Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe vleugelspeler hard op weg naar De Kuip: ‘Het gaat lukken’

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Igor Paixão de vleugels van Feyenoord van nieuw elan gaat voorzien. 1908.nl sprak zaakwaarnemer Everson Silva, die aan de doorgaans goed ingelichte Feyenoord-watcher vertelde dat de deal over de 22-jarige speler van Coritiba op enkele details na rond is. Daarmee lijkt Arne Slot één van de drie versterkingen die nog op zijn lijstje stonden binnen te hebben.

Maandag bracht clubwatcher Dennis van Eersel in de podcast van RTV Rijnmond naar buiten dat hij de naam van Paixão diverse keren had gehoord. De Braziliaan, die op beide vleugels uit de voeten kan, zou als alternatief gelden voor Wilfried Gnonto, wiens vraagprijs een probleem vormt voor Feyenoord. "De realiteit is dat hij dichterbij is dan bijvoorbeeld een Gnonto", zei van Eersel. "Paixão is een speler die nog dermate jong is en restwaarde heeft, dat hij op termijn veel kan opleveren. Feyenoord is bereid om daar wel wat voor neer te leggen."

1908.nl zet het gerucht van Van Eersel nu kracht bij. "Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen", vertelde zaakwaarnemer Silva in een gesprek met het medium. "Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze. Wij zijn er van overtuigd dat de deal gaat lukken." Welk bedrag Coritiba precies verlangt van Feyenoord is nog onbekend.

Het nieuws dat Feyenoord een vleugelaanvaller zoekt, is geen verrassing. Na de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen Osasuna gaf trainer Arne Slot al aan dat hij, naast twee linksbacks, graag nog een offensief ingestelde speler naar Rotterdam-Zuid zag komen. "Een extra aanvaller zou wel fijn zijn, want de buitenspeler is meestal de speler die je het vaakst wisselt. Ze moeten veel creëren en dat is iets dat je niet elke week van ze kan verwachten. Dan is het heel fijn als je als trainer wisselmogelijkheden hebt."

Paixão zou die optie dus kunnen gaan bieden. De 1 meter 68 lange rechtspoot, die het liefst als linksbuiten speelt, werd opgeleid bij Coritiba en kwam in het kalenderjaar 2020 op huurbasis bij Londrina op een lager niveau uit. Dit seizoen brak de Braziliaan definitief door in het eerste elftal van Coritiba, aangezien hij in achttien wedstrijden tot vier doelpunten en vier assists op het hoogste niveau kwam. De Braziliaanse competitie is op dit moment in volle gang en in de laatste vijf wedstrijden maakte Paixão de negentig minuten vol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 augustus 2022 om 09:42

Meedoen kun je altijd, echter is de kans groot dat ze te weinig kwaliteit hebben om lang mee te kunnen doen om het kampioenschap.

2 augustus 2022 om 10:45

Volgens mij staat er gewoon een uitstekend elftal zo

Bijlow
Geertruida/pedersen- trauner- senesi/rasmussen- lopez/piña
Kokcu/Toornstra
Szymanski - timber/taabouni
Walemark/alireza/dilrosun- gimenez/danilo - paixao/dilrosun/idrissi

Daar zit nog een hoop jeugd achter als milambo, klein, thijs jansen, benita, Hartman, hartjes, slory etc. Etc.

Ik ga er voor 't gemak vanuit dat aursnes , diemers en Hendrix vertrekken

2 augustus 2022 om 11:45

Vina is alles behalve zeker. Het ding is- er zijn veel te veel nieuwe aankopen. De hele voorhoede is vervangen, linksback is weg, middenveld moet ingespeeld worden. Idrissi en Danilo zijn geen top-3 materiaal. Jahanbaksh al helemaal niet. Het is de vraag hoe deze Paxiao, die een prima seizoen heeft gedraaid maar ook niet meer dan dat, gaat aarden in Nederland. Hetzelfde geldt voor Lopez natuurlijk en de nieuwe spits uit Mexico.

Derde, ja, dat moet altijd kunnen. Maar meedoen om de titel zit er niet in, daar geloof ik niks van.

2 augustus 2022 om 11:53

Feye_88 niet om te bashe hoor maar hoe weet je of er een goed elftal staat? Ik persoonlijk ken bijna geen 1 van die namen dus laat me graag verrassen. Maar op dit moment is Ajax nr 1 kandidaat en daarachter volgt psv en daarachter volgt wss feyenoord.

2 augustus 2022 om 12:25

Ik vind het ook veels te vroeg om te roepen om mee te doen in kampioenschap . Als dit team er 4 weken geleden stond en de gehele voorbereiding heeft kunnen doen had ik gezegd ja misschien wel.
Nu ben ik bang dat we oo begin al punten gaan verliezen. Het staat nog niet. En de nieuwe spits en eventueel pixauo hebben nog geen werkvergunning. Maar er wordt wel
Gebouwd en dat vind ik tof

2 augustus 2022 om 12:32

@bliek: Slot moet weer van voor af aan gaan bouwen. De titel lijkt me niet realistisch. Wellicht via hetzelfde scenario als Gio. Eerste jaar een nieuw team en in het 2e jaar is het op elkaar ingespeeld (met een goede aanvulling erbij) en dan gaat het draaien. Er zijn en komen nu veel nieuwe spelers die waarschijnlijk volgend jaar ook nog in Rotterdam spelen.

2 augustus 2022 om 12:43

@ijsmuts wat er vorig jaar gebeurde was al geheel boven mijn verwachting.
We moeten niet vergeten dat er ook een paar sfeermakers weg zijn. Uiteindelijk denk ik wel dat de selectie sterker is maar heeft echt tijd nodig.
We zijn op dit moment goed bezig met inkopen nu nog een team worden.

Zo lang mogelijk meedoen en minimaal derde worden lijkt me een mooie doelstelling. Als we snel europa uit zijn dan een hooi doen naar 2 stiekem 1 maar dat is echt een hele grote bonus

2 augustus 2022 om 13:47

@feye88 zeker sterk elftal alleen je hebt 2x dilrosun erin

2 augustus 2022 om 09:42

Dan ben je een van de weinige supporters die er zo over denkt. Laten we eerst maar eens de concurrentie met de top 2 aan proberen te gaan, daarna zien we (misschien volgend seizoen) wel verder.

2 augustus 2022 om 09:46

Yep. Eerst maar eens dichterbij die bovenste twee komen, voordat we dit soort uitspraken gaan doen. Er is nog geen pijl op te trekken met zoveel nieuwe spelers die nog op elkaar ingespeeld moeten worden. Ik hou mijn hart vast voor de start van de competitie

2 augustus 2022 om 10:00

wazza

Ik ben geen supporter, maar Feyenoord is gewoon grote kanshebber.

Bij mijn club Ajax moeten wij het nog zien. Veel mutaties en trainer waar ik nog geen hoge pet van heb. Zeer dure spelers halen, betekent niet gelijk dat het toppers zijn. Op paar plekken zwak.

Bij PSV ook nieuwe trainer en missen ook extra kwaliteit. Verdediging ook matig en qua wissels erg matig ook.

Feyenoord heeft voordeel dat zij een goede trainer hebben. Verdediging op linksback na, kent elkaar goed. Goede keeper, goede Cv's (tauner, Geertruide en Senesi). Middenveld ook goed met die Poolse speler, Kocku, Timber en komt nog iemand bij.

Voorin is een grote vraagteken. Mexicaanse spits benieuwd naar. Deze Braziliaan ken ik ook niet.

2 augustus 2022 om 10:09

Bij Feyenoord is het toch ook afwachten wat al die nieuwe spelers gaan brengen net als bij Ajax en PSV? Bijlow vind ik ook nog steeds te veel foutjes maken. Ook afgelopen zondag weer. Schiet bijna in eigen doel, en zit goed fout bij de eerste tegengoal.

2 augustus 2022 om 10:10

We moeten op papier altijd voor de titel gaan, maar laten we niet doen alsof we een vergelijkbare kans hebben als PSV, laat staan Ajax. Volgens mij heeft Ajax al bijna 100 miljoen uitgegeven (en nog meer inkomsten qua transfers gemaakt). Het zou mooi zijn als we lang kunnen aanhaken, maar kampioen gaan we niet worden. Onze hele voorhoede is weg, Malacia is weg en waarschijnlijk verliezen we met Aursnes nog een sterkhouder.

2 augustus 2022 om 10:23

Je overdrijft nu wel heel erg. We moeten nu niet gaan overdrijven over Ajax na 1 potje tegen psv. Middenveld en aanval loopt nog steeds over van kwaliteit en verdediging is nog steeds prima.

Wel leuk om te zien in welke nieuwe vijver Feyenoord vist. Ben benieuwd hoe ze dit jaar gaan presteren. Kijk erg uit naar het eredivisie seizoen met al die nieuwe leuke spelers bij veel ploegen

2 augustus 2022 om 10:28

Ik wilde precies hetzelfde typen. Als er 1 seizoen is waar alles kan is het dit seizoen. En vlak AZ niet uit.

2 augustus 2022 om 10:30

Ik verwacht inderdaad ook niet dat Feyenoord een serieuze kanshebber is, ook al maken Ajax en PSV ook nog geen geweldige indruk. De transfers van Feyenoord zien er kwalitatief goed uit, maar er zijn zo ontzettend veel wisselingen dat je a) nog maar moet afwachten hoe ze allemaal uitpakken en b) het sowieso veel tijd gaat kosten om er een geoliede machine van te maken. Vorig jaar is het Slot verrassend snel gelukt, maar dat is geen garantie voor dit jaar. Bovendien hebben een aantal belangrijke sterkhouders de voorbereiding grotendeels gemist (Kokcu, Trauner).

2 augustus 2022 om 09:42

Het zijn wel echt heel veel nieuwe spelers... En toch belangrijke spelers kwijt geraakt met dessers, linssen, malacia en sinistera.. Het kan zo maar even duren voordat het team op elkaar ingespeeld is... Met beetje pech sta je dan al 10 punten achter...

2 augustus 2022 om 10:29

Ja dat klopt inderdaad, vooral het gemis van Sinisterra en Malacia ga je wel merken denk ik.

Ook omdat je nog geen LB hebt en wie moet nu de linker buitenspeler worden?

Andere kant, er staat hopelijk veel kapitaal op het veld. Nelson, Dessers en Til waren allemaal huurspelers. Daarvan wist je dat je ze kwijt zou kunnen raken. En mogelijk 3 (als aursenes vertrekt) basisspelers die je kwijt raakt dan weet je dat er veel nieuwe spelers moeten komen. Helft van je team is gewijzigd en bijna je hele goalproductie is weg.

2 augustus 2022 om 11:04

Lb is zo goed als binnen en de volgende staat in de rij

2 augustus 2022 om 09:44

Dat is nogal overdreven hoor. Eerst maar is proberen top 2de te worden en daarna kun je altijd verder kijken. Zijn namelijk zoveel spelers bijgekomen dat het te lastig wordt.

2 augustus 2022 om 09:45

Dat verwacht ik niet, want het heeft tijd nodig ze in te passen, maar Feyenoord is goed bezig. Talentvolle spelers worden gehaald die later weer (hopelijk) voor veel geld worden verkocht. Internationaal krijg je ook steeds meer aanzien en er komen paar goede talenten aan uit de jeugd. Heb zin in het nieuwe seizoen.

2 augustus 2022 om 09:46

Hou asjeblieft op met meedoen om het kampioenschap hoor.

We zijn als alles mee zit hooguit een outsider. Slot moet met zo veel nieuwe spelers feitelijk helemaal opnieuw beginnen met een berg spelers waar we allemaal eigenliojk nog nauwelijks iets van af weten. Laten we de verwachtingen een beetje temperen.

Wel fijn om er weer een jonge speler bij te hebben die op beide vleugels uit de voeten kan. Wordt nu wel echt tijd voor 1, liefst 2 links backs. Dan zijn we redelijk rond. Mocht Aursness nog vertrekken een middenvelder er bij voor de breedte, maar dit is imo niet keihard nodig. Zou het wel mooi vinden als jongens als Hartjes en Milambo dit seizoen wat meer kansen gaan krijgen.

2 augustus 2022 om 09:59

Hoe zat het het jaar dat Feyenoord kampioen werd? Was dat ook niet een vrij nieuw elftal? Of speelde zij al langer samen?

2 augustus 2022 om 10:09

Dat team speelde al langer samen. Het jaar ervoor won Feyenoord de beker en de groep heeft toen een soort van commitment gegeven om met zijn allen in ieder geval 1 jaar te blijven en dus hij te tekenen om voor het kampioenschap te gaan. Van die basiself kwamen alleen Jones(ivm blessure Vermeer) en Berghuis in de zomer ervoor over.

2 augustus 2022 om 09:54

Ik hoop het, maar dat lijkt mij wat te veel. Het zijn vooral veel interessante spelers (szymanski, Gimenez, die linksback, deze gozer), maar wat hun niveau is weten we niet. Als fan maak je jezelf graag wijs dat dit allemaal topspelers zijn, maar dat weten we natuurlijk niet. En dan duurt het ook nog tot de winter voordat ze zijn ingespeeld en gewend.

Ik hoop dat er fundament wordt gelegd om volgend jaar te knallen. nu kan ik echt niet inschatten hoe het er voor staat. Maar interessant is het wel.

2 augustus 2022 om 09:54

Als je op je 22e nog in Brazilië speelt, moet het nog maar zien of het een goede speler is. Want Brazilianen zijn altijd wel erg intrek. Het kan ook een laatbloeier zijn die bij veel clubs nog niet echt op de radar is verschenen.

2 augustus 2022 om 10:04

Hoeft niet altijd wat te zeggen natuurlijk, kan me ene Elano herinneren die ook pas wat later naar Europa trok. Nog een beter voorbeeld is Luis Fabiano die bij Sevilla pas op latere leeftijd er echt door kwam, trok ook pas rond zijn 25e naar Europa.

2 augustus 2022 om 10:12

Daarom zeg ik ook. Het kan een laatbloeier zijn. Brazilianen zijn in sommige landen altijd intrek als ze al 3x keer kunnen hooghouden. Maar ik ken hem niet.

2 augustus 2022 om 10:39

Paixao is een enorme laatbloeier. Is zijn eerste jaar op het hoogste niveau, heeft ook op het 3e niveau van Brazilie gespeeld 2 jaar geleden nog.
Dit gebeurd echter wel vaker, zeker in Brazilie. Hij zit in een vijver waar Feyenoord in kan vissen, veel spelers in Brazilie zijn onbetaalbaar of verdienen teveel. Hij is een van de lichtpuntjes van Coritiba wat weer terug is op het hoogste niveau. Het is een speler die qua mentaliteit wel bij Feyenoord past, een enorme vechter, heeft ook geen simpel pad bewandeld om uiteindelijk boven te komen drijven. Hoop dat hij slaagt. Hij kan ook op rechtsbuiten spelen btw als klassieke rechtsbuiten gezien je daar Alireza hebt op dit moment die niet echt top is.

2 augustus 2022 om 10:53

Dank voor de info, Brasileiro! Op de filmpjes (zegt natuurlijk niet alles) vind ik het er veelbelovend uit zien! Fyi, Dilrosun is onze rechtsbuiten. Ali lijkt voorlopig 3e keus te zijn voor die positie.

2 augustus 2022 om 19:32

Haha, het is weer zomer en Feyenoord wordt kampioen

Ik hou mijn hart toch wel een beetje vast hoor. Veel buitenlanders die soms niet eens de Engelse taal machtig zijn lijkt me toch wel een beperkende factor t.o.v. vorig seizoen waar je voor een groot gedeelte een kern had met Nederlands sprekende gasten.

We hebben eerder een seizoen gehad waarin de ene na de andere buitenlander werd gehaald (onder Wotte en Gullit). Het werd het slechtste seizoen in jaren en het begin van een donkere periode met financiele problemen.

2 augustus 2022 om 09:41

Haha zo kun je altijd wel wat negatiefs bedenken inderdaad. In NL lopen geen spelers die èn goed genoeg zijn èn betaalbaar. Dus dan ga je automatisch over de grens kijken.Daarbij hebben we met Timber, Idrissi, Dilrosun, Wieffer en Rasmussen al aardig wat spelers gehaald die NL zijn en spreken of al ruime ervaring hebben in de eredivisie. Dus snap echt werkelijk niet waar je dat gejank vandaan haalt

2 augustus 2022 om 11:26

Zo Cipollini, slecht geslapen? Je kan het gejank noemen. Ik ben ook al lang genoeg supporter om te weten dat er altijd bijzonder positief gedaan wordt over spelers die niet bekend zijn, maar dat je straks de eerste bent om je onvrede te uiten als blijkt dat ze niet voldoen. Gnonto had niemand zien spelen, maar was een wereldaankoop geweest als hij was gekomen. Szymanszki is zogenaamd een speler van de buitencategorie, maar vrijwel geen supporter had van hem gehoord. Zelfde verhaal voor Gimenez.

Maar goed, ik weet dat het niet de bedoeling is dat je de verwachtingen tempert als het gaat om de aankopen van Feyenoord en mee moet lopen in de polonaise. Ik heb alleen mijn zorgen geuit over de hoeveelheid buitenlandse spelers die de nodige aanpassing vereisen. Ik hoop dat je gelijk hebt en dat we dus spelers hebben gehaald die goed genoeg zijn en zich snel kunnen aanpassen.

2 augustus 2022 om 09:42

Meeste spelers kunnen tegenwoordig wel Engels hoor

2 augustus 2022 om 09:43

Van de nieuwe aankopen spreekt Gimenez, naast Spaans, Engels. Lopez, mocht hij komen, speelt in de MLS met hoogstwaarschijnlijk Engels ook als vertaal. John de Wolf spreekt Spaans, dus die kan het eea vertalen (zoals hij in het begin ook voor Sinisterra en Senesi heeft gedaan). Daarnaast loopt Danilo ook rond, spreekt Braziliaans Portugees en kan ook alles vertalen vanuit het Engels. Moet wel goedkomen hoor.

2 augustus 2022 om 09:44

Ik snap de zorgen enigszins wel. Maar over je stuk van de kern heb ik wel een opmerking. Van die kern zijn Malacia, Til, Linssen en Dessers weg. Dilrosun en Timber heb je terug, de aanwinsten spreken voor een groot gedeelte Engels en uiteindelijk gaat het om voetbal om de tactische aanwijzingen. Deze zijn doorgaans universeel en met elkaar af te spreken.

Daarnaast is er wel een verschil in beleid van toen en nu. Nu is elke aankoop uitvoerig gescout, jong en staat er goed op bij de eigen Nationale Selectie, waardoor ze altijd restwaarde zullen vertegenwoordigen.

2 augustus 2022 om 09:45

Ik snap je punt hoor over de vele aankopen. Dat gaat lastig worden. De situatie van met Wotte en Gullit is echter totaal niet te vergelijken met nu.

We staan financieel veel sterker, toen werd er echt gegokt op terug verdienen via CL. Gullit was echt, samen met Wotte, de slechtste combinatie ooit. Als je vergelijkt wat er nu zit heb ik daar veel meer vertrouwen in.

2 augustus 2022 om 09:48

Jij praat over periode Bahia, Magrao, Bart Goor etc... Verwacht dat de scouting wel is verbeterd, want dat was Idd armoedig. Al denk ik nog steeds met plezier terug aan K2 duo van dat jaar.

2 augustus 2022 om 09:56

Bart Goor.. wauw. Uit de categorie vergeten spelers. Dat was trouwens nog best een goede speler.

2 augustus 2022 om 10:32

Moet toegeven dat dit zeker niet de minste speler was. Deed het Idd best aardig. Saidi en Babos schieten ook nog te binnen.

2 augustus 2022 om 10:46



Cory Gibbs en Patricio Graff.

2 augustus 2022 om 11:28

Tussen het aantrekken van Graff en Gibbs zitten wel aardig wat jaartjes, een landstitel, een Europese prijs en een handvol trainers. Dat was niet dezelfde periode.

Östlund, Basto, Derijck, De Ceulaer, Boussaboun etc was in die periode.

2 augustus 2022 om 11:40

oh daar ging het mij niet om. Ik was gewoon wat namen van 'vergeten' spelers aan het noemen.

2 augustus 2022 om 12:09

Aha, ja dan moet ik altijd denken aan spelers met hoge verwachtingen, maar die vrijwel nooit speelden. Owoeri, Erasmus, Jaja, Meshal Mubarak Budawood, Lensky etc.

2 augustus 2022 om 12:57

Pfoh Saidi. Die was de eerste maanden echt geweldig. Ongekend goede sliding. Daarna totaal ingeklapt en nooit meer herstelt haha

2 augustus 2022 om 09:50

Ik kan me anders ook nog een Feijenoord herinneren met vooral nederlandstaligen die er helemaal niks van bakten. Op papier een geweldige selectie met oa Bruins, Slory, v Bronkhorst, Hofland, Makaay, Mols, Landzaat, Vlaar, Wijnaldum, Guzman….misschien dat ik verschillende jaargangen door elkaar haal, maar er is zo’n selectie geweest met geweldige namen, gearriveerde spelers en talenten waar helemaal niks uit is gekomen

2 augustus 2022 om 14:02

Klopt. Toen was v. Marwijk aan z'n 2e termijn bezig met Peter Bosz als TD. Die gokte met die selectie en trainer op een kampioenschap en CL inkomsten omm de club uit de financiele malaise te trekken.
Helaas weerdd in de winterstop bekend dat v.marwijk BC zou worden, stortte het hele zootje in elkaar en lieten de heren de club nagenoeg failliet achter.

2 augustus 2022 om 15:44

Ah ja, die tijd. Nu ben ik weliswaar een psv fan, maar zelfs ik keek toen uit naar Feijenoord, het was in potentie zo’n mooie selectie, met idd van marwijk….what could go wrong?

2 augustus 2022 om 10:22

Sinisterra, onze beste speler, sprak nauwelijks Nederlands en Engels en deed tot het einde al zijn interviews in het Spaans. Hoewel ik dat best een aanfluiting vond, was daar op het veld helemaal niks-nada van te merken.

2 augustus 2022 om 10:31

Vaak zijn gebaren en termen in het voetbal wel algemeen.

Plus een rasvoetballer hoef je vaak ook niet te vertellen wat die moet doen.

2 augustus 2022 om 10:30

Mwah, Senesi en Sinisterra spraken ook geen NL.

Daarnaast heb je Idrissi, Dilrosun, Timber ook gehaald.

Rasmussen speelde vorig seizoen al in NL.

Bijlow is NL
Geertje
Trauner en Senesi spreken nj wel engels

Die linksback uit amerika zal ook wel engels spreken, of spaans.

Kokcu NL
Szymanski spreekt wellicht duits, zo niet engels.

Walemark spreekt engels
Alireza NL
Danilo spreek engels, portugees (voor de nieuwe Braziliaan) zal ook wel een beetje spaans en wellicht zelfs al een beetje NL spreken.

Gimenez kan Spaans dus kan communiceren met Danilo, Idrissi en Senesi

Die Paixao zal ook naast portugees wel een beetje spaans kunnen babbelen/verstaan.

Ongekend dat ze nog steggelen over de betaalwijze. Je stuurt toch gewoon een Tikkie tegenwoordig?

On: weinigen zullen hem nog hebben zien spelen, maar hij lijkt in ieder geval voor wat diepte in de selectie te zorgen. Kan zo mooi de strijd met Idrissi aan.

2 augustus 2022 om 09:43

Haha, een tikkie sturen. Mooie

2 augustus 2022 om 12:51

Ik vraag me ook af hoe dit verloopt, gaat dit dan om de valuta, de termijnen of willen ze het in bitcoin? Dit lijkt me niet echt een punt in de voetballerij waar een deal op zou moeten vastlopen..

Ik ken deze speler totaal niet hoop dat hij me gaat verrassen. Ik had gehoopt op Gnoto die zou gelijk inzetbaar zijn.
Jammer dat Gnoto nu echt niet meer komt.
Ze moeten wel snel twee linksbacks halen duurt wel heel lang.

2 augustus 2022 om 10:20

Is er een reden dat Gnonto er zo goed op staat bij velen? Hem heb ik namelijk ook nooit zien voetballen.

3 augustus 2022 om 02:37

Afgelopen Nations League ronde volgens mij gedebuteerd bij het Italiaans elftal. Leuke speler om naar te kijken maar het is nog wat wild maar goed hij is 18. Kleine speler maar fysiek sterk.

Ik hoop voor Feyenoord dat dit een schot in de roos zal zijn! Het zou leuk zijn als de top 3 het elkaar moeilijk kan gaan maken dit seizoen. Maar net als PSV denk ik dat Feyenoord nog wel even kritisch naar de verdediging moet gaan kijken..

2 augustus 2022 om 09:43

Huh? De verdediging staat juist prima. De eerste back up linksback is al binnen, en er zal nog eentje komen. Dan heb je met ....-Senesi-Trauner-Geertuida gewoon ee uitstekende achterhoede.

2 augustus 2022 om 09:46

Hoezo dat dan? Je hebt met Trauner en senesi een goed centrum. Rasmussen en Geertruida als back ups. Op rechts Geertruida en Pedersen. Op links gaan Lopez en hopelijk Viña komen. Dan ben je echt top voorzien hoor.

2 augustus 2022 om 10:20

Ik verwacht niet dat Lopez en Viña komen, eerder 1 van de twee. Ik denk dat Hartman de kans krijgt als back-up en er nog een cv wordt gehaald. Of die jongen van Volendam wordt gehaald

2 augustus 2022 om 10:29

Nee dat is niet waar. Die jongen van Volendam komt helemaal niet dat staat al vast. En Feyenoord is wel degelijk druk bezig met Lopez en Viña. Lopez zal als back up fungeren. Die is ook al bijna rond. Viña is iets lastiger maar zeker niet onmogelijk.

-Nieuwe vleugelspeler hard op weg naar De Kuip: -het gaat lukken-

Met deze titel begon ik me af te vragen welk ouderwets vervoermiddel deze jongen heeft gekozen om naar Feijenoord te komen. Haha.

Geen slechte cijfers voor een speler die ik verder niet ken, maar het argument van slot dat vleugelaanvallers doorgaans vaak gewisseld worden om verschil te kunnen maken, dat vind ik wel een goeie.

Kleine frustratie mijnerzijds;
Waarom moet werkelijk bij elk artikel, waarin 1908 als bron wordt genoemd, steeds opnieuw worden aangehaald dat dit -een doorgaans goed geinformeerde site- is? Beetje overdreven om dat bij elk stuk te doen.

2 augustus 2022 om 10:05

Heel eerlijk. Ik denk slot die verklaring heeft gekozen om niet te hoeven zeggen dat hij zijn huidige vleugelspelers niet goed genoeg vind. Dat is te vroeg in het seizoen en als eventuele deals niet doorgaan zit je met spelers waarbij je openlijk hebt gezegd dat ze er niks van kunnen.

2 augustus 2022 om 10:14

Ondanks dat ik je wel kan vinden in je opmerking is het ook vreemd, aangezien Idrissi en Dilrosun er pas net zijn. Ik neem aan dat ze daarvoor ook commitment bij Slot hebben gekregen?

2 augustus 2022 om 10:26

Dilorosun zal op de andere kant komen. Idrissi is echt een breedte speler. Ga er niet van uit dat hij echt basis commitment heeft gekregen.

2 augustus 2022 om 10:37

Dat zou natuurlijk een verklaring kunnen zijn, maar hij weet natuurlijk van geen enkele van die spelers of ze goed genoeg zijn, totdat ze een flink aantal duels en trainingen onder hem hebben gespeeld. Met Idrissi heeft hij al eerder gewerkt als hij het niet zou zien zitten, dan zou hij toch gek zijn hem wel binnen te halen? Dan neemt hij alleen maar ruimte en budget in, waar een mogelijke buitenkans dan niet meer in kan springen. Met deze nieuwe speler is er een verwachting, maar geen garantie, Ik denk dat in die zin Idrissi in de ogen van Slot juist al een goed start niveau heeft, maar dat de spoeling dun is.

Interessant om te volgen is natuurlijk of Idrissi dan eerste keus is en blijft, of dat blijkt dat juist hij zelf een ideale backup is...

Toch zie ik liever Gnonto.

Voor een 18 jarige zijn z’n statistieken een stuk indrukwekkender dan die van deze 22 jarige paixao.

Plus 4-voudig Italiaans international wat voor iemand van 18 best wel knap is.

Daarbij is Gnonto direct inzetbaar en kan je hem van het weekend al gebruiken.
Deze Paixao moet eerst een visum en werkvergunning etc aanvragen, dus de kans is groot dat je hem direct 3 competitie wedstrijden moet missen.

2 augustus 2022 om 10:04

Tenzij Slot niet weet waar hij Gnonto moet laten. Dan is het dus geen goede aankoop.

2 augustus 2022 om 11:26

Hij speelt vooral linksbuiten en spits, precies de posities waar Slot nog versterking wil…
Daarnaast heeft hij enkele keren als schaduwspits en aanvallende middenvelder gespeeld.
Keuze zat dus.
Maar linksbuiten kan die prima opgesteld worden.

2 augustus 2022 om 11:38

En toch heeft Slot zijn twijfels uitgesproken en denkt hij dat Gnonto beter tot zijn recht komt in een 2-spitsensysteem waarbij hij beweegt rondom een aanspeelpunt .

Precies het type linksbuiten dat we nodig hebben. Iemand met een individuele actie, diepgang en veel snelheid. Idrissi is meer iemand die veel in de bal komt.

Goed dat Feyenoord zich nog even versterkt op flanken. Je zag tijdens de oefenduels dat er heel veel creativiteit en snelheid ontbrak nu Sinisterra weg is. Hopelijk kan deze jongen het waarmaken.

Mooi, met deze man erbij zit je voorin wel echt goed in je opties: Paixao, Walemark, Alireza, Dilrosun, Idrissi, vermoed dat er dan nog wel een weggaat. Maak me wel zorgen met welke LB we zondag aantreden.

2 augustus 2022 om 09:48

Zijn wel allemaal jongens waarvan je moet afwachten wat het gaat worden. Zitten geen zekerheidjes bij.

Bij deze Braziliaan vraag ik me af waarom ie niet eerder opgepikt is door grotere clubs. Doorgaans verkassen die gasten al jong naar Europa.

2 augustus 2022 om 09:52

Zegt mij niet zo heel veel. Je hebt namelijk ook 'laatbloeiers'. Sinisterra kwam ook op zijn 21e echt pas op gang. Volgens mij is Porto ook geïnteresseerd

2 augustus 2022 om 09:57

Deze jongen speelde vorig seizoen nog met zijn club in de Serie B van Brazilie. Dus wellicht daarom. Vanuit de KKD worden ook vrijwel nooit spelers gehaald die naar grotere clubs in het buitenland gaan, dus verwacht enigszins hetzelfde vanuit Brazilië.
Dit is wel echt een speler waarvan je moet afwachten of hij het niveau aan kan, of het gaat halen.
Hij zal in ieder geval wat tijd moeten krijgen.

2 augustus 2022 om 10:00

Ik hou mijn hart ook vast met deze gozer. Ik heb een kennis in Brazilië en die was ook niet bijster positief over hem. Als ik het allemaal hoor heb ik vooral ook ernstige twijfels of hij in de speelstijl van Slot gaat passen. Ik hoop echt Feyenoord besluit om Gnonto te halen i.p.v. deze gozer. Hij heeft ook gewoon een veel grotere kans op restwaarde. Zelfs als Gnonto niet presteert dan doe je hem over 2 jaar nog voor een paar miljoen weg.

2 augustus 2022 om 11:02

@ Memyselfandi

Wat vind je/kennis niet goed aan deze jongen? Heb diverse scouting rapporten gelezen en op een hoop fronten kan hij zichzelf verbeteren maar ook dat hij wel degelijk kwaliteiten heeft.

Op de beelden ziet het er leuk uit. Al blijft het toch altijd wel even afwachten hoe het in Nederland gaat. Straks hebben wij naast Gimenez: Lopez, Paixão en mogelijk Campos. Ik reken er ook op dat niet elke speler er direct zal staan. Sommigen hebben echt even de tijd nodig om “te landen”. Het is toch een hele switch naar een ander land, cultuur en andere manier van spelen en intensiteit van een voetbalcompetitie. Die tijd moeten wij hen ook een soort van gunnen echter is die tijd er niet. Sinisterra kreeg alle tijd en ruimte maar sommige jongens zullen er eigenlijk direct moeten staan. Ik ben in ieder geval erg benieuwd en ik hoop uiteraard dat het allemaal toppers zullen worden! 😁

Dat word dan de 10e aankoop deze zomer, hoe staat de Feyenoorder daar tegenover?
Er zijn er een paar weggegaan, maar 10 aankopen tot nu toe (zijn er nog 2 gewenst) is gewoon een heel nieuw elftal erbij.
Vind men het verstandig om gelijk al het ingekomen geld direct weer uit te geven bijvoorbeeld, hoe zit het met eigen kweek die hierdoor word genegeerd en dan bedoel ik voor mogelijk basis.
Hoe ziet de Feyenoorder de seizoensstart voor zich na een redelijk waardeloze oefencampagne.

2 augustus 2022 om 10:12

Wie zegt dat Feyenoord al het geld uitgeeft. Vorig jaar heeft Slot duidelijk gezegd dat de selectie niet breed genoeg was. Mazzel gehad met weinig blessures. Dat probleem word nu opgelost voor de volgende stap.

2 augustus 2022 om 10:13

Er zijn ook veel spelers vertrokken met Til, Dessers, Linssen, Sinisterra, Nelson, Malacia. Bovendien miste je vorig jaar al breedte op de bank, dus wat dat betreft goed dat we op meerdere plekken voor dubbele bezetting gaan. Geld moet je durven investeren om nog meer geld te kunnen genereren. Daar kleven natuurlijk altijd risico's aan vast. Ik ben blij dat het geld wordt gespendeerd aan redelijk jonge gasten die uiteindelijk weer veel op kunnen leveren. Voor wat betreft de seizoensstart hou ik mijn hart nog vast. Ook omday de voorbereiding nog niet heel lekker verliep en het elftal nog op elkaar ingespeeld dient te worden. Ik ben er wel van overtuigd dat Slot er binnen no-time het één en ander ingeslepen krijgt. 'Gelukkig' beginnen we tegen Vitesse die ook een flink jasje heeft uitgedaan. Daarna is het hopen dat de nieuwe jongens snel aansluiten. Wat betreft de eigen kweek, loopt er naast Benita niets rond dat goed genoeg is voor het eerste elftal (dan doel ik op de leeftijdsklasse 19/20/21). Gewoon een slechte lichting. Daaronder zitten wel weer wat pareltjes, maar die zijn heel jong

2 augustus 2022 om 10:17

Er wordt niet zoveel genegeerd. Er zijn voornamelijk voorhoede spelers gehaald en die heeft Feyenoord weinig rondlopen in de leeftijdsgroep 18-20 die echt het niveau aan kunnen. Het was ook gewoon hard nodig om een groot deel uit te geven want de selectie was niet breed genoeg en mistte op enkele cruciale posities gewoon spelers. Alles wat Feyenoord heeft gehaald is wel jong, dus onverstandig vind ik het niet daarnaast kunnen ze altijd Kokcu, Geertruida of Senesi nog verkopen wil het echt slecht lopen.

2 augustus 2022 om 10:19

Ik vind het een logisch gevolg van. Wij zijn immers ook de nodige spelers kwijt en niet alles is simpelweg op te vangen met jeugdspelers. Feyenoord zit in de lift, dat is zichtbaar gezien de records (hoogste inkomende en hoogste uitgaande transfer) die verbroken zijn. Er is dus ook sinds jaren eindelijk wat te besteden én sinds Arnesen wordt er ook eindelijk fatsoenlijk gescout. Wil Feyenoord blijven groeien, zal het dit pad moeten bewandelen. Ik vind het niet meer dan logisch dat er nu met geld gesmeten word. Hoe gek dat ook is, want dat doet Feyenoord praktisch nooit. Maar wil het aansluiting vinden bij Ajax en PSV, is dit gewoon nodig. Ik vind ook dat Feyenoord zich nog verder moet versterken. Natuurlijk wil je het liefst dat jeugdspelers direct klaar staan om een vertrek op te vangen. Alleen op dit moment is er nog niemand aan toe. Benita schurkt het dichtst tegen een plek in het elftal aan, zij het niet dat hij Geertruida en Pedersen voor zich heeft. Er zitten echt wel leuke talenten bij, zoals Janssen, Kleijn, Hartjes, Dermane, Slory, Milambo etc. Alleen dit zijn over het algemeen of nog hele jonge jongens of spelers die nog stappen moeten maken, vooral fysiek gezien. Het is echt niet zo dat jeugdspelers genegeerd worden. Bijna alle spelers hebben de volledige voorbereiding met Feyenoord mee gedaan. Zij hadden dus alle tijd en gelegenheid om zich te laten zien. Sommige zijn kwalitatief gewoon (nog) niet goed genoeg. Degene die daar het best over kan beslissen is Arne Slot. Ik vind het aan een kant wel grappig dat er wordt geschreeuwd om jeugdspelers, terwijl zij laatst keihard onderuit gingen in de voorbereiding en toen werd er hard geschreeuwd om aankopen. Feyenoord heeft gewoon spelers nodig die er het liefst direct staan of die uitzonderlijke kwaliteiten hebben, die ontbreken in de huidige selectie. Dat de voorbereiding ruk is, doet mij persoonlijk niet zoveel. Ik hecht niet veel waarde aan uitslagen van oefenwedstrijden, zolang er maar punten worden behaald in de Eredivisie en Europa. Daar draait het immers om. Het enige wat ik echt een kwalijke zaak vind is dat er altijd geroepen werd dat er een schaduwlijst is en Feyenoord tegen Vitesse aantreed zonder linksback. Althans, zonder aangekochte linksback want wellicht speelt Hartman. Dat is gewoon slecht omdat Malacia al lang weg is en in de tijd dat Tyrell er stond, er zelfs geen back-up was voor hem. Afijn. Feyenoord heeft flink gekocht en is nog niet klaar. Mijn verwachtingen zijn dan ook niet bijster hoog. Ik zou tevreden zijn als Feyenoord gewoon weer derde wordt en dat het team snel aan elkaar went. Hopelijk kunnen wij de komende jaren op deze voet verder en wordt er in de toekomst eerder geanticipeerd op (mogelijke) uitgaande transfers. Dan hoef je niet in een korte periode een hele rits aan spelers te halen. Want nu zal het echt wel eventjes duren voordat het echt gaat lopen.

2 augustus 2022 om 10:28

Dat is in alle eerlijkheid heel lastig in te schatten waar we staan. Vorig seizoen hebben we gezien dat de ploeg aardig bij elkaar was gebleven, maar dat ze natuurlijk niet bekend waren met de speelstijl van Slot. Dat ging ook een stuk sneller dan verwacht, maar het geraamte stond wel in het begin van het seizoen qua spelers. Dat is nu een stuk anders. Ik heb er wel vertrouwen in dat het moet lukken maar hoelang dit gaat duren?? Ik heb oprecht geen flauw idee. Het worden nu wel heel erg veel spelers.

Wat wel positief is aan de aankopen is dat overal een idee achter zit. Of het zo uitpakt in de praktijk is natuurlijk even afwachten want niet elke aankoop kan en zal slagen. Maar het is doordacht en dat lijkt op beleid wat we in het verleden veel te weinig hebben gezien. Bovendien is het ook heel erg met oog op de toekomst. Volgend jaar moet het elftal grotendeels staan vanaf het begin van de voorbereiding. Dus het is ook voorsorteren op volgend jaar. Wat verder positief is, is dat er ook weer een hoop spelers met potentie zijn aangetrokken. Internationals en op de huurspelers opties tot koop bedongen. Ideale manier om ze uit te testen.

Voor wat betreft de eigen jeugd is de lichting van nu niet goed genoeg denk ik. Al verwacht ik wel dat Benita dit seizoen minuten gaat maken. Die liet zich goed zien in de voorbereiding. Verder wordt er wel veel op de lange termijn gedacht want er zijn een hoop spelers vastgelegd die in de jeugd spelen. Alleen zijn ze nu van de leeftijd 15 a 16 jaar en dat is net nog een slag te jong. Daar zit op dit moment de grote kanshebbers en i.t.t. vorige jaren zijn ze ook allemaal vastgelegd in plats van weggeplukt. Daar zie je ook al een omslag. Kennelijk begint het plaatje opleiding bij Feyenoord weer aan te spreken.

Tot slot de seizoensstart. Ik heb echt geen idee wat ik kan verwachten. Wat mij betreft is het de eerste wedstrijden gewoon overleven. Zorgen voor de 3 punten en hoe maakt nog niet uit. Dan zal de progressie in de ploeg langzaam zichtbaar moeten zijn. Je zag tegen Osasuna dat we wel veel spelers hadden die graag de bal vooruit wilde spelen, maar nog niet wisten waar de medespelers liepen. Daarom ging de bal (te) vaak terug. Zodoende denk ik dat de we de top 2 niet uit kunnen dagen dit seizoen. Ze hebben betere selecties maar ik heb nog vraagtekens over de selectie. Als deze situatie zich volgend jaar zou voordoen en wij hadden een ingespeelde groep, dan had ik ons zeker goede kans gegeven. Maar voor dit seizoen moet je vooral klaar zijn voor de groepsfase EL. Blijf hot in Europa, overwinter EL en kom hopelijk tot kwartfinale. Of het haalbaar is? Geen idee, maar dan blijf je in de picture en kan je spelers ook volgend jaar zomer voor mooie bedragen verkopen.

Mijn doelstelling voor dit jaar: 3de worden, ploeg klaarstomen voor volgend jaar, overwinteren EL en de beker. Dan zou ik zeker tevreden zijn.

Inhakende op t topic gisteren aangaande t postgedrag van VZ.
Vandaag is Monaco-PSV voor vCL Als t Monaco-Ajax was zijn er rond 10 uur s ochtends minstens 3 topics over. Advies.
Een topic over de voorhoede vd tegenstander die niet misselijk is.
Eventuele opstellingen met eventuele wisselingen tov zondag
Uitleg belang coëfficiëntenlijst weer even uit de doeken doen tov Frankrijk
RVN heeft al een paar dingen over deze wedstrijd gezegd, nog niks over gezien.
Clement heeft al t 1 en ander over de wedstrijd van vanavond gezegd.
Statistieken uit t verleden
Zo ff uit de losse mouw.
Ik begrijp dat t om clicks gaat maar zie vanaf 6 uur vanochtend ook topics met nauwelijks reacties bij onderwerpen die minder belangrijk zijn dan de wedstrijd van vanavond(kijk maar na). Misschien ontbreekt dan ook een bepaalde wil..?

On. Feyenoord is stevig aan de weg aan t timmeren. Alleen een goede spits kan er nog wel bij.

2 augustus 2022 om 10:30

Nog een spits? We hebben al 2 spitsen met Danilo en Gimenez

2 augustus 2022 om 10:36

Danilo kan me nog niet bekoren. Die andere heeft een mooie naam maar is afwachten.

Vond die Gnonto niet zo bijzonder eigenlijk. Doet me aan Elvis Manu denken, wat al een schande was dat hij ooit bij Feyenoord heeft mogen spelen en dan komen ze met Paixao aanzetten die ook weer op deze twee lijkt.

Geen grote verwachtingen van deze speler.

2 augustus 2022 om 10:46

Hoe vaak heb je ze zien spelen?

Het kan aan mij liggen, maar hebben ze nog een vleugelspeler nodig? Met Alireza-Wahlemark-Idrissi-Dilrosun heb je al 4 vleugelspelers. En met Danilo en Giminez 2 spitsen. Ik zou me eerder druk maken om de linksback positie.

En een goede verdedigende middenvelder is ook nog wel wenselijk! Of gaan ze verder met Hendrikx?

2 augustus 2022 om 11:32

Feyenoord is natuurlijk niet met alleen maar 1 speler bezig. Ze zijn hard aan het werk voor de linksbackpositie maar er moet ook nog een linksbuiten bijkomen. Jahanbakhsh zal waarschijnlijk nog vertrekken. Feyenoord staat daar open voor omdat hij een grootverdiener is en Jahanbakhsh zou graag meer minuten willen maken, ook met oog op het WK. Een verdedigende middenvelder zal inderdaad ook nog worden gehaald. Verwachting is dat Aursnes, Hendrix en Diemers nog zullen vertrekken.

Highlights zien er goed uit, super technisch, snel, balcontrole e.d. Zou zo maar eens een hele goede aankoop kunnen zijn.

Dit zou echt geweldig zijn in plaats van Alireza.

Paixao - Giminez - Dilrosun
Idrissi - Danillo - Walemark

Hele mooie aanval waar ok veel van verwacht. Ik zou alleen proberen om ook nog een derde spits te regelen omdat Danilo toch twijfelachtig is. En een Gnonto erbij als extra buitenspeler is de kers op de taart.

Het middenveld is ook goed met :

Kokcu - Szymanski - Aursnes
Timber - Toornstra - Wieffer

Al zie ik daar dan graag nog Hendrix en Diemers vertrekken en Basset verhuurd worden. Daar mag dan ook nog een extra optie bijkomen.

Achterin mis je gewoon 2 linksbacks en mag Marcino nog vertrekken :

Lopez - Senesi - Trauner - Geertruida
Aankoop - Rasmussen - Geertruida - Pedersen

Bijlow - Jansen

Igor Paixão & Marcos Lopez welcome to Feyenoord Rotterdam

Lijkt me een fijne speler om in je selectie te hebben. Iemand die 1 op 1 enorm goed is. En extreem doelgericht.

Voor de rest ben ik erg blij met het aankoop beleid. Allemaal jonge spelers die voor veel geld kunnen worden verkocht. Er zal er altijd 1 the mislukken maar als daar een speler van 25 miljoen verkoop tegenover staat doen wij goede zaken. Nu nog een linksback en we zijn er klaar voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren