Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje moet vrezen voor virus: ‘Kan zijn dat het niet bij deze 5 spelers blijft’

Laatste update:

Ronald Koeman moest donderdagochtend een flinke domper verwerken. Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman en Bart Verbruggen hebben het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten vanwege een virusinfectie. Jeroen Stekelenburg, Oranje-watcher van de NOS, sluit niet uit dat er nog meer spelers volgen die ziek worden.

“Ze hebben al drie dagen bij elkaar gezeten. Als ze veel contact hebben gehad met andere spelers, dan kan het zomaar zijn dat het niet bij deze vijf spelers blijft”, geeft Stekelenburg aan op Radio 1. De verslaggever verwacht niet dat het EK-kwalificatieduel met Frankrijk van vrijdagavond in Saint-Denis wordt afgelast en op een later moment ingehaald wordt. “Als er twaalf spelers en twee keepers beschikbaar zijn, dan wordt er gevoetbald.”

Koeman riep Ryan Gravenberch, Kjell Scherpen en Stefan de Vrij op als vervangers van het door het virus gevelde vijftal. Het was voor Verbruggen en Veerman de eerste keer dat ze werden opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Gravenberch en Scherpen werden door Erwin van de Looi opgeroepen voor Jong Oranje en zijn nu met dat team op trainingskamp in Spanje. Gravenberch, Scherpen en De Vrij zullen in Parijs aansluiten bij de selectie van Koeman.

Het duel met de Fransen is de eerste officiële wedstrijd voor Koeman sinds zijn rentree bij Oranje. De bondscoach begint dus met een sterk verzwakte selectie aan zijn tweede periode, daar Frenkie de Jong en Steven Bergwijn eerder al geblesseerd afhaakten. Na de wedstrijd tegen Frankrijk van vrijdagavond ontvangt Oranje maandagavond Gibraltar in De Kuip. De andere landen uit Groep B in de EK-kwalificatiereeks zijn Griekenland en Ierland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker dan, direct je eerste belangrijke pot zo beginnen. Met de spelers die vooralsnog voor handen zijn, zou ik de opstelling als volgt doen.

Cillessen
Geertruida
Timber
Van Dijk
Aké
Blind
Wieffer
Taylor
Simons
Berghuis
Memphis
23 maart 2023 om 12:53

Wil je soms afgaan tegen Frankrijk zoals in de WK kwalificatie van 2018 destijds? Dan moet je vooral met deze bizar slechte opstelling spelen. Blind op het middenveld, Timber en Taylor hou toch op zeg. En dan wil je dus spelen met Berghuis en Memphis voorin die beide totaal geen snelheid hebben? Als ik deze opstelling zie dan kunnen we bij voorbaat wel 3-0 verliezen...

23 maart 2023 om 13:02

In 2018 won Nederland ook van Frankrijk toch, met Blind in de basis? Met juist nieuwe namen toen als Frenkie en Bergwijn. Toen het een 2 maandjes eerder met Wijnaldum, Propper, Babel en Promes speelde verloren we. Bergwijn kan ook, zou alleen Xavi centraal zetten. En ik ben geen fan van De Roon, wel van Wieffer die ook echt kan voetballen. En Blind kan een fatsoenlijke pass geven.

23 maart 2023 om 13:03

modric

verder kijk jij niet met een anti ajax bril naar de opstelling?
alsof timber zo gek is als de ligt ziek weg is gegaan.
Taylor vind je raar maar zogenaamd is wieffer ineens basis voor oranje?
berghuis linie terug, naast wijnaldum en blind.
voorin lijkt mij op dit moment alleen simons een zekerheidje

23 maart 2023 om 13:06

Bedoelde de WK 2018 kwalificatie dus dat is mijn fout. En jij denkt dat Blind hetzelfde is als 5 jaar geleden? En dan ook nog is op het middenveld waar die helemaal geen loopvermogen heeft. Wij kunnen het ons niet permitteren om met een man minder te verdedigen. En dan heb je Taylor ernaast die ook ernstig tekort komt. Berghuis en Memphis zijn daarnaast 2 dezelfde types. Beide willen de bal ontvangen waardoor je dus geen diepgang hebt. Die opstelling van jou gaat een totale afgang worden dat weet ik al zeker.

23 maart 2023 om 13:08

@karelzonderg, Ik kijk helemaal niet door een anti-Ajax bril. Mijn club naar voorkeur in Nederland is Ajax. Ik heb ze dit seizoen elke week wel zien spelen. En Taylor komt gewoon tekort net zoals Blind. En Wieffer is meer een verdedigende middenvelder dan Taylor. Daarnaast speelt hij ook een beter seizoen dan Taylor naar mijn mening vandaar.

Het gaat tussen Wieffer en De Roon op die positie. Als nummer 8 gaat mijn voorkeur uit naar Wijnaldum. Kijk ik ben ook geen fan van Wijnaldum maar hij is momenteel het beste wat je hebt want Taylor is dramatisch en Gravenberch speelt nooit en werd in 1e instantie ook niet opgeroepen. En dan gewoon Simons ervoor.



23 maart 2023 om 13:10

Blind zou ik nu in de Frenkie rol zetten, anders Gravenberch. Iemand moet het spel daar kunnen verdelen. Bergwijn voor Berghuis kan ook, alleen ik vind Berghuis wel echt in vorm. Koeman zal wel weer met De Roon en Gini op de proppen komen en ik denk dat we dan juist een totale afgang tegemoet gaan. Ook tegen teams als Frankrijk moet je van je eigen kracht uitgaan en gezien Feyenoord lekker hoog druk zetten.

23 maart 2023 om 13:24

Ander gek idee: Berghuis op Frenkiepositie? :D

23 maart 2023 om 13:28

... Wil je soms afgaan tegen Frankrijk ... Je weet dat het een buikgriepvirus is toch Mo? Die jongens gaan af als een tierelier momenteel.

23 maart 2023 om 13:30

@myvision, Ik zou persoonlijk zo spelen: (zie opstelling onderaan). Malen is de enige speler met snelheid die je momenteel hebt. En kan het ook bij Dortmund op linksbuiten. Berghuis als rechtsbuiten zodat die ook kan wisselen met Simons, wat zorgt voor wat onvoorspelbaarheid. En dan Memphis als spits want Koeman gaat honderd procent voor hem kiezen.

Wieffer gewoon samen met Wijnaldum. De Roon kan ook maar die overtuigd amper in Oranje dus kan je beter een jonge speler in vorm de kans geven. Voor Wijnaldum is er niet veel want Gravenberch speelt nooit en Taylor vind ik veel tekort komen. Malacia is nodig omdat Coman echt gevaarlijk kan zijn en Blind hem totaal niet kan bijbenen. Ten slotte Van Dijk naar rechts zodat die steun kan bieden voor Geertruida tegen Mbappe en Ake natuurlijk linksbenig is.





Cillessen
Geertruida
Van Dijk
Ake
Malacia
Wieffer
Wijnaldum
Berghuis
Simons
Malen
Memphis
23 maart 2023 om 13:38

Mooie opstelling als die spelers in topvorm waren. Ik vind alleen Van Dijk verdedigend echt heel matig, Malacia heeft het ook al een poosje niet en Wijnaldum hoeft van mij niet meer in Oranje.

23 maart 2023 om 13:45

Prima opstelling dit. Zou zelf wel kiezen voor een breker naast Wieffer. Ik zou het ook zeker toejuichen als we ooit timber naast frenkie gaan proberen bij oranje. Niet perse tegen frankrijk, maar tegen een mindere tegenstander zou ik dat best eens willen zien.

23 maart 2023 om 14:01

Verdedigend logische opstelling, Modric. Aanvallend voorzie ik wel trechtervoetbal voorin. Berghuis kan het op zich wel breed houden, maar ben bang dat Malen, Simons, Memphis, en Wijnaldum elkaar ontiegelijk in de weg gaan lopen. Misschien dan toch maar Weghorst op 9, die blijft ten minste in het centrum. Memphis kan ook op links.

Als Memphis per se spits moet zou ik Wijnaldum (die speelt sowieso onder Koeman) op 10 zetten en Simons linksbuiten. En dan een betonmiddenveld erachter.

23 maart 2023 om 14:13

@mt87, Het liefst had ik ook Weghorst erin gedaan voor Memphis want die blijft tenslotte wel gewoon voorin. Alleen het ding is dat Memphis ontastbaar is onder Koeman. Daarnaast vind ik Memphis de snelheid en passeerbeweging niet hebben als linksbuiten. Die hoort gewoon centraal te spelen.

Ik denk dat het op zich prima kan werken. Anders gewoon De Roon voor Wijnaldum en dan inderdaad betonvoetbal spelen. Alleen Wijnaldum heeft ook een voorkeursbehandeling met Koeman. Zeker de combinatie Berghuis en Simons lijkt mij wel wat aan die rechterkant.

23 maart 2023 om 14:30

Ik zou deze opstelling ook totaal anders doen maar Blind - Wieffer - Taylor is echt niks, dan word je 90 minuten overlopen. Wijnaldum moet er nu echt in ipv Taylor, de enige ervaren controleur die daar kan spelen. En dan zit ik nog met samengeknepen billen te kijken.

23 maart 2023 om 14:41

Edit: @ Modric

Haha, ja, je hebt gelijk. Je merkt wel dat onze handen behoorlijk gebonden zijn door de lievelingetjes / zekerheidjes van Koeman. Hopelijk verrast hij ons hierin. Ander zekerheidje is dat hij per se 433 wil spelen nu, want daar heeft hij zoveel bombarie over gemaakt. Maar als Gakpo er niet is zie ik daar eigenlijk geen heil in. Dan liever 4312 of de good old kerstboom van Adriaanse. Als Berghuis je enige echte buitenspeler is heeft het wat mij betreft geen zin om met echte flanken te spelen.

Dit is een leuke test voor Koeman. Als hij heel star blijft vasthouden aan zijn ingezette koers gaat hij er niet uitkomen tegen Frankrijk. Hij komt op mij altijd wel koppig over, dus ik denk dat je spot on zit met je opstelling en beredenering. We zullen zien wat hij uit de hoge hoed tovert. Zodra die opstelling bekend wordt weten we al veel over hoe de tweede periode Koeman gaat worden. Een frisse wind, of oude melk in nieuwe pakken?

23 maart 2023 om 14:43

Hoezo heeft Malacia het niet? Speelt gewoon prima in de minuten die hij krijgt. Blind wel opstellen die niet eens minuten krijgt en daarnaast ook het loopvermogen van een 50jarige heeft.

23 maart 2023 om 14:48

Je kunt ook De Vrij op de plaats van De Ligt zetten en dan Timber een linie naar voren als controlerende middenvelder. Gewoon een idee

23 maart 2023 om 12:54

Wieffer op positie Blind en Wijnaldum toevoegen aan het middenveld. Simons op positie van Taylor, Berghuis op 10 en Woutje in de spits. Het is toch wel echt een schraal elftal zo hoor.

23 maart 2023 om 12:56

Dit lijkt mij zo ongeveer ook de beste opstelling kwa spelers, zou alleen voor 4-3-3 kiezen met Weghorst in de spits en Depay op linksbuiten. Wieffer wordt dan het kind van de rekening en zou dus met Blind, Taylor en Simons spelen op het middenveld.

23 maart 2023 om 13:51

arie

" Blind, Taylor en Simons spelen op het middenveld"

Hahah je bent gewoon aan het trollen toch..please zeg ja zodat we je beetje serieus kunnen nemen.

23 maart 2023 om 14:10

Een middenveld met Blind, Taylor & Simons is gewoon een middenveld met heel veel voetbal. Dat de massa dat hier niet wilt zien en liever met types als de Roon, Wijnaldum en Wieffer wilt spelen... tja, jammer dan.

23 maart 2023 om 14:32

Leuk als je de bal hebt, veel voetbal inderdaad. En als je de bal niet hebt dan komen daar een stel van die sterke Fransen en die lopen overal dwars doorheen.

23 maart 2023 om 14:44

Wieffer voetbalt alleen al het hele seizoen beter dan Taylor dus hoe je dan denkt dat je met Taylor meer voetbal hebt?

23 maart 2023 om 17:09

Je kan leuk voetbal hebben maar dat middenveld wordt fysiek weggezet door Frankrijk. Je hebt ook loopvermogen en verdedigend ingestelde mensen nodig. Balans is daarom zo belangrijk. Met Blind en Taylor op een middenveld ga je verdedigend zoek gespeeld worden. Echt het slechtste idee om Blind en Taylor samen op te stellen...

23 maart 2023 om 12:59

Blind speelt nooit. Wieffer altijd en in vorm. Keuze makkelijk

23 maart 2023 om 13:10

haha wat een belachelijke opstelling zeg. Blind op 6 die al jaren niet meer op het middenveld speelt, niet meer kan sprinten en de laatste keer dat hij op 6 stond helemaal werd overlopen door fortuna sittard. Taylor? Bakt er geen ene reet van dit seizoen en die wil jij basis zien tegen les blues? En berghuis in de spits hahahahah. Kom echt niet bij van het lachen. Maar goed. Dit wordt toch nooit de opstelling. Zelfs als je met deze 11 zou spelen moet je ze nooit zo neerzetten.

23 maart 2023 om 13:20

Ben wel benieuwd altijd naar de opstellingen van mensen die anderen alleen kunnen afzeiken. Ik vermoed dat jij met Wieffer, De Roon en Gini aan gaat komen. De vraag is wie dan uberhaupt voetbal gaat brengen, want Frankrijk moet je voetballend gaan aanpakken, niet verdedigend.

23 maart 2023 om 13:30

Sorry maar Berghuis in de spits is inderdaad best wel lachwekkend haha. Blaugrana geeft toch gewoon netjes aan dat als je met deze 11 zou spelen het nooit zo kan worden neergezet. Taylor is al weken niks en Blind op 6 is inderdaad nogal een aparte beslissing gezien hij daar nooit speelt. In zijn tijd voor Manchester United deed hij het daar goed maar dat is al weer even geleden

23 maart 2023 om 13:35

Het is vooral gewoon kommer en kwel myvision. De keuze is erg beperkt. Maar jouw voorstel van Blind op 6 is echt uit ideologie en fanschap van Blind gemaakt. Blind heeft in de afgelopen jaren nauwelijks daar gespeeld. Hij is alleen maar ouder geworden en zijn loopvermogen alleen maar minder. Op het middenveld zul je hoe dan ook moeten lopen, zelfs al ben je een spelverdeler. Blind kan goed passen en voetballen, voor een linksback. Dat laatste is wel een essentieel punt vind ik. Daar komt nog eens bij dat Blind nauwelijks speelt bij Bayern.

Waarom zou je hem dan opeens op 6 een goed idee vinden? Daar wegen zijn voordelen nog minder op tegen al zijn nadelen.. Waarom is jouw ideale opstelling ook een 442 nu trouwens? Koeman gaat sowieso 433 spelen.

Tegen Frankrijk konden we met onze beste spelers mogelijk wel voetballend wat gaan doen ja, maar met onze 3e keuzes op sommige posities gaat dat gewoon niet lukken. Dan zul je het anders moeten aanpakken. Ik zou dan kiezen voor een variatie met Simons op 10, Wijnaldum op 8 en De Roon of Wieffer op 6 dan. Niet mijn favoriete keuzes overigens, maar heel wat beter dan Blind, Taylor en Wieffer.

23 maart 2023 om 13:40

Ik heb niet helemaal het juiste systeem aangeklikt denk ik. Berghuis zou gewoon meer op de flank staan, Simons vals in de spits. Enja, Blind is voor mij een Pirlo die het spel moet verdelen.

23 maart 2023 om 13:43

Gaat er meer om dat jij de poppetjes echt super raar neerzet. Middenveld zou ik sowieso xavi simons op 10 zetten en wat daarachter staat maakt geen eens zoveel uit aangezien ik al die spelers van een vergelijkbaar niveau vind. Al kan je natuurlijk nu onmogelijk taylor boven wieffer kiezen bijvoorbeeld. maar berghuis spits en blind op 6 kan gewoon echt niet meer. Zet dan wieffer daar maar neer.

23 maart 2023 om 14:10

Blind is ongeschikt voor de Pirlo rol. Die speelt op CVM als een CV. Pirlo was áltijd in beweging, van voor naar achter van links naar rechts, Blind staat daar als een zoutpilaar. Blind kan niet opendraaien of wegdraaien. Je kunt hem niet aanspelen met een man in zijn rug, of onder druk. Hij wil überhaupt de bal niet hebben met zijn rug naar vijandelijke goal. Dat kan hij niet compenseren met een goede passing game.

Enige positie die Blind nu nog kan is wingback met een Aké erachter. In een 433 zie ik geen rol meer voor hem. Tegen Gibraltar wel, natuurlijk. Maar daarna is het bedankt voor bewezen diensten.

23 maart 2023 om 14:36

@myvision nee geen De Roon. Dat wordt niks tegen Frankrijk, aanvallend is hij sowieso niks en verdedigend komt hij tegen zo'n topland tekort.

Wijnaldum hebben we wel gewoon nodig nu, de enige ervaren controleur die dit niveau aan kan. En dan met de energie van Wieffer er inderdaad naast. De derde plek is het lastigst. Ik denk dat ik het met Simons zou proberen, ook lekker veel energie, en dan de opdracht geven net wat minder aanvallend te spelen cq zijn momenten te kiezen.

23 maart 2023 om 14:41

Grappig, Blind een Pirlo. Ik was op ons trapveldje altijd Julio Ricardo Cruz, en mijn buurjongen was Ronaldo en soms Nilis. Dromen hadden we, maar er is geen reet van terecht gekomen. Net zoals met Blind, want dat is geen Pirlo.

23 maart 2023 om 13:11

@myvision; Timber zou ik never opstellen. Die deed het vorig seizoen erg goed, maar dit seizoen slaat die de planken mis. Zou dan eerder voor De Vrij gaan, want die ging geloof ik nu ook mee toch?

23 maart 2023 om 13:17

Naast dat De Vrij sinds de winterstop maar 1/3e van de potjes mag meedoen, vind ik twee apathische verdedigers sowieso geen goed idee. Je moet aan de toekomst denken en ik zou als De Ligt fit was altijd rouleren tussen Timber, De Ligt en Geertruida en dat "oude duo" in het centrum lekker laten voor wat het is. Maar nu met alle afwezigen zou ik dan Virgil van Dijk toch maar opstellen.

23 maart 2023 om 13:51

Ik vind dat je gewoon de beste spelers dient op te stellen, i.p.v. lopen rouleren. En hoewel Timber al zijn potjes speelt, vind ik 'm gewoon geen basis-materiaal als je hem wegzet tegenover de andere verdedigers. Rouleren is leuk bij oefenpotjes, maar niet als het voor het echie gaat.

23 maart 2023 om 13:53

Wat een aderlating he, dat we Virgil van Dijk moeten opstellen. Slechter kun je het niet treffen...

23 maart 2023 om 14:37

De Vrij zit niet bij de selectie.

23 maart 2023 om 13:12

Waarom zou je Blind op het middenveld opstellen? Hoe lang geleden heeft hij daar voor het laatst gespeeld? Ik zou Wijnaldum naast Wieffer erbij zetten en een plaats inruimen voor Xavi in het elftal.

23 maart 2023 om 13:18

Xavi heeft de mooiste positie in mijn elftal. En ik zou Blind op 6 zetten voor het voetbal, Wieffer voor de extra slot op de deur. Wijnaldum zou ik nooit meer oproepen.

23 maart 2023 om 13:15

Moet zeggen dat ik dit niet bepaald als belangrijke pot zie. Nederlaag is niet erg.

23 maart 2023 om 13:26



23 maart 2023 om 13:27

Eens. Ik ben misschien ook teveel met de toekomst bezig en geen fan van maar weer Gini.

23 maart 2023 om 13:53

Myvision

Met jouw opstelling maken we wel kans als Frankrijk met 8 man gaat spelen. O ja liefst ook 8 man selecteren uit de 2e divisie van Frankrijk.

De grootste grap zou natuurlijk zijn als alle keepers behalve scherpen ziek worden.. Die jongen laat ik in alles zien, niet in oranje te horen op moment.

Xavi ga ook maar naar huis. Ken die zich mooi weer richten op de club.

Jammer, had graag iedereen zien spelen, met name tegen Frankrijk! Maar goed, dan maar met wat andere jongens erop klappen! Met een beetje geluk gaat het bij Frankrijk ook nog rond alleen kunnen die 3 wereldelftallen opstellen dus daar zijn ze niet zo benauwd denk ik😅

23 maart 2023 om 14:38

Nee joh dit wordt een veegpartij. Ik ben snel langs de bookmaker gegaan.

Gelukkig beginnen we ook niet meteen tegen Frankrijk....

Van de 5 afgevallen zouden Gakpo en De ligt wellicht in de basis staan. Voor de Ligt kun je Aké naar het centrum halen en met Van Dijk laten spelen. Dat is meer dan prima.

Gakpo is lastiger. Ik denk Depay naar Links, Weghorst in de spits en Berghuis op rechts.
Ik zou Simons gewoon voor de leeuwen gooien en op 10 zetten. Wellicht een wisselwerking qua positie met Berghuis.

23 maart 2023 om 13:42

Helemaal met je eens, op deze manier kun je Berghuis en Simons ook nog om elkaar heen laten zwerven. Heb trouwens geen twijfels dat Simons dit niveau aankan. Toekomstige wereldtopper

23 maart 2023 om 14:26

Heb ook geen enkele twijfel of Simons het niveau aankan. Maar nu er een aantal dragende krachten afwezig zijn is het natuurlijk voor zo’n jongen ook lastiger om het te laten zien. Ook daarom is het wel lekker als hij met Berghuis af en toe kan wisselen. Kan hij het mee terugverdedigen afwisselen en zo krachten sparen voor als hij zelf aan de bal is.

23 maart 2023 om 14:42

Scummy wie staat er dan linksback als je Ake naar het centrum haalt?

Ik zou Ake laten staan en gewoon Ake - Virgil - Timber - Dumfries doen. Of Geertruida op een van de rechterposities.

23 maart 2023 om 15:13

Tegen Frankrijk Malacia. Ik denk dat je een zo sterk mogelijk centrum nodig hebt tegen de Fransen en Aké momenteel de beste CV is. Daarbij zijn dit vaak wedstrijden waar Malacia als kuitenbijter op zijn best is.

Tegen Gibraltar kun je Blind voor de opbouw op links zetten of Aké zodat je in balbezit met 3 man achterin staat en Dumfries hoog kan blijven staan.

Dumfries is geloof ik tegen de Fransen geschorst. Denk dat ik daar sowieso Geertruida neer zou zetten.

Dat gezegd hebben zijn er ook genoeg redenen om voor Ake- Dijk- Timber en Geertruida te kiezen.

Dit klinkt echt als een covid uitbraak. Manman dit virus jaagt mij nog altijd de stuipen op het lijf.
Laten we hopen dat het RIVM en alles ons goed adviseert over dit virus.
Ook hoop dat de jongens snel en goed weer herstellen. Beterschap!

23 maart 2023 om 13:00

Prem, wat ben je toch een kerel he! Met je corona virus en je stuipen op het lijf. Als ik je reacties voor de eerste keer had gelezen had ik niet gedacht dat er nog zo'n mensen bestonden maar gelukkig ken ik je en weet ik dat je een troll bent. Benieuwd wat voor virus ze wel te pakken hebben, griep is ook overdraagbaar.

23 maart 2023 om 13:03

Nou wellicht voor jou is het 'maar een virus', dat respecteer ik volledig.
Echter zit ik in de risicogroep waardoor het voor mij gewoon net wat anders is qua uitwerking en gevolgen voor mijn fysiek.,
Dit heeft niks met trollen te maken maar helaas harde werkelijkheid.

23 maart 2023 om 13:25

Aah, dan heb ik niets gezegd! Dan hoop ik dat je ver weg blijft van een besmetting met dit zeer ernstig virus. Let je wel goed op? Weet je de maatregelen nog zoals 1,5 meter en in de elleboog hoesten? Stay safe!

23 maart 2023 om 13:26

Wees voorzichtig Prem! Niet in de buurt komen van die voetballers.

23 maart 2023 om 13:55

Deen

Weet je de maatregelen nog zoals 1,5 meter en in de elleboog hoesten?

En je handen steeds wassen!

Ik weet niet waar de vingers van Prem eindigen als hij weer een voetbalavond heeft met Desmond...maar extra wasssen kan geen kwaad!

23 maart 2023 om 14:43

Prem, de covid varianten die er nu nog zijn zijn veel milder, en bovendien ben je als het goed is gevaccineerd. Zit je dan nog steeds in de risicogroep?

23 maart 2023 om 13:07

Hahahaha kom op Prem, dit is een kleine overkill op het gebied van trollen. Lijkt eerder op een bacterie bij het buffet. Als dit een COVID-19 uitbraak was, zou dit toch wel openbaar gemaakt worden. Niks erg aan tegenwoordig toch, even afstand houden, uitzieken indien nodig en weer door.

23 maart 2023 om 13:10

@hakim:

Heeft weinig met buffet/voedsel te maken.. Ik citeer:

''ze hebben al drie dagen bij elkaar gezeten. Als ze veel contact hebben gehad met andere spelers, dan kan het zomaar zijn dat het niet bij deze vijf spelers blijft''

23 maart 2023 om 13:21

Er bestaan ook nog virussen zoals het verkoudheidsvirus of het influenzavirus. Ook een virus dat via voedsel of uitwerpselen verspreid kan worden is reëel. Als je veel samen bent en je handen niet continu wast, kan je elkaar ook besmetten.

23 maart 2023 om 14:43

Buikgriep is ook besmettelijk.

23 maart 2023 om 14:52

@Prem_93
Je citeert Stekelenburg. Is die geen journalist meer maar viroloog?

23 maart 2023 om 15:07

Nouja ik hoor er ook nog weinig van, maar het wordt inmiddels gezien als een griepje. Maar ik denk dat je je doodschrikt hoeveel mensen positief zijn op dit moment. Bij ons op het kantoor hebben we net de grootste uitbraak gehad tot nu toe . Dit hebben wij tot nu toe nog niet eerder gehad. (Al moet ik toegeven dat bijns niemand echt ziek was)

23 maart 2023 om 13:16

Nou Prem verassing maar je mag tegenwoordig van het RIVM gewoon alles doen als je corona hebt. Zo heb ik het ook en kan gewoon doorwerken met een snotneus en een beetje hoesten hoor.

23 maart 2023 om 13:21

@Denn01 ja en dat iets mag betekent niet dat je het moet doen. Je mag ook met je blote kont op je balkon staan, maar ik kies ervoor om dat niet te doen. Het is hartstikke aso om andere mensen ziek te maken. En je weet niet of je misschien een kwetsbaar iemand besmet

23 maart 2023 om 13:23

Heeft niets ermee te maken. Alle coronaregels zijn afgeschaft dus ik hou mij daaraan. Net als dat ik mij aan de regels hield toen ik thuis moet blijven. Dus als ik nu 3 keer moet hoesten een snotneus hebt en een scheet moet laten terwijl een test positief is ga ik gewoon werken omdat het moet.

23 maart 2023 om 13:34

Beter blijf je gewoon thuis met een snotneus en loopt te hoesten. Niemand zit te wachten op je bacterieen omdat jij vind dat het gewoon kan. Ik was gelijk 2 weken flink ziek nadat zo een miesgasser zich niet wilde ziek melden en de hele boel onder snotterde. Tijdens de covid jaren amper ziek geweest en we gaan weer terug naar het werk en gelijk weer ziek.

23 maart 2023 om 13:42

Bij mij op werk willen ze juist thuis zijn. Hoe langer hoe beter haha

23 maart 2023 om 13:43

Ibi

3 jaar geleden was dat nog helemaal niet asociaal. Het hoort er gewoon bij als je samen leeft. Laten we niet covid maatregelen als dat van de overheid niet eens meer hoeft

23 maart 2023 om 15:09

Zit natuurlijk wel een verschil in de regels volgen of je gezond verstand gebruiken. Werk je in een cubical veilig op ofstand (of thuis , dan kan dat prima. Werk je met mensen samen of in een team zou ik zeggen blijf lekker thuis voordat je de rest besmet. Niemand is onmisbaar

23 maart 2023 om 15:11

En hoe irritant was dat eigenlijk. Van die stugge collegas die de hele boel bij elkaar blaften etc , maar op karakter toch door gingen met werk omdat ze zo onmisbaar waren. Met als gevolg dat niet alleen diegene ziek was , maar de rest ook

23 maart 2023 om 13:23

@Prem_93. Ik denk het ook. Laat je niet gekke maken door al die mensen met een laag IQ op deze site. Mijn moeder is ook kwetsbaar, dus ik doe ook nog voorzichtig. Jammer dat ze in dit land meer om de economie geven dan het beschermen van kwetsbaren...

23 maart 2023 om 13:47

Want het RIVM heeft ons met covid zo goed ingelicht! Covid was ook heel heftig! Wereldpopulatie echt gedecimeerd! Helemaal met Prem eens! Wat een insight zeg. Kunnen meerdere mensen van leren. Hopelijk denken we allemaal snel hetzelfde hierover.

23 maart 2023 om 13:48

Sjonge wanneer gaan mensen nauw eens begrijpen dat COVID gewoon bull shit is!

23 maart 2023 om 14:05

@luisvalle: Durf je dat ook recht in het gezicht te zeggen van mensen die van dichtbij hebben meegemaakt dat Covid geen bullshit (dat is trouwens één woord) is? Mensen die zelf ernstig ziek zijn geweest, mensen die dierbaren zijn verloren door Covid, mensen die zich de pleuris gewerkt hebben op de COVID-afdelingen van de verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Dat soort mensen. Denk je nou werkelijk dat die zich allemaal aanstellen of een act hebben opgevoerd deze afgelopen jaren?

23 maart 2023 om 14:46

Vandaar dat er nu mensen voor de rechter staan omdat ze al drie jaar niet functioneren wegens long-covid. Regelrechte bullshit! En die volle ziekenhuizen met mensen die niet konden ademen, dat was ook voor het lolletje.

23 maart 2023 om 13:53

Het is toch door de NOS al bericht dat het in ieder geval geen covid is?

23 maart 2023 om 13:56

Klonk mij eerder in de oren als buikloop, dus dat loopt wel los.

23 maart 2023 om 13:57

Volgens Radio 1 is er één ding wel zeker en dat is dat het geen Covid is. Volgens de verslaggevers van Radio 1 is het waarschijnlijk een buikgriep.

23 maart 2023 om 14:43

Ga toch fietsen man mafklapper.. Waarschijnlijk is het buikgriep want dat heerst.

23 maart 2023 om 15:12

Corona ook 🥲 alleen testen we niet meer , dus zijn de cijfers niet bekend.

23 maart 2023 om 16:54

Nou Prem, je bent wel een oproerkraaier zeg. Even de feiten op een rijtje. De spelers zijn ziek geworden door verkeerd bereid eten. In Nederland gaat Covid nauwelijks rond. Zo, kunnen we weer rustig slapen. Behalve bij het Nederlands Elftal. Daar is het met name voor Koeman puzzelen geblazen.

Ach ja je kan het ook zien als een meevaller. Nu hebben we tenminste een excuus als Oranje volledig afgeslacht wordt. Selectie is namelijk niet representatief.

23 maart 2023 om 13:41

Nou ik zou wel graag gewoon winnen of gelijkspelen. Zou niet de eerste keer zijn. Nu hebben we inderdaad een excuus maar ik zie dat niet als voordeel.

Heb al vanaf november om de 3 weken een ander virus lijkt het wel. Continue verkouden en hoesten, dan gaat het ff goed en dan is het weer feest. Vorige week corona opgelopen en gewoon aan het werk maar hoop dat het daarna afgelopen is. Lijkt wel alsof mijn lichaam nu alle virussen vangt die het tijdens het thuiszitten in coronatijd niet kreeg.Maar goed, ik denk dat Oranje daar in Frankrijk niet gaat winnen. Zou wel mooi zijn als wat andere spelers zich nu kunnen laten zien.

Selectie wordt heel schraal zo. Dan zal ik het maar op deze manier doen.

Scherpen
Geertruida
Papa Virgil
Ake
Malacia
Wieffer
Gini
Xavi
Berghuis
Woutje
Memphis
23 maart 2023 om 13:56

Haha Scherpen............ Nice one...

23 maart 2023 om 13:57

Hebben we nog wat te lachen als we dan toch 4-0 achter staan.

Ik denk dat Koeman kiest voor dit ongeveer nu:
Cillissen
Ake, van Dijk, Timber, Geertruida
Wieffer, de Roon
Wijnaldum
Simons, Depay, Berghuis
Koppeltje Depay/ Wijnaldum is heilig voor Koeman denk ik. Wieffer was die erg enthousiast over. Qua voetbal op het middenveld is het wel karig, alleen denk ik dat je meer moet tegenhouden. 2 controleurs tegenover die grote gasten van Frankrijk is wel lekker.

Daarbij denk ik dat het driehoekje Geertruida, de Roon en Timber op dit moment het beste is om Mbappe zoveel mogelijk af te stoppen. Malacia, Ake, Dijk, Timber heb ik ook over nagedacht, alleen van Dijk speelt altijd LCV + die zal vaak in duel met Mbappe komen. Denk dat een behendigere CV daar beter past.

Rechtsbuiten wordt ook nog wel een dingetje. Had vooraf Gakpo, Depay, Simons gehoopt. Die Hernandez zal wel weer 100 keer er overheen heen gaan. Dat in combinatie met Mbappe, pittig haha

Nou mooi balen dit. Gakpo en De Ligt ook. Daar blijft weinig van over zo, zou weleens een vette nederlaag kunnen worden.

23 maart 2023 om 13:37

Ach, heb je tenminste een excuus. Met De Jong, Gakpo en De Ligt mis je al minimaal 3 basisspelers en dan is het nog maar de vraag wie er morgen uberhaupt fit zijn om te spelen.

Nou, morgen schade beperkt houden, Gibraltar afslachten en door. Meer zal er niet in zitten.

23 maart 2023 om 13:56

Zo is het. Daarbij komt dat deze wedstrijd eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is. Uit bij Frankrijk kun je verliezen. De wedstrijden waar het om draait zijn die tegen Ierland en Griekenland. Laten we hopen dat we dan iets meer geluk hebben met blessures en ziekengevallen.

Gewoon Oranjekoorts...

Owh Hans, help!!!!11!! Oranje moet vrezen. Toe eens. Er heerst een virusje dat deze keer fataal is geworden voor een paar spelers. Voetbalzone gaat De Telegraaf en het AD moeiteloos achterna met angst aanjagen.

Het is jammer dat er enkele spelers naar huis zijn gestuurd vanwege een virus, maar een griepje of ziekte is menselijk dus maak je vooral géén zorgen. Wat een armoetroef zeg als maatschappij. Zelfs De Telegraaf opent groot met 'virus houdt Oranje n bedwang'.

In sommige steden in China moet men nog steeds mondkap dragen, mijn overbuurman die is neit gevaccineerd en kreeg gewoon groene slijm. Ik zei dat zou denk ik gemuteerde coronavirus kunnen zijn, want ik ben namelijk wel 2x gevaccineerd en was al meerdere keren met hem wezen chillen, maar geen hoestbui en lopende neus aan overgehouden.

Voedselvergiftiging door de kip kerrie van de KNVB 😁 stelletje amateurs daar...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren