Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSG denkt door blessure Jallet aan wintertransfer Janmaat'

Laatste update:

Gregory van der Wiel en Daryl Janmaat zijn bij het Nederlands elftal al concurrenten van elkaar en krijgen mogelijk ook bij Paris Saint-Germain met elkaar te maken. Christophe Jallet wacht een operatie aan zijn knie en zal als gevolg van deze ingreep zeker twee maanden buitenspel staan. PSG denkt daarom aan de komst van een nieuwe rechtsback en zou azen op Janmaat.

/

Volgens Le Parisien ziet de technische leiding van de Franse kampioen de verdediger van Feyenoord als een goede optie, omdat hij ook inzetbaar is in de Champions League. Feyenoord heeft dit seizoen immers niet in het miljoenenbal gespeeld. Datzelfde geldt voor Tottenham Hotspur en daardoor wordt ook de naam van Kyle Walker genoemd. Een transfer van Janmaat lijkt echter realistischer.

De 24-jarige Janmaat is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord en heeft nog een contract voor anderhalf jaar. De leiding van Feyenoord wil deze verbintenis graag opwaarderen, maar het is de vraag of Janmaat een langer verblijf in De Kuip ziet zitten. De 13-voudig international kwam tot dusver tot 49 competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarvan 16 in het lopende seizoen.

Daryl Janmaat is goed genoeg voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 januari 2014 om 10:08

Zou het niet doen als ik Janmaat was.
Denk dat hij het wk dan zeker kan vergeten.
Maar neem ook aan dat het slechts om een geruchtje gaat, psg kan (met alle respect) wel wat beters krijgen.
Maar mocht het waar zijn, zal feyenoord zich gelukkig prijzen en meewerken denk ik.

Edit:
Uitleg over het vergeten van wk:
Van der Wiel speelt dan de wedstrijden, Janmaat zit te banken.
Dus Van Gaal kiest dan sowieso voor Van der Wiel en Van Rhijn denk ik.

7 januari 2014 om 10:41

Dat denk jij omdat het spelers van Ajax zijn! Leerdam is zelfs beter dan van Rhijn. Jullie Ajax supporters praten altijd over Janmaat alsof hij niks kan, maar wanneer een speler van Ajax wel naar een grotere club kan dan is dat opeens terecht? Janmaat krijgt niks voor niks interesse van verschillende topclubs! Dit is gewoon pure afgunst van jullie Ajax supporters! Janmaat is in oranje niks voor niks keuze nummer 1 boven van der Wiel, maar jullie supporters kan je niet serieus nemen. Kan mij nog de discussie herinneren tussen Janmaat en van Rhijn...

7 januari 2014 om 11:06

Jullie Ajax supporters? Wie is jullie? Er reageert er maar 1 en niet eens zo gek. Persoonlijk denk ik dat Janmaat en betere back wordt dan vd Wiel. Veel potentie in die jongen. Maar hij moet wel blijven voetballen, dus lekker seizoen afmaken bij Feyenoord.

7 januari 2014 om 11:21

Beetje vreemde reactie San90. (oftewel, niet echt San).

Afca020 is slechts 1 supporter en vertegenwoordigd niet alle supporters van Ajax. Daarnaast ken ik wel de uitdrukking niet voor niets. Niks voor niks is gewoon niks

On: ik hoop dat Janmaat gewoon lekker bij Feyenoord blijft dit seizoen. Wanneer hij nu naar PSG gaat zie ik hem de concurrentiestrijd met v/d Wiel in eerste instantie wel verliezen waardoor het WK in gevaar kan komen. Ik zeg verder niet wie nu de betere back is. Beide spelers hebben hun krachten en mindere punten.

7 januari 2014 om 11:25

@perryownes
Van der Wiel de nummer 1? Dat heb ik Van Gaal nooit horen zeggen. Hij heeft welgeteld één wedstrijd in de basis gestaan.

7 januari 2014 om 11:50

Daar heb je gelijk in, hoewel het wel zo is dat heel veel ajacieden zo zijn dat ze alles wat met ajax temaken hebben de hemel in prijzen terwijl ze andere spelers afkraken. Zoals met ieder talent dat op het punt staat te debuteren hoor je vaak dat die een wereldtopper wordt en het helemaal gaat maken etc. bijvoorbeeld.

Zelfde met van Rhijn en Janmaat toentertijd. Ze schelen misschien 2 jaar en van Rhijn kwam net een half jaartje kijken bij het 1e van ajax. Net 14 wedstrijden gespeeld en mensen zaten al te zeggen dat van Rhijn zich meer bewezen had dan Janmaat die al 4 seizoenen in de basis bij Heerenveen had gestaan en zich via Feyenoord in Oranje had gespeeld.

Ik weet ook wel dat er genoeg ajacieden zijn die nuchter kunnen reageren maar ik snap wel wat San90 bedoelt, hoewel het nooit slim is om een hele groep over 1 kam te scheren.

7 januari 2014 om 12:07

Helemaal mee eens, Janmaat gewoon bij Feyenoord blijven.

Van der Wiel krijgt op dit moment het vertrouwen van de trainer en laat dat ook zien. Daarbij is het normaal dat je een tijd nodig hebt om aan te passen aan het nieuwe systeem, cultuur en taal. Janmaat zou daarom niet vaak spelen en zijn WK missen.

7 januari 2014 om 12:08

Hij begint nu beter te spelen als hij zo door blijft gaan is hij gewoon de nummer 1

7 januari 2014 om 12:46

@afca020:

Een aanvallende back RB zijn er helaas niet zo veel zeker niet van dit niveau.

Noem jij eens een RB te halen is die beter is dan? En ook aanvallend? Janmaat is gewoon een zeer goede back. Kijk Strootman en Eriksen, doen het ook gewoon goed! Altijd zo mooi spelers uit NL afkraken.

Hoe weet je zo zeker dan vd Wiel zal spelen en niet Janmaat? Je weet niet eens hoe hij het daar zal doen. Hij is een type als Strootman die makkelijk in een hoger niveau mee kan. Iets wat hij bij NL ook laat zien.

ps van Rhijn gaan never nooit niet mee naar het WK. Dan zal eerder nog Leerdam of Verhaeg mee gaan.

7 januari 2014 om 12:49

Komt er weer één alle ajacieden zwart maken omdat er één ajacied zijn (trouwens vrij goed onderbouwde) mening geeft.

Zonder erop in te gaan wie beter is lijkt het mij logisch dat hij vindt dat dit een slechte keus zou zijn voor Janmaat.
Van der Wiel heeft bij PSG ook rustig een tijdje moeten wachten voordat hij echt minuten is gaan maken. Janmaat zal niet als basisspeler gekocht worden en dus in het begin sowizo vaak op de bank zitten. Tegen de tijd dat hij eventueel op wat minuten mag gaan rekenen is Jallet weer fit (duurt maar 2 maanden) en is Janmaat de 3e keus op deze positie...

Als Van Gaal zijn selectiebeleid doorzet zal de kans dan inderdaad erg klein zijn dat hij Janmaat meeneemt naar het Wk..

7 januari 2014 om 13:20

Net zoals Decker na een paar minuten tegen Excelsior al een nieuw diamantje genoemd werd door de Feyenoord supporters?
Elke club, alle supporters, of het nou Ajax, Feyenoord of PSV is, hemelen de eigen spelers veel te veel op. Daarvoor ben je supporters en daardoor praat iedereen regelmatig met een brilletje op

Het hoeft overigens niet zo te zijn dat als iemand niets in een speler ziet, hij of zij gelijk een hater is of alleen zo'n reactie geeft omdat hij/ zij voor een rivaliserende club is. Ik vind De Vrij bijv. absoluut niet Feyenoord waardig, terwijl ik best fan ben van BMI al speelt hij bij Feyenoord.

Als Ajacied durf ik best te zeggen dat Janmaat beter is dan Van Rhijn. Verdedigend is het mij nog om het even, maar Janmaat laat aanvallend veel meer zien dan Van Rhijn. Verder zie ik Janmaat groeien en staat Van Rhijn praktisch stil in zijn ontwikkeling.

7 januari 2014 om 14:48

Laat ik even duidelijk zijn zeker tegen san90 en de rest:

Ik heb nergens gezegd of Van Rhijn of Janmaat beter is. Die woorden worden me weer in de mond gelegd omdat een aantal niet tegen kritiek kunnen.

Ik zeg alleen dat ik denk dat wanneer hij naar koopclub PSG gaat, dat hij dan niet (weinig) zal spelen. Van der Wiel doet het daar goed en die vervangen ze niet zomaar (denk ik). Dus ik denk dat hij als backup gehaald wordt en als hij pech heeft zelfs als optie 3. Dus dan is het logisch dat hij niet mee gaat naar het wk en dat zou zonde zijn. Nu heeft hij een kans om wel naar Brazilie te gaan namelijk.

En wat ophemelen betreft:
Als er iemand is die steeds zegt van: we moeten het nog maar zien ben ik het wel.
Of hij dan Vilhena, Lesley de Sa , Depay, Locadia, Boetius, Ruben Ligeon, Lerin Duarte, Danny Hoesen, Clasie, De Vrij of wat mij betreft Guus Hupperts heet maakt me geen fluit uit. Ja stuk voor stuk hebben ze talent, zijn ze in de jeugd opgevallen, maar ik moet het eerst nog maar eens zien allemaal. Leuke spelers maar of ze de top gaan halen is alles behalve zeker. Ik ben juist degene die dat vaak aankaart tegenover blinde supporters.

7 januari 2014 om 20:08

San90

Goh, je hebt het over clubvoorkeuren? Maar zelf wel Janmaat boven VdW verkiezen, die bij de absolute wereldtop een belangrijke rol vervult.

7 januari 2014 om 21:29

''niks voor niks'' bestaat niet !

het is : niet voor niets

7 januari 2014 om 23:40

Ik verkies hem niet boven VdW, maar een trainer die er veel kijk op heeft en grote prijzen heeft gewonnen!

Vd Wiel zit daar ook nog, kan zodra iedereen fit is de bank warm houden. Gewoon wachten op een club waar je basis kan spelen.

7 januari 2014 om 10:10

Over wie heb je het nou dat wanneer iedereen fit is hij op de bank zit? Ga er niet van dat je Vdwiel bedoelt? Die heeft namelijk jallet al uit de basis gespeeld

7 januari 2014 om 10:20

Nee Janmaat. Goede back maar wordt dan alleen als tussenoplossing gehaald dat is gewoon zonde.

7 januari 2014 om 10:29

Als het gerucht enigszins waar is, wordt het een moeilijk keuze voor Janmaat. Hij heeft misschien niet het meeste talent maar op dit moment vind ik hem wel beter dan van Rhijn. Vd Wiel speelt ook pas een half jaar goed bij PSG dus misschien liggen er wel mogelijkheden voor Janmaat.

7 januari 2014 om 10:35

Voor het Nederlands elftal hoop ik niet dat dit door gaat. Ik vind zelf V/D Wiel beter, anderen Janmaat. Het zou mooi zijn voor Janmaat als hij een stap naar een grotere club maakt, ook voor het Nederlands elftal. Maar het zou zonde zijn om onze twee grootste concurrenten voor de rechtsbackpositie bij één club te hebben. Dan gaat er één sowieso op de bank plaats nemen.

Lijkt mij dat hij dan sws het eerste half jaar heel veel gaat banken, waarna hij bij Oranje ook wel op de bank moet gaan zitten aangezien hij dan weinig speelt. Lijkt me geen verstandige transfer.

Snap ook niet waarom PSG hem wil, lijkt me toch dat ze tevreden zijn met vd Wiel? En Jallet is met 2 maandjes weer terug, zolang moet het toch wel kunnen met 1 RB? Desnoods halen ze iemand vd jeugd erbij ofzo.

7 januari 2014 om 11:27

Met al dat geld daar zullen ze het er denk ik wel voor over hebben om voor twee maanden een nieuwe speler te halen, al is het voor de bank. Twee maanden is nog best lang, en het is lekker om toch te kunnen rouleren zonder jeugdspelers op te hoeven stellen.

7 januari 2014 om 12:03

Zou het beter vinden om juist wel jeugdspelers op te stellen. Daarvoor zijn die 2 maand juist perfect, kijken hoe bepaalde talenten zich redden op hoog niveau. En het hoeft niet eens persee, vd Wiel kan ook prima elke wedstrijd spelen. Daar is hij fit genoeg voor en hij raakt bijna nooit geblesseerd.

7 januari 2014 om 12:55

Ik snap je punt wel en ben het er ook helemaal mee eens maar ik snap ook dat PSG zo niet kan denken.

Als er wat met vd Wiel gebeurd in deze 2 maanden moeten ze bijv. tijdens een belangrijke CL wedstrijd terugvallen op een jeugdspeler (als er al een capabele RB in de jeugd speelt).
PSG wil graag een Europese topclub zijn en kan zich dan dat soort dingen niet laten gebeuren. Ook is er geld zat dus waarom zouden ze het risico nemen ipv een lekkere brede selectie samenstellen.

Dit doet hij natuurlijk nooit. Hij wilt iedere week spelen en hij zal niet met van der Wiel willen strijden bij PSG om een basisplaats. Dat betekent namelijk automatisch dat je ook je kansen voor het NL elftal verspeelt. Mocht Janmaat zelf wel willen, dan zal PSG met een flink bod moeten komen. Want Feyenoord heeft het geld niet per se nodig, dus kom maar op met die miljoenen!

Lijkt me niet zo'n goed idee om daarheen te gaan.
Ten eerste staat v/d Wiel voor je bij psg die speelt ook goed dit seizoen de kans dat je hem eruit speelt is erg klein.
De kans dat je meegaat naar het wk word ook kleiner als je op de bank komt te zitten.

Janmaat moet straks gewoon naar een middenmotor in Duitsland of engeland gaan.
PSG nooit doen, risico voor het WK en speelminuten.

Die zal zijn plek in het Nederlands elftal echt niet op het spel zetten. Die blijft nog wel een jaar bij Feyenoord. Janmaat is ontzettend belangrijk voor Feyenoord, hopeljik weten ze zijn contract te verlengen waardoor hij langer kan blijven. Ik vrees overigens het ergste en dat hij na dit seizoen vertrekt.

Met het oog op het WK zou ik zo'n stap nog niet maken. Als hij gewoon goed blijft spelen bij Feyenoord is hij zo goed als zeker van deelname en waarschijnlijk nog basis ook. Dat wil je toch niet op het spel zetten lijkt me. Na het WK kan hij dan rustig kijken wat een goede volgende stap is.

Janmaat moet gewoon spelen. Dus een subtopper in een groter land zou een mooie opstap zijn.

ik zou dit zeker niet doen... bij PSG heb je van der Wiel al voor je en als Jallet weer terug komt dan word Janmaat opeens 3de keus. Liever naar de PL dan, past ook beter bij zijn spel.

vdwiel is gewoon beter; dat wordt dan dus de bank warm houden. Mooi naar een club gaan waar je waarschijnlijk 1e keus bent!

7 januari 2014 om 13:15

vd Wiel is helemaal niet "gewoon" beter, dat is jouw mening. Mijn mening is dat Janmaat door zijn drive uiteindelijk overal basisspeler wordt, ook bij Psg.

Dit is echt onzin. PSG heeft helemaal geen behoefte aan Janmaat en als iemand met zijn capaciteiten wordt gehaald dan is dat als tussenoplossing. PSG wil naar een hoger niveau en gaan niet iemand halen die nog veel moet leren.

7 januari 2014 om 11:40

Dit slaat nergens op, inderdaad.
VD Wiel kan het prima overnemen van Jallet die na 2 maanden (?) weer terug is..

Lijkt me geen verstandige stap. PSG is een mooie club, maar gezien het feit dat ten eerste het WK er aankomt en de concurrent ook bij PSG speelt in de vorm van van der Wiel, zit je straks maar met een van de twee op het WK terwijl zij toch echt de twee beste zijn. Ook speelt Janmaat nog maar een (anderhalf)jaar bij Feyenoord en het lijkt me niet dat Feyenoord hem op dit moment zal laten gaan. Zal echt een gigantisch bedrag op tafel gelegd moeten worden wil dat wel gebeuren.

Janmaat is echt niet goed genoeg, hij moet t natuurlyk wel doen voor t geld maar ik drnk niet dat hij beter is als greg

Janmaat moet vertrekken bij Feyenoord na het WK. Hij is dan 25 en is een mooie leeftijd om een stap omhoog te maken. Janmaat moet niet te gehaastig doen, want dat gaat hem ze plek kosten bij oranje. Er zijn genoeg clubs waar hij terecht kan alleen de vraag is, is hij geduldig zoja dan ben ik ervan overtuigd dat hij een goeie keus gemaakt heb. zijn kans komt hoe dan ook.

Lijkt me geen verstandige stap. vd Wiel is op het moment aan een sterke periode bezig en Jallet was vorig jaar nog aanvoerder.

Janmaat is natuurlijk stukken beter als rechtsback dan van der Wiel, die hooguit als voordeel heeft dat hij een goede voorzet kan geven, maar van verdedigen heeft hij nooit gehoord.
Janmaat kan ook daadwerkelijk verdedigen dus op termijn zie ik hem wel Van der Wiel er uit spelen.

Wat betreft verdedigende kwaliteiten als tackelen en met name positioneren lijkt Van der Wiel me ongeveer even sterk als de gemiddelde rechtsback in de eredivisie. Niet veel soeps.

dat gaat toch nergens over... De 2e back van psg is 2 maanden geblesseerd en daarom willen ze gelijk een nieuwe halen.. En wat doe je dan over 2 maanden?
De kans is groot dat vd wiel rustig al die wedstrijden kan spelen, zo vaak is hij niet geblesseerd en rood krijg je ook niet elke wedstrijd.
Stel dat hij zn 5e gele kaart krijgt...dan heb je 1 wedstrijd een andere linksback nodig. Koop je daarvoor een nieuwe?

Lijkt mij onverstandig voor Janmaat. Van der Wiel is de onbetwiste nummer één. Met het oog op het WK kan hij beter voor zekerheid kiezen door bij Feyenoord te blijven.

Maar wie zegt dat Janmaat het onderspit zal delven tegen Gregory vd Wiel?

Naar mijn idee is Gregory vd Wiel niet perse beter dan Janmaat want ook in Oranje kiest Louis van Gaal vaker voor Janmaat.

Opzich kan Janmaat wel een stap maken hij is aanvallend gezien erg sterk maar defensief kan hij nog wel het nodige leren

Ik geloof hier vrij weinig van, dat zou onlogisch zijn.

Janmaat heeft gezegd dat hij het liefst naar de Bundesliga gaat,dus ik geloof niet dat hij naar PSG gaat.

Ik gun Daryl de stap naar het buitenland wel maar PSG is niks voor hem. Ik denk dat hij daar alleen maar wedstrijden met het 2e zal meedoen als Jallet er weer bij zal zijn. Ik zie hem ook liever naar een club als Inter Milan vertrekken. Past ook bij de club en denk ik dat hij daar meer speeltijd zal krijgen.

Janmaat is er nog niet klaar voor.
Hij kan zich zeker nog doorontwikkelen bij Feyenoord.
Als je zie hoe hij in het duel Feyenoord RKC niet één keer maar wel 3x dezelfde fout maakte, erger is nog dat het Feyenoord 1punt kostte.(in mij opzich dan )
Op het niveau waar PSG speelt en dan doel ik niet op de Ligue 1 maar meer in de CL mogen zulke fouten echt niet gemaakt worden.
Daarnaast zou hij op het WK de bank waarschijnlijk warm moeten houden.
Zou hij vertrekken is ook de kans dat Feyenoord kampioen word een stuk kleiner.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren