan dan of nemen ze een willekeurige speler uit de eredivisie

6 augustus 2018 om 07:20

Guus til?

6 augustus 2018 om 07:23

Denk niet dat Til te betalen is met een nog 4-jarig contract en aanvoerder is gemaakt. Natuurlijk is het sportief en financieel een stal hogerop.. alleen qua transfersom wordt het lastig voor Eredivisie clubs

6 augustus 2018 om 07:38

Dat denk ik ook, AZ zal teveel vragen. Vraag me ook af Til PSV beter kan maken. Ik zelf denk van niet. In alle Eredivisie top wedstrijden heeft hij het nooit laten zien. Ik zou lekker buiten Nederland kijken. Zoveel goede spelers buiten de top 3 zijn er niet.

6 augustus 2018 om 07:39

Puur kijkend naar tils kwaliteiten schat ik hem in rond de 5 miljoen. Scoort zijn goaltjes, maar technisch en qua passing is het middelmaat. Ik denk dat az wel een miljoen of 12 wilt, maar persoonlijk denk ik niet dat til veel gaat toevoegen aan psv, dus ik zou er sowieso niet voor gaan als psv zijnde.

6 augustus 2018 om 07:41

Til lijkt me duurder dan Guiterez eerlijk gezegd. Ik denk dat AZ na de verkoop van Alireza en Weghorst én de Europese uitschakeling ook absoluut niet wil meewerken aan het vertrek van nog een sterkhouder eerlijk gezegd.

6 augustus 2018 om 09:20

Til heeft ook gezegd dat hij een tussenstap niet nodig vind. Kijk naar jahanbaks.

6 augustus 2018 om 11:58

Guus Til is niet nodig bij Psv. PSV heeft vooral behoefte aan een creatieve middenvelder, niet zozeer aan een loper als Til.

Wat dat betreft zou PSV veel eerder een speler als Mitsjo moeten halen, of Koopmeiners, dan Til.

6 augustus 2018 om 07:51

Doan is wel een leuk spelertje voor psv

6 augustus 2018 om 08:04

Daar zat ik nou ook aan te denken, alleen zie ik hem liever (over een jaar) naar Feyenoord gaan. Dat vind ik namelijk zo’n geweldige voetballer.

6 augustus 2018 om 17:04

Wellicht nu nog niet een versterking, maar deze gast is pas 20 en heeft zulke lekkere acties in huis.

Lekker compleet artikel zo. Lees niet voor wie, al hoop ik nog steeds dat deze deal doorgaat.

Krenterig gedoe. Tik gewoon 9 miljoen af en pak over twee, drie jaar het dubbele als je een Mexicaans international van 25+ aflevert aan een Europese topcompetitie. Gutierrez gaat je bovendien direct een impuls leveren voor je Europese campagne. Ik zie geen alternatief in de Eredivisie lopen die dat doet. Sterker nog, volgens mij heeft PSV met Ramselaar de standaard mislukking uit de subtop in huis. Pakweg Guus Til gaat je heus niets meer brengen...

6 augustus 2018 om 08:01

Gaat Guiterrez je direct een impuls leveren in de Europese campagne ja? Ik ken zijn statistieken bij Pachuca niet echt. Hoeveel duels heeft hij al achter zijn naam daar? Heb jij die jongen al vaak zien spelen gomes1psv? Ik ken hem eigenlijk helemaal niet zo goed.

6 augustus 2018 om 09:10

Voor de geïnteresseerden: speelde reeds 167 wedstrijden voor Pachuca (Liga, CONCACAF CL, beker) waarin hij 21 keer scoorde en 26 assists gaf. Het gros van die wedstrijden speelde hij als CM of VM, een enkele keer ook op een meer aanvallende positie. Hij draagt momenteel ook de aanvoerdersband van Pachuca. Ziet er wat dat betreft allemaal aardig uit dus inderdaad, heb hem echter nog nooit live zien spelen verder.

6 augustus 2018 om 08:48

Dat zijn gewaagde uitspraken, ik ga er dan maar voor het gemak even van uit dat jij de Mexicaanse competitie op de voet volgt. Op basis waarvan is hij een impuls voor de Europese campagne? Op basis waarvan is hij beter dan Guus Til? Op klinkt zijn naam gewoon lekker exotisch?

6 augustus 2018 om 09:29

Aan Lozano wordt toch al genoeg verdiend? Soms pak je een dikke winst, soms moet je met wat minder genoegen nemen. De competitie gaat beginnen, het is nu wel tijd om je elftal in orde te krijgen.

Een alternatief in Nederland zie ik zo 1-2-3 niet. AZ heeft geld genoeg na de klapper met Jahanbakhsh dus als je daar Til wilt halen dan ben je nog meer kwijt dan aan deze Mexicaan.

6 augustus 2018 om 12:05

Diego Forlan

Is niet relevant, of Til nou wel of niet 'beter' is. Punt is dat Til niet het type speler is dat Guttierez is. Til is een loper, en geen createve middevelder van de oplossingen en de steekpasses. PSV heeft veel meer behoefte aan creatieve spelers dan aan lopers.

6 augustus 2018 om 12:07

En inderdaad komt nog eens bij dat ik denk dat Til helemaal niet zo goedkoop is. AZ kan de hoofdprijs vragen en ik zie niet in waarom zij dat niet zouden hoeven doen. Als je dan toch de hoofdprijs moet betalen, dan liever voor een speler als Guttierez dan voor een speler als Til, met alle respect want dat is een prima speler natuurlijk. Maar als hij echt denkt dat hij de stap naar Psv/ajax wel eventjes over kan slaan, dan zie ik hem over een paar jaar wel weer ergens spelen en dan kunnen we beoordelen of dat inderdaad een juiste inschatting was.

6 augustus 2018 om 15:37

Maar ze hebben nu in principe Pereiro al lopen als creatieve middenvelder. Dan lijkt een loper met scorend vermogen zoals Til daarnaast geen hele rare keuze toch?
Ik ken Gutierrez verder niet (ik verbaas me er trouwens over hoeveel mensen hier hem wel regelmatig zien en dus kennelijk de mexicaanse competitie volgen, ik zou niet eens weten waar ik die kan zien), maar ik ging er van uit dat als hij wordt gehaald als vervanger voor van Ginkel hij toch ook over een behoorlijke dosis loopvermogen zou moeten beschikken.

Overigens denk ik niet dat als PSV Gutierrez niet kan betalen ze wel genoeg geld hebben voor Til. Als ze 10 vragen voor Weghorst en 25 voor Jahanbakhsh dan zal Til met nog een 4 jarig contract deze zomer ook pas bij een dergelijk bod weg mogen.
Thomas wordt her en der genoemd, maar daarmee lever je wel erg veel scorend vermogen in (2 doelpunten in de afgelopen 2 seizoenen) en met Hendrix staat er al en middenvelder die niet veel scoort. Ik weet ook dat dat niet zijn kracht is en dat hij daar als slot op de deur staat. Het punt is meer dat ze met twee middenvelders die samen 4 goals maken in een seizoen wel een heel statisch middenveld krijgen. Dan lijkt Doan me een beter alternatief.

Overigens staan er straks met Hendrix, Pereiro en Gutierrez/thomas/doan straks 3 linksbenige spelers op het middenveld. Misschien toch maar een poging voor Til wagen dan.

8 augustus 2018 om 09:37

Nee, je zegt het zelf al, Til is te duur. Of beter gezegd, AZ wil uiteraard de hoofdprijs. En dat is hun goede recht. Maar ik vind bedragen van tien miljoen of iets in die orde gekkenwerk voor een speler die net een seizoen aardig gespeeld heeft bij AZ. Maar die, zoals ook een Koopmeiners, niet heeft kunnen overtuigen in de wedstrijden tegen de topploegen.

Wat dat betreft snap ik wel dat ze in eerste instantie voor die Mexicaan gaan. Dat is een international. Til komt echt net kijken, om daar nu zoveel geld voor te betalen is gekkenwerk. Daarbij stip jij wel iets aan, het scorende vermogen. Maar ik zie dat altijd wat ruimer. Het is niet zo dat als je twee spelers hebt die weinig scoren, normaal gesproken, dat dit een punt van zorg zou hoeven zijn. Als de spitsen gewoon wat meer scoren, en PSV scoorde afgelopen seizoen ook heel veel goals uit stilstaande momenten waarin verdedigers als Schwaab en isimat ook doelpunten maakten, dan compenseert dat.

6 augustus 2018 om 11:00

PSV heeft niet de financiele stootkracht van Ajax die even makkelijk een aantal spelers kunnen kopen die minstens 12 miljoen euro kosten. Het is dus de vraag of PSV nog wel 9 miljoen euro heeft liggen zonder veel risico's te nemen. Je hebt natuurlijk niet de absolute zekerheid dat hij gaat presteren. Gutierrez is een goede speler, maar niet vergelijkbaar met Lozano die al jaren als toptalent geldt in Mexico.

6 augustus 2018 om 12:03

gomes1psv

"krenterig gedoe. Tik gewoon 9 miljoen af '

Volgens mij heeft Pachuca een dergelijk bod al afgewezen. Dus je zin zou moeten zijn: 'krenterig gedoe, tik dan gewoon twaalf miljoen af....'.

Overigens denk ik dat PSV er niet aan ontkomt om een 'Lozano-constructie' op te tuigen met Pachuca. Anders is hij niet te betalen. Althans, te betalen is hij natuurlijk sowieso, PSV heeft een eigen vermogen van meer dan 30 miljoen. Maar verantwoord is iets anders. Dus dan is zo'n constructie veel beter. Daardoor moet je bij verkoop wel een flink stuk afstaan, maar sportief haal je met Guttierez wel weer een uitstekende speler binnen. En dát is echt nog dé missing link in deze PSV selectie, een creatieve middenvelder. Controleurs zat, lopers zat, maar een man die de oplossingen heeft en die het tempo kan bepalen (pereiro is daar totaal ongeschikt voor) die heeft PSV niet. Dus halen die Guttierez!

En inderdaad, Guus Til voegt vooralsnog weinig toe. Ramselaar kan ook veel lopen, in de zestien komen en doelpunten maken.

6 augustus 2018 om 20:50

Volgens jou. Andere bronnen beweren dat PSV slechts een schijntje van 4 miljoen bood voor de helft van de eigendomsrechten nádat ze Gutiérrez het komende seizoen zouden huren. Dat is met nogal wat Latijns temperament in verkeerde keelgat geschoten, waarna het vervolg een indicatie van het juiste bod geeft. Volgens Marca Mexico is tussen de 8 en 10 miljoen voldoende om hem op te halen. In het licht van dure miskopen als Maher, Ramselaar en Lucassen vind dat voor een 23-jarige international helemaal geen gek prijsje.

http://www.marca.com/claro-mx/futbol/mercado-de-fi...

6 augustus 2018 om 22:26

Okay, als ik ernaast zit, mea culpa!
Vind negen wel aan de forse kant, maar het gaat er vooral om dat een dergelijk type voetballer wel de missing link is bij Psv. Op Pereiro kan je niet een seizoen lang leunen en Mauro Jr. gaat nu pas echt doorbreken. Zou mooie latijnse aanvulling zijn, denk ik, en stiekum eigenlijk wel de strohalm waar ik me in mijn hoop voor het komende PSV seizoen aan vastgrijp. Anders kan het weleens heel vervelend worden allemaal.

Het is Ryan Thomas.
Gerard Nijkamp is al in gesprek met psv.
Hij was ook aanwezig bij de wedstrijd van jong PSV tegen jong Az.
Het zou gaan om een ruildeal zodat PSV minder geld hoeft te betalen.
Pec is opzoek naar een extra aanvaller en een verdediger.
Obispo of gundmundsson zijn de namen die Gezegd worden

6 augustus 2018 om 09:08

Gudmundsson komt er op de 1 of andere manier niet aan te pas, prima speler voor PEC. Obispo gaat niet zomaar weg.

6 augustus 2018 om 09:17

Misschien zal het dan wel gudmundsson zijn. Of dat Obispo op huur basis naar zwolle komt voor een jaartje

6 augustus 2018 om 11:21

Als ik Zwolle was zou ik inzetten op Gudmundsen met bijbetaling van 1 Mio door Psv. Dat kan PSV wel betalen en Thomas heeft zich de afgelopen seizoenen wel bewezen staat ook altijd hoog in Spelersklassementen en is bijvoorbeeld beter dan Ramselaar. Waarde Gudmundsen is hooguit 1 Mio (aan de hoge kant) en Thomas is minimaal 3 Mio (maar heeft slechts 1 jaar contract) denk dan dat dit voor beide een goede deal is

6 augustus 2018 om 12:11

Xajacfa

Bedoel je als huurdeal, of als koop? Want waarom zou PSV het overwegen om een speler met de potentie en de beloftes van Gudmundsson, die gewoon een zeer groot talent is, op deze manier aan PEC verkopen? Die is in potentie over twee jaar 20 miljoen waard.

Denk trouwens sowieso dat Gundmundsson helemaal geen interesse heeft om permanent naar Zwolle te verkassen, eerlijk gezegd.

Ik zou er een deal van maken waarbij PEC Gudmundsson een jaar gratis mag huuren, of zoiets, maar een deal waarbij Gundmundsson verkocht wordt aan Zwolle is niet goed denkbaar.

6 augustus 2018 om 11:01

Die Obispo zal ook wel balen zeg, hij werd in de jeugd altijd samen met Matthijs gezien als grootste talenten op CV. Inmiddels is De Ligt, die een klein half jaar jonger is, aanvoerder van Ajax met 64 wedstrijden in het eerste in de benen en heeft Obispo slechts 25 minuten (in 2 duels) gespeeld voor PSV 1. Nu weet ik dat Matthijs de Ligt geen logisch referentiepunt is, die jongen heeft bizarre cijfers voor zijn leeftijd (alsnog pas 18, bizar eigenlijk) maar ik denk wel dat Obispo gehoopt had meer minuten te maken. Ik had eerlijk gezegd ook verwacht dat hij dit jaar een basisplek zou gaan pakken maar dat lijkt er voorlopig niet in te zitten denk ik?

6 augustus 2018 om 12:19

Sander

"die Obispo zal ook wel balen zeg"

Dat zal allemaal best wel meevallen.
Want je zegt het zelf al. Wat De Ligt presteert, dat is zeldzaam en uniek. Niet heel veel spelers breken op zo'n jonge leeftijd door en slagen. Dat weet Obispo natuurlijk ook. Dus dat is geen logisch referentiepunt. Sowieso heb jij het over 'bizarre cijfers voor zijn leeftijd' en dat is natuurlijk terecht.

En je haalt er nu dit voorbeeld uit, maar omgekeerd is het ook enorm eenvoudig om ditzelfde te doen bij de Ajaxselectie. Zouden Eiting, Matusiwa, Bijleveld en Sierhuis niet ook enorm balen? Vroeger zouden dat soort spelers bij Ajax allang de basis gehaald hebben. Nu zien ze dat er ieder seizoen meer en meer spelers gekocht en gehaald worden. Straks speel je met een middenveld met De Jong, Schone en Labyad. Drie gehaalde spelers! Terwijl de jeugdspelers toekijken vanaf de bank....! En zien hoe hun ontwikkeling stilstaat.

Maar goed, ik neem aan dat jij daartegen zult opwerpen dat het natuurlijk ook vooral gaat om de resultaten. En dat de besten spelen. Nou, dat is bij PSV ook zo. Als Obispo beter is dan wat er rondloopt, dan staat Obispo in de basis! Zo simpel werken die dingen. Dus kennelijk is hij nog niet goed genoeg. Dan is het voor een net 19 jarige echt geen enkele opgave om, als de trainer hem dat duidelijk communiceert, dan geduld te hebben en te wachten op je kansen.

En zo gaat dat bij Ajax ook met de jeugdspelers die nu toekijken hoe de gekochte spelers de voorkeur krijgen. Dat heet ook concurrentie, toch?

Ik zie in het oorspronkelijke artikel van het Ed nergens dat er per se naar een alternatief in de Eredivisie gezocht wordt voor Gutierrez? Er staat alleen dat ze op zoek gaan naar een alternatief. Staat geen Eredivisie bij.

6 augustus 2018 om 08:54

Edit: ah, kan niet op de telefoon bewerken, maar er staan dus 2 artikelen op de website van het Eindhoven Dagblad over dit onderwerp. In het tweede artikel staat wel de Eredivisie genoemd

6 augustus 2018 om 11:13

Gerucht gaat dat het om Thomas zou gaan en om prijs te drukken Gudmondsson verhuren aan PEC, lijkt me een veel te logisch senario voor PSV om daadwerkelijk door te pakken.

6 augustus 2018 om 11:22

Gaat niet om huur heb ik gehoord uit betrouwbare bron maar om ruil en dus koop van beide spelers met bijbetaling door PSV

Ajax kan hem toch kopen en verhuren aan PSV dan blijft Lozano ook, word het nog een beetje spannend!

6 augustus 2018 om 13:00

Lol

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren