Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars over aflopend contract: ‘Hij blijft verrassen’

Laatste update:

Thulani Serero, Lasse Schöne en Diederik Boer beschikken over aflopende contracten bij Ajax, terwijl de huurovereenkomsten van Bertrand Traoré en Tim Krul na dit seizoen ook aflopen. Marc Overmars lijkt dus een drukke zomer tegemoet te gaan, hoewel dit seizoen van het bovengenoemde rijtje tot nu toe alleen Traoré en Schöne regelmatig in de basis staan.

/

Die laatste knokte zich onder Peter Bosz weer knap terug, zag ook de directeur voetbalzaken: Lasse blijft verrassen. Mooi toch? Dat hij na dit seizoen transfervrij is, speelt nu geen rol. We bekijken het steeds in goede samenspraak. Laat hem dit jaar maar gewoon belangrijk zijn. Dan zijn wij ook blij”, vertelt hij in gesprek met Ajax Life.

Overmars weidde verder uit over de situatie van de andere mogelijke vertrekkers. Hij verwacht niet dat Traoré en Krul volgend jaar ook nog in de Amsterdam ArenA spelen, terwijl hij nog geen zekerheid kon geven over de toekomst van Boer: “We zijn heel tevreden over Diederik. Ik snap dat het voor hem lastig is nu André Onana keept. Diederik is een gouden jongen voor de groep, neemt jongens op sleeptouw en zit er tijdens trainingen op een goede manier bovenop.”

Vind jij dat Ajax Lasse Schöne een nieuw contract aan moet bieden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meteen verlengen! Het is ongelofelijk hoe hij zich elke keer terugknokt in de basis, alleen daarom al moet je zo'n speler er altijd bij houden. Ontzettend belangrijk voor het team.

28 oktober 2016 om 11:35

Minimaal 1 jaar!

28 oktober 2016 om 13:00

Gewoon zo lang als schone zelf wil. Gouden kerel

28 oktober 2016 om 12:05

Hij brengt voetbal in de ploeg maar is alles behalve onmisbaar. Met Frenkie De Jong, Nouri en van der Beek staan er meer dan genoeg vervangers klaar. Lasse bedanken voor bewezen diensten en doorselecteren.

28 oktober 2016 om 12:21

Schone is wel beter dan degene die jij noemt. Daarbij is hij met zijn ervaring ook nog eens belangrijk voor dit jonge elftal. Je moet de beste spelers opstellen, niet de grootste talenten.

28 oktober 2016 om 12:35

Die jongens komen er vast nog wel. Talent hebben ze, maar je bent gek als je Schone weg doet om hen te laten spelen, Schone is gewoonweg nog een paar klasses beter. Meteen verlengen met 2 jaar, denk niet dat er iemand iets tegen hem heeft.

28 oktober 2016 om 12:46

Blijkbaar is 'ie wel onmisbaar, anders zou 'ie zich toch niet elke keer weer terug in de basis gespeeld hebben?

Riedewald werd nota bene al publiekelijk door Bosz uitgeroepen tot de speler die de positie dit seizoen zou gaan invullen. Maar nu staat Schone daar toch alweer doodleuk meer dan een maand in de basis. Blijkbaar is het al meerdere jaren zo dat Schone altijd beter is dan de speler waar hij de concurrentie mee dient aan te gaan en is hij daarmee zeker niet degene die doorgeselecteerd dient te worden.

28 oktober 2016 om 13:02

Sorry hoor, maar Nouri klopt echt op de deur. Bosz kan eigelijk niet meer om hem heen in mijn optiek moet hij echt zijn kans krijgen. Schone doet 't echt ontzettend goed hoor momenteel en is zeer belangrijk. Maar beter als dit zal hij niet meer worden. Nouri daarin tegen zit technisch nu al bijna op dit het niveau van Schone. Die kan je niet nog een jaar uit Ajax 1 houden.

28 oktober 2016 om 13:31

Sorry hoor, maar Nouri is echt niet een speler die op de positie van verdedigende middenvelder moet komen te staan, waar Schone nu wel staat.

28 oktober 2016 om 16:08

Daar hoort schone niet.
Die man is gewoon slecht. Weg ermee. Alleen bruikbaar voor het wegwerp aanstekers verzamelen.
Zondag het verschil niet gezien met Ahmadi?

B of C garnituur. Ajax onwaardig.

28 oktober 2016 om 17:37

@inkemontana

Verdedigende middenvelder is idd de positie. Maar Schone staat daar nou niet om te fungeren als stofzuiger en om de angel van de tegenstander eruit te halen. Hij blinkt juist uit omdat hij in balbezit regelmatig beslissend is in de pasing/steekpas. T.o.v. bijvoorbeeld Gudelj verlegt hij speltempo vele malen sneller.

Deze rol lijkt me ook wel weggelegd voor Nouri, zeker met zo'n extra slot achter de deur als Sanchez.

Maar goed dat is mijn mening, natuurlijk kan hij ook op andere posities op het middenveld terecht.

28 oktober 2016 om 12:24

Niet zo moeilijk als je concurrenten geen pass naar voren kunnen geven. Schone doet het aardig door gebrek aan beter op zijn positie.

28 oktober 2016 om 12:53

Wat oneerbiedig zeg. Schone is meerdere jaren al enorm belangrijk voor Ajax gebleken en wordt door types als jij altijd enorm onderschat. Andrea Schone, ofwel Lasse Pirlo, vult zijn positie gewoon zeer goed in en zorg inderdaad dat er eindelijk weer voetbal op het middenveld te zien is. Ik vind dat af doen als: 'aardig', weer zo neerbuigend.

Overigens: Je speelt altijd bij gebrek aan beter op jouw positie. Als er iemand beter is dan speel je namelijk niet. Een Ziyech speelt bijvoorbeeld ook aan gebrek aan beter op zijn positie.

28 oktober 2016 om 14:40

Eens met wat je zegt. Ik vond het middenveld tegen Feyenoord alleen wel behoorlijk door de mand vallen. Dat creatieve en voetballende kwam er totaal niet uit, ook niet bij schone. Aan de andere kant denk ik niet dat bazoer of riedewald het beter hadden gedaan.

28 oktober 2016 om 17:08

@montana,

Wie zeg dat ik hem onderschat??
Nogmaals hij doet het aardig, want hij is beter dan de rest die er noppes van bakt.
Wat wil je dat ik zeg dat hij goed speelt? Man dat is overdreven, want hij doet het evenals de rest aardig. Alleen Sanchez vind ik echt goed spelen, maar dat is mijn mening.

En je speelt helemaal niet altijd door gebrek aan beter, want Traore staat ook in de basis.

28 oktober 2016 om 17:57

Hahaha ja met Traore heb je inderdaad een punt.

28 oktober 2016 om 12:35

Schone zal denk ik niet willen verlengen!
Hij is 30 jaar en speelt nog steeds in de eredivisie. Hij wilt zichzelf echt nog wel financieel onafhankelijk spelen..
Met zijn 30 jaar kan hij ergens nog wel een 4/5jr contract tekenen waarbij hij in 1 klap financieel onafhankelijk is

28 oktober 2016 om 12:44

Ik denk niet dat geld de eerste motivatie van Schone is om ergens te tekenen voetbalchick. Sterker nog, zover ik weet zit hij helemaal op zijn plek hier omdat hij hier ook zijn Nederlandse vrouw en kinderen heeft en is dat voor hem een reden om gewoon lekker te blijven.

28 oktober 2016 om 13:10

Denk je dat echt? Hij heeft zich in Nederland bij lange na nog niet financieel onafhankelijk gespeeld!
Voetbal is hun werk.. en hij zal echt wel zijn gezin en kinderen later goed willen laten boeren!

Voetballers hun leven lang in de eredivisie, gaat echt niet gebeuren!

28 oktober 2016 om 13:17

Met een salaris van gemiddeld 600.000 per jaar kan je jezelf echt wel financieel onafhankelijk spelen.. huis afbetaald en van 50.000 per jaar rondkomen niets aan de hand. Miljardair zal die niet worden.

28 oktober 2016 om 15:31

Gewoon 3 jaar minimaal. Dat verdient ie gewoon. Hij kan transfervrij weglopen anders. Wat ik hem ook gun. Maar een langer contract spreekt meer waardering en vertrouwen uit. Hij zorgt met en zijn ervaring en zijn voetballend vermogen op zes echt voor balans in het elftal

Nou nou, wat een drukke zomer voor Overmars: drie contracten en twee huurovereenkomsten lopen af ... dat valt dus nogal mee. Plus dat waarschijnlijk mogelijke onderhandelingen al veel eerder worden gedaan. Daar wordt echt niet mee tot de zomer gewacht.

28 oktober 2016 om 11:47

En dat veelal vervangers in de selectie zo uit Jong Ajax kunnen aansluiten (Cerny, Nouri, De Ligt bijv.) en Zivkovic bijvoorbeeld weer terug komt.

Ik zou Schã¶ne toch per direct een nieuw contract onder zijn neus duwen. In zijn huidige rol speelt hij erg sterk, en daarnaast is hij vanwege zijn brede inzetbaarheid een ideale twaalfde man voor Ajax.

28 oktober 2016 om 12:06

Mocht Boer vertrekken, is Schone mijn ideale tweede keeper. Ik geloof dat ie het kan.

Als backup voor volgend jaar is Lasse prima. En hij heeft een nieuw contract ook zelf afgedwongen. Ook zou ik Traore proberen definitief binnen te halen. Is echt een meerwaarde. De rest laten gaan!

28 oktober 2016 om 11:48

Traore gaat echt niet lukken. Gaan ze dik 20 miljoen voor betalen. Maar van mij mag fie weg zie meer in abraham en solanke als jeugdspits

28 oktober 2016 om 11:48

Hoezo nou weer backup?
Wie wil je dan op 6 zetten?
Gudelj? Zou ik niet doen word erg makkelijk aan de kant gezet en speelt veel te slecht.
Bazoer? Luie speler dit jaar, vliegt niet meer de duels in wn lijdt veel balverlies. Nee liever niet.

28 oktober 2016 om 12:11

Riedewald en vd Beek.

28 oktober 2016 om 12:52

Vd Beek is nog niet klaar voor een vaste basisplaats en Riedewald zit ook niet voor niets op de bank. Speelt ook zo slecht als Gudelj en Bazoer.

28 oktober 2016 om 12:08

@chelsea

Traore is waarschijnlijk inderdaad financieel onhaalbaar. Maar hij doet het gewoon goed. Je ziet echt wel dat hij veel kwaliteit heeft. Ook haalt hij minimaal een zes en dat is gewoon uitstekend. Hij heeft een lage ondergrens. Is echt wel een meerwaarde.

@kevin

Ik blijf hem een twijfelgeval vinden voor de basis. Maar zolang er geen betere speler er is mag hij natuurlijk blijven staan. En Gudelj is volgens mij juist fysiek een stuk sterker dan Lasse. Alleen hij neemt minder risico qua passing. Als hij nou meer risico durft te nemen qua steekballetjes en passing vooruit dan is het zeker geen slechte optie.

Volgens mij wilde de Boer geen spelers die veel risico namen en ging echt voor balbezit. Dat moet er echt uit. Dat geldt ook voor Bazoer. Durf ook risico's te nemen om zo meer te creã«ren. Dat is meer Bosz zijn speelstijl!

28 oktober 2016 om 12:54

Gudelj is geen controlerende 6 met voetballend vermogen.
Schone lost alles op door het voetballend en slim op te lossen.
Gudelj zal eerder de bal keihard over de lijn peren of weer een tackle toepassen die weer geel of rood beoordeelt krijgt.
Daarnaast zie ik Schone balletjes geven die Gudelj nog nooit heeft gegeven en hij lijdt geen balverlies, Gudelj wel.

28 oktober 2016 om 12:57

@ Steven West:
Wat betreft Traore ben ik het niet met je eens. Was in eerste instantie blij dat hij gehuurd werd en hij heeft laten zien met speels gemak een tegenstander uit te spelen, maar in mijn optiek blijft het bij speels gemak. Een buitenspeler mag best frivool zijn en af en toe een actie zien mislukken, alleen zie ik totaal geen progressie. Ook op eigen helft probeert ie soms twee man uit te spelen, lijdt dom balverlies en het lijkt vaak alsof ie op een pleintje aan het voetballen is. En wanneer hij een grote kans krijgt is ie niet scherp.

Als je Neymar heet en diens kwaliteiten hebt kun je daarmee wegkomen, maar Traore mag een heel stuk efficiã£â«nter worden wil hij dit elftal sterker maken. Hij heeft vooral het geluk dat El Ghazi het voetballen verleerd lijkt te zijn en dat Cerny een linksbuiten is.

Younes laat dit seizoen ook geen goede statistieken zien, maar bij hem zie ik wel meer doelgerichtheid en verbetenheid. Ik zie liever iemand met z'n vorm vechten, dan een mislukte Ronaldinho zoals Traore.

28 oktober 2016 om 13:30

@mitch

Dat het nog beter kan ben ik met je eens. Maar dat komt wel goed. Het seizoen is nog jong! Vergeet ook niet dat zij voorin nog steeds moeten wennen aan elkaar. Dolberg staat voor het eerst erin en Ziyech voor het eerst er achter. En hij voor het eerst er naast. Dus zo slecht gaat het nog niet eens als je dat in ogenschouw neemt.

Maar deze jongen is fysiek sterk, snel, kan een man voorbij, heeft scorend vermogen, technisch goed, etc... Kortom voor Ajax een zeer goede speler.

Ook is zijn ondergrens niet zo laag als bij El Ghazi. Hij moet echt constanter worden. Die kan makkelijk soms een 4 halen en soms een 9. Dan heeft een trainer liever een speler die altijd een 6/7 haalt en soms een 5 en een 8. Dus ik begrijp zijn voorkeur wel.

Daarom zou het mooi zijn als Ajax deze jongen langer kan laten blijven. Dan kunnen zij ingespeeld geraken!

28 oktober 2016 om 13:39

@kevin

Daarentegen brengt Gudelj wel meer fysiek en strijd. En in sommige wedstrijden is het wel handig om dergelijke spelers te hebben. Zeker wanneer je fysiek wordt overlopen in bepaalde wedstrijden. Hij is echt niet zo slechte speler als sommige laten lijken. Wanneer je hem goed gebruikt kan hij een aanwinst zijn.

Wanneer hij meer risico durft te nemen qua passing dan gaat het wel goed komen. Ook heeft Gudelj een goede traptechniek. Dus hij moet het kunnen.

Natuurlijk is Lasse weer verfijnder. Maar als zij alles hadden dan hadden zij niet bij Ajax gespeeld.

28 oktober 2016 om 17:16

Steve West, niet zo slecht? Hij valt structureel door de mand als hij speelt. Nooit iets toegevoegd aan Ajax.

28 oktober 2016 om 13:02

Dat roepen we al jaren, dat Schone een prima Back-up is. Toch speelt hij elk seizoen meer dan verwacht. Achter hem staan een paar grote talenten te trappelen. Moeilijke keuze. Het ligt er ook san welke midenvelders vertrekken na dit seizoen. Wellicht dat Klaassen en Gudelj vertrekken, dat is toch een flinke dosis ervaring en dan zou ik Lasse wel langer aan je willen binden als ik trainer zou zijn.

Een andere oplossing zou zijn, nu verlengen. Dotje salaris en tekengeld voor Lasse en daarna aan t eind van t seizoen verkopen voor 1-1,5 miljoen.

Schã¶ne verrast niet. Ajax verrast doordat ze voortdurend spelers haalden die ze niet op de goede plek neerzetten. Dit is een brevet van onvermogen van de trainers. Dit heeft ook grote gevolgen gehad. Neem Ziyech en Traore die de eerste wedstrijden van het seizoen op de verkeerde plekken stonden, hetgeen alle supporters zagen. Met als gevolg dat Ajax nu 5 punten achterstand. Er zijn meer van dit soort voorbeelden.

28 oktober 2016 om 11:45

Ik ben het compleet met je eens, mij verrast het ook niet dat Schone het zo goed doet. Ik vraag mij echter af of het een brevet van onvermogen is van de trainers. Het aankopen van Ziyech kwam op mij over als een 'paniek aankoop' om de supporters tevreden te houden. Er werd niet gekeken of er plaats voor hem was en wat de impact op de rest van de selectie was.

Een betere samenwerking tussen Overmars en Bosz lijkt mij dan een goed speerpunt.. want wie bepaald nu eigenlijk welke speler er moet komen?

28 oktober 2016 om 11:56

@frigel

En welke trainer zet wel direct de juiste spelers op de juiste plek? Te makkelijk!! Wees blij dat Bosz in staat is gebleken om spelers op de goede plekken te zetten. Overigens moeten hele goede spelers in staat zijn om ook op andere posities te kunnen functioneren. Hiermee geef je aan dat jij vind dat Ziyech beperkt is.

Er is niks mis mee dat een trainer af en toe wel eens een experiment doet. En spelers andere dingen laat doen dat zij gewend zijn. Soms pakt het wel eens goed uit.

Zo was NL zo een beetje de eerste die hun backs ook lieten meedoen met de aanval.

@Mr Woody

Bij Ajax zijn de aankopen uitstekend geregeld. Er zijn meerdere mensen die hier over beslissen. Prima zo!!

Toen hij de overstap van nec naar ajax maakte,wist ik et zeker: Ajax gaat nooit mer aanhaken bij de sub/top van europa. Dat zo'n speler zo lang daar uithoudt zegt genoeg. Hij is echt een harde werker en aardig gozer, maar kom op..is dit het niveau waar een ajax naar moet streven? Neen.

28 oktober 2016 om 11:48

@legende

Ik ben het gedeeltelijk wel met je eens. Schone is ooit ook voor de breedte gehaald en zo moet het ook zijn. Alleen de rest is kennelijk niet beter dan hij. Dat is inderdaad wel verontrustend. Het niveau moet nog steeds omhoog. Dus Overmars kan niet rustig achterover leunen.

Maar het is niet heel makkelijk om het niveau omhoog te schroeven. Dat vraagt ook tijd en begrip.

28 oktober 2016 om 12:21

Top van Europa aanhaken... tja dat is ook haast onmogelijk.. Hij is gewoon international, 30 jaar, flink wat ervaring en zeurt nooit en is een goede teamspeler. Geen absolute topper maar dit soort spelers moeten we koesteren, zijn er weinig van zijn kwaliteit die voor dit geld bij Ajax willen spelen.

Verlengen, en snel!
Dit is dé voorbeeldprof, die moet je koesteren.

Ik zou Lasse een tweejarig contract aanbieden en Krul en Traore laten gaan. Niet echt veel waarde gebleken tot nu toe. Serero zou ook weg mogen. En inderdaad tot de zomer wachten zou wel heel naief zijn. Zorg nu eens dat je de beoogde selectie op tijd rond hebt zodat de trainer ook eens kan starten met een waardig elftal. Hoe beroerd dat ook zou mogen wezen voor een aantal spelers, maar gewoon knopen doorhakken

Als Schone dit niveau vast blijft houden dan zeker een nieuw contract aanbieden. We moeten bij Ajax dit soort jongens altijd bij de selectie houden. Heeft een goede leeftijd om andere jonge jongens te begeleiden en staat er wanneer je hem nodig hebt. Grote kans dat die volgend jaar wel regelmatig moet banken, maar zoals altijd zal hij ons ook dan weer verrassen.

Nou zo druk zeg ik zou van dat lijstje alleen Schone en Boer een contractverlenging aanbieden en de rest mag op zoek naar een andere club of terug naar hun huidige club.
Daarnaast zullen dan nog wel wat spelers verkocht (moeten) worden daar zal Overmars drukker mee zijn denk ik.

Ik heb Schöne altijd al een geweldige gozer en voetballer gevonden en daarom ben ik blij dat hij het zo goed doet. Maar waarom zou je hem nu niet meteen een contractverlenging aanbieden?

Schone moet je houden. Traore heeft nog geen seconde laten zien dat hij basis moet staan. Als het niet een bosz lieveling was speelde El Ghazi gewoon. En Cerny hebben we ook.
Boer is lastig, kent zijn rol, en kan zo maar een aantal wedstrijden een eerste keeper vervangen.

Serero had wel al eerder een transfervrije status mogen krijgen, lijkt nu echt verbannen te zijn. Sneu voor die jongen. Leuk van Schone. Knokt zich toch iedere keer terug. Toch zie ik persoonlijk liever Bazoer, ook omdat die een veel hogere transferwaarde heeft.

Schöne doet het prima hij is alleen langzaam maar zeker wel wat ouder aan het worden. Ajax heeft een karrenvracht jonge middenvelders die op door breken staan en ook al gasten die Oranje al gehaald hebben die nu op de bank zitten. In het systeem wat Bosz wil spelen is er maar ruimte voor 3 en tel daar 3 bij op die regelmatig kunnen invallen dan hou je ook voor volgend seizoen een aantal beloftevolle spelers over die bijna nooit in Ajax 1 spelen.

Kunnen ze die Traore niet per direct terugsturen. Die gast voetbalt alleen voor zichzelf en presteert helemaal niet in dit Ajax. Straks gaat ie nog een maandje naar de Afrika cup, waarna als hij terugkomt hij weer opnieuw ingepast moet worden wat ten koste gaat van een eigen talent zoals Cerny en El Ghazi.

Ik heb Traore vanaf het begin niet echt gemogen omdat hij veel te egoistisch is, maar gelukkig begint de publieke opinie zich nu ook langzaam tegen hem te keren. Een huurling moet echt heel veel toe kunnen voegen (of optie tot koop hebben) om eigen talent in de weg te kunnen lopen.

28 oktober 2016 om 12:57

Precies, lekker laten gaan en Cerny weer opstellen.

Overmars druk komende zomer? Hij heeft de zaakjes keurig op orde mede door jarenlange investeringen in de opleiding die zich nu uit gaan betalen, er zit al een hele lichting achter de huidige basis en reserves.

Qua middenvelders verwacht ik dat Klaassen een stap gaat maken, maar dat moet ook haast wel om ruimte te maken voor bv. van de Beek. Als je dan Schone kan verlengen, heb je Bazoer, Riedewald van de Beek, Nouri, Ziyech, Gudelj en F. de Jong nog en dan komt Eiting er alweer aan. Dus er kunnen er wel twee of drie vertrekken, bv. Bazoer of Gudelj. Daar moet hij enkel verkopen, niet aankopen.

Achterin staat het ook goed, Veltman zal wellicht vertrekken maar Zeefuik, de verhuurde Owusu en de Ligt kunnen dat prima opvangen als je Sanchez en Tete dan behoudt, staat het goed rechtachterin. Je zou Riedewald linksachterin kunnen gebruiken dan heb je met Viergever (graag verlengen), evt. Sinkgraven en Dijks ook een goede bezetting. Wellicht kunnen we linksachterin wat doen.

Op goal moet er een opvolger voor Boer + Krul komen, de Lange of van Bladeren uit de jeugd en dan nog een ervaren keeper erbij zou ik zeggen naast Onana.

Voorin in de spits heb je El Azzouzi, Zivkovic, Sierhuis, Casseirra, Dolberg waarvan El Azzouzi ook op de flanken kan. Verder heb je Cerny, El Ghazi, Younes en komen Kluivert, Dekker en Nunnely er alweer aan plus dat Menig verhuurd is. El Ghazi zou ik gaan verkopen en daar zou je mogelijk nog wat kunnen doen, maar Overmars zal niet druk zijn.

Steven West.
Het gebeurt Ajax vaak dat spelers op de verkeerde plek staan en niet renderen. Ik heb dat nooit gesnapt. Je koopt een speler, bekijkt of je hem nodig hebt op z'n sterke punten. Als je zo'n speler op een andere plek neerzet, loop je groot risico op een miskoop. en verspeel je bovendien veel geld.

28 oktober 2016 om 13:08

@frigel

Traore is gehaald voor de spitspositie. Maar geluk bij een ongeluk blijkt Dolberg een betere optie.

Ziyech is duidelijk een paniekaankoop geweest. En het was duidelijk de bedoeling om Klaasen op de 10 te laten vanwege zijn scoringsvermogen. En leek Ziyech een ideale rechtsbuiten. voorlopig. Zodat hij rustig kon wennen en hem bij een vertrek van Klaasen hem op de 10 te laten spelen. Feitelijk was hij niet nodig. Alleen Ziyech blijkt toch zijn beperkingen te hebben en is niet goed genoeg gebleken als rechtsbuiten. Als 10 heeft hij wel een meerwaarde,

En gezien zijn aankoopbedrag van 11 miljoen kan je hem moeilijk direct laten banken. En Traore vervuld de rol van rechtsbuiten een stuk beter in dan Ziyech. Vandaar dat Bosz is gaan schuiven. En eerlijk is eerlijk het staat een stuk beter nu.

En voorlopig zijn zij moeilijk te kloppen. Dus Bosz heeft er het beste van gemaakt.

Het is nogal onlogisch om een basisspeler transfervrij te laten vertrekken, alle talenten die er aan komen ten spijt. Schöne heeft zich al bewezen, heeft de ervaring. Je kan vrij risicoloos verlengen als je goede afspraken maakt mocht hij op een gegeven moment perspectiefloos op de bank/tribune komen.

Schone zou gek zijn als hij gaat verlengen, bij zijn vorige contract verlenging speeldde hij ook de sterren van de hemel nadat hij ging verlengen mocht hij weer plaatsnemen op de bank. Als hij nu tekent zal weer dezelfde scenario ontstaan. Hij kan liever naar de turkse competitie gaan waar hij zeker gewaardeerd zal worden. Niet alleen daarvan maar vind bazoer ook dezelfde inzicht hebben als schone. Een middenveld met Ziyech en Bazoer is in mijn ogen een droommiddenveld. Dan hoop ik echt dat klaassen en Gudelj weg mogen en dat Nourri mag rouleren met frenkie de jong op 10. Riedewald en sanchez moeten gewoon de centrum vormen en op linksback gewoon Haps kopen. Ik vind hem met Kongolo de beste linksback van Nederland maar dat roep ik al 2 jaar lang. Willems heeft gewoon zijn oude gewoontes terug en verdedigd niet eens meer mee

Ik heb op nee gestemd. Niet omdat hij het niet goed doet, maar omdat er heel veel middenvelders aankomen met potentie voor de absolute top. Denk hierbij aan Nouri en Frenkie de Jong. Daarnaast zit er ook nog rek in Bazoer, Riedewald en vdBeek. Ook hebben we Ziyech en Klaassen nog. Persoonlijk hoop ik volgend jaar op een middenveld met Ziyech en Nouri met daarbii een goede CVM die zich voornamelijk op verdedigend aspect kan onderscheiden. Schone houden voor op de bank verdiend hij niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren