Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketend PSV scoort zeven keer in Utrecht en grijpt koppositie

Laatste update:

PSV is de nieuwe koploper in de Eredivisie. Het elftal van Phillip Cocu overleefde zondagmiddag een hachelijke openingsfase op bezoek bij FC Utrecht en won uiteindelijk mede dankzij vier doelpunten van Jürgen Locadia met ruime cijfers in de Domstad: 1-7. Het betekende voor PSV de vijfde overwinning in zes competitiewedstrijden dit seizoen, terwijl Utrecht alweer zijn derde nederlaag in zijn laatste vier duels leed.

PSV maakte in de eerste helft zeker geen grootse indruk, maar kon leunen op de individuele kwaliteiten van Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller keerde terug van een schorsing en stond na een kwartier spelen aan de basis van het openingsdoelpunt van Locadia. Een pass van Derrick Luckassen, die verrassend op het middenveld was geposeerd door Cocu teneinde Zakaria Labyad uit de wedstrijd te spelen, werd op fraaie wijze meegenomen door Lozano, waarna hij doelman David Jenssen met een schot dwong een rebound weg te geven aan Locadia: 0-1.

Een hard gelag voor Utrecht, dat nochtans uitstekend aan de wedstrijd was begonnen. Het team van Erik ten Hag had PSV in de openingsfase al verontrust met een schot op de deklat van Cyriel Dessers en stelde na de treffer van Locadia vrijwel onmiddellijk orde op zaken. Nicolas Isimat-Mirin beging in zijn eigen strafschopgebied een overtreding op Jean-Christophe Bahebeck, waarna Labyad vanaf elf meter het scorebord weer in evenwicht bracht. De thuisploeg kreeg daarna kansen op meer, maar verslapte in de slotfase van de eerste helft en moest dat vijf minuten voor rust bekopen met de 1-2 van Lozano, die het leder van dichtbij in een leeg doel kon schuiven na een pass van Locadia.

PSV kwam vervolgens na de onderbreking furieus uit de kleedkamer en had slechts vier minuten nodig om de voordelige marge op te krikken. Locadia werd door Lozano weggestoken achter de verdediging van Utrecht, waarna de spits via Jenssen en de onderkant van de lat het net liet bollen: 1-3. Het bezoek leek de drie punten daarmee wel in de tas te hebben, maar kwam niet veel later goed weg toen Dessers oog in oog met Jeroen Zoet te veel tijd nam en de keeper van PSV zo de kans bood redding te brengen. Zoet hield even later ook invaller Lukas Görtler van een doelpunt af door zijn schot van een meter of vijftien te keren.

Het thuispubliek in De Galgenwaard leek zich op te maken voor een slotoffensief, maar dat werd halverwege de tweede helft de kop ingedrukt door Locadia. Hij werd weggestuurd door Jorrit Hendrix en completeerde voorts zijn hattrick met een schot uit een lastige hoek. Daarmee was het verzet van Utrecht definitief gebroken. PSV kon daarna freewheelend richting het einde van de wedstrijd en liep via benutte strafschoppen van Marco van Ginkel en Locadia en een schitterende solo van Steven Bergwijn uiteindelijk uit naar een monsterscore. Giovanni Troupée werd voorafgaand aan het zesde doelpunt van PSV van het veld gestuurd met een rode kaart, nadat hij de doorgebroken Lozano had neergehaald.


Wordt PSV kampioen van Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 september 2017 om 14:26

Een coach moet het ook gewoon doen met het materiaal dat hij heeft. Dat is bij psv nog altijd beter dan bij utrecht.

Feyenoord en Ajax gaan het uitvechten en ik verwacht daarna psv az utrecht en heerenveen. Volgorde van die 4 moet nog wel blijken, maar denk dat psv normaalgesproken wel 3e moet worden

24 september 2017 om 14:28

Vanwaar denk je ajax en Feyenoord psv staat bovenaan en veruit het moeilijkste programma gehad.

24 september 2017 om 14:29

Ng87

Ik verwacht dat Feyenoord en Ajax gaan uitvechten voor plaats 2 en 3 en Vitesse, az en Utrecht voor plaats 4,5 en 6

Fijne middag nog

24 september 2017 om 14:35

Precies Feyenoord heeft PSV uit gehad maar verder uitsluitend rechterrijtje clubs. PSV heeft al AZ, Feyenoord, Utrecht en Heerenveen gehad.

24 september 2017 om 15:02

Hahahahah. Dit is zo lachwekkend en belachelijk. Vorige week, zelfs na de zege op ons, kreeg PSV een storm aan kritiek. En vandaag na dit potje zijn ze al kampioen en moeten Ajax en Feyenoord vechten voor plek twee. Houd op!!!

24 september 2017 om 15:08

Ja als je Ajax ziet voetballen heb je gelijk. Ajax hoort daar niet tussen. AZ speelt beter.

Lekkere wedstrijd, zeer goed voor het doelsaldo.

Utrecht vooral tactisch volledig overklast.

24 september 2017 om 14:28

Complimenten voor Cocu ja. Heeft terecht veel kritiek gekregen, maar vandaag heeft hij het gewoon uitstekende neergezet. Lozano en Locadia kwamen goed tot hun rent en ik vond Luckassen het ook prima doen.

24 september 2017 om 14:34

Luckassen wint al zin duels door kracht en agressie wat heerlijk is op het middenveld. Aan de bal is hij echter vaak slordig, wat ook zijn blessure veroorzaakte.

24 september 2017 om 14:37

Ja klopt, dat moet beter. Maar bij de 1-0 was zijn pass wel goed. Is zeker een goede optie voor het middenveld. Een van sleutels tot het succes was vandaag toch wel dat Labyad en Ayoub eigenlijk totaal niet in de wedstrijd zijn gekomen. Dat deed PSV goed.

24 september 2017 om 14:40

PSV focuste zich duidelijk op het uitschakelen van die twee, ook weer een tactische zet.

24 september 2017 om 14:59

Inderdaad, al vind ik wel dat het met name van Ginkel nog veel beter moet in balbezit.

Ik klik op de site en ik zie ineens dit!? Wat is er daar gebeurd in Utrecht?

24 september 2017 om 14:23

Een dodelijk PSV heb je gemist

24 september 2017 om 14:30

Een dodelijk Locadia en Lozano. De rest was gewoon matig van Brenet tot Isimat, we moeten natuurlijk wel kritisch blijven.

Owjaa om Rosario niet te vergeten, uhm bedoel Bergwijn natuurlijk! Geweldig.

24 september 2017 om 14:38

Arias ook weer prima, Zoet cruciale redding bij 1-1. En ze wonnen slag op het middenveld, Labyad en Ayoub kwamen niet in de wedstrijd.

24 september 2017 om 14:41

Cruciale redding? Was gewoon een normale redding hoor.

24 september 2017 om 16:56

Maar hij was op dat moment cruciaal. Wat is je punt?

24 september 2017 om 16:59

@caribbean, vlak Hendrix niet uit. Deze jongen moet haast heel het middenveld belopen met Van Ginkel en Pereiro normaal naast hem. Nu met Lukassen erbij zie je dat hij gewoon ijzersterk iz, maar ook goede passes kan versturen.

24 september 2017 om 21:31

Zeker wel cruciaal, westrijd kan altijd anders lopen na zo een tegen goal.

24 september 2017 om 15:48

PSV heeft een goede pot gevoetbald.

Wat heb ik genoten van dit PSV, klasse mannen en wat een heerlijke goal van bergwijn

24 september 2017 om 16:13

Gefeliciteerd met deze indrukwekkende overwinning! Blijft een bizarre competitie, die eredivisie. Tot voor kort waren alle experts het erover eens: Feyenoord is met afstand de sterkste, Ajax kan meekomen en PSV zou zelfs weleens voorbijgestreefd kunnen door Utrecht, AZ of Vitesse. En nu staat PSV gewoon alleen bovenaan.

Dit is heel heel goed voor het vertrouwen en wat waren we effectief zeg! Lozano pareltje dat zie je wel! Wedstrijd voor wedstrijd blijven strijden en dan kunnen er mooie dingen gebeuren! Forza PSV

Dit is heel heel goed voor het vertrouwen en wat waren we effectief zeg! Lozano pareltje dat zie je wel! Wedstrijd voor wedstrijd blijven strijden en dan kunnen er mooie dingen gebeuren! Forza PSV

Heeeeeeeeeerlijk! Een best lastig programma al gehad en maar 3 verliespunten. Als Ajax nou ook even de mist ingaat zometeen dan wordt het een mooie maandag op kantoor.

24 september 2017 om 16:04

Het ziet er ik ieder geval goed uit!

''stop, stop, they're already dead! Actually, keep on going''.

Heerlijk. Genieten. En dan Feyenoord die punten laat liggen. Mijn weekend is gemaakt.

24 september 2017 om 14:59

Hahaha

Ik wil graag eventjes de groetjes doen aan iedereen die voorspelde dat FC Utrecht boven PSV gaat eindigen.

Wel redelijk geflatteerd. 2e penalty voor PSV was duidelijk buiten de 16. Ach, die penalty van Utrecht was ook makkelijk gegeven.

++++ voor Locadia.

24 september 2017 om 14:25

Zelf was je anders ook niet heel positief over Psv, in het live verslag. Na 6 minuten klaar met Locadia?

24 september 2017 om 14:32

Ik benoem wat Locadia slecht doet, en ik benoem wat hij goed doet. Ik ergerde me naar 6 minuten aan hem, want hij deed alles fout. Deze wedstrijd was hij overall fenomenaal. 4 goals uit 4 schoten. Hiervoor 1 uit 22 schoten.

24 september 2017 om 14:34

Ah, een echte supporter merk ik? Na 6 minuten jezelf al ergeren...lachwekkend.

24 september 2017 om 14:41

Ach hou op. Alsof aan die 6 minuten gaan er honderden vooraf.

24 september 2017 om 15:23

Schoolvoorbeeld van hypocrisie zoals vele supporters dat hebben. Heeft ook te maken met het spel voetbal waar het wekelijks of soms zelfs per helft anders is. Ik betrap mij er zelf vaak genoeg op. Vandaag speelde Locadia een goede wedstrijd en is hij de gevierde man maar volgende week kan hij zomaar weer worden uitgefloten als hij een mindere wedstrijd speelt.

24 september 2017 om 14:27

Je kunt Utrecht prima penalty geven, maar dan moet je altijd fluiten voor dit momenten en dar gebeurd niet.

25 september 2017 om 08:02

Dat is voetbal, zo inconsequent als de pest. Zie je wekelijks dat er inconsequent beoordeeld wordt. Ook bij Feyenoord - NAC. De penalty voor Feyenoord was een lachertje en waar NAC hem 100% verdiende kregen ze hem niet.

24 september 2017 om 14:30

Mooi is dat of niet. Ondertussen staan we netjes eerste met een ontzettend zwaar schema, ook al is het spel matig. Ik lees hier sommige reacties ook met een grote lach en een bakkie popcorn.

24 september 2017 om 14:33

Chips....is de competitie afgelopen? Utrecht kan dus niet meer boven PSV eindigen??

Persoonlijk denk ik dat Utrecht zich moet richten op plek 5 in de competitie, samen met Heerenveen en Az, maar om nu zo uit de hoogte te doen na deze ruime zege. Je krijgt er nog steeds maar 3 punten voor als ik het goed heb toch?

Niettemin, van harte!

24 september 2017 om 14:45

Allereerst gefeliciteerd met de mooie overwinning. Ik vond het bovendien niet geflatteerd, PSV bleef gewoon gaan en als je verdedigt zoals Braafheid vallen ze vanzelf in het netje. Ben het met je eens dat de penalty voor Utrecht makkelijk gegeven werd maar ze hadden 'm al eerder kunnen, misschien wel moeten krijgen na die charge van Isimat. Als ie dan daarna zo opzichtig gaat hangen is het niet zo gek dat je 'm krijgt.

25 september 2017 om 00:59

Kan begrijpen dat je het niet geflatteerd vond. Utrecht liet het na de 1-3 volledig uit de klauwen lopen. Ik vind vooral 1-7 niet het spelbeeld weerspiegelen.

Weet niet wat ik zag vandaag. Lekker mannen! Psv bleef eindelijk hongerig na de 1-3.


Labyad:" Ik zie ons wel winnen van PSV." alleen vandaag niet.

Ten Hag is voor mij meteen zijn naam van supertacticus kwijt. Wat was dit slecht. Open huis voor PSV.

24 september 2017 om 15:08

Hahahaha ow, en nu is Coco zeker weer een genie? Man man man...

24 september 2017 om 15:09

Vanzelfsprekend is Coco een genie, ik bedoel natuurlijk Cocu

Heerlijke overwinning jongens. Het is echt lang geleden dat we zo mochten genieten van dit Psv. En die solo van Bergwijn was echt fenomenaal. Het toont zijn talent maar weer eens aan.mop naar de volgende wedstrijd mannen!

Je kan een hoop zeggen over deze wedstrijd en vooral dat Utrecht erg zwak verdedigde en Psv erg erg effectief was. Maar ook denk ik meteen aan Braafheid! Bij de eerste 5 goals toch 4 fouten. Twee keer stapt hij niet, een keer geeft hij een domme penalty weg en hij liet ook een keer een bal die hij kon wegschieten voorlangs lopen, waarna Lozano uit zijn rug de 2e van Psv maakt

Duidelijke cijfers. Na 1,5 jaar eindelijk genoten van PSV. En vooral Locadia. Hopelijk is die los. Heerlijk dit.

24 september 2017 om 14:26

Vooral Lozano ook, was bij zo bijna alle goals vetrokken. Heerlijk ook die drive, blijft maar gaan.

24 september 2017 om 14:30

Mijn excuses, die vergeet je bijna, omdat ie al vanaf het begin het lichtpuntje van PSV is maar wat ben ik blij met hem. Heerlijk actie, controle over de bal en zijn drive naar voren.

24 september 2017 om 14:45

Het heeft ook te maken omdat PSV 532 speelde en geen 433. Daar komen Locadia en Lozano beter tot zijn recht.

24 september 2017 om 14:49

PSV speelde helemaal geen 5-3-2, Luckassen speelde op het middenvelder.

25 september 2017 om 01:11

Zonder balbezit leek het wel op een 5-3-2. Met bal schoof Luckassen in als 6 met Hendrixen en Van Ginkel voor hem. Pereiro ging in balbezig hagend rechts spelen.

PSV verdient vanmiddag veel lof, maar dat Utrecht zichzelf zo te kijk zet vind ik meer dan schandalig.

24 september 2017 om 14:29

Ik snap dat het voor ajax-fans ook frustrerend moet zijn dat Utrecht het altijd zo goed doet tegen jullie, maar tegen ons nooit. Ligt toch echt aan het type spel wat Ajax speelt. Dat ligt Utrecht.

24 september 2017 om 14:30

De "met het mes tussen de tanden" mentaliteit zal er ook wel iets mee te maken hebben?

24 september 2017 om 14:32

Zou kunnen beste PSV 'er . In principe zal bijvoorbeeld NAC meer hun best doen tegen jullie. Toch moet dat gewoon niet. Hoe dan ook staat PSV er goed voor zeker als je kijkt naar jullie programma. In het voetbal kan het snel gaan

24 september 2017 om 14:40

Dat hebben wij bij Heerenveen. Heerenveen-uit is gewoon ingecalculeerd puntenverlies geworden tegenwoordig.

24 september 2017 om 14:40

Ook bij NAC uit ging het prima hoor . Alleen zodra PSV een stap zet in Heerenveen gaat alles de mist in.

Wat een topcoach die Cocu! En die Brands! Hebben het goed voor elkaar daar bij Psv!

Knap hoor! Gefeliciteerd!

24 september 2017 om 14:45

Haha. Dan heb je niet gezien wat er op de bank zat.

24 september 2017 om 14:50

Nee klopt, PSV zet de topaankoop niet op de bank, maar in de basis .

24 september 2017 om 16:38

Bedoel meer dat Er al weken geklaagd wordt over Psv. En nu iedereen weer super positief is. Vind Utrecht toch echt een sterke ploeg dit seizoen, dus dit is gewoon heel knap. We trekken met zijn allen heel snel heel veel conclusies is dus mijn punt.

Heerlijke maar toch wel een geflateerde overwinning. Zoet keepte weer een prima wedstrijd!

24 september 2017 om 14:31

Cruciale redding bij 1-1 ja. En als je de tweede helft ziet was niet niet eens enorm geflatteerd.

Complimenten zijn vandaag op zijn plaats voor Philip Cocu. Op tactisch gebied was hij zijn collega volledig de baas.

Heerlijke tweede helft. Vaak kritiek op Cocu, maar vandaag troeft hij Ten Hag gewoon af.
Kregen totaal geen grip op Locadia en Lozano.

Maar hee Utrecht deed een helft goed mee, dus zou wel de morele winnaar zijn vandaag.

En hopelijk gaan mensen nu niet roepen dat PSV kampioen gaat worden en dat Locadia een topspits is. Cocu heeft nu 532 gespeeld en misschien moet hij dit systeem blijven spelen IPV 433.

24 september 2017 om 14:39

Luckassen als verdedigende middenvelder is veel beter dan centraal achterin.

24 september 2017 om 14:40

PSV wordt kampioen en Locadia is een topspits.

24 september 2017 om 14:40

Ze speelde helemaal niet 5-3-2, Luckassen speelde gewoon op middenveld.

24 september 2017 om 16:09

Ooit wel eens gehoord van een voorstopper en laatste man? Hij speelde voor de laatste man..

Geweldig dit. Hadden we echt ff nodig. 5-3-2 is een goede opstelling. Moet Cocu vaker doen zo. Heb genoten.

24 september 2017 om 14:37

Luckassen speelde gewoon op het middenveld.

24 september 2017 om 15:15

Bij Utrecht in balbezit stond hij vaak tussen de verdediging. Wss was dat ook de tactiek.

Ongelofelijk wat zijn we vernederd. Vorig week 4 en nu 7 goals tegen. Dat we bijna nooit winnen van psv wisten wel al. Maar wat laten we ons in 2e helft afslachten. Mijn weekend is direct verpest pfff.

24 september 2017 om 14:29

Hoe komt het dat ze bijna nooit winnen van PSV dan? Ik zie met eigen ogen dat de ploeg meer in huis heeft tijdens Utrecht - Ajax dus ze kunnen het wel.

24 september 2017 om 14:31

PSV speelt wat meer afwachtend en dat doet Utrecht zelf ook liever. Tegen Ajax kan dit want die maken altijd het spel. Althans ze proberen het wel altijd.

24 september 2017 om 14:41

Ja hoe zoiets werkt is moeilijk te verklaren. Waar bij PSV in Heerenveen alle ballen altijd verkeerd vallen en niks lukt, is het in Utrecht vaak andersom.

Ach ja ze zullen wel al weer met de wedstrijd van t jaar tegen Ajax bezig zijn. Dan lukt het allemaal wel...

24 september 2017 om 14:38

Net zoals Heerenveen altijd wint van PSV en tegen Ajax niets doet.

24 september 2017 om 21:39

Haha, helemaal niets doet? Hoe kom je daar nou bij? 😁

24 september 2017 om 15:08

Beide clubs hebben zo tegenstanders die hun meer of minder liggen. Denk bijvoorbeeld aan heerenveen.

Bizar team in een bizarre competitie. Ik had nooit verwacht dat PSV zes punten zou pakken tegen Feyenoord en FC Utrecht en dat juist die ploegen twee keer nat gaan. Dat Utrecht zelfs 11 goals in twee wedstrijden tekenkrijgt is helemaal onbegrijpelijk...

Ik kan maar niet wennen aan dat tenue van PSV. Op foto lijkt het een pakje voor klaar overs of stewards. Op het veld ziet het eruit alsof er 10 agenten rondrennen. En dan ook nog het PSV logo in de verkeerde kleuren. Belachelijk!

24 september 2017 om 14:42

Logo is lelijk ja, verder vind ik het echt niet lelijk. Weer eens wat anders.

Wooooow. Wat een 2e helft van Psv. Holy moly. 1-7 winnen uit bij Utrecht. Ongelooflijk dit.

Wat een topaankoop is Hirving Lozano ook. Nu al verliefd op hem. Locadia die er 4 maakt.

Er zal een hoop beter moeten. Zeker weten, want de verdediging stond echt te schutteren in de 1e helft. Luckassen verbaasde me op het middenveld, speelde echt een prima pot tot dat die geblesseerd raakte.

Heerlijk dit.

Al weken praten ze bagger over mijn club,terecht ??
Ondertussen staan we wel bovenaan met een zwaar programma achter de rug.

24 september 2017 om 14:32

Ssssttt, zeg het nou niet. Feyenoord wordt makkelijk kampioen en PSV is dit seizoen niets!

Indrukwekkende overwinning van Psv. Hoe de wereld kan verschillen als je het vergelijkt met twee weken geleden Ik hoop dat Ajax kan bij blijven. Leuke titelstrijd, Alle drie de clubs uit de top 3 maken kans.

Het maat niet uit hoe goed de selectie van Utrecht is, zodra PSV langskomt hadden ze net zo een Jupiler ploeg kunnen zijn.

24 september 2017 om 15:10

Even een leuke statistiek. Van de laatste 16 wedstrijden heeft Utrecht er maar liefst 2 gewonnen. 1 gelijkspel en 13 winstpartijen voor PSV. Heel opmerkelijk.

Ik snap niet dat Utrecht het zo ver heeft laten komen. Het is de laatste weken dan niet in topvorm, maar 1-7 verliezen thuis is nooit acceptabel, tegen welke tegenstander dan ook. Troupee was de tweede helft overigens onthutsend slecht. Die had geloof ik even een black-out en was vergeten hoe voetballen ook alweer moest.

Voor Utrecht is het zaak zo snel mogelijk weer uit het dal te klimmen, want ik vind Vitesse en AZ ook behoorlijk spelen tot nog toe. Naar de top 3 kijken moesten ze sowieso niet doen. Ze werden de hemel in geprezen, maar deze ploeg is gewoon subtop materiaal en kan niet concurreren met de top 3. Gewoon zorgen dat je vierde wordt en dan heb je als Utrecht zijnde gewoon een goed seizoen gedraaid.

Eredivisie onvoorspelbaar, wie is er na dit weekend titelfavoriet.
Heerlijke wedstrijd om te zien, eerste helft lekker fel en veel strijd. Niveau niet altijd even goed maar was gewoon een lekker potje om te zien.

24 september 2017 om 14:39

Gaat zeker spannend worden. Alle topploegen vallen erg tegen, maar alsnog lijken de subtoppers niet in de buurt te komen. Az is altijd wisselvallig en met Heerenveen heb we vorig jaar al gezien wat er gebeurde. Maar we zullen het zien. Ik hoop natuurlijk Feyenoord!

Had voor dit seizoen PSV geen schijn van kans gegeven in de competitie. Blijkt maar weer dat ik er totaal geen verstand van heb... 😁

24 september 2017 om 14:33

Maak niet uit,je bent niet de enigste.

Cocu de slechte coach verslaat de goede coach ten Hag tactisch keihard. Dat mensen hebben lopen zeggen dat Urrecht outsider was voor de titel is lachwekkend. Misschien als ze al hun sterkhouders hadden gehouden maar zelfs dan niet. PSV is simpelweg nog steeds beter. Vorig jaar was het gat al zo groot . Dat gat wordt dan niet opeens veel kleiner. Mooie overwinning van PSV! Nu Ajax

Altijd dat gelul van die analisten die nieuwe outsiders zoeken voor de titel. Ondanks dat de top zwakker en zwakker wordt zullen ploegen als Utrecht, vitesse en Heerenveen etcetera niet meedoen om die titel. Paar leuke duels van Utrecht tegen het rechterrijtje en die zouden even boven psv eindigen. 9 goals tegen in 2 duels.

24 september 2017 om 14:43

Ben het helemaal met je eens. In de rust laten zien hoe zwak PSV is. Na afloop spreken van de gebrekkige kwaliteit bij de spelers van Psv. Een PSV dat uit met 1 - 7 wint van een club die als bedreiger voor de titelkandidaat werd genoemd.
Het is onmogelijk om nu al de kampioen aan te wijzen. Als je nu Feyenoord bekijkt . zou je toch echt moeten concluderen dat die afvallen. Gisteren in de Kuip zeiden al veel supporters tegen elkaar dat we dan maar voor de beker moeten gaan.
PSV speelde vandaag fantastisch en wonnen vorige week van Feyenoord.
En Ajax, ja die zijn de beste, volgens sommigen.

24 september 2017 om 14:59

Helemaal Niets meer aan toe te voegen. Ik erger me ook de laatste tijd een beetje, vooral als ik Fox kijk. PSV kan werkelijk niets goed doen. Aan de andere kant, laat iedereen PSV maar lekker afschrijven.

Mooi zeg. PSV door velen hier al afgeschreven, ze zouden zelfs achter Utrecht en Heerenveen eindigen. Cocu kan beter dames 3 van Ollandia gaan coachen, ook een goede. Het spel is zeker niet sprankelend maar zoals je voor gemiste kansen niks koopt, koop je wel iets voor 3 punten.

Na zes wedstrijden staat psv echter gewoon bovenaan, en dat terwijl ze een ontzettend zwaar schema hebben gehad. Twee op papier angstgegners in Roda en Nac, heerenveen uit, Feyenoord, AZ en Utrecht.
Voorspellingen kunnen de prullenbak in (voorlopig).

Steven "messi" Bergwijn. Geflatteerd of niet. 1-7 in Utrecht is indrukwekkend.
Met het moeilijke programma dat PSV tot nu toe heeft gehad staan ze gewoon eerste (Of AZ moet met 7-0 winnen later vandaag). Ik denk dat niemand dit had verwacht.

Sneu voor Utrecht dat de score nog zo hoog uit valt. Gelukkig was de wedstrijd al gespeeld toen we die 100% onterechte strafschop meekregen. Wel goed om te zien dat we fouten genadeloos afstrafte en na een ruime voorsprong geen gas terug namen. Die laatste van Bergwijn, beauty!

Tegen Twente was dus geen incident.jammer voor de competitie,maar PSV staat nu terecht 1e.

Ik kan moeilijk een objectief oordeel geven over waar PSV staat met deze opstelling. Maar in uitwedstrijden met Utrecht lijken de punten heilig, en dat is ook wel begrijpelijk. In de 1e helft was het wat onwennig en wisten Luckassen en Isimat niet wat ze met de bal aanmoesten. Daardoor kreeg PSV geen grip op de wedstrijd. Desondanks ga je met een voorsprong de 2 helft in en loop je met countervoetbal en een op zijn minst 1 onterecht gegeven penalty tegen een monsteroverwinning aan. PSV heeft het moeilijke programma van de afgelopen 3 wedstrijden overleefd. en staat zelfs bovenaan. Voor nu is dat mooi maar een heel seizoen penalty's meekrijgen en tegen 10 mensen spelen gaat hem niet worden. Ondanks deze overwinning zeg ik dat PSV er nog lang niet is.

24 september 2017 om 14:38

Je kan moeilijk beginnen over penalty's meekrijgen als je er 2 in een gespeelde wedstrijd met een stand van 1-4 en 1-5 krijgt en gewoon met 1-7 uit wint. PSV krijgt aan de andere kant voor de derde keer dit seizoen een enorm lichte penalty tegen (waarvan overigens deze nog het meeste een penalty was, de vorige 2 waren gewoon onterecht).

PSV heeft tot nu toe dit seizoen echt geen mazzel gehad met de scheids. Onder de streep eerder tegen dan mee. Nogal jammer dat je daar over begint.

24 september 2017 om 17:21

Heel jammer dat ik daarover begin? Die mag je me even uitleggen.

Daarnaast lees je mijn zin niet want ik maak juist een positieve opmerking met in een bijzin een kanttekening. Ik vind de overwinning oprecht bijzonder, uit in Utrecht met 7-1 winnen is gewoon goed. Maar ik leg ook uit hoe het tot stand is gekomen en dat je je vooral niet moet laten misleiden door zo'n overwinning.

Ik vind dat je niet op de inhoud reageert.

Met az,roda en feyenoord thuis
En nac,heerenveen en utrecht uit heeft psv het gewoon heel goed gedaan met maar 3 verlies punten.op naar volgende week willem2 thuis
Ajax uit. Aar heerenveen en feyenoord uit naar az.

Fijn voor Cocu. Jongens als hij, Gio, Seedorf eo krijgen alleen maar negativiteit te horen van mensen die überhaupt zelf een bal geen 10x kunnen hooghouden. Laatste generatie waar we trots op kunnen zijn en beetje respect verdienen

Misschien de conclusie wel gerechtvaardigd dat FC Utrecht nog al overschat is even als hun coach. FC Utrecht is een ploeg die om plek 5 kan spelen, als alles meezit, en ze zichzelf niet groter wanen dan ze zijn, anders kan het zo maar plek 10 worden.

Heb gedeeltes van de wedstrijd gezien, met als hoogtepunt toch wel de goal van Bergwijn. Verder merk je dat je met Lozano veel meer dreiging hebt voorin. Met zijn snelheid kan hij voor gevaar zorgen en hij was uiteindelijk ook betrokken bij beide penalty's nadat hij de diepte in werd gestuurd.

PSV gefeliciteerd! Zeer verdiende overwinning. PSV speelde zelfs helemaal niet goed op de 2 spitsen na , maar Utrecht was gewoon nog veel slechter. We beginnen (net als tegen twente) nog redelijk. Maar zodra het tegendoelpunt valt is het over. Hoe kun je nou 4 wedstrijden de 0 houden en er vervolgens 11 om je oren krijgen in 2 wedstrijden. Maarel en braafheid speelde echt onthutsend zwak vandaag. Vooral braafheid.. iemand met zoveel ervaring word er keer op keer uitgelopen en heeft meermaals buitenspel op waardoor er ook nog eens 2 goals vallen. Ben benieuwd wat ten hag gaat doen. Want op deze manier worden we ook afgeslacht door Az.....

24 september 2017 om 14:48

Ik vond het gek dat Utrecht na de 1-4 het nog altijd zo open liet. gooi het dan dicht en neem je verlies. Voor PSV is het lkkr dat ze weer eens veel scoren en de laatste goal maakt mijn weekend helemaal goed. Wat een geweldige goal.

Een monsterzege in Utrecht is wel het laatste wat ik dit weekend had verwacht. Natuurlijk zijn we nog maar net begonnen, maar de huidige situatie en de stand op de ranglijst is een stuk rooskleuriger dan wat vooraf aan het seizoen werd voorspeld.

Jezus mina 1-7. Wie had dit nou verwacht????
Ondanks dat ze uit vorm waren, toch een gigantische dreun uitdelen bij Utrecht uit. Denk dat het moreel stevig wordt verbeterd en ze nu serieus gaan meedoen om het kampioenschap.

Echt complimenten voor Psv.
In de eerste 6 wedstrijden deze competitie:
- 4e makkelijke penalty tegen.
- 5e keer een 12.30 uur of 16.45 uur wedstrijd op zondag.
- Een 12.30 uur wedstrijd op zondag na een 20.45 uur wedstrijd op donderdag.

En dan 7-1 winnen in en van Utrecht en zo de koppositie overnemen. Wat perfect geantwoord van Psv!

24 september 2017 om 15:51

Klopt dat van 12.30 en dan ook pas donderdagavond om 20.45 de vorige wedstrijd.

Complimenten aan de spelers van PSV die vandaag als een team gespeeld hebben tegen Utrecht. Ongelofelijk dat de score zo hoog is uitgevallen, maar wat ik me het meeste afvraag is hoe kan een Utrecht, dat naar mijn mening leuk voetbal speelt de laatste tijd, zo ongelofelijk wordt afgemaakt terwijl ze tegen een ploeg als Roda niet de motivatie hebben om een hogere score te zetten dan 2-0.

Is natuurlijk wel zo dat Cocu gewoon een matige coach is net als Frank de Boer en Giovanni van Bronckhorst. De opstelling kunnen ze wel maken, maar daarna houd het wel op. Ten Hag en Peter Bosz, dat zijn echte trainers, die en speelstijl kunnen overbrengen. Fred Rutten kan dat ook, maar laat zich ook vaak leiden door de gunfactor richting bepaalde spelers. Utrecht was vanmiddag zelf gewoon niet best en PSV was ietsje beter. Dat de score dan zo hoog uitvalt is wel heel geflatteerd, maar ik vind ook niet dat je kan zeggen dat PSV nou zo goed was. Al met al een wedstrijd waar je weinig van kan zeggen. Over tot de orde van de dag en op naar de volgende wedstrijd, waar het gewoon weer moeilijk gaat worden voor Psv.

24 september 2017 om 17:13

Tuurlijk. Hou vol. Lekker downplayen deze puike uitslag van Psv.
PSV is vanaf het begin van het seizoen afgezeken hier en op TV, en sommige dingen waren natuurlijk ook niet goed, maar na al dat gezeik gewoon bovenaan staan, dat is voor een PSV supporter dreidubbel hard genieten. En dat doe ik ook maar, want in onze competitie kan het zomaar weer anders zijn.....

Begin toch steeds meer respect voor het resultaat van Heerenveen te krijgen tegen PSV. Utrecht was door velen als dé uitdager voor de top 3 getipt. Op basis van de eerste 6 wedstrijd schat ik Az en Heerenveen toch een stuk hoger in.

Grappig om te zien hoe snel meningen kunnen veranderen. Niet zo lang geleden dachten de meeste dat PSV wel onder FC Utrecht zal eindigen en nu zien meer dan de helft PSV kampioen worden.

Wat een afgang en wat een schande! Allereerst psv'ers gefeliciteerd. Wat een schande om zo af te gaan dacht dat na de nederlaag tegen twente al duidelijk was dat we geen sterren hebben maar spelers die hard moeten werken voor een goed resultaat nou net wat er onbreekt. Wat ik ook onbegrijpelijk blijf vinden hoe je janssen en vd maarel samen centraal kan zetten 2 van de sloomste en slaapste verdedigers van de eredivisie jansen is opzich niet zo heel slecht maae dan liever met een dumic samen. Hoop dat ten hag ze flink aanpak

Goed om te zien dat PSV in staat is om te verrassen. Dat houdt de competitie leuk want velen dachten alweer dat het tussen het zwakke Ajax en het lamlendige Feyenoord zou gaan.

24 september 2017 om 15:52

Klopt en PSV was helemaal niks dit seizoen maar staat gewoon bovenaan met een redelijk zwaar programma dat ze hebben gehad.

Tweede keer dat Utrecht op zijn bek gaat in korte tijd. Verrassende uitslag, ik had het niet verwacht.

Hahah. Als je met 4-0 verlies van een van de zwakste clubs uit de eredivisie, verwacht dan niet dat je resultaat kunt pakken tegen psv.


PSV is vanaf het begin van het seizoen afgezeken hier en op TV, en sommige dingen waren natuurlijk ook niet goed, maar na al dat gezeik gewoon bovenaan staan, dat is voor een PSV supporter driedubbel hard genieten. En dat doe ik ook maar, want in onze competitie kan het zomaar weer anders zijn.....

En een paar dagen voor de wedstrijd tegen Feyenoord hoorde ik Kenneth Perez nog zeggen dat PSV geen kampioenskandidaat was. Nu vond ik dat sowieso een domme uitspraak, maar is maar weer eens bewezen da 't je in het begin van het seizoen daar nog niks over kan zeggen.

Al met al een heerlijke zondag met mooie doelpunten. Paar dubieuze beslissingen van de scheids inderdaad maar dat mag de pret niet drukken. Volgende week zullen we 'm wel weer tegen hebben (op wel beslissende momenten helaas..)

Straks lekker achterover leunend Studio Sport kijken

Daarmee bouw je als coach toch weer een paar weken krediet op haha, zo uithalen buitenshuis zie je zelden nog maar. Dat is weggelegd voor de grootste clubs, maar PSV flikt het toch. En Locadia laat eindelijk zien wat ie kan op een goeie dag, die lijn doortrekken aub.

Toch wel lachen om al die mensen die PSV zowat in de middenmoot achten te eindigen na de uitschakeling in Europa.
Kijk hoe Ajax en Feyenoord op dit moment spelen. Dat is pas dramatisch.
Niet dat ik meteen denk dat PSV nummer 1 kandidaat is voor het kampioenschap. Dat zeker niet.
Maar dat Ajax en Feyenoord het wel ff zouden uitzoeken wie kampioen wordt is nu ver te zoeken.

Heerlijk dit voor Ajax en Feyenoord. Dit betekent dat Cocu en Locadia voorlopig onaantastbaar blijven en juist zij zorgen er vaak voor dat PSV matig speelt.
Trouwens, het klinkt goed dat PSV bovenaan staat na een paar moeilijke tegenstanders. Maar dat zijn wel allemaal voetballende ploegen. Clubs die de bus parkeren hebben in het algemeen meer kans om punten te pakken tegen Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren