Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars scheepte Barcelona af: ‘Ze mogen in januari terugkomen’

Laatste update:

Marc Overmars gaf Barcelona eerder deze zomer tot tweemaal toe nul op het rekest inzake Frenkie de Jong. De Spaanse topclub wilde binnen een week twee keer langskomen om over een eventuele transfer van de middenvelder naar het Camp Nou te onderhandelen, maar de directeur spelerszaken gaf te kennen ‘dat het geen zin had’.

“Barcelona schatte De Jong niet op waarde”, verzekerde Overmars bij het evenement Ajax Kick Off, geciteerd door Ajax Showtime. De sportbestuurder omschreef de biedingen van de Catalanen zelfs als ‘kansloos’. Hij nodigt Barcelona dan ook van harte uit om in januari terug te komen. “Barcelona mag in januari terugkomen voor Frenkie. Spelers gaan in die periode toch niet weg”, klonk het stellig.

Mundo Deportivo berichtte afgelopen week dat Barcelona in eerste instantie een bod van 25 miljoen euro deed en later nog van 30 miljoen euro, maar twee keer was het antwoord van Overmars hetzelfde. Later deed ook Tottenham Hotspur naar verluidt een bod van vijftig miljoen euro op De Jong, maar opnieuw ging Ajax niet overstag.

De Jong, 21 jaar, speelde tot op heden 47 wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax, waarin hij goed was voor 2 goals en 9 assists. Voor Jong Ajax scoorde de kersvers Oranje-international 8 keer in 46 wedstrijden. De verbintenis tussen club en speler loopt medio 2022 af.

Denk jij dat Frenkie de Jong aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
10 september 2018 om 20:30

In de winterperiode gaan er veel minder spelers weg bij hun club tenzij ze niet aan spelen toekomen. Als Frenkie fit blijft zal een heel seizoen in de basis staan bij Ajax dat is een belofte!

Beste TD van Nederland. Hij solt zo hard met die gasten. Overmars heeft al die clubs in de hand. Kom maar, kom maar denkt Marc. 150 miljoen op de bank en Ajax betaald tegenwoordig goede salarissen. Spelers bij Ajax gaan enkel nu weg voor de jackpot. Wil je Frenkie of Matthijs prima. Dan ga je ook betalen ook. Minstens 50 miljoen en daarboven wordt sowieso het bedrag. Overmars je bent geweldig. I love you man. Dit is toch genieten als Ajax supporter.

10 september 2018 om 20:34

Heerlijk hè dit, achterover leunen, genieten van Frenkie zolang het kan en Marc Overmars straks de jackpot laten vragen. Genieton zo lang het kan!!!

10 september 2018 om 20:51

En het mooiste is nog dat er daarna gewoon weer nieuwe spelers opstaan. Denk aan een Gravenbeeck of Ekkelenkamp. Of voor De Ligt misschien Schuurs. Elk jaar 3 spelers die doorbreken gemiddeld.. Echt heerlijk.

10 september 2018 om 21:11

Het is natuurlijk een luxepositie en dit houdt de jeugdopleiding en de scouting ook enorm scherp.

10 september 2018 om 21:36

Ekkelenkamp? Als er eentje is die er niets van kan is hij het wel.
Net als die de Wit, waarom die bij het 1e wordt gehaald en zelfs mocht invallen is mij er absoluut raadsel.
Er lopen zeker wat pareltjes in de jeugd van Ajax maar deze 2 moet je afscheid van nemen

10 september 2018 om 22:29

Ekkelenkamp? Vorig seizoen toch als middenvelder een van de topscorers in zijn team. Zal er wel geen reet van kunnen ja.

11 september 2018 om 00:00

Gelukkig zien zij meer dan de wedstrijden alleen. Op de trainingen zal ie dingen wel goed doen.

11 september 2018 om 05:47

Dat iemand topscoorder is zegt nog geen reet. Zie Achahbar of Schuurman bij Feyenoord. ;-)

11 september 2018 om 10:00

Ekkelenkamp is baas.... hoe kan je hem nu al afschrijven

10 september 2018 om 20:37

Heeft er het materiaal en gelegenheid uiteraard ook wel voor om populair te doen. Frenkie en de Ligt zou ik zelf ook voor minimaal 50m verkopen. Vind ze ook meer waard trouwens in de huidige markt, toekomstige wereldtop en dan wss ook nog vd hoogste categorie dus daar mag je ook dik voor betalen. Mbappe 180m, dembele 110m, etc... Minimaal 75m pp

10 september 2018 om 20:40

Dit heeft hij volledig zelf opgebouwd. Ook mede Frank De Boer heeft geholpen met de deelname van de CL. Maar hij verkoopt wel alles voor het maximale en dat zie ik niet veel TD’s doen in Nederland.

10 september 2018 om 20:58

Zoals al eerder gezegd ligt het er wel aan hoe Ajax in de CL gaat presteren. Normaal moet een tweede plaats in de groep zeker haalbaar zijn (ben wel echt jaloers op jullie loting als Psv"er ) en als ze dan een paar verrassende resultaten neerzetten a la Monaco in 2016 en de talenten blijven indruk maken dan is het natuurlijk giga jackpot. Dan kun je daadwerkelijk de ligt en Frenkie voor 100 miljoen per stuk verkopen. Neres en Zyech buiten beschouwing gelaten.
Maak me enkel nog zorgen over Blind als cv die zou wel eens net als in het Nederlands elftal en in de BPL cruciale fouten kunnen gaan maken in de CL. En een goed alternatief is er niet echt.

10 september 2018 om 21:14

Het is belangrijk dat de spelers welke zo duur worden verkocht ook presteren in het buitenland en de som waarmaken. Alleen dan zal onze competitie serieus genomen worden en kan een TD zo stevig in zijn schoenen staan.

10 september 2018 om 20:50

Denk alleen wel dat hij bij Dolberg zijn hoogtepunt qua transfersom heeft gemist. Maar ja, you win some, you lose some!

10 september 2018 om 20:52

Klopt, maar als hij toen ook nog Dolberg had verkocht, had hij ook weer veel kritiek gekregen...

10 september 2018 om 20:54

Een 100% score kan niemand hebben en als morgen de Jong zijn enkel breekt en nooit meer helemaal hersteld heeft hij het ook niet goed gedaan. Maar ik ben echt heel blij nu met meneer Overmars

11 september 2018 om 00:33

Nou... als dolberg straks fit is en weer gaat voetballen en scoren kan het snel gaan hoor.. zo veel potentie die jongen

10 september 2018 om 21:07

Beste TD? Een goede TD haalt geen Siem de Jong, Orejuela, Kristensen, Cassierra, Bandé, etc.

Orejuela en Kristensen zelfs voor dezelfde positie, en nu staat er een jeugdspeler...

Vele, vele miljoenen verbrast met simpel gokwerk. Blind voor een record transfersom en dito salaris
is ook belachelijk, is dat geld bij lange na niet waard, gewoon een middelmatige speler.

Tadic kwam op voordragen van Schreuder en Veldmate, en wilde zelf ook komen. Als je dan maar genoeg biedt, is ie binnen.

Bakt er tot nog toe niet veel van dus.

10 september 2018 om 21:14

Welke pluspunten kan je wel opnoemen? Makkelijk om negatieve punten te noemen. Als je al zijn top verkopen en aankopen bekijkt en afstreept is hij zeker de winnaar.

10 september 2018 om 21:40

Je zult maar een functioneringsgesprek met jou als manager hebben. Krijg je dan elk jaar een salarisverlaging?

10 september 2018 om 21:58

Bakt er niet veel van? Haha mag ik even lachen...
Overmars de man die van Ajax weer een kerngezonde club heeft gemaakt. Nadat al het geld er doorheen was gejaagd aan nutteloze oude vedettes en nog meer 3e rang spelers. Overmars die de bezem door de hele selectie heeft gehaald en zelfs voor spelers als Ghazi nog prima geld heeft ontvangen. De man die vertrouwd op de scouting en de ene na de andere talent weet binnen te halen. En als het aan hem had gelegen had die richarlison hier ook gebalt en kijk hoeveel die gast afgelopen seizoen verkocht is. Buiten dat om kijk eens naar hoe ziek veel geld Ajax heeft op dit moment. En de waarde die dit elftal vertegenwoordigt. Onana, de Ligt, de Jong, Neres om maar een paar namen te noemen waarvan je eigenlijk zeker weet dat ze voor de hoofdprijs weggaan. Ajax dat een uitstekend gebalanceerd elftal heeft dit seizoen, en met uitstekende cijfers zichzelf de Cl in geschoten heeft. Overmars doet het prima. Ben benieuwd wat hij nog meer in petto heeft voor Ajax.

10 september 2018 om 22:12

Waarom schiet iedereen in de stress als er iemand een tegengeluid laat horen?

10 september 2018 om 22:21

Ik denk doordat hij zijn stelling niet goed onderbouwt. Zo kan je sommige spelers (Bandé, Kristensen) nog niet afschrijven. Blind was te duur, maar Overmars wilde de selectie vroeg op orde hebben. Hij heeft zelf gezegd dat als hij had gewacht hij minder voor Blind had hoeven te betalen, maar dan waren de voorrondes zonder Blind gespeeld. En hij was hard nodig. Daarnaast noemt hij niet de grote successen (Milik, Sanchez). Die hebben er onder andere voor gezorgd dat Ajax in staat is af en toe spelers te halen waarop niets wordt verdiend (financieel en sportief).

10 september 2018 om 22:58

Sommige mensen zijn echt zo zuur, dat ze je bij de supermarkt citroenrasp weigeren te verkopen omdat je al zuur genoeg bent.. er is nergens iemand die alles goedbdoet.. zullen we een compilatie maken van alle fouten van Messi om aan te tonen hoe slecht hij is?

10 september 2018 om 23:33

@kyle,
Zijn eindconclusie onderschrijf ik niet, maar hij noemt wat voorbeelden (bandã©, met jou eens; Kristensen, ernstige twijfel) waarbij inderdaad niet alles wat Overmars aanraakt in goud verandert (kan ook niet). Eindbalans is wat mij betreft positiief, maar zijn aankopen zijn niet per se een schot in de roos (a la Sanchez).

11 september 2018 om 00:00

@jasonrhijn schei toch uit ... jij negeert de miskopen en wilt Marc Overmars alleen maar beoordelen op de successen en dat hij zijn poot stijf houdt qua vraagprijs. Tsja 25 mio is ook overduidelijk te weinig lijkt me als bestuurder niet al te moeilijk daar NEE tegen te zegggen. Ik kan me nog uitspraken hier herinneren dat het hele bestuur moest opzouten vooral na het weereens mislopen vd titel. En nou ineens is ie de beste TD .... het kan verkeren bij de Ajax fans. Zie Ziyech zelfde verhaal! Tuurlijk heeft Marc het links en rechts goed gedaan maar easy met al dat ophemelen. Genoeg miskopen die uiteindelijk door eigen jeugd voorbij zijn gestreefd. Daarnaast is hij communicatief buiten ook niet al te sterk. Niet dan?

11 september 2018 om 07:21

de Jong voor 2 mln als je een back up nodig hebt en een persoon die al bij 4 kampioenschappen geweest is? Lijkt me een prima aankoop

Orejuela is net als Neres, Cassiera en D. Sanchez inderdaad een beetje een gokje want je weet nooit hoe Zuid Amerikanen acclematiseren en passen binnen Ajax. Helaas mislukt, maar als die goed valt ontvang je wel 42 mln (zie Sanchez)

Kristensen, prima back up rechtsachter het is dat Mazraoui het vanuit de jeugd goed doet.

Cassiera; nog niet afgeschreven. Deed het in de Keuken Kampioen divisie prima.

Bande; heeft nog niet eens gespeeld; waarom schrijf je die af?

Tadic en Blind ga ik niet eens woorden aan vuil maken.

11 september 2018 om 08:06

Je zou maarMorata naar Chelsea hebben gehaald, of Martial naar Man U. Dat zijn ook miskopen voor dat bedrag.
Er zijn maar weinig TD’s die elke aankoop top doen. Liverpool misschien momenteel? De meeste clubs hanteren de shotgun-benadering. Je schiet, er mist wat en er raakt wat. Missers horen er altijd bij, maar zolang het maar niet van het niveau Kinkladze of Sulimani is. Twee missers van 5m voor de rechtsback vind ik veroorloofbaar, en tegelijkertijd hoef je de carriere van die twee nog niet af te schrijven. Genoeg voorbeelden van gefaalde spelers die later toppers zijn geworden

10 september 2018 om 22:04

Waar haalt iedereen het toch vandaan. Ajax heeft geen 150 miljoen op de bank.

10 september 2018 om 22:24

Mensen roepen maar wat maar hebben geen verstand van financiën.

10 september 2018 om 22:24

Ik wil de pret niet bederven maar Ajax heeft geen 150 miljoen op de bank maar hebben een eigen vermogen rond dat bedrag. Je kan theoretisch gezien 1 miljard eigen vermogen hebben met 0 euro op de bank. Neemt niet weg dat Ajax financieel zeer sterk is en dat Overmars flink wat geld heeft binnengeharkt.

10 september 2018 om 22:35

Juist. De liquide middelen liggen rond de +-60 miljoen. Geeft toch gelijk een heel ander beeld. Niet minder rooskleurig

10 september 2018 om 22:43

Nou nou dat valt ook wel mee. Hij had ook 50 afgeslagen voor Dolberg, hoeveel wedstrijden heeft hij daarna nog gespeeld?? De Jong kan ook zijn kruisband afscheuren volgende week, dan krijg je nooit meer 50 voor hem. Tevens wie zegt dat 't daadwerkelijk waar is?? Als tottenham zijnde ben je wel gek als je 50 neerlegt voor een speler die amper wedstrijden op 't hoogste niveau heeft gespeeld..

10 september 2018 om 22:45

Juist en wie zegt dat 50 miljoen voor dolberg ook waar is? Geloofde het namelijk nooit

11 september 2018 om 00:38

Maar dan hoeft die man in zn ajaxpyama geeneens te komen als hij onder de 50 bied.. nou 40 met vertongen en alderweireld erbij doe ik het ook voor!

10 september 2018 om 23:20

Ben echt blij dat men bij Ajax wel in zag hoe goed hij was. Waardeloos die media en al die gasten die hem incapabel vonden. Uiteraard zullen er vast ook diverse missers tussen zitten maar het gaat om visie en het zo goed mogelijk uitvoeren daarvan. En dat doet hij perfect. Heb er ook wel vertrouwen in dat er tijdig wordt geanticipeerd op een mogelijke leegloop volgens jaar. Maar dit jaar nog maar ff genieten van een meer volwassen ploeg.

10 september 2018 om 23:38

sorry hoor....maar een TD moet ook beoordeeld worden op de prestaties van de club. Tot nu toe al jaren geen kampioen, met als dieptepunt geen europees voetbal vorig jaar. en dit jaar is ook het enige jaar dat hij een keer niet spelers laat gaan op deadline day. Kortom, Overmars lijkt eingelijk geleerd te hebben van zijn fouten. Afgelopen jaren was Brands in mijn ogen nummer 1 TD.

11 september 2018 om 07:55

Overmars moet beoordeeld worden op de prestaties van de club? De financiele prestaties bedoel je hoop ik? Hij zet gewoon een kampioenwaardig elftal voor de trainer op het veld en daarna is het niet meer aan hem te wijten. Als een trainer dan hopeloos faalt is dat natuurlijk niet aan hem te wijten.

10 september 2018 om 23:40

Beste TD van NL misschien, maar stelt nogsteeds weinig voor in het hedendaagse voetbal. Krijgt Barca hem niet, krijgt de concurrent hem voor dat bedrag ook niet, blijft hij bij Ajax, vormt hij geen bedreiging voor Barca. Simpel. Dan zoeken ze een ander. Heel leuk dat meneer grote bedragen vangt, maar prestaties op het veld behalen is toch waar het uiteindelijk als voetbalclub om gaat.

En dan zijn er mensen die klagen over overmars. Die man gaat straks misschien wel zijn transfersom 50 miljoen veelvoudige.

10 september 2018 om 20:33

Dat klagen was denk ik meer een paar jaar geleden toen hij de bijnaam marc netto nog had.

10 september 2018 om 20:53

Ook nu nog, over het aankopen van 2 rechtsbacks voor miljoenen, de hoge transfersom voor Blind of weer wat anders. Kritiek zal er trouwens ook altijd blijven.

Men zal altijd wat te zeggen hebben over Overmars maar 1 ding is zeker...... Men gaat betalen wat wij vragen en niks water bij de wijn doen.
Met het geld kan ajax extra investeringen doen ik de jeugd opleiding en andere facilitaire zaken.
Beste jonge talenten naar Ajax halen die net geen 18 zijn en hier een kans geven op de toekomst.

De winterse transferperiode lijkt me geen optimaal moment voor spelers om de overstap te maken naar een andere club. Het lijkt me nagenoeg onmogelijk voor nieuwe spelers om zich zonder voorbereiding aan de nieuwe speelstijl aan te passen, zeker in het geval van Barcelona waarin veel van de spelers wordt verwacht. Het lijkt me dan ook dat beide clubs praten (of hebben gepraat) over een mogelijke overgang in de volgende zomerse transferperiode. Het lijkt er overigens wel op dat Barcelona al vroeg zaken wil doen aangaande Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong en hun komst nu al vast wil leggen. Begrijpelijk dat Overmars dat vooralsnog afhoudt, zeker als je hoort dat clubs als Juventus, Internazionale, Bayern München, Tottenham Hotspur, Manchester City en Real Madrid interesse tonen. Eerlijk gezegd zou ik er geen enkel probleem mee hebben als Barcelona honderd miljoen euro neertelt om beide talenten naar Camp Nou te halen, met de huidige financiële huishouding kan de club dat namelijk makkelijk dragen. Matthijs de Ligt als toekomstig opvolger van Gerard Piqué, Frenkie de Jong als waardevolle toevoeging op het middenveld. Ik zie het wel zitten!

Overigens niets anders dan respect voor Marc Overmars en de wijze waarop hij de Europese topclubs de deur heeft gewezen. Voor de spelers zelf is dit de meest verstandige keuze en met het avontuur in de Champions League krijgen toptalenten de kans om zich op het allerhoogste niveau te laten zien. Ben zelf geen Ajacied, maar in de afgelopen jaren (ondanks dat ze geen kampioen zijn geworden) kijk ik steeds liever naar wedstrijden van Ajax. Niets anders dan complimenten voor de manier waarop ze het Nederlandse voetbal vertegenwoordigen!

10 september 2018 om 20:57

Ik verwacht niet dat je ze voor 100 miljoen binnen hebt als ze zo doorgaan... Internations, alom interesse van zoveel kapitaalkrachtige clubs en zoals het er nu naar uit ziet gaan ze ook nog goed presteren in de Champions League.. Kortom.. Die prijs van 50 miljoen afgelopen zomer, zie ik alleen maar stijgen gedurende dit seizoen.

10 september 2018 om 21:27

Dat lijkt me wat voorbarig... Begrijp dat meerdere (top)clubs interesse hebben en dat dat de transfersom behoorlijk opdrijft, maar zowel Frenkie de Jong als Matthijs de Ligt hebben nog niets laten zien in de Champions League. In het geval van Frenkie de Jong heeft hij zelfs nog niets laten zien op Europa League-niveau! Hopelijk komt dat met deze gunstige loting nog voor beide heren, maar op dit moment is dat nog niet aan de orde.

Daarnaast praten we (net zoals in het geval van Davinson Sánchez vorig jaar) erg makkelijk over miljoenenbedragen terwijl dat in de praktijk duidelijk geen stand houdt. Vijftig miljoen euro voor Matthijs de Ligt is een behoorlijke transfersom, net als dat voor Frenkie de Jong zou zijn. Voor Ajax zou het geweldig zijn als dat nog hoger zou worden, maar daarvoor zal er in Europa toch echt succes geboekt moeten worden.

10 september 2018 om 22:23

Tottenham heeft al 50 Miljoen geboden nog voordat de CL is begonnen. Dus dat betekent dat hij dat bedrag volgend jaar minimaal gaat opbrengen. De Ligt is het grootste verdedigende talent dat we in jaren hebben gezien. Hoe meer clubs hem willen, hoe hoger zijn prijs wordt.

11 september 2018 om 02:50

50 miljoen is natuurlijk wel erg veel geld. 100 miljoen voor beide zou geweldig zijn. Vooral de prijs niet te hoog op laten lopen. Wellicht dat Barcelona in de toekomst nog iets voor Ajax kan betekenen. Verkoop van talenten bijvoorbeeld met een forse terugkoopclausule of eventueel de terugkeer van een oude gediende ala Suarez/Vermaelen.

11 september 2018 om 08:07

@guaporta; Volgens mij hebben ze beiden tegen Wereldkampioen Frankrijk laten zien dat ze het niveau wel aankunnen. De Jong liet bij zijn basisdebuut tegen wereldspelers als Pogba en Griesmann toch zien dat hij aardig kan voetballen. Op welk podium moet een speler zich dan laten zien?

11 september 2018 om 08:24

Voor spelers met een prijskaartje van blijkbaar vijftig miljoen euro ligt de lat echt een stuk hoger dan ‘zich staande houden in een veredelde vriendschappelijke wedstrijd’. Denk dat je eerder moet denken aan overwintering in de Champions League of minimaal een halve finale in de Europa League.

11 september 2018 om 10:24

Ja want overwintering in de champions league doet 1 speler helemaal alleen natuurlijk....

11 september 2018 om 12:24

@ThaRaY

Gezien de posities op het veld zullen ze daar wel degelijk een grote invloed op hebben mocht het lukken. Clubs als Benfica, Bayern en ook AEK zitten echter natuurlijk niet stil als het om scouting gaat. Men zal die spelers vast gaan zetten en op gaan jagen, wat alleen maar goed is voor de ontwikkeling van beide spelers.

Toch wel een luxe dat Ajax dat soort bedragen zonder problemen kan afslaan. Dan heb ik het over de 25 en 30mil, dat bod van 50mil van de Spurs geloof ik niet. 25 of 30 mil voor een speler die net een seizoen er op heeft zitten zou eigenlijk al veel zijn, maar de huidige markt is zo verrot dat het een schijntje is geworden. Ik betwijfel ook of hij wel naar Barca zal gaan. Ik zie Barca niet de bedragen betalen die andere clubs wel bereid zijn te betalen, daarom probeerde ze de rest voor te zijn.

10 september 2018 om 20:42

De huidige markt is niet verrot. Sommige clubs betalen teveel. Maar Ronaldo ging naar Juve en het aankoop bedrag hadden ze in een paar weken terug. Tegenwoordig draait het meer om het merk van de spelers.

10 september 2018 om 21:52

Dan haal je een van de comeercieel meest interessante spelers er uit. Maar denk je dat Van Dijk zijn waarde snel terug verdiend is met commercie? Ik betwijfel het.

11 september 2018 om 07:25

Liverpool speelt nu CL, ben benieuwd of ze dat hadden gehaald zonder van Dijk.
Dat zijn lastige sommen om te maken; maar stel Liverpool haalt 60 mln binnen met de CL dit jaar en had anders 15 mln binnen gehaald met de EL. Dan is de aankoop van van Dijk redelijk snel terugverdiend, nog even los van de lange termijn effecten en de neveneffecten.

Zal bij de volgende window wel een deal komen en wordt vast uitgeleend tot eind van het seizoen. Ik gok een miljoen of 40 met bonussen wat kan oplopen tot 50 miljoen.

10 september 2018 om 22:16

Ik vind dat wel weinig geld hoor voor iemand die het Nederlands elftal zo enorm op sleeptouw kan nemen bij pas zijn eerste twee interlands.

10 september 2018 om 22:16

40?
Interesse van barva city psg en wie niet.
Voor 40 miljoen mogen ze hem een half seizoen huren.
Als frenkie deze lijn doortrekt is het echt jackpot voor ajax minimaal! 60 vooral als je ziet welk rijtje clubs interesse hebben.

11 september 2018 om 09:00

Enige is wel dat hij zich nog weinig heeft kunnen laten zien in een Europese topcompetitie, CL of NL elftal. Ik denk dat als hij in deze wedstrijden zichzelf laat zien, hij echt weg is voor inderdaad een miljoen of 60.

Dat hij Tottenham heeft geweigerd (50m) valt enkel te verklaren als hij de speler informeel informeerde en van Frenkie te horen kreeg dat die niet naar Tottenham wou. Dan officieel weigeren en het verhaal naar buiten brengen om Barca onder druk te zetten. De Jong is geen 50m waard momenteel, ook niet in januari. Ik zie Barca dit bedrag in januari enkel voor De Ligt neertellen als Pique zn been breekt. 40 voor Frenkie en 45 voor De Ligt lijkt me meer de marktconforme limiet voor Barca en dat is dan nog zonder een overvol middenveld gerekend. Als Rafinha bij Ajax zou spelen moest die waarschijnlijk 100m kosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren