Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuwe werkgever betaalt De Vrij 4,2 miljoen euro exclusief bonussen’

Laatste update:

Stefan de Vrij is bezig aan zijn laatste maanden bij Lazio. De club heeft de contractaanbieding ingetrokken, zo maakte technisch directeur Igli Tare maandag bekend. Volgens de dinsdageditie van La Gazzetta dello Sport gaat de 26-jarige De Vrij vanaf 1 juli bij Internazionale aan de slag.

De Vrij werd in de voorbije transferperiodes al door Inter begeerd, maar de vraagprijs van Lazio was telkens een struikelblok. De aanstaande transfervrije status van de verdediger heeft er alsnog voor gezorgd dat hij in het Giuseppe Meazza aan de slag gaat. De sportkrant verzekert dinsdag dat de Oranje-international zich voor vijf seizoenen aan i Nerazzurri heeft verbonden, tot 30 juni 2023.

De Vrij gaat in Milaan jaarlijks naar verluidt 4,2 miljoen euro verdienen, exclusief bonussen. Een verbetering ten opzichte van zijn financiële vergoeding bij Lazio, waar hij op jaarbasis maximaal 3,3 miljoen euro verdient. De Vrij en Lazio waren lange tijd in gesprek over een eventueel langere samenwerking. Vanwege de weifelende houding van de Nederlander koos de club ervoor om de aanbieding in te trekken.

Volgens Tare neemt de club De Vrij niets kwalijk. "Hij is een voorbeeldprof en daar zijn we hem dankbaar voor. Hij heeft ons veel gegeven, net als wij hem veel wilden geven met deze aanbieding." Lazio nam de verdediger na een succesvol WK in Brazilië voor ongeveer zeven miljoen euro over van Feyenoord.

Een mooie club voor Stefan de Vrij

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zat er aan te komen..

Jammer dat hij zich nog niet gaat laten zien in de Premier League

20 februari 2018 om 09:31

Ik vind het ook best jammer. Ik snap sowieso de stap naar Inter Milaan niet... Inter is in mijn ogen een stap opzij t.o.v. Lazio. Eigenlijk zelfs een stap terug als je bedenkt dat Inter volgend seizoen misschien helemaal geen CL speelt. De Vrij had veel beter naar Dortmund, Arsenal of Liverpool kunnen gaan, want dat is duidelijk een stap vooruit in een sterkere competitie. Daar ben je ook vaste basisspeler, omdat die clubs geen toppers hebben achterin en dus makkelijker wordt voor een basisplaats. Napoli zou ik ook niet slecht vinden, maar dan zou eerst Koulibaly moeten vertrekken om plek te maken voor De Vrij.

20 februari 2018 om 10:06

Tja leven in Italie is geweldig. Liverpool en Dortmund zijn ook net niet clubs, dus vind ik Inter wel een goede keuze voor hem. Kent de italiaanse competitie ook goed dus.

20 februari 2018 om 10:07

Qua algehele uitstraling van de club snap ik zijn keuze wel. Inter is qua naam toch wel wat groter dan Lazio in mijn optiek, waar 6-7 jaar geleden nog de champions league binnengehaald werd.
Volgens mij zit er in de club ook behoorlijk wat geld, en de intentie is er om zsm weer aan te sluiten bij de top.

20 februari 2018 om 10:09

En daarbij komt: de vrij is een prima verdediger, maar maken we hem soms niet beter dan dat hij is? Ik vind hem ook geen wereldtop, dus vind het erg verstandig dat hij niet voor Barça of Juve heeft gekozen

20 februari 2018 om 10:20

Ja want Dortmund is een stap vooruit? Niet dus. Verder is de Bundesliga zeker ook niet sterker dan de Serie A, Inter is een hele grote club en gewoon een stap vooruit tegenover Lazio.

20 februari 2018 om 10:24

Wereldtop misschien niet. Maar zoals hierboven al gezegd loopt dat bij Arsenal, liverpool en Dortmund o.a. ook niet rondt. En dat zijn (persoonlijk) toch mooie clubs en mooiere competities dan de serie A

20 februari 2018 om 11:08

@ohwohwoh:
Wij maken hem juist minder dan hij is. Hij is al 2 jaar 1 van de 3 beste verdedigers in Italië en daar lopen toch behoorlijk wat toppers rond juist.

Doet ook niks onder voor van Dijk waar doodleuk effe 85 miljoen voor word neer getikt.

20 februari 2018 om 11:21

@capis:

Chielini, Bonucci, Barzagli, Manolas, Koulibaly, Benatia, Skriniar, Fazio en Albiol lijken me toch minimaal zo goed of zelfs beter als De Vrij. Ik zou hem niet snel bij de top 3 verdedigers willen noemen, maar De Vrij is in mijn ogen wel echt een top verdediger.

20 februari 2018 om 15:02

Toch is hij daar lokaal wel er voor uitgeroepen al 2 jaar.
Zegt dus toch iets dan.

Zal een domme beslissing zijn, bij Inter gaat hij nooit meespelen in het hoogste niveau van Europa. Wellicht misschien een keer kampioen.. Maar daar wordt sneller gewisseld van trainer dan ik met Pokémon monsters.

Als de Vrij echt een wereldverdediger wilt worden, zal hij toch naar Engeland moeten. Barca zou ook niet misstaan bij hem.

Hoop niet dat hij naar inter gaat... Dan liever Juventus!

20 februari 2018 om 10:03

Hoezo zou hij naar Engeland moeten? Hoeveel van de beste 5 verdedigers ter wereld spelen er in Engeland?

Geef hem groot gelijk juist verdedigers doen het geweldig in Italië en kan na Inter altijd nog een stap maken. De mogelijkheden bij Inter zijn ook veel groter dan bij Lazio en zullen volgend jaar weer stappen gaan maken.

20 februari 2018 om 10:10

Ze zeggen bij Inter al 5 jaar dat ze stappen gaan maken. Voorlopig komt er niks van en is Inter een stap opzij t.o.v. Lazio. Eigenlijk zelfs stap achteruit t.o.v. Lazio als Inter geen CL haalt en Lazio wel. Ik zelf zou die stap dan ook niet echt kunnen begrijpen. Napoli en Juventus is in mijn ogen wel een stap vooruit, maar het nadeel daar is dat er al genoeg goede verdedigers lopen.

20 februari 2018 om 10:23

Jonnge Inter is een veel grotere club dan Lazio daar kan je wel steeds die CL erbij halen maar dat veranderd er niks aan. Man Utd was ook een paar jaar terrible net als Liverpool en jij zit in elke reactie wel elke speler aan Liverpool te linken terwijl die het net 1 a 2 seizoenen weer leuk doen. Beetje hypocriet niet ?

20 februari 2018 om 10:27

Overduidelijk dat je een Serie A fan bent, geen probleem hoor.

Maar het is gewoon een feit dat het Italiaanse voetbal de laatste jaren achteruit is gegaan. Milan en Inter zijn niet meer wat het zijn. Alleen Juventus kan zich regelmatig meten aan de Europese top.

Kijk alleen al naar de rest van de middelmatige ploegen, lege stadions en het wisselen van jaarlijkse trainers. Ik ga niet kijken naar Roma tegen Lazio, of Napoli tegen Milan. Het niveau is gewoon veel te laag. Ik kijk liever naar een topper in Engeland, zelfs degradatie voetbal in Engeland haalt een niveau. Ook wedstrijden in Spanje zijn voetballend erg leuk om naar te kijken. Het niveau in deze twee landen is gewoon veel hoger.

20 februari 2018 om 10:46

ja maar het is wel een feit dat er de laatste 25 jaar vaker een italiaanse club in de champions league finale heeft gestaan dan een engelse en ook hebben de italianen hem vaker gewonnen in die 25 jaar dus het niveau is echt niet zo slecht als jij denkt , misschien houden de vrij en zijn vriendin van het goede italiaanse leven en kiest ie daarom niet voor engeland en daarbij is voor een verdediger de italiaanse competitie natuurlijk wel top , de vrij is oud en wijs genoeg om zelf een goede keuze te maken en hij kiest duidelijk niet voor het geld anders was ie wel naar engeland gegaan dus wie zijn wij dan om daar een oordeel over te vellen en te roepen dat ie beter naar een andere club had moeten gaan

20 februari 2018 om 10:47

@juventuspuglia:

Als je Inter een grote club noemt en gaat vergelijken dan Man Utd, dan is Liverpool een veel grotere club dan Inter Milaan als naar de prijzen kijkt en historie. Liverpool is dan sowieso een betere stap dan Inter. Ook de Premier League is een veel grotere en populairdere competitie dan Serie A.
Dat ik elke speler aan Liverpool link, is logisch, want ik kan inzien welke versterkingen bepaalde clubs nodig hebben. Liverpool heeft in dit geval een CV, CAM en keeper nodig, omdat dat de zwakke posities zijn in het elftal.

20 februari 2018 om 10:50

@zematt:

Inter heeft sinds vorig jaar een nieuwe eigenaar en veel nieuwe en goede gerichte aankopen gedaan. Alleen de verdediging is juist nog een zorgen kindje en daar kan de Vrij goed mee helpen dan.

ja als als als Inter het niet haalt. Voorlopig scheelt het maar 1 puntje dus kan het zomaar dat Lazio het niet haalt. Daarbij heeft Inter veel meer potentie en zijn ze nog steeds een stuk groter dan Lazio is.

20 februari 2018 om 10:55

@professor:
Een feit is dat de Italiaanse competitie juist weer uit het dal aan het komen is.
Teams als Napoli en Juve bereiken al langer veelmeer in Europa dan het grote machtige Engeland met hun clubs.

Er word in Engeland net zo vaak trainers er uitgedonderd dat is niks anders Denkd at je Italië flink onderschat als je zelfs ziet hoe goed een Atalanta het nu doet in de EL. Juist ook tegen die Engelse teams.

En welk niveau haalt het onderin in Engeland? Flink beuken en rammen en lange ballen naar voren. Het is zeker leuk om te zien, maar technisch goed is het zeker niet.

Maar als je al gaat zeggen het niveau Roma tegen Lazio is te laag neem ik het al niet serieus. Wan je volgt blijkbaar heel de serie A niet.

20 februari 2018 om 11:06

als we jouw redenering gaan toepassen, zou hij betere naar Ajax, Real of Milan moeten gaan want die hebben in de afgelopen 75 jaar het vaakst de Champions League gewonnen.

Ja de Vrij is wijs genoeg, zou dat moeten betekenen dat geen mening mogen formuleren of wat wij denken dat beter is?

20 februari 2018 om 11:06

Heb ik gezien, Tottenham tegen Juventus. Spurs speelde de kampioen helemaal weg.

Echt leuk man, elke wedstrijd in een half vol stadion spelen. Bij AS Roma is het zelfs helemaal leeg. Nee daar ben je profvoetballer voor geworden...

20 februari 2018 om 11:10

@professor Oak:
haha ja 1 wedstrijd waar Juve 5 man mist ook nog eens. Waar stond Juve de afgelopen 4 jaar steeds en waar waren de Spurs, city, Chelsea, Man U en ga zo maar door in de Cl?

Overigens zie ik Juve het alsnog wel halen tegen de Spurs zeker als Dybala terug is. Maar dat daar gelaten.

zijn zat stadions ook gewoon bomvol daar, zeker bij Inter zelf.

20 februari 2018 om 11:28

tsja het is jammer dat er in italie nog veel van die oude lelijke stadions zijn want dat maakt de competitie wel een stuk minder aantrekkelijk helaas , maar inter speelt idd gewoon voor een vol stadion en milaan is toch echt een mooiere stad dan dortmund, liverpool of manchester dus ik kan begrijpen dat ie voor inter kiest

20 februari 2018 om 12:29

Profesor oak . Waar was Chelsea dan tegen Roma ? Of Everton tegen atalanta . Daar werd de premier leagie even goed weggespeeld

20 februari 2018 om 14:45

Stadions bomvol.... overdrijven is ook een vak hoor. Altijd als ik een andere club kijk dan Juventus, zelfs in de Champions league dan zit het Nooit vol.

20 februari 2018 om 15:26

ja maar dat de stadions niet altijd bomvol zitten betekent toch niet automatisch dat het niveau in italie veel lager is dan in engeland ofwel , ik snap dat jij opgewonden raakt van de engelse competitie maar je kunt het ook overdrijven want als die echt zo goed is als dat jij denkt dan wonnen de engelse clubs wel meer prijzen

20 februari 2018 om 21:39

Ben zelf meer van Spaans voetbal. Maar Engeland is toch het land van het voetbal.

20 februari 2018 om 11:45

Als barca streeft om de beste van de wereld te worden/blijven, wat ze zeker doen, moeten ze niet de vrij als basisspeler zien. Ik vind de vrij heel goede verdediger, maar niet de absolute top wat barca moet gaan halen. Ik hoop dat ik ongelijk heb en snap prima de verbintenis met barca ivm het meevoetballen/opbouwen, maar umtiti en pique hebben daar sowieso al voorsprong en dan komt er nog een mina aan. Ik zou het een leuke speler vinden voor het kaliber liverpool/dordmund, wat ook heel mooi is natuurlijk.

20 februari 2018 om 14:45

Pique zijn tijd begint ook te komen he....

20 februari 2018 om 16:40

Pokemon monsters, dat is net zoiets als VVV Venlo

20 februari 2018 om 23:53

Hoezo dom voor dat geld zou me het ook geen reet roesten waar ik speel.

Had eigenlijk wel gehoopt dat hij de stap richting de Premier League zou wagen. Speel je jezelf toch wat meer in de kijker en zouden me met Van Dijk en de Vrij een goed duo hebben die beide in Engeland spelen. Een subtopper zou hij zeker aankunnen.

20 februari 2018 om 10:06

Een subtopper?
Waarom zou hij naar de subtop gaan in Engeland? zou bij de helft van de Engelse top in de basis staan al deze jongen.

En voor Oranje maakt het niet uit of ze beide in Engeland spelen. Onze beste verdediger van de laatste jaren zat ook in Italië (stam). als je ergens het goed leert is het daar wel.

Het leven het weer het eten en de cultuur is wel een stuk prettiger dan in Engeland. In dat opzicht zou ik zijn keuze wel begrijpen

20 februari 2018 om 09:35

Nadat je je centen bij elkaar hebt gevoetbald is er nog tijd zat voor zon cultuur en lekker eten.. Het is jammer omdat Inter geen top meer is en de Premier league is toch een mooier podium om je te laten zien..

20 februari 2018 om 10:05

Mwa, je dagelijkse gevoel moet ook goed zijn he. Hoeveel geld je ook verdient. Kijk naar Zaza, die het slechte weer in Engeland gewoon ontvluchtte en in het zonnige Spanje weer de goals aaneen rijgt. Kan me ook best voorstellen dat de Vrij zo'n gevoelsmens is. Zeker als je die foto's op zijn Instagram soms ziet.. Haha. Heerlijk leven daar in Italië man.

20 februari 2018 om 10:09

Tja wie zijn wij om daar over te oordelen. Inter is geen top inderdaad, maar het is nou ook weer niet zo dat het helemaal niks is in Milaan. Daarnaast, als hij het naar de zin heeft in Italie, waarom zou hij dan naar Engeland gaan. Omdat wij met zijn allen zo graag willen? Lijkt me toch dat hij zelf zijn carrière bepaald.

20 februari 2018 om 12:01

Het eten en de cultuur is dan ook een kwestie van smaak.

Is Inter dan zo'n stap omhoog? Financieel zal hij er zeker op vooruit gaan, maar sportief vraag ik mij af. Als hij transfervrij is deze zomer, zullen er toch wel meer en betere clubs op hem zitten te wachten? Hoop dat hij naar Engeland gaat. Liverpool zou mooi zijn.

Juve was naar mijn mening de enige stap omhoog in Italie. Maar ja, probeer Chiellini en Benatia maar uit de basis te spelen. Liverpool had me persoonlijk leuk geleken met het oog op Oranje, maar het zware speelschema kan nadelig uitpakken voor de kwetsbare fysiek van de Vrij.

Inter lijkt me een risico. Ze hebben kwaliteit, maar het lijkt alsof er totaal geen sturing in zit. Vraag me af of hij daar beter af is.

Een aantal maanden geleden leek hij ook al naar Inter te komen . Vervolgens zou die gaan verlengen en nu toch Inter . Ik ben er blij mee aangezien ik inter support maar snap niet day we nog zoveel aantrekkingskracht hebben . Het seizoen begon goed maar het zal me niks verbazen als we weer naasy die cl spot grijpen . Het team valt als een kaartenhuis in elkaar. De Vrij is in ieder geval een heerlijke versterking ook omdat Miranda een dagje ouder wordt. Forzaa inter !!

Dit is de ideale aankoop voor Arsenal om Koscielny op te volgen; jong, voetballend goed en bovendien gratis af te halen!

Sportief gezien op het moment inderdaad geen stap vooruit voor De Vrij. Echter heeft Inter natuurlijk veel meer potentie dan een Lazio. De club heeft veel meer financiële mogelijkheden, grotere ambities en ondanks de tegenvallende sportieve prestaties is het toeschouwersaantal nog steeds veruit het hoogst van de Serie A. Moet hij dan op de bank gaan zitten bij Barca of Juve? Of spelen bij Liverpool die elk jaar weer hun beste spelers verkopen. De Vrij heeft het goed naar zijn zin in Italië en ontwikkeld zich er goed, ik snap zijn keuze wel!

20 februari 2018 om 10:11

Liverpool verkoopt niet ieder jaar hun beste spelers. En zoals Klopp Liverpool nu opbouwt zie ik het ook de komende tijd niet gebeuren.

20 februari 2018 om 11:12

Nee vandaar dat ze Coutinho verkocht hebben. Emre Can gaat waarschijnlijk naar Juventus, en als Real Salah echt wil vertrekt die gewoon naar Madrid

20 februari 2018 om 11:43

Liverpool heeft dan wel de financiële middelen om dit op te vangen, als je ziet dat ze even van Dijk binnen halen voor een recordbedrag. Coutinho was overigens onhoudbaar. Die wilde zelf te graag naar Barca, en dan verliest zo'n speler vaak zijn meerwaarde voor de club waar hij nog bij zit.

20 februari 2018 om 11:50

@nerazzurri9

maar dat was niet ''ieder jaar'' volgens mij. ik heb niet gezegd dat we dat nooit hebben gedaan. en emre beschouw ik niet als 1 van onze ''beste spelers''. het enige wat jammer is aan zijn vertrek is dat we geen bedrag ontvangen. en liverpool laat salah niet gaan na 1 seizoen.

Mooie club, maar ook een gevallen club. Ten opzichte van Lazio vind ik Inter momenteel geen sportieve uitdaging. Juventus zou ik een beter vooruitzicht vinden, hoewel ik hem nog liever naar de Engelse top of Bayern Muenchen zou zien gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren