Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Pérez grijpt in en spreekt Ronaldo aan op vriendschap met Badr Hari'

Laatste update:

Florentino Pérez vindt het tijd om in te grijpen. De voorzitter van Real Madrid is ontevreden over de vorm van Cristiano Ronaldo in de afgelopen weken en is ervan overtuigd dat het mindere spel van zijn sterspeler te maken heeft met de vele bezoekjes van de aanvaller aan Badr Hari. SPORT pakt nu uit met het bericht dat Pérez Ronaldo verboden heeft om nog zo vaak naar Marokko te vliegen.

/

Ronaldo heeft de beschikking over een eigen privéjet, die hij meerdere keren per week zou gebruiken om Hari te bezoeken. Het komt regelmatig voor dat Ronaldo na de training bij Real doorrijdt naar het vliegveld Torrejón de Ardoz, dat vlakbij ligt. Hij brengt dan een aantal uur door in Marokko en vliegt vervolgens laat in de avond of zelfs ’s nachts terug naar Spanje. Er werd zelfs beweerd dat Ronaldo en Hari een relatie zouden hebben, maar dat lijkt onzin te zijn.

Hoe dan ook: Pérez is de levensstijl van Ronaldo meer dan zat en wil dat zijn sterspeler niet meer, of in ieder geval veel minder vaak, naar Marokko gaat. In december verschenen er al berichten dat Pérez zich zorgen zou maken over de vele bezoekjes van Ronaldo aan Hari en nu zou de voorzitter dus over zijn gegaan tot actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neem aan dat je in je vrije tijd mag doen wat je wilt, zolang je je maar op tijd bent en je blijft inzetten op de trainingen.

22 januari 2016 om 13:50

Wat je in vrije tijd doet moet je zelf beslissen, maar als je werk daaronder lijdt snap ik wel dat hij er iets van zegt.

Kan me voorstellen dat hij minder uitgerust is en daardoor zijn prestaties er onder lijden.

22 januari 2016 om 13:50

dat lijkt me niet. Topsporter zijn betekent in principe dat je 24 uur/ 7 dagen in de week met je vak bezig bent.
Dat wil niet zeggen dat je niet een keer uit kunt gaan, of een biertje kunt drinken o.i.d., maar niet vaak.
Daarnaast is rust heel belangrijk.
Een topvoetballer krijgt miljoenen euro's aan salaris, daar staat wel tegen over dat je leeft als een prof en er alles voor doet om maximaal te presteren.

22 januari 2016 om 13:53

En als Ronaldo dan maar een paar uurtjes per nacht slaapt en dramatisch in vorm is maakt dan niet uit?

22 januari 2016 om 15:24

Zoeken naar excuses voor het mindere spel!!! Meer is het njet

22 januari 2016 om 16:44

En als dit ook echt de oorzaak is?!?

22 januari 2016 om 17:22

Die Perez is volledig los van de realiteit. Zelf regeert hij als een dictator maar heeft hij het nodige op te merken over zijn sterspeler???
Ronaldo heeft er aan het einde van het seizoen gewoon 40 in het mandje liggen. Als Perez nou met een goed beleid de juiste trainer aanstelt en de kuiste versterkingen haalt voor elke linie, dan winnen ze nog eens wat en kunnen ze de dominantie van Barca wellicht doorbreken. Maar nee hoor hij zeurt om wat Ronaldo in zijn privé tijd doet.

Hopelijk wordt er iemand wakker bij Madrid. Tijd voor een opstand tegen de idioot die Perez heet.

22 januari 2016 om 18:45

Mindere vorm? Hij maakte er twee en was betrokken bij twee andere goals van het weekend. Tis ook nooit goed

22 januari 2016 om 19:02

Nee want je krijgt miljoenen voor prestaties.
Denk dat cr7 gewoon erg dom is pm met de grote marokkaan om te gaan.
Bad news voor cr7.

Wat een onzin zeg. Wie is Perez om Ronaldo te verbieden om naar Marokko te gaan. Wat je doet in je vrije tijd is je eigen keus.

22 januari 2016 om 13:53

uhm....perez is de persoon die er voor zorgt dat ronaldo elke jaar iets van 18 miljoen salaris gestort krijgt.
Voor dat salaris moet je zorgen dat je leeft als topsporter zodat je optimaal kunt presteren.
Als je dat er niet voor over hebt, dan moet je lekker bij de amateurs gaan spelen. Dan kun je doen wat je wilt in je vrije tijd.

22 januari 2016 om 18:04

Zolang zijn prestaties er niet onder lijden, mag hij dit gewoon doen. Daarnaast is het Ronaldo die met zijn kwaliteiten en prestaties ervoor gezorgd heeft dat hij die 18 miljoen per jaar krijgt, dus dat is niet geheel aan Perez. Perez moet eens zelf in de spiegel kijken, want hij is de reden van de onrust in Madrid; niet Ronaldo die op en neer reist naar Marokko.

22 januari 2016 om 13:53

"wie is Perez om Ronaldo te verbieden om naar Marokko te gaan" ...eeuuuhh, nou wat dacht je van zijn Werkgever en degene die maandelijkse zn salaris betaald?!

22 januari 2016 om 14:28

Ronaldo zorgt er voor dat perez geld in het laatje krijgt. Als perez Ronaldo niet wil zat andere clubs die hem zo overnemen.

22 januari 2016 om 14:48

Ja want Ronaldo zorgt er in zijn eentje voor dat Real Madrid een topclub is die anders zonder geld zouden zitten...

22 januari 2016 om 14:48

In mijn vrije tijd drink ik alleen maar bier en snuif ik coke. Ik vind ook dat mijn werkgever daar niks mee te maken heeft omdat het toch mijn eigen vrije tijd is en ik beslis wat ik in die tijd doe

22 januari 2016 om 15:16

Dat heeft duidelijk je hersencapaciteit aangetast zo te lezen.

Ronaldo verdient ong 18 miljoen per jaar en niet zo als jij bij je baas per maand of uur betaald krijgt.

Ronaldo werkt gewoon 24 uur per dag voor real, in zijn "vrije" tijd is die t uithangbord van de club. Dat staat ook in de contracten van deze spelers, bij barca mogen ze zelfs niet 48 uur voor een wedstrijd iets doen wat niet met de club te maken heeft.

22 januari 2016 om 15:44

Het was maar een grapje. vandaar de
Ben het helemaal met je eens.

Zolang hij presteer en telkens optijd komt vind ik het geen probleen

Als je presteert kun je alles maken. Ronaldo presteert even minder en gelijk wordt zijn persoonlijke leven doorgespit. Nou vind ik Badr Hari beslist geen fris ventje maargoed het is Ronaldos eigen keuze.

De enige die aangesproken moet worden is Perez, de man die Ancelotti ontslaat en dan Benitez aanstelt wat dacht die wel niet? Zijn rare transferbeleid en domme beslissingen. Ronaldo mag zelf weten of die toch even op en neer vliegt naar Marokko? Lekker je sterspeler aanpakken ga zo door!

Ronaldo en Hari een relatie....
Dit is ondanks dat het zeer waarschijnlijk niet zo is 1 van de mooiste zinnetjes die ik sinds tijden heb gelezen.
Ik lig werkelijk vlak van het lachen.
Ontopic, Ronaldo kan en mag in zijn vrije tijd doen wat hij wilt toch.
Wij vinden het alleen raar omdat de meeste van ons geen privejet hebben.

22 januari 2016 om 13:55

nee...voetballers krijgen extreem veel betaald omdat ze een kunstje met een bal kunnen. Ze moeten dan wel 24/7 er voor zorgen dat ze hun lichaam optimaal voorbereiden op topprestaties. Rust is daarbij bijvoorbeeld heel belangrijk, net als voeding en andere dingen.

Je krijgt mede zoveel betaald omdat je er heel veel voor moet laten. Als je dat er niet voor over hebt moet je lekker bij de amateurs gaan spelen. Dan kun je doen wat je wilt in je vrije tijd.

22 januari 2016 om 14:01

Als iemand veel doet voor de sport dan is het Ronaldo wel.. Zonder al het harde werk wat hij levert en doet voor voetbal dan zou die nooit zo ver zijn gekomen dan dat die nu is. Dan zou Messi al 8 keer de goude bal hebben gewonnen, had Real de Champions League nooit gewonnen.

22 januari 2016 om 14:05

Net alsof voetballers in Nederland en andere landen niet uren per week door brengen in hun auto?
Omdat er privejet staat is het opeens interessant, Madrid-Marokko is niet zo ver.
Ik ken werkelijk geen sporter/voetballer die voldoet aan jou eisen.

22 januari 2016 om 14:06

ik zeg ook niet dat het op ronaldo slaat...maar ze doen hier net of een voetballer zelf mag weten wat hij in zn vrije tijd doet. Maar topsporter ben je de hele dag.

Dat Ronaldo heel veel voor het voetbal over heeft is idd wel duidelijk, maar dat kan ook veranderen.

22 januari 2016 om 14:08

@tinus45 maar hoeveel ken jij er persoonlijk?

En daarnaast loopt het voetbal qua ontwikkeling, voeding, begeleiding, training, herstel ook mijlen ver achter op veel andere sporten.

22 januari 2016 om 15:35

Kobe Bryant en Klay Thompson zijn 24/7 alleen maar bezig met de sport.

22 januari 2016 om 15:34

Ik denk dat we de mogelijkheid open moeten houden dat het wél zo is. Er doet een gerucht de rondte in het mediawereldje dat Hari een homoseksuele ervaring zou hebben gehad met een Bn'er. Het zou best eens kunnen dat die jongens echt verliefd zijn, toch? Ik bedoel, waarom niet?

Voor de homo-emancipatie zou het natuurlijk geweldig zijn! Een Marrokaans-Nederlandse kickbokser en een van de beste voetballers ooit. Ben benieuwd hoe een groot deel van hun fanbase, die worden aangetrokken door de macho-cultuur, zich dan gaan opstellen en of het wellicht sommige ogen zal openen. Als het waar blijkt te zijn ten minste....

Zo lang hij presteert lijkt me er geen probleem. Ze hebben met Benitez een slechte periode gehad, maar onder Zidane zal het vast weer beter gaan. Daarnaast, alsnog 16 uit 20. Hij traint vast en zeker nog zonder kater en met dezelfde intensiteit als altijd. Lekker laten gaan.

Hun relatie is nog vrij pril dus logisch dat ze elkaar zo vaak mogelijk willen zien. Dat zwakt met de tijd heus wel weer af.

22 januari 2016 om 14:29

Ik snap het probleem ook niet zo. Ik rij na mijn werk ook iedere dag terug maar mijn vrouw. Laat Ronaldo toch lekker hetzelfde doem.

22 januari 2016 om 14:52

Met zo'n privejet wordt een langeafstandrelatie in een keer een stuk minder ingewikkeld. Tot je baas zich ermee gaat bemoeien blijkbaar.

22 januari 2016 om 13:59

denk niet dat hij hier dingen leest, dus dat maakt weinig uit. En dat zn zus is overleden maakt hem niet opeens een goed persoon.

22 januari 2016 om 14:20

Ik denk dat er heel weinig mensen überhaupt iets over Hari van plan waren te zeggen.
Jij zwengelt het met je opmerking zelf aan.
Overigens: wat heeft het overlijden van zijn zus te maken met eventuele opmerkingen over hem?
Overdreven gedoe..

22 januari 2016 om 16:30

Dus als jou vader (ik noem maar wat) dood is gegaan en jij wilt niet dat er daarover wordt gepraat moeten wij ons daar niks van aantrekken?

22 januari 2016 om 16:57

Dus jij laat anderen jou vertellen wat je wel of niet mag zeggen, denken of doen? Lijkt me niet toch?

Ik vind Badr een lul van een gozer, ongeacht of zijn zus overleden is of niet. Bovendien heeft zijn zus zoals al gezegd werd geen reet met Ronaldo of dit hele verhaal te maken.

22 januari 2016 om 17:13

Dus als jou moeder (ik noem maar wat) is dood gegaan is het normaal dat 1 of andere Pipo op een voetbalsite om respect gaat vragen voor jou (in dat geval dus de gewelddadige vriend van een bekende voetballer)? Dacht het niet..

Ik zie het al helemaal voor me. Ronaldo die net z'n privé jet instapt en lekker ontspannend op z'n plaats gaat zitten en opeens zie je zo een boze Perez gezicht omhoog komen van achteren.

Ja natuurlijk de beste man gaat Ronaldo dat vertellen, denk eerder andersom dat Ronaldo Perez gaat vertellen wat er gedaan moet worden.

Als je werk eronder leidt is het logisch dat de baas ingrijpt. Ik vraag me echter af of het werk er onder leidt. Vind 't trouwens sws raar om zo vaak voor een paar uurtjes naar Marokko te vliegen.

Ten eerste, waarom laat hij badr niet Naar Spanje komen en ten tweede heeft Perez hier gelijk. Voor dit geld mag je best 25 jaar van je leven in het teken staan van voetbal en je dus buiten de training rustig aan doet.

22 januari 2016 om 15:34

Marokko levert niet uit aan Nederland...;p

Ik vraag me serieus af waar de Spaanse kranten zich mee zouden vullen als Real of Barca niet zouden bestaan...?

Ik ben het eens met Pèrez, Ronaldo moet zich 100 richten op Real. In de vakanties kan hij Badr bezoeken maar niet op werkdagen. Profs moeten inzet tonen en passie wat Ronaldo uiteraard ook doet maar dit geeft een verkeerd beeld tegenover de rest. Stel je voor dat topspelers dit allemaal gaan doen

Best kwalijk dat ie meerdere keren per week heen en weer vliegt in een privejet om een maat te zien. Niet echt milieuvriendelijk

Hij weet zelf wie zijn vrienden zijn en perez bepaalt toch niets over zijn vrije tijd

Ik denk dat cr7 verliefd is op onze badr
Andere verklaring is er niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren