AFCA020!
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 3 juni 2013
  • AFCA020!
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.594
  • 31 jaar (9-12-1989)
  • 8
Persoonlijke berichten
2 september 2013 om 11:17
#7

oke, ik ben het nu wel redelijk met je eens, alleen lijkt het soms alsof hij onder een vergrootglas wordt gelegd, elke fout die hij maakt wordt hij gelijk belachelijk gemaakt, we moeten idd ook niet naar leeftijd kijken of tie nou oud of jong is hij hoort gewoon als een volwaardige psv 1 speler te spelen want willems heeft ook wel genoeg ervaring, maar zoals ik net al zei lijkt alsof hij vaak onder een vergroot glas wordt gelegd, als hij een goede wedstrijd speelt en hele goede passen geeft hoor je niemand iets daarover zeggen en als hij maar 1 foutieve pas geeft moeten ze hem gelijk de grond inboren? daarom was ik het ook deels niet eens met die kerkhofjes, willems speelde uitstekend weer eerste helft tegen cambuur 2de helft heb ik niet gezien dus daar kan ik niet over beoordelen, wedstrijd tegen milan was enigste wedstrijd dat ik zwak van hem vond dit seizoen en Psv is gelijk niet doorgegaan en die gebroeders moeten hem gelijk daarvoor afrekenen? ik bedoel wanneer geeft iemand deze jongen nou een pluim voor sommige uitstekende wedstrijden dat hij speelt, bruma en rekik spelen goed en krijgen alle loff maar niemand zeg iets over willems hij werdt zelfs uitgemaakt voor een manolevje.

Aangepast op 2 september 2013 om 11:19 door caribbean.

21 januari 2014 om 11:29
#11

Hahaha VI als maatstaf nemen, lijkt me niet het meest slimme om te doen
Utrecht speelde slecht, Feyenoord speelde uitstekend. Het is maar waar je de nadruk op wilt leggen. Maar als je als Ajaxcied op een Feyenoord-topic het bijna volledig bij de tegenstander wilt leggen (zeker zo eenzijdig als jij het deed), kun je een reactie verwachten. Ik praat het niet goed, maar het is wel de wereld waarin we leven.

En de bekrompenheid, ik irriteer me er ook aan. Alsof alles wat Feyenoord doet fantastisch is, alles wat Ajax doet slecht is en je altijd maar ruzie moet hebben met je natuurlijke rivaal. Ik ben dat punt al eventjes gepasseerd. Is ook andersom trouwens hoor, van Ajax richting Feyenoord.

Korftom: wij zijn weer vriendjes?

26 maart 2014 om 16:43
#16

Bedankt voor je reactie, ik ben wat laat met mijn reactie maar goed beter laat dan nooit.

Ik ben van mening dat Feyenoord nog een topclub is. Wel een topclub die wankelt maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.

Feyenoord eindigt de laatste 10 jaar gemiddeld rond plek 5 inderdaad, dat is subtop. Maar als je goed kijkt zie je ook dat de eerste jaren na eeuwwisseling Feyenoord nog uitstekend presteerde met als laatste Nederlandse club een Europese prijs. Daarna kwamen een aantal slechte jaren, dat kwam deels door de financiele malaise. Nu zijn we de laatste jaren 2de en 3de geworden, we zijn dus op de weg terug.

Europees is het inderdaad nog mager maar op Ajax in de CL en AZ na presteert elke Nederlandse club slecht in Europa. Dat heeft niet te maken met het wel/niet topclub zijn, maar meer met de mentaliteit waar ik sterk aan twijfel bij Nederlandse spelers.

Nottingham speelt als sinds `97 in een lagere klasse en heeft ook minder landstitels (wel inderdaad 1 Europacup meer). Dus als ik jou moet geloven en op basis van de laatste jaren moet kijken is Feyenoord nog altijd een stuk meer de topclub van weleer dan Nottingham.

Je achterban bepaalt inderdaad niet op je een topclub bent te wel of te niet. Feit blijft dat Feyenoord steeds meer fans erbij krijgt en het stadion zit altijd lekker vol (zo`n 45000 gemiddeld). Qua supportersschare is Feyenoord wel een topclub, Hertha is een van de uitzonderingen.

Ik las laatst een artikel in de VI waarin stond dat Feyenoord met een nieuw stadion kan uitgroeien tot de grootste club van Nederland. Dat had te maken met de mogelijkheden in en rond Rotterdam, Feyenoord kan het meeste uit het achterland halen dan welke Nederlandse club dan ook. Dit is allemaal maar in potentie en het moet nog maar blijken of dit daadwerkelijk uitkomt. Maar dat Feyenoord een grote club is, staat in mijn ogen vast.

Groet

Aangepast op 26 maart 2014 om 16:45 door TheLegion.

27 maart 2014 om 17:43
#17

Kijk, in deze mening kan ik me al veel meer vinden dan in je vorige. Ik vind Feyenoord nog steeds wel een topclub aangezien ik een club pas echt topclub-af vind als ze hun faam en klasse (spelers, achterban, regeling in de club) compleet verliezen. Maar dat zal dan wel een meningsverschil zijn

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren