Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Positie Ten Hag op de tocht: 3-voudig CL-winnaar wil trainer Man United worden

Laatste update:

Zinédine Zidane werd vrijdag door Mundo Deportivo nadrukkelijk in verband gebracht met een dienstverband bij Bayern München, maar het is zeer de vraag of de Fransman zelf oren heeft naar een overstap naar Beieren. Als we L'Equipe mogen geloven, heeft Zidane zijn zinnen gezet op een contract bij Manchester United.

Het Spaanse medium Mundo Deportivo trad vrijdag naar buiten met het nieuws dat een deal tussen Bayern en drievoudig Champions League-winnaar (als trainer) Zidane dichtbij was. De 51-jarige oefenmeester zou nog maar ‘één stap verwijderd’ zijn van een overstap naar Zuid-Duitsland.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Later op de dag werd dit nieuws al ontkracht door Florian Plettenberg. De transfermarktexpert van de Duitse tak van Sky Sport bevestigde dat Zidane in beeld is bij Bayern, maar de berichtgeving dat een deal bijna rond zou zijn ontkrachte hij stellig.

Kort daarop volgt dus het nieuws dat Zidane zelf oren zou hebben naar een overstap naar Manchester United. De oud-middenvelder zou de Duitse taal en het leven in Beieren als 'een obstakel' zien om bij Bayern aan de slag te gaan en ziet meer heil in een dienstverband op Old Trafford.

Al eerder werd Zidane meermaals gelinkt aan Manchester United, maar nooit kwam het daadwerkelijk van een samenwerking. Volgens Franse media wachtte hij tot de positie van bondscoach bij het Franse nationale elftal vrijkwam, maar Didier Deschamps verlengde vorig jaar zijn contract tot 2026, waardoor Zidane inmiddels wel bereid is elders aan de slag te gaan.

Momenteel staat Erik ten Hag aan het roer bij the Red Devils. Na een veelbelovend debuutseizoen kent de voormalig Ajax-trainer deze jaargang een moeilijkere periode. Manchester United werd vierde in de Champions League-groep en dreigt naast een miljardenbalticket voor komend seizoen te grijpen. Mogelijk biedt de FA Cup uitkomst: Ten Hag en zijn ploeg nemen het zondag in de halve finale van het bekertoernooi op tegen Championship-elftal Coventry City.

In Engelse media is de berichtgeving omtrent de toekomst van Ten Hag bij Manchester United verschillend. Nieuwe (deel)eigenaar Sir Jim Ratcliffe zou de oud-verdediger nog een seizoen lang de kans willen geven, maar ondertussen wordt de club wel gelinkt aan de nodige andere oefenmeesters.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zal niet een trainer zijn die veel meer uit deze selectie gaat halen. Waarschijnlijk 2 finales in 2 jaar is zeker niet slecht.
Probleem zit hem in het selectiebeleid en dat ze Ten Hag het hele beleid laten bepalen is een grote fout geweest. Jammer dat Ten Hag of zijn omgeving dat niet hebben ingezien, want dat kost hem uiteindelijk de kop.

20 april 2024 om 11:48

Dan had Ten Hag maar betere aankopen moeten doen. Hij heeft het gewoon slecht gedaan. Nu is het tijd voor een andere trainer die betere aankopen doet en beter laat spelen.

20 april 2024 om 12:19

dersimli62 het is tijd voor een fatsoenlijk technisch beleid, zodat trainers geen aankopen hoeven te doen.

20 april 2024 om 14:32

Dat is zeker waar IronManUtd. Desondanks mag je dan wel kritisch zijn op een deel van de aankopen van Ten Hag. Die zorgen er namelijk wel voor dat zijn eigen positie moeilijk houdbaar blijft. Van een goede trainer mag je ook goede aankopen verwachten vind ik. Bij Ten Hag is het teveel hit and miss.

Zidane die naar United wilt? kan dit echt niet geloven hoor.

Inmiddels zullen ze bij Man. Utd. er ook wel achter zijn gekomen dat Ten Hag niet tot de topcategorie trainers behoort. En wil je als grote club verder, moet je het wel in dat segment zoeken. Dus voorzie ik een afscheid komende zomer. Wel zie ik Ten Hag aan de slag gaan in de middenmoot PL, mits hij dit wil. Ajax moet hem sowieso niet nemen. Net als onder Frank de Boer, ging Ajax met Ten Hag ieder seizoen steeds een stapje achteruit. Moeizaam laatste seizoen, met voetbal dat maar amper aan te zien was. Maar dit terzijde. Mijn voorspelling is dat Ten Hag na dit seizoen bedankt wordt voor de moeite. Wel een getrokken conclusie na een grondige blik in mijn glazen bol;-)))

20 april 2024 om 11:31

Hij hoort wel zeked bij de toptrainers alleen mensen die er weinig kijk op hebben roepen dit soort dingen. United is niet zo goed als jij wilt doen geloven dat ze zijn. Eigenlijk doet ten hag het boven verwachtingen als je naar die selectie kijkt.
Zeer matige verdediging. Een hele trage middenveld en enkel Garnacho van voren die de kwaliteiten heeft.

20 april 2024 om 11:35

Op basis waarvan is hij een toptrainer? Een toptrainer eindigt niet achter Gala en Kopenhagen in een CL groep. Of heeft United een mindere selectie dan hun? De selectie die is samengesteld door dezelfde coach voor bijna 500 miljoen? United heeft echt geen mindere selectie dan Spurs en Aston Villa. Het enige verschil is dat zij een goede coach hebben die er meer uithaalt

20 april 2024 om 11:47

Een trainer is ook afhankelijk van zijn spelers. Als je in een paar wedstrijden 4 penalties weggeeft, een paar rode kaarten en je keeper blunder op blunder maakt in de Champions League dan heb je daar niet al teveel invloed op. Niet dat ik vind dat ETH een toptrainer is. Daarnaast is hij vorig jaar een flink eind boven Villa en Spurs geëindigd, en ook boven Liverpool dus dat is nog een matig punt, vooral in een rampseizoen

20 april 2024 om 12:10

Als je het spel speelt wat Man utd speelt kan je toch die kritiek hebben. Tegen grote tegenstanders is het veelal countervoetbal, tegen kleinere tegenstanders krijgen ze met enige regelmaat 20+ schoten tegen. Er zijn zat team die met minder materiaal een betere spelopvatting hebben. En je kan zeggen dat ze een zeer matige verdediging hebben. Maar ook daar is zeer veel geld aan uitgegeven zonder dat het echt veel verschil maakt. Daarnaast is er gigantisch veel uitgegeven aan middelmaat en ook zeker door ten Hag. Ten Hag is een prima trainer maar geen toptrainer die sommige hem hier toedichten. Bij ajax viel alles op zijn plek maar het blijft de Nederlandse competitie. Goede talenten uit de jeugd, bestuurlijk goed voor elkaar met visie, aankopen van overmars die vooral rendeerde. De namen waar ten Hag mee kwam of een link had waren ook bij Ajax al matig.

20 april 2024 om 12:17

Mourinho won met nog een matigere elftal een Europese prijs en werd ook 2e. En elke ploeg heeft zo zijn blunders en fouten. Ten hag had grotendeels van z’n aanvallers altijd ter beschikking dit seizoen vergeleken met spurs, villa of Liverpool. We gunnen onze landgenoot dat hij slaagt. Maar moeten realistisch zijn dat hij niet een absolute trop trainer is op dit moment. Misschien kan hij dat wel kan worden bij een andere club.

20 april 2024 om 12:28

Ik vind je argument heel sterk maar toch moet je eens gaan kijken naar de selectie van Galatasaray misschien hebben ze een sterkere 11-tal dan United. Het zijn allemaal spelers waar men hele hoge verwachtingen van hadden. Ziyech, Icardi, Ndombele, Davinson Sanchez en Zaha hadden kwalitatief ook niet bij United misgestaan. De keeper van KopenHagen zou zomaar 1 van de beste keepers ter wereld kunnen zijn. Je doet die andere 2 clubs nu wel te kort want zij zijn ook geen koekebakkers maar kampioenen van hun eigen land.

20 april 2024 om 11:37

Er is werkelijk geen enkel top categorie coach die naar Man Utd gaat komen. En naar mijn mening zijn er maar 3-4 coaches momenteel die je echt tot top categorie kan benoemen en die zitten bij een club als Madrid, Man City, Liverpool etc. Daaronder heb je nog aantal andere goede coaches, maar zelfs een Mourinho en Van Gaal zijn niet geslaagd. Conclusie is misschien dat je EtH gewoon wat langer moet laten zitten, gezien de verleden geeft het geen enkel garantie dat het een nieuwe coach wel gaat lukken.

20 april 2024 om 15:45

Welke grote trainers kregen het na sir alex wel voor elkaar? V gaan niet morinho niet. Ligt niet alleen aan de trainer maar ook de middelmaat wat er al jaren rondloopt en een slecht beleid al vanaf sir alex weg is dusja. Veel spelers gehaald die al tegen de 30 of ouder zijn

20 april 2024 om 21:06

Geloof dat Solskjaer toch wel een kleine opleving had? Duurde niet lang hoor, maar ze eindigde (wel eens) 3e en kwartfinale CL?

Onzin toch? Zidane gaf een tijd geleden in een interview aan helemaal geen behoefte te hebben om naar Engeland te gaan. Spreekt de taal volgens mij ook niet. Die wacht gewoon tot ie het stokje overneemt van Deschamps of bij Juve aan de slag mag.

Zou het bericht eerder geloven als Bayern München en Manchester United omgekeerd in het bericht zouden staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren