Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot ziet ‘te bescheiden’ Feyenoorder imponeren: ‘Hij moet met meer lef spelen’

Laatste update:

Arne Slot is te spreken over Igor Paixão's invalbeurt tijdens Feyenoord - Heracles Almelo (3-0). Slot vond de Braziliaan gedreven voor de dag komen, en hem tevens meer bravoure tonen dan normaal het geval is. "Ik vind nog wel eens dat hij zich wat meer moet laten zien", verklaart Slot tegenover de camera van ESPN.

Paixão kwam zondag na 71 minuten in het veld en eiste al gauw een hoofdrol op. Na het veelbesproken spelletje steen, papier, schaar mocht de vleugelaanvaller een vrije trap nemen, waaruit hij het slotakkoord verzorgde.

Slot was vooral blij dat Paixão bij de gegadigden ging staan. "Ik was ook wel blij dat hij de steen, papier, schaar won, maar daarmee bedoel ik meer dat hij er ook bij stond om die vrije trap te nemen. Die bal lag misschien wel meer voor een linkspoot."

"Maar ik vind nog wel eens dat hij zich wat meer moet laten zien", vervolgt Slot. "Hij is veel te bescheiden, wil veel te snel een bal afspelen. Hij moet met veel meer lef spelen. Ik vond dat hij dat in dit kwartier deed."

Slot spreekt daarom van een prima invalbeurt. "Gedreven, ook." Paixão bracht daarin zijn seizoenstotaal naar vijf competitietreffers. In totaal was de vleugelspits dit seizoen goed voor zeven goals en drie assists, verdeeld over 36 optredens in alle competities.

Die 36 optredens maken Paixão de meest gebruikte linksbuiten van Feyenoord dit seizoen. Slot worstelt nog altijd met die positie, en liet zondag nog Luka Ivanusec als basisspeler aantreden. Ook geeft de oefenmeester bij tijd en wijle de kans aan Leo Sauer, die in de luwte aan een doorbraak werkt. Alireza Jahanbakhsh, Antoni Milambo en Yankuba Minteh werden ook al als noodverbanden op links ingezet.

Paixão is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdamse dienst. De 23-jarige Braziliaan kwam in 2022 over van Coritiba FC, dat 4,5 miljoen euro bijgeschreven kreeg. Sindsdien kwam Paixão tot 73 officiële optredens, 16 goals en negen assists. Hij ligt nog tot medio 2027 vast in De Kuip.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke voetballer, maar wil je groeien zal je hem denk ik toch moeten vervangen. Denk dat je wel minimaal 12 miljoen moet kunnen krijgen voor hem?

11 maart 2024 om 08:07

Ik denk eigenlijk dat er nog veel meer in zit, omdat hij in principe alles heeft voor een buitenspeler. Maar ik had wel gehoopt dat hij inmiddels verder zou zijn, misschien is het dit seizoen net iets minder maar sluit niet uit dat hij volgend seizoen weer een stap zet. Talent zat.

11 maart 2024 om 08:24

12 miljoen voor een Braziliaan van 23 met matige statistieken in de Eredivisie en verder niets?

11 maart 2024 om 09:36

Er is ook wel eens 95 miljoen betaalt voor een Braziliaan van 22 met matige statistieken in de Eredivisie en verder niets.

Wonderen zijn de wereld nog niet uit.

11 maart 2024 om 09:55

Ho ho ho, die Braziliaan van 22 deed het wel fantaaaaastisch in de Champions League met 2 doelpunten!!!

11 maart 2024 om 11:24

Ik wist van tevoren al dat iemand die opmerking ging maken, maar het voegt verder niets toe natuurlijk.

11 maart 2024 om 16:10

Dat voegt van alles toe. Dit geeft aan dat 12 miljoen in deze markt helemaal niets is. En nee Feyenoord is geen Ajax, daarom zeg ik ook niet 100 miljoen maar minimaal 12. Als je al een paar jaar terug 10 kreeg voor Vilhena en een blinde draver als Pedersen 7 dan is minimaal 12 voor Paixao meer dan reëel. Maar ok voor Feyenoord moet het altijd marktconform zijn. Alleen andere clubs mogen spotten met de wetten van marktconforme transfersommen.

Ik verwacht uiteindelijk toch een beetje een Sini scenario bij hem. Wel met een andere leercurve, maar dat er een seizoen komt dat alles ineens samen gaat vallen. Hij heeft in principe alles om niet onder te doen aan de buitenspelers van PSV en kan naar mijn mening veel beslissender zijn dan dat hij is. Ook in wedstrijden waarin het niet loopt en de ploeg over een doodpunt heengetrokken moet worden. Hij is alleen nog verre van constant en heeft dit seizoen wel echt een goede vormdip te pakken gehad. Maar hij is snel, kan een mannetje passeren, heeft echt een goeie trap/voorzet en kan uitstekend koppen voor iemand die zo klein is. Kan dus ook goed positie kiezen.

Potentie zat en hopelijk komt het er volgend seizoen uit. Datzelfde geldt voor Ivanusec waarbij je echt aan alles ziet dat het een geweldige voetballer is. Als alleen die twee al goed renderen en niet weer gebleseerd raken, heb je twee kampioenswaardige vleugels staan. Ze zullen wel zelf die stap moeten gaan zetten,

11 maart 2024 om 08:54

Ik krijg meer een Leonardo vibes bij hem. Soms zie je geniale dingen en soms onzichtbaar. Bij Leonardo had ik ook altijd gehoopt, dat er meer uitkwam dan dat hij liet zien.

11 maart 2024 om 09:06

Hij doet mij ook aan Leonardo denken inderdaad. Is voetballend vaak de matigste buitenspeler alleen compenseert hij dat met af een toe een kopbal of een treffer zoals gister. Als ik Feyenoord was zou ik proberen te bouwen op Ivanusec en Minteh. Minteh moet makkelijk nog een jaar gehuurd kunnen worden. Een 19/20 jarig lichtgewicht zal nooit een basisplaats krijgen bij Newcastle en vecht er duidelijk voor in het Rotterdamse shirt.

11 maart 2024 om 09:56

Naar mijn idee had hij een stijgende lijn totdat zijn Instagram verhaal gebeurde, het leek wel of dat dit hem mentaal parten speelde. Maar goed misschien is dat ook wel de wens van de gedachte.

11 maart 2024 om 10:07

bouwen op een huur speler, strak plan..

11 maart 2024 om 10:27

Doen we bij PSV ook 🏆

11 maart 2024 om 17:33

Inderdaad, lijkt me een heel goed idee.
Overigens zie ik Paixao veel liever vanaf rechts, daar heeft hij in mijn beleving z'n beste wedstrijden gespeeld. En daarnaast staat hij dan niet je grootste aankoop én één van je grootste talenten in de weg.

12 maart 2024 om 08:59

Met huren is in principe niets mis, mits het een speler is die er direct staat en op een positie waar je zelf op dat moment geen speler hebt. Savio van PSV vorig seizoen was dus de reinste onzin, maar Dest is nu bijv wel precies wat nodig was. Al zou ik wel altijd voor een optie tot koop gaan, voor wat dat waard is (zie Bayern-Tillman). Of Minteh het rechtvaardigt, kun je je twijfels bij hebben.

Er zit nog veel meer rek in zijn spel. Bij Sinisterra duurde het ook 1 a 2 seizoenen voordat hij ontpopte tot een absolute basisspeler.

Slot, moet hem ook op rechts plaatsen ipv op links misbruiken.. laatste wedstrijden dat hij scoort stond hij op rechts of kwam hij vanuit rechter kant..

Zit veel meer in deze jongen, vorig seizoen goed gedaan. Dit seizoen zeer wisselvallig, maar ik zie het wel goed komen met hem. Denk dat Feyenoord gebaat is bij een (zeer) goeie rechtsbuiten, wellicht dat die Rodriguez nog komt? Verder denk ik dat Stengs ook te licht is voor de 10 positie in de 'grote wedstrijden'. En dan zullen ze spelers moeten vervangen die weggaan en waarvoor ze nog niemand in huis hebben....wordt spannende zomer wederom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren