Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG lijkt Neymar te moeten vergeten na tweet Piqué: ‘Se queda’

Laatste update:

Neymar wordt al weken sterk in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain. Terwijl de Braziliaan zich weigert uit te spreken over zijn nabije toekomst, is het ploeggenoot Gerard Piqué die zijn toekomstplannen openbaar maakt. De Spaans international plaatste zondagavond een foto van zichzelf met Neymar op Twitter, met daarbij de tekst: ‘se queda’, wat ‘hij blijft’ betekent.

Volgens Mundo Deportivo hebben Lionel Messi, Luis Suárez en Piqué gesprekken gevoerd met Neymar om hem te overtuigen van een toekomst in Camp Nou. Vooral het gesprek met Piqué was 'intens'. Duidelijkheid over de toekomst van Neymar wordt spoedig verwacht, maar de Catalaanse sportkrant meldt dat Neymar altijd de intentie had om in Camp Nou te blijven. PSG zou echter bereid zijn om 222 miljoen euro voor hem te betalen en dat bracht de aanvaller aan het twijfelen.

Naast Messi, Suárez en Piqué zouden ook vicevoorzitter Jordi Mestre, bestuursleden Javier Bordas en Raul Sanllehi en André Cury, die een belangrijke rol speelde bij de komst van Neymar, in hebben gepraat op de aanvaller.

Denk jij dat de transfer van Neymar definitief van de baan is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In alle bestuurlijke chaos, gecreëerd door een man met dollartekens in zijn ogen en hier en daar een Berlusconi-achtig trektje en versterkt door een incapabel bestuur, wordt de club in noodgevallen bestuurd door de sporters zelf. El Presidente, Gerard Piqué in het dagelijks leven, heeft Neymar blijkbaar weten te overtuigen om te blijven. Althans, dat is de eerste berichtgeving die direct van de spelers zelf komt in plaats van via grote sportkranten of (betrouwbare) journalisten.

We weten dat de vader van Neymar contact heeft gezocht met Psg, daar al een document heeft ondertekend waarbij hij meer dan veertig miljoen euro krijgt op het moment dat zijn zoon naar Parijs trekt en dat de advocaten van Neymar sinds afgelopen donderdag in Barcelona zijn om te zoeken naar mogelijkheden om een transfer te realiseren. Het was aan Neymar om een beslissing te maken. Vanuit Parijs werd er aan hem getrokken, zelfs zijn vader heeft tijdens een ontmoeting met het bestuur van de club een transfer te forceren en door de spelers van Barcelona werd op hem ingepraat. Als de laatste berichtgeving klopt wilde PSG aanstaande woensdag de clausule in zijn contract activeren en via een ingewikkelde constructie de FFP omzeilen. Dat is wat we wisten, het was aan de speler zelf om een beslissing te maken. Dat was gisteren het geval, dat was eergisteren het geval en dat zal in de komende weken ook het geval zijn. Neymar beslist. Hij is een volwassen man die gaat over zijn eigen toekomst. Dit zal niet het einde zijn van alle geruchten, laat Neymar morgen maar zelf naar buiten treden om zijn beslissing met de wereld te delen. Kan me goed voorstellen dat er bij een flink gedeelte van de fans frustratie leeft over de manier waarop hij zich de laatste tijd heeft gedragen. Althans, over de manier waarop zijn entourage zich heeft gedragen.

Gerard Piqué heeft hem blijkbaar weten te overtuigen. Naast op sportief vlak te excelleren moeten de spelers zelf nu ook buiten de lijnen de club redden. Het zegt genoeg over de staat waarin de club verkeert dat Piqué de reddende engel moet spelen. Het is treurig, maar het is des te treuriger dat niet Neymar zelf met deze boodschap komt. Deze compleet verrassende boodschap van Piqué past in het circus dat de laatste dagen gaande is en denk dat dit niet eens het einde is. De vader van Neymar zal ongetwijfeld blijven proberen hem te overtuigen en alles in zijn macht doen om een transfer te forceren.

23 juli 2017 om 23:24

De teloorgang van de club is helaas al enkele jaren aan de gang. Het is een wonder (noem het wonder Neymar - Suarez - Messi) dat het niet eerder mis is gegaan. Tijd dat het bestuur wordt vervangen, er een capabele TD komt en dan een aantal broodnodige versterkingen. Leg dit bestuur / TD etc. maar snel een transferverbod op voordat het echt helemaal misgaat.

23 juli 2017 om 23:51

Pique lijkt me een goede bestuurder later zo te zien.

24 juli 2017 om 02:09

Pique doet zijn bijnaam (El Presidente) inderdaad weer eer aan

24 juli 2017 om 05:10

Piqué zit elk tussenseizoen op de banken van Harvard om te leren hoe je een internationale voetbalclub bestuurd. Hij zal inderdaad ooit de president worden. Of dat van FC Barcelona of de soevereine staat Catalunia zal zijn moet nog blijken. Mogelijk kan hij beiden met elkaar verweven. Een voetbalstaat, waar voetbal écht religie is.

24 juli 2017 om 08:31

@777

Je schrijft: "de teloorgang van de club is helaas al enkele jaren aan de gang. Het is een wonder (noem het wonder Neymar - Suarez - Messi) dat het niet eerder mis is gegaan. Tijd dat het bestuur wordt vervangen, er een capabele TD komt en dan een aantal broodnodige versterkingen. Leg dit bestuur / TD etc. maar snel een transferverbod op voordat het echt helemaal misgaat".

Typische supportersretoriek van iemand die vanuit zijn onderbuik reageert. Barcelona heeft een decennium lang aan de top gestaan met het supertrio Messi-Xavi-Iniesta. Aan iedere periode komt een eind en na zo een lange periode van succes, is het de normaalste zaak van de wereld dat het nu wat minder gaat met Barcelona. Dat is alle grote clubs overkomen of ze nu Ajax, Bayern of Real Madrid heten. Een grote club als Real Madrid heeft het zelfs 30 jaar zonder Europese prijs moeten doen. Het is te walgelijk voor woorden dat supportertjes zoals jij die meeliften op het succes als het goed gaat en meteen de koppen van bestuurders eisen als het even tegen zit. Dat is niet alleen heel dom, maar kinderlijk naief ook omdat de eigenaren van clubs als Chelsea, PSG en Mancity het levende bewijs zijn dat je zelfs als je puisant rijk bent en bereid bent het geld rijkelijk te laten rollen, niet zomaar even een succesformatie als Barcelona in elkaar sleutelt. Zelfs niet als je de beste trainer van de wereld tot je beschikking hebt.

Barcelona heeft de voetballiefhebber jarenlang verwend met voetbal dat af en toe van buitenaards niveau was en vaak een feest voor het oog. Voetbalwedstrijden van dat niveau zijn allesbehalve vanzelfsprekend en daar moet je de uitvoerders als voetballiefhebber eeuwig dankbaar voor zijn. En niet meteen de scalp van een bestuurder eisen als het moment daar is dat de spelers niet meer in staat zijn om het absurd hoge niveau te halen dat ze gewend zijn. Voetballers en bestuurders zijn ook gewoon mensen voor wie de mogelijkheden niet onbeperkt zijn. Wat jij doet, is dat gewoon ontkennen en daar heb ik werkelijk geen goed woord voor over. Het tijdperk Barcelona is bijna over en dat betekent dat er gebouwd moet gaan worden aan een nieuw elftal. Dat is geen eenvoudige opgave omdat spelers als Messi c.s. maar 1 keer in de zoveel tijd worden geboren. De kans is heel groot dat je in je leven nooit meer een elftal als Barcelona te zien krijgt, daarom mag je heel dankbaar zijn dat je de zegetocht van de club heb mogen aanschouwen. En zou je je zelf en anderen een grote dienst bewijzen door je als een echte supporter te gedragen en je team ook te steunen als het even niet gaat zoals je het graag wilt. Je zou daarbij een voorbeeld kunnen nemen aan het Legioen dat 18 jaar heeft moeten wachten op een landskampioenschap, maar haar club door dik en dun bleef steunen ook al was er ook de nodige kritiek. Dan mag je je een echte supporter noemen, wat jij doet is je gedragen als een verwend nest.

23 juli 2017 om 23:25

Dit zegt helemaal niets!
Hoevaak zegt een club en/of spelers dat er iemand blijft vervolgens week later vertrekt degene. Ik heb nu juist sterker de indruk dat hij vertrekt nu dit verschijnt zie je vaker bij verschillende clubs.

23 juli 2017 om 23:32

Piqué die dit naar buiten brengt met een recente foto (zie kapsel Piqué) lijkt mij weldegelijk definitief. Hij wil oh zo graag ooit president worden, dan kan hij het niet maken tov de fans om ze een rad voor ogen te draaien. Ook bevestigden de laatste geruchten al dat Pique een enorm heftig en goed gesprek met Ney heeft gehad om hem te overtuigen.

23 juli 2017 om 23:36

S-madrid. Ik snap dat je dat hoopt, maar er zijn juist ook goede voorbeelden van het omgekeerde. Neem c. Ronaldo, die is al een stuk of 5 jaar elke zomer ontevreden en zou dan weg willen, en elk jaar is hij ook na een goede salarosverhoging weer helemaal tevreden en besluit toch te blijven. Dit gaat natuurlijk precies hetzelfde met Neymar worden. Even de druk bij Barca erop zetten en er rolt binnenkort een hele mooie salarisverhoging voor hem uit waarna hij besluit om te blijven.

23 juli 2017 om 23:41

InkeMontana waarop baseer je dat ik dat hoop?
Ik som enkel op dat dit soort uitspraken vaak onzin is omdat een week later de speler uiteindelijk toch vertrekt..

23 juli 2017 om 23:51

Ik heb je al eerder uitgelegd dat Ronaldo maar 3x zijn contract heeft verlengd maar je gaat op iedere post door met vertellen dat hij elke zomer een verbeterd contract ondertekent. Haha

24 juli 2017 om 00:32

Bij Ronaldo is het anders.. hij werd beschuldigd van belasting fraude en werd niet voldoende gesteund door Real (voor zijn gevoel). Dit is later goed gekomen omdat Perez een goed gesprek met Ronaldo heeft gehad. Nergens ging het om een contractverlenging en nu is het ook weer dood stil geworden rondom Ronaldo. Onterecht dus om hem erbij te halen als voorbeeld.

24 juli 2017 om 01:00

Het schijnt hem dit keer niet om het geld te gaan, maar hij wil de belangrijkste speler inde selectie zijn en zoalang messi daar nog zit, zal hij dat niet worden.

23 juli 2017 om 23:40

Nou, ik weet het niet hoor. Kwam het echt door Pique? Of kwam het toch echt door door dat w'appje van Ronaldo?

24 juli 2017 om 03:21

ik snap serieus niet hoe deze zogenaamde journalisten hierop komen, een privebericht tussen de twee met als advies dat hij beter naar Man U kan gaan? gekker wordt het iig niet.

24 juli 2017 om 11:28

Haha, dat vond ik nog echt het meest lachwekkende bericht van de laatste dagen. De ster van de aartsrivaal stuur een bericht via Whatsapp, wat vervolgens op mysterieuze wijze wordt gelekt aan een grote sportkrant en dat zou hem vervolgens hebben overtuigd.

24 juli 2017 om 00:59

ik ben wel benieuwd hoe ze de ffp willen omzeilen, met een transfersom van 220 miljoen, 40 miljoen tekengeld en dan nog het salaris + eventuele bonussen, zit PSG al ruim over de helft van de begroting heen. Bij dit soort dergelijke clausules moet er altijd in 1 keer worden betaald en wanneer je met 1 speler al de door de helft van je geld heen bent, kan je je begroting nooit sluitend maken.

24 juli 2017 om 03:21

vage constructie via Qatar vermoed ik.

24 juli 2017 om 10:39

Wellicht gewoon een mooie, nieuwe sponsor deal met een luchtvaartmaatschappij ofzo?

Of hebben ze afgelopen jaren geld opzij gezet, weten wij veel. Ze zullen heus wel berekenen of het mogelijk is of niet in het Ffp.

24 juli 2017 om 11:31

Nee, als ik het goed begrijp zit het als volgt. Neymar krijgt van de Qatarese staat 222 miljoen euro om zijn contract bij Barcelona af te kopen, dat is hetzelfde bedrag als hij zou krijgen om het wereldkampioenschap in Qatar te promoten. Althans, waarschijnlijk zal er ook een deel door PSG betaald worden. Maar dat er een constructie zou zijn met de Qatarese staat voor een soort marketingcampagne lijkt wel degelijk zo te zijn. Zo betaalt PSG minder dan zijn afkoopsom en krijgen ze schaamteloos steun van de staat Qatar. Blijkbaar mag dat volgens de Ffp, maar de Uefa heeft al een waarschuwing uitgedeeld dat ze wel degelijk actie zullen ondernemen als de transfer alsnog op deze manier doorgaat.

24 juli 2017 om 18:10

Dat is third party en mag niet van de regels binnen de uefa. Geld opzij zetten zal ook niet het geval zijn aangezien ze al een boete gehad hebben ivm ffp en sindsdien hebben ze geen zwarte cijfers geschreven.

24 juli 2017 om 01:31

Ik denk dat de wedstrijd tegen juventus nog eens best wel wat invloed op zijn keus is geweest. In deze wedstrijd heeft hij laten zijjn hoe belangrijk hij wel niet kan zijn voor ons. Om even duidelijk te zijn: dit heeft hij al veel vaker laten zijjn maar ongezien de bal bij hem lag in de onderhandelingen kan je zoiets best vergeten. Gelukkig blijft hij aangezien er niet echt een gelijkwaardige vervanger te vinden is op zijn positie.

24 juli 2017 om 01:37

Ben het volledig met je eens. Het enige dat je je wel moet realiseren is dat we veel moeten uitgaan van aannames die de Spaanse pers ons toereikt. In je 2e lees ik bv dat de vader van Neymar een document heeft getekend en zijn gesprek vandaag met het bestuur niet goed verliep. Het positieve bericht van Piqué vanavond staat daar weer haaks op! Piqué vind ik wel echt een leider die in het team zijn verantwoordelijkheid pakt. Iniesta daarentegen vind ik te timide en daardoor geen echte aanvoerder! Piqué op termijn als voorzitter is een gerucht die ik volledig toejuich.

Het huidige bestuur daarentegen is/blijft in mijn ogen incapabel wanneer het om het sportieve gaat! We zijn alweer een week verder en hebben nog steeds niet een 2e versterking binnen. Verratti laat nog steeds op zich wachten en is al in gesprek met Raiola. Die kan namelijk wel een transfer forceren ivm zijn voorganger. Dit bestuur moet zich beseffen dat ze behoefte hebben aan een oud voetballer als TD, die de klappen van de zweep kent, groot netwerk heeft en over de juiste uitstraling beschikt. Met de opkomst van al die Franse toptalenten (Dembele, Mbappe, Sarr, Griezmann) lijkt Abidal mij een uitermate geschikte kandidaat voor deze positie door Robert geflankeerd.

24 juli 2017 om 06:53

Grappig dat je alle berichten over vertrek van Neymar bestempeld als roddel.
En dit bericht is ineens waar.
Over paar weken loopt ie bij PSG rond.

24 juli 2017 om 11:35

Ik bestempel de berichten over een vertrek van Neymar helemaal niet als roddel. Sterker nog, de vader van Neymar heeft nog steeds een overeenkomst met PSG waarbij hij meer dan veertig miljoen euro krijgt als zijn zoon naar Parijs zou gaan. Er zit dus een kern van waarheid in de geruchten, maar een zeer groot deel van wat de sportkranten publiceren is nu onwaar gebleken. De betrouwbare journalisten die zich in eerste instantie stil hielden hebben zich nu steeds meer uitgesproken en het blijkbaar bij het juiste eind te hebben. Maar goed, de beslissing is nog steeds aan Neymar en het kan natuurlijk zijn dat hij van mening verandert.

Goed verwoord Guaporta.

Ik hoop en verwacht ook dat hij blijft. Met Bonucci hadden we al een verrassende transfer maar denk wel dat Neymar gewoon blijft. Hoop hem nog langer te kunnen bewonderen in Laliga en de Copa. Clasico's zijn ook veel meer smullen mét Neymar natuurlijk. Barca heeft hem ook gewoon nodig natuurlijk.

Piqué, presi! Denk dat dit zó'n opluchting is voor alle Barca-fans... Komop! Nu vol voor Coutinho of evt. Verratti gaan en voor alle prijzen gaan! FORCA BARCA!!

23 juli 2017 om 23:41

Ik denk dat het voor bijna elke voetbalfan een opluchting is dat hij blijft. Als Neymar zou vertrekken voor zo'n groot bedrag zouden Dembele, Dybala of andere opvolgers van Neymar minstens 100 miljoen kosten, aangezien iedereen weet dat Barca dat kan betalen met het geld dat ze hebben gekregen van de Neymar tranfer. Dat zou abnormaal zijn.

24 juli 2017 om 00:32

Denk niet dat PSG nog zaken met Barcelona gaat doen nu Neymar niet naar Parijs gaat. Natuurlijk zou hij wel de droomkandidaat zijn om naast of regelmatig in plaats van Busquets te spelen. Denk eigenlijk dat Parejo een goeie zou zijn voor Barca.

24 juli 2017 om 11:15

Dat was eerder ook al het geval. Was het nu Thiago Silva, Marquinhos of Rabiot, steeds opnieuw hanteerden ze een vijandelijke en arrogante houding tegenover Barcelona. De relatie tussen beide clubs is al lang verpest dus.

Parejo is een interessante optie. Bij Valencia altijd de veldheer en hij beschikt over een sterke techniek en passing. Alleen vraag ik mij af of hij het verschroeiende tempo in sommige wedstrijden van Barcelona zou aankunnen. Met andere woorden, volgens mij valt hij onder de absolute wereldklasse waar Barcelona zo nood aan heeft op het middenveld. Met Rafinha, Denis Suarez, Andre Gomes en Aleña is er op zich al een genoeg breedte op het middenveld. Als er iemand nog wordt bijgehaald moet het echt een wereldtopper zijn.

24 juli 2017 om 12:04

Rafinha, Denis Suarez en Andre Gomes kunnen niet controlerend spelen, Parejo wel. Denk dat hij het tempo wel aan kan.

Ik begrijp niet waarom zoveel paniek als Neymar weggaat. Heerlijke speler, maar als hij weg wilt dan mag hij weg. Ik ga hem er zelfs niet voor 'haten' (zoals hij niet naar rivaal gaat).

Het is gewoon dat Barca zo slecht is in transfers, anders mocht hij best wel weg voor 220 M. Pff spelers die je hiermee kan kopen...moet Barca dan wel eerst spelers kopen dan Neymar verkopen.

Met zijn vader is het kwestie van tijd voordat hij weggaat, volgende seizoen weer z'n soap. Gewoon nog een seizoen behouden en dan rustig voorbereiden voor zijn vertrek.

Niemand is groter dan de club, Messi niet, Neymar niet, netzoals vb Ronaldinho het niet was

23 juli 2017 om 23:39

Wanneer Barcelona 222 miljoen ontvangt voor Neymar (prima bedrag hoor, mij betreft direct doen) gaan ze een groot deel herinvesteren... en dit is nou net het grootste probleem... paar recente transfers: André Gomes, Arda Turan, Thomas Vermaelen, Vidal, Douglas... kan nog wel een uur doorgaan met alle B artiesten en misperen van dit bestuur. Hou Neymar binnenboord, reorganiseer, pleur het halve team op de transferlijst en bouw een nieuw team op om de toekomst veilig te stellen. Neymar kan daar, zeker gezien zijn leeftijd en kwaliteiten, een leidende rol in spelen.

23 juli 2017 om 23:42

Ja idd, dat is ook wat ik vrees. We hebben topspelers nodig en niet b materiaal voor veel geld. Neymar verkopen en spelers zoals Griezmann, Dembele en Seri halen zou fantastisch zijn.

24 juli 2017 om 10:43

Tegenwoordig willen clubs hun betere spelers niet meer verkopen omdat ze zelf de top willen bereiken. Geld alleen is dan niet meer voldoende, je zal ook talent tijdig moeten scouten voordat het talent al gebonden is aan een andere club.

Vroeger was Barca daar sterk in, spelers als Messi en Neymar zijn tijdig gehaald. Tegenwoordig klopt Barca aan bij andere CL clubs en krijgt dan al gauw nee te horen of moet bedragen betalen waarvan je stijl achterover slaat.

Het probleem met Neymar is niet alleen het geld, hij staat al jaren in de schaduw van Messi en dat begint te knagen. Bij PSG zal hij de absolute ster zijn, de status die Messi en Ronaldo bij Barca en Real hebben.

Technisch gezien is het natuurlijk mogelijk dat Neymar naar PSG gaat. PSG heeft nog geen enkel transferbedrag uitgegeven dit seizoen en hun transferbudget ligt op zo'n 250 miljoen en de clausule van Neymar is 222 miljoen, dus mogelijk is het zeker. Daarnaast kan Parijs, Braziliaanse spelers als Alves en het salaris wat Neymar kan ontvangen, aantrekkelijk zijn natuurlijk. Maar Barca is natuurlijk een veel grotere en mooiere club dan PSG. Dat zal de doorslag geven dat Neymar bij Barca blijft.

Het zijn en waren ook niet meer dan geruchten verspreid door de Madrileense pers. In Spanje is dit zo erg het geval. Madrileense pers die geruchten verspreiden over Barcelona spelers en Catalaanse pers die geruchten verspreiden over Real Madrid spelers. Dramatisch gedoe allemaal.

23 juli 2017 om 23:31

De wereld is niet zwart-wit, ook de Catalaanse media was volop met een mogelijke transfer bezig.

23 juli 2017 om 23:53

Was toch echt een braziliaanse krant die ermee kwam. Daarna nam iedereen het over. Niks 'Madrileens' aan.

El Presidente Pique! De MBA course die hij afgelopen zomer aan Harvard heeft gevolgd werpt zijn vruchten al af.

Goed nieuws voor Barca. En als klap op de vuurpijl nu meteen Veratti bij PSG halen.

Er worden alle geruchten opgenoemd over de vader van neymar maar de geruchten waar in gezegd wordt dat er helemaal niks is getekend door neymar SR worden hier niet opgenoemd. Ik hoop echt dat dit onzin was en niet dat hij is tegen gehouden door zijn collega's, want dat betekent dat hij bijvoorbeeld volgend jaar gewoon weg kan als hij het hele seizoen wordt gek gemaakt door zijn Braziliaanse vrienden of de dollar tekens. Neymar is heel erg belangrijk voor dit Barcelona en een vervanger is er gewoon niet. Dybala Dembele niemand kan neymar vervangen. Ik hoop nu echt dat verratti komt en kan iemand mij misschien vertellen waarom hij niet speelde tegen Tottenham en Roma?

Wie had er twijfels?? Zowiezo dat neymar bij barca blijf. Geld is niet alles, team genoten als messi iniesta suarez busi zijn nergens te vinden.

24 juli 2017 om 10:45

Denk juist dat teamgenoot Messi een van de oorzaken is dat hij weg wil.hij wil de absolute ster worden en dat gaat hem bij Barca nooit lukken zolang Messi nog speelt.

Geld is inderdaad niet alles, maar een team naar de CL winst leiden waarbij jezelf de grote man bent, dat is de sportieve uitdaging. Als Barca de CL wint, galmt het hele stadion Messsi, Messi, Messi.

Theater op en buiten het veld.... als barca fan wil je het beste, maar als een speler zo flirt en zo ver wil gaan moet hij toch lekker weg gaan? Je speelt graag voor een club of niet.

Zou het goed vinden als hij blijft maar als ze Verratti en 111 meekrijgen zou ik twijfelen. Maargoed aan de andere kant is MSN de beste aanval ooit bij 1 ploeg. Volgende zomer is zijn clausule 250 miljoen en dan is hij ook 26,5 dan lijkt de kans weeral wat kleiner dat ploegen als PSG dat nog willen betalen maar aan de andere kant is het misschien goed voor Barca om ook eens stevig geld te ontvangen om zo 2 andere wereldspelers terug te halen. Met 200 miljoen en 25 miljoen salaris die Barca ter beschikking zou hebben kunnen ze gemakkelijk Verratti of Thiago en Coutinho, Dybala of Dembele halen en met 25 miljoen salaris kan je ook die elk 12 miljoen geven aan salaris wat veel is voor die spelers.
PSG zou echt gek moeten zijn om eventueel Neymar te halen binnen 1 of 2 jaar voor 250 miljoen dan is hij 26,5 of 27,5 en kunnen ze nog maar maximaal 6 of 7 jaar van Neymar zijn topjaren genieten aan 30 miljoen salaris komt dat neer op 180 of 210 miljoen salaris over die periode.

Pique is lekker bezig, eerst een hoofdsponsor gefixt voor 50mil p/jaar en nu het voorkomen van een transfer, geef deze man als bijbaantje het presidentschap van de club aub.

In plaats van zo blij te zijn had Barca natuurlijk ook gewoon dat belachelijke bedrag van 222 miljoen kunnen pakken en eens 200 miljoen van hun schulden kunnen inlossen....Het stoort me mateloos dat de Spaanse clubs maar voor vele honderden miljoenen schulden mogen hebben en iedereen dat maar heel normaal vindt. Zeker gezien landen als Nederland nog weer miljarden hebben geleend aan de Spaanse banken en dus eigenlijk wij dat geld aan clubs als Barca hebben geleend .

24 juli 2017 om 10:44

Betaal jij dan ook meteen je huis af, dan is mijn geld ook terug bij de bank....

On topic : Als Barça die 222 miljoen had gekregen, hadden ze dat geld geïnvesteerd in nieuwe spelers. Schulden hebben is geen probleem, ze niet kunnen aflossen is dat wel. Barça is een gezonde onderneming met schulden dat elke onderneming van die grootte wel heeft. Een club dat zijn schulden volledig aflost komt niet vaak voor. Bayern is daar één van, Arsenal geloof ik ook? Milan heeft haar schulden afgekocht door de nieuwe eigenaars. Voor de rest heeft iedereen wel schulden, met Manchester United aan kop.

Ik heb nooit een woord van deze transfer geloofd. Dit soort spelers zijn gewoon niet te koop en hebben geen behoefte om te vertrekken. Dan kunnen ze nog honderden onzinverhalen erbij verzinnen, maar als het puntje bij paaltje komt, blijven de Ronaldo's, Neymar's en Messi's van deze wereld gewoon bij Real en Barca.

Mooi wanneer hij niet naar PSG zou gaan. Clubs die tradities in het voetbal kapot willen maken verdienen dit gewoon. Een status moet je langzaam opbouwen, niet kopen.

De Madrileense media gelooft hier niets van... Ik vind het wel zielig eigenlijk. Dan heb je een foto van Piqué met Neymar dat toch duidelijk een "officiële" statement is, en dan heb je media die nog zeggen dat dit bluf is van Neymar en dat de onderhandelingen nog lopend zijn.

24 juli 2017 om 10:46

Een officieel statement van Pique, speler van Barca. Pas wanneer Neymar zelf verklaart dat hij blijft, kan je spreken van een officieel statement. Tot die tijd zal het koffiedik kijken zijn.

24 juli 2017 om 14:06

Juist daarom dat ik officiële tussen haakjes heb gezet. Ik neem aan dat Neymar wel weet dat Piqué dit gepost heeft? Bon, het heeft lang genoeg geduurd.. Neymar mag inderdaad met een officiële statement naar buiten komen.

De neutrale toeschouwer zou graag willen dat Neymar vertrekt, Real-fans en Barça-haters ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren