Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ziet ‘groot lichtpunt’ in selectie van Ajax ondanks 2-0 nederlaag bij AZ

Laatste update:

Kenneth Perez voorziet een mooie toekomst voor Ahmetcan Kaplan bij Ajax. De analyticus ziet een 'groot lichtpunt' in de verdediger, die zondag zijn officiële debuut maakte in het eerste elftal van de Amsterdammers. Perez verwacht dat Ajax minder tegendoelpunten zal krijgen zodra Kaplan meer speelminuten in de benen heeft.

Ajax liep zondagmiddag tegen een pijnlijke nederlaag op bij AZ. De Amsterdammers kwamen ook met vijf verdedigers zwak voor de dag en werden geslacht door twee goede doelpunten van Ruben van Bommel: 2-0.

Ondanks de verliespartij begint Perez zijn terugblik op de wedstrijd positief. Kaplan kwam namelijk voor het eerst in actie namens Ajax 1 sinds hij in de zomer van 2022 de overstap maakte van Trabzonspor.

“De uitslag is een goede afspiegeling van de wedstrijd”, concludeert Perez na afloop van het duel voor de camera van ESPN. “Een reguliere overwinning voor AZ, dat overigens niet groots speelde.”

“Ajax kreeg zeker in de tweede helft ook wel kansen. Er werd natuurlijk op het nippertje een doelpunt (van Brian Brobbey, red.) afgekeurd. Ten opzichte van afgelopen donderdag vond ik het iets beter bij Ajax. Kijk, donderdag was het gewoon abominabel.”

“Voor mij was er een groot lichtpunt: Ahmetcan Kaplan. Hij maakte vandaag zijn debuut nadat hij een tijd met een kruisbandblessure liep te sukkelen.”

“Als hij er wat langer speelt en meer speeltijd krijgt, dan zal hij waarschijnlijk een versterking zijn achterin. Dan kun je misschien van twee tegendoelpunten per wedstrijd terug naar één tegendoelpunt per wedstrijd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perez is wel komisch hoor, waar hij eigenlijk week in week uiterst kritisch is op feyenoord, blijft hij naar ajax uiterst mild. Meest schrijnende, dat hij vond dat Gaaij weldegelijk scherp speelde, maar dat dit zn niveau is en je niet meer van hem mag verwachten. Oftewel, je kan die jongen niks kwalijk nemen....

25 februari 2024 om 19:04

Klopt toch ook, Ajax komt toch kwaliteit te kort. Een Sutalo die een bal niet kan pasen, allemaal komen zwaar te kort voor Ajax.

25 februari 2024 om 19:29

How wacht. Ik dacht dat Sutalo de tijd moest krijgen?

25 februari 2024 om 19:40

Nee Myvision. Die privilege is enkel voor eigen jeugd

25 februari 2024 om 19:47

Ja, dat lijkt me logisch.

25 februari 2024 om 19:20

Genieterr. Meest schrijnende? Dat is toch juist een uiterst pijnlijke constatering van Perez richting Gaaei haha? Denk dat je Perez gewoon niet helemaal goed snapt: Als iemand wel heel scherp is, en dus echt wel volledige inzet heeft in de wedstrijd, maar dan dit niveau laat zien (en het dus simpelweg zijn niveau is) dan is dat juist enorm pijnlijk om te constateren dat die jongen gewoon totaal niet met het niveau mee kan. Als het aan zijn instelling lag dan was er nog wat te behalen, Perez schrijft m gewoon keihard af op basis van niveau. En terecht overigens. Maar als je die uitspraak van Perez als positief richting Ajax gaat opvatten dan ga ik vraagtekens zetten bij je beoordelingsvermogen van commentaar van Perez richting Ajax vs Feyenoord

25 februari 2024 om 19:28

Dat is toch gewoon zo ? Die jongen rent zich het snot voor de ogen maar alles gaat gewoon te snel voor hem. Hij is niveau hoofdklasse wat in de eredivisie moet spelen.

25 februari 2024 om 19:30

Het viel mij ook op, maar dat komt omdat de lat niet zo hoog meer ligt bij Ajax. Daar wordt op dit moment op een andere manier naar gekeken. Dat is misschien nog wel het meest pijnlijke

25 februari 2024 om 19:49

Kijk. Jij snapt het. De rollen zijn in die zin omgedraaid.

25 februari 2024 om 20:13

Je kan hem ook niets kwalijk nemen. Als iemand jou in Ajax 1 zet, wie is dan de schuldige? Jij of degene die jou opstelt?

Die deen kan er niets van, hij doet onwijs zijn best maar er zit niets in

25 februari 2024 om 21:20

Hij zegt letterlijk dat Gaaij niet beter kan. Veel kritischer kan niet lijkt me? Altijd dat gezeik op Perez...

Je kan toch gewoon spelen met Rensch, Sutalo, Kaplan en Hato? Dan heb je toch 4 spelers die gewoon normaal moeten kunnen verdedigen??
Vraag me echt af wat ze heel de dag op de training doen. Dit slaat nergens meer het niveau wat gehaald wordt.

25 februari 2024 om 19:03

Sutalo? Die gast kan er echt helemaal niets van. Weet niet hoe die gast zoveel geld heeft gekost, Ramalho bv is echt niet minder en dat is al een dramatische verdediger.

Rensch is ook een simpele huis tuin en keuken back. Nog niet heel lang geleden hadden ze daar Mazraoui nog lopen.

25 februari 2024 om 19:07

En Rensch wel?? Het circus niet gezien bij de 2-0???

25 februari 2024 om 19:12

Ik weet dat jij niet vies bent van een beetje overdrijven maar ook vandaag weer was Sutalo na Kaplan de minst slechte achterin. Dat bedrag is hij natuurlijk nog niet de helft van waard, maar een duo met Kaplan is gewoon de minst slechte optie momenteel.

25 februari 2024 om 19:13

Precies dit Pinko. Echt lachwekkend hoe vaak Rensch buiten schot blijft. Die gast kan er ook helemaal niks van. Zijn motoriek is lachwekkend en altijd maar uitglijden of half ingrijpen.

25 februari 2024 om 19:18

Rensch is eigen jeugd en maakt nooit gigantische blunders. Dat hij per wedstrijd 34 voorzetten toelaat, op 1.5 meter dekt en nooit zijn broekje vies maakt doet er blijkbaar niet toe voor veel mensen.

25 februari 2024 om 19:33

Diego Forlan: Bij die 1-0 "sprint" Sutalo 15 km/uur terug. Ik ben met m'n 37 jaar en 100 kilo 2x zo snel, weet ik zeker. De hele verdediging levert een wanprestatie, dat klopt. Alleen Gaaei heeft vandaag z'n laatste potje gespeeld en Sutalo had afgelopen winter al geloosd moeten worden. Die zou met al z'n onnozele fouten, schijnverdedigen en passjes naar de verkeerde kleur of over de zijlijn het snot voor de ogen moeten rennen maar zelfs dat kan hij niet.

25 februari 2024 om 19:37

En bij de 2-0 verdedigt Rensch weer als een oud wijf zoals hij al 3 jaar doet, maar dat wordt met de mantel der liefde bedekt.

25 februari 2024 om 19:48

@Myvision,Maar wat had Sutalo dan bij de 1-0 nog moeten doen? Gaaei wordt lachwekkend weggezet waarna Hato als een pupil wordt uitgespeeld. Al had Sutalo 100KM/H gehaald, die bal had er sowieso ingegaan.

25 februari 2024 om 20:02

Sutalo stopt in eerste instantie natuurlijk al met lopen terwijl die op gelijke hoogte met v. Bommel stond. Dus blijven sprinten/meelopen had überhaupt al betekend dat ie in een duel met v Bommel terecht had kunnen komen ipv dat pavlidis m zonder tegenstander de diepte in kon sturen.

25 februari 2024 om 20:13

Ik vind het wat simpel om Sutalo hier als schuldige aan te wijzen. Had hij meer kunnen doen? Ja. Maar Hato en Gaaei zijn de hoofdschuldige hier. Hato heft eerst buitenspel op om vervolgens kinderlijk eenvoudig voorbij gelopen te worden, bij de 2-0 wederom Hato en Rensch.

Hato er uit, Kaplan er in. Lijkt me niet meer dan logisch. Maar Hato is pas 17, dus die mag elke wedstrijd een fout maken

25 februari 2024 om 19:43

Hato liever dan op back. Dan kan die wel klagen dat het niet zijn favoriete positie is, maar in het centrum heb ik hem liever even niet. Nu is vandaag Kaplan de beste verdediger, maar ook die moet natuurlijk dit niveau zien vast te houden

25 februari 2024 om 21:57

Hato linksback en Kaplan centraal met Rensch. En dat dan een aantal wedstrijden laten staan.Maar zolang er geen creatieve spelers zijn word het niks dit seizoen. Sinds Bergwijn is weg gevallen is het gewoon dramatisch voorin na de winsterstop, want ze maakte aardig wat doelpunten. Er is nu 0,0 creativiteit en aanvoer naar Brobby. De weg naar de zomerstop word nog heel lang en ellendig.

Hij viel behoorlijk in, alleen bij de 2-0 liet hij de voorzet toe. Maar voor de rest zag ik veel dingen waar ik wel blij van werd. Duelkracht, kopduels winnen, een aantal lekkere ballen vooruit in de opbouw.

Het aantal tegendoelpunten is echt schrikbarend dit seizoen. Het is ook niet zo gek dat we zo vaak niet winnen, want met al die verdedigers die 1) niet kunnen verdedigen, 2) niet kunnen voetballen is het bijzonder lastig ook maar iets te presteren.

25 februari 2024 om 19:25

Hij liet zich anders kinderlijk eenvoudig voorbij lopen bij de 2-0. Waardeloos verdedigd.

25 februari 2024 om 19:52

Mwa hij tikt de bal weg van de aanvaller en die krijgt hem gelukkig terug en geeft snel voor. Dat is niet hetzelfde als kinderlijk eenvoudig voorbij lopen zonder ingreep

het is een turk die Ajax moet redden? Wie had dat ooit verwacht?
Voor Turkije zou het goed uitkomen. Als Ahmetcan Kaplan veel aan spelen gaat toekomen. Dan kan jij samen met Abdulkerim Bardakci een duo vormen, ten koste van Soyuncu.
Als Kaplan een succes word, en die kans is aanwezig, zou ik vaker turkse spelers uit turkse competitie halen, potentie is er , ze missen alleen die laatste stap.

Ik geef aan Ajax een gouden tip. Lees jullie Mee? Haal Semih Kilicsoy van Besiktas. Deze jongen heeft heel veel potentie is dan erg jong. Laat hem wennen aan het Ajax systeem, geef hem de tijd. Zorg ervoor dat hij in een warme bed terecht komt, met Kaplan erbij zal hij sneller gesetelld worden. Breng hem rustig in,. en Je hebt een meteen opvolger voor Brobbey.
Brobbey verkoop je voor de hoofdprijs en zijn opvolger staat dan al klaar Semih Kilicsoy.

Ik had als scout voor Ajax moeten werken. Graag gedaan Ajax

Niet overdrijven, maar ik snap nog steeds niet waarom deze jongen niet eerder werd ingebracht. Maar bij de 2-0 stond hij wel verkeerd te dekken, waardoor de voorzet gegeven kon worden en waaruit gescoord omdat onze dromer Rensch niet goed stond op te letten, uitgleed en zijn poot halfslachtig uitstak om het schot te blokkeren. Maar goeie gast, zal Johnny zeggen. Het echte Ajax Dna!! Die haal je er niet af, of doet hij ook helemaal niet mee en sjokt maar wat langs de zijlijn, zijn mannetje steeds laten lopend. Een verademing t.o.v. Gaaei..............:-(((

25 februari 2024 om 19:14

Rensch heeft echt geluk dat hij uit de jeugd komt en aanzienlijk minder hard aangepakt wordt. Als hij een aankoop was werd hij massaal uitgekotst en voor saboteur uitgemaakt. Wat is dat toch een ongelofelijk slappe bal gehakt zeg..

Hopelijk is het einde verhaal voor die vreselijke Sutalo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren