Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV dreigt 40 miljoen mis te lopen door stuklopen persoonlijke onderhandelingen

Laatste update:

Johan Bakayoko is niet geïnteresseerd in een overstap naar Brentford, zo meldt de Belgische journalist Sacha Tavolieri. De Premier League-club meldde zich donderdagavond bij PSV met een bod van circa veertig miljoen euro inclusief bonussen bij de Eindhovenaren, die bereid zijn akkoord te gaan met de aanbieding. Nu blijkt dat de vleugelspits een overstap naar the Bees zelf niet ziet zitten. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad voegt aan de berichtgeving toe dat ook Ibrahim Sangaré, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Nottingham Forest, mogelijk tóch in Eindhoven blijft.

Het is vooralsnog onduidelijk of Bakayoko opnieuw in gesprek gaat met Brentford om een persoonlijk akkoord te bereiken. Mogelijk heeft het bereiken van de groepsfase van de Champions League een grote impact op de wens van de buitenspeler om bij PSV te blijven. De aanstaande komst van Hirving Lozano lijkt Bakayoko vooralsnog niet op andere gedachten te brengen.

De Mexicaans international staat namelijk in de startblokken om Bakayoko op te volgen. Lozano speelde eerder al in Eindhovense dienst, gold als één van de sterren van de club en maakte liefst veertig goals. PSV heeft naar verluidt inclusief bonussen vijftien miljoen euro over voor Lozano, die tot medio 2024 vastligt in het Stadio Diego Armando Maradona.

Transfermarktexpert Fabrizio Romano wist eerder op de donderdagavond te melden dat Brentford donderdag een bod heeft ingediend van 40 miljoen euro inclusief bonussen. De Eindhovenaren wisten daarnaast ook nog een doorverkooppercentage te bedingen. De laatste details moesten nog worden beklonken, maar nu lijkt het erop dat de transfer, ondanks een akkoord tussen PSV en Brentford, gaat afketsen.

Ibrahim Sangaré
Het is ook nog onduidelijk of Sangaré gaat vertrekken uit het Philips Stadion. PSV heeft het bod van 34 miljoen euro van Nottingham Forest in ieder geval geweigerd op de middenvelder, terwijl hij zelf ook nog geen akkoord heeft bereikt met de Premier League-club. Volgens Elfrink heeft de Ivoriaans international nog te veel twijfels over een transfer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen heeft toch groot gelijk. Met PSV de CL in of een beetje bij een een laagvlieger in de Premier League...

31 augustus 2023 om 22:14

Brentford is gewoon een subtopper in Engeland met een extreem goed management dus ik weet niet waar laagvlieger vandaan komt

31 augustus 2023 om 22:17

Een subtopper? Omdat ze vorig jaar toevallig een keer 9e of zo zijn geworden? Is natuurlijk geen subtopper, hebben volgens mij nog nooit Europees gespeeld en dat gaat de komende jaren ook niet gebeuren...

31 augustus 2023 om 22:17

Middenmotor...

31 augustus 2023 om 22:17

Brentford subtopper? Subtop in het rechterrijtje in de PL, bedoel je.

31 augustus 2023 om 22:19

Subtopper zijn ze niet maar hebben wel een stuk beter elftal dan de meeste ploegen in het rechterrijtje, zouden dit jaar zomaar weer mee kunnen doen om Europees voetbal. Desalniettemin begrijp ik Bakayoko volledig als hij bij PSV wil blijven.

31 augustus 2023 om 22:22

Haha subtopper?

31 augustus 2023 om 22:26

Meedoen om Europees voetbal lijkt me wel heel sterk of er moet ergenseen Chelsea-type campagne plaatsvinden. Met City, United, Arsenal, Liverpool, Newcastle, Tottenham, Chelsea, Brighton en Aston Villa zijn er al 8 clubs die een veel sterkere selectie hebben. Brentford doet waarschijnlijk weer mee in de grijze zone met clubs die teveel punten halen om zich zorgen te moeten maken om degradatie, maar te weinig om in een Europees voetbal-strijd te raken. Met clubs als Fulham, Wolves, West Ham etcetera.

1 september 2023 om 06:42

Brentford heeft gewoon een uitstekend team staan. Eerste seizoen hadden ze geluk met Eriksen, die heeft ze in PL gehouden. Het jaar daarop knap in het linker rijtje geëindigd. Ook nu zonder topscorer Ivan Toney doen ze het echt niet slecht. Thé bees zijn echt geen laagvlieger, zitten net onder de subtop. Brentford is wel een ploeg om in de gaten te houden. Met name thuis doen ze het erg goed

31 augustus 2023 om 22:31

Zeker. Hij is er toch ook nog lang niet klaar voor? Prima talent maar toch een heel stuk minder dan bijvoorbeeld Xavi. 40 miljoen voor deze gast is tamelijk absurd.

1 september 2023 om 08:02

Als die het goed doet, dan kan die altijd een stap hogerop maken. Maar hij gaat bij Brentford nooit aan spelen toekomen, want Schade en Mbeumo zijn veel betere spelers dan Bakayoko.

Dat is toch wel zuur, waar de meeste fans volgens mij al met smart op Lozano zaten te wachten,

31 augustus 2023 om 22:14

Kunt beter Bakayoko hebben dan Lozano

31 augustus 2023 om 22:18

Dat denk ik eerlijk gezegd ook. Bakayoko is dreigender, flitsender heeft een goede voorzet en zit nog meer rek in.

31 augustus 2023 om 22:38

Lozano is op dit moment echt nog wel beter dan Bakayoko

31 augustus 2023 om 22:41

Ik vind hem persoonlijk nog iets te vaak voor zichzelf gaan, maar leert ie dat af, dan maakt ie de stap voor nog meer geld.

31 augustus 2023 om 22:45

maar heeft een beperkte restwaarde...

31 augustus 2023 om 22:45

@fr010frdam

En dit baseer je op de geweldige statistieken van Lozano bij Napoli of??

31 augustus 2023 om 23:44

Nee op het feit dat ik Lozano en Bakayoko allebei heb zien spelen.

1 september 2023 om 00:41

Lozano beter dan Bakayako op dit moment? Laat me niet lachen. Ik kijk bijna wekelijks Napoli en Lozano zijn niveau de laatste 2 jaar is er echt serieus op achteruit gegaan. Zeker afgelopen seizoen kwam die zwaar tekort, het was natuurlijk wel een heel sterk Napoli. Het niveau lag te hoog voor hem dat was duidelijk. Hij lijkt ook wat snelheid kwijt te zijn iets wat zijn grootste wapen was altijd, waarschijnlijk door de vele blessures. Nee, Lozano zou een downgrade zijn tov Bakayako.

1 september 2023 om 07:54

Lozano heeft de Eredivisie wel echt kapot geschoten, Napoli was afgelopen seizoen grotendeels Europese top, en naast Kvara en Osmihen verbleekt Lozano volledig. Maar die gaat straks 5 stappen achteruit doen, zal misschien niet zo belangrijk zijn als destijds maar is echt nog wel een flinke vooruitgang tov Bakayoko

1 september 2023 om 08:41

Ja natuurlijk, heeft afgelopen seizoen ook nog gewoon 32 wedstrijden mee gedaan. Als het niets meer is zou hij echt niet zo vaak mee doen. Bovendien nog steeds basisspeler bij Mexico en nog het wk gespeeld.

Bakayoko is een groot talent. Maar zijn rendement is nog laag. Lozano is echt nog wel beter en brengt veel meer ervaring mee. Dat wordt ook nog wel eens onderschat.

31 augustus 2023 om 22:14

Het een sluit het ander niet uit he.

31 augustus 2023 om 22:19

Precies. Liefst verkoop je Sangare voor 35 en haal je Lozano, Vranckx en een CV erbij voor dat geld.

31 augustus 2023 om 22:24

Lijkt me wel dom om lozano te halen als bakayoko blijft. Dan vernietig je kapitaal voor bakayoko of je hebt een dure bankzitten die gaat zeuren. Haal dan een goeie cv met dat geld.

31 augustus 2023 om 22:36

Lozano halen terwijl je bakayoko nog hebt zou echt triest zijn. Je gooit dan gewoon geld in de prullenbak want ze kunnen beide niet spelen.

31 augustus 2023 om 23:16

Als je Lang naar de 10 positie zet wel maar goed ik ben uiteindelijk dan ook niet echt een voorstander dat Lozano dan nog komt, denk toch dat het gaat gebeuren.

31 augustus 2023 om 22:15

Met bakayoko erbij speelt psv 90% in de volgende ronde + worden ze met de vingers in de neus kampioen van Nederland

31 augustus 2023 om 22:17

@sead hasani: hebben we het hier over dezelfde semi jeugdspeler? Psv met of zonder Bakayoko is echt 0 verschil

31 augustus 2023 om 22:29

Bakayoko is echt niet dusdanig goed dat hij eventjes in zijn eentje Arsenal en Sevilla aan gort gaat schieten hoor. Anders waren Vitesse en Utrecht ook wel even met 6 - 0 opgerold maar daar had PSV ook aardig wat moeite mee.

31 augustus 2023 om 22:29

En jullie durven je ook nog psv fans te noemen je doppen uit jullie kop moet je je schamen deze jongen Bakayoko heeft zich elke wedstrijd altijd keihard ingezet voor de overwinning altijd elke keer opnieuw zoals ook xavi simons zich altijd 100 % heeft ingezet en nu moet hij vertrekken omdat hij 40 milj opbrengt en ergens gaan spelen waar ze degradatie voetbal spelen wat hij beslist niet wil stel dat jijzelf voor zo'n keuze zou staan wat je zou doen als echte sportman en voetballer. Heb geen goed woord voor zulke waardeloze gasten over. En blijf maar lekker wachten hoop dat het niet doorgaat.

31 augustus 2023 om 22:49

Haal eens adem en zet eens een punt of komma...

31 augustus 2023 om 23:23

Ff aan de zuurstof vriend. Ik hoop dat baka blijft. Maar als psv nu 40 mil kan pakken snap ik dat ze daar voor open staan. Als je geluisterd hebt naar bosz heeft hij geadviseerd om nog minimaal een jaar te blijven. Ik hoopt het van harte. Een sterke bank is nu net wat een trainer wil.

Als Bakayoko en Sangare blijven en Lozano en nog een verdediger komen heb je wel een fijne selectie.

31 augustus 2023 om 22:16

Zeer fijne selectie, maar wel riskant. Geen cent meer te besteden. Wie gaat er banken??? Lozano, Bakayoko of Lang??? Dat is toch kapitaal vernietiging.

31 augustus 2023 om 22:36

Je speelt 45+ wedstrijden, kan je prima rouleren

31 augustus 2023 om 22:17

Succes, je hebt nog een uur en 3 kwartier om een verdediger te scouten haha

31 augustus 2023 om 22:23

Transfermarkt sluit niet vannacht al.

31 augustus 2023 om 22:25

Volgens mij sluit de markt pas morgen om 23:59

31 augustus 2023 om 22:26

1 dag, 1 uur en 3 kwartier **

31 augustus 2023 om 22:21

Tja dan heb je een ijzersterke en dubbelbezette aanval en middenveld maar is je defensie nog steeds om van te huilen, die problemen daar beperken zich niet tot 1 positie. Ik ben Lozano's grootste fan maar de prio moet echt ergens anders liggen.

Overigens wel mooi dat Bakayoko en Sangarã© PSV niet in willen ruilen voor de eerste de beste Engelse degradatiekandidaat. Zijn echt twee symparhieke gasten en bovenal liefhebbers van het spelletje en geen broodvoetballers. Verfrissend

Geef hem groot gelijk. Een hoger salaris is niet alles . Prestige telt ook. Een (minimaal) 6 tal wedstrijden in de CL staan mooi op je cv en als hij zich daarin laat gelden komen de nog grotere ploegen vanzelf wel terug voor hem. Denk dat Sangare er hetzelfde over denkt

En het lijkt me sterk dat Lozano komt als hij niet gaat. Interessante laatste dag!

Begrijpelijk. Waarom zou je van PSV naar, met alle respect, Brentford willen?

31 augustus 2023 om 22:32

Salaris en een betere competitie.

31 augustus 2023 om 22:36

Een club als PSV heeft daarentegen veel meer prestige + je speelt Champions League. Stel, Bakayoko speelt de pannen van het dak in de CL dit seizoen, dan komen volgend seizoen clubs als Arsenal en Newcastle ipv Brentford

1 september 2023 om 11:47

Als Bakayoko bij Nottingham Forest tekent speelt hij wekelijks tegen clubs van het kaliber Sevilla en Lens. Als hij daar dan presteert komen Arsenal en Newcastle waarschijnlijk nog sneller.
Ik snap dan ook het hele CL argument niet als een speler voor een club kan kiezen. Zolang je niet bij een club speelt die meedoet voor de titel kan je beter voor de betere competitie kiezen, want daar speel je jaarlijks meer potjes op topniveau.

Baka of Sangare moet weg als je Lozano haalt. Er moet sowieso nog een verdediger bij en daarvoor moet iemand gaan. Gaan spannende 24h worden voor PSV.

Baka / Sangare misschien weg en hopelijk Ramalho / Til / El Ghazi ook weg, maar dat is vooral hoop. Ramalho en El Ghazi zijn grootverdieners en Til is gewoon niet goed genoeg

31 augustus 2023 om 23:06

Maar lijkt me ook geen ramp als ze beide blijven en Lozano niet komt toch? Hun waarde zal zeker niet dalen en zeker Baka kan mooie stappen gaan zetten in nog een seizoen PSV.

Dit was te verwachten natuurlijk. Clubs kunnen zoveel geld op tafel leggen als ze willen, als ze de speler zelf niet kunnen overtuigen houdt het op.

Ik snap Bakayoko wel. Van een topclub in Nederland die CL speelt en meedoet om de nationale prijzen naar een laagvlieger in de Premier League voelt natuurlijk als een gigantische stap achteruit.

Logisch, liever de CL in dan tweede viool achter Mbuemo spelen. Clubs komen later ook wel

Als die twee niet verkocht worden en ze halen ook nog Lozano… hebben ze denk ik een financiel probleem. Sterker ik denk dat Lozano dan niet gehaald kan worden omdat simpelweg het een onverantwoord risico is financiel..

Als Bakayoko blijft hoef je toch niet Lozano te halen ? Liever dat geld gebruiken voor betere spelers achterin en nog een CDM.

31 augustus 2023 om 22:29

Dat lijkt mij ook niet. Maar Lozano is ook nog niet binnen. Ik had liever wel 25 mil en Lozano eerlijk gezegd.

Dat zou een aderlating zijn voor PSV…

Bakayoko mis je weinig aan maar 40 miljoen is natuurlijk een monsterbedrag.

Sangaré zou ik er wel bij houden, zeker als Vranckx zijn vervanger moet worden, dan ga je er heel wat op achteruit

31 augustus 2023 om 22:44

Dat bedrag is hij dubbel en dwars wel waard maar bij ajax mogen ze wel absurde bedragen vragen voor spelers die nooit niks hebben gebracht en deze bakayoko is nu al 10 keer beter als die Chuck lozano nu en brengt als hij nog 1 'a 2 seizoenen bij psv blijft nog een kwart van dit bedrag of nog meer op mooi blijven bakayoko .

31 augustus 2023 om 23:28

Ik hoop voor jou dat het nog gaat komen.Begin eens met interpunctie. Of is dat te moeilijk?

Ben PSV supporter in hart en nieren. Voor het financiële is het wel zuur. Maar dit betekend wel weer dat er bij deze speler een goeie kop op zit en weet dat hij geniet bij PSV. CL, titelkandidaat, sfeer is uitmuntend. Snap hem wel!

31 augustus 2023 om 22:39

Ik heb stiekem toch liever 25 mil op de bank en Lozano binnen dan Bakayoko nog een jaartje. Maar goed.

En nu blijkt dat psv sangare ook niet meer laat gaan, of er moet oh iets geweldigs komen op de laatste dag. Dus komt lozano dan nog wel vraag ik me af? Zou niet verstandig zijn

Kennelijk vinden die spelers het ook gewoon een erg leuk team om in te spelen. Niet zoals bij Ajax waar iedereen weg wilt.

Mislopen? Of behoud je als club gewoon kapitaal? Denk eerder het 2e !

Zo, dat zou wel zuur zijn. PSV hield rekening met Sangare en de ontwikkelingen bij Bakayoko kwamen onverwacht heb ik het idee. Chucky stond klaar omdat Baka zou gaan en nu toch verkeerd gegokt. Komt die CV nog met geld als voorschot op minimaal de 2e plek? Livin' on the edge!

Top! Ik denk dat deze jongen het helemaal gaat laten zien dit jaar. De enige vraag is hoe Bosz het in gaat vullen, en of hij iedereen tevreden kan houden

Als Bakayoko en Sangaré blijven heeft PSV mogelijk niet de financiële speelruimte om de verdediging te versterken met César Montes, Zeno Debast, of wie dan ook. Lozano is dan helemaal niet meer aan de orde lijkt mij. Zonder versterking van de verdediging gaat PSV een zwaar seizoen Champions League tegemoet. Het gaat nog een spannende laatste dag van dit transferwindow worden.

31 augustus 2023 om 23:40

Die financiën blijven lastig in te schatten. Maar Gakpo mocht bijvoorbeeld naar verluid alleen verkocht worden voor een directe cash betaling. Daarna hebben we met alle geluk van de wereld ook nog eens profijt gemaakt van Chelseas koopwaanzin, en Madueke voor een prachtig bedrag verkocht. Dat is een bonus. Verder die wintertransferwindow de hand op de knip gehouden, voor een soort dubbele transferwindow deze zomer. Nou, die is gekomen.

Het is nattevingerwerk, maar met de zomerse verkopen, aankopen, en slimme huurdeals, moet er volgens mij nog een flink potje zijn, nu we CL gehaald hebben.

Vergeet ook niet dat John de Jongs salarishuis om te janken was. Wat zo'n Baumgartl, Max, Xavi, en Mwene verdienden was niet mis. Johns onderhandelingstactiek was 'meer betalen' , en dat heeft ons in veel gevallen ontzettend veel dom geld gekost.

Ik denk dat het financieel allemaal kan, alleen is het de vraag of die spelers de concurrentiestrijd aan durven te gaan. Of willen gaan.

Het voelt heel, heel raar om als PSV ' er breedte in de selectie te hebben. De afgelopen 6 seizoenen kwamen we niet of nauwelijks (vaker niet) tot 11 basiswaardige spelers, en nu is er keuze. Maar eigenlijk is dat toch best normaal voor een topclub?

Chucky kan zowel rechts, als links, dus die moet je altijd halen. Achter Lang en Bakayoko zit niks van die orde. Dan nog een RCV want Ramalho is knudde. En Vranckx alleen als Sangeré vertrekt. Met het behalen van CL gelden moeten die eerste twee spelers nog wel kunnen. Als Sangaré of Bakayoko verkocht worden houden we denk ik geld over.

Wordt leuk, die laatste uurtjes.

1 september 2023 om 01:06

Ik denk niet dat startpremie en televisiegelden van de Champions League zomaar bij het transferbudget geschoven kunnen worden, dat zou boekhoudkundig wel heel veel risico betekenen. PSV begroot gelukkig ook niet de Champions League inkomsten. Welke spelers nog komen of gaan bij PSV zullen we binnen 24 uur weten. Wat mij betreft zou El Ghazi verkocht kunnen worden, Til eventueel, en Sangaré òf Bakayoko als het veel geld oplevert en hard nodig is.

Jeetje, dat wordt een drukke/dure bank dit 1e halfjaar in Eindhoven. Wat niet erg is, want het zal een zware 1e seizoenshelft worden.

Zoals ik het al eerder had aangegeven is het helemaal niet erg dat beide spelers blijven. We hebben al geld binnen vd CL. Met hen en Lozano eeeen hopelijk CV erbij heb je gewoon een heek goed team, waarmee je in deze groep kan overwinteren. En verkoop je de spelers alsnog voor genoeg geld. Daarnaast zijn er nog voldoende wedstrijden om te kunnen rouleren. Je wordt kampioen met een degelijke bank. En dat hebben we dan meer dan genoeg.

Ik hoop dat hij blijft. Eigen jeugd, geweldig linkerbeen (voorzet en schot), steeds meer diepgang en dreiging, en ook nog best wel oog voor teamspel. Bovendien leergierig en er zit een goede kop op. Deze jongen heeft zoveel potentie. Onbegrijpelijk dat hij door velen hier weggezet wordt als middelmaat.

Lozano daarentegen. Ik was blij met zijn vertrek destijds. Had zo zijn bevliegingen, maar bakte er voetballend weinig van. Had ook te maken met het feit dat hij in zijn laatste jaar veelal op rechts speelde. Bergwijn en Lozano waren beide veel beter op links. Maar Lozano was tenminste nog een beetje nuttig op rechts, i.t.t. Bergwijn, die het links wel goed deed. Nu Lozano halen als evt. vervanger van Bakayoko leidt tot exact hetzelfde probleem: Lang en Lozano zijn beide veel beter op links. Dan mag Lozano dus weer gaan prutsen en pingelen op rechts, waar hij minder rendement en meer balverlies heeft. Nooit aan beginnen!

Als Sangare en Bakayoko blijven word je kampioen en zul je het goed doen in de champions league. Ik weet dat het heel verleidelijk is om ze nu te verkopen maar volgend jaar kan dat alsnog, gewoon laten blijven en genieten dit seizoen.

Kijk dit zijn nog eens ballen tonen!
Baka heeft meerdere malen aangegeven te willen blijven bij psv.
Laat zich niet van de wijs brengen. Alleen maar mooi dat Sanga nu ook wilt blijven.
Hoop wel dat er minimaal nog 1 verdediger komt

Mooi om te zien dat zo'n jongen kiest voor zijn ontwikkeling in plaats van voor het geld. Brentford speelt pas voor het eerst sinds 20/21 in de PL en het is maar de vraag of ze zich kunnen handhaven. Een goede en knappe keuze van hem om niet naar deze laagvlieger te gaan maar zich verder te ontwikkelen bij PSV om daarna naar een grotere club te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren