Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou het een eer vinden om over vijf jaar nog bij Ajax te spelen’

Laatste update:

Ahmetcan Kaplan zou het een eer vinden om over vijf jaar nog bij Ajax te spelen, zo heeft de centrale verdediger gezegd in een interview met Ajax Life. Ook onthult hij zijn droomclub.

In de zomer van 2022 kwam Kaplan voor iets minder dan tien miljoen euro over van Trabzonspor. Sinds zijn komst kampte de centrale verdediger met veelvuldig blessureleed. Hij maakte zijn basisdebuut tegen FC Utrecht (2-0).

Sindsdien is hij niet meer uit de basiself van John van ‘t Schip weg te denken. De 21-jarige linkspoot stond sinds zijn basisdebuut telkens aan de aftrap en maakte een goede indruk.

Zijn prestaties werden ook opgemerkt door Vincenzo Montella, de bondscoach van Turkije. Hij riep Kaplan op voor de aankomende oefenduels met Hongarije en Oostenrijk.

In het interview met het magazine beantwoordt Kaplan de vraag waar hij zichzelf over vijf jaar ziet staan. “Ik zou het een eer vinden om tegen die tijd nog bij Ajax te spelen.”

“Logischerwijs wil ik wel ooit nog een stap maken”, vervolgt de Turkse mandekker. “Ik hoop ooit in Spanje te spelen, bij Real Madrid. Maar nu focus ik me volledig op Ajax.”

Ook gaat Kaplan in op het leven in Amsterdam. “Ik woon dicht bij het Vondelpark. Daar kan ik rust vinden in de grote stad. Ik vind het fijn om daar te relaxen na een intensieve training.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooie verhalen, eerst maar eens zien of je 10 wedstrijden op rij fit kan blijven. Voorlopig heeft Ajax een kat in de zak gekocht die nu na 1,5 contractjaar 2x 90minuten heeft gespeeld in het eerste.

19 maart 2024 om 14:20

Ik ben het eens met je, maar je ziet wel dat het een goede speler is. Je moet je eens indenken waar hij had gestaan als hij niet geblesseerd was geraakt. Triest genoeg waarschijnlijk niet meer in Ajax #1 maar ergens bij een club die meer geld heeft.

19 maart 2024 om 15:07

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij deze jongen maar of het slim is, is een tweede natuurlijk. Net wat jij zegt, hij speelt amper een aantal wedstrijdjes na een lange afwezigheid dus laat maar eerst zien of je een onbetwiste basisspeler kan worden zonder blessures. RM of een andere grote club komt dan vanzelf wel. Hij heeft overigens wel de pech dat hij op een moment instapt dat het elftal totaal niet draait. De voetballers onder ons weten heel goed dat dat andere koek is. Potentie en kwaliteit; zeer zeker! Alleen al de rust die hij heeft in zijn spel en zijn goede inspeelpass. We gaan het zien.

Ik hoop meer dat je het de komende twee jaren fantastisch doet met prijzen en voor meer dan 50 miljoen verkocht wordt. Want Ajax kan wel wat geld gebruiken. En we weten dat spelers nooit meer dan 4-5 jaar bij Ajax blijven.

19 maart 2024 om 14:40

Alsof het zo geweldig gaat als Ajax wel geld heeft. Ik vind Ajax het sterkst als ze juist geen geld hebben,. Eigen jeugd krijgt dan (noodgedwongen)meer de kans en je wordt een stuk creatiever met scouten. Nu word er gewoon 20 miljoen uitgegeven voor een mislukte Kroaat die totaal niet bij Ajax past. Ach wat maakt het uit zeggen mensen dan. Ajax verkoopt hem wel weer voor hetzelfde bedrag en dat soort bullshit. Je kan ook zeggen dat een talent 1/2 jaar heeft stil gestaan omdat er zo nodig een mislukte Kroaat moest komen.

19 maart 2024 om 14:51

Eigen jeugd??
Gooier? (ik word nog steeds schreeuwend wakker )salah Edine? Sontje Hansen?, Joeri Vergeer?
Die Turkse jongen die wissel staat bij Twente enz enz
Ik weet niet welke malloten er rond liepen op de toekomst, maar inzicht hadden ze niet
Of ze waren zelfs te lui om te gapen
Scouting in Nederland is/was abominabel
Excuses voor alle spelfouten bij de namen

19 maart 2024 om 15:17

Ah ja, vandaar dat we in de periode waarvan we het moesten hebben van eigen jeugd continu als schooljochies in Europa eruitvlogen tegen clubs als Kopenhagen, Boekarest, Rapid Wien etc en toen we eenmaal spelers als Tadic, Blind, Haller en Antony konden betalen, we bijna finale CL haalden en 18 uit 18 haalden in een CL-poule.

19 maart 2024 om 16:56

Ben jij Ajacied geworden omdat Ajax over het algemeen de meeste prijzen wint? Prijzen zijn leuk, maar je gaat toch naar het stadion om de sfeer, het voetbal en de gezelligheid. Prijzen zijn meegenomen, maar dat is geen reden.

Ik heb liever geen prijzen en dat Slot, Geertruida, Hancko, Wieffer, Timmer etc. blijven. 2e plaats geeft tegenwoordig ook rechtstreeks toegang tot de CL, maar ik kan ook genieten van de EL

Mooi verhaal voor de bühne natuurlijk. Als het grote geld komt dan is hij zo vetrokken en speelt hij niet nog 5 jaar bij Ajax. Hopelijk blijft hij nu voor langere tijd fit, want ik ben wel positief verrast!

19 maart 2024 om 14:21

Idd die zou nu al weggaan als de kans er is om naar een pak hem beet Bayern, Real, City of Barca te gaan.

19 maart 2024 om 15:26

Elke speler uit de eredivisie zou dan willen vertrekken als die clubs komen.
Beetje een open deur.

19 maart 2024 om 14:36

Is vooral een rotvraag. Als hij zegt dat hij dan bij Real wil spelen is hij arrogant en moet hij het eerst laten zien. Zegt hij dit dan is het voor de bühne, zegt hij weet ik niet dat klaagt men dat hij weer mediatraining heeft gehad.

Werd vorige week al bijna naar Manchester City geschreven haha na de laatste 2 optredens zou ik het al een hele eer vinden als die nog 5 wedstrijden voor Ajax uit mag komen.

19 maart 2024 om 14:37

Haha.

19 maart 2024 om 14:39

Ik weet niet wie hem naar Manchester schreef en dat is idioot maar volgens mij doe je nu exact hetzelfde. Na twee goede wedstrijden moet je iemand naar de top schrijven. Na twee mindere wedstrijden (geeneens slechte wedstrijden) zou ik iemand ook nog niet afschrijven.

19 maart 2024 om 14:48

Hetgeen je beschimpt, doe je nu zelf ook, alleen dan in tegengestelde richting. Kaplan is gewoon een talentvolle CV. Mits die fit blijft, zou die eventueel aankomend seizoen met Hato het centrum kunnen vormen.

19 maart 2024 om 15:00

Jammere is dat Kaplan ook eigenlijk een lcv is..

19 maart 2024 om 20:15

Ik en heel veel andere Ajacieden zijn erg blij met hem. Wat de rest denkt is niet zo belangrijk.

20 maart 2024 om 10:02

Laat maar zien wie heeft gezegd dat hij naar Man City kon. Nee dat kan je niet want je lult uit je nek!

Ik snap deze uitspraak eigenlijk wel. Ik denk dat hij gewoon stelt dat als omstandigheden zo bepalen dat hij over vijf jaar nog bij Ajax speelt, hij dat gewoon als een eer ziet. Dat neemt echter niet weg dat spelers ambities hebben. Jeugdtalenten die jaren in de jeugdopleiding spelen en doorbreken hebben een veel grotere emotionele binding met de club, maar verkassen ook als de juiste clubs aanbellen. Ik denk ook dat je het zo moet interpreteren.

Leuk voor de supporters, maar ik denk dat elke supporter ook wel weet dat Kaplan hoopt binnen enkele jaren een volgende stap gemaakt te hebben. Als hij over 5 jaar nog steeds bij Ajax speelt is dat een slecht teken voor hem.

19 maart 2024 om 15:25

Als hij over vijf jaar bij Ajax speelt zou dat betekenen dat hij heeft bijgetekend. Waarschijnlijk tekent hij alleen bij als hij daadwerkelijk speelt dus zo’n slecht teken zou dat toch ook niet zijn? Bassisspeler bij een topclub in Nederland hopelijk vechtend voor het kampioenschap en voor overwintering in de CL.

Beter zou natuurlijk zijn, basisspeler bij Real Madrid met de cup met de grote oren in zijn handen.

Aan de andere kan zou op proef bij Den Bosch in de KKD om een contract af te dwingen een slechter teken zijn.

20 maart 2024 om 09:05

Natuurlijk kan het slechter dan met Ajax, PSV of Feyenoord voor de titel spelen en hopen in Europa iets te laten zien. Echter zal misschien wel minimaal 99% van de jonge voetballers die bij deze clubs spelen deze club als tussenstation zien. Waarbij ze verwachten binnen enkele jaren een volgende stap te maken.

Je kunt duidelijk zien dat dit een hele talentvolle verdediger is. Met de potentie om nog veel beter te worden. Maar hij moet ook nog veel leren. Maakt nu nog verkeerde keuzes af en toe. Maar dat mag ook als je jong bent. Die rode kaart tegen Sparta was dom en onnodig. Je weet dat je rood krijgt als je hem vast pakt in die situatie. Dus blijf gewoon van hem af.

Wat betreft die blessures. Die kruisbandblessure. Dat is echt pure pech, En tegen Aston Villa, daar vallen 3 verdedigers uit met een spierblessure. Ik denk dat het geen toeval meer is. Heel het seizoen valt de ene na de andere speler al uit met blessures. Ik denk dat er of verkeerd getraind wordt, of de spelers worden teveel belast, hersteltraingen misschien niet goed? Zoveel blessures is opmerkelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren