Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onnavolgbare Lionel Messi nadert topvorm bij dikke zege Barcelona

Laatste update:

Barcelona is de nieuwe koploper in LaLiga. Het elftal van trainer Ernesto Valverde won dinsdagavond aan de hand van een bij vlagen onnavolgbare Lionel Messi met 5-1 van Real Valladolid en heeft de eerste plaats daardoor overgenomen van Granada. Messi was tegen Real Valladolid onder meer goed voor twee doelpunten en twee assists. Frenkie de Jong begon bij de Catalanen in de basis en speelde precies een uur.

Barcelona kwam afgelopen weekend niet in actie vanwege de uitgestelde Clásico, maar toch koos Valverde er tegen Real Valladolid voor om enkele van zijn vaste waarden te sparen. Antoine Griezmann begon bijvoorbeeld op de reservebank, terwijl Arthur zelfs helemaal ontbrak in de wedstrijdselectie van de Catalanen. Het ontbreken van Arthur zorgde ervoor dat Frenkie de Jong en Sergio Busquets samen met Arturo Vidal op het middenveld kwamen te spelen. Barcelona begon voortvarend aan de wedstrijd, want Clément Lenglet knalde al na twee minuten voetballen de 1-0 tegen de touwen, via de onderkant van de lat.

De voorsprong hield echter slechts een klein kwartier stand. Een indraaiende vrije trap vanaf de linkerkant van het veld werd matig verwerkt door Marc-André ter Stegen, waarna de rebound die volgde van dichtbij werd benut door Kiko Olivas: 1-1. Real Valladolid dacht daarmee lekker in de wedstrijd te zitten, maar Barcelona nam aan de hand van Messi nog in de eerste helft ruim afstand van de bezoekers. De Argentijnse vedette bediende na een halfuur met succes Vidal, die na een loopactie in de zestien kon scoren, en bepaalde zelf uit een schitterende vrije trap de ruststand op 3-1.

Real Valladolid had daar niet meer van terug en kwam in de tweede helft eigenlijk geen moment meer in de buurt van een comeback. Na precies een uur spelen besloot Valverde De Jong rust te gunnen en diens vervanger Ivan Rakitic leverde een kwartier voor tijd de assist op de 4-1 van Messi. Rakitic gaf de bal in de loop mee met Messi, die knap aannam en vervolgens doeltreffend uithaalde. Luttele minuten later was Messi ook betrokken bij het vijfde en laatste doelpunt van Barcelona. Hij had een fraaie steekpass in huis op de dan toe vrij onzichtbare Luis Suárez, die vervolgens oog in oog met doelman Jordi Masip koelbloedig afrondde.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het mooiste van de hele wedstrijd is dat gezicht van Plano na die panna, nog mooier dan die goals en assists van Messi. Hij heeft weer getoverd vandaag. Maar het lijkt bijna normaal, wat iemand ook zei tijdens live meepraten. Maar het was "normaal" genieten.

Messi, Rakitic en Tuhami besten van het veld over 90 minuten gezien. Jammer van de tegengoal maarja kan gebeuren. Fati speelde zijn slechtste wedstrijd tot nu toe bij het 1e van Barca. Griezmann viel best prima in en had zeker een goal moeten maken als Suarez die bal breed legde.

29 oktober 2019 om 23:12

Rakitic? Speelde 30 minuutjes en gaf wel 1 assist maar was ook erg slordig in de passing. Mengelt en Messi waren veruit de beste

29 oktober 2019 om 23:12

Lenglet *

29 oktober 2019 om 23:14

Mooi dat je rakitic noemt, want het is werkelijk waarschandalig dat hij niet speelt inplaats van de jong. De jong speelt puur vanwege zijn prijskaart, want hij levert verder niet heel veel extra’s aan het spel of resultaat van barca. Toen rakitic erin kwam zag je gelijk het verschil met spelpositie , spelverdeling en strakke ballen vooruit spelen. Waarbij het laatste resulteerde in een mooie assist en goal van messi!

29 oktober 2019 om 23:19

Sorry maar @Pep.Guardiola, je hebt het mis. Frenkie én Rakitic moeten starten, als Rakitic speelt gaan de acties vooruit idd soepel. Maar met Frenkie erachter gaat het naar mijns inziens nog beter. dat ie alleen vanwege zijn prijskaartje speelt is een rare bewering

29 oktober 2019 om 23:45

De Jong zorgt er juist voor dat Barca de controle op het middenveld heeft. Is altijd aanspeelbaar en goed in de passing. Loopt daarnaast ook veel gaten dicht en zorgt voor balveroveringen. Hij levert niet veel extra's als in goals en assists, (daar kan hij nog in groeien) maar is gewoon de opvolger van Busquets, die dat ook nauwelijks doet.

29 oktober 2019 om 23:47

Het is niet schandalig dat hj niet speelt .. vaak genoeg laten zien tegen betere tegenstanders dat hij het moeilijk heeft .. hij word gewoon een dagje ouder .. dit was stuk makkelijker invallen voor hem ... tegen tegenstanders wanneer barca meer onder druk staat en de tempo hoog ligt , kun je gewoon beter met een Frenkie of Arthur spelen ... rakitic heeft ze mooie tijd bij barca gehad .. time for the new wave !!

29 oktober 2019 om 23:52

Toen Rakitic erin kwam, en zeker de laatste 10 minuten waren de ruimtes enorm. Valladolid deed werkelijk niets meer, daar had Frenkie ook wel raad mee geweten.

30 oktober 2019 om 00:09

Pep zoals je kunt lezen wordt jouw mening niet echt gewaardeerd op deze voetbalsite, maar dat snap ik wel door alle indoctrinatie en propaganda rondom Frenkie de Jong vanuit verschillende media. Desondanks ben ik het volledig met je eens over Rakitic, hij kwam erin en meteen zag je het verschil tussen een showvoetballer met weinig rendement (Frenkie) en een middenvelder die zijn vizier gericht heeft op het maken van doelpunten en het geven van assists (Rakitic. Je kon ook duidelijk merken wie er al jarenlang speelt bij een topclub en wie er net komt kijken

30 oktober 2019 om 00:10

Volgens die logica zou Dembele ook elke week opgesteld moeten worden.
Vergeet ook niet dat Raketic nu het laatste half uur kwam, tegen een kapotgespeelde tegenstander waar grote ruimtes ontstonden.

30 oktober 2019 om 00:31

Zeg er ook even bij dat het veld 60 meter uit elkaar lag en het hele middenveld open lag, zeker de laatste 10 minuten.makkelijk om te zeggen dat Raketic moet spelen ipv de Jong, Raketic heeft wel wedstrijdritme nodig om in zijn spel te komen, maar De Jong is gewoon aantoonbaar beter dan Raketic en De Jong zal nog vele jaren voor Barcelona spelen waardoor hij misschien niet de klik heeft met de rest van de ploeg zoals Raketic dat heeft, maar hij is dynamischer sneller en gewoon intelligenter dan Raketic is.misschien moet Raketic spelen ipv Arthur in veel wedstrijden?? Maar om De Jong nu eruit te halen alleen omdat jij onder een steen hebt geleefd de afgelopen tijd lijkt me niet heel verstandig.

30 oktober 2019 om 00:56

Leuk allemaal. Stel voor mijn part elf Messi's op.maar zijn jullie vergeten hoe vies Barca de afgelopen jaren uit is weggecounterd door Liverpool, As Roma, PSG en andere teams die ik vergeten ben.de Jong is puur en alleen gehaald als 6 en niet meer. Daar speelde hij bij Ajax en daar zal hij moeten spelen bij Barca. Is ook zijn favoriete positie.dat Valverde er niks aan snapt kan hij zelf er ook weinig aan doen. Het is toch een schande dat zo'n trainer met de Zidane's, Klopp's, Guardiola's van deze wereld moet concurreren. Hele Barca filosofie naar de klote de afgelopen jaren, een koopclub geworden, talent krijgt geen kans en het spel is al jaren niet om aan te zien.

30 oktober 2019 om 05:49

Nou dan heb je de laatste jaren niet helemaal goed opgelet.
Rakitic is niet meer de Rakitic dan 2 a 3 jaar terug. Het was tijd om te verjongen. En bij Barcelona maakt het prijskaartje niet uit, vorog seizoen zaten Coutinho en Dembélé ook vaal genoeg op de bank en dat was niet om rust te krijgen maar omdat ze niet presteerde.

30 oktober 2019 om 07:33

@Marega: het lijkt er meer op dat juist jij de mening van een ander juist moeilijk weet te accepteren. Je begint over indoctrinatie en propaganda terwijl mensen gewoon normale meningen hebben. Rakitic heeft meer diepgang dan Frenkie de Jong, no shit, het is ook een aanvallende middenvelder vs. een verdedigende middenvelder. Frenkie de Jong speelt gewoon erg goed bij Barca, speelde gisteren ook gewoon weer prima. Vind je het ook niet raar dat Valverde en Koeman hem áltijd opstellen en hem een belangrijke rol in het team toedichten. Zou dat alleen door de media komen denk je, of zou De Jong gewoon een goede en slimme voetballer zijn?? Dat Rakitic invalt een laatste kwartiertje tegen een volledig op de schop gespeeld Valladolid wat niks meer kan belopen en dan goed uit de verf komt zegt me vrij weinig. Hij is zeker niet meer zo goed als 2 jaar geleden (al vind ik wel dat hij héél weinig speelt dit jaar, maar de concurrentie is nou eenmaal enorm). Enfin, jammer dat jij er alles aan doet om F. de Jong naar beneden te praten, zag je in live meepraten ook al flink zitten te liegen met teksten als "speelt verschrikkelijk, levert echt elke bal in" na een ruim een half uur terwijl hij toen precies 1 bal onnauwkeurig had gepasst. Als je zelf zo subjectief bent en alle feiten verdraaid lijkt het me niet dat je over 'indoctrinatie' of 'propaganda' moet beginnen. Hou het eerst zelf maar eens bij de waarheid i.p.v. nepnieuws verspreiden om je punt te maken, kerel..

29 oktober 2019 om 23:51

Eindelijk iemand die Tuhami ook kan waarderen. Wat een geweldige speler is dat, zeg.

30 oktober 2019 om 00:05

Werkelijk onbegrijpelijk dat hij niet onder contract staat bij een topclub, maar met alle respect bij Valladolid

30 oktober 2019 om 07:15

Met zijn 24 jaar ligt er wellicht nog een leuke transfer op de loer. Ik gun het hem van harte!

Gewoon geen woorden voor.flinke tijd geblesseerd geweest en komt gewoon terug alsof hij nooit weg is geweest (op 1 of 2 wedstrijden na).goede wedstrijd op Ansu Fati na helaas die ongelukkig speelde.

29 oktober 2019 om 23:12

Niet alleen geblesseerd, maar hij had de hele voorbereiding op het seizoen gemist. Had geen dag getraind toen barca aan het seizoen begon. En toch zo snel weer op niveau. Niet normaal man.

Geen woorden kunnen messi beschrijven... by far the best.

29 oktober 2019 om 23:20

die tweede goal..... Hij staat met zijn rug naar de goal en door die aanname staat hij meteen perfect voor de uithaal. Dat doen weinig mensen hem na, en niemand die het zo consistent doet als hij

29 oktober 2019 om 23:28

Precies wat jij zegt, het zit hem echt in de details. Die aanname was werkelijk waar van grote klasse. Zag er zo simpel uit, tenminste dat laat hij zo zien en dan ook nog uit de draai meteen keihard gericht kunnen schieten.

29 oktober 2019 om 23:31

Zoals de commentator op ziggosport zei: geen beweging te veel bij messi bij die goal. Ik kan alleen maar bewonderen hoe simpel hij dit doet lijken. Mensen die zelf voetballen weten wat voor een enorme klasse hiervoor nodig is

30 oktober 2019 om 08:57

Jawel hoor, je doet het zelf al. In jouw woorden "by far the best", in mijn woorden "the best als hij daar zin in heeft en het mee zit". Genoeg wedstrijden gezien dat ik het tegenovergestelde laat zien met mentaliteit van lik mijn vestje. Voor mij ben je alleen de beste als je er elke wedstrijd voor knokt en ook al lukt het niet, het juiste voorbeeld laat zien. Meeste kwaliteit als speler wil ik je geven, maar beste speler vind ik hem al even niet meer.

30 oktober 2019 om 11:07

Wie vindt jij dan de beste speler? Ben daar wel nieuwsgierig naar namelijk. Ik persoonlijk zet Messi en Ronaldo nog steeds boven de rest. Het stukje van "wanneer hij daar zin in heeft en het mee zit", vind ik een beetje overdreven. Jij focust je dan op de wedstrijden wanneer het niet mee zit of lukt en die laat je dan zwaarder wegen dan de wedstrijden waar het wel lukt. Daar mis ik persoonlijk wat balans in. Hoe zit het met de wedstrijden die misschien wel moeilijk zijn, maar die hij eigenhandig beslist? Dat klassificeer je achteraf niet als een moeilijke wedstrijd, omdat Messi juist hem makkelijk maakt door bijvoorbeeld 3x te scoren. Ik snap jou punt ook zeker wel hoor, Messi heeft absoluut ook wel eens wedstrijden waarin hij afwezig is. Alleen vind ik nog steeds dat die wedstrijden in de minderheid zijn t.o.v. zijn goede wedstrijden. Zijn aandeel in het team succes is nog steeds dusdanig groot, dat het voor mij duidelijk is dat hij samen met Ronaldo de beste speler is.

30 oktober 2019 om 14:02

Laatste half jaar? Vond ik Mane en B Silva absoluut de beste aanvallende spelers. Mentaliteit van een Dirk Kuyt, techniek, beslissend, atletisch. Voor mij het complete plaatje.ronaldo zat daar net achter, puur omdat hij gewoon wat minder dan die andere twee gepresteerd heeft, maar ook nog steeds het complete plaatje van wat ik van een beste speler zou verwachten.ronaldo oogt qua persoon wat cocky, maar op het veld is hij dat niet. Messi oogt qua persoon stil en nederig, maar op het veld is hij soms een verwend klein kind. De wedstrijden dat het niet lukt of niet mee zit zitten er altijd tussen en ik zou daar niet op focussen als hij niet zich zo zou gedragen zoals hij dat toch doet in die wedstrijden. Wegwerp gebaren naar medespelers, langzamer lopen, van het spel onttrekken. Dat vind ik van een speler van zijn klasse en kwaliteit (meeste kwaliteit van iedereen) zo'n doorn in het oog dat je dan voor mij niet de beste meer bent. Dat vind ik net zo erg als die actie van Xhaka. Je distantieert jezelf van de rest, je team, je land.....

Beste wedstrijd van Barcelona tot nu toe. Mooi voetbal mooie goals een messi die ze blessure achter zich heeft gelaten. Het enige wat me echt irriteerde is Suarez die echt te diep in messi de k..t zit. Je hebt van die momenten dat hij griezzman kan aanspelen en dan doet hij dat niet. Suarez lijkt wel of hij bang is en niet wilt dat griezzman scoort. Kijk bijvoorbeeld de laatste minuut kon hij makkelijk balletje breed richting griezzman maar nee meneer moet messi aanspelen soort van door mij scoor je ook, jammer echt jammer je zag ook aan Griezmann die dacht echt kom op man en bij de fluitsignaal liep hij gelijk richting de uitgang. Al met al een sterke Barcelona gezien.

29 oktober 2019 om 23:14

Messi en Suarez kunnen elkaar blindelings vinden. Dat lijkt mij een lastige tandem om tussen te komen. Dat zie je ook met elke andere 3e aanvaller die heeft gespeeld na het weggaan van Neymar. Dat wil het niet goed praten dat Griezmann inderdaad over het hoofd is gezien maar hopelijk gaat dat nog groeien dit seizoen.

29 oktober 2019 om 23:17

Messi neemt suarez op sleep en niet zo een beetje ook. Ik hoop dat Griezman ook een connectie met messi kan vinden dan maakt het allemaal veel makkelijker voor griezman. Dan zul je zien dat hij ook opeens veel meer gaat scoren

29 oktober 2019 om 23:19

De bal van Suarez moest naar Griezmann toen waren ze allebei in de sprint en messi liep er nog achter. Als de bal naar Griezmann ging dan was het 1 tegen 1 of een goal of de keeper stopt m simpel zat.

29 oktober 2019 om 23:14

Ja ben het met je eens dat de bal naar Griezmann moest bij die laatste actie, maar dan bedoel ik ook dat Messi m moest afleggen

29 oktober 2019 om 23:20

Ja kon ook maar Suarez moest m gewoon door tikken dan was het Griezmann vs Masip

Al had ik de indruk dat ze weinig moeite deden om hem echt af te stoppen, hij had er weer ouderwets zin in vanavond. Ben toch wel blij dat hij die laatste bal nog miste, laat die dan toch weer wat menselijke kanten zien.

Messi weer in vorm, ben blij dat hij het zo snel heeft geflikt. Die tweede goal van hem is echt niet normaal. Ik vond zijn tweede mooier dan de eerste. Die vrije trappen scoort hij nu bijna vaker dan dat hij penalties erin schiet.

Hopelijk deze prestatie eens in een uitwedstrijd in de CL. Het blijft te wisselvallig allemaal wanneer de druk hoog is.

29 oktober 2019 om 23:17

De beste man is topscorer aller tijden in Clasico's en heeft de hele Engelse top al eens vernederd. Hoe hoog moet de druk zijn? Een incident tegen Roma doet daar niks aan af, uit bij Liverpool zet hij 4 mensen alleen voor de keeper (!)

29 oktober 2019 om 23:21

ik denk dat wagwan het hier over barcelona als geheel heeft, en wat barca als geheel betreft benn ik het met hem eens. Barca is nog veel te wisselvallig.

29 oktober 2019 om 23:24

Ik het over Barca als geheel, zoals bf1994 correct opmerkt.

29 oktober 2019 om 23:33

Excuus, kan dan weg! Eens daarmee, het is niet altijd nog een vloeiend geheel en het oogt in uitwedstrijden erg statisch. De spelvreugde lijkt in uitwedstrijden ook totaal niet aanwezig.

Geweldige pot van Messi en uiteraard zeer belangrijk met doelpunten en assists. Echter vind ik wel dat sommige spelers en enkele momenten hier op VZ (mede daardoor) onderbelicht worden. Vond Suarez ook sterk spelen en wat een assist van Rakitic

Deze man is zo belachelijk goed ik ben echt dankbaar dat we in precies dezelfde tijd leven als fenomeen

De Jong speelde erg goed. Toch draaide het team lekkerder met Rakitic. Meer tempo en meer kansen.

29 oktober 2019 om 23:51

Toen was de tegenstander al moe, die hadden de handdoek al in de ring gegooid als je die ruimtes af en toe zag. Zat nog te denken dat frenkie daar wel een paar mooie rushes had kunnen maken, in die laatste 10 minuten toen het veld helemaal open lag. Maar snapte dat Valverde hem rust gaf

een perfecte vrije trap, mooie spitsengoal, 2 mooie assists (en een aantal pannas). Die allerlaatste actie moest eigenlijk erin of de bal moest naar griezmann... Maar Messi is eindelijk weer in topvorm!!

Als het voorin zo doodblijft gaan dan gaat het alleen maar tegen werken. Messi en Suarez moeten Griezmann echt in de armen sluiten want wat kan die jongen toch heerlijk voetballen. Hoeft de bal maar 1 2x Max aan te raken en begrijpt het spelletje heel snel. Het is voorging vriendjes politiek want echt jammer is en dat moet heel snel veranderen. Straks bij belangrijke wedstrijden of en ko champions league dan maakt het niet uit wie scoort al is het een Semedo of ter stegen die de goal maakt en dan. Het leukste is als ze interview zeggen dat de tram prestatie voorgaat nou soms is dat echt gelogen.

Ik heb vaak de "kritische" noot dat ik het jammer vind dat hij nooit naar een andere club gaat. Om te zien of hij daar ook zulke stats zou overleggen. Mensen hebben vaak als tegenargument:"hij laat het in de CL al tegen hun zien dat hij het ook tegen die clubs kan". Maar die vlieger gaat niet helemaal op. De andere spelers om hem heen, dat heeft ook veel invloed. Zie Argentinië.

Enfin. Maar die gedachtes vervagen dan als hem dan op 32 jarige leeftijd 2 goals en 2 assists zie geven. Laat dat mannetje lekker in Barcelona. Zijn beste voetbal laten zien, kan alleen daar. Hiermee heb ik dus ook eigenlijk mijn antwoord..

En ondanks mijn voorkeur toch uitgaat naar Maradona, sorry wat hij heeft laten zien bij Napoli vind ik nog steeds ongekend. Een club van niks groot gemaakt, moet ik misschien toch wel bekennen, zeker op deze leeftijd, toen Maradona al stuk minder was dan eerst,dat Messi uit Rosario, de beste is.

Genieten van de, wat? Max 2 jaartjes die hij nog zal blijven bij Barca.

29 oktober 2019 om 23:23

@maurootje jij denkt toch niet dat als messi weggaat bij barca dat hij voor een team kiest wat speelt als argentiniã«? ALs messi naaar de premier league gaat is de doodgeverfde team Man city. En Man city op dit moment schat ik hoger in dan barcelona. Messi zou de premier league open scheuren op dezelfde manier als hij la liga doet. Lekker weer onder guardiola voetballen in plaats van valverde. Niemand weet beter dan guardiola hoe die messi moet gebruiken

29 oktober 2019 om 23:28

Niemand, behalve city wellicht, speelt zoals Barca qua aanvallen. Dus dan wordt Messi ook minder in zn doen.

30 oktober 2019 om 03:28

Tuurlijk wordt Messi niet minder. Hij is nog steeds de meest efficiente speler. Daar Sterling Aguero kansen missen zal Messi sneller tot scoren komen.

30 oktober 2019 om 09:01

In de PL win je daar niet de titel mee, vraag maar aan Pep. Pep heeft zijn team mentaliteit en inzet moeten aanleren en een speler als B Silva is een godgeschenk voor hem geweest.

29 oktober 2019 om 23:27

Ik denk dat Messi z’n beste voetbal bij Man City zou laten zien. Pedro, Sanchez, Fabregas hebben al laten zien dat die stap niet te groot is. Ik vind Barca nog steeds statisch(komt deels
omdat tegenstander vaak achterin blijft), maar bij City zou Messi zoveel meer ruimte krijgen. En Messi heeft niet veel nodig om tot scoren te komen.

30 oktober 2019 om 02:45

Zie Argentinië, waar hij topscoorder aller tijden is en dat land herhaaldelijk naar de finale heeft moeten slepen.

30 oktober 2019 om 06:39

Maar ook 100× er niks van bakte

30 oktober 2019 om 07:57

Ach, er zijn maar weinig spelers op de wereld die zo veel goals/assists noteerden voor hun land als Messi voor Argentinië (direct betrokken bij 112 goals). Bij Messi omschrijft men dat dan als 'er niks van bakken', bij iedere andere speler zouden die stats als fenomenaal worden gezien. Kwestie van perceptie.

30 oktober 2019 om 08:45

Dat is gewoon een leugen mauro 100x niks bakken en toch top scorer aller tijden. Dat kan gewoon niet.

30 oktober 2019 om 09:52

De afgunst is groot zo te zien jegens Messi. Ik denk niet dat Messi meer dan dit heeft kunnen doen bij Argentinië. Heeft gewoon 4 finales gespeeld waarbij messi hun persoonlijk naar toe heeft gebracht. Dat hij dan die finales net niet wint doordat een prutser als Higuain zeker 2 finales zijn team heeft genaaid door de 100% kansen niet af te maken is niet aan Messi te wijten. Bij barcelona komt die gewoon meer tot zn recht. Om te zeggen dat die er 100x niks van bakte is puur afgunst

We noemen veel namen maar wat is arturo Vidal toch een heerlijke speler om in je team te hebben. Die jongen geeft echt 200%. Hoeveel ballen onderschept hij, hoevaak vind je hem in de 16. Is kopsterk zowel verdedigend en aanvallend draagt hij z’n steentje bij gewoon een echte beest.

29 oktober 2019 om 23:27

Vond hem bij juve al geweldig. Dat hij nu pas bij Barca zit, is n wonder

30 oktober 2019 om 00:44

Zo een speler maakt elke topclub beter. Geeft altijd zoveel en is niet vies om voor een ander te rennen daarom hou ik van deze man. Dit is iemand die echt ok het team geeft. Zulke spelers gun je echt prijzen

30 oktober 2019 om 09:02

Compenseren voor de spelers....die niet zoveel doen

Wat een speler die Messi. Die gaat hen weer eigenhandig kampioen maken. Griezzy op het bankie. Iedereen had het kunnen voorspellen...

Heerlijk dat je zo uitkijkt naar een doordeweekse wedstrijd alleen om Messi aan het werk te zien!! En dan scoort hij 2 wereldgoals en geeft ook nog effe 2 assist. Heeft een aantal open doekjes voor het publiek, vooral die panna na zijn eerste goal was echt van uitzonderlijk niveau, en het gemak waarmee het gebeurd gaan we nadat hij stopt nooit meer zien (hopelijk op een andere manier) want er loopt niemand rond die ook maar enigszins in de buurt komt van hoe Messi speelt of ook maar een beetje op hem lijkt.

Vraag me toch af of Griezmann op de bank moest beginnen wegens zn uitstap naar de USA dit weekend op zn 2 vrije dagen en meneer een basketballwedstrijd wou gaan kijken met daarna een dancing bezoek. Dan is Lenglet andere koek, die is gewoon gaan trainen bij barca B

Wat was Vidal trouwens beestachtig bezig, loopvermogen waar je U tegen moet zeggen. Een middenveld met Frenkie, Arthur en Vidal is zeker niet verkeerd. Als je ziet wie er nog allemaal op de bank zit, wat een luxe

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren