Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook Verratti moet EK in Frankrijk laten schieten

Laatste update:

Marco Verratti moet het EK in Frankrijk aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder van Paris Saint-Germain moet op 16 mei onder het mes om een probleem aan de lies te verhelpen. Dat bevestigde de Franse topclub vrijdagavond via de officiële kanalen. Verratti staat nadien acht weken langs de kant.

/

Het besluit is genomen in samenspraak tussen PSG en de Italiaanse bond. “We zijn erg teleurgesteld, maar Marco kampte al langere tijd met dit probleem”, zegt zaakwaarnemer Donato Di Campli in een eerste reactie. “Die jongen baalt enorm dat hij de nationale ploeg niet bij kan staan, maar we moesten dit besluit nemen.”

“Hij blijft er last van houden”, verklaarde coach Laurent Blanc al eerder op de vrijdag. “Hij heeft hard gewerkt om vooruitgang te boeken, maar het probleem is nog niet verholpen. Hij is niet fit genoeg om in de basis te beginnen, dus we houden hem uit voorzorg langs de kant. Er komen een paar belangrijke deadlines aan, ook met het oog op het EK, dus we nemen geen risico.”

Blanc ontkende toen nog dat Verratti onder het mes moet. “We doen er alles aan om dat te vermijden”, zei hij. “Een operatie is een laatste redmiddel om hem beter te maken. We willen het rustig aan doen, dat is volgens ons de beste manier. Hij wil dolgraag spelen, maar hij heeft gewoon te veel last.” Het wegvallen van Verratti is een flinke aderlating voor de Italiaanse bondscoach Antonio Conte, die eerder al een streep moest zetten door de naam van de zwaar geblesseerde Claudio Marchisio.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De spelverdeler van Italie, echt zonde. Mooie speler om naar te kijken.

6 mei 2016 om 23:17

Heel jammer voor Italië dit. Verrati is een goede steunpilaar voor ze en die zijn ze nu dus kwijt. Het is net als Robben die geblesseerd is en dus niet speelt voor Bayern Munchen en Nederland. Hoewel Robben natuurlijk over meer klasse nog bezit dan Verrati. Maar vervelend voor deze speler, hoop dat hij zo snel mogelijk terug keert.

6 mei 2016 om 23:45

Die operatie had ook na de verloren cl wedstrijd tegen city kunnen plaats vinden.

Egoistisch dit. Als liefhebber wil je zon speler op het ek zien

6 mei 2016 om 23:51

robben speelt totaal op een andere positie als verratti.. appelen met peren vergelijken! verratti kan beter duelleren en het balletje laten rondgaan, robben is een man die een actie maakt en doelpunten kan maken

6 mei 2016 om 23:55

@roso87 al spelen ze op een andere positie ze zitten wel in een zelfde geval. Allebei worden ze gemist bij hun land of club.

7 mei 2016 om 00:44

Wat een onzin!!

7 mei 2016 om 00:55

jij zegt dat robben over veel meer klasse bezit dan verratti, daar ga ik juist op reageren.. hoe kan je dat vergelijken??? verratti is op zijn positie top 5 van de wereld net zoals robben dat is op zijn positie

7 mei 2016 om 01:23

Ja heel mooi verhaal wat je vertelt, maar het gaat er om hoe belangrijk je voor t elftal bent, stel je voor Robben/verrati valt uit. Het niveau van de speler die er voor hem in komt ligt velen malen lager. Het zelfde geldt voor Wales. Bale hoort ook bij de top 5 op zijn positie maar valt hij weg dan komt er iemand te staan die niet eens in de top 100 staat. Dus kort gezegd je hebt gelijk maar de aderlating blijft groot. Vooral omdat zo'n vakman als marchisio ook al geblesseerd is..

7 mei 2016 om 10:02

@pedro-jb dat is dus ook precies wat ik zeg. Misschien had ik beter de 'klasse' weg kunnen laten.

Heel spijtig dit.. Fantastische speler!

Dat is er zuur marchioso en verrati zijn absolute wereldtop en parels.

Wie moet er op hun plaats? Pirlo (blijft een topper) bertolacci? Poli? Bernadeschi?

6 mei 2016 om 21:41

Montolivo kan

6 mei 2016 om 22:52

Montolivo tering bad. Middenveld met de rossi, motta,Soriano en eventueel Pirlo is nog steeds zeer prima

6 mei 2016 om 23:18

Hahaha wat, Montolivo?!?! Dat wil je toch echt niet.

6 mei 2016 om 22:07

Heel erg spijtig dit voor Italie, Verratti en Marchisio zijn beide toppers. Denk dat je opzich kan beginnen met Parolo, Soriano, Motta, Florenzi kan ook daar spelen. Italie heeft geweldige spelers en kan zoals elk toernooi weer verrassen alleen vind ik de spits positie matig.

6 mei 2016 om 23:20

Denk dat Italië van 433 naar 4231 kan overstappen, en het grote talent Bernardeschi op tien kan zetten. Realistische opstelling?

Buffon
Florenzi
Bonucci
Chiellini
Antonelli
Motta
De Rossi
Candreva
Bernardeschi
Insigne
Pèlle
7 mei 2016 om 00:24

Antonelli op links? Denk niet dat Conte hem mee zal nemen naar het EK. Eerder Darmian op links os Chiellini en dan Barzagli in het midden

Zou zonde zijn! Mooie speler om naar te kijken!

2/3 van ons basismiddenveld al geblesserd, we kunnen net zo goed al forfait geven als we Montolivo moeten gaan opstellen, compleet drama dit.

6 mei 2016 om 22:22

misschien kan Pirlo dan toch 'terug' komen als belangrijkste speler.
zou me niet verbazen als hij vanaf minuut 1 een bepalende speler zou zijn!

Ik had mijn leven durven te verwedden dat Verratti een Argentijn was. Weer wat geleerd.

6 mei 2016 om 22:06

Ik denk dat je in de war bent met Pastore

6 mei 2016 om 22:15

Of lavezzi, aangezien die ook vanaf Napoli komt en een italiaans klinkende naam heefr

6 mei 2016 om 23:28

Helaas komt Veratti van Pescara en niet van Napoli.

7 mei 2016 om 00:45

Zo bedoelde ik het dan ook niet.

Ondergaat...onder het mes... serieus? Hij ondergaat een operatie óf hij gaat onder het mes. Niet hij ondergaat onder het mes... jammer weer.

Lekker Mandragora meenemen! Pareltje. Alhoewel dit wel te veel voor hem zou worden! Erg zonde voor het Italiaans elftal dit!

Verratti Gundogan Oxlade Chamberlain Kompany (?) Butland Marchisio. Ik word er niet vrolijk van om elke keer te lezen dat een ster het EK/WK zal missen. Ach ja als Marco Reus er nog een keertje bij is is het ook prima, dat zou een prestatie zijn.

6 mei 2016 om 22:18

Gundogan zag ik laatst tegen Liverpool invallen, die is toch juist net op de weg terug?

6 mei 2016 om 22:30

Vandaag naar buite gekomen dat hij een blessure heeft aan de knie, mist de beker en ek dus ( gundogan)

Zeer jammer voor hem. Wel ene grote domper voor Italië nadat ze ook Marchisio zijn kwijtgespeeld. Voor ons Belgen, scheelt het wel als die 2 niet spelen.

7 mei 2016 om 01:11

Ik meet onszelf liever met het beste Italië, nu zullen we waarschijnlijk weer winnen ondanks ons slechte spel door een klasseflits van de Bruyne of Carrasco of Batshuayi of zo.

We winnen altijd op die manier en met de goede resultaten worden de vele gebreken van Wilmots verbloemd.

Verschrikkelijk nieuws, wat zal Conte en het Italiaanse volk toch balen met dit nieuws. Met Marchisio missen ze ook een enorm belangrijke schakel op het middenveld, nou is Conte toch wel verplicht om Pirlo mee te nemen. Het zal dan wellicht zijn laatste kunstje zijn bij i Azzurri.

Dit vind ik heel slordig van PSG... ze zijn al 2 maanden kampioen dus had hij makkelijk na de uitschakeling in de CL geopereerd kunnen worden zodat hij er wel bij kon zikn op het EK...

Ai, geen marchisio en nu verratti ook al niet... Pirlo dan samen met de Rossi? Hoe denken de 'kenners' van de azzuri hierover?

7 mei 2016 om 01:45

Waarschijnlijk gaat Conte nu switchen tussen 352 en 532 zoals hij bij Juve ook deed waarbij hij het meest zal vasthouden aan de 532. het is een baggeropstelling en zo zijn ze rijp voor de sloop.. hopelijk heeft conte ballen en speelt ie de dood of de gladiolen. de verdediging is prima, ik zeg lekker allin gaan en vol op de aanval gaan met 4 a 5 man. lekker counteren alla atletico madrid! we hebben de snelheid met jongens als florenzi, bernardeschi, zaza el sharaaway, berardi, bonaventura etc als je niet iets "anders "doet vrees ik dat we niet eens een ronde verder gaan. lekker kort zomertje

buffon
barzagli
bonucci
chielini
darmian
motta
parolo
florenzi
candreva
pelle
eder

Pff neejoh...

Groot gemis, marchisio ook al..

Voetbalzone heeft het over de lies, NOS over een hernia. Welke is juist?

Dat wordt dus ofwel een centraal middenveld met twee brekers (motta en De Rossi) of een 3-5-2. Pirlo heeft namelijk steun van twee adjudanten nodig en Montolivo kan het, ondanks zijn leeftijd, ook allemaal niet belopen. Enorm vervelend voor Conte, hij had zich namelijk zo goed als ingesteld op een 4-mans middenveld met een opbouwende speler en een opknapper centraal. Hopelijk komt Chiellini snel terug, dan zijn er in ieder geval geen zorgen in de achterhoede en kun je van daaruit verder werken met een plan.

6 mei 2016 om 23:34

Denk je dat nu Marchisio en Verratti niet mee gaan Saponara een kans maakt? Dat is pas een schitterende voetballer waar ik van kan genieten. Een speler met flair en een actie. Kan daarnaast voor de nodige assists zorgen. Misschien een drie mans middenveld met De Rossi-Saponara-Motta? Saponara wat naar voren geschoven en De Rossi en Motta om het vuile werk op te knappen.

Buffon
Florenzi
Bonucci
Barzagli
Chiellini
De Rossi
Saponara
Motta
Berardi
Pelle
Insigne
6 mei 2016 om 23:45

Ja, er zijn wel alternatieven, denk aan Baselli bijvoorbeeld. Maar die brengen wel duidelijk wat minder dan Verratti of Marchisio natuurlijk. Saponara en Baselli vertegenwoordigen wel een ander mogelijke optie: De vorm. Beide hadden een geweldige start van het seizoen, waarna het een lange tijd wat minder ging en nu lijken ze beide een beetje weer op te krabbelen. Als een Saponara die vorm de laatste matches nog verder kan ontwikkelen, zou het me niet verbazen als Conte erop gokt dat de vorm zich doortrekt tot op het EK. Alleen dán zullen dit soort spelers echt een grote toegevoegde waarde kunnen zijn tegen opponenten als België.
Ik denk echter eerlijk gezegd dat Conte Pirlo weer een prominente rol gaat geven als er een spelmaker in komt. Zoveel tijd heeft hij namelijk niet om een Saponara erin proberen te passen.

7 mei 2016 om 00:05

Het is inderdaad wel zo dat hij zich dan in hele korte tijd aan zou moeten passen aan het niveau en dat kan nog best lastig worden. Vindt het sowieso vreemd dat Conte hem tijdens de kwalificaties niet heeft opgeroepen.

7 mei 2016 om 02:01

we komen helaas kwaliteit te kort... daar waar we dun in onze selectie zitten verliezen we onze 2 beste spelers.. nu is onze aanval ook nog eens niet van wereldformaat en leunen we alleen nog maar op onze verdediging. fingers crossed dat gold old buffon nog een peuk maandje keept en chiellini op tijd terug is want ik vrees dat we gaan kijken naar het slechtste italiaans elftal in de historie van Italie.. zeker omdat het moraal ook nog eens ruk is... vroeger geloofden we tenminste nog dat we de besten waren, ook al waren we bagger. met dat geloof konden we iedereen verslaan en deden we dat ook. Nu heb ik de afgelopen jaren al zo vaak gehoord van conte dat we underdog zijn en andere titelfavoriet. pfff... Italie moet altijd geloven een kans te maken, maar als je er zelf niet in gelooft, dan gaat er waarschijnlijk ook weinig gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren