Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noodlijdend Valencia verkeert aan de rand van de afgrond

Laatste update:

Valencia verkeert in een diepe crisis. Diverse Spaanse media melden dat de club uit de sinaasappelstad grote financiële zorgen heeft en de spelerssalarissen, zelfs die van vorig seizoen, niet kan betalen. Vanwege liquiditeitsproblemen heeft men de spelers promessen aangeboden (een document waarin wordt beloofd op een bepaalde dag een bepaald bedrag te betalen). Volgens Marca was de vervaldatum september 2021, maar de selectie is niet akkoord gegaan met het voorgelegde plan. In Spanje wordt bericht dat als de financiële problemen aanhouden en er geen overeenstemming wordt gevonden, de club mogelijk wordt uitgesloten van de competitie.

Valencia moet naar verluidt de salariskosten met met minimaal veertig procent reduceren om het hoofd boven water te houden: van jaarlijks 184 miljoen naar 100 tot 120 miljoen aan gages voor de selectie. Topaanwinsten zullen deze zomer uitblijven. David Silva, die zich heeft aangesloten bij Real Sociedad, werd gelinkt aan een terugkeer bij Valencia, maar inmiddels is duidelijk dat de club de financiële middelen ontbeert om de spelmaker terug te halen. Financieel directeur Inma Ibáñez bracht maandag een bezoek aan de selectie om de zorgwekkende situatie toe te lichten. President Anil Murphy liet in een brief in Marca al weten dat het vijf voor twaalf is. "We moeten de salarissen naar beneden halen. Dat betekent dure spelers verkopen die twee jaar of minder te gaan hebben in hun contract. Daarbij raken sommige spelers op leeftijd en kunnen blessures zich voordoen. We kunnen ze niet behouden en dat gaan we ook niet doen."

De club heeft inmiddels al flink de bezem door de selectie gehaald. Toptalent Ferrán Torres is voor een relatief laag bedrag van 23 miljoen euro verkocht aan Manchester City, terwijl ook oudgedienden en grootverdieners Francis Coquelin en aanvoerder Dani Parejo voor een schijntje zijn verkast naar Villarreal. "Ik heb geen idee waarom ik weg moest", zei Parejo na zijn transfer. De 31-jarige middenvelder speelde vanaf 2011 bij los Che en kon zijn tranen nauwelijks bedwingen toen hem werd gevraagd naar zijn gevoel over de overstap. "Is het mijn salaris? Of gedrag? Ze hebben het niet uitgelegd. Eerlijk gezegd heb ik me nooit kunnen voorstellen dat ik een transfer naar Villarreal zou maken. Mijn grote wens was om mijn loopbaan af te sluiten bij Valencia. De club zit voor altijd in mijn hart."

Nou Mestalla
Het einde van de exodus bij Valencia is echter nog lang niet in zicht. Onder anderen Rodrigo Moreno, Kévin Gameiro, Eliaquim Mangala, Mouctar Diakhaby en Jasper Cillessen mogen vertrekken. De club zet alles op alles om te overleven na een slecht verlopen jaar. Valencia eindigde afgelopen seizoen op de negende plek in LaLiga, waardoor de club naast Europees voetbal greep. Daarnaast heeft de coronacrisis, net als in de gehele voetbalwereld, een enorme impact op de financiën van los Che. De inkomstenstroom is bijna volledig stil komen te liggen, terwijl onder meer de salarissen doorbetaald moeten worden. Valencia benadrukt echter dat het terugvallen op de promessen een 'normaal, routinematig' proces is. De club belooft dat de spelers in september gewoon uitbetaald krijgen, mogelijk door de inkomsten van de uitgaande transfers.

De financiële malaise bij Valencia wordt onderstreept door de jarenlange aanwezigheid van een hoofdpijndossier: Nou Mestalla. In 2007 werd begonnen met de bouw van het nieuwe stadion, maar door de financiële problemen en bestuurlijke wanorde is het project nog steeds niet af. In 2008 was de schuldenlast 439 miljoen euro, exclusief de kosten van het nieuwe stadion. Inmiddels is er al honderden miljoenen gespendeerd, maar is een nieuw onderkomen nog altijd niet zeker. In 2025 moet het sowieso klaar zijn. "Ons plan is simpel", aldus de leiding van Valencia. "Om een van de beste stadions in Europa te bouwen, moeten we: A. voor minimaal 120 miljoen euro verkopen, B. bouwen voor 150 miljoen euro met nog 30 miljoen euro van investeerders, C. de prijzen van de kaartjes met gemiddeld vijftien procent verhogen om de kosten te dekken."

Peter Lim
De fans van Valencia zijn allesbehalve blij met de huidige gang van zaken bij hun club. De grote boosdoener: eigenaar Peter Lim. De zakenman uit Singapore, met een geschat vermogen van twee miljard euro, betaalde in 2014 honderd miljoen voor zeventig procent van de aandelen. Lim had ondanks de hoge schuldenlast grote ambities en deze werden ook deels werkelijkheid: de club speelt regelmatig Champions League en in 2019 werd de Copa del Rey gewonnen. Lim doet volgens de aanhang echter meer dingen fout dan goed. Zo is er veel kritiek op zijn nauwe band met zaakwaarnemer Jorge Mendes, die een flinke vinger in de pap heeft bij Valencia. Ook zijn omgang met technisch directeuren en trainers zorgt voor veel onbegrip. Sinds de komst van Lim in 2014 zijn er zes coaches op straat gezet. In september werd Marcelino op straat gezet en een jaar later mocht Albert Celades alweer zijn biezen pakken. Nu mag Javi Gracia het proberen in Mestalla.

‘Begrijpen ze het dan niet? De club is van ons en we kunnen doen wat we willen’

Lees hier meer over de invloed van Jorge Mendes en de slechte reputatie van Peter Lim bij de fans van Valencia.Lees artikel

Lim heeft begrepen dat zijn keuzes woede opwekken, maar benadrukt dat hij alleen maar goede intenties heeft met Valencia. "We moeten een serieuze club zijn, verantwoordelijkheid dragen. Een club die bankroet is, is geen goede club", aldus de zakenman op de site van Valencia. Lim legt uit dat er ook voor zijn tijd keuzes zijn gemaakt die achteraf slecht waren voor de club. "We zijn negende geworden, we spelen niet in de Champions League, dus we gaan renoveren. Dit is geen begin, maar ook zeker niet het einde. We moeten leren van het verleden. Ten koste van alles roeptoeteren dat we 'een groot stadion met grote spelers willen hebben en de landstitel en de Champions League willen winnen'? Dan zal de geschiedenis zich helaas herhalen. We proberen de club te laten groeien en dat kost tijd."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zonde van zo een prachtige club. ik kan me nog de periode met bv een Bebeto herinneren en de periode met bv een Mendieta en toen was Valencia echt een Spaanse topclub. hopelijk komen ze deze financiele ellende snel te boven en wordt het geen gevalletje Deportivo La Coruna

18 augustus 2020 om 14:17

Een jaar of 5 geleden sliep ik in een hotelkamer waar ik op het “nieuwe” stadion van Valencia uitkeek. Het stadion was inmens maar er gebeurde niets. Afgelopen jaar sliep ik in hetzelfde hotel aldaar en zag ik tot mijn spijt dat er toch wel bizar weinig was verandert ten opzichte van de vorige keer dat ik er was. Wat ik zelf nooit goed begrijp is dat er anno 2020 nog steeds zo veel clubs zijn die op het randje balanceren. Zou het niet iets zijn voor de Uefa om de clubs een verplichte buffer te laten aanleggen zodat dit soort dingen vrijwel uitgesloten blijven?

18 augustus 2020 om 15:19

Op zich bestaat financial FairPlay daarvoor. Alleen vallen investeringen in faciliteiten en dergelijke buiten de FFP.

18 augustus 2020 om 14:22

Bebeto heeft bij Deportivo gespeeld. Valencia was echt een prachtige club om naar te kijken in de cl, kon het Barca en Real knap lastig maken in La Liga. Veel fantastische voetballers gezien zoals Mendieta, Aimar, Kily Gonzalez, Lopez, Villa, Silva, etc. Zonde maar dat is nu eenmaal het harde leven.

18 augustus 2020 om 14:26

@millonario klopt, my bad! dat was Deportivo idd

19 augustus 2020 om 11:03

Met Depor gaat het overigens niet veel beter…

19 augustus 2020 om 11:32

@mionario Vergeet Ayala niet. Geweldenaar.

19 augustus 2020 om 12:42

Zeker. En Canizares. En dan heb je nog die goeie spelers die niet wereldtop waren maar heel belangrijk voor het team zoals Baraja, Albelda, Angulo enz. Wat een club was het toch. Jammer...

19 augustus 2020 om 12:53

@millonario ja man pffff wat een team. Boven werd deportivo genoemd. dat was ook smullen met o.a. Naybet

18 augustus 2020 om 14:23

Oef, het koppel David Villa en David Silva was ook echt geweldig. Jammer dat de club zo naar kl*te is geholpen door met name de overname.zoals elninoo hieronder aangeeft heb ik ook gezien, het beoogde nieuwe stadion wat redelijk ver was qua bouw, staat gewoon weg te rotten. Misschien wat voor Levante

19 augustus 2020 om 11:24

tsja, het zal wel in de verkeerde wijk liggen. maar Levante krijgt dat niet vol lijkt mij haha. dat clubje houd zich wel elke keer knap staande in de Laliga

18 augustus 2020 om 15:04

Ikzelf zal Valencia altijd koppelen aan Claudio Lopez... wat een geweldenaar was me dat! Vooral zijn doelpunt tegen PSV was van ongekende schoonheid. Ik durf zelfs stellen een van de mooiste doelpunten die ik ooit gezien heb. Weergaloze voetballer en een periode waarin Valencia Europese top was.

18 augustus 2020 om 15:32

2003/2004 herinner ik mij nog goed, lekker team was dat zeg. En heb hun logo stadion en stad altijd al mooi gevonden. Dan maar de selectie verkopen en met jeugdtalenten spelen toch. Spelers zijn nooit groter dan dr club en ik denk dat zij er wel weer bovenop komen ook omdat ik denk dat er vast andere mensen zijn die de club zouden willen kopen in de toekomst.

18 augustus 2020 om 16:41

@japie, wat vind je er van als Ajax eens gaat polsen of Diakhaby, Soler, Kang-In of Vallejo beschikbaar zouden komen voor acceptable bedragen?

19 augustus 2020 om 12:46

Japie, denk dat je Claudio Lopez bedoelde. Bebeto heeft lang bij Depor gespeeld en korte tijd bij Sevilla. Waren natuurlijk beiden wereldtoppers!

Wel heftig wat Parejo aangeeft na zijn transfer. Beetje zoals Beugelsdijk (iets andere orde van grootheid natuurlijk) die dan maar om de club te helpen een transfer maakt, hoewel hij er liever was gebleven.

18 augustus 2020 om 14:17

Beugelsdijk en Parejo vergelijken. Ik dacht dat ik alles had gezien. Snap je vergelijking, maar toch fantastisch hoe je zo een prachtige, bijna wereldklasse voetballer als Parejo kan vergelijken met Tom Beugelsdijk.

18 augustus 2020 om 14:21

Inderdaad raar om zo'n net niet wereldklasse voetballer te vergelijken met de enige echt Tom Beugelsdijk

18 augustus 2020 om 14:32

Ik word hier zo moe van, je snapt toch wat ie bedoelt... En vergelijk jij jezelf nou met Suarez ?!?

18 augustus 2020 om 15:14

Bedankt aadje! Iedere voetbaltechnische vergelijking tussen parejo en beugelsdijk is zinloos.. parejo mocht willen dat hij zo goed kon koppen

18 augustus 2020 om 15:44

Ik zeg zelf dat ik de vergelijking snap. Leer begrijpend lezen, ik vind het gewoon prachtig dat je er op komt.

18 augustus 2020 om 21:01

Dat heeft te maken met in verbanden kunnen denken.
Sommige mensen kunnen dat blijkbaar niet.

18 augustus 2020 om 15:58

Idd als Parejo als 1 van de sterkhouders al noodgedwongen weg moest laat staan die andere toppers zoals bijv. Rodrigo. Misschien kan Ajax hiernog een slaatje uit slaan er lopen er nog wel een aantal rond.

18 augustus 2020 om 16:08

Wie weet loopt er wat voor Jong Ajax. Voor het eerste heb je niemand nodig van die selectie.

18 augustus 2020 om 16:54

@j0rnn,mouctar Diakhaby als 23 jarige verdediger van 1.92 meter lang met afgelopen seizoen 29 duels. Of de 23 jarige middenvelder Carlos Soler die in 37 wedstrijden mee speelde afgelopen seizoen. Goncalo Guedes als 23 jarige vleugel speler.het zijn niet per definitie plekken waar je direct versterkingen zoekt. Zulke spelers hebben wel degelijk waarde voor Ajax.

18 augustus 2020 om 16:05

@Siepie: ik dacht precies hetzelfde. Lijkt me echt heftig voor een clubjongen als Parejo die eigenlijk helemaal niet weg wil.

Oei, dat klinkt dat de eigenaar zijn portemonnee moet trekken of dat Valencia een heel groot probleem heeft. Ben benieuwd wat die Lim gaat doen.

Heftig. Overigens snap ik niet dat je als Villarreal zijnde dan Parejo haalt. Uiteraard een goede voetballer, maar toch... Duur, oud, op het veld een vieze speler, naast het veld ook niet de geweldigste persoon (als je de verhalen mag geloven) en met die uitspraken lijkt het ook niet echt alsof hij graag voor Villarreal wil spelen. Maar goed, wellicht gaat ie t erg goed doen en praat ik onzin

18 augustus 2020 om 14:21

Nouja, Parejo hoeft in ieder geval niet te verhuizen als hij daar gaat voetballen. Maar ik begrijp hem heel goed als hij het naar zijn zin heeft en min of meer wordt weggestuurd vanwege financiële redenen. Daar zit je als speler op leeftijd niet echt meer op te wachten.

18 augustus 2020 om 14:23

Ik snap de uitspraken van Parejo heel goed. Maar wat ik niet snap is dat je als Villarreal zijnde een op het oog ongemotiveerde speler haalt

Perer Lim word niet voor niets gehaat door de aanhang, hoe kan een mooie club als Valencia zo in verval raken? Ik hoop voor de fans dat juist in het bestuur veranderingen gaan plaatsvinden, want op deze manier is Valencia binnen 3 gedegradeerd

Ook lekker lullig voor tegenstanders van Valencia en het sportieve aspect, club heeft dus gewoon boven zijn stand geleefd.

Toch vrij bijzonder dat salarissen niet uitbetaald kunnen worden bij een club waar een miljardair de eigenaar van is. Zou niet moeten kunnen in mijn optiek.

18 augustus 2020 om 14:53

Want? Je staat als eigenaar ook gelijk garant met je privé vermogen in jouw optiek? Beetje een rare gang van zaken dat werkt bij geen enkel bedrijf op die manier (vofs en eenmanszaak daargelaten).

18 augustus 2020 om 15:05

Er staat in de tekst dat ze jaarlijks 184 miljoen aan salarissen betalen, dan is je geld snel op als je een miljard hebt en dat volledig voor je rekening zou nemen. Daarnaast mag het natuurlijk niet van FFP en is het maar de vraag of hij het zou willen

Valencia is traditioneel een van de moeilijkste clubs van Spanje. Balanceren vaak op het randje. Dat is wel vaker het geval in Spanje.
Alleen Peter Lim is zo'n beetje het slechtste wat Valencia ooit is overkomen. De man laat zich leiden door de waan van de dag.
Valencia kan nu, ook dankzij Covid-19, zich gaan spiegelen aan clubs als Real Zaragoza, Espanol en meer van gevallen clubs.
Dood zonde. Zeker omdat Lim alle salarissen zelf zo zou kunnen uitbetalen...

Vreselijk nieuws, mooie club is dit toch. Medelijden met Parejo ook wel, grote speler gewoon die gedwongen weg moet bij zijn liefde.

Een prachtig stadion kan heel mooi zijn maar ook een enorm blok aan het been. Weten we hier alles van. Zou enorm jammer zijn als Valencia om valt. Dat mag en hoeft niet te gebeuren, maar dan moeten ze (tijdelijk) terug naar een niveau waar bij ze minder interessant worden. Dat kan een negatieve spiraal te weeg brengen. Hopen op flexibiliteit van de spelers en niet alleen maar denken contract is contract.

Gezien de selectie kunnen ze wel snel 120 miljoen euro verdienen. En jonge talenten zijn er ook nog wel. Een aantal spelers erbij lenen en een aantal transfervrij en 2 jaar lang overleven en je bent er weer. Het Spaanse Twente gaat het vast ook redden.

18 augustus 2020 om 14:39

Ik zit even te kijken: Gaya, Rodrigo, Soler en Guedes leveren je al het gewenste bedrag op denk ik? Maxi Gomez, Kondogbia, Mangala, Paulista, Gameiro. Wat een spelers eigenlijk. Hoe kun je daar nou ook 9e mee eindigen en naast Europees voetbal grijpen?

18 augustus 2020 om 14:50

De club is puin door de eigenaar die alles overhoop gooit. En ik denk niet dat die spelers dat bedrag opleveren; iedereen weet nu hoe het er daar voor staat.

18 augustus 2020 om 15:37

Dat het een puinhoop is begrijp ik. Maar het zijn allemaal ervaren spelers. Tel daarbij de al vertrokken Cocquelin, Parejo en Ferran Torres. Dan moet je toch gewoon 5e of 6e worden minstens.

Soms is het beter failliet te gaan en een doorstart te maken, alleen zijn de licenties vaak het probleem. Vanaf waar mag je weer beginnen en welke middelen kan je daarbij gebruiken. Dat Nou Mestalla ligt er al zo lang zo triest bij als halfgebouwd stadion maar wel op een fantastische locatie. Er is de stad sowieso veel aan gelegen om dat af te maken, want het kan voor meer doeleinden gebruikt worden. De stad kan die financiering makkelijk rondmaken met leningen op basis van de grond van het huidige stadion wat daarna gebruikt kan worden voor de bouw van appartementen. Maar je hebt weinig aan zo'n stadion als Valencia op het drie niveau moet beginnen.

18 augustus 2020 om 21:31

Valencia (stad) heeft al zo veel geld verspild aan projecten. Met de matige sportieve resultaten komt dat nieuwe stadion er echt nooit.

Toch ook een beetje het verhaal van op de pof leven. Kennelijk kan een wereldwijde problematiek waar alle voetbalclubs tegenaan lopen Valencia al heel snel fataal worden. Heel bijzonder. Een grote schoonmaak met voldoende verkochte spelers kan de liquide middelen doen toenemen. Maar ook dat raakt op. Voor Valencia zal een strijd tegen degradatie in het verschiet liggen, me dunkt.

Valencia zou de oude spelers moeten verkopen en de jonge spelers behouden, dan komt er veel geld binnen en kun je werken aan de toekomst. weg Gameiro Sobrino Cheryshev Wass Mangala Cillessen erbij jeugdspelers en misschien 2 kleine aankopen

Doménech
Correia
Paulista
Diakhaby
Gaya
Lee Kang-In
Soler
Kondogbia
Guedes
Gómez
Rodrigo
18 augustus 2020 om 15:52

ik denk niet dat je kan degraderen in Spanje als je Rodrigo Gomez Soler Guedes Soler en Gaya in je team hebt

18 augustus 2020 om 16:01

Ronald Koeman was het anders zonder zijn ontslag gewoon gelukt met o.a. David Villa, David Silva, Mata, Joaquin, Vicente, Baraja, Marchena, Miguel Brito en Morientes in de selectie

18 augustus 2020 om 16:40

Echt he en veel mensen schijnen dat te vergeten, Koemand was een flop bij Valencia

Ik vind dit wel erg hoor, Valencia is een pracht club. Mijn lievelings club in Spanje.prachtige voetballers hebben hier gespeeld, heerlijk op Fifa Silva, Villa, Albelda, Canizares, Vicente, en Ayala. Wauw. Hoop dat ze het redden.

18 augustus 2020 om 15:38

Toch allemaal geen absolute wereldtop vind ik hoor, op David Silva in zijn hoogtijdagen na vind ik.

18 augustus 2020 om 15:50

David Villa was ook wereldtop kijk naar Barcelona Atletico en zijn prijzen met Spanje en Vicente was een geweldige speler alleen is na zijn blessure nooit meer de oude geworden

18 augustus 2020 om 15:45

Patrick Kluivert Johnny Rep Faas Wilkes Jordi Alba Miguel Ãângel Angulo Rubã£â©n Baraja Joaquã£â­n Gaizka Mendieta Mista Fernando Morientes Pablo Aimar Mario Kempes Ariel Ortega Edã£âº Romã£â¡rio leonardo Mazinho Didier Deschamps Stefano Fiore Amedeo Carboni Marco Di Vaio Oleg Salenko predrag Mijatoviã¤â€¡ Frank Arnesen Andrã£â©s Guardado Mata speelden ook allemaal voor Valencia dus ze zullen wel overeind blijven. ik hoop vooral dat ze binnen 3 jaar weer standaard CL spelen

Verschrikkelijk nieuws dit. Hopelijk kan Florentino deze mooie club helpen door Bale die kant op te sturen. On : meerdere clubs in Spanje zijn aan het leiden, zolang je geen tickets kan verkopen kan je moeilijk spelers blijven betalen, dat snappen veel vzers niet. Zo een salaris begroting is gebaseerd op ticket verkoop, helemaal in Spanje, waar tvgelden veel minder zijn dan in Engeland. Spanje verliest op deze manier grip op Europa, er moet snel iets gebeuren. Gelukkig helpt mijn club Spanje al met mooie verhuren en verkopen (Oscar en Kubo naar Villarreal, Brahim naar Betis, Vallejo naar Granada, etc)

18 augustus 2020 om 15:44

Dat komt natuurlijk ook mede dat bijna alle transfers met leningen van banken wordt bekostigd en zeker in deze tijd zijn banken niet meer zo scheutig want die willen ook geld zien dat is gelend door de clubs , banken die overeind moeten worden gehouden door de EU er staat een mooi stuk op internet hoeveel de totale schuld is van alleen al de Primera División clubs als dat terugbetaald moet worden zijn de banken gelijk boven jan ik vind dat eigenlijk niet kunnen .

Ach ja, als je het als club zover laat komen dat je afhankelijk bent van mensen uit een ander deel van de wereld zonder enige historische binding met club, stad, regio of land moet je niet raar opkijken dat dit soort dingen gebeuren. Milan en Inter zelfde laken een pak.

18 augustus 2020 om 15:40

United, City, Liverpool, Arsenal. Volgens jouw redenering is de hele Engelse top een boel plastic clubjes dus?

18 augustus 2020 om 17:58

Dat vind ik inderdaad ook. Hoewel de ene eigenaar natuurlijk de ander niet is. We hebben bij United jarenlang gezien hoeveel gezeik het kan geven, bij Arsenal idem dito. City is een ander verhaal omdat die van ver kwamen. Alleen bij Liverpool lijkt het in redelijke harmonie te gaan.

18 augustus 2020 om 18:47

Falcao / Chelsea lijkt ook prima te gaan maar je hebt een punt hoor, je moet de positie van de club altijd in handen houden van gepassioneerde plaatselijke mensen, maar helaas kan het soms niet anders. Engeland is een competitie op zich zelf

Pijnlijk om te zien hoe deze club kapot gaat door een eigenaar als Lim. De man heeft voldoende geld om dit allemaal te voorkomen. In plaats daarvan wordt de club helemaal leeggekocht en blijft er vrij weinig over van wat toch wel een redelijk goede selectie was. Zou me niks verbazen als ze volgend jaar tegen degradatie vechten als bijvoorbeeld ook Rodrigo, Guedes en de andere redelijke spelers ook vertrekken.

19 augustus 2020 om 11:20

Als je afhankelijk bent van het geld van de eigenaar, is er sowieso iets goed mis. Valencia had allang wat stapjes terug moeten doen en moeten gaan saneren, maar in plaats daarvan hopen ze op een buitenstaander die hun problemen even dekt. Intussen wel Guedes voor 40 miljoen euro en Cillessen voor 35 miljoen euro halen. Tja, dan vraag je er zelf om. Erg sneu voor de supporters, maar ze maken er al een hele poos een grote zooi van.

Als er nou één club is die ik graag zou willen overnemen is het wel Valencia. Er moet daar echt veel mogelijk zijn als je rustig van onderop bouwt en baas in eigen huis blijft.wie schiet me even wat muntjes voor?

Dan ga je toch met een speler als Parejo praten en geef je hem de keuze: of salaris inleveren en blijven of helaas noodgedwongen moeten vertrekken?!

Het verhaal over de kosten van het stadion moeten ook een waarschuwing zijn voor Feyenoord. Ik zie zomaar hetzelfde gebeuren in Rotterdam als het zo door gaat...

19 augustus 2020 om 16:58

Nah, Rotterdam als stad en investeringen is zoveel rijker dan Valencia dat je het niet kan vergelijken. Arsenal of West Ham hebben alleen (financieel) postieve resultaten met hun stadion.

Tja, als je schulden alsmaar op laat lopen zonder er ook maar iets aan te doen, heb je in mijn ogen geen bestaansrecht meer. Ze hadden stapjes terug kunnen doen, kunnen bezuinigen of zelfs kunnen saneren, maar in plaats daarvan kochten ze zelfs vorige zomer nog een doelman van 35 miljoen euro en het jaar daarvoor een speler voor 40 miljoen euro. Ik heb medelijden met de mensen die de club een warm hart toedragen.

Zo zie je maar dat voetballers allemaal verwende ventjes zijn. Liefde voor een club bestaat allang niet meer. Lui verdienen tonnen per week / maand, maar niet akkoord gaan met een document over uit te betalen salaris..

Lijkt erop dat deze club kapot gaat. Alles wat een beetje kan voetballen moet sowieso weg. Zonde want Valencia vind ik wel een van de mooiste clubs. Ik heb nooit veel met de traditionele top van competities, en dan kom je La Liga al gauw uit bij Valencia en Atletico. Die soms een titel wisten te pakken en CL finales behaalden.

Sorry hoor. Valencia is een club wat altijd moet blijven leven. Zou zeeeer zonde zijn als ze failliet zouden gaan. Spanje moet dit tegenhouden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren