Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ook zonder Robben haalt Bayern de finale van de Champions League'

Laatste update:

Bayern München moet het in het restant van het seizoen stellen zonder Arjen Robben en de kans op succes in Europa lijkt daarmee een stuk kleiner te zijn geworden. In de halve finale van de Champions League wacht immers topfavoriet Barcelona. Voormalig Duits international Arne Friedrich denkt echter dat de Rekordmeister ook zonder de Nederlandse steraanvaller een goede kans maakt.

/

"De blessure van Robben is vervelend, want hij is een zeer belangrijke speler. Hij had Bayern zeker kunnen helpen", verklaarde de 82-voudig international in gesprek met verslaggevers. "Maar ik denk nog steeds dat Bayern doorgaat. Duitse teams zijn er altijd in geslaagd om individualisten te neutraliseren. Bayern barst van de kwaliteit en er staat een echt team. Daarom denk ik dat Bayern de finale gaat halen."

Bayern-routinier Xabi Alonso denkt daar anders over. De Spanjaard weet als geen ander wat zijn team te wachten staat en drukt Barcelona in de favorietenrol. "Maar ze zullen het op het veld moeten bewijzen. Dat gezegd hebbende, vind ik niet dat wij naar excuses moeten zoeken. We moeten geloven dat we de finale kunnen halen. De voorhoede van Barcelona is enorm sterk, maar daar stopt het niet mee."

Alonso roemt ook de defensie en het middenveld van de Spaanse grootmacht en weet dat het vooral in Barcelona loodzwaar zal worden. "Wedstrijden in Camp Nou zijn altijd intens en lastig. Het is anders dan met Real Madrid, maar het zal net zo lastig worden. Wat dat betreft maakt het voor mij weinig verschil."

Wie is jouw favoriet om de finale te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vamos Barca! Trebble zou prachtig zijn!

30 april 2015 om 17:51

Zit er misschien wel in. Bayern mist Robben/lewa/ribery in de voorhoede, dat is hun bbc/msn dus de finale moet haalbaar zijn voor jullie.

30 april 2015 om 18:20

@madridista17,

Daar heeft Barcelona ongelooflijk veel mazzel mee, maar Lewy is er waarschijnlijk wel bij. Natuurlijk hebben ze daarbij met Götze, Müller en daarachter Thiago een aanval die het Barcelona heel lastig kan maken. Bernat als winger is ook een ware plaag.

Ik blijf erbij dat Bayern als geheel beter is dan Barcelona en de finale gaat halen.

30 april 2015 om 19:21

Lewandowski gaat wel spelen, hij gaat een speciaal masker dragen is gemeld door Bayern zelf waarmee z'n inzetbaarheid gegarandeerd is + Ribéry zal denkelijk dan ook weer kunnen spelen.

30 april 2015 om 20:09

Wat is bbc barta?

30 april 2015 om 18:37

Ben ik de enige die denk dat Barca het betere heeft in elke linie vergeleken met Bayern, op neuer na?

30 april 2015 om 18:56

Middenveld van bayern vind ik sterker. Verdediging is gelijkwaardig. Beide kunne of heel goed of heel slecht zijn. Dit seizoen is de verdediging van barca wel heel sterk. Aanval van barca vind ik beter. Maar het allerbelangrijkste is hoe je als collectief presteerd. Zie atletico. Dan pas ben je sterk en niet op basis van namen. Ik hoop voor de barca fans dat ze wraak kunne nemen op bayern na de pijnlijke nederlaag van 2 jaar terug. Toen had barcelona ook veel blessures dus bayern kan dat excuus niet gebruiken. Villa was er toen niet, xavi en messi speelden geblesseerd en bartra speelde zijn 4e wedstrijd van het seizoen. Dus ja.

30 april 2015 om 19:06

wat een excuus beiden speelden gewoon dus ze waren wel fit. Dat kan je niet bij Bayern zeggen zonder de drie belangrijke spelers buiten dat Alaba speelt ook niet dus dit Barca heeft echt mazzel. Tegen Psg ook al de eerste wedstrijd zonder 4/5 basisspelers.. de return was onnodig geweest, want het was eigenlijk al beslist.

30 april 2015 om 19:28

Klopt wanneer een ander team verliest is het een excuus maar bij je eigen team kun je wel inzien dat het van belang is om fitte spelers te hebben. Messi speelde tegen paris al met een blesure en kon amper rennen. Daarna tegen bayern same story. Als jij dat niet wilt inzien is het jouw probleem.

30 april 2015 om 19:54

Noem mij maar gek, maar ik denk dat Bayern helemaal niks in te brengen heeft tegen Barca, op elk front is Barca beter op de doelman na.

Bayern speelde bij Porto dramatisch en in eigen huis degenlijk, maar Porto speelde bij Bayern onthutsend zwak.. Bundesliga was dit jaar niet van hoog niveau en wie de verlenging penaltyreeks tegen Dortmund in de halve finale van de Duitse beker heeft gezien weet ook dat Bayern het niet gaat redden tegen Barca!

En als we Guardiola in de Engelse League Two zetten zal die waarschijnlijk niks presteren, arrogante hond dat t is

30 april 2015 om 19:58

Hij heeft gewoon gelijk. Het boeit me niet of Messi en Xavi officieel speelden. Ze mochten gewoon niet spelen, ze waren niet officieel fit verklaard door de medische staf. En dit terwijl je zulke spelers juist 100% fit wilt hebben in de belangrijke wedstrijden. Zelfs alle blessures achterwege, Bayern scoorden ook nog 2 goals onterect. Een daarvan moest er gefloten worden vanwege een typische dronken Duitser a.k.a Muller die Alba als een malloot blokkeert en zo Robben een vrije doorgang toelaat. Een andere goal was een buitenspel goal die werd ingetikt.

30 april 2015 om 21:16

Klopt ja, dat was ik nog vergeten te vermelden. Bayern was gewoon veel beter en uiteindelijk is het enige wat mensen zich herrineren de uitslag. Echter weten wij wel dat er meer speelde.

30 april 2015 om 21:49

Barca speelde tegen een verzwakt psg en nu tege een verzwakt bayern die mensen uit camp nou mogen niet klagen !

Het voordeel is misschien licht in het voordeel van Barca nu maar Duitsers moet je nooit uitvlakken en dus ook nu niet. Hebben tegen Porto laten zien dat ze een elftal compleet weg kunnen vagen en dat Porto had in de CL nog niet verloren. Ok Barca is een maatje groter maar het zegt wel wat over de dadendrang die een ploeg op kan brengen als het er echt om gaat.

30 april 2015 om 16:59

Krijgen we nu ook een soort van compensatie wedstrijd omdat robben door weer veel te snel gebracht is door de medische staf van bayern, nu zijn wij hem kwijt bij het nl elftal

30 april 2015 om 17:27

Wel grappig zag vanmiddag ook iemand die zei dat het te fout van bayern was. Maar voor de goede orde, Robben had een scheur in zijn buikwand en nu in zijn kuit. Relatie? Niks.

30 april 2015 om 17:27

Gewoon domme pech noemen ze dat

Een walk in the park voor Messi, Suarez, Neymar. Het zou verstandig zijn om alvast te denken aan de finale en eventuele voorbereidingen te plegen voor die wedstrijd. Zie de halve finale maar als oefenwedstrijdjes.

30 april 2015 om 16:42

Ik geloof er helemaal niets van, zo makkelijk gaat een halve finale CL echt niet worden. Bayern kan nog steeds veel power, loopvermogen en dynamiek in een wedstrijd leggen, Barca heeft dit echt nog niet gewonnen.

30 april 2015 om 17:53

Luissimo overdrijft misschien maar Barca moet dit hebben. De hele bbc/msn van Bayern is er niet bij.

30 april 2015 om 16:43

Ik hoop sarcasme vriend

30 april 2015 om 17:00

Ik wacht de standaard situaties af. Als Bayern die perfect traint is jou kleine team geen tegenpartij.

30 april 2015 om 17:13

Dit seizoen heeft barca geen één doelpunt tegen gekregen uit een standaard situatie (als ik het goed heb).

30 april 2015 om 17:26

Was het maar z'n feest kameraad.

30 april 2015 om 17:49

Door onze grote vriend Unzue (assistent van Enrique) zijn standaardsituaties verworden van de achilleshiel van Barca tot een van de sterke punten. Zowel verdedigend als aanvallend.

Zoals hierboven al werd aangegeven hebben ze nauwelijks doelpunten tegen gehad uit standaardsituaties dit seizoen. Dus ik zou er niet op rekenen.

30 april 2015 om 16:48

Pfff Ik irriteer me echt aan zulke reacties. Arrogantie..

Ik hoop echt dat het sarcasme is.

30 april 2015 om 19:43

Mensen dachten er 2 jaar geleden ook zo over en iedereen weet nog wat er toen gebeurde.

Momenteel is FC Barcelona in bloedvorm en om voor Bayern Munchen enig kans te maken moeten ze op volle kracht zijn wat nu niet het geval is. Ze missen nu Robben, Ribery, Lewandowski? en Alaba. Dat zijn toch wel spelers die het elftal sterker maken.

30 april 2015 om 16:44

Lewa zou kunnen spelen als er een speciaal masker voor hem wordt gemaakt.

30 april 2015 om 17:28

Dat is nog gunstiger voor barca, spelen tegen een spits wiens halve hoofd kapot is.

30 april 2015 om 17:57

Zeker gunstig, aangezien hij ontzettend kopsterk is. Scoorde tegen Porto ook al meer dan een keer met het hoofd.

30 april 2015 om 17:54

Klopt en ik denk dat Barca uit is op revenge voor de duels van twee jaar geleden. En misschien zelfs dat de Brazilianen en Argentijnen een beetje revenge willen nemen voor de uitschakeling tijdens het wk van vorig jaar tegen Duitsland.

In ieder geval Barca in bloedvorm en extra gemotiveerd tegen een heel gehavend Bayern. Het lijkt me dat Barca zwaar favoriet is. Hoewel ze Bayern zeker niet moeten onderschatten.

Spijtig, ik had gehoopt dat Barca tegen Bayern zou spelen wanneer beide in topvorm zijn.

Ik hoop het, maar het wordt moeilijk. Lewandowski die een masker gaat moeten dragen. Dat lijkt mij niet comfortabel. Ik hoorde dat Thiago ook iets had ? En ja Ribéry...

30 april 2015 om 16:49

Thiago zou er normaal wel bij zijn. Lewandowski zou volgens de berichten koste wat het kost erbij willen zijn, dus hij zou wel spelen.

30 april 2015 om 17:25

Er zit nog verschil tussen erbij willen zijn en 100 procent zijn.

Jammer van die blessures. Dit is een wedstrijd waar ik naar uitkijk sindq dat Guardiola bij Bayern zit omwille van de gelijkaardige speelstijl. Zijn naar mijn mening toch de 2 sterkste teams van Europa. Benieuwd wie het balbezit gaat domineren.

30 april 2015 om 17:40

Thiago is niet geblesseerd. Die ging er slechts uit voorzorg uit, maar heeft zelf aangegeven geen blessure te hebben. Ook Bayern heeft dit nu bevestigd. In principe zouden Lewy en Thiago de wedstrijd dus sowieso kunnen spelen, en Ribery zou in principe de wedstrijd ook moeten kunnen halen, al is dat met een slag om de arm. Al met al mist Bayern natuurlijk wel belangrijke spelers, maar staat er een verdomd brede selectie om dit op te vangen.

Als Barca Bayern heel de wedstrijd extreem onder druk gaat zetten in Camp Nou tegen een verdediging die onder druk fouten maakt zoals tegen Porto kunnen ze weleens uithalen.barca is in bloedvorm dus ze kunnen met die vorm Bayern flink vernederen en wraak nemen voor die 7-0 2 jaar geleden.maar dan zal Barca er echt hard voor moeten gaan en niet afwachtend gaan spelen.

30 april 2015 om 17:27

Bayern kan ook waanzinnig druk zetten. En dan kan Barca ook fouten maken. Vooral Alves. Die kant gewoon zoveel mogelijk bestoken.

30 april 2015 om 17:42

Alves speelt de laatste weken anders gewoon weer super en is naar mijn mening ook nog steeds een van de beste vleugelverdedigers ter wereld. Hij komt op leeftijd maar presteert nog zo fantastisch. Tel daarbij op dat Pique daarnaast staat, dat is misschien wel de beste verdediger van Barca dit seizoen.

Mascherano speelt de laatste tijd op het middenveld, kortom er staat een geweldige defensieve muur, 3 middenvelders waarvan 2 zeer creatief en 1 als een soort pitbull. Voorin ja.. Neymar Messi en Suarez. Ze zijn alle 3 in vorm en scoren allen net zo makkelijk. Scoort Messi niet scoren Suarez en Neymar wel. Barcelona is een stuk minder afhankelijk van Messi geworden, en toch staat Messi nog steeds te schitteren..

30 april 2015 om 17:43

Maar denk jij dat ze dat zouden gaan doen in Camp Nou met enkele belangrijke spelers die afwezig zijn?

30 april 2015 om 17:55

Ik denk niet dat je Bayern zo makkelijk vol onder druk zet. Natuurlijk zal Bayern niet vol gaan aanvallen ofzo zoals normaal, maar het is wel een ploeg die de bal niet snel verliest. Dan kun je druk zetten tot je een ons weegt, maar een Bayern met zoveel kwaliteit kan zich daar ook uit voetballen. Daarnaast gaat Barca dit ook echt niet doen gok ik. Die weten ook wel dat Bayern je anders op de counter wel af kan maken.

Vind 't wel echt zonde dat er zoveel spelers missen. Met Robben, Ribery was het een stuk leuker geweest.

Het voelt als een deja-vu. Een jaar geleden vond iedereen de topfavoriet voor de CL Bayern en Barca maar tog won Real hem . Denk tog dat Real de beker gaat pakken

30 april 2015 om 16:58

Barca vorig jaar topfavoriet voor de CL? Helemaal niet. Over Bayern heb je wel gelijk.

Bayern heeft voldoende kwaliteit om barcelona af te troeven. Het is alleen een probleem voor ze dat barcelona nu op volle toeren draait. Zal een lastige klus worden voor bayern, maar de kwaliteit om barca te vernederen hebben ze nog altijd, ook al zijn er een paar sleutelspelers niet aanwezig

barca moet dit niet onderschatten, achter het stuur van bayern zit het gekke meesterbrein dat jarenlang barcelona heeft getraint. ik denk dat hij wel wat sluwe plannetjes heeft.

niet bepaald een opstelling waar barca bang voor hoeft te zijn lijkt me... linksback rafinha moet bernat zijn....

Neuer
Rafinha
Benatia
Boateng
Rafinha
Shweinsteige
Alonso
Lahm
Götze
Müller
Thiago

Het huidige Barca is wellicht nog niet zo sterk als in de periode 2008-2011, maar wel weer een stuk beter dan in de periode 2012-2014.
Suarez blijkt toch een echte versterking te zijn, Messi hoeft het nu niet meer alleen te doen, hierdoor worden de aanvallen van Barcelona weer een stuk onvoorspelbaarder.
Ook haalt Neymar nu in zijn tweede jaar een veel hoger niveau dan in zijn debuut seizoen.
Messi is weer helemaal terug en al met al, kan de conclusie worden getrokken dat Barca gewoon weer veruit de beste aanval van de wereld heeft.
Bovendien zijn ze achterin met de komst van Mathieu een stuk stabieler geworden en is Rakatic een meer dan nuttige kracht voor op het middenveld, met zijn enorme loopvermogen is Barca weer meer in staat om zeer vroeg en snel druk te zetten op de tegenstander als het de bal niet heeft.
Luis Enrique is er met name in geslaagd, om dat laatste er weer in te krijgen, dat is de belangrijkste voorwaarde om hun spel op de goede manier te kunnen uitvoeren.

Ik zeg niet dat Barca eventjes Bayern met groot gemak opzij gaat zetten, maar ik geef ze veel meer kans op de finale dat de voorbije jaren.

Dit word een makkelijke overwinning voor barca

Nu robben niet mee doet ben ik wel voor barca, hoop dat guardiola flink op zn reet krijgt

Denk dat Barcelona over 2 wedstrijden de winnaar zal zijn. Bayern is alleen sterk in eigen land, daardoor komen ze voor het grote podium net iets tekort.

30 april 2015 om 18:49

@cydal,

Wat is dat nu weer voor uitspraak!?
Bayern is de absolute wereldtop. Nu alweer vergeten dat Bayern in 2013 alles won wat er te winnen viel?

Een compleet Bayern schat ik hoger in dan Barcelona en Real Madrid.

Bayern is ook erg goed, maar ik schat de kans dat barca de finale haalt groter.

Barca is voor mij favoriet voor de CL. Bij Bayern zijn meerdere belangrijke spelers geblesseerd dus ik zie Barca wel naar de finale gaan. Het zou me nu zelfs niet verbazen als Barca in het Camp Nou zwaar over Bayern heengaat. Bij Real is Modric een gigantisch gemis. Barca is daarnaast ook in geweldige vorm.

30 april 2015 om 23:13

Hoewel ik denk dat Bayern vrij kansloos is met alle blessures denk ik niet dat Barca zwaar over Bayern zal gaan in Camp Nou. Guardiola zal het wel dichttimmeren met Lewandowski (als die kan) en Muller als enige 2 aanvallers. ]

Bijzonder zuur allemaal maar het zal niets worden, vergeleken met 2 jaar terug zijn de 2 flanken totaal anders. Dit seizoen is voorbij.

30 april 2015 om 23:15

Denk je dat Guardiola het gaat dichttimmeren ja? Is niet echt zijn stijl natuurlijk. Enorme domper dat Bayern niet op volle kracht kan aantreden tegen Barca, dan was dit zo een spectaculaire halve finale geweest. Nu ben ik bang dat Bayern (heel) weinig kans heeft om door te gaan.

30 april 2015 om 23:54

Dichttimmeren voor zijn doen. Hoop persoonlijk op deze opstelling maar zal wel een variant van dit worden met Lahm op het middenveld en Rafinha in de basis. Rode zal nooit een kans krijgen dus die begint dan gewoon op de bank. Zo speelden ze ook voor het grootste gedeelte tegen BVB alleen zullen de backs dan veel minder offensief spelen.

Maar aanvallend is het gewoon weinig. Niet dat ze slecht zijn maar als je kijkt naar het aantal minuten dat zowel Lewandowski en Muller hebben gespeeld in de afgelopen weken is het duidelijk dat die 2 vermoeid zijn. Tel de blessure van Lewandowski daarbij op en dan weet je dat je niet heel veel van die 2 kan verwachten. Zal echt van het middenveld/ defensie moeten komen.

Schade beperkt houden bij Barca en hopen dat Ribery en Martinez er in de return bij zijn en dat de rest van de spelers een beetje fit en in vorm zijn.

Neuer
Boateng
Alonso
Benatia
Lahm
Rode
Schweinsteig
Bernat
Thiago
Muller
Lewandowski

Denk dat bayern over twre wedstrijden wint, ook al hebben ze wat blessures. Met pep hebben ze een "insider". Bayern gaat het echter afleggen in de finale van real, die zijn verdedigend ook zeer sterk en hebben dan de klasse om hun te pakken.

30 april 2015 om 17:37

Edit: niet dat barca dat niet heeft, maar omdat er twee keer gespeeld wordt tegen bayern denk ik dat ze het afleggen. In tegenstelling tot real - bayern, dan zie ik real wel winnen.

30 april 2015 om 17:38

Omdat er 2 x gespeeld wordt tegen Bayern zal Barca het afleggen. Argument 0.0 ...

30 april 2015 om 18:13

Ik ben daar niet zo zeker van dat Pep nog steeds als insider kan worden beschouwd. Ze hebben tegenwoordig een iets andere en veel directere speelstijl en kunnen ook op de counter loeren als dat nodig is. Tiki Taka zit er ook nog wel in en het spelen op balbezit, maar ze kunnen dus terugvallen op een plan B die ze vroeger nooit hadden. Ook in dode spelsituaties is Barca gevaarlijker dan voorheen, zowel verdedigend als aanvallend.

En hoeveel spelers uit het Guardiola tijdperk spelen er nog (in de basis)?

Dat zijn er nog maar 5. Waarbij in ieder geval Messi een andere rol invult en nu van rechts komt.

Ik denk dat Barcelona op dit moment het meest in vorm is en dus ook wint van Bayern. Bayern mist enkele goede spelers, wat zeker mee telt, maar Barca is gewoon on fire.

Erg leuk om de wedstrijd tegen Porto erbij te halen, maar zo geweldig was die 6-1 niet. Bayern speelde goed voetbal maar Porto gaf het wel 1 2 3 weg. Daarnaast verloren ze uit wel 3-1 en ook Bor. Dortmunt was beter van de week.

Barcelona is voor mij de favoriet om de cup met de grote oren te winnen. Het mooiste voetbal, de beste aanval en naar mijn mening ook het best afgestelde team.

30 april 2015 om 18:06

Dortmund was absoluut niet de betere.

Bayern had hen 80 minuten lang in de tang gehouden. Na de gelijkmaker kwam Dortmund eens in de wedstrijd, maar daar blijft het ook bij. Bayern heeft talloze kansen gehad om de wedstrijd te beslissen, maar lieten dat na. Zelfs drie niet te missen kansen in de verlenging.

30 april 2015 om 18:18

En men moet niet vergeten dat Porto zonder hun basis Rechts en Linksback speelde. Veel aanvallen liepen ook over de flanken waar ze het zwakst waren en er is 3 of 4 keer met het hoofd gescoord. Dat gaat tegen Barca echt niet gebeuren. Zeker niet als Lewandowski met gebroken botten in z'n gezicht gaat spelen met een masker op.

Iedereen denkt dat door de vorm van MSN en de blessure's van Bayern dit een makkelijke wedstrijd gaat worden voor Barca, maar al die blessure's bij Bayern zijn zowat in de voorhoede. Met de verdediging zit het wel snor en MSN zal het gewoon heel erg lastig krijgen. Voor Bayern gaat het scoren wat lastiger worden, maar ze kunnen gewoon Götze, Müller en Lewy opstellen als aanval. Martinez, Xabi Alonso, Thiago, Lahm en Schweini zijn allemaal fit en kunnen op het middenveld spelen en Benatia, Rafinha, Bernat, Dante en Boateng zijn ook allen fit. Dat is nog steeds een topteam.

30 april 2015 om 18:26

Ze missen in de verdediging toch wel Alaba en misschien ook Badstuber, want Dante (als hij speelt) is toch vaak een zwakke schakel gebleken. En Benatia is net terug uit een blessure, dus ik ben benieuwd hoe hij het er van af gaat brengen. Dan heb je Rafinha wat geen top rechtsback is en voorgaande jaren vooral wisselspeler was.

Maar dit gaan geen makkelijke duels worden, zelfs al zou Barca bij wijze van 3 of 4-0 winnen, moeten ze in de tweede wedstrijd nog steeds alles geven om de finale te halen.

30 april 2015 om 19:17

Alaba missen ze wel, maar dat is best op te vangen met Bernat. Ik persoonlijk zou gewoon dit opstellen, maar ik ben Pep niet:

Neuer
Lahm
Benatia
Boateng
Bernat
Thiago
Alonso
Schweini
Müller
Lewy
Götze
30 april 2015 om 19:42

Ik ben het volledig eens met jouw opstelling alleen kan ik je nu al voorspellen tot hij Lahm niet RB gaat zetten maar Rafinha omdat hij Lahm perce op het middenveld wilt zetten -_-

Barca is in topvorm, dus dat geeft ze denk ik de overhand. Toch blijft Bayern enorm veel kwaliteiten hebben, al zullen ze het gemis van Robben wel merken. Hoop dat de rest er wel gewoon bij is (zoveel mogelijk), dat maakt het een stuk leuker.

Ben echt benieuwd.

Wat een onzin om Bayern nu al weg te strepen. Hebben nog steeds geweldige spelers. Müller in de spits zetten en het middenveld volproppen. Lahm, Schweini, Thiago, Götze etc.

Ik hoop tot Bayern deze opstelling gaat gebruiken.

Neuer
Rafinha
Benatia
Boateng
Bernat
Lahm
Schweini
Alonso
Götze
Müller
Lewa

Wie speler er allemaal niet bij bayern?

30 april 2015 om 19:41

Alaba, Badstuber en Robben

Na het verlies tegen Porto 'we mistten Robben en Ribery' . Nu 'zonder Robben halen we de finale ook'. Het wordt knap lastig zonder Robben, dit seizoen de gevaarlijkste bij Bayern naar mijn mening.

Ik ben benieuwd, het gaan twee bloedstollende wedstrijden worden. Met of zonder Robben, het blijven allemaal toppers bij Bayern. Ik denk niet dat Barça het gemakkelijk heeft zonder Robben, maar het is wel een belangrijke speler die ze missen. Bayern voetbalt heel gedisciplineerd en geven alles, ze zetten goed blok dus.. en Guardiola kent alle ins en outs van Barça, dat is ook een voordeel. Maar dat is geen excuus natuurlijk.

Hopen dat barça doorgaat. Visca el barça!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren