Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar kan tweede worden op salarisladder Barcelona’

Laatste update:

Neymar is pas 23 jaar oud, maar heeft de laatste jaren aangetoond een topaankoop te zijn voor Barcelona. In 71 competitieduels maakte hij 45 doelpunten voor de Catalanen en dit seizoen is hij topscorer met 14 treffers. Neymars contract loopt op dit moment tot 2018 en Barcelona wil het graag openbreken tot medio 2021. Men is bereid een zeer groot financieel offer te brengen voor het bemachtigen van Neymars handtekening.

/

Sport meldt maandag op de voorpagina dat Neymar geen zin heeft in een geruchtmakende overstap naar Real Madrid, zoals AS zondag beweerde. De Madrilenen zouden bereid zijn iedere aanbieding van Barcelona te overtreffen om Neymar maar binnen te lokken. Neymar voelt er juist veel voor bij te tekenen, zo gaf hij zaterdagavond nog aan na de overwinning op Real Sociedad.

Barcelona is volgens Sport bereid Neymar de op één na best betaalde speler binnen de club te maken, achter Lionel Messi uiteraard. Het zou betekenen dat de Braziliaanse aanvaller jaarlijks zo’n vijftien miljoen euro kan krijgen. Er is nog geen contract opgesteld, maar Barcelona heeft wel degelijk de intentie Neymar een riant voorstel te doen. De club wil de boel voor de zomer in orde hebben. Op de achtergrond speelt nog wel de belastingzaak waarover Neymar en diens vader duidelijkheid willen hebben.

Barcelona moet Neymar de op één na best betaalde speler maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient hij ook wel, na Messi toch wel de meest bepalende speler van de selectie.

30 november 2015 om 12:46

Wie is nu de 2e dan?

30 november 2015 om 12:49

Suarez

30 november 2015 om 13:36

Niemand ''verdient'' 15 miljoen. Maar ze krijgen het wel

30 november 2015 om 13:54

@marieke

Volgensmij Iniesta

30 november 2015 om 17:23

Vind dat iniesta en busquets toch wel meer moeten verdienen dan Neymar. Dit zijn 2 hele bepalende spelers voor barca en geven ook leiding met hun ervaring. Neymar is nog jong maar doet het geweldig maar om hem nou 15 mil per jaar te geven vind ik overdreven

Aangezien aanvallers altijd beter betaald worden dan de overige posities in het veld is dit terecht. Maar gezien de toegevoegde waarde en de tijd dat hij bij Barcelona zit is het toch eigenlijk absurd dat hij meer krijgt dan Iniesta en in mindere mate Pique.

30 november 2015 om 12:46

Hier heb je zeker een punt. Busquets niet te vergeten!

30 november 2015 om 12:56

Busi krijgt kortdaags 1mil extra wegens goede prestaties ^^

30 november 2015 om 13:06

Pique? Laat me niet lachen. Zwakke schakel van Barca.

30 november 2015 om 13:31

Pique is geweldig in vorm. Dus ik weet niet wat jullie praten. Hij is zelfs op dit moment de beste centrale verdediger.

30 november 2015 om 13:37

Dat vind ik overdreven, hij is niet de beste verdediger. Je hebt nog altijd met namen als Van Beek en Veltman te maken

30 november 2015 om 13:43

vergeet Hooiveld niet. deed het erg goed bij Aik.

30 november 2015 om 13:43

toch knap dat een overschatte speler zo'n enorme prijzenkast heeft, terwijl barca geld genoeg heeft om hem te vervangen en Del Bosque keuze genoeg heeft om iemand anders op te roepen.

30 november 2015 om 14:27

Zeker knap dat hij nog steeds daar mag spelen. En al die prijzen komt echt niet door Pique hoor. Het is dat hij bij Barcelona speelt dat hij 'goed' lijkt. Hij hoeft amper te verdedigen... heb je gezien hoe vaak hij naar voren kan rennen, puur omdat Barcelona zo veel balbezit heeft (wat overigens heel slaapverwekkend is dat rondtikken, met name dat x-aantal balcontacten vooraf aan een goal, mijn god zeg het is toch knapper als je met 3 rond tikken een goal maakt ipv balletjebreed achterin?) Maar goed ik dwaal af, wat ik wil zeggen is dat zelfs een Thomas Vermaelen of Bartra 'goed' zou kunnen verdedigen in Barcelona oh wacht..

30 november 2015 om 13:16

Iniesta en busquettes ok, pique is niet zo heel geweldig imo. Prima verdediger en hoort bij barca maar niet heel speciaal. Enige speciale is zijn vrouw vooral

Meer dan terrecht lijkt mij. De salaris verschillen bij Barcelona zijn echter wel enorm. Ik vind het toch knap dat daar (wat lijkt) geen scheve gezichten van komen.

Dat gerucht over Real slaat natuurlijk weer nergens op. Zou voor beide partijen wel enorm stom zijn in ieder geval.

Deze jongen heeft zich geweldig ontwikkeld bij Barcelona! Bij Santos zag je al hoeveel talent hij had, maar er waren twijfels of hij in Europa ook echt zou doorgroeien tot een van de betere spelers ter wereld! Hij heeft zijn voeten laten spreken en is nu een van de dragende spelers van Barcelona! Ook is hij nog altijd maar 23 jaar jong en kan hij zichzelf nog meer verbeteren!!

30 november 2015 om 14:02

Hij heeft nu een nog beter moyenne dan toen hij bij Santos speelde, echt heel knap

De manier hoe Barcelona omgaat met haar spelers en de salarissen daarvan is juist top. Ze werken een beetje met schalen waarin je als speler in kan komen naarmate je prestaties. Gezien de impact van Neymar en het perspectief dat hij Barca biedt en zijn marktwaarde vindt ik het terecht dat hij na Messi de bestbetaalde speler wordt. Veel mensen hebben het over de shirtjesverkoop van spelers en met name bij Madrid. Dit item is ontstaan na het aantrekken van Zidane. Uit onderzoek is gebleken dat Neymar de hoogste marketingwaarde heeft van alle speler. Ook boven Messi en Ronaldo. Conclusie is dat hij zich links of rechtsom wel terug betaald.

Wat een prachtige voetballer een genot ♥

Niet eerlijk als je het mij vraagt. Iniesta, busquets en dani alves horen meer te verdienen dan neymar. Ik weet dat hij goed bezig is op dit moment, maar die andere 3 zijn al jaren geweldig voor Barca. Maarja wie ben ik.....

30 november 2015 om 13:25

Tja, aanvallers krijgen nu eenmaal meer betaald over het algemeen. Hoe scheef het ook kan zijn.

30 november 2015 om 14:04

Tja beetje net in Hollywood...een film wordt een succes als alle acteurs een goede acteer prestatie leveren,maar het beste salaris en meeste credits is meestal wel voor de hoofdrolspeler (s)

Snap nooit waarom clubs spelers zo snel weer een nieuw contract geven. Bij mindere clubs kan het logisch zijn, omdat ze bang zijn dat de speler anders makkelijk vertrekt of voor weinig geld. Bij grote clubs zie ik dat niet echt zitten eigenlijk.

Maar goed, hij verdiend het wel zeker.

30 november 2015 om 13:40

Omdat er oliesjeiks rondlopen met bakken geld die niet kijken op een euro meer of minder? En bij een nieuw contract kun je ook een nieuwe afkoopsom opnemen, noteer die 500 mln maar alvast!

30 november 2015 om 13:55

En hij is nu of wordt binnenkort het gezicht van nike (ronaldo wordt vervangen) dus barca zal ook veel verdienen aan imagogeld.

30 november 2015 om 14:56

Jammer genoeg lopen die er rond ja.. En die afkoopsom zal minimaal 500 mln zijn idd.

30 november 2015 om 16:26

Ronaldo wordt vervangen? Hoe kom je daar nou weer bij Ronaldo is het grootste gezicht in de voetbal wereld en Nike weet dat.

30 november 2015 om 13:47

Omdat alle topclubs constant blijven trekken aan de absolute topspelers, dit is algemeen bekend. Hoe langer en beter het contract, hoe duurder het wordt voor andere clubs om dat te overtreffen.

30 november 2015 om 14:55

Ja natuurlijk, maar iedereen weet dat Neymar niet weg wil. Hij is enorm gelukkig daar. Soms zie ik zoiets gewoon niet zitten. Kijk bv hoe dat ging bij United en Rooney..

30 november 2015 om 14:15

Zit ook waardering bij. Je moet zo iemand ook gelukkig houden. Hij is nu enorm belangrijk voor het team en Barcelona beloont dat met een verbeterd contract. Doe je het niet en wordt zo'n speler ongelukkig, dan zal een PSG of Man City maar wat graag een euro meer bieden om hem wél gelukkig te maken.

30 november 2015 om 14:54

Ja dat is natuurlijk waar, maar vind dat het toch vaak overdreven wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren