Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar na gewonnen kwartfinale direct naar ziekenhuis vervoerd

Laatste update:

Neymar is direct na afloop van de kwartfinale Brazilië-Colombia (2-1) per ambulance naar het ziekenhuis in Fortaleza vervoerd. De spits van het thuisland werd in de laatste minuten van het Zuid-Amerikaanse onderonsje naar de grond gewerkt door tegenstander Juan Camilo Zúñiga en kwam vervelend terecht.

/

Neymar verliet het veld op een stretcher en werd daarna in de ziekenwagen neergelegd en naar een nabij ziekenhuis gereden. Zaterdag of zondag moet blijken hoe de maker van vier doelpunten op het WK 2014 eraan toe is en of de halve finale tegen Duitsland voor hem in gevaar komt.

Mocht Neymar er niet bij zijn, dan is dat een fikse streep door de rekening van bondscoach Luiz Felipe Scolari. Die kan tegen de Duitsers sowieso al geen beroep doen op aanvoerder Thiago Silva. Die pakte vrijdagavond een gele kaart die hij zich niet kon permitteren: derhalve mist de verdediger de halve eindstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het toch wel einde toernooi is als je er zo vanaf moet. Aan de andere kant, als iemand het kan overdrijven is hij het wel hahaha

5 juli 2014 om 00:26

Dit was toch wel een vrij brute aanslag op zn rug.. zoiets kan je leven in 1 klap veranderen... voor het voetbal hopen we maar dat het allemaal mee valt

5 juli 2014 om 00:29

Ik vind het heel jammer voor Neymar, maar ik hoop dat hij Duitsland niet haalt. Ik wil dat Brazilie zo hard mogelijk wordt afgedroogd door Duitsland en dit, plus de schorsing voor Thiago Silva, is geweldig nieuws. Ik hoop dat de blessure niet heel ernstig is, maar wel afdoende. Doei Brazilie, eindelijk.

En over de gevolgen van deze aanslag gesproken, dit kan inderdaad als het helemaal misgaat einde carriere zijn. Ik neem aan dat Zuniga in dat geval een veelvoud van de straf van Suarez krijgt. Maar waarschijnlijk opent de Fifa niet eens een onderzoek, omdat ze te weinig bewijs hebben, zoals bij Sakho. En als ze dat wel doen komt hij weg met drie wedstrijd max. Fijn toch, zo'n eerlijke rechtspraak tegenwoordig.

5 juli 2014 om 00:45

Neymar zal op miraculeuze wijze herstellen van zijn tetraplegie omdat God het zo heeft gewild. Ik heb gelijk, let maar op.

5 juli 2014 om 00:45

Haal je Ajax (Suarez) bril eens van je kop man. Hij kwam inderdaad hard in, maar een zwaardere straf krijgen dan die van Suarez....blijf dromen jongen.

5 juli 2014 om 01:04

Kop? Een koe heeft een kop! Heb jij die Italiaan op een brancard het veld zien verlaten? Probeer het verschil maar eens te begrijpen

5 juli 2014 om 02:19

Hij heeft een wervel in zijn rug gebroken, dat is einde WK. Waar moest ik op letten?

5 juli 2014 om 02:36

Hoop t ook zodat wij Duitsland even een goed pak slaag kunnen geven.

5 juli 2014 om 07:15

Denk eens na man die gozer heeft een ruggenwervel gebroken en jij vind dat niet erger dan wat suarez gedaan heeft? jij bent niet goed bij je hoofd ik kies een beet zeker boven een gebroken wervel. Belachelijke actie dit .

5 juli 2014 om 08:42

Ik zie ook graag Brazilie verliezen, maar niet op deze manier. Iemand loop kans de rest van z'n leven verlamd te raken.

5 juli 2014 om 00:26

Hier is er denk ik geen overdrijving. Ik zeg het niet snel van spelers, maar dit was gewoon bewust gedaan van Zuniga. Zo'n gemene knie tegen zijn rug. Kan heel gevaarlijk zijn. Als je dat op de verkeerde plek doet dan kan hij zelfs verlamd raken.

5 juli 2014 om 00:29

Snap dat knietje opzich wel, als je al de hele wedstrijd tegen 12 man speelt word je het gewoon zat. Neymar is ook nog eens de meest irritante speler van het veld. Hij lokt het zelf wel een beetje uit om een keer stevig aangepakt te worden.

5 juli 2014 om 00:37

Die Zuninga ging er ook al een hele wedstrijd over met gemene fouten. Kreeg zels nog geen kaart deze wedstrijd. Deze was gewoon donkerrood

5 juli 2014 om 00:40

Als we zo gaan oordelen had Brazilië met 9 man moeten staan (excl scheidsrechter, dus eigenlijk 10 inclusief scheidsrechter)

5 juli 2014 om 00:53

neymar=speelster

5 juli 2014 om 01:18

Donkerrood knul laat me niet lachen...

5 juli 2014 om 02:23

Hij lokt het uit ? Dan moeten de andere zich maar controleren. Zo kan je ook zeggen dat Chiellini de beet van Suarez uitlokte en die Ecuadoriaan Giroud en Sakho uitlokten, want dat was degelijk het geval.

5 juli 2014 om 13:46

Zo zie je maar hoe krom zijn argument is.

Dus Messi, Maradona en Ronaldo9 die ook het ziekenhuis in werden getrapt hebben het uitgelokt.

Ik moet echt kotsen van zulke mensen. Echt lelijk!

5 juli 2014 om 00:28

Wat was er eigenlijk aan de hand had het niet goed gezien? Ik zag het gewoon als een harde duw. Komt wel goed met Brazil denk ik. Neymar is ook niet echt een gemis. Hoe ze vandaag hebben gewoonen. Winnen ze de resterende twee wedstrijden ook wel.. nog een vraagje ; wie was die chick die bij Studio Brasil zat? Ik wil haar nummer.

5 juli 2014 om 00:30

Een harde duw? Thefuck? Niet goed gezien omdat je ogen dicht zaten zeker.

5 juli 2014 om 00:31

Nou, dit was niet zomaar een harde duw, Zuniga komt met volle snelheid met zijn knie in de onderrug van Neymar. Zeer gemene overtreding. Maar goed, Brazilie verdient wel een flinke tegenslag na al die onterechte overwinningen.

5 juli 2014 om 00:47

Bedankt Alex! Had maar 1 herhaling kunnen zien dat was vanaf de achterkant, daar lette ik alleen op de bovenlichaam, dus had die knietje niet gezien. Hopelijk valt het mee voor Neymar. Zoiets gun je hem niet. Ps: enig idee wie die chick was?

5 juli 2014 om 01:43

Vroeg ik me ook af 3

5 juli 2014 om 03:40

Jouw ogen zaten tegen Brazilie Mexico ook dicht cker. Deze jongen is nou de misdadiger maar de idiote overtreding van Silva tegen mexico hoor ik niemand.

5 juli 2014 om 07:43

Dat was Saskia Loretta van Erven Garcia, toevallig een kennis van me. Ze ging 2 jaar geleden ook mee naar de Olympische spelen in Londen en vertegenwoordigde toen Colombia met het schermen.

5 juli 2014 om 00:55

Zegt niks met een brancard van het veld. We zullen het morgen of overmorgen wel horen.

5 juli 2014 om 01:11

Het zou mee eerlijk gezegd meer verbazen als hij niet meedoet dan dat hij wel meedoet. Die staat waarschijnlijk na een dagje rust weer op het veld.

5 juli 2014 om 02:36

De Braziliaanse aanvaller Neymar is de rest van het WK voetbal uitgeschakeld. De sterspeler heeft een gebroken rugwervel, zo liet de teamarts in de nacht van vrijdag op zaterdag weten. Hoewel Neymar niet geopereerd hoeft te worden, mag hij niet meer in actie komen voor Brazilië.


Bron AD

5 juli 2014 om 04:41

Hij heeft inderdaad een wervel gebroken, dat gun je als voetbal liefhebber niemand. Maar het was een ongelukkig moment en hij viel uitermate beroerd. Ik hoop dat hij goed hersteld van deze zware blessure.

Pffff hopelijk niets erg...

hij kwam vervelend terecht?? heb je de wedstrijd wel gezien? Er zat een knie in ze rug.

5 juli 2014 om 00:26

Ik wou net zeggen, kom op he vz!!!

Je kan voor of tegen zijn het was een opzettelijke smerige en gevaarlijke overtreding.

5 juli 2014 om 00:27

Een beetje in de hand gewerkt door de scheids die bij elke buiteling fluit. Op een gegeven moment zullen die Colombianen wel gedacht hebben; het maakt toch niet uit hoe ik in kom, fluiten doet ie toch wel.

5 juli 2014 om 00:33

Dit was er 1 om bewust iemand uit de wedstrijd te knikkeren.
Maakt mij dan niet uit wie maar ik vind het schandalig

5 juli 2014 om 00:39

Waar wat je zegt, neemt niet weg dat dit een uiterst smerige en gevaarlijke overtreding is. Een teamgenoot heeft hiermee een scheurtje in zijn nier opgelopen en ik kan je verzekeren dat dat zeer pijnlijk is.

5 juli 2014 om 00:44

Mooi ook. Mocht nog wel harder bij z'n jankerd. Zulke mensen verpesten het qua fysiekeheid op de amateur velden dat je niks meer mag doen als je op hoog niveau speelt qua amateur. Tuig

5 juli 2014 om 03:44

Silva mexico

Zonder hem is het klaar. Hij is echt van vitaal belang voor brazilie. Vuile overtreding trouwens. Vol met die knie op de rug.

5 juli 2014 om 00:27

De scheidsrechter is van vitaal belang voor Brazilië. En een overwinning van Brazilië is van vitaal belang voor de Fifa en het land zelf.

5 juli 2014 om 00:30

Echt he. Ik heb mijn knuffelbeer ingesmeerd met olijfolie en een string aangedaan en die ben ik nu de hele tijd aan het slaan met een rauwe makreel. Ben die Brazilianen echt even zat.

5 juli 2014 om 00:33

Ik denk dat ik dat ook maar eens ga doen, geweldig idee.

5 juli 2014 om 00:29

Vuile overtreding ja, maar van vitaal belang blijft toch de Fifa!

Ik hoop dat alles ok is met onze sterspeler, we hebben hem nodig.

5 juli 2014 om 01:04

Sterspeler hahaha echt alles zoeken om hem toch een goed seizoen toe te schrijven na zijn wanprestaties dit jaar. Hij doet letterlijk niks en zorgt alleen voor balverlies, ik zou meer zeggen dat de scheids je sterspeler is.

Denk dat het wel meevalt. Ijs erop, even masseren en de spuiten erin. Die is er straks gewoon bij.

Ja hij kreeg echt een vervelende knie in zijn rug echt op een lelijke plek en ook nog exact op het middenstuk

Kan iemand verlamt van raken je rug zou maar breken damn !!

Niks aan de hand, altijd valt hij als een schwalbe. Zeggen ze in Brazilië dat Robben er wat van kon tegen Mexico.. hij kan er helemaal een toneel van maken haha.. schei toch uit! morgen staat hij weer te glimlachen *bah*

5 juli 2014 om 00:29

Zal ik jou zo een knie in je rug geven geloof me dat jij een week niet gaat lopen

5 juli 2014 om 00:29

Ja want jij weet wat ze in Brazilie zeggen op het sportkanaal of in de krant?

Ga toch weg man.

Maakt niet uit voor brazilië ze hebben altijd de scheidsrechter waar ze op kunnen terugvallen

5 juli 2014 om 00:34

Grappig wanneer de scheidsrechter een schwalbe van robben goed keurt dan is er niks aan de hand als nl maar door is en de rest van de wereld moet zn bek houden maar wanneer het bij brazilie gebeurt kunnen ze terugvallen op de scheids hypocriet

5 juli 2014 om 00:45

Onze scheidsrechter gaf 1 penalty niet en een best makkelijk. Die van jullie benadelen de tegenstander al 5 wedstrijden lang consequent

5 juli 2014 om 01:05

Schwalbe van robben waar de scheidsrechter geen penalty voor gaf.. ohh jah dat beinvloed de wedstrijd echt erg!

De pingel was trouwens gewoon terecht als je daar op bedoelt, Dom ingrijpen op een aanvaller die niks kan op de achterlijn

Maar 5 wedstrijden lang de scheids mee hebben dat mag gewoon. ik snap het.

Klote Zuniga trapt even onze speler een rolstoel in. Hopelijk is er niks ergs aan de hand.
Zal overigens een flinke aderlating zijn voor Brazilië als ze Neymar en Thiago Silva missen tegen de Duitsers.

5 juli 2014 om 00:46

Ze verdienden sowieso al 3 keer re verliezen maar hebben 8 miljard geruild voor de wereldbeker

5 juli 2014 om 00:54

Van mij mogen ze er ook absoluut uit, en ik loop al heel de avond te haten op de Duitsers, maar ze doen het wel op eigen kracht.

Ik denk dat we neymar niet meer terug zien op dit WK. Het zag er toch wel ernstig uit hoe hij een knie in zijn rug kreeg. Het was een hele vuile overtreding van de colombiaan.

5 juli 2014 om 02:04

Bij neymar lijkt t altijd alsof gerust er ernstig uit ziet. Morgen huppelt ie weer vrolijk over het veld.

Het is te hopen voor Brazilie dat het meevalt, zonder Neymar wordt het een moeilijk verhaal voor Brazilie. Het wordt sowieso al een zware opgave... Ik zie Duitsland doorgaan!

Gewoon nog wat meer van die verdovende middelen die z'n ploeggenoten ook slikken en Neymar staat weer met een glimlach te voetballen tegen Duitsland.

5 juli 2014 om 00:52

Echt waar man, hoe die David Luiz erbij loopt is niet normaal meer man. Hij is helemaal van de wereldbol. Vraag me af wat die heeft ingeslikt.

5 juli 2014 om 01:10

Ben inderdaad benieuwd of er bij Brazilië ook strenge dopingcontroles zijn. Controles zijn sowieso niet zo goed geregeld in het voetbal en het zou dan ook zeker niet de eerste keer zijn als er creatief met de regels wordt omgegaan door het thuisspelende land.

Tol die je betaald als je de scheids in je broekzak hebt tevens hoop ik wel dat hij op tijd hersteld brazil zonder neymar is al helemaal 3 x niks.

5 juli 2014 om 00:47

Klopt. Die agressie komt uit pure onmacht. Maar slecht.is het wel

Wie dacht ook dat dit eerst een sjwalbe was? Voordat je wist dat hij echt geblesseerd was.

5 juli 2014 om 00:32

Nee want als hij een schwalbe maakt, draait hij eerst 5 keer om zijn as.

5 juli 2014 om 00:39

Ik zie hem ook liever niet meer terug op het veld, verziekt met zijn schwalbes het voetbal...

Edit dit heeft niks met zijn blessure te maken, maar met zijn gedrag..

5 juli 2014 om 00:53

De man op jou foto niet zeker grappemaker robben gaf het zelfs toe stop met zo een hypocriet te zijn

5 juli 2014 om 01:06

Robben heeft het tenminste toe. Neymar niet, die zoekt steeds contact en maakt constant schwalbes.

5 juli 2014 om 02:02

Gast, wat loop je nou zeiken op Nederland de hele avond? Nederland heeft zowel tegen Spanje als Australië een zeer discutabele penalty tegen gehad. In de eerste helft tegen Mexico moesten ze er absoluut eentje krijgen, die niet werd gegeven. Die verdediger van Mexico brak zelfs zijn been, omdat hij Robben zo hard raakte. Vervolgens krijgt Nederland in de laatste minuut een penalty, waarbij je zeker kunt zeggen dat Robben overdreven ging liggen, maar toch echt duidelijk sprake was van contact.

Robben was tenminste mans genoeg om te zeggen dat hij bij een eerdere actie een duik maakte, omdat hij rekende op contact dat er niet kwam en dat hij daar spijt van had. Dat heb ik Neymar nog niet 1 keer horen zeggen.

Acteerwerk. Neymar blijft er een ster in. Sterker nog, doe maar (een) Oscar voor Neymar.

Rare en onzinnige opmerking Arsenalman want er was niks overdreven en het is zeker niet om te lachen, sterker nog het was n gemene 'flying knee' van die Colombiaan het was ook nog eens van achter en het trof Neymar zijn onderrug een zeer gevoelig gewricht. Hopelijk hersteld Ie snel.

Alle mensen die neymar een zware blessure toewensen mogen zich wat mij betreft diep en diep schamen

5 juli 2014 om 00:36

helemaal mee eens.

5 juli 2014 om 01:14

Inderdaad. Niveautje weer.

De Columbiaan verdient pas een schorsing. Dit is eigenlijk erger dan het bijten van Suarez de gevolgen kunnen veel ernstiger zijn . En het was duidelijk met opzet

5 juli 2014 om 00:37

aansteller...was een normale overtreding maar niet eens geel

verder mag het Brazilie ook wel een keer tegen zitten

ps het is een etter die veel spel bederft...dus laat die maar even niet terug komen

5 juli 2014 om 00:55

Niks aansteller met een knie vol van achteren op die plek is bloedlink. Het is inderdaad een zware overtreding op dat hij zijn knie uitsteekt terwijl er geen bal in de buurt is. Dat vertelt ook iets over de intentie van de overtreding. Maar objectiviteit is nergens te bekennen omdat de meeste mensen op deze site hoopte dat brazilie zou verliezen, en nu zijn ze allemaal gefrustreerd.

5 juli 2014 om 02:03

Een ding is zeker: Dit Brazilië mag nog wel op de blote knieën voor god smeken dat ze nog een kans maken op de wereldtitel en hem waarschijnlijk ook zullen winnen als de Mafifa zijn kansen ziet. Maar hoe vreselijk ik die Neymar ook vind dit heeft hij in mijn ogen niet verdiend en de Fifa mag die Zúñiga wel meer dan 3 wedstrijden schorsen voor deze waanzinnige actie ook al is het op zich wel fijn dat Brazilië het nu lastiger gaat krijgen tegen Duitsland nu ook Thiago Silva er niet bij is... Nu nog een goede scheidsrechter die niet corrupt is en dan hebben we tenminste nog een iets aantrekkelijkere halve finale!

Neymar kan zo goed zijn maar iemand moet hem vertellen dat hij niet constant hoeft te dribbelen, paas gewoon de bal naar een teamspeler zodat je hem zelf niet verliest.

5 juli 2014 om 00:37

Als hij passt komt de bal niet aan, Neymar is zwak in zijn passing, dat verbloemd hij met dribbels die mislukte en de trucjes lukt ook niet...

Het zal heus wel meevallen, dit is voor de show van kijk mij pijn hebben...

Edit is toch ernstiger dan ik eerste instantie dacht, mijn excuus.

5 juli 2014 om 02:12

Wow.. ja een gebroken wervel valt best wel mee toch...

Hoop dat hij het niet red tegen Duitsland en Thiago Silva is er ook niet bij. Heerlijk dit. Braziliaantjes kopen een WK om? Ja zonder hun ster spelers dan maar he! Duitsland wint toch wel en ik hoop met grote cijfers. Hoe groter de cijfers zijn hoe blijer ik wordt!

Kijken hoe jullie morgen gaan reageren als Robben ook met zo een smerige overtreding te maken krijgt.

sorry dat ik het zeg maar het maakt toch een beetje men dag, want wat de fifa de colombianen hebben aangedaan kan niet.

Dit vind ik erger dan die beet van Suarez!

Ach Luiz heeft wel een oppeppertje voor hem waar ie weer helemaal van opknapt. Heb zelden iemand zo strak zien staan als die Luiz vandaag.

Neymar zien we niet mee terug.. Heeft wat gebroken heb ik zojuist begrepen vanuit Brasil.. Zonde voor deze jongen...

5 juli 2014 om 01:41

Een rib gebroken als ik het goed begreep..

5 juli 2014 om 01:46

Het WK is voor Neymar inderdaad afgelopen, heb ik zojuist ook gehoord via een televisiezender

5 juli 2014 om 01:52

Mijn vriendin zei dat het op het nieuws was daar.. Jammer.. Hopelijk word de dader zwaar gestraft.. Belachelijke aanslag, dus verwacht een fikse schorsing..

5 juli 2014 om 02:11

Het is wel een stukje erger dan een gebroken rib. Hij heeft een wervel gebroken!

Even crue gezegd: Robben en Van Persie kunnen nu toewerken naar meer goals voor de topscoorderslijst.

Edit: mocht het idd zo zijn dat hij, aldus Daily Mail zijn rug gebroken heeft, dan neem ik mijn woorden terug, dat gun ik niemand. Ging eigenlijk uit van een klein blessure'tje.

Het zal toch niet? Je rug breken houdt in dat je verlamd kan raken ...

5 juli 2014 om 02:43

Hij heeft een wervel gebroken, niet zijn ruggengraat, dus niet zo dat hij half verlamd is ofzo alleen is het wel een rotblessure waar flink wat tijd voor staat.

5 juli 2014 om 11:24

Je ruggengraat bestaat uit wervels he? Weet niet waar jij het over hebt?

Schandelijke overtreding natuurlijk. Diep rood. Maar goed, die scheids had nog 12 x geel en minimaal 1 rood moeten geven. Wat een aanfluiting weer.

Eigenlijk ongelofelijk dat zo.n slecht elftal de halve finale haalt. Met een beetje redelijke scheids wint Duitsland makkelijk van Brazil. Maar ja, daar ligt nou net het probleem

Breaking: Brazil team doctor Rodrigo Lasmar says Neymar will miss the rest of the #worldcup with fractured vertebrae

breuk in zijn wervelkolom dus

5 juli 2014 om 05:44

Breaking inderdaad.

Kun je trouwens nagaan, Robben had hetzelfde, nou ja, ongeveer hetzelfde kunnen hebben als die Mexicanen hem beter geraakt hadden.

In deze fase is het van belang dat je zoveel mogelijk spelers heel houdt, kaartenvrij en fit.

Ik verwacht overigens dat Duitsland nu ook wel uit mag kijken, ik denk dat het een schoppartij gaat worden nu.

5 juli 2014 om 02:42

Ben jij niet degene die iedereen erop wijst dat ALS niet telt in het voetbal?

5 juli 2014 om 02:50

Als telt ook niet, maar daarom mag ik nog wel een voorbeeld aandragen om aan te geven hoe belangrijk het nu is om key-players heel te houden.

Neymar is dezelfde aderlating als het wegvallen van Robben voor ons, waarom zou ik geen parallellen aan mogen dragen in dit verhaal?

Gebroken rug voor Neymar, de held van mijn natie.

Diep triest...

5 juli 2014 om 02:16

Dit is echt zielig voor die jonge;

Pff breuk in zijn wervelkolom, dat wordt gewoon straks de hele eerste seizoenshelft missen, bot genezen, revalideren, fit worden

5 juli 2014 om 02:09

Er staat 4-6 weken voor, dus dat valt wel mee

5 juli 2014 om 02:42

Ja de genezing van het bot, dat is exclusief revalidatie en fit worden.

Ik hoop dat de fifa die kerel van Columbia flink straft, iemand zijn rug bewust breken/kwetsen met een knie.

Trieste dag vandaag het wk heeft 2 sterren verloren.

Net hier op de Braziliaanse TV, Neymar uitgeschakeld voor de rest van het tournooi, ruggenverwel zwaar gekneusd, en iedereen maar zeggen hier dat hij zich aanstelde. Gaan jullie maar lekker voor de Duitsers juichen met zijn allen, ik hoop bij elk tournooi dat zij er als eerste uitliggen, omdat zij dat ons ook gunnen. Ik ben dinsdag gewoon voor brasil.

Ik was echt voor Oranje met hart en ziel, maar nadat ik de belachelijke reacties hier heb gelezen hoop ik dat Oranje verslagen wordt en naar huis gestuurd wordt. Het stelt me zwaar teleur om de reacties hier te lezen, de reacties zijn van een zeer lage niveau en getuigen van hardvochtigheid en dwaasheid! Hoe kun je nou wensen dat een voetballer naar het ziekenhuis wordt getrapt of uitgeschakeld wordt voor de rest van het toernooi?? Zelfs als hij werkelijk opzettelijk valt en schalwbes maakt, dan nog hoeven jullie hem zoiets niet toe te wensen. Als Robben opzettelijk een harde gemene knie kreeg in zijn rug en de rest van het toernooi mist dan zou ik weleens jullie reactie willen horen. Het is puur uit jaloezie dat er zulke reacties zijn. Bah..

5 juli 2014 om 05:51

De reacties zijn inderdaad belachelijk, maar die van jou is dat ook.
Daarnaast zal Nederland niet minder gaan voetballen omdat jij hoopt dat ze verslagen worden.

Het spel voetbal en zeker op dit WK, is een grote poppenkast!!
Voetballers zijn slechte acteurs en matennaaiers...voor de wedstrijd zogenaamd respectvol doen naar mekaar, maar tijdens de wedstrijd , fopduiken , kaarten vragen voor je tegenstander bij het minst en geringste contact....en omdat ze zo vaak op de grond liggen , weet je niet meer of het serieus is of 'geacteerd' is. Zonde van Neymar , gebroken rugwervel dat wens je niemand!!

Deutschland für Weltmeister!!

Daar krijgen we weer het gezeik om Brazilie met 12 man. Onsportieve lui overal, smerig. De scheids heeft een keurige pot gefloten. Maar dat mag niet gezegd worden met een smoes vrij in de rechterhand. Namelijk vanwege die afgekeurde goal. Mensen, die goal werd gescoord secondes na het fluitsignaal van de scheids. Als de scheids fluit dan moet het spel stil gelegd worden en is alles daarna ongeldig. Dit zijn ABC-tjes, dat dit nog uitgelegd moet worden zegt genoeg.


Arme Neymar, dit is zo triest. Hij was heel het WK aan het vlammen maar kreeg de zoveelste trap te verduren. Zijn vijanden hebben in ieder geval hun zin gekregen. Zo'n charge hoort niet eens thuis binnen te lijnen. Dikke rode kaart was het.


Verdiende overwinning. Colombia werd grotendeels van de wedstrijd overrompeld. De beste aan Braziliaanse kant was Thiago Silva, de rest speelde matig. Vooral de voorhoede. Schitterende goal van David Luiz trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren