Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz staat op het punt om terugkeer in de Eredivisie te realiseren

Laatste update:

Peter Bosz zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van FC Twente worden. Dat wordt gesteld in de Oosttribune, een sportprogramma op RTV Oost. Verslaggever Bert van Losser meldt daarin dat Bosz zelf graag aan de slag wil in de Grolsch Veste en dat een te hoog salaris voor de Apeldoorner dus geen struikelblok zal worden.

Twente weet al een paar weken dat het voor volgend seizoen een andere trainer aan zal moeten stellen. Ron Jans, de huidige oefenmeester van de Tukkers, zwaait af en in zijn kielzog vertrekt ook technisch directeur Jan Streuer. Met Arnold Bruggink is er al een opvolger voor laatstgenoemde, maar een nieuwe hoofdtrainer is er dus nog niet. Van Losser stelt dat de kans groot is dat Bosz dat gaat worden. "Ik heb gehoord dat hij zelf al contact heeft gehad met Twente", zo klinkt het uit de mond van Van Losser op de regionale omroep.

Bosz werd aan het begin van dit seizoen ontslagen bij Olympique Lyon, een club die veel hogere salarissen kan betalen dan dat Twente dat kan. Dat staat een akkoord tussen de twee partijen echter niet in de weg. "Twente hoeft zich geen zorgen te maken over het salaris van de trainer, want hij wil graag naar Enschede komen", zo stelt Van Losser. De journalist zou volgens collega Tijmen van Wissing zelfs een appje hebben gekregen dat de deal al rond is, maar dat bestrijdt Van Losser. "Er is nog geen witte rook."

De trainersloopbaan van Bosz kenmerkt zich door het aanvallende voetbal dat hij wil spelen, maar ook door een gebrek aan eremetaal. De enige prijs die Bosz won in het profvoetbal was het kampioenschap in de Eerste Divisie in het seizoen 2004/05 met Heracles Almelo. De 59-jarige Apeldoorner was verder ook nog als hoofdtrainer werkzaam bij AGOVV, De Graafschap, Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en dus Lyon. Met de Amsterdammers haalde Bosz de finale van de Europa League in 2017.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht het waar zijn, ongelofelijk blij mee.

1 april 2023 om 11:26

En dan zitten wij met Heitinga opgescheept omdat Van der Sar z'n soepballetjes wil tonen. Echt bizar hoe lichtgewichten weer andere lichtgewichten aanstellen, had nooit gedacht dat ik jaloers zou zijn op de trainer van Twente. Dat gaat mooi voetbal opleveren in Enschede, gefeliciteerd als dit doorgaat en geen grap is.

1 april 2023 om 11:53

Ik ben het anders 100% met Jizzy eens en ik denk vele Ajacieden met mij.

1 april 2023 om 12:04

Mooi voetbal ok maar wel gatenkaas achterin hè. Daar kunnen wij nu van profiteren.

1 april 2023 om 12:17

Populistische teksten? Wat heb jij gedronken gisteren? Ik wijs al het hele jaar naar alle verantwoordelijken die hun rol niet genomen hebben. Van der Sar, Hamstra, in mindere mate Huntelaar (die is semi-stagiair) en voornamelijk Schreuder. Als jij daar een andere mening op nahoudt, dan heb je in mijn optiek geen verstand van voetbal en van ondernemen. Daarin neem je namelijk beslissingen als het nodig is (heeft Van der Sar niet gedaan, tot zijn grijnzende stotterpraatje in januari, 3 maanden te laat), daarin plaats je personen op een juiste plek op basis van kwaliteit en daarin omring je je met complementaire collega's die compenseren voor hetgeen je zelf niet bezit. Is dat gebeurd? Nee. De meest onlogische beslissingen zijn genomen, dat begon met het doorschuiven van een incapabele TD die absurde bedragen neertelde voor middelmaat, het aanstellen van een incapabele trainer die te laat werd weggestuurd waarna een onervaren jonkie voor de leeuwen werd gegooid, gevolgd door het gebrek aan doortastendheid bij het aanstellen van een nieuwe TD om opnieuw uit te komen bij een nobody die nergens iets heeft gepresteerd in die specifieke rol. Hou toch op zeg, als ik dit soort shit lees vraag ik me echt af of jij in een roze harmonieuze conflictloze wereld leeft waarin alles goedgepraat kan worden. Aarde aan Marc: keer terug.

1 april 2023 om 12:20

Als ik Marc lees heb ik hetzelfde idee. Vriendelijke kerel maar wel wereldvreemd.
Van der sar is bepalend in het aanstellen van een td. Hij moet kandidaten voordragen aan de rvc, dat doet ie niet of hij komt met lichtgewichten die worden gevetoed.
Totaal ongeschikt onze Edwin.

1 april 2023 om 12:21

Ja soccerfan, zolang het niet om Ajax gaat zie jij altijd alleen maar de negatieve dingen. Als hij bij Ajax aangesteld was hadden we dit niet gehoord.

1 april 2023 om 12:33

@bram, Soccerfan_1 zegt dit al maanden over Bosz. Niets nieuws aan. Leuk geprobeerd, maar echt totaal misplaatst dit....

1 april 2023 om 12:44

Mooi hoe Ajacieden altijd andere topics kapen om over de chaos bij de club te praten. Ik ben zelf wel benieuwd hoe City het vandaag zonder Haaland gaat doen.

1 april 2023 om 12:46

@Marc 433, Van der Sar is nu onze hoogste man op voetbalgebied en overal voor verantwoordelijk, juist omdat er nog niemand in de RvC zit voor voetbalzaken... Iedereen kijkt nu naar hem, hij is in charge. En wat krijgen wij? Allemaal lichtgewichten op interim-basis (Hamstra , Huntelaar, Heitinga), kandidaten die afhalen (Kroes, Ward), geïnteresseerde die niet eens netjes bedankt worden (Seedorf) en iemand die niet meer welkom is omwille van persoonlijke voorkeuren van Van der Sar (Bosz). Ook kwam Schreuder uit de koker van Van der Sar en werd zijn ontslag veel te lang uitgesteld, omdat diezelfde Van der Sar niet in wilde grijpen. En dit zijn alleen nog maar de punten die relatief nieuw zijn... Als voorzitter van het Technisch Hart heeft hij dat overlegorgaan ook laten ontsporen onder zijn leiding. Marcel Keizer kwam uit zijn koker. Bogarde weg door Van der Sar, Jonk weg (mede) door Van der Sar, Bosz weg door Van der Sar.... En dat je soms met mensen overhoop ligt is niet gek, maar dan moet je met de keuzes die je vervolgens maakt qua beleid en personen wel bewijzen dat jouw visie de beste is. En bij elke keuze die Van der Sar maakt, bewijst hij het tegenovergestelde.

1 april 2023 om 12:46

Marc

"kom op Jizzzy, dit zijn gewoon populistische teksten. En het is tegenwoordig heel makkelijk om naar Van der Sar te wijzen."

Populistische teksten? Sorry hoor maar iemand maakt er een totaal potje van, blijkt ongeschikt als algemeen directeur en boegbeeld van de grootste club van Nederland omdat hij een absoluut lichtgewicht is en dan mag je dat dus niet meer zeggen tegenwoordig?

Onzin. Edwin van der Sar had je hooguit als Manager Marketing in de Ajax organisatie kunnen hebben, als belangrijkste man in de directie is het niks en nooit wat geweest. Dat mag gewoon benoemd worden.

1 april 2023 om 12:47

@Jizzzy Ik ben het anders wel eens met Marc. Laten we dit een Twente-topic houden. Maar zonder gekheid, zoals je zelf schrijft, voornamelijk Schreuder kan dit seizoen aangerekend worden. Je wijst denigrerend naar het "stotterpraatje" van Van der Sar, maar hij heeft toch beslissingen genomen. Als jij zoveel verstand hebt van ondernemen, zou in jouw wereld dus personeel te pas en te onpas ontslagen worden bij matige prestaties. Schreuder begon nog prima en was volgens velen een goede keuze. Eind van het jaar kwam de klad erin en hadden ze hem op straat kunnen zetten. In plaats daarvan zijn ze gaan evalueren en kijken wat mogelijke verbeteringen kunnen zijn (lijkt mij niet heel gek, in plaats van op basis van emotie paniekerig je trainer ontslaan rationeel blijven nadenken). Ook de keuzes omtrent TD zijn wat mij betreft te rechtvaardigen. Met Overmars vertrok een zwaargewicht, maar ook iemand die maar gewoon bij Go Ahead z'n strepen heeft verdient. Garantie voor succes? Nul. Net zoals met Hamstra en Huntelaar. Daarbij komt dat het allemaal best wel lekker liep bij Ajax ten tijde van hun aanstelling. En aankopen die zij gedaan hebben, stonden al langer op de lijst. Wellicht met Overmars voor 2 a 3 mln minder kunnen halen (vanwege mogelijk betere ondethandelingsskills) maar kans was groot dat hij ze ook gehaald had. En voor iedereen ook vrij logische keuzes. Dat het allemaal niet presteert nu, das een ander verhaal. Maarja om dit nu allemaal Van der Sar aan te rekenen gaat mij wat ver. Ja keuzes hebben verkeerd uitgepakt, voornamelijk de trainerskeuze. Helaas hebben ze ook bij Ajax geen glazen bol. En evenals in het bedrijfsleven is het wat mij betreft niet realistisch om als directeur elke keer maar te vertrekken wanneer er personeel is aangesteld wat niet presteert. Ik zal afsluiten met Twente. Ik ben blij dat Bosz naar Twente vertrekt. Zijn we eindelijk van dat gezeur af dat ie naar Ajax moet.

1 april 2023 om 13:03

Wie heeft Schreuder aangesteld? Daar ging het al mis. En nee ik ontsla mijn personeel niet bij de eerste de beste fout, maar als die fouten repeterend zijn zonder enige blijk van groei, dan houdt het een keer op omdat er kwaliteit geleverd moet worden richting de stakeholders en de betalende klant. In dit geval: naar de aandeelhouders en de supporters. Na de 1-6 tegen Napoli was het wellicht opportunistisch geweest om Schreuder te ontslaan, maar een maand later na nul progressie was het een perfect moment geweest. Dan zou je de winterstop hebben kunnen gebruiken voor een nieuwe coach die de tijd had om al wat automatismen in te slijpen voordat de competitie hervat werd. Slappe managers nemen pas beslissingen als het kalf al verdronken is. En Van der Sar is daar het lichtend voorbeeld van. Dat zoiets verdedigd wordt is in mijn ogen echt te belachelijk voor woorden.

1 april 2023 om 13:06

@marc, ik zie je wel vaker van der sar verdedigen maar je kan toch niet ontkennen dat de beste man continu achter de feiten aanloopt? Staat los van wat populistische teksten. Kijk eens naar de zaak van Nouri tot aan het wegsturen van Blind / Schreuder en aanstellen van een nieuw TD. Die beste man mist gewoon slagvaardigheid en werdt destijds bij de hand genomen door EtH en Overmars maar die zijn nu weg en van der sar valt aan alle kanten door de mand.

1 april 2023 om 13:41

Dit kalf was nog niet verdronken maar stond nog bovenaan. Nu hebben ze de winterstop juist gebruikt om de neuzen dezelfde kant op te krijgen met dezelfde poppetjes en eerst eens met z'n allen in de spiegel te kijken. Er zijn ook spelers verkocht wat blijkbaar niet helemaal goed met Schreuder is gecommuniceerd. En in hoeverre kun je spreken van "repeterend"? Ten Hag was jaren wel een succes, Schreuder helaas niet. Verder vind ik keuzes te rechtvaardigen, ook al hebben ze wellicht minder goed uitgepakt dan gehoopt. Heitinga wint z'n wedstrijdjes weer wel, zo slecht is de selectie ook weer niet zoals die er nu staat.

1 april 2023 om 14:32

Haha jij kletst ook maar wat. Het kalf was zeker al verdronken, Feyenoord was winterkampioen en Ajax stond met PSV gedeeld 2e waarbij Ajax geen enkele topper had gewonnen en de meeste toppers na de winterstop nog moest spelen. In de CL was de aftocht zeer roemloos en werden prehistorische records gebroken. Dat komt je niet uit in je betoog, dus maak je er maar wat anders van. Zeg dan niks.

1 april 2023 om 15:02

Oenieboy,

Je hebt helemaal gelijk over dat topics kapen. Ik heb alweer spijt van mijn reactie en haal het daarom weg.

On: hopelijk komt het rond met Bosz. Lijkt mij een uitstekende trainer voor Twente. Succes dit weekend 👍

1 april 2023 om 15:09

@bram psv84...... Volgens mij roep ik dit al maanden vriend haha.

Dat het bij Bosz gatenkaas is achterin.

1 april 2023 om 15:51

Ik ben ook jaloers!
Wil zijn kamikaze voetbal al eeuwen bij PSV zien.
Gefeliciteerd Twente!

1 april 2023 om 11:27

Ook heel leuk voor de eredivisie. Niet altijd effectief voetbal, maar wel leuk om naar te kijken

1 april 2023 om 12:44

Volgensmij is vz hier een beetje voorbarig. De echte clubwatchers weten namelijk van niets. Hopen maar dat dit niet zo'n pijnlijk verhaal gaat worden en dat we over een paar uur Jan Streuer weer horen met dat er geen contact is geweest met Bosz.

1 april 2023 om 12:48

Linksom of rechtsom komt Twente denk toch wel uit bij een goede trainer. Of het nu Bosz of een ander wordt. Jullie hebben er wel kijk op. Bosz zou wel echt genieten worden. Dan ga ik misschien ook elke wedstrijd van Twente volgen. Puur vanwege het aantrekkelijke spel.

1 april 2023 om 15:42

Jullie hebben er wel kijk op? Serieus? Jans is de eerste trainer die goed uitpakt na jaren van de ene na de andere onbenul Verbeek, Garcia, Schreuder, om er een paar te noemen

Prima trainer voor Twente. Als het geen 1 april grap is.

1 april 2023 om 11:01

Het was gisteren al bekend. dus geen 1 april grap

1 april 2023 om 12:00

Dat was de frikandel speciaal-tompouce ook, een paar dagen terug.

1 april 2023 om 12:22

Gadverdamme, nou kan ik weer opnieuw aan mn lunch beginnen...

1 april 2023 om 16:38

1 geluk: je hoeft minder te kauwen

Zou top zijn, maar als het een 1 april grap is…

Wat een stunt zou dat zijn, nog maar ff afkloppen tot er iets officiëlers gemeld wordt

Dit zou fantastisch zijn! Een trainer met een heerlijke voetbalvisie en veel ervaring in het topvoetbal. Die ervaring is nodig, aangezien het huidig management met alle ervaring vertrekt.

1 april 2023 om 14:14

Precies wat Twente kan gebruiken! Een trainer die het vak niet hoeft te leren bij de club maar al op een hoger niveau ervaring heeft en ook nog eens positief voetbal op de mat wil leggen.

1 april 2023 om 15:29

Inderdaad, het gebrek aan eremateriaal past prima bij Twente!

Uitstekende zet van Twente. Bosz lijkt mij ook de ideale trainer voor hen. En Bosz kan in alle rust bouwen aan iets moois in Enschede. Na wat mislukte buitenlandse tripjes, mooie opportunity om zijn CV weer glans te geven.

Lijkt mij een mooie match!

Zou tof zijn voor Twente, krijg je in elk geval aantrekkelijke wedstrijden!

Goeie trainer. Daarnaast is dat gezeik van het winnen van geen prijzen natuurlijk onzinnig. Niemand wordt kampioen met Lyon en Dortmund.

1 april 2023 om 11:02

Behalve perrin, le guen, santini, houllier, klopp, hitzfeld, sammer...

1 april 2023 om 11:09

Dat werd ook niet verwacht, maar op moment dat hij ontslagen werd bij Lyon en Dortmund stonden ze 7e.
Bij alle clubs dezelfde tendens, goed begin met vervolgens een waardeloos eind.

1 april 2023 om 11:20

Bij Lyon hadden ze dit seizoen vrij hoge verwachtingen en was doelstelling bij de eerste 3 eindigen volgens mij het plan. Daar hebben ze de selectie helemaal niet voor. Toen Bosz ontslagen werd stonden ze er beter voor dan nu. Staan momenteel 10e. Denk dat het met Bosz beter was gegaan

1 april 2023 om 19:36

Zo slecht vind ik de selectie niet. Dan nog is een 7e plaats erg slecht. Vorig seizoen 8e geëindigd en voor het sinds erg lange tijd geen Europees voetbal. Dat kun je onmogelijk bagatelliseren.
Dat een andere coach nog slechter presteert maakt Bosz niet ineens een fantastische coach.

1 april 2023 om 12:13

Je vergeet Ajax in dat rijtje te zetten. Ook met hun won hij geen prijs. Maar ja, daarna is dat net als bij Lyon en Dortmund ook nooit meer een coach bij die club gelukt.. Overigens vind ik het wel gewoon een geweldige coach voor Twente. Met hem erbij zie ik Twente de komende jaren consistent voor plek 5 meestrijden.

Zooo, als dit waar is, zou dit fantastisch zijn. Bosz is natuurlijk eigenlijk te goed voor Twente, maar als we structureel willen aansluiten bij de top. En niet na de winterstop worden uitgelachen door feyenoord fans . Dit is de man die ons kan helpen.

1 april 2023 om 11:05

Op basis waarvan te goed, in het buitenland werkte het niet en de topclubs in NL gaan niet voor hem. Denk dat dit voor zijn carrière een uitstekende stap is

1 april 2023 om 11:17

Dat de Nederlandse topclubs niet voor hem gaan heeft weinig met Bosz te maken maar meer met het gebrekkige beleid dat er met name bij PSV en Ajax wordt gevoerd. Bosz is gewoon een prima trainer die in alles mijlenver voorloopt op gasten als Schreuder, Heitinga en Van Nistelrooij. De kritiek dat hij kamikazevoetbal speelt en nooit prijzen pakt vind ik ook zo zwaar overtrokken; buiten Ajax heeft hij nooit een club getraind waarvan je het in alle redelijkheid kunt verwachten dat daar prijzen worden gepakt. En daar heeft hij in 1 seizoen gewoon 81 punten gepakt en ook nog de EL-finale gehaald wat uitzonderlijk knap is in combinatie met elkaar. Ik had hem als Psv'er bijvoorbeeld echt heel graag naar Eindhoven zien komen. Dan ga je in ieder geval ook weer met plezier voor de buis zitten in plaats van naar dat trage en inspiratieloze voetbal van Ruud kijken, en die wint overigens net zo goed geen prijzen

1 april 2023 om 11:32

Waarschijnlijk hadden ze hem bij PSV zo genomen als hij vrij was geweest vorige zomer. Nu hebben ze van Nistelrooy al aangesteld en het zou oneerlijk zijn om hem te ontslaan na 1 seizoen, terwijl hij in het midden van het seizoen weer belangrijke spelers moet vervangen. Natuurlijk heeft PSV het ook laten liggen hoor in sommige wedstrijden en zie ik Bosz misschien nu nog als betere trainer maar iemand als Cocu werd ook met het jaar beter.

Bij Ajax zullen ze eerst een TD willen aanstellen, wat ik ook nog wel begrijp. Daarnaast zijn Bosz en Ajax destijds niet heel lekker uit elkaar gegaan, misschien zit er nog wrok bij 1 of meerdere partijen.

Zou het een super goede zet vinden. In het buitenland niet goed kunnen functioneren maar heeft in Nederland bewezen dat het een toptrainer is. Hoop dat hij de speelstijl een makeover geeft want onlangs dat Jans de eerste jaren tegen elke club een goed strijdplan had is de magie er helaas een beetje af.

Als dit waar blijkt te zijn, wil ik wel tien wedstrijden van FCT zien in het nieuwe seizoen, waarvan dit seizoen een paar belangrijke spelers vertrekken, en waarvoor andere moeten worden aangetrokken.
Daarna kun je een tussenbalans maken met selectie, trainer, en stand op de ranglijst.
Toen Gertjan Verbeek bij Twente kwam, weliswaar onder andere omstandigheden, waren de meeste fans meer dan euforisch, we weten hoe dat afliep.
Bij Heracles, AZ en Feyenoord pakte de trainerswissel fantastisch uit, en hopelijk ook voor Fc Twente.
Ik ben benieuwd.

Ben benieuwd naar deze combinatie. Voor de toeschouwers in ieder geval zeer mooi. Zijn aanvallende speelstijl is leuk om te zien. Helaas voor hem, nog weinig resultaten ermee bereikt.

Balen. Had hem graag bij Ajax gezien begin volgend seizoen. Wens hem veel succes bij Twente in ieder geval. Zal het daar vast goed doen met mooi veldspel gekoppeld aan resultaat. Geen idee wie nu nog opties zijn voor Ajax.

Mooi voor de Eredivisie! Lijkt me ook echt een goede combinatie met Twente

Flinke stap terug, maar dat siert hem ook wel weer. Zou wel een stunt zijn van Twente

Altijd wel fan van bosz, die wil altijd lekker op de aanval spelen.
Hij loopt ook geregeld tegen een zeperd aan, toch zie ik liever dat er lekker vooruit gevoetbald word.
Zou mooi zijn voor Twente.

Bewijst ook maar weer dat van der Sar persoonlijke fitties niet opzij kan zetten voor belang van Ajax. Resulterend in Heitinga en een vage Duitser terwijl je Bosz en Seedorf zou kunnen hebben. Dat leek me nu een geweldige clash van eigenwijze toppers.
Verzuipt vdSar natuurlijk.
Wat een treurigheid

1 april 2023 om 12:00

Of Bosz was diegene die de persoonlijke fifties niet opzij kon zetten. Ik snap dat het leuk is om te bashen op Van der Sar, het is ook een lamme zak, maar Bosz is ook een eigenwijs stuk vreten met iets teveel trots

1 april 2023 om 12:26

Bosz had gewoon gelijk. Bergkamp en van der sar hebben jonk en bosz weggepest. Dat is killing geweest, vooral jonk zijn vertrek.
Van der sar benoemt louter lichtgewichten om hem heen. Zelf is ie dat immers ook.

1 april 2023 om 12:34

Dat is killing geweest? Ze hadden na Bosz de beste jaren sinds 25 jaar

1 april 2023 om 18:44

Na Bosz flopte het project Marcel Keizer en eindigde het seizoen 2017-2018 in een kleurloos seizoen. Met o.a een Europese uitschakeling voordat de herfst al was begonnen, iets wat Ajax al 10 jaar niet was overkomen. Dat geweldige seizoen kwam pas in 2018-2019, onder een nieuwe trainer en met een beleidsaanpassing in de zomer van 2018.

Das mooi. Geen gezeur meer dat ie wel of niet naar Ajax moet. Verder prima trainer voor Twente. Spelen leuk aanvallend voetbal, past Bosz goed bij.

Voor Twente denk de perfecte opvolger van Jans. Dit kan wel eens een hele goede match worden. Persoonlijk vind ik het jammer als dit waar is, want ik zag hem graag terugkeren. Liefst na het vertrek van Ten Hag, daarna na het vertrek van Schreuder en nu dan maar in de zomer. Daar kan zo te zien echter een streep doorheen. Ajax blijft lekker doormodderen..... De een na de ander haakt af vanwege getreuzel, intern zitten ze niet op een lijn en er is niemand met visie of kunde meer over om het recht te trekken. Ik kan mij geen profclub bedenken die al zo lang leunt op tijdelijke lichtgewichten op de hoogste voetbaltechnische posities, maar bij Ajax voelt het als een never ending story. Nog steeds niemand voor de RvC, geen TD, geen vaste hoofdtrainer. Onbegrijpelijk dat dit zo maar door blijft gaan bij zo'n grote club.

Heel mooi voor Twente hoor. Denk dat Bosz de beste optie was als opvolger van Jans. Ook mooi dat hij dus weer terug is in de Eredivisie.

Lijkt mij een prima trainer dat bij Twente past. Heeft met zijn ideeën laten zien niet goed genoeg te zijn voor de top maar bij Twente kan je hier en daar wel eens tegen een klapper aanlopen. Daar tegenover heb je een trainer dat leuk voetbal wil laten zien en het publiek een show krijgt te zien.

Balen. Had hem graag bij Feyenoord gezien als Slot besluit te vertrekken (wat ik uiteraard niet hoop)

Lijkt mij voor Twente een prima trainer. Laat zijn ploegen attractief spelen,maar is voor een topclub minder geschikt omdat hij met zijn manier van spelen geen prijzen pakt dus is bij Twente prima op zijn plek

Goeie trainer. Realist. Mag Twente zijn handen mee dicht knijpen. (als het geen 1 april grap is)

Zou echt fantastisch zijn, na Jans weer een prachtig uithangbord voor de club. Ik ben benieuwd of zijn naam ook nog zorgt voor wat leuke aankopen. Met hem erbij kan Twente rustig doorgaan met hetgeen ze nu bezig zijn, stabiel en goed beleid voeren.

Oe, dit is een hele interessante ontwikkeling voor de competitie. Het gaat wat ver om te zeggen dat dit echt de aansluiting gaat betekenen, maar ze laten wat dit betreft weinig aan het toeval over in Enschede.

Mooi voor FC Twente, ik had hem eigenlijk graag naar Ajax zien terugkeren samen met Jordi Cruijff als TD. Maar ik begreep al dat het momenteel er niet inzit, dus een mooie stap. Ik dacht zelf nog even aan Peter Bosz naar Feyenoord, mocht Arne Slot vertrekken. Maar goed, dat is ook nog iets wat we moeten afwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren