Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Premier League-clubs willen in januari ‘World Cup-star’ van PSV’

Laatste update:

Memphis Depay wordt al maanden met een vertrek bij PSV in verband gebracht en ook na zijn recente contractverlenging blijft het onrustig rondom zijn persoon. Britse media schrijven zondag dat Newcastle United en Everton meer dan gemiddelde belangstelling voor de twintigjarige aanvaller hebben. Depay zou in januari al de overstap moeten maken.

/

Depay, die vanwege zijn (succesvolle) deelname aan het WK in Brazilië wordt omschreven als a World Cup Star, zou tijdens de interlandperiode zijn bekeken door een delegatie van the Magpies en the Toffees. De aanvaller deed een uur mee in de oefeninterland van Nederland tegen Mexico (2-3) en kwam in de EK-kwalificatieinterland tegen Letland (6-0) als invaller binnen de lijnen, 22 minuten voor tijd.

Newcastle United en Everton zijn op zoek naar nieuwe impulsen voor aan de linkerkant en hebben de naam van Depay derhalve genoteerd. De media in Engeland schrijven dat PSV er rekening mee houdt dat er (top)spelers in januari kunnen vertrekken indien een club bereid is om aan de vraagprijs te voldoen. PSV wil Depay niet voor minder dan twintig miljoen euro laten gaan. De aanvaller zelf wil eerst kampioen worden, alvorens hij over een transfer nadenkt. In augustus tekende hij een nieuw contract tot medio 2018.

PSV moet Memphis Depay in januari verkopen als de hoofdprijs wordt geboden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay kan hoger dan dat lijkt mij. Misschien dan nog niet gelijk basis maar de potentie is er zeker. En in de winter mocht hij geloof ik niet weg. Hoop hem bij een topclub terug te zien. Zou ook mooi zijn als zich daar ontwikkelt tot een superster. Hoop dat hij daar aan toen is in de zomer.

23 november 2014 om 08:16

Daarnaast denk ik dat er geen eens geld is bij die clubs als je eens kijkt wat er allemaal voor troep is binnengehaald van de zomer..

23 november 2014 om 09:59

Everton betaalde ruim 30 miljoen voor Lukaku en bij Newcastle is er ook altijd wel redelijk wat geld aanwezig. Ik denk dat de clubs te klein zijn en Depay zo'n overstap niet ziet zitten, maar financieel zouden ze op z'n minst in de buurt moeten/kunnen komen.

23 november 2014 om 14:33

Bij Newcastle zit er zeker wel geld, die eigenaar betaalt het anders desnoods. Maar nadeel van die eigenaar is dat als een speler bij Newcastle goed speelt, hij die voor dikke winst wil verkopen.

Gebruikt de club om geld te verdienen voor zijn bedrijf

23 november 2014 om 23:39

@smk

Toen Everton Fer wou kopen konden ze die 8-14(???) miljoen euro niet betalen en moest Fellaini o.a. eerst verkocht worden. Is hun financiële situatie al verbeterd dat ze naast de 30milj van Lukaku ook Depay kunnen betalen?

24 november 2014 om 18:20

Medellin,

Ik heb geen flauw idee van de huidige cijfers bij Everton, maar het gaat erom dat er wel mogelijkheden zijn. Als je Lukaku voor 30-35 miljoen kan kopen, kan je ook echt wel ergens geld vandaan halen voor Depay. Er kan bijvoorbeeld ook een speler in de deal worden betrokken of iemand als Mcgeady kan verkocht worden. Dat scheelt ook alweer 1/3e van die 30 miljoen. Als Everton echt wil, dan is er heus wel wat mogelijk. Echter zal Depay deze clubs vriendelijk bedanken.

23 november 2014 om 10:08

Hij wil toch niet gaan hij wil zelf dit seizoen kampioen worden met PSV en ik denk dat PSV hem niet kwijt wil in de winterstop.

23 november 2014 om 11:57

Het zou alleen maar dom zijn van Depay. Hij moet nu gewoon lekker iedere week spelen, uitblinken en zijn acties maken zodat hij ze blindelings in de wedstrijd toe kan passen. Niet op de bank gaan zitten bij een topclub en hopen op wat minuutjes. Van dat soort jongens hebben we er al genoeg in Nederland. Hij moet pas gaan wanneer hij zeker weet dat hij een basisplaats gaat krijgen.

Zou ook dom zijn van PSV om hem in de winterstop te verkopen. Je vangt lekker geld maar wanneer je door zon geintje Championsleague voetbal misloopt kost het je meer dan dat het je oplevert en ben je ook nog je beste speler kwijt. Lekker behouden die gozer, ook al speelt ie niet bij mijn favoriete club.

Sinds Depay weer zo in de belangstelling staat gaat het allemaal net wat minder met hem. Ik denk dat als hij het seizoen bij psv wil afmaken hij dat heel duidelijk moet aangeven zodat hij zich weer helemaal op psv kan focussen.

23 november 2014 om 08:15

Hij staat al vanaf de zomer bij allerlei clubs in de aanbieding. En zijn contractverlening heeft duidelijkheid gegeven, hij gaat niet weg dit seizen.

23 november 2014 om 08:28

Dat is niet waar hij staat al sinds de wk onder belangstelling en hij kent de beste seizoensstart ooit. Vorig jaar was hij een talent dit jaar is hij samen met Wijnaldum de beste speler van PSV. Pas sinds een paar wedstrijden doet hij het wat minder. Maar een dipje is heel normaal. Zeker op doe leeftijd.

23 november 2014 om 10:17

Dat is niet waar. Hii staat al 2 jaar in de belangstelling...

23 november 2014 om 09:53

Sinds Depay geblesseerd is geweest gaat het wat minder met hem en dit heeft niets met eventuele interesse van andere clubs te maken want hij staat al sinds het WK in de belangstelling van andere clubs (als we de pers moeten geloven)

24 november 2014 om 08:36

Gisteren tegen Groningen was hij ook echt niet de Depay van het begin van het seizoen. Psv heeft verder natuurlijk een hoop kwaliteit en kunnen een tijdelijke vormdip van Depay op zich best opvangen maar met een Depay in vorm is het toch net wat makkelijker voetballen.

PSV al aangegeven hem niet te willen verkopen in de winter en Depay heeft al aangegeven dat hij niet naar een middenmoter of subtopper wil. Gaat dus niet gebeuren.

23 november 2014 om 09:22

De subtop ook niet? Maar die is toch niet goed genoeg voor de top?

23 november 2014 om 09:38

Nou hij is zeker al goed genoeg voor: manu, liverpool, arsenal.

23 november 2014 om 10:28

Dat vind ik dus niet. Hij heeft te weinig techniek, te weinig overzicht.

Het is een powerplayer en in de matige ED kom je daar een heel eind mee.

In de PL mag hij het opnemen tegen andere krachtpatsers en dan zijn de kwaliteiten van Depay niet voldoende.

Ik vind het zeker geen slechte voetballer, maar echt niets voor de top. Da's ook geen schande of zo.

Lukaku - ook al zo'n beest - heeft beduidend meer kwaliteiten, maar kan ook niet mee aan de top.

23 november 2014 om 10:41

Iedereen Komt,

Wie van de ED vind je dan wel een toekomstige topper? Ik heb een flauw vermoeden dat je geeneen gaat zeggen.

23 november 2014 om 10:56

Depay heeft wcht wel genoeg techniek, hij zet zn acties gwn te ver door en maakt vaak verkeerde keuzes. Zijn traptechniek is fenomenaal en hij is razendsnel. Hij forceert de laatste tijd te veel, hij wil zich bewijzen.

23 november 2014 om 11:23

Ben gestopt met lezen toen je schreef dat Lukaku meer kwaliteiten heeft. Helaas had ik toen het grootste deel van je quatsch al verorberd.

Depay heeft een prima techniek, en als hij niet focust op de eigen actie ook een uitstekend spelinzicht, slimme steekpass en snelheid in de combinatie.

Kan me niet voorstellen dat je objectief bent wanneer je dit schrijft over een speler die als invaller werd gekozen tot een van de twee, drie grootste talenten van het afgelopen WK. Maar je bent dan ook Belg.

23 november 2014 om 11:29

@scrumpti0uz.

Misschien zal hij geen een zeggen,omdat niemand een toekomstige topper is? Als ik lees topper dan denk ik in ieder geval meteen aan wereldniveau.

Ik denk eerlijk gezegd dat Depay gewoon gaat banken bij de absolute topclubs en ik weet dus niet of hij ooit van wereldniveau wordt. Lijkt me te vroeg om daar iets zinnigs over te zeggen.

Kijk hoe afdankertjes/niets bepalende spelers van Chelse gewoon basisspelers (en meteen ook 1 van de beste spelers ) zijn in de ED. Dat zegt mij meer dan genoeg. Ik doel voornamelijk op die ex Vitessenaar Piazon die obv zijn eerste seizoenshelft als de beste ED voetballer werd gezien. Hij begon te zweven en liet niets meer van zijn skills zien, maar dat terzijde.

In de ED was hij zeer goed (eerste seizoenshelft) bij Chelsea gewoon 1 van de 40. Hiero kun je gemakkelijk vlammen wat dat betreft.

Alleen spelers die echt de ED ontgroeid zijn zullen het denk ik halen. Ik weet dus niet zo zeker of dat voor Depay geldt, want hij maakt nog steeds de verkeerde keuzes. Wel denk ik dat een club als Everton prima voor hem zal zijn @ de zomer of misschien wel na een jaar CL met Psv. Hij heeft een schitterende traptechniek en zal fysiek ook wel groeien. Daarnaast kan hij prima dribbelen.

23 november 2014 om 11:42

scrumpti0uz,

Jawel. Clasie kan me wel bekoren. Maar die is nog niet 'klaar'. Maar die laat wel regelmatig klasse zien.

En het is niet de enige.

23 november 2014 om 11:43

Splijtpass,

En u bent dan weer Nederlander en zeer objectief over Nederlandse spelers zeker?

Waar speelt Lulu al jaren? En waar zit Depay?

23 november 2014 om 11:49

Lee112,

Ja, Everton, dat zou een goede ploeg voor Depay zijn. Daar kan ie van waarde zijn en regelmatig spelen.

Is een zeer mooie club. Misschien niet de absolute top, maar dat moet ook niet. Bij een Chelsea haalt Depay niet eens de bank. Dat schiet niet op, op zijn leeftijd moet je spelen. Als ie een paar jaar bij Everton in de basis staat én daar ook progressie maakt, dan kan de top misschien wel. Maar vandaag? Neen, echt niet.

Ik ben al blij dat er ook Nederlanders een beetje realistisch kunnen zijn.

23 november 2014 om 12:02

Ik kan als Nederlander inderdaad heel goed objectief zijn over Nederlandse spelers, net als over Belgische. Dat is helemaal niet zo moeilijk, gewoon goed kijken en eerlijk beoordelen.

Bij u voel ik regelmatig de gebruikelijke lading vlaamse rancune en afgunst jegens de dikkenekken. Sterker, dat lijkt de basis van de overgrote meerderheid van uw posts alhier.

In dit geval was het zo schrijnend dat ik moest reageren. Stom, want tegen motieven als de uwe is het lastig discussiëren.

23 november 2014 om 12:13

Splijtpass

Daarom dat er stond:

"lukaku - ook al zo'n beest - heeft beduidend meer kwaliteiten, maar kan ook niet mee aan de top."

Schrijnend.

26 november 2014 om 12:04

Lee112,

Ik vind dat Klaassen veel progressie maakt en zomaar na vorig seizoen Talent van het jaar direct Speler van het jaar te worden. Hij is mijn inziens een potentiele topper. Depay begon het seizoen heel sterk, maar is na zijn blessure toch wat teruggevallen.

newcastle en everton kunnen/gaan geen 30-35 mln neertellen. dit bericht kan naar de prullenbak

23 november 2014 om 11:26

Ze hoeven maar 20 neer te leggen pannenkoek

23 november 2014 om 11:38

PSV heeft deze zomer al een bod van 20 miljoen afgewezen pannenkoek, Depay moet echt minstens 25 miljoen opleveren.

23 november 2014 om 11:56

20mln hahaha, grapjas, zo'n bod hebben ze gewoon afgewezen van de zomer. En Depay heeft een nieuw contract ondertekend en hij is natuurlijk veel beter geworden.
30-35mln plus een doorverkooppercentage. PSV heeft goud in handen hier.
En ook met Wijnaldum 20-25 mln.

Wordt wel helaas weer een leegloop komende zomer.

Het wordt eens tijd dat Nederlandse clubs hun top spelers behouden en alleen voor mega bedragen gaan verkopen. Als ze hem echt willen komen ze wel over de brug. Maar Depay moet alleen naar een topclub of nog een jaar blijven.

23 november 2014 om 09:44

Idd.. Voorbeeld nemen van Portugal, zij weten wel hoe je het uiterste eruit kan halen..

23 november 2014 om 10:30

Porto en Benfica zijn ook groter dan de clubs in de ED. Logisch dat ze doorgaans betere spelers hebben en ze dus voor meer kunnen verkopen.

De rest van Portugal krijgt géén waanzinnige bedragen voor zijn spelers.

23 november 2014 om 11:46

Dan moeten ed clubs groeien door hogere bedragen te houden. En spelers aan contracten te houden.

23 november 2014 om 10:13

Ga er maar vanuit dat Memphis voor minimaal 30 gaat, met een landstitel minimaal 35. Dat noem ik wel een aardige hoofdprijs.

23 november 2014 om 10:38

Daniel gelooft nog in sprookjes.. Ik denk eerder tussen de 20 en 25 miljoen en dat is al heel netjes, meer dan Strootman bijvoorbeeld. De enige speler die voor meer dan 20 miljoen werd verkocht bij PSV was Rvn. Dat is helaas het lot van de ED.

23 november 2014 om 11:39

Sprookjes? PSV heeft deze zomer al een bod van minstens 20 miljoen gehad. Voor minder dan 25 miljoen gaat hij echt niet weg hoor.

23 november 2014 om 11:48

In de winterstop kan Depay alleen weg voor een transfersom die hoger ligt dan van RvN. En in de zomer er bij in de buurt.

Newcastle? Hij kan denk ik toch echt wel hoger. Everton is wel een mooie club om je door te ontwikkelen. Maar ik denk toch dat Depay vooral cl moet spelen. Natuurlijk de premier leaque is een heel sterke competitie maar ik denk toch dat je als speler meer bijleert als je Cl speelt. En een Everton haalt bijna nooit Cl. Verder denk ik ook wel dat PSV Depay voor veel meer kan verkopen. Als ik hun was zou ik er echt het maximale uithalen. Maar van mij mag Depay wel weg in de winter😄.

Als Depay eerst kampioen wil worden met PSV voordat hij vertrekt, speelt hij nog wel wat jaartjes in Eindhoven........

Flauw, ik weet het, maar kon het niet laten.

On: Ik denk wel dat als een redelijke club uit de PL met de vraagprijs op de proppen komt (20 miljoen +) dat Depay heel snel verkocht wordt, wat de hoge heren bij PSV ook beweren. Geld is geld en "money rules football"!

23 november 2014 om 09:46

PSV is geen Ajax. 20 miljoen voor Depay word in Januari dus echt niet geaccepteerd anders begrijp je niet veel van. PSV had in de zomer al in de een bod richting de 20 miljoen euro. . Ze moeten in de winterstop elke bod onder de 30 miljoen niet accepteren.

23 november 2014 om 09:46

Als de hoge heren in Eindhoven inderdaad beweren wat jij zegt, waarom hebben ze hem dan een aantal maanden terug niet verkocht? Toen zou er volgens Brands immers 20 geboden zijn. En de uitgangspositie van PSV toen en nu blijft hetzelfde.

23 november 2014 om 09:52

Ik denk voor 25+ miljoen is er een redelijke kans dat hij verkocht word.

23 november 2014 om 12:02

20mln+ heel snel verkocht? Depay wordt alleen verkocht als er serieus geld betaald gaat worden. En dan is toch echt minimaal 30mln-35mln plus hopelijk een doorverkooppercentage.
in ieder geval zit PSV goed ivm opleidingsvergoeding bij toekomstige transfers als hij zich zo blijft ontwikkelen.
De hoge heren bij PSV hebben een andere opvatting dan die van Ajax. Bij PSV zegt men dat het kapitaal op het veld moet staan en bij ajax staat het op de bank. Ik heb nog nooit geld op de bank een wedstrijd zien winnen lol.

Lijken me wel geweldige clubs voor deze jongen (man United gaan dragen lijkt me iets te vroeg). Al ben ik bang dat zij geen 25 miljoen op kunnen hoesten. 25m ineens of 35m verdeeld over 2 jaar ofzo lijkt me een prima prijs en dat zou PSV deze winter ook gewoon moeten doen. Zonder Depay kunnen ze ook wel kampioen worden.

Denk als psv europees door gaat, depay blijft. Als hij zich daar ook nog laat zien kan psv richting de 35 40 mil denken.

Everton zou een hele mooie club voor hem zijn, bewijzen in de PL en dan naar een topclub als United

Dus: Everton kan Ajax kampioen maken?! Leuk! PSV moet Depay natuurlijk nooit verkopen halverwege een seizoen, verkoop je de titel, zou zonde zijn.

Depay moet naar Swansea! Perfecte match maar serieus, Arsenal zou goed zijn. Hijs is/wordt beter dan Walcot die toch in de lappenmand licht, en bij Arsenal krijgt jeugd een goede kans!

Everton zou een goede club zijn voor Depay. Voorhoede : Depay, Eto'o/Lukaku, Mirallas.

Nee Depay lekker blijven bij Psv. En dan in de zomer rondkijken.voor hem ook een betere voorbereiding. Halverwege it seizoen is shitty...je moet wennen aan alles. Nieuw land, soort voetbal, mensen, huis. Nee voor hem t beste gewoon t seizoen af te maken bij Psv.

Sowieso zijn dat wel clubs waar hij lekker kan spelen. Er is geen móeten daar. Minder druk . Arsenal lijkt me ook mooi. Wel meer druk, maar vindt hem er wel bij passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren