Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nog niet de zomer van de grote aankopen van Real, maar de selectie is sterk’

Laatste update:

Zinédine Zidane veroverde in zijn eerste jaar als hoofdcoach direct de Champions League, maar daar blijft het volgens oud-ploeggenoot Raúl niet bij. De iconische Spanjaard weet dat Real Madrid altijd alles moet winnen en dat Zidane dus niet kan teren op de eerdere successen.

/

“Vorig seizoen won Real Madrid de Champions League, meer kun je niet vragen”, geeft Raúl te kennen aan AS. “Er staan weer prachtige prijzen op het spel en Zidane weet dat hij overal voor moet gaan. Het is nog niet de zomer van de grote aankopen, maar Real Madrid heeft al een geweldige selectie. Ook zijn er jonge spelers doorgebroken.”

“In de selectie van Real Madrid moet je altijd alles laten zien, ook op de training”, gaat Raúl verder. “Je moet iedere kans pakken. Ik ben wel weg van de huidige selectie. Het is een uitstekende selectie met veel talentvolle spelers.”

Denk je dat Real Madrid nog een topspeler gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit jaar hebben ze geen aankopen meer nodig. De selectie is prima. Niet meer kopen om het kopen. Misschien nog een vervanger voor Jese in de breedte.

4 augustus 2016 om 17:43

het lijkt erop dat Asensio de vervanger van Jese is/wordt.

Als Kovacic een beetje extra gaat oefenen op zijn verdediging skills kan hij back up zijn voor Casemiro.

4 augustus 2016 om 17:56

Beste Florentino Perez, wij zitten stiekem wel te wachten op Galacticos.. Al is het er maar eentje! Een backup CV , een verdedigende mid of een buitenspeler! Verras ons! De transferban komt eraan en tevens koos jij ervoor om Dimaria en Ozil weg te doen terwijl wij van hun hielden! Doe je werk Perez en maak ons gelukkig want Real Madrid is van de fans

Het begint er steeds meer op te lijken dat Real haat eigen jeugd meer mogelijkheden wil bieden in het eerste team en meer vertrouwen heeft in hun jeugd spelers.
Real heeft een hele sterke selectie, maar of ze het 1 heel seizoen vol gaan houden als er blessures zijn en of jeugd spelers dan de oplossing zijn is maar te hopen. Real kan zich hiermee in de vingers snijden.

Maar misschien bereid real Madrid een mega transfer voor achter de schermen, we zullen er snel genoeg achterkomen.

4 augustus 2016 om 14:41

Als reactie op het laatste deel van je reactie,

Real MOET eigenlijk wel nog grote aankopen doen. De transferban hebben ze straks en dan kunnen ze weer niks. Met Alaba zijn ze bezig heb ik begrepen, dat zou top zijn. En dan zou ik graag nog Aguero zien maar die kans lijkt mij klein helaas...

4 augustus 2016 om 14:45

Aguero is totaal niet nodig, net morata terug gekocht. Dus Benzema als 1ste spits, Morata als 2de en Mayoral als 3de

4 augustus 2016 om 15:23

Mayoral is verhuurd toch

4 augustus 2016 om 16:21

idd, voor 2 jaar aan Wolfsburg.

4 augustus 2016 om 23:30

Ohja sorry, mijn fout.

4 augustus 2016 om 15:07

Rm.zizou

Jese is weg maar nu heb je Asensio erbij. Je hebt nu Morata erbij. En ik weet het niet zeker maar als ik de selectie zie is Coentrao er ook weer bij. Teminste hij staat op erop. Real heeft dit seizoen een ijzersterke selectie. Zeker gelijkwaardige selectie aan 12/13.

4 augustus 2016 om 20:05

Guaporta

Real is bezig om Jese over te halen zijn contract (dat nu tot 2017 loopt) te verlengen. Perez is daar meer bezig dan transfers denk ik.

dan zou je het desnoods kunnen omslaan naar een verhuur, maar jaa dat is aan real.

ik zie in Jese gezien zijn leeftijd nog steeds iets meer dan lucas vazquez het lijkt alsof vazquez al op zijn plafond zit.

4 augustus 2016 om 15:16

Het enige wat imo wel nodig is, is een breker op het middenveld. Naast Casemeiro is er eigenlijk niemand die t vuile werk op t middenveld opknapt, dan alleen in de weg lopen zoals Modric en Kroos.
Je zag dat toen Zidane hem op t middenveld positioneerde, erg meer zekerheid is in de selectie. Aangezien Casemeiro ook mens is en geschorst/geblesseerd kan raken, is een vervanger wel nodig.

Misschien is het wel een keer goed als Real geen spelers koopt. Ze hebben al een geweldige selectie, bouw dan eens een keer aan een geweldig team door automatismen in te slijpen en spelers op elkaar te laten vertrouwen. Als 3e spits en positie na elke back-up zou je gewoon gebruik kunnen maken van de talentvolle jeugd die Real heeft. Daarmee kun je in mijn ogen 'gewoon' voor zowel de titel als de CL als de beker gaan.

Asensio, Mariano en Odegaard hebben het goed gedaan in de voorbereiding.
Verwacht dat Zidane hun ook veel speelminuten zal gunnen.
Maar word wel spannend volgende week tegen Sevilla. Finale spelen zonder BBC word lastig, hoop dat Morata en co hier gebruik van gaan maken.

4 augustus 2016 om 15:25

Kan je mij vertellen of je odegaard nog ziet doorbreken? Ikvolg real niet zo goed nml

4 augustus 2016 om 16:01

Odegaard ook? Lijkt hij dan zijn stappen te gaan maken?

4 augustus 2016 om 17:48

ik vond Odegaard ook raar genoeg erg goed spelen tegen Bayern vooral en dat was met de meeste A spelers.

Kon goed versnellen zelfs Vidal moest mr schoppen ploeg spelen.

Asensio is een toptalent puur sang zo volwassen in zijn beweging je zou denken hij is 27 jaar.

Het is alweer een tijd geleden dat we iets gehoord hebben over de transferban die opgelegd werd aan Real Madrid en Atletico Madrid. Het laatste dat ik heb gehoord is dat beide partijen in hoger beroep zijn gegaan, maar de uitslag van dat hoger beroep heb ik nooit meegekregen. Iemand die me daar even van op de hoogte kan brengen?

Overigens was Real Madrid absoluut bezig met versterkingen, maar zijn afgetroefd door Barcelona in de strijd om André Gomes en Manchester United in de strijd om Pogba. Ze zullen ongetwijfeld in de komende weken nog een gigantische aankoop gaan doen, zo zit Florentino Pérez simpelweg in elkaar.

4 augustus 2016 om 14:47

Ben er bang voor dat ze inderdaad nog een grote aankoop gaan doen. Waarom ik er bang voor ben? 1. Het evenwicht uit de selectie word verstoord. 2. Het is onnodig geld uitgeven.

4 augustus 2016 om 14:50

Het schijnt dat Zidane gisteren een gesprekje voerde met Ancelotti en Alaba..
Denk dat als er nieuwe mega aankoop komt dat het om Alaba gaat.
Godzijdank dat Pogba en Gomes niet haalbaar waren..

4 augustus 2016 om 14:56

Denk niet dat hij Bayern gaat verlaten, dat ten eerste. Maar stel dat hij naar Real Madrid zou gaan, waar zou hij dan moeten spelen? Vind hem namelijk echt een klasse minder als hij op het middenveld moet gaan spelen.

4 augustus 2016 om 15:31

Guaporta

Ben zoo blij dat Real zowel Gomes als Pogba niet gehaald hebben, ze waren echt totaal overbodig geweest..
Team is zo goed als compleet, enige posities waar ik nog eventueel naar zou kijken is LB ik heb namelijk 0.0 vertrouwen in Coentrao en cvm naast Casemiro hebben we niemand die op die positie echt uit de voeten kan.
Dan kom je in mijn inzien uit op Alaba kan zowel Lb als cvm uit de voeten, hij zou imo de beste aankoop zijn voor Real en ook de enige die nodig is.
Volg Bayern vaak omdat dat zowaar iedere keer uitgezonden werd bij fox en Alaba doet het zowel Lb als cvm uitstekend! Speelt ook bij Oostenrijk op het middenveld en doet het daar super goed.
De laatste berichten zijn overigens dat Real en Bayern nog 15 miljoen van het bedrag voor Alaba af zitten..
Ik hoop zo erg dat dit doorgaat en de enig aankoop zal zijn, dan ben je op elke positie dubbel bezet hoe mooi is dat?

4 augustus 2016 om 16:17

Waar hij moet spelen? Hij is een klasse beter dan Marcelo op de linksbackpositie en hij is een betere verdedigende middenvelder dan Casemiro. Oftewel hij kan op 2 posities spelen als basisspeler.

4 augustus 2016 om 16:43

Niet volledig mee eens. Marcelo is een topper maar ik zie hem meer als een lm of lw, want hij is aanvallend veel sterker dan verdedigend. Alaba vaste la en marcelo concurreert mee op de lm of de lb als backup van ronaldo.

4 augustus 2016 om 17:55

s-madrid

inprincipe zou het slim zijn om dat bod van 65 mill op Alaba gewoon te verhogen.

ik heb ook geen vertrouwen in coentro mr ziekenhuisbed.

Kovacic heeft me positief verrast de laatste 3 wedstrijden.

4 augustus 2016 om 18:12

Denk eerlijk gezegd dat je met Alaba de balans compleet verstoord in je elftal; hij zal niet als tweede linksback willen komen, waardoor je hem een basisplaats als verdedigende middenvelder moet beloven. Daar is hij in mijn optiek twee klassen minder dan op de linksbackpositie, waarom zou je dan tussen de 65 miljoen en 80 miljoen voor hem gaan uitgeven? Leuk dat er ruimte is, maar een speler van zijn klasse moet/wil altijd spelen. Anders gaat hij echt niet weg bij Bayern, waar hij naar mijn inzicht beter kan blijven dan naar Real Madrid (of een andere topclub) gaan.

4 augustus 2016 om 18:49

Guaporta

Dan verschillen wij heel erg van mening.
Ik vind Alaba een geweldige cvm, ik weet niet of jij misschien alleen de wedstrijden van Bayern ziet maar bij Oostenrijk speelt hij daar iedere keer als er een interland is..
Misschien niet de allerbeste cvm (blijft in mijn ogen busquets) maar zeker wel een hele goeie, beter dan Casemiro..
Ik zou zeggen bestudeer hem ff wat beter bij Oostenrijk (als je dat nog niet hebt gedaan) en dan zul je zien wat ik bedoel..
Ik denk juist dat we met Alaba meer completer worden, er hoeft helemaal niemand meer bij alleen hoop ik nog op Alaba.. En ik denk met mij nog vele Madrilenen!

4 augustus 2016 om 23:33

Ik heb Alaba niet vaak zien spelen, maar is hij niet een erg aanvallende speler? Zo ja, en je zet hem op cvm, is inderdaad de hele balans verstoord in de selectie.

4 augustus 2016 om 14:50

Er is nog geen uitspraak gedaan over de transferban. Ik denk dat beide ploegen in hoger beroep zijn gegaan zodat ze zich deze transferperiode nog kunnen versterken. Wij hebben ons al aardig versterkt. Real hoeft zich niet echt te versterken want ze hebben een goede selectie en kunnen eventueel wat jeugdspelers de kans geven. Misschien moeten ze nog een back-up halen voor Casemiro of vergeet ik nu iemand die daar zou kunnen spelen?

4 augustus 2016 om 14:55

Eigenlijk zoals Barcelona dus ook heeft gedaan; de gevolgen van de transferban uitstellen door in hoger beroep te gaan en ondertussen de selectie dermate versterken zodat de schade van de straf mee zal vallen. Atletico Madrid is daar duidelijk mee bezig, maar Real Madrid heeft eigenlijk alleen Morata nog naar de club gehaald. Die gaan nog echt voor vuurwerk zorgen in de komende weken.

4 augustus 2016 om 16:24

ik ben benieuwd Guaporta

4 augustus 2016 om 18:01

Guaporta

ik verwacht geen vuurwerk misschien alleen 1 vuurpijl.

als je goed bekijkt is real gewoon veel jeugd spelers aan het verspreiden zodat ze terug kunnen komen met ervaring waarschijnlijk tijdens de transferban.

inprincipe zijn het geen aankopen dan, Mariano Vallejo Llorente Mayoral allemaal spelers die verhuurd worden Asensio blijft omdat Jese weg gaat.

ik denk dat de talenten hebben gezien nadat Casemiro Carvajal en Morata na hun uitleenbeurt terug zijn gekomen ze vast goede hoop hebben mochten ze het goed doen dat ze dan terug in de selectie komen.

wel slim van Real dit.

4 augustus 2016 om 18:16

Is ook een verstandige zet van Real Madrid. Vraag bij mij is alleen; is dat voldoende? Denk niet dat Isco of James erop zit te wachten om deze zelfde rol voor de komende twee jaar te vertolken, die zijn op zoek naar garanties. Overigens liep Barcelona in dit opzicht ook tegen de lamp; Jesé zullen ze dan niet moeten verkopen, want ook het activeren van een terugkoopclausule wordt gezien als transfer. Dat mag dus niet, als je hem speeltijd gunt moet je hem gaan uitlenen.

Denk trouwens ook dat er centraal achterin nog een versterking bij mag. Ondanks dat Pepe in de vorm van zijn leven is, heb je wel te maken met blessures. Zeker de laatste tijd bij Ramos lijkt het vaak raak te zijn en Varane lijkt ook niet altijd fit te zijn (of haalt het gevraagde niveau). Een ervaren verdediger is geen overbodige luxe. Nacho haalt in mijn optiek het niveau namelijk ook niet.

4 augustus 2016 om 14:55

Zoals je zelf al zei is real in beroep gegaan tegen de ban en hebben ze clementie gekregen tot deze transferperiode voorbij is..

Iedereen binnen real gaat er wel vanuit dat de ban in werking gesteld zal worden tot januari 2018.. Daarom kan ik het me niet voorstellen dat Perez niemand zal kopen..
Als antwoord op je quote over André gomes; real kan niet afgetroefd worden als de speler een beter gevoel krijgt bij een ander club, gomes gaf aan een beter gevoel te hebben bij barca.. So be it! Hoe dat afgetroefd is zie ik niet helemaal in maar kan aan mij liggen

4 augustus 2016 om 15:03

Oké, ben benieuwd wat de gevolgen voor Real Madrid zullen zijn! Wat betreft André Gomes, volgens mij was Real Madrid een lange tijd bezig om hem naar Madrid te halen en werd op het laatste moment afgetroefd door Barcelona doordat de speler een overstap naar Catalonië prefereerde boven een transfer naar Madrid. Barcelona won de strijd, terwijl Real Madrid al langer met de speler bezig was. Volgens mij noem je dat gewoon 'aftroeven'.

4 augustus 2016 om 15:22

RassAjax volgensmij was zijn voorkeeur lange tijd Real Madrid kan zijn dat ik me vergis

4 augustus 2016 om 16:24

André Gomes was pas een optie als James Rodriguez zou vertrekken. Niks aftroeven...

4 augustus 2016 om 23:33

Nee Real Madrid heeft op het laatst afgezien van de komst van Gomes omdat het niet de volle pot wou betalen. Valencia wou wel water bij de wijn doen maar dan moest Real Madrid 1 of meerdere spelers de andere kant opsturen, bijvoorbeeld een Jese of Mayoral. Dat zag Real Madrid dan weer niet zitten. Barca had daar minder problemen mee en stuurde Montoya richting Valencia (er was ook sprake van dat Tello hem zou volgen maar ik weet niet hoe het daar nou mee zit, daar ben jij vast beter van op de hoogte) zo kon Barca Gomes dus voor een meer acceptabele prijs halen.

5 augustus 2016 om 01:37

Tello zat al bij Sporting Portugal toch? Of was dat verhuur?

4 augustus 2016 om 17:52

Pogba is nog steeds een Juve.
en je kan niet echt afgetroefd zijn als je nooit een bod hebt gedaan.

Real heeft duidelijk gemaakt dat ze geen 120 mill gaan betalen voor Pogba.

Andre Gomes was bang voor concurrentie denk ik en koos voor de makkelijke weg.

laten we gewoon eerlijk zijn op dit moment is het makkelijker om Arda Turan Sergi Iniesta (33) Rakitic uit de basis te spelen dan Modric Kroos Isco Bale James.

4 augustus 2016 om 18:30

Je begrijpt toch wat ik bedoel? Real Madrid is er niet in geslaagd om een middenvelder aan te trekken en ziet nu de mogelijke opties naar andere topclubs vertrekken. Begrijp niet waarom de term 'aftroeven' voor zoveel opschudding zorgt. Er wordt vaak gezegd dat Barcelona en de Catalanen last hebben van een minderwaardigheidscomplex, maar over de Madridistas kan je ook zeggen dat er soms een God-complex speelt. Nog altijd beweren dat ze de beste club ter wereld zijn, bij de term 'aftroeven' als een stel vliegen op een stuk stront af komen en bij het mislopen van een speler meteen naar argumenten gaan zoeken waarom hij (in godsnaam) een andere club boven Real heeft verkozen.

Bedoel dit niet provocerend, maar dit is wel wat we vaak zien. Fans van beide kampen hebben zo hun kwaaltjes en halen soms het bloed onder elkaars nagels vandaan. Neem nou je laatste zin; Barcelona wordt maar liefst acht keer in de laatste tien jaar kampioen van Spanje, kent de grootste successen met een ijzersterk middenveld en was ook vorig seizoen de beste ploeg ter wereld (op een kwakkelend einde na). Qua naam zijn de spelers die je noemt inderdaad groter dan André Gomes, maar denk dat de concurrentie heviger is bij Barcelona. Andrés Iniesta is nog steeds één van de beste middenvelders ter wereld, Rafinha is weer helemaal hersteld, Denis Suárez is na een geweldige periode bij Villarreal teruggekeerd, Ivan Rakitic wordt nog altijd erg onderschat en ook Sergi Samper is een concurrent voor André Gomes. Over Arda Turan zal ik het niet hebben, die zou zelfs worden gepasseerd in de pikorde als Laudrup weer zijn schoenen aan zou trekken. André Gomes werd gepresenteerd bij Barcelona als een jong toptalent die het middenveld komt helpen komend seizoen, niet als absolute topaankoop. Hij kostte een flinke stuiver, maar hij weet dondersgoed voor welke rol hij komt. Dat was bij Real Madrid ook het geval, denk niet dat dat een argument is waarom hij voor Barcelona koos. Wat wel een argument is, is de speelstijl en dat is (heeft hij aangegeven) de voornaamste reden om Real Madrid af te wimpelen en voor Barcelona te kiezen.

Ik vind het eigenlijk enorm fijn dat ze juist geen grote aankoop hebben gedaan is ook totaal niet nodig (en die tig middenvelders die steeds aan ze gelinkt worden zijn ook niet nodig).. En ik denk eigenlijk ook niet dat we een grote aankoop hoeven te verwachten.
Heerlijke selectie, met leuke jonge spelers, verdedigend nog wel wat zwakjes daar valt zeker wat te verbeteren en wat dat betreft zou ik wel nog graag willen zien dat ze iemand haalden. Want die achterste linie is eigenlijk al jaren en jaren de zwakste schakel met name natuurlijk de rb positie.
Maar deze selectie kan echt wel een CL finale halen (en tevens de Liga winnen)

Hopelijk wordt Morata wel scherper voor het doel hij is hard nodig.

4 augustus 2016 om 16:22

Ja, maar uitgaande van een aanstaande transferban, zullen ze toch wat moeten gaan doen met de selectie.

Ten eerste is het sterk de vraag of Kroos kan blijven aanhaken bij het Real niveau. Ik vond hem afgelopen seizoen erg tegenvallen. Ook de linksbackpositie is niet sterk genoeg met alleen Marcelo en ze zitten ook nog eens dun in de verdedigende middenvelders (balafpakkers/brekers).

Sergio Ramos en Pepe worden een jaartje ouder en met hun fysieke speelstijl wordt de kans op blessures steeds groter.

Al met al denk ik dat Real voor dit seizoen niemand nodig heeft, maar als er daadwerkelijk tot januari 2018 niks gedaan kan worden kunnen ze zeker een grote naam gebruiken.

5 augustus 2016 om 13:48

@remcob

Wow. Lees ik dat nou goed? Hahah. Kroos is de strateeg van het elftal, de man die de lijnen uitzet en het tempo bepaalt. Een geweldige speler, en een die we al jaaaaaren nodig hadden in Madrid. Hij is wat mij betreft de aller belangrijkste speler van Real. Ik kan wel wat statistieken erbij pakken, maar eigenlijk hoeft dat helemaal niet met deze geweldenaar. Pure klasbak.

We hebben voor de linksback positie Coentrao terug, nog steeds 1 van de beste linksbacks ter wereld. Vind hem persoonlijk beter dan Marcelo, zeker verdedigend. Verder kan Nacho ook nog op die positie spelen.

Voor centraal achterin hebben we Varane en Nacho, dus ook nog prima.

We zouden inderdaad misschien nog een breker kunnen gebruiken, al denk ik dat een middenveld met Kroos, Modric en James/isco prima zou kunnen, dat heeft Ancelotti al aangetoond.

5 augustus 2016 om 00:36

@duke

Ben heel benieuwd hoe de situatie omtrent Morata nu zal worden. Gaat hij echt concurreren met Benz, net als Higuain destijds, of wordt hij 2e spits? Lijkt me niet dat hij dat zo ziet zitten toch? Blijf het een aparte zet vinden.

5 augustus 2016 om 10:32

Ben ook zeer benieuwd Chi7.
Want mocht Real hem zovaak laten banken als in het verleden dan hadden ze hem net zogoed niet kunnen halen.
Ik ben blij dat hij terug is (aangezien ik nooit had gewild dat Real hem destijds aan Juve verhuurde of volgensmij was het zelfs verkocht?) maar ik vind dan ook dat hij meer dan genoeg minuten in de basis moet komen nu hij terug is.
Ik ben ook zeer benieuwd hoe Benz zal presteren.
Het zijn goede spitsen maar beide willen wel eens simpele kansen missen.
Ze zullen hard moeten vechten voor hun minuten met name door te scoren.

@remcob.. je hebt idd een goed punt wat transferban betreft.
Maar volgensmij is dat even nog vooruitgeschoven. Voordat het in zal gaan zijn we denk ik een jaar verder haha. Dus kunnen ze wellicht tussendoor nog snel iemand aantrekken.
Kroos mag idd wat meer tonen ik vind hem veel te veel op safe spelen vergeleken toen hij bij Bayern speelde. Ik wil meer risico zien (ook al kan dat dus ook mislukken).
Op het EK ging dat vond ik dan wel weer lekker. Dat hij die lijn maar even doorzet.

Ramos en Pepe moet men idd ook rekening meehouden.hebben natuurlijk wel Varane maar de plekken moeten goed dubbel bezet zijn.
Maar al met al, vind ik de selectie erg leuk uitzien. Denk niet dat Zidane enorm mag klagen haha.

Wat een selectie heeft Real dit seizoen. Jesé is weg maar Asensio is een heel groot talent. Morata er nu bij. Isco en James blijven. Kovacic blijft. En Coentrao komt ook terug moet alleen nog herstellen van een blessure. Jeetje met deze selectie moet je gewoon voor komend seizoen gewoon alles winnen.

Real heeft een heel brede selectie, met heel goede spelers op de bank, dus waarom kopen.
Ze hebben in de aanval Morata en Vesquez op de bank.
Op het middenveld Isco, James en Kovacic.
En in de verdediging is ook elke positie dubbel bezet.
Aankopen hebben ze niet echt nodig.

Asenio , morata, countrao , toevoegen en een extra verdedigende middenvelder En het is perfect , Real heeft geen aankopen nodig

4 augustus 2016 om 15:24

Verdedigende mid hoeft niet per se aangezien ze al genoeg andere middenvelders hebben en niet altijd met de punt naar achteren hoeven te spelen

4 augustus 2016 om 15:38

Als er een topwedstrijd gespeeld moet worden tegen een Barca of Bayern en Casemeiro is geschorst of geblesseerd dan is een vervanger voor die positie geen overbodige luxe. Als ze bezig zijn met Alaba, zoals ik hierboven lees, doen ze een meesterzet. Denk alleen niet dat Bayern hem laat gaan, dus dan moeten ze een alternatief gaan zoeken.

Daarbij lijkt het me ook niet onhandig om nog een aanvaller te halen omdat Ronaldo al een paar jaar in het rood speelt en meer rust nodig heeft. Zeker met die transferban die eraan zit te komen.

4 augustus 2016 om 15:58

Tuurlijk wel. Als je enige cvm eruit ligt moet je hem toch kunnen vervangen? Maakt niets uit dat je niet altijd met de punt naar achteren hoeft te spelen.

4 augustus 2016 om 16:01

Klopt maar als je met James speelt heb je dan weer meer scorend vermogen en compenseert het met elkaar

Het enige wat ze nodig hebben in mijn ogen is een concurrent voor Casemiro en een back-up voor Bale/ronaldo. Nu hebben ze eigenlijk alleen Isco of James die eventueel op de flanken kunnen, maar dat zijn ook niet echt wingers. Casemiro is je enige cvm, dus daar mag er wel eentje bij. Voor de rest hebben ze niets nodig. Het grootste probleem van Real de laatste jaren is dat het nooit echt een team is geweest, terwijl bewezen is dat dit enorm enorm belangrijk is. Werk hieraan en maak ze als team onverslaanbaar. .

4 augustus 2016 om 16:03

Morata kan ook als linksbuiten en Jese was de vervanger voor hun maar die gaat waarschijnlijk weg

4 augustus 2016 om 16:12

Jesé gaat nog, daarom is er iemand nodig. Morata kan ja, maar dat hoort puur uit noodzaak te zijn.

4 augustus 2016 om 18:06

Asensio kan gewoon linksbuiten spelen deed dat goed in de voorbereiding en niet tegen de minste verdedigers.

goeie combinaties met Marcelo ook.

4 augustus 2016 om 18:57

Ja? Wist ik niet. Dat scheelt weer. Maar goed, Asensio, Isco en James zijn alledrie geen wingers.

4 augustus 2016 om 22:08

Lucas V, de held, is een goede backup voor Ronaldo/bale.

5 augustus 2016 om 00:00

Dacht dat die weg was?? Anders is het niet dringend idd.

Zo'n loting als vorige Champions League krijgen ze nooit meer. In de competitie waren ze gewoon gevaarlijk op het einde. Maar dat had ook met Barcelona te maken. En de beker hebben ze gewoon verziekt door het opstellen van niet gerechtigde speler.

4 augustus 2016 om 22:09

Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

Real heeft behalve een concurrent voor casemiro ook geen versterkingen meer nodig.

4 augustus 2016 om 18:28

Klopt maar wie moeten ze nou halen, denk dat we beter een talent uit de jeugd of een talent halen die kan groeien en geen problemen heeft om op de bank te zitten.

Het enige wat ze nodig hebben is misschien nog een cv (Nacho kan het niet aan) en als Jèse vertrekt een aanvaller

Real en Atletico zijn in beroep gegaan waardoor de transferban voor onbepaalde tijd (=tot die behandeld wordt) geschorst is.. deze ging kort voor de zomer behandeld worden maar lobby-groepen hebben dit alvast uitgesteld gekregen tot na deze zomer waardoor de "sanctiewaarde gevoelig afgenomen is". De verwachting is dus dat ze eind oktober te horen gaan krijgen dat ze in januari en in de zomer van 2017 een ban aan hun been hebben... Ik hield er rekening mee dat Perez deze zomer daarom dus Ronaldo ging verkopen aan bv PSG (ronaldo is immers 31 en duidelijk op zn top na EK en Cl). Ik bedoel als Real zn transferwaarde wil recupereren is het dus nu of nooit (psg gaat geen speler halen in de wintermercato en in de zomer van 2018 is Ronaldo dus 33 dus zelfs PSG gaat dan geen 90m meer geven, Pepe zelfs 35..). Ik had dus verwacht dat Real idd ging investeren zoals we van Perez gewoon zijn en dat de "oudere" spelers eruit gingen en hield rekening met een nieuwe galactico bv Hazard, Neymar, Sanchez of Gabriel Jesus als Ronaldo's vervanger ( bale) en bv Boateng voor Pepe. Blijkbaar kiest Perez dus voor "ronaldo en Pepe all the way";pepe zn contract loopt af zomer 2017 dus die mag blijkbaar transfervrij vertrekken maar Ronaldo zn contract loopt tot 2018..weet dus niet of Ronaldo op zn 34 Real nog naar de titel gaat brengen en dan transfervrij vertrekt of anders weet Perez nu al dat de ban er uiteindelijk niet van gaat komen (daar gaan dan wel omkopingsvragen over komen) - Atletico doet zn huiswerk dus wel - de oudere spelers zijn allemaal transfervrij in 2017 en gaan blijkbaar niet verlengd worden en de cruciale positie's daar zijn al dubbel bezet. Dat Real voor Ronaldo's positie geen vervanger zoekt kan ook betekenen dat Real de vervanger van Ronaldo al in huis heeft (bale) en met een ander systeem gaat spelen van zodra Ronaldo "te oud" is (4-4-2)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren